Találatok a következő kifejezésre: Csináltam tesztet ki jött a két (4 db)

A ket csik terhesseget feltetelez, ismetelj tesztet es irany a doki.
tényleg menj dokihoz mindenképp. lehet hogy már te 4 honapos vagy szoval mindenképp menj el. nemnõtt a hasad?
A kérdező hozzászólása: nem vettem észre hogy nõtt volna a hasam. egyébként voltam dokinál márciusban és azt mondta nem vagyok terhes. amúgy köszi
Szerintem is menj el minél elõbb orvoshoz! Vannak tüneteid? A második válaszolót nem értem. Miért lenne 4 hónapos terhes?
A kérdező hozzászólása: köszi! én sem értem tulajdonképpen, de még csinálok egy tesztet majd akkor kiderül.
Szerintem a mellekbõl szivárgó folyadék miatt mondta, hogy akár 4 hós is lehet a kérdezõ.

Csináltam tesztet és ki jött a két csík, de közben menstruáltam. ilyenkor van baba a lathatáron?

Legjobb válasz: 50-50%! Vagy sajnos távozott a baba a vérrel, vagy még ott van, és mégis mensizel! A hcg még egy darabig a szervezetedben van, 1-2 hétig is akár, pedig a baba már nem... Menj el orvoshoz, ha elmúlt a mensi, ezt csak õ tudja megmondani! Sok sikert!

50-50%! Vagy sajnos távozott a baba a vérrel, vagy még ott van, és mégis mensizel! A hcg még egy darabig a szervezetedben van, 1-2 hétig is akár, pedig a baba már nem... Menj el orvoshoz, ha elmúlt a mensi, ezt csak õ tudja megmondani! Sok sikert!
Az én anyukám mikor velem terhes volt, 5 hónapig menstruált! Szóval lehetsz terhes! Keress fel egy nõgyógyászt, mert õ 100%-ra megmondja!
egyes tesztekre rá van irva hogy befolyásolhatja a menzi is. szoval nembisztos a baba. a menzi igenis befolyásolhatja.
A kérdező hozzászólása: köszi de erre a tesztre nincs ráírva hogy befolyásolhatja.
Nekem halvány 2. csík volt, közben menstruáltam. Sajnos nem volt baba. De barátnõmnek rendesen megjött az elsõ. Várj amíg elmúlik, tesztelj még egyet! Mindenképpen reggel. Szorítok!
szia. nekem is volt ugy a korházban hogy az elsö tesztem pozitiv lett, pedig erösen mensiztem, de aztán megkatétereztek és az negatív lett, ugyhogy a mensi tud érdekes dolgokat alkotni:)

Csináltam tesztet, két csík jött ki, de a második csík halvány. Ez mit jelent?

Legjobb válasz: Gratula, babás vagy! :)) Tudod azt szokták mondani, hogy a halvány csík is csík!!! Szerintem holnap a reggeli elsõ vizeletbõl csinálj majd egy másik tesztet is, és kérj majd idõpontot a dokidnál! Ha 6 hetes kismama vagy, sokan akkor mennek el a dokihoz elsõzör.

Gratula, babás vagy! :) ) Tudod azt szokták mondani, hogy a halvány csík is csík!!! Szerintem holnap a reggeli elsõ vizeletbõl csinálj majd egy másik tesztet is, és kérj majd idõpontot a dokidnál! Ha 6 hetes kismama vagy, sokan akkor mennek el a dokihoz elsõzör.
Azt hogy kismama lettél! :) A hcg-szint emelkedése még folyamatban van, ezért halvány. Csinálj holnap vagy pár nap múlva ugyanabból a márkájú tesztbõl még egyet, akkor össze tudod hasonlítani hogyan erõsödik a csík.
Gratulálok!!
Nekem is halvány a csík, de nem jött meg, úgyhogy már elhiszem, hogy terhes lettem. Szerintem a teszt nem hazudik. Én csináltam négyet, hogy megbizonyosodjak. Gratulálok, szerintem terhes vagy!
Nekem is halvány csík volt tegnap, két különféle teszten, úgyhogy elhiszem, hogy babás vagyok! Gratula neked is!
nekem is 2 tesztem halvány csíkos volt, és már voltam dokinál.6 hetesek vagyunk.Úgyhogy gratulálok:)
Sziasztok, nekem is halvány csíkos volt tegnap a 29. napon... Két különbözõ teszten. De nagyon fáj a hasam, félek, hogy megjön...tudom ez is lehet tünet, de a kislányomnál nem emlékszem volt-e... Hétvégén csinálok még egy tesztet (hátha "szebb" csíkjaim lesznek), feltéve ha nem jön meg... Szurkoljatok! Én is mindenkinek :)
Én inkább csinálnék egy másikat, ez lehet hogy valami hibás teszt.
Tegyél fel képet.
Hiába teszed fel a kérdést kétszer, kép nélkül nem tudunk mit mondani...
A kérdező hozzászólása: sajnos kepet nem tudok fel tenni
Nem tudod, hogy hogyan kell feltenni ide, vagy már a fényképkészítés sem megoldható?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!