Találatok a következő kifejezésre: Csináltam tesztet ki (84 db)

Valaki segítsen. Nálam aktus közben szakadt ki az óvszer de észrevettük mégis Késik, de mivel eleve teljesen rendszertelen a menzesz nem aggódtam de 2 hét az sok. Csináltam tesztet 12 nap után de negatív azóta még se jött meg. Szerintetek mi lehet?

Legjobb válasz: túlságosan aggódsz. csinál még egy tesztet amúgy, mivel az 2 hét után mutat viszonylag pontos eredményt, te meg még elõtte csináltad. amúgy meg valszeg a stresszelés miatt késik, egyszer nekem is késett több, mint két hetet. lerágtam a körmömet, pedig nem szakadt ki az óvszer.

túlságosan aggódsz. csinál még egy tesztet amúgy, mivel az 2 hét után mutat viszonylag pontos eredményt, te meg még elõtte csináltad. amúgy meg valszeg a stresszelés miatt késik, egyszer nekem is késett több, mint két hetet. lerágtam a körmömet, pedig nem szakadt ki az óvszer.
El kéne menj dokihoz. A teszt minden bizonnyal valóban negatív, de ha az a 23 a korod, akkor az nem normális, hogy ilyen korban összevissza jöjjön meg!
ha negatív lett a teszt, akkor nincs ok az aggodalomra.

Vasárnap kellett volna megjönnie, szomb-ra a hőm leesett 36, 5-re de másnap meg azóta visszament 36, 8és36, 9. Ma reggel csináltam tesztet, negatív lett. Az számít hogy éjjel 03:25-kor menten ki pisilni és 06:20 körül negatív lett a teszt?

Legjobb válasz: Szia.A hõd ha nem esik ke az jó.Nekem is e körül mozgott.Én az elmaradt mensi után csináltam tesztet délután és potítiv lett...Várj még 1-2napot és tesztelj újra. Minden jót,37hetes kismama

Szia.A hõd ha nem esik ke az jó.Nekem is e körül mozgott.Én az elmaradt mensi után csináltam tesztet délután és potítiv lett...Várj még 1-2napot és tesztelj újra. Minden jót, 37hetes kismama
szerintem nem számít, de azért csinálj még egyet holnap reggel. hátha.... sok sikert és majd írd meg mi lett. remélem Pozitív lesz már akkorra!!! 4 hónapos kisfiú anyukája

Lehetek-e terhes? 6. napja késik a menszeszem. A 3. napon csináltam tesztet, ami negatív lett. Sosem szokott késni. Lehet, hogy még nem mutatta ki a teszt az igazi eredményt?

Legjobb válasz: Menszesz nekem már késett stressz miatt is, például vizsgák, megmérettetések, kritikusabb élethelyzetek miatt. Az még nem jelent 100%-ban terhességet. Várj 2-3 napot és csinálj még egy tesztet szerintem! Nem mindegyik teszt mutatja ki az egészen kis mértékû hcg szintet, azt is nézd meg, amikor vásárolsz egyet, vagy kérdezz rá a gyógyszerésznél, melyik mutatja ki legkorábban a terhességet.

Menszesz nekem már késett stressz miatt is, például vizsgák, megmérettetések, kritikusabb élethelyzetek miatt. Az még nem jelent 100%-ban terhességet. Várj 2-3 napot és csinálj még egy tesztet szerintem! Nem mindegyik teszt mutatja ki az egészen kis mértékû hcg szintet, azt is nézd meg, amikor vásárolsz egyet, vagy kérdezz rá a gyógyszerésznél, melyik mutatja ki legkorábban a terhességet.

Attól félek, hogy terhes vagyok. Igaz a havim pontosan jött meg, de csak 2 napig tartott és inkább barna volt. Csináltam tesztet is, de az azt mutatta ki, hogy nem vagyok terhes. Ezekben a tesztekben mennyire lehet megbízni?

Legjobb válasz: A terhességi tesztek általában 99%-ban megbízhatóak. Nem írtad milyen formában védekezel szedsz e fogamzásgátlót. Mert fogamzásgátló szedésénél rövidebb a vérzés intenzítása idõtartama. Egy hét múlva ismételd meg a tesztelést.

