Találatok a következő kifejezésre: Csináltam tesztet ki jött a (17 db)

A ket csik terhesseget feltetelez, ismetelj tesztet es irany a doki.
tényleg menj dokihoz mindenképp. lehet hogy már te 4 honapos vagy szoval mindenképp menj el. nemnõtt a hasad?
A kérdező hozzászólása: nem vettem észre hogy nõtt volna a hasam. egyébként voltam dokinál márciusban és azt mondta nem vagyok terhes. amúgy köszi
Szerintem is menj el minél elõbb orvoshoz! Vannak tüneteid? A második válaszolót nem értem. Miért lenne 4 hónapos terhes?
A kérdező hozzászólása: köszi! én sem értem tulajdonképpen, de még csinálok egy tesztet majd akkor kiderül.
Szerintem a mellekbõl szivárgó folyadék miatt mondta, hogy akár 4 hós is lehet a kérdezõ.

Tegnapra nem vártam március 10-re és nem is jőtt meg. Ma reggel csináltam tesztet ami megjelent a terhességnél is nagyon halvány csik. Most terhes lehetek? Vagy miért nem mutatta ki erősebben? Pár nap mulva ismételjek?

Most terhes vagyok?

Legjobb válasz: Gratulálok! A halvány pozitív teszt is pozitív!!! Lehet, hogy kicsit korán teszteltél, 2-3 nap múlva erõsebb lesz az a csík :)

Gratulálok! A halvány pozitív teszt is pozitív!!! Lehet, hogy kicsit korán teszteltél, 2-3 nap múlva erõsebb lesz az a csík :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Csináltam tesztet és ki jött a két csík, de közben menstruáltam. ilyenkor van baba a lathatáron?

Legjobb válasz: 50-50%! Vagy sajnos távozott a baba a vérrel, vagy még ott van, és mégis mensizel! A hcg még egy darabig a szervezetedben van, 1-2 hétig is akár, pedig a baba már nem... Menj el orvoshoz, ha elmúlt a mensi, ezt csak õ tudja megmondani! Sok sikert!

50-50%! Vagy sajnos távozott a baba a vérrel, vagy még ott van, és mégis mensizel! A hcg még egy darabig a szervezetedben van, 1-2 hétig is akár, pedig a baba már nem... Menj el orvoshoz, ha elmúlt a mensi, ezt csak õ tudja megmondani! Sok sikert!
Az én anyukám mikor velem terhes volt, 5 hónapig menstruált! Szóval lehetsz terhes! Keress fel egy nõgyógyászt, mert õ 100%-ra megmondja!
egyes tesztekre rá van irva hogy befolyásolhatja a menzi is. szoval nembisztos a baba. a menzi igenis befolyásolhatja.
A kérdező hozzászólása: köszi de erre a tesztre nincs ráírva hogy befolyásolhatja.
Nekem halvány 2. csík volt, közben menstruáltam. Sajnos nem volt baba. De barátnõmnek rendesen megjött az elsõ. Várj amíg elmúlik, tesztelj még egyet! Mindenképpen reggel. Szorítok!
szia. nekem is volt ugy a korházban hogy az elsö tesztem pozitiv lett, pedig erösen mensiztem, de aztán megkatétereztek és az negatív lett, ugyhogy a mensi tud érdekes dolgokat alkotni:)

Valaki segítsen. Nálam aktus közben szakadt ki az óvszer de észrevettük mégis Késik, de mivel eleve teljesen rendszertelen a menzesz nem aggódtam de 2 hét az sok. Csináltam tesztet 12 nap után de negatív azóta még se jött meg. Szerintetek mi lehet?

Legjobb válasz: túlságosan aggódsz. csinál még egy tesztet amúgy, mivel az 2 hét után mutat viszonylag pontos eredményt, te meg még elõtte csináltad. amúgy meg valszeg a stresszelés miatt késik, egyszer nekem is késett több, mint két hetet. lerágtam a körmömet, pedig nem szakadt ki az óvszer.

túlságosan aggódsz. csinál még egy tesztet amúgy, mivel az 2 hét után mutat viszonylag pontos eredményt, te meg még elõtte csináltad. amúgy meg valszeg a stresszelés miatt késik, egyszer nekem is késett több, mint két hetet. lerágtam a körmömet, pedig nem szakadt ki az óvszer.
El kéne menj dokihoz. A teszt minden bizonnyal valóban negatív, de ha az a 23 a korod, akkor az nem normális, hogy ilyen korban összevissza jöjjön meg!
ha negatív lett a teszt, akkor nincs ok az aggodalomra.

Második hónapja nem jött meg a mensim, tesztet nem csináltam a párom nem tudott gyogyszertárba menni őt kértem meg. Ma reggel kávéztam és begörcsölt a hasam, megittam a kávét rosszul is lettem ki jött belőlem, Normális dolog ez?

Érezhetem én igy 20-a körül a megjön érzést, és nem fog? Folyton olyan érzés mintha megakarna jönni, görcsöl a hasam, f?leg este mikor lefekszem.Lehet hogy valóban terhes lennék? Talán holnap eljutok hogy vegyek tesztet.

Legjobb válasz: Szia!mikor terhes voltam én is azt éreztem hogy megjön!Mikor aztán a várt idõpont óta eltelt egy hét vettem tesztet és pozítiv lett!Szerintem lehet hogy terhes vagy.

Szia!mikor terhes voltam én is azt éreztem hogy megjön!Mikor aztán a várt idõpont óta eltelt egy hét vettem tesztet és pozítiv lett!Szerintem lehet hogy terhes vagy.
Kicsit furcsa vagy... Második hónapja nem jött meg és nem volt idõd egy tesztre sem?? Ne minket kérdezz errõl, hogy mi lehet veled, hanem egy dokit!!!
Szia! Az elõttem szólónak teljesen igaza volt! Akarod Te egyátalán azt a csöppséget, akit esetleg a szíved alatt hordasz? Én azon a napon, mikor meg kellett volna jönnie a mensimnek és nem jött meg, rohantam a patikába tesztért, mert azt egy nõ megérzi, ha babája lesz. És így is lett, a tesztemen látszott a 2 csík, igaz, hogy a 2. halványabban, de az letagadhatatlan, hogy ott volt! Ez a világ legnagyobb boldogsága! :)
szia!nekem is görcsölt a hasam mintha megakart volna jönni és vártam 6napot de semmi utána teszt és ki is mutatta hogy babám lesz! tényleg venni kell tesztet ahogy azt irtad is.Fõleg így 2hónap után persze ezek a görcsök mástol is lehetnek, stressz stb!De ha aktív nemi életet élsz akkor valószínû hogy baba van a dologban!Hányinger, mellfájdalom, hasigörcs fõként ezek a terhesség jelei!Én is ezeken mentem keresztül remélem tudtam segiteni:)
Ha 2. hónapja nem jött meg a mensid akkor már 8 hetes lehetsz, és elég furcsa hogy ennyi idõ alatt nem volt "idõtök" egy tesztet venni.....Nem értem miért minket kérdezel, de már nem elõször írsz ide, egy doki vagy egy teszt tud választ adni a kérdésedre!!!!
Csinálj tesztet!
Nekem egy hete kesik , en is penteken csinalok tesztet, ha addig nem jon meg. Nekem is éles hasszur kat erzek, de nem merem magam beleélni , mertt mar jartam igy , es vegül megjött . Meg fel is vaygok fazva egy kicsit. Hat szurkolok....
miért vársz péntekig? nem lenne már jó tudni az eredményt fõleg ha + lenne?? tesztelj és írd meg. 2 kisfiú anyuja
Nem értem... miért vársz péntekig???
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Azért várok péntekig, mert máskor is késett pár napot. Csak akkor barna folyástól kezdve minden volt, ami azt jelenthette, hogy meg fog jönni. Most pedig nincs semmi tünetem. Nem akarom beleélni magam és inkább a biztosra megyek.
Értem. De én a helyedben már ma tesztelnék, 5 nap késésnél, ha baba van, már a délutáni vizeletbõl is kimutatja a teszt!
Szia! Együtt érzek Veled. Igaz, nekem kb.10 napja késik. Aznap csináltam tesztet mikor meg kellett volna jönnie, de az negatív lett. Így már nagyon nemis merek csinálni. Nekem is volt hasszurka az alhasamban. Hát drukkolok Neked, Nekünk :)
A kérdező hozzászólása: Sajnos úgy néz ki, hogy oda a remény: 1 hét késés után negatív teszt és világos barna folyás. :((((((
Második valaszolo vagyok. Nagyon sajnaálom , en holnap csinalok tesztet

