Találatok a következő kifejezésre: Csináltam tesztet lett. Viszont már egy (6 db)

Csináltam tesztet negativ lett. Viszont már egy hónapja késik a mellem 2 napja fáj. Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: mikor csianáltad a tesztet? Én a helyedben orvoshoz mennék.

mikor csianáltad a tesztet? Én a helyedben orvoshoz mennék.
A kérdező hozzászólása: Ma délután csináltam!
A kérdező hozzászólása: Mi lehet a gond?
SZIA, dokihoz menjél lehet az is hogy más a gond nem csak a babátol maradhat el a mensi.
szia.menj orvoshoz, én is így voltam, és kiderült hogy hormon problémám lett sajnos!pedig babát szerettünk volna!ez májusban volt, a mai napig gyógyszert szedek:-((
Szerintem csinálj egy tesztet reggeli elsõ vizeletbõl (is)! Dokihoz mindeképpen menj el!
Vegyél egy új tesztet és tesztelj újra. :) Sok sikert!
A halvány csík is csík!! Azért csinálj egy másik teszttel holnap reggel is!! Azért én csendben gratulálok!!:) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat a múlt hónapban nagyot koppantam és úgy vagyok vele most már lehet, hogy a + tesztnek sem fogok hinni csak a nõgyógyásznak! :-)
A kérdező hozzászólása: Annyit szeretnék még így "elõre" kérdezni, hogy ezért nézhetnek e ki mivel 22 éves vagyok és úgy érzem, hogy mostanában nem nézik jó szemmel ennyi idõsen babát vállalni?
A kérdező hozzászólása: Elõre is köszönöm a válaszokat, félre értés ne essék ha itt van az enyém lesz és örülni fogok neki csak ezt tapasztalom a környezetemben.
A múlt hónapban már teszteltél pozit és végül mensi lett belõle? Sajnálom, akkor hogy volt, ha szabad kérdeznem. Szerintem ez azért van bár én mág nem tapasztaltam, mert mostanában inkább késõbb vállalnak a nõk gyermeket. Ezért most az fura, hogy 22 vagy, mondjuk jó 20 éve meg a 30 fölötti volt furcsa.:) Én még csak 30
Szóval én még csak 30 vagyok személy szerint nem nézek furcsán arra aki 22 évesen babát vállal. Utolsó voltam csak véletlenül elküldtem.
A kérdező hozzászólása: Teszteltem most este és nagyon halvány +! majd holnap reggel már bízom benne, hogy erõsebb lesz! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, csináltam múlt hónapban sok sok tesztet de -ak lettek csak 6 napot késett és szinte biztos voltam, hogy van. De most csak akkor fogom tényleg elhinni ha az orvos mondja! :-)

Tegnap reggel terhességi tesztet csináltam, ami pozitív lett. Ezután még egyet, ami negatív lett és a ma reggeli sem mutatott terhességet. (Viszont gyakran van hányingerem és rengeteget járok WC-re. ) Járt már közületek valaki így? Melyiknek higgyek?

Legjobb válasz: érdekes.. mikor kéne megjönnie? ha nem jön meg 1-2 nap után tesztelj újra reggeli pisibõl. orvoshoz még nem igazán érdemes elmenni, nem nagyon látna még semmit.

