Találatok a következő kifejezésre: Csináltam tesztet, csík jött ki, (7 db)

Csináltam tesztet, két csík jött ki, de a második csík halvány. Ez mit jelent?

Legjobb válasz: Gratula, babás vagy! :)) Tudod azt szokták mondani, hogy a halvány csík is csík!!! Szerintem holnap a reggeli elsõ vizeletbõl csinálj majd egy másik tesztet is, és kérj majd idõpontot a dokidnál! Ha 6 hetes kismama vagy, sokan akkor mennek el a dokihoz elsõzör.

Gratula, babás vagy! :) ) Tudod azt szokták mondani, hogy a halvány csík is csík!!! Szerintem holnap a reggeli elsõ vizeletbõl csinálj majd egy másik tesztet is, és kérj majd idõpontot a dokidnál! Ha 6 hetes kismama vagy, sokan akkor mennek el a dokihoz elsõzör.
Azt hogy kismama lettél! :) A hcg-szint emelkedése még folyamatban van, ezért halvány. Csinálj holnap vagy pár nap múlva ugyanabból a márkájú tesztbõl még egyet, akkor össze tudod hasonlítani hogyan erõsödik a csík.
Gratulálok!!
Nekem is halvány a csík, de nem jött meg, úgyhogy már elhiszem, hogy terhes lettem. Szerintem a teszt nem hazudik. Én csináltam négyet, hogy megbizonyosodjak. Gratulálok, szerintem terhes vagy!
Nekem is halvány csík volt tegnap, két különféle teszten, úgyhogy elhiszem, hogy babás vagyok! Gratula neked is!
nekem is 2 tesztem halvány csíkos volt, és már voltam dokinál.6 hetesek vagyunk.Úgyhogy gratulálok:)
Sziasztok, nekem is halvány csíkos volt tegnap a 29. napon... Két különbözõ teszten. De nagyon fáj a hasam, félek, hogy megjön...tudom ez is lehet tünet, de a kislányomnál nem emlékszem volt-e... Hétvégén csinálok még egy tesztet (hátha "szebb" csíkjaim lesznek), feltéve ha nem jön meg... Szurkoljatok! Én is mindenkinek :)

Én ezt nem értem, ovu tesztet csinaltam kettőt is, de csak egy csik jott ki, az is jobb oldalt?

Nem bal oldalt kene kijonni a kontroll csiknak, a "pisihez" kozelebb es? oldalán,és jobb oldalt meg annak a 2.nak ami akkor jon ki ha pozitiv? Mindket teszt hibas lenne,vagy van olyan teszt amin a jobb oldalt jon ki a kontroll csik?

Legjobb válasz: nem. a pisitõl távolabbi a control csík

nem. a pisitõl távolabbi a control csík
A kérdező hozzászólása: Igen? Szupi. Terhességi tesztnel fordita van asszem az kevert meg. Köszi
nem, a terhességi teszteknél is a távolabbi a control csík.

Most csináltam tesztet, és két csik jött ki, de az egyik csik nagyon halvány. Akkor most ez mit jelent? Terhes vagyok, vagy nem?

Legjobb válasz: Jaj,és ma kellene megjönnie,de nagyon fáj is a hasam és a derekam,ahogy a menzi elött szokott is

A kérdező hozzászólása: Jaj, és ma kellene megjönnie, de nagyon fáj is a hasam és a derekam, ahogy a menzi elött szokott is
Szia. Amíg át nem veszi a szerepét a méhlepény ezek a tünetek meg fognak maradni. Magadtól is elkezdheted szedni a magne b6-ot, az enyhíti a tüneteket.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Igen örülök neki, mivel, hogy már 8hónapja próbalkozunk és eddig nem sikerült.Remélem most igen!Csak azt nem tudom miért érzem úgy mint amikor meg kellene jönni.Nagyon görcsöl a hasam, és fáj a derekam
Elõször nekem is csak halványan lett pozitív, rá 1 hétre lett erõsebb a 2. csík is. Azóta pedig 19 hetesek vagyunk már.
biztos pozitiv, a halvány is halvány
TErhes vagy , egyértelmû-gratulálok-- A teszten rajt van, hogy ha két csík az pozitív, azt nem kell nézni milyen halvány.. A nega teszt egy csíkos, vagy értékelhetetlen, mert nincs csík.
Szia. Nekem is halvány volt a csík, most vagyok 28 hetes. Halványan gratulálok!
Nekem is halvány volt a második csík, azóta a kisfiam már 8 hónapos! Talán csinálj egy másik tesztet is, de szerintem babát vársz. Remélem örülsz neki. Gratulálok.
Ha látszik a csík, az pozitív. Gratulálok! Pár nap múlva azért, tesztelj újra!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok.Hát csináltam még egy tesztet, és csak 1csik jött ki.Na most akkor mi van?Én már úgy bele éltem magam, a párommal, hogy lesz kisbabank, és most megint csalódni.Nem értem, az elsö teszten 2csik, másodikon1.De a teszt nem tévedhet abban ha valaki terhes, csak ha negativ, de közben még is babát vár, nem?
nem érvényes
A kérdező hozzászólása: Majd írd meg mit mondott!
Kedves Kérdezõ! Ha már késik egy 10 napja akkor te is elmehetnél orvoshoz. Elõbb ne menj mert nem fog semmit látni a doki (10 napnál is még csak petezskot szerintem). Addig is tesztelhetsz. Elképzelhetõ még az is hogy késõbb volt pé-d. 20 hetes km
09:29-es vagyok. Holnap reggel elmegyek dokihoz, hogy alaposan vizsgáljon meg. Ha nem fog látni semmit, akkor én felfogom úgy, hogy tuti nincs baba. Ennyi. Saját megnyugtatásom miatt megyek.
A kérdező hozzászólása: 4 napja késik! Én még reménykedem....
Ezzel én is így vagyok. Idõn túl megjelenik a 2. csík. Több fajta tesztet csináltam, mindegyiken ott van halványan de egyértelmûen a 2. csík. Én nem reménykedem...
Szia! Mióta késik? Megy a drukk!
Nem érvényes a teszt.Vegyél más fajtát de inkább menj el orvoshoz.Én 2 hetes menses csúszás tán mentem el dokihoz megvizsgált csinált egy hüvelyi ultrahangot és ott volt a biztos eredmény.
És miért csináltál 5 tesztet? Ha késik heti egy bõven elég, de akár kéthetente is, egy hónap késés után meg el kell menni orvoshoz. Annak semmi értelme sztem, hogy százezer tesztet csinál vki. Attól nem lesz hamarabb kismama. Egyébként nem érvényes az eredménye.
Jó, meg fogom írni. Amúgy mondta, hogy még nem biztos hogy látni fogja ha van baba... Nem tudom miért mondta azt, mert szerintem már látnia kéne valamit...
A ket csik terhesseget feltetelez, ismetelj tesztet es irany a doki.
tényleg menj dokihoz mindenképp. lehet hogy már te 4 honapos vagy szoval mindenképp menj el. nemnõtt a hasad?
A kérdező hozzászólása: nem vettem észre hogy nõtt volna a hasam. egyébként voltam dokinál márciusban és azt mondta nem vagyok terhes. amúgy köszi
Szerintem is menj el minél elõbb orvoshoz! Vannak tüneteid? A második válaszolót nem értem. Miért lenne 4 hónapos terhes?
A kérdező hozzászólása: köszi! én sem értem tulajdonképpen, de még csinálok egy tesztet majd akkor kiderül.
Szerintem a mellekbõl szivárgó folyadék miatt mondta, hogy akár 4 hós is lehet a kérdezõ.

Tegnapra nem vártam március 10-re és nem is jőtt meg. Ma reggel csináltam tesztet ami megjelent a terhességnél is nagyon halvány csik. Most terhes lehetek? Vagy miért nem mutatta ki erősebben? Pár nap mulva ismételjek?

Most terhes vagyok?

Legjobb válasz: Gratulálok! A halvány pozitív teszt is pozitív!!! Lehet, hogy kicsit korán teszteltél, 2-3 nap múlva erõsebb lesz az a csík :)

Gratulálok! A halvány pozitív teszt is pozitív!!! Lehet, hogy kicsit korán teszteltél, 2-3 nap múlva erõsebb lesz az a csík :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Csináltam tesztet és ki jött a két csík, de közben menstruáltam. ilyenkor van baba a lathatáron?

Legjobb válasz: 50-50%! Vagy sajnos távozott a baba a vérrel, vagy még ott van, és mégis mensizel! A hcg még egy darabig a szervezetedben van, 1-2 hétig is akár, pedig a baba már nem... Menj el orvoshoz, ha elmúlt a mensi, ezt csak õ tudja megmondani! Sok sikert!

50-50%! Vagy sajnos távozott a baba a vérrel, vagy még ott van, és mégis mensizel! A hcg még egy darabig a szervezetedben van, 1-2 hétig is akár, pedig a baba már nem... Menj el orvoshoz, ha elmúlt a mensi, ezt csak õ tudja megmondani! Sok sikert!
Az én anyukám mikor velem terhes volt, 5 hónapig menstruált! Szóval lehetsz terhes! Keress fel egy nõgyógyászt, mert õ 100%-ra megmondja!
egyes tesztekre rá van irva hogy befolyásolhatja a menzi is. szoval nembisztos a baba. a menzi igenis befolyásolhatja.
A kérdező hozzászólása: köszi de erre a tesztre nincs ráírva hogy befolyásolhatja.
Nekem halvány 2. csík volt, közben menstruáltam. Sajnos nem volt baba. De barátnõmnek rendesen megjött az elsõ. Várj amíg elmúlik, tesztelj még egyet! Mindenképpen reggel. Szorítok!
szia. nekem is volt ugy a korházban hogy az elsö tesztem pozitiv lett, pedig erösen mensiztem, de aztán megkatétereztek és az negatív lett, ugyhogy a mensi tud érdekes dolgokat alkotni:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!