A terhességi tesztek általában 99%-ban megbízhatóak. Nem írtad milyen formában védekezel szedsz e fogamzásgátlót. Mert fogamzásgátló szedésénél rövidebb a vérzés intenzítása idõtartama. Egy hét múlva ismételd meg a tesztelést.
Elég pontosak a tesztek, és a menszeszed is megérkezett, bár nem normális formában. Nem vagy terhes elméletileg. De mindenképp rohanj el a nõgyógyihoz, és megnyugszol.
Nem írtad a nap melyik szakában teszteltél. Mindenképp a reggeli elsõ vizeletbõl tesztelj.
Csinálj tesztet!
Nekem egy hete kesik , en is penteken csinalok tesztet, ha addig nem jon meg. Nekem is éles hasszur kat erzek, de nem merem magam beleélni , mertt mar jartam igy , es vegül megjött . Meg fel is vaygok fazva egy kicsit. Hat szurkolok....
miért vársz péntekig? nem lenne már jó tudni az eredményt fõleg ha + lenne?? tesztelj és írd meg. 2 kisfiú anyuja
Nem értem... miért vársz péntekig???
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Azért várok péntekig, mert máskor is késett pár napot. Csak akkor barna folyástól kezdve minden volt, ami azt jelenthette, hogy meg fog jönni. Most pedig nincs semmi tünetem. Nem akarom beleélni magam és inkább a biztosra megyek.
Értem. De én a helyedben már ma tesztelnék, 5 nap késésnél, ha baba van, már a délutáni vizeletbõl is kimutatja a teszt!
Szia! Együtt érzek Veled. Igaz, nekem kb.10 napja késik. Aznap csináltam tesztet mikor meg kellett volna jönnie, de az negatív lett. Így már nagyon nemis merek csinálni. Nekem is volt hasszurka az alhasamban. Hát drukkolok Neked, Nekünk :)
A kérdező hozzászólása: Sajnos úgy néz ki, hogy oda a remény: 1 hét késés után negatív teszt és világos barna folyás. :((((((
Második valaszolo vagyok. Nagyon sajnaálom , en holnap csinalok tesztet

Mensi előtt kb.4 nappal csináltam tesztet, ami negatív lett. Lehet, hogy még nem mutatja ki, de baba van?

Legjobb válasz: Jóval az adott idõ elõtt csináltad, tehát még bõven lehet baba. De ha mégsem ne add fel, sikerülni fog! Sok sikert!

Jóval az adott idõ elõtt csináltad, tehát még bõven lehet baba. De ha mégsem ne add fel, sikerülni fog! Sok sikert!
Én is olyat használtam, és a nem várt utáni napon is csak halványan mutatta, és nem is hittem neki. Majd csak a 3. lett erõs, 2 csíkos.
A kérdező hozzászólása: Ez elvileg beágyazódás után 3 nappal már kimutatja...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, tegnap reggel halvány +-at teszteltem.. :)
Jaj hát nagyon gratulálok, baj mentes terhességet, könnyû szülést és nagyon boldog babázást kívánok!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, kedves vagy! :) ))

Mitől van hogy nem jön meg, ha a terhesség kizárt csináltam tesztet és nálam ki szokta mutatni?

Arrol lenne szó,hogy mult hónapban megvolt a menzeszem csak késve jött meg.Több mint 3 hetet késett.És most megint lassan 3 hetet késik valakinek nem volt véletlenül ilyesmivel problémálya?Az kérem segitsen.Méhgyulladás vagy ilyesmi lehet?

Legjobb válasz: Én pasi vok de megpróbállom. Lehet hogy felfáztál, de az is lehet hogy csak egyszerüen más idõpontra helyezödik a cucc. PL mind a nyári - téli idõszámítás. De a tesztek nem 100%- ig biztos. csináj még egyet. Nemtudom menyivel lettél okossabb, de én kimerültem e téren. Majd a suliban fogjuk tanulni, úgyis egézségügyire járok. Majd akkor írok. :)