Attól félek, hogy terhes vagyok. Igaz a havim pontosan jött meg, de csak 2 napig tartott és inkább barna volt. Csináltam tesztet is, de az azt mutatta ki, hogy nem vagyok terhes. Ezekben a tesztekben mennyire lehet megbízni?

Legjobb válasz: A terhességi tesztek általában 99%-ban megbízhatóak. Nem írtad milyen formában védekezel szedsz e fogamzásgátlót. Mert fogamzásgátló szedésénél rövidebb a vérzés intenzítása idõtartama. Egy hét múlva ismételd meg a tesztelést.

A terhességi tesztek általában 99%-ban megbízhatóak. Nem írtad milyen formában védekezel szedsz e fogamzásgátlót. Mert fogamzásgátló szedésénél rövidebb a vérzés intenzítása idõtartama. Egy hét múlva ismételd meg a tesztelést.
Elég pontosak a tesztek, és a menszeszed is megérkezett, bár nem normális formában. Nem vagy terhes elméletileg. De mindenképp rohanj el a nõgyógyihoz, és megnyugszol.
Nem írtad a nap melyik szakában teszteltél. Mindenképp a reggeli elsõ vizeletbõl tesztelj.

Csináltam tesztet, két csík jött ki, de a második csík halvány. Ez mit jelent?

Legjobb válasz: Gratula, babás vagy! :)) Tudod azt szokták mondani, hogy a halvány csík is csík!!! Szerintem holnap a reggeli elsõ vizeletbõl csinálj majd egy másik tesztet is, és kérj majd idõpontot a dokidnál! Ha 6 hetes kismama vagy, sokan akkor mennek el a dokihoz elsõzör.

Gratula, babás vagy! :) ) Tudod azt szokták mondani, hogy a halvány csík is csík!!! Szerintem holnap a reggeli elsõ vizeletbõl csinálj majd egy másik tesztet is, és kérj majd idõpontot a dokidnál! Ha 6 hetes kismama vagy, sokan akkor mennek el a dokihoz elsõzör.
Azt hogy kismama lettél! :) A hcg-szint emelkedése még folyamatban van, ezért halvány. Csinálj holnap vagy pár nap múlva ugyanabból a márkájú tesztbõl még egyet, akkor össze tudod hasonlítani hogyan erõsödik a csík.
Gratulálok!!
Nekem is halvány a csík, de nem jött meg, úgyhogy már elhiszem, hogy terhes lettem. Szerintem a teszt nem hazudik. Én csináltam négyet, hogy megbizonyosodjak. Gratulálok, szerintem terhes vagy!
Nekem is halvány csík volt tegnap, két különféle teszten, úgyhogy elhiszem, hogy babás vagyok! Gratula neked is!
nekem is 2 tesztem halvány csíkos volt, és már voltam dokinál.6 hetesek vagyunk.Úgyhogy gratulálok:)
Sziasztok, nekem is halvány csíkos volt tegnap a 29. napon... Két különbözõ teszten. De nagyon fáj a hasam, félek, hogy megjön...tudom ez is lehet tünet, de a kislányomnál nem emlékszem volt-e... Hétvégén csinálok még egy tesztet (hátha "szebb" csíkjaim lesznek), feltéve ha nem jön meg... Szurkoljatok! Én is mindenkinek :)

December 3-án voltam együtt a párommal. December 5-én jött volna meg a havi vérzésem, de nem jött.2x is csináltam tesztet, de egyik sem mutatta ki, hogy terhes lennék. Szerintetek?

Már 2 hete fájnak a melleim én nem érzek feszülést és a mellbimbóm se érzékeny csak azt érzem, ha hozzáérek a mellemhez fáj, ugyan úgy amikor a menszeszem meg akar jönni, de ilyen sokáig nem szokott fájni. A múlt héten voltam 16-án nõgyógyásznál. A nõgyógyászom megvizsgált és azt mondta, hogy õ látja, hogy szeretne megjönni a mensesem, de nem tud megjönni. Azt mondta, hogy ha december 3-án voltunk együtt és 5-én kellett volna megjönnie, akkor is terhes lehetek. De most még nem lát semmit. Mondta, hogy december 3-án voltunk együtt, nem biztos az hogy egybõl van beágyazódás, lehet nálam december 15-én került sorra. Ilyen lehet? Annyi van, hogy a jobb oldalomnnál a köldökömmel egy vonalban állandóan feszülést érzek és néha ilyen buborékolást is. Tudnátok nekem valami tanácsot adni?

Legjobb válasz: Szerintem erre nagyon kicsi az esély, hogy terhes lennél, de mint látod, a dokid is azt mondja, nem lehetetlen. Valahol olvastam, hgoy a nõk 2%-ánál a peteérés a mensi megjövetele körüli napokban van.

Szerintem erre nagyon kicsi az esély, hogy terhes lennél, de mint látod, a dokid is azt mondja, nem lehetetlen. Valahol olvastam, hgoy a nõk 2%-ánál a peteérés a mensi megjövetele körüli napokban van.
[link]
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat, türelmesen várok még, az orovosom, mondta, hogy csináljak még egy tesztet december 30-án. A nõgyógyászom kivizsgált és mondta, hogy nincs semmi bajom, tiszta vagyok vagyis , nincs semmi ciszta, daganat vagy ehhez hasonló dolgok. Ezért nem értem, hogy miért nem jött meg még.
Figyelj! Ha december 3.-án az aktusból megfogant a baba, akkor a doki még 16.-án valóban nem sok mindent láthatott, de ha 1-2 napja csináltáll tesztet, akkor az már kimutatta volna. Ha régebben csináltad, akkor vegyél még egyet. Ha az is negatív, akkor 1000000% hogy nem cagy terhes.
nem érvényes
A kérdező hozzászólása: Majd írd meg mit mondott!
Kedves Kérdezõ! Ha már késik egy 10 napja akkor te is elmehetnél orvoshoz. Elõbb ne menj mert nem fog semmit látni a doki (10 napnál is még csak petezskot szerintem). Addig is tesztelhetsz. Elképzelhetõ még az is hogy késõbb volt pé-d. 20 hetes km
09:29-es vagyok. Holnap reggel elmegyek dokihoz, hogy alaposan vizsgáljon meg. Ha nem fog látni semmit, akkor én felfogom úgy, hogy tuti nincs baba. Ennyi. Saját megnyugtatásom miatt megyek.
A kérdező hozzászólása: 4 napja késik! Én még reménykedem....
Ezzel én is így vagyok. Idõn túl megjelenik a 2. csík. Több fajta tesztet csináltam, mindegyiken ott van halványan de egyértelmûen a 2. csík. Én nem reménykedem...
Szia! Mióta késik? Megy a drukk!
Nem érvényes a teszt.Vegyél más fajtát de inkább menj el orvoshoz.Én 2 hetes menses csúszás tán mentem el dokihoz megvizsgált csinált egy hüvelyi ultrahangot és ott volt a biztos eredmény.
És miért csináltál 5 tesztet? Ha késik heti egy bõven elég, de akár kéthetente is, egy hónap késés után meg el kell menni orvoshoz. Annak semmi értelme sztem, hogy százezer tesztet csinál vki. Attól nem lesz hamarabb kismama. Egyébként nem érvényes az eredménye.
Jó, meg fogom írni. Amúgy mondta, hogy még nem biztos hogy látni fogja ha van baba... Nem tudom miért mondta azt, mert szerintem már látnia kéne valamit...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!