Találatok a következő kifejezésre: Csináltam tesztet lett. Viszont már (14 db)

Nem jött meg a menszeszem így gyanakodtam hogy babás vagyok. Csináltam extraérzékeny tesztet, negatív lett, viszont már lassan 3 hete mandulagyulladással és lázzal küszködök! Lehet hogy ezért késik a menszeszem?

Legjobb válasz: Szerintem meg nem valószínû, hogy terhes, annyi minden más lehet a késés hátterében. 2,5 hete voltak együtt, már ki kellene mutatnia a tesztet. Azért, biztos, ami biztos, csinálj még egy tesztet. A dokihoz meg úgyis el kell menned, ha még mindig késni fog.

Én kétszer voltam terhes, és gyszer sem mutatta ki a teszt. Pedig többet is elhasználtam. Az elsõnél a párom nem élvezett belém, úgy lettem terhes, a másodiknál pedig tervezett volt! Ha szeretnétek a babát, akkor sok sikert! Sok a munka! De nagy az öröm is!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat valószinüleg a betegség miatt késik ..majd egyszer...:) puszi
Szerintem meg nem valószínû, hogy terhes, annyi minden más lehet a késés hátterében. 2, 5 hete voltak együtt, már ki kellene mutatnia a tesztet. Azért, biztos, ami biztos, csinálj még egy tesztet. A dokihoz meg úgyis el kell menned, ha még mindig késni fog.
A kérdező hozzászólása: meg nekem azt mondták hogy elég csekély az esélye hogy megfoganjon egy baba beteg testben..fõleg hogy ugye a spermák nem szeretik a meleget meg ami belémkerülhetet(HA!mert ugye annak se nagy a valószínûsége)szerintem az se élte túl...
Igen, már ki kellett volna mutatnia. Úgyhogy valószínûleg negatív sajnos.
Szerintem igen, de vannak véletlenek.
A kérdező hozzászólása: már 5 napja késik ma reggel csináltam 1 tesztet.negatív lett.ma vagyok az aktus utáni 20. napon.10-es érzékenységüvel csináltam.már ki kellett vna mutatni nem?
A kérdező hozzászólása: igazából nem védekeztünk de nem ment el bennem gondolom igy még kevesebb az esélye...
Szerintem pedig baba miatt késik, és nem holmi mandulagyula miatt. Akkor folyton felborulgatna a ciklusunk, ha valami légúti bajunk lenne?! Ez nonszensz. Szerintem sokkal kézenfekvõbb, hogy még a teszt nem tudta kimutatni. Én nem adnám fel, tesztelgetnék késõbb, vagy elmennék dokihoz, nézze meg uh-n a babámat. MERT SZERINTEM OTT VAN!
Akkor valószínûleg a betegség miatt késhet. Ha nem jön meg a közeljövõben, csinálhatsz még egy tesztet, de ennek is ki kellett volna már mutatnia.
A kérdező hozzászólása: 2 napja de a párommal több mint 2, 5 hete voltunk együtt.tehát elvileg a teszt már kimutatná ha az lennék.ráadásul a legérzékenyebb tesztet vettem ami 99%-os(elvileg).
Õszintén fogalmam sincs, csak a saját példámat tudom leírni neked, a nemvárt elõtt egy héttel nagyon beteg lettem, torokgyulladás(mandulám már nem volt) láz, nátha, antibiotikumokat kaptam, mensim idején egy napig volt egy kis barnás maszatolás, majd mensi kimaradása után három nappal egy nagyon halvány, de extrán halvány pozitív qupido teszt, majd pár nap múlva erõsebb. Hány napja késik neked?
lehetséges, hogy azért késik.

Van e még esélyem hogy terhes vagyok, ha már csináltam 3 tesztet, mind a 3 negatív lett, viszont már 8 napja késik (nem szokott max.3napot). Nagyon szeretnék kisbabát, és most nem tudom csináljak még 1 tesztet vagy menjek orvoshoz?

Legjobb válasz: Szia!Szerintem igenis van esélyed, én is ugyanígy vagyok mint te, én holnap megyek orvoshoz, mert ha nem vagyok babás, akkor igenis tudni szeretném, hogy miért nem jött meg. Lehet hogy késõbb volt peteérésed és még nem mutatja a teszt. Sok olyat olvasni itt az oldalon, akiknek csak 12 hetesen mutatta a teszt. Drukkolok hogy babás legyél!!! Menj el dokihoz õ tud neked biztosat mondani!!

gratulálok :) )
gratulálok!!:-)
Utolsónak: Én is csak itt olvastam, nem magamtól találom ki!!!Az, hogy az illetõ tesztelt-e elõtte nem tudom.
12 hetesen mutatta a teszt??? Már bocsi, de akkor az elõtte nem is tesztelt. Azért kb 7-8 hetesen max már kimutatja. Szerintem ne tesztelj, hanem menj orvoshoz. Valamit már õ is látni fog ha van baba, ha meg nincs akkor megmondja a késés okát.
Szia!Szerintem igenis van esélyed, én is ugyanígy vagyok mint te, én holnap megyek orvoshoz, mert ha nem vagyok babás, akkor igenis tudni szeretném, hogy miért nem jött meg. Lehet hogy késõbb volt peteérésed és még nem mutatja a teszt. Sok olyat olvasni itt az oldalon, akiknek csak 12 hetesen mutatta a teszt. Drukkolok hogy babás legyél!!! Menj el dokihoz õ tud neked biztosat mondani!!
nekem két hetet késett, de olyan is van, hogy valakinek egy teljes ciklus kimarad. ha a következõ rendben megjön, akkor nem kell dokihoz rohanni...
Menjél dokihoz mindenképp, sajnos 3 teszt negatív akkor az negatív.Remélem hamar össze jön neked a baba!
Nem hiszem hogy baba jobb lenne ha látna orvos.
Nagyon gratulálok!
juuj ez csûûcs szuper!!!!!! :) gratulálok!!! :)
Gratula hova tüntél?? Irhatnál 1 pár szót ha van kedved..:-)) Üdv a klubban kismama.Mikor mész dokihoz?
Gratulálok, viszont irigyellek is!
hûûû az anyja nagyon szuper:) )) gratula:) bár csak én is itt járnék:( de nagyon örülök neked:)
gratula!:)
Gratulálok!
GRATULÁLOK!!! :) )) Kérlek, megírnád milyen tüneteid vannak?
Gratulálok!!! :D
A kérdező hozzászólása: Ma teszteltem újra és elöjött a két csík. Megérte várnom még :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, a héten mindenképp elmegyek a dokihoz. Azért még reménykedek kicsit, hátha...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gratulációkat, eddig azért nem írtam mert nyaralni voltunk. Egész jól sikerült, bár a végén már elõjöttek a terhesség tünetei :) Émelyegtem, fáradékonyabb voltam ezért a Plitvicei tavakat már ki is hagytuk. A jövõ héten megyek dokihoz, már alig várom, kíváncsi vagyok mit mond. Amúgy márciustól próbálkoztunk, nagyon örülök hogy sikerült, remélem minden rendben lesz, régebben (10 éve) volt egy vetélésem.Ez lesz az elsõ babucink :) )

Csináltam tesztet negativ lett. Viszont már egy hónapja késik a mellem 2 napja fáj. Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: mikor csianáltad a tesztet? Én a helyedben orvoshoz mennék.

mikor csianáltad a tesztet? Én a helyedben orvoshoz mennék.
A kérdező hozzászólása: Ma délután csináltam!
A kérdező hozzászólása: Mi lehet a gond?
SZIA, dokihoz menjél lehet az is hogy más a gond nem csak a babátol maradhat el a mensi.
szia.menj orvoshoz, én is így voltam, és kiderült hogy hormon problémám lett sajnos!pedig babát szerettünk volna!ez májusban volt, a mai napig gyógyszert szedek:-((
Szerintem csinálj egy tesztet reggeli elsõ vizeletbõl (is)! Dokihoz mindeképpen menj el!

Együttlétünk óta 1 hónap telt el, 15-én csináltam tesztet (délután) ami negatív lett, viszont már lassan 2 hete szurkálást érzek az alhasamban néha kemény is, a melleim is megnőttek és feszesek. Mitől lehet?

elvileg 31-n megjött,de csak barnás-véres valami ami 4-ig tartott és nem volt sok.a kérdésem,az hogy ha reggeli vizeletb?l csinálnék tesztet,akkor lehet hogy + lesz az eredmény?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy a reggelibõl kell csinálni tesztet. És ne felejtsd: egy teszt nem teszt. Ha biztos akarsz lenni, menj orvoshoz.

Én úgy tudom, hogy a reggelibõl kell csinálni tesztet. És ne felejtsd: egy teszt nem teszt. Ha biztos akarsz lenni, menj orvoshoz.
Elképzelhetõ, hogy terhes vagy. Vegyél ma egy tesztet és holnap a reggeli elsõ vizeletbõl csináld meg és lehetõleg elõtte ne igyál. És ha negatív, ne dobd ki, várjál még egy órát mert még átmehet pozitívba.

Már 3 napja késik a mensim és csináltam ma reggel terhességi tesztet, és negatív lett, viszont terhességre utaló jeleim vannak. Sztetek ismételjem a tesztet 7végén ha nem jön meg addig?

Legjobb válasz: Ha terhességre utaló jelek vannak az a HCG hormontól lehet. Viszont, ha az van a szervezetedben, akkor a teszt is pozi kellett volna legyen. A nap mely szakaszában csináltad? Én a helyedben reggel tuti megismételném.

Ha terhességre utaló jelek vannak az a HCG hormontól lehet. Viszont, ha az van a szervezetedben, akkor a teszt is pozi kellett volna legyen. A nap mely szakaszában csináltad? Én a helyedben reggel tuti megismételném.
Nekem se mutatta ki a késést követõ 2 napon, csak 1 hét késés után. Én még várnék a helyedben 7 végéig és reggeli vizeletbõl csináld! 19hkm
én csinálnék a hét végén mégegyet, bár nekem a 31. napon már halványan de ott volt és délután.
A kérdező hozzászólása: Reggel az elsõ vizeletbõl csináltam.Gondoltam rá h meg kellene ismételni, azért kérdeztem meg, mert ti tapasztaltabbak vagytok mint én.Terhességre utaló jeleim:hányinger, gyakori pisi, görcsölök, és már kb. 5 napja 36.6 és 36.7 a hõm.A mellem is fájt, de az már elmúlt.Néha úgy érzem, h mindjárt leszakad a hasam alja, tegnap be is volt keményedve.Köszönöm a válaszokat!

Mitõl lehet ez? A menstruációm lassan már két hete késik. Terhességi tesztet csináltam, negatív lett. A fehérfolyásom viszont rengeteg.

A menszeszemnek meg kellett volna jönnie már két hete.Terhességre is gyanakodtam,de csináltam egy tesztet ami negatív lett, szóval nem ez lehet az ok.Sokan mondták hogy a stressz(rengeteget aggódtam hogy nem-e teherbe estem),vagy esetleg a frontok(?),gyógyszerszedés stb.Szerintetek mi lehet a legvalószínûbb ok?

Legjobb válasz: A menstruáció késése mögött több ok is állhat. Pl ciszta, hormonzavar stb. Ha nem jön meg 1 hét múlva sem, én felkeresnék egy nõgyógyászt. 1 terhességi tesztet csináltál? Mert ha igen, akkor tévedhetett is a teszt és lehet, hogy mégis terhes vagy. Én egyszer azt hallottam, hogy ha késik a menzesz és a teszt negatív érdemes 3-4 naponta új tesztet csinálni. Mert a tesztek a vizeletben kimutatható anyag szintjébõl állapítja meg a terhességet. Ha ez a szint még nem érte el a teszt érzékenységét, negatívat mutathat, annak ellenére, hogy már termelõdik.

A menstruáció késése mögött több ok is állhat. Pl ciszta, hormonzavar stb. Ha nem jön meg 1 hét múlva sem, én felkeresnék egy nõgyógyászt. 1 terhességi tesztet csináltál? Mert ha igen, akkor tévedhetett is a teszt és lehet, hogy mégis terhes vagy. Én egyszer azt hallottam, hogy ha késik a menzesz és a teszt negatív érdemes 3-4 naponta új tesztet csinálni. Mert a tesztek a vizeletben kimutatható anyag szintjébõl állapítja meg a terhességet. Ha ez a szint még nem érte el a teszt érzékenységét, negatívat mutathat, annak ellenére, hogy már termelõdik.
A rengeteg fehérfolyás valami fertõzésre utalhat, fõleg, ha elõtte nem volt. Mindenképpen menj el orvoshoz. A mensi késésének 1001 oka lehet a terhességen kívül is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)
Vegyél egy új tesztet és tesztelj újra. :) Sok sikert!
A halvány csík is csík!! Azért csinálj egy másik teszttel holnap reggel is!! Azért én csendben gratulálok!!:) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat a múlt hónapban nagyot koppantam és úgy vagyok vele most már lehet, hogy a + tesztnek sem fogok hinni csak a nõgyógyásznak! :-)
A kérdező hozzászólása: Annyit szeretnék még így "elõre" kérdezni, hogy ezért nézhetnek e ki mivel 22 éves vagyok és úgy érzem, hogy mostanában nem nézik jó szemmel ennyi idõsen babát vállalni?
A kérdező hozzászólása: Elõre is köszönöm a válaszokat, félre értés ne essék ha itt van az enyém lesz és örülni fogok neki csak ezt tapasztalom a környezetemben.
A múlt hónapban már teszteltél pozit és végül mensi lett belõle? Sajnálom, akkor hogy volt, ha szabad kérdeznem. Szerintem ez azért van bár én mág nem tapasztaltam, mert mostanában inkább késõbb vállalnak a nõk gyermeket. Ezért most az fura, hogy 22 vagy, mondjuk jó 20 éve meg a 30 fölötti volt furcsa.:) Én még csak 30
Szóval én még csak 30 vagyok személy szerint nem nézek furcsán arra aki 22 évesen babát vállal. Utolsó voltam csak véletlenül elküldtem.
A kérdező hozzászólása: Teszteltem most este és nagyon halvány +! majd holnap reggel már bízom benne, hogy erõsebb lesz! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, csináltam múlt hónapban sok sok tesztet de -ak lettek csak 6 napot késett és szinte biztos voltam, hogy van. De most csak akkor fogom tényleg elhinni ha az orvos mondja! :-)
50-50% Ügyesek vagytok! Tudod, védekezni csak a hülyék szoktak. -.-"
Hát gratulálok. Van esélyes. A teszt pedig csak néhány héttel késõbb tudja kimutatni. Úgyhogy most legyél csak ideges. Élvezd ki a terhesség félelmét, és ha esetleg mégsem leszel az, akkor legközelebb talán eszedbe jut ez a gyomorszorító érzés, és védekeztek. Ha viszont teherbe estél, akkor készülj életed egyik legpocsékabb élményére. Az abortusz sok minden, csak nem kellemes. De talán egy életre elveszi a kedved a védekezés nélküli szextõl.
ha rendesen megjött bõ vérzéssel, akkor nem sok... és a tüneteket is bemesélheted magadnak, mert félsz tõle.
Mi lesz a neve a gyerkõcnek? :) Miért hiszik azt, hogy csak úgy simán jó dolog nem védekezni mert xy se esett teherbe. Attól te még lehetsz terhes!
Akár a menzesz ALATT is teherbe lehet esni - úgyhogy sürgösen menj el nögyógyászhoz, mert csak ott tudják biztosan megmondani, hogy terhes vagy-e. (A teszthez még túl korán van - egy hét-10 nap múlva lesz esetleg értékelhetö) Szóval elég nagy esélyed van arra, hogy terhes lettél - de hogy miért nem védekeztetek, az egy kérdés.
Gratulálok! Minek is védekezni? Kitalálom: a barátod allergiás a gumira, te pedig nem akarsz tablettát szedni, mert tönkre teszi a hormonháztartásodat. Vagy manapság már kitaláltak más gagyi kifogást az ilyen felelõtlen idióták?
Simán lehetsz terhes - de most még nem érezheted. 2 hét múlva teszt, vagy ugorj el a nõgyógyászhoz. Mi lesz a gyerek neve?

6 napja késik, csináltam tesztet ami pozitív lett, ma voltam orvosnál viszont ő nem lát semmit. Ha terhes lennék akkor minimum 2-3 hetesnek kellene most lennie peteéréstől számítva, annak hüvelyi ultrahangon már látszania kellene nem?

Legjobb válasz: Nem.4 hetes vagy a mensi napján.Én mensi elmaradása után 8 nappal mentem el dokihoz persze azt megelõzõen +teszt.Nekem még csak petezsákot látott és azt mondta 3 hét mulva menjek vissza.Akkor 5 hetes voltam.

Nem.4 hetes vagy a mensi napján.Én mensi elmaradása után 8 nappal mentem el dokihoz persze azt megelõzõen +teszt.Nekem még csak petezsákot látott és azt mondta 3 hét mulva menjek vissza.Akkor 5 hetes voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztató válaszokat, de 3 db pozitív teszt után és 2 negatív uh után megjött...szóval nincs baba...
szijja nekem november 1-jén volt meg utoljára és ma voltam nõdokinál aki 5 hetes terhességet állapított meg 6mmes petezsákkal és benne szikhólyaggal. És elmondom azt is h múlthéten pénteken is voltam dokinál mert 2 pozi tezstem lett és semmit nem láttak az ultrahangon, és látod azóta 3 nap telt el és ma már egy 6mmes petezsákot láttak:D
Én kimaradt mensi után 4 nappal mentem dokihoz ultrogestánért mert 2 misseden vagyok túl akkor nekem a megvastagodott nyálkahártyát és egy 4mm-es petezsákot látott belsõ uh-val. Egy hétre rá vagyis pénteken már hasival is látta akkor 5mm- volt.De akkor nekem azt mondta a doki, hogy késõbb volt az ovuláció azért ilyen kicsi még. Lehet nálad is így van és ha most vissza mész már fog látni valamit.
Nekem sem láttak semmit, pedig a tesztem pozitív volt. A doki szerint hamar mentem. Következõ héten már volt valami picike látható dolog, azutáni héten meg missed ab :( Már 5 hetes terhességet kell látni uh-n, vagy késõbb volt a peteérésed, és kisebb a terhesség mint gondolnád. Nálam a sima 25-ös teszt a nemvárt elõtt 4 nappal halványan de mutatta.
Lehet hogy korán van még azért nem látta.Ne aggodj biztos hogy pár hét mulva látszodni fog:)
Pontos választ nem tudok írni, csak azt, hogy én 3X voltam terhes és mindig az elmaradt menzesz alatt mentem és a petezsákot mindig látta.
Elsõ vagyok.Csütörtökön már biztos fog látni petezsákot ;)
A kérdező hozzászólása: Nekem se petezsákot se semmit nem lát....én is megyek vissza csütörtökön.
kb 5-6 hetes lehetsz. a sógornõm kb 5 hetes lehetett mikor a tesztet csinálta és pozitív lett neki de õneki sem láttak semmit.(január végére van kiírva) szerintem egy kicsit korán mentél uh-ra. az elmaradt utolsó menstruációtól kell számolni a heteket, nem a peteéréstõl.
Én az 5válaszoló vagyok.Nagyon sajnálom :-( Légy pozitív és próbálkozzatok tovább.Egyébként lehet, hogy terhes voltál, de közben fölszívódott.Sokszor elõfordul, csak nem tûnik föl.
Peteérés is lehetett akár. Ha két hét múlva megjön, akkor az volt.
A kérdező hozzászólása: még mindig nem jött meg, viszont a hüvelyemnél vagy inkább a méhszájamnál szoktam érezni nyilaló fájdalmat

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!