Találatok a következő kifejezésre: Csináltam tesztet, csík (224 db)

Én a helyedben felkeresnék egy dokit.Az többet tud mondani.Ugyan olyan tesztet vettél mint az elözö?
Lehet azért lett az elsõ csík halvány, mert a napokban megfog jönni a menstruáció. Reggeli elsõ vizeletbõl teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Nem voltak egyformák a tesztek!És a menstruáciom a honap vége fele jön meg!
A kérdező hozzászólása: Igen reggeli vízeletbõl csináltam az elsõt!A másodikat délután csináltam!
Várj egy-két napot és ha addig sem lesz semmi, akkor tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl! Szukolok!
Délutáni mutathat téves eredményt! Ha a reggeli halvány csíkos volt, akkor az jót jelent:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!

4. napja késik, ma reggel első vizeletből csináltam tesztet és nem sokkal az első csik után megjelent nagyon halványan de láthatóan egy másik csik. Ez miért lehet? Csináljam meg még egyszer?

Legjobb válasz: Ez azért lehet,mert babás vagy! Az elején pár nap késés után,nem rögtön jelenik meg a 2.csik. 2nap múlva csinálj még egy ugyanilyen tesztet és erõsõdni kell a 2.csíknak!

Ez azért lehet, mert babás vagy! Az elején pár nap késés után, nem rögtön jelenik meg a 2.csik. 2nap múlva csinálj még egy ugyanilyen tesztet és erõsõdni kell a 2.csíknak!
A kérdező hozzászólása: még egyszer pozitiv. holnap hivom a dokit.
A kérdező hozzászólása: Ok, Köszi megiram majd az eredményt. Sok sikert
Ez baba!Tesztelj még egyet!
A kérdező hozzászólása: renden. két nap múlva megcsinálom még egyszer
Gratulálok, szerintem baba. :-) Nekem már másnap erõsebb volt a második csíkom.
Várjuk az eredményt! Elsõ voltam
Gratulálok!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:-)

Csináltam tesztet, két csík jött ki, de a második csík halvány. Ez mit jelent?

Legjobb válasz: Gratula, babás vagy! :)) Tudod azt szokták mondani, hogy a halvány csík is csík!!! Szerintem holnap a reggeli elsõ vizeletbõl csinálj majd egy másik tesztet is, és kérj majd idõpontot a dokidnál! Ha 6 hetes kismama vagy, sokan akkor mennek el a dokihoz elsõzör.

Gratula, babás vagy! :) ) Tudod azt szokták mondani, hogy a halvány csík is csík!!! Szerintem holnap a reggeli elsõ vizeletbõl csinálj majd egy másik tesztet is, és kérj majd idõpontot a dokidnál! Ha 6 hetes kismama vagy, sokan akkor mennek el a dokihoz elsõzör.
Azt hogy kismama lettél! :) A hcg-szint emelkedése még folyamatban van, ezért halvány. Csinálj holnap vagy pár nap múlva ugyanabból a márkájú tesztbõl még egyet, akkor össze tudod hasonlítani hogyan erõsödik a csík.
Gratulálok!!
Nekem is halvány a csík, de nem jött meg, úgyhogy már elhiszem, hogy terhes lettem. Szerintem a teszt nem hazudik. Én csináltam négyet, hogy megbizonyosodjak. Gratulálok, szerintem terhes vagy!
Nekem is halvány csík volt tegnap, két különféle teszten, úgyhogy elhiszem, hogy babás vagyok! Gratula neked is!
nekem is 2 tesztem halvány csíkos volt, és már voltam dokinál.6 hetesek vagyunk.Úgyhogy gratulálok:)
Sziasztok, nekem is halvány csíkos volt tegnap a 29. napon... Két különbözõ teszten. De nagyon fáj a hasam, félek, hogy megjön...tudom ez is lehet tünet, de a kislányomnál nem emlékszem volt-e... Hétvégén csinálok még egy tesztet (hátha "szebb" csíkjaim lesznek), feltéve ha nem jön meg... Szurkoljatok! Én is mindenkinek :)
Szia, persze hogy lehetsz terhes.Mindegy milyen halvány a csík az csík.Én is így voltam s most 6hetes terhes vagyok
Szerintem lehetsz várd meg a nemvárt napját és csak utána tesztelj.ne légy türelmetlen mert csalódni fogsz.Én is mindig így jártam.Most ha törik ha szakad megvárom a nemvárt napját és csak másnap vagy 2 napra rá tesztelek.Gondolj arra hogy minden nap közelebb vagy ahhoz hogy tesztelhess.Én is türelmetlen vagyok de próbálom magam elfoglalni és nem gondolni rá:Nagyon nehéz de olyankor én arra gondolok hogy negatív lesz a teszt és rögtön elmegy a kedvem a tesztelésrõl.Napközben én amúgy sem teszteltem soha szóval reggel gyorsan irány a Wc aztán pedig úgy sem tesztelek már. Szurkolok írd mg majd ha teszteltél. Légy türelmes.
A kérdező hozzászólása: de utána lett 2 negatív :( bár lehet hogy nagyon korán csináltam. Türelmetlen vagyok :D
szia a nemvárt után 2 nappal csináltam tesztett 2 is mind a kettö pozitiv lett egyböl else hittem rem neked is sikerül drukolok!!!
Sajna nekem megjött.Ne neked nagyon örülök.Gratula.
A kérdező hozzászólása: sajna nekem is megjött :(((