Én pasi vok de megpróbállom. Lehet hogy felfáztál, de az is lehet hogy csak egyszerüen más idõpontra helyezödik a cucc. PL mind a nyári - téli idõszámítás. De a tesztek nem 100%- ig biztos. csináj még egyet. Nemtudom menyivel lettél okossabb, de én kimerültem e téren. Majd a suliban fogjuk tanulni, úgyis egézségügyire járok. Majd akkor írok. :)
Menj el orvoshoz, mert akár cisztád is lehet, azt nem lehet érezni, viszont bezavar a mensinél. Ha fel lennél fázva, vagy gyulladás lenne a szervezetedben, azt éreznéd, mert kellemetlen és alhasi fájdalommal jár.
Szerintem is menj dokihoz, mert jobb ha megnézik, hogy mi van veled. Mert hát nem normális, hogy már másodszor ennyit késik.
Nyugodtan tesztelhetsz már!
most már tesztelhetsz!!! futás!! 4.-e még túl korai volt. 12.-étõl már mutatja a teszt. ELMÉLETILEG! De ha negatív, meg javaslom, ha tvábbra sem jön meg akkor ismételj hétvége felé!! Ha akkor is negatívlenne , mielõbb menj dokihoz, nehogy más baj legyen!!Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: milyen fajta tesztet vegyek?melyik a legmegbízhatóbb?
Manapság már mindegyik kimutatja a legkissebb HCG hormonszintet. És ne ilyedj meg akkor se ha nagyon halvány akkor is ott a baba. sok sikert
A kérdező hozzászólása: vettem 2 dbos lillyt, most csináltam meg az egyiket.kijött a 2 csík, nagyon erõteljes a második is. köszönöm a tanácsokat. ha jól számolom 4 hét 3 napos terhes vagyok.ami valójában csak 2 hét 3 nap
A kérdező hozzászólása: mikor mehetek orvoshoz? az elevitet már 1 hónapja szedem. szedjek még vmi mást is?
A ket csik terhesseget feltetelez, ismetelj tesztet es irany a doki.
tényleg menj dokihoz mindenképp. lehet hogy már te 4 honapos vagy szoval mindenképp menj el. nemnõtt a hasad?
A kérdező hozzászólása: nem vettem észre hogy nõtt volna a hasam. egyébként voltam dokinál márciusban és azt mondta nem vagyok terhes. amúgy köszi
Szerintem is menj el minél elõbb orvoshoz! Vannak tüneteid? A második válaszolót nem értem. Miért lenne 4 hónapos terhes?
A kérdező hozzászólása: köszi! én sem értem tulajdonképpen, de még csinálok egy tesztet majd akkor kiderül.
Szerintem a mellekbõl szivárgó folyadék miatt mondta, hogy akár 4 hós is lehet a kérdezõ.

Csináltam tesztet, két csík jött ki, de a második csík halvány. Ez mit jelent?

Legjobb válasz: Gratula, babás vagy! :)) Tudod azt szokták mondani, hogy a halvány csík is csík!!! Szerintem holnap a reggeli elsõ vizeletbõl csinálj majd egy másik tesztet is, és kérj majd idõpontot a dokidnál! Ha 6 hetes kismama vagy, sokan akkor mennek el a dokihoz elsõzör.

Gratula, babás vagy! :) ) Tudod azt szokták mondani, hogy a halvány csík is csík!!! Szerintem holnap a reggeli elsõ vizeletbõl csinálj majd egy másik tesztet is, és kérj majd idõpontot a dokidnál! Ha 6 hetes kismama vagy, sokan akkor mennek el a dokihoz elsõzör.
Azt hogy kismama lettél! :) A hcg-szint emelkedése még folyamatban van, ezért halvány. Csinálj holnap vagy pár nap múlva ugyanabból a márkájú tesztbõl még egyet, akkor össze tudod hasonlítani hogyan erõsödik a csík.
Gratulálok!!
Nekem is halvány a csík, de nem jött meg, úgyhogy már elhiszem, hogy terhes lettem. Szerintem a teszt nem hazudik. Én csináltam négyet, hogy megbizonyosodjak. Gratulálok, szerintem terhes vagy!
Nekem is halvány csík volt tegnap, két különféle teszten, úgyhogy elhiszem, hogy babás vagyok! Gratula neked is!
nekem is 2 tesztem halvány csíkos volt, és már voltam dokinál.6 hetesek vagyunk.Úgyhogy gratulálok:)
Sziasztok, nekem is halvány csíkos volt tegnap a 29. napon... Két különbözõ teszten. De nagyon fáj a hasam, félek, hogy megjön...tudom ez is lehet tünet, de a kislányomnál nem emlékszem volt-e... Hétvégén csinálok még egy tesztet (hátha "szebb" csíkjaim lesznek), feltéve ha nem jön meg... Szurkoljatok! Én is mindenkinek :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!