érdekes.. mikor kéne megjönnie? ha nem jön meg 1-2 nap után tesztelj újra reggeli pisibõl. orvoshoz még nem igazán érdemes elmenni, nem nagyon látna még semmit.
A kérdező hozzászólása: A 9-ét írtam el. :S 5-én jön meg elvileg.
A Romed két barátnõmnek is mutatott pozit, pedig nem volt baba! Mondanám, hogy lehet, hogy hamarabb volt ovud, de akkor meg a másik kettõnek is pozinak kellene lennie! Szerintnem csak hibás volt a teszt!
A kérdező hozzászólása: Romed teszt volt. Nem, nem írtam el az elsõ valóban pozitív lett. Azzal is tisztában vagyok, hogy korai, de gondoltam hátha, mivel a legutóbb a 3 hetes terhességem is kimutatta.Most várjuk a 9-ét és majd kiderül.
Ilyen korán nem mutatná ki, hisz a beágyazódás a megtermékenyítés után 10 nappal van, és utána termelõdik a HCG és ettöl jelenik meg az a bizonyos második csík a teszten.
Milyen teszt volt a tegnapi? Lehet, hogy hibás, mert tényleg korai lenne!
dec 9-én kéne megjönnie? Akkor érdekes lenne ha pozi lett volna tegnap a teszt, és fõleg az hogy a kövi meg már negatív. Én dec 8ra nem várom, de eszem ágába nincs még tesztet csinálni!
ha 9-én kéne megjönnie, akkor még be sem ágyazódott a bébi, nemhogy pozi legyen a teszt. vagy elírtál vmit?
A kérdező hozzászólása: 9-én, de az elõzõ terhességemnél is hamarabb 'éreztem'. Tervben van a következõ teszt, de olyan rossz várni! :) Az elsõ válaszoló szóra sem érdemes, sok ilyen van! Neked pedig köszönöm!
Akkor is kb 1-én lenne a beágyazódás nem???akkor is korai...
50-50% Ügyesek vagytok! Tudod, védekezni csak a hülyék szoktak. -.-"
Hát gratulálok. Van esélyes. A teszt pedig csak néhány héttel késõbb tudja kimutatni. Úgyhogy most legyél csak ideges. Élvezd ki a terhesség félelmét, és ha esetleg mégsem leszel az, akkor legközelebb talán eszedbe jut ez a gyomorszorító érzés, és védekeztek. Ha viszont teherbe estél, akkor készülj életed egyik legpocsékabb élményére. Az abortusz sok minden, csak nem kellemes. De talán egy életre elveszi a kedved a védekezés nélküli szextõl.
ha rendesen megjött bõ vérzéssel, akkor nem sok... és a tüneteket is bemesélheted magadnak, mert félsz tõle.
Mi lesz a neve a gyerkõcnek? :) Miért hiszik azt, hogy csak úgy simán jó dolog nem védekezni mert xy se esett teherbe. Attól te még lehetsz terhes!
Akár a menzesz ALATT is teherbe lehet esni - úgyhogy sürgösen menj el nögyógyászhoz, mert csak ott tudják biztosan megmondani, hogy terhes vagy-e. (A teszthez még túl korán van - egy hét-10 nap múlva lesz esetleg értékelhetö) Szóval elég nagy esélyed van arra, hogy terhes lettél - de hogy miért nem védekeztetek, az egy kérdés.
Gratulálok! Minek is védekezni? Kitalálom: a barátod allergiás a gumira, te pedig nem akarsz tablettát szedni, mert tönkre teszi a hormonháztartásodat. Vagy manapság már kitaláltak más gagyi kifogást az ilyen felelõtlen idióták?
Simán lehetsz terhes - de most még nem érezheted. 2 hét múlva teszt, vagy ugorj el a nõgyógyászhoz. Mi lesz a gyerek neve?

Csináltam egy tesztet hétfőn ami nagyon nagyon halvány poz lett, ez egy jó minőségű nagoyn érzékeny teszt volt, aztán tegnap is ccsináltam egyet ez már nem volt olyan érzékeny sőt, de ez viszont neg lett. Most akkor van vagy nincs?

most mi van ilyenkor?

Legjobb válasz: Szerintem, még bármi lehet, mert a hétfõi is csak halvny volt, azóta eltelt 2 nap, a teszt sem volt olyan érzékeny...ne aggódj, szerintem,ebbõl baba is lehet, 50-50%-ot adnék! :)

Szerintem, még bármi lehet, mert a hétfõi is csak halvny volt, azóta eltelt 2 nap, a teszt sem volt olyan érzékeny...ne aggódj, szerintem, ebbõl baba is lehet, 50-50%-ot adnék! :)
Mióta késik? Nem lehet, hogy hamar, és nem a reggeli elsõbõl teszteltél, mert ez az elején nagyon fontos.
Remélem, mostanra a doki már megválaszolta kérdésed, és megnyugtató választ tudott adni! Én szerintem lehetséges, hogy még nagyon korán teszteltél, ezért is lett halvány az elsõ, érzékenyebb teszt, viszont ami kevésbé érzékeny volt, meg még nem mutatta ki. Ahogy azt más is mondta, az sem mindegy mikor csinálod ilyen korai idõben. Azt sem tartom kizártnak, hogy a doki sem fog majd biztosra mondani semmit, hanem visszarendel, de valószínûleg, ha csak kicsit is gyanítja, hogy ott a baba, azért az elsõ vizsgálatokat elkezdi(vérvétel pl). majd írd meg légyszi mit mondott a doki!!!! Köszi!
A kérdező hozzászólása: sziasztok köszi a válaszokat és abizatatást mindenkinek a tegnapi eredmény: nem biztos semmi elvileg van petezsák de nagyon kicsi és nagyon deformált nem kör lakú hanem csepp formájú így hát marad a bizonytalanság , , hétfõn kell visszamennem akkor laborba néz hcg-t a vizeletbõl meg gondolom uh-n is megnéz. addig meg megõrülök, nem birom a várakozást! :-(((
Az utolsó válaszoló vagyok. ez azért jó hír, és úgy tudom, hogy a csepp alakú petezsákból is egészséges baba lehet! Van info a neten majd nézz utána... És írd meg légyszíves, mi lett a hétfõi vizsgálat eredménye! Drukkolok neked nagyon! Én is hétfõn megyek dokihoz és már nagyon izgulok, hogy mindent rendben találjon!
A kérdező hozzászólása: szia köszi a váalszt de úgy néz ki hogy nincs baba mert megjött a mensim, így hát ma vérvételen voltam, hormonszintet néznek. majd talán ebben ahónapban sikerül és veled mi újság mit mondott a doki?

Több, mint egy hónapja nem szedem a gyógyszerem, és nem jön meg, viszont 2 tesztet is csináltam már és mindkettő negatív lett. Hogy lehet ez?

Több tünetem is jelentkezett. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Sajnos a késés lehet a hormonális változástól is, amit a tabletta elhagyása okozott. A tünetek pedig majdnem ugyanazok akkor, amikor megjön ill. akkor, amikor babát vársz, kivéve azt, hogy tényleg megjön. Illetve még az is okozhat tüneteket, hogy nagyon szeretnéd a babát. Ezt pszichikailag beképzeli az ember és még késhet is tõle. Ha pedig tényleg terhes vagy, valószínûleg a teszt azért nem mutatja ki, mert még nem elég magas a hcg hormon szinted. Várj még pár napot és csinálj egy újat. Nagyon szorítok, hogy baba legyen, hogyha szeretnéd.

Sajnos a késés lehet a hormonális változástól is, amit a tabletta elhagyása okozott. A tünetek pedig majdnem ugyanazok akkor, amikor megjön ill. akkor, amikor babát vársz, kivéve azt, hogy tényleg megjön. Illetve még az is okozhat tüneteket, hogy nagyon szeretnéd a babát. Ezt pszichikailag beképzeli az ember és még késhet is tõle. Ha pedig tényleg terhes vagy, valószínûleg a teszt azért nem mutatja ki, mert még nem elég magas a hcg hormon szinted. Várj még pár napot és csinálj egy újat. Nagyon szorítok, hogy baba legyen, hogyha szeretnéd.
Szia, én az elõzõ hónapban hagytam abba a gyógyszert, 2 hetet késett. Ma kellett volna megjönnie, de még nem jött meg. Most még fel van borulva a hormonháztartásod, ezért is késhet. Várj 1 hetet, majd keresd fel a dokidat, ha addig sem jön meg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!