Ma csináltam tesztet 44. napon az első perc után nagyon halvány csik aztán mintha semmi nem lenne ott. Terhes lehetek?

Legjobb válasz: A halvány második csík is csík!Remélem kismama vagy.De a biztonság kedvéért holnap reggel csinálj még 1 tesztet.

A halvány második csík is csík!Remélem kismama vagy.De a biztonság kedvéért holnap reggel csinálj még 1 tesztet.
Remélhetõleg terhes vagy!Csinálj egy másik tesztet is!Tájékoztass, milyen lett az eredmény!Szoritok, hogy kisbaba legyen!:)

Most csináltam tesztet nagyon halvány csik jelent meg. Ez is pozitiv? Az lehetséges, hogy azt érzem, mintha pár csepp előtej van? Van egyáltalán a terhesség korai szakaszában előtej?

Legjobb válasz: Elõször is gratulálok! Én úgy tudom, elég ritka, hogy ennyire korai szakaszban elõtej jelenjen meg. viszont nem kizárt, ha magasabb a prolaktin szinted. ezt az elõtejet említsd majd meg a dokidnak, hogy nézzen hormonszintet, de szerintem nem lesz gond! A halvány csík is csík, majd megerõsödik! Pl ha olyan 2-3 nap múlva csinálsz újra tesztet! de az már szerintem nem fontos!

Elõször is gratulálok! Én úgy tudom, elég ritka, hogy ennyire korai szakaszban elõtej jelenjen meg. viszont nem kizárt, ha magasabb a prolaktin szinted. ezt az elõtejet említsd majd meg a dokidnak, hogy nézzen hormonszintet, de szerintem nem lesz gond! A halvány csík is csík, majd megerõsödik! Pl ha olyan 2-3 nap múlva csinálsz újra tesztet! de az már szerintem nem fontos!
Halvány csík is pozitív, gratulálok. :) Ami meg most van neked, az még nem elõtej, hanem a progeszteronszinted miatt van. A tiéd magasabb, mint másoknak, ezért vízszerû anyag távozhat a melledbõl. Az elõtej késõbb fog jönni, és az sárgás lesz. Nekem a 16. héten jelent meg néha 1-1 csepp, most már napi rendszerességgel átnedvesedik a melltartóbetétem. 19 hetes kismama
Én is gratulálok a + teszthez! Elõfordul az elõtej, nekem is volt.
Nagyon GRATULÁLOK!!!!!! Nekem 7 hetesen volt 1-2 csepp elõtej! Sok boldogságot kívánok! :D

SOS! Tegnapra nem vartam nem is jott meg ma reggel csinaltam tesztet de a masik csik nagyon halvany, holnapra erosodnie kellene ha ott a baba?

Legjobb válasz: Ha látható (halványan is) a 2. csik akkor babás vagy, gratula! Én is ugyan igy voltam, el is keseredtem, hisz alig láttam a 2. csikot.Aztán napról napra erõsebb lett.Igaz én fanatikusan minden nap teszteltem, de igy jól látható az erõsödõ csik. Nyugodj meg, ne stresszeld tul magad, nem jó a kicsinek. Hidd el erõsödni fog a csik.

Ha látható (halványan is) a 2. csik akkor babás vagy, gratula! Én is ugyan igy voltam, el is keseredtem, hisz alig láttam a 2. csikot.Aztán napról napra erõsebb lett.Igaz én fanatikusan minden nap teszteltem, de igy jól látható az erõsödõ csik. Nyugodj meg, ne stresszeld tul magad, nem jó a kicsinek. Hidd el erõsödni fog a csik.
szerintem még várj pár napot...változó kinek hogy mutatja ki.
Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de nekem nyáron volt így. Csináltam tesztet és a másik csík halvány volt. Mivel azt mondják a halvány csík is csík örültem, mint állat. Elmentem orvoshoz és mondtam neki, kiírt uh-ra. De ott nem látszódott semmi. (Hogy is látszódott volna, hisz hasi uh-val a korai terhesség nem látszódik) Az javasolta 1hét múlva csináljak megint tesztet. Az negatív lett. De remélem Veled kegyesebb lesz a Sors és nem okoz majd fájdalmat! Nagyon - nagyon szorítok!!!!!:-)
Tesztelj 2-3 naponta. Ha a második csík erõsödni fog, akkor baba. Ha halványulni fog vagy teljesen eltûnik, akkor baba volt, de elment. Az viszont, hogy akármilyen halványan is, de látszik a második csík, azt jelenti, hogy a baba megfogant, beágyazódott és elkezdett HCG hormont termelni. Sajnos a koraterhességeknek igen jelentõs hányada korán megszakad. A terhességi tesztek feltalálása elõtt ezeket az ún. kémiai terhességeket fel sem ismerték, sziplán elkönyvelték annyinak, hogy "késett a vérzés". Drukkolok neked, hogy erõsödjön az a második csík!

Ma reggel csináltam tesztet 1 csík nagyon sötéten látszott még mindíg ugyan olyan és ahol a másik csíknak kellene megjelenni nagyon halvány szinte észrevehetetlen rózsaszín volt ami teljesen el is tűnt mostanra. Akkor ez most mit jelent?

Ugye ez nem azt jelenti hogy pozitív csak még nem mutatja ki rendesen??Nagyon félek hogy terhes vagyok kérlek írjatok

Legjobb válasz: szia.mióta késik? csinálj uj tesztet pár nap mulva.

szia.mióta késik? csinálj uj tesztet pár nap mulva.
Szerintem azért 50%-nál kisebb az esélye, hogy terhes vagy ha a menzi elõtti nap történt ez! Én is voltam már így mint te, és annyira ideges voltam , hogy a tüneteket is produkáltam! Tényleg próbálj megnyugodni, ezen az 5 napon már nem múlik semmi.
elsõ vagyok.Szerintem várd meg a 28-át és utánna tesztelj. És ne stresszelj, az nem tesz jót a szervezetednek sem.
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem is csak halványan látszott, majd eltünt és most másfél éves a kisfiam! Kívánom neked, hogy úgy alakuljon ahogyan szeretnéd!
50-50 % esélyed van.
Én nagyon örvendtem egy második ilyen csíknak, de kiderült, hogy szellemcsík. Én nem voltam terhes sajnos. De tesztelj újjal, mert lehet, te az vagy.
Igen, véletlenül nem lesz rózsaszín a másik csík. Illetve picit lehet az, ha sz*rrá áztattad a tesztet. Csináld meg pár nap múlva. :)
Van már valami fejlemény? Ha nem jön meg addig, hétfõn menj dokihoz!!!
A kérdező hozzászólása: sajnos semmi
Fontos lenne egy kicsit megnyugodni is, mert a stressztõl is késhet! Már a héten elmentem volna dokihoz, mert ha gyulladás akkor lehetnek tartós következményei is ha nincs kezelve. Ügyeletre is bemehetsz, megmondod h rosszabb lett. B.
A kérdező hozzászólása: Még pár napig várok és reménykedem hogy megjön de nem sok esélyt látok rá!Remélem tényleg "csak" 1 fertõzés vagy gyulladás az oka!Ennyire esélytelen hogy terhes vagyok?Hétfõn még egyet tesztelek!
nézesd meg magad dokival...nem azért, hogy terhes lennél, hanem lehet fertõzés esetleg valami gyulladás
A kérdező hozzászólása: Még mindíg nem jött meg én ezt nem bírom!!!legszívesebben 2 percenként csinálnék 1 tesztet hogy megnyugodjak:S
Ennyi idõ után már mindegy, hogy mikor csinálod, nekem amikor baba volt akkor egy hét után estibõl kimutatta és egybõl ott volt a 2.csík, Neked ez meg már nem az elsõ hét volt. Nincsmit a drukkért, örülünk, hogy negatív lett! B.
A kérdező hozzászólása: Próbálok:) Csak azok a kérdések vannak még bennem hogy jól csináltam-e vagy hogy nem reggel csináltam és lehet ezért nem mutatta ki...esküszöm megõrülök saját magamtól!!de remélem tényleg nem lesz baj
Szia! Örülök, hogy negatív lett! Most már próbálj megnyugodni! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm neked hogy mellettem voltál remélem tényleg nem lesz baj:) 100%-osan nem nyugodtam meg de örülök hogy ez ezt jelenti hogy negatív:) Tényleg nagyon köszönöm neked és mindenkinek aki szurkolt!!!!
A kérdező hozzászólása: elkezdett olyan folyásom lenni mint a mensi elõtti hetekben(több és olyasmi mint a tojásfehérje)ez jó jel?remélem végre megjön!!!!szurkoljatok:)
Akkor lehet kimaradt egy PÉ-d és most érik csak az uj pete.(PÉ) Akkor szurkolunk és tényleg nyugi. Ciklusod hányadik napja? B.
A kérdező hozzászólása: Ma teszteltem negatív lett:) remélem ez már végleges
És Írj a címemre emailt, segítek bármiben amiben csak tudok! B. Címem a komment mellett a keretben;)
Nem vagy terhes, de bármilyen fertõzéstõl is lehet, vagy hormonális változástól. Az SZTK a környéketeken az a hely ahol pl van röntgen, sebészet, szemészet, nõgyógyászat államilag.Merre laksz?Mert lehet hogy ugy jobban tudunk segíteni.De már megint eltelt egy hét.NEm riogatni akarlak, de ha pl vmi fertõzésed van akkor a most még rettegett terhesség, lehet pár év múlva szándékosan sem fog összejönni, mert aztmondják, hogy hát pár éve volt egy gyulladás aminek a szövõdménye lett ez hogy nem lehet gyereked. Sztem ilyen helyzetben én anyukámnak szólnék, mert nem kell azt mondani hogy lehet terhes vagy, de ez KIZÁRT, csak hogy késik x napja...Egy anya segíteni fog!!! Az orvosi rendelõbe meg ugyis csak egyedül mész be és nem hallja anyukád a dolgokat. Na, sztem beszélj vele, ne húzd az idõt!!! B.
A kérdező hozzászólása: ehhez jó lenne egy felnõtt mert lehet ciki de fogalmam sincs az hol van vagy mit jelent!!de senki sem jön velem.Most akkor lehet még is terhes vagyok?
Úgy van! Menj az sztk-ba! Az ingyen van, és ha kérsz idõpontot még várni sem kell sokat.
Menj el SZTK-ba az ingyen van és annyit ott is tudnak segíteni, hogy mitõl késik.EZ FONTOS!!! B.
A kérdező hozzászólása: Ma van 1 hete hogy késik!"elmúlt a folyásom"most nem tudom mi van!Dokinál nem voltam nem tudtam mit kitalálni hogy mire adjanak ennyi pénzt!szerintem nem is fogok menni mostanában...tudom nem okos döntés de még várok amíg lehet.még mindíg olyan biztos hogy nem vagyok terhes?:S
Szia! Valami fejlemény? Dokinál voltál?
Ha most van PÉ akkor még 14nap, de sztem menj el a héten orvoshoz minél elõbb és akkor õ látni fog mindent és megnyugtat.Ennyi idõs korban még belefér ha nem rendszeres a ciklus. B.
A kérdező hozzászólása: 32. nap!Akkor innentõl mennyi idõ telik el a mesniig??
Ez negatív, nyugi:) A két csík az II lett volna, ls nem tûnne el egyik sem. Szóval mostmár nyugi és hamarosan meg fog jönni. B.
A kérdező hozzászólása: és ne haragudjatok hogy csak most írok de nem volt netem!!!
A kérdező hozzászólása: sajnos ma nem tudok elmenni tesztet venni de hétfõn elsõ dolgom ez lesz!Most nagyon ideges vagyok jó lenne tudni mi lenne az eredmény:SHétfõig megõrülök!Kérlek hétfõn nézzétek meg a válaszom, és nagyon szurkoljatok!!
A kérdező hozzászólása: Ma délután veszek tesztet sajnos itthon már nincs!szurkoljatok nekem nagyon!!!
20:56-os vagyok. Mikor tesztelsz? Akkor legalább tudnál már vmit, írd meg mi a helyzet!
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok, általában 28. nap körül +/- pár nappal meg szokott jönni!Ami nagyon zavar hogy mensi elõtt mindíg erõs fehér folyásom szokott lenni és a mensit megelõzõ 2-3 napba elmúlik szinte teljesen!Elseje óta nem is volt erõsebb folyásom szinte alíg van de nem tudom sok összefüggés van-e a 2 között!köszönöm a válszokat
Mennyi idõs vagy?Rendszeres a mensid? Azért sztem kisebb mint 50% az esély, mert akkor ha ennyi elég lenne nem kellene annyit próbálkozzanak az emberek. Sztem ne stresszelj, mert attól is késhet! Nyugi inkább tesztelj 2naponta és akkor nyugodt lehetsz. Ha már ilyen régen volt az eset akkor tuti bármikor kimutatja, nem is kell reggeli pisi. Szurkolok, hogy ne legyen baba. ÉS NYUGI!
A kérdező hozzászólása: Hallottam már olyanról hogy ha ilyen kevéssel mensi elõtt történik a dolog akkor még megjön és a következõ kimarad!És most úgy néz ki ne fog megjönni:S
Én kizártnak tarom, hogy terhes légy, mivel azt irtad megjött rendesen az elõzõ mensid, azóta meg nem voltatok úgy együtt. Akkor mitõl lennél terhes?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat remélem nem vagyok terhes még szûz vagyok elég érdekes lenne így teherbe esni:S
A kérdező hozzászólása: Tudom, és azt is hogy ha stresszelek lehet hogy késni fog de addíg nem tudok megnyugodni amíg nem jön meg!Szerinted nagy esély van rá hogy terhes vagyok?
Szegénykém, sajnállak nagyon, hogy most hétfõig várnod kell, ígérem benézek hétfõn, írj egybõl ahogy tudsz. De ne aggódj.Minimális az esély a babára, NYUGI!!! Én voltam az utolsó 2 komment is. Puszi:B.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm neked!Holnap elsõ dolgom az lesz hogy suli után veszek egy tesztet és megcsinálom!26. napon ugye félreérthetetlen a pozitív csík??
Igen, de nem lesz pozitív, nyugi:D Az elõzõ mensid után már eltelt ennyi idõ akkor már más tüneted is lenne. Várom hogy írj! B.
A kérdező hozzászólása: sziasztok teszteltem elõször így jelentek meg a csíkok: - | aztán a pozitív csík féle eltûnt:) De ha pozitív lenne akkor 2 ilyen: || lett volna nem???
Szia! Tegnapi 21.42es vagyok. Jut eszembe, azt írod, hogy eltûnt a második csík. nekem azóta az eset óta( kb.1 éve )lett egy pozitív tesztem. Az "eredménye" most 4 hónapos. Megnéztem a tesztet, és még mindig ott van mindkét csík! 1 év elteltével! Szóval még mindig azt mondom, hogy szerintem kizárt! De azért én is várom az eredményt! :)
Várjuk az eredményt, az egy csíkosat! B.
Szia.Teszteltél???? EREDMÉNY??????
A kérdező hozzászólása: Tudom, remélem én is ilyen szerencsésen megúszom:) Köszönöm hogy szurkolsz és ne haragudj csak nagyon ideges vagyok!Fogalmam sincs mit teszek ha megint halvány rózsaszín lesz a 2. csík vagy ha 2 csík lesz!Megõrülök holnapig!!!
De el tudom képzelni! Már írtam neked, hogy én is annyira féltem, hogy terhes vagyok, hogy a tüneteket is produkáltam! Hányingerem volt, és szédültem. Aztán 2 nap késéssel megjött.Nálunk ráadásul nem csak ennyi történt. Ha logikusan gondolkozol menzi elõtt egy minimális elõváladéktól nem lehetsz terhes! Persze tudom, hogy mondani könnyû. De azért majd írd meg mi lett az eredmény! Drukkolok, hogