Találatok a következő kifejezésre: Csináltam tesztet lett (804 db)

Csütörtökön reggel csináltam tesztet, - lett. Még mindig nem jött meg a mensim. A mellim érzékenysége elúlt, a hasam alját néha érzem, hogy nyilalgat. Csináljak holnap reggel megint egy tesztet? A hőm mára így alakult.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b253a91686b8f0e7e5c05f..

Legjobb válasz: Szia! Nekem két negatív teszt után a harmadik lett pozitív, és most 10 hónapos a pici lányunk. Hány napja késik a menstruációd?

Szia! Nekem két negatív teszt után a harmadik lett pozitív, és most 10 hónapos a pici lányunk. Hány napja késik a menstruációd?
ne add fel!!!!!!úgyis lessz babéd neked is és nekem is!:) Sõt mindenkinek!vagyis legtöbbünknek igen!
A kérdező hozzászólása: Épp elindultam reggel tesztet csinálni, amikor észrevettem, hogy megjött.:( Nem adjuk fel!!!!
Írd ám meg, hogy mi lett a teszt eredménye! Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Mára így alakult a hõm, igaz csak 4 órát aludtam. Tesztet is majd holnap reggel csnálok, mert még mindig nem jött eg. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b253a91686b8f0e7e5c05f..
Ha van bent valaki, azt reggel már kimutatja bármelyik teszt:-) Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Reggel csinálok egy tesztet. Mert ha számolom akkor holnap ki kell hogy mutassa, ha van valami.Vagy nem?
Hát nem semmi ez a naptáras dolog. 1. vagyok. Szóval nekem kb. miután együtt voltunk rá 2 hétre mutatta ki csak a teszt.
A kérdező hozzászólása: De mikor? Meddig várjak még? Menjek orvoshoz? Vagy twszteljek holnap reggel még egy uolsót?
húúúúúú neked ilyen alacsony szokott lenni a hõd? Amúgy hát persze remény van de aztmondom mivel lement a hõd szerintem megjön.
A kérdező hozzászólása: A görbémen látszik, a 18-as karikáknál.
Azt nagyjából tudod, hogy mikor voltatok együtt?
A kérdező hozzászólása: Elméletleg 23.-án kellett volna megjönnie, de a peteérésem kitolódott, így a mai nap kellett volna megjönnie.Szerinted?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztatást! Igazad van, lesz pocilakónk elõbb vagy utóbb, de lesz!!!:)

Minden vélemény érdekel! Késik 9 napja a mensim. Már egy ideje szeretnénk babát.14 napja mikor együtt voltunk mindkettőnknek volt egy megérzése, h sikerült. Csináltam tesztet - lett. Lehet még + a teszt? Vagy más gond van? Írjatok!

1 hete émelygek, hányingerem van bizonyos ételekt?l, szagoktól, feszülnek a melleim, fáradékony vagyok.

Legjobb válasz: Szerintem vegyél egy másik tesztet és reggeli vizeletbõl csináld meg. Másfelõl meg, ha van annyi HCG a szervezetedben, hogy tüneteket okozzon, akkor ahhoz is elégnek kell legyen, hogy kimutassa a teszt. Ezért gondolom a másik tesztet... Mikor tesztelted a negatívat?

Szerintem vegyél egy másik tesztet és reggeli vizeletbõl csináld meg. Másfelõl meg, ha van annyi HCG a szervezetedben, hogy tüneteket okozzon, akkor ahhoz is elégnek kell legyen, hogy kimutassa a teszt. Ezért gondolom a másik tesztet... Mikor tesztelted a negatívat?
A kérdező hozzászólása: Veszek holnap, mert már nem bírom. 8 nap reggel lett -. Kicsit szomi vagyok.:(
Óh akkor nyugodj meg, akkor még nem is mutathatta ki! Tesztelj ma reggel, és írj! Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Teszteltem, de csak délután, az is - lett. Lehet még mindig nem mutatja ki? Mert én nagyon azt érzem, hogy terhes vagyok. Hm?! Ja, meg most barnáztam, az rossz vagy jó jel?
A kérdező hozzászólása: A hõm megint 37. Csak 36, 5 körül szokott lenni. Ez egy újabb jel?

Reménykedhetek? 5én kellett volna megjönnie 7én csináltam tesztet- lett aztán volt egy kis barnás folyásom ma vagy holnap tesztelhetek mert még nem jött meg

A mellem 2x akkora mint volt és érzékeny meg fehéres folyásom van?

Legjobb válasz: Szerintem simán csinálhatsz tesztet, ha még mindig nem jött meg, már ki kellene mutatnia! Viszont, ha most is negatív, el kellene menned dokihoz, mert lehet más van a dologban!! De azért szorítok a +hoz!! :)

Szerintem simán csinálhatsz tesztet, ha még mindig nem jött meg, már ki kellene mutatnia! Viszont, ha most is negatív, el kellene menned dokihoz, mert lehet más van a dologban!! De azért szorítok a +hoz!! :)
Szerintem is tesztelj! Remélem baba lesz!
Nyugodtan tesztelhetsz már!
most már tesztelhetsz!!! futás!! 4.-e még túl korai volt. 12.-étõl már mutatja a teszt. ELMÉLETILEG! De ha negatív, meg javaslom, ha tvábbra sem jön meg akkor ismételj hétvége felé!! Ha akkor is negatívlenne , mielõbb menj dokihoz, nehogy más baj legyen!!Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: milyen fajta tesztet vegyek?melyik a legmegbízhatóbb?
Manapság már mindegyik kimutatja a legkissebb HCG hormonszintet. És ne ilyedj meg akkor se ha nagyon halvány akkor is ott a baba. sok sikert
A kérdező hozzászólása: vettem 2 dbos lillyt, most csináltam meg az egyiket.kijött a 2 csík, nagyon erõteljes a második is. köszönöm a tanácsokat. ha jól számolom 4 hét 3 napos terhes vagyok.ami valójában csak 2 hét 3 nap
A kérdező hozzászólása: mikor mehetek orvoshoz? az elevitet már 1 hónapja szedem. szedjek még vmi mást is?

Korán teszteltem? 22. -re nem várom? Ma reggel csináltam tesztet, -lett!

Legjobb válasz: igen korán teszteltél. nem értem miért kell hat nappal elõtte. most eheted a kefét minden nap hogy mi a helyzet.

igen korán teszteltél. nem értem miért kell hat nappal elõtte. most eheted a kefét minden nap hogy mi a helyzet.
Szerintem 22. elõtt minden nap korán lesz - ha aznap nem jön meg, tesztelj, addig csak azon fogsz izgulni, hogy most tényleg - vagy csak azért, mert túl korán van - teljesen felesleges.
Én 21-re nem várom, de eszembe nem jutna tesztelni. Teljesen felesleges, mert kb 2% esélye van, hogy kimutatja, akkor is , ha terhes vagy. Szóval korán teszteltél!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!!!

Mitől késhet a mensesem? Múlt hónapban felfáztam, a doki írt fel monuralt. De még szedek urogin cseppet meg mindenféle gyógynövényes szert. Tegnap csináltam tesztet. - lett.

Kétségbe vagyok esve, mert mivan, ha mégis terhes vagyok és pl. az urogin cseppet nem szabadna ilyenkor szedni. A párommal óvszerrel védekezünk, de megszakítással, úgyhogy esélye lehet. Légyszi ha tudtok,adjatok tanácsot.

Legjobb válasz: Szia. Szerintem ilenkor már nagy a valószínûsége, hogy kimutatja a teszt. Velem is volt ilyen. Tudom, hogy nagyon rossz érzés, a bizonytalanság, de próbálj meg megnyugodni. Én csak ezt tudom tanácsolni. Egy két nap mulva tesztelj megint REGGEL... Nincs valamilyen panaszod?? Mellfájdalom, érzékenység, álmosság??

Szia. Szerintem ilenkor már nagy a valószínûsége, hogy kimutatja a teszt. Velem is volt ilyen. Tudom, hogy nagyon rossz érzés, a bizonytalanság, de próbálj meg megnyugodni. Én csak ezt tudom tanácsolni. Egy két nap mulva tesztelj megint REGGEL... Nincs valamilyen panaszod?? Mellfájdalom, érzékenység, álmosság??
Ja azt elfelejtettem írni, hogy a felfázás is okozhat ilyet szerintem, (meg a stressz, stb.) szóval sokmindentõl késhet. De ha a második teszt is - , és nem jön meg, akkor mindenképp menj orvoshoz!

Mitől késhet a mensesem? Múlt hónapban felfáztam, a doki írt fel monuralt. De még szedek urogin cseppet meg mindenféle gyógynövényes szert. Ma csináltam tesztet. - lett.

Kétségbe vagyok esve, mert mivan, ha mégis terhes vagyok és pl. az urogin cseppet nem szabadna ilyenkor szedni. A párommal óvszerrel védekezünk, de megszakítással, úgyhogy esélye lehet. Légyszi ha tudtok,adjatok tanácsot.

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy gond lenne a cseppek és/vagy tabi miatt, ha baba van, mert még nagyon korai lehet a terhesség! Viszont önmagában a felfázás is elég ahhoz, hogy késsen a mensi! Tapasztalat! :( Azért 1 hét múlva tesztelj még, ha nem jönne meg!

Nem hinném, hogy gond lenne a cseppek és/vagy tabi miatt, ha baba van, mert még nagyon korai lehet a terhesség! Viszont önmagában a felfázás is elég ahhoz, hogy késsen a mensi! Tapasztalat! :( Azért 1 hét múlva tesztelj még, ha nem jönne meg!
Én a helyedben felkeresnék egy dokit.Az többet tud mondani.Ugyan olyan tesztet vettél mint az elözö?
Lehet azért lett az elsõ csík halvány, mert a napokban megfog jönni a menstruáció. Reggeli elsõ vizeletbõl teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Nem voltak egyformák a tesztek!És a menstruáciom a honap vége fele jön meg!
A kérdező hozzászólása: Igen reggeli vízeletbõl csináltam az elsõt!A másodikat délután csináltam!
Várj egy-két napot és ha addig sem lesz semmi, akkor tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl! Szukolok!
Délutáni mutathat téves eredményt! Ha a reggeli halvány csíkos volt, akkor az jót jelent:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!

Vasárnap kellett volna megjönnie, szomb-ra a hőm leesett 36, 5-re de másnap meg azóta visszament 36, 8és36, 9. Ma reggel csináltam tesztet, negatív lett. Az számít hogy éjjel 03:25-kor menten ki pisilni és 06:20 körül negatív lett a teszt?

Legjobb válasz: Szia.A hõd ha nem esik ke az jó.Nekem is e körül mozgott.Én az elmaradt mensi után csináltam tesztet délután és potítiv lett...Várj még 1-2napot és tesztelj újra. Minden jót,37hetes kismama

Szia.A hõd ha nem esik ke az jó.Nekem is e körül mozgott.Én az elmaradt mensi után csináltam tesztet délután és potítiv lett...Várj még 1-2napot és tesztelj újra. Minden jót, 37hetes kismama
szerintem nem számít, de azért csinálj még egyet holnap reggel. hátha.... sok sikert és majd írd meg mi lett. remélem Pozitív lesz már akkorra!!! 4 hónapos kisfiú anyukája

1hete késik a menst. Két tesztet csináltam mind a 2 negatív lett, a melleim érzékenyek egy kicsit, lehetek ettől függetlenül terhes? Korán csináltam tesztet?

Legjobb válasz: Ha 1 hete késik és most csináltad a teszteket akkor nem volt korai. Valószínûleg nem vagy terhes, más miatt késhet.

Ha 1 hete késik és most csináltad a teszteket akkor nem volt korai. Valószínûleg nem vagy terhes, más miatt késhet.
Ha most csináltad a tesztet nem volt korai :( Nekem 1 napos késésnél erõs pozi lett a teszt. Sajnálom, majd legközelebb.
Szerintem meg lehetsz!!!Èn vagyok a bizonyíték! :) Nem tudom, nekem annak idején pontosan mennyit késett, de többet, mint egy hetet!A tesztek semmit nem mutattak, ezért mentem dokihoz:mi bajom van??Ö elsöre megmondta, hogy terhes vagyok, amit akkor még csak a vérteszt igazolt. Ennek két csodás éve! Drukkolok! Ja!Ami a legfontosabb:a melleim iszonyúan kezdtek fájni, pont, mikor dokihoz mentem!
Kedves Utolsó! Nyilván akkor neked késõbb volt ovud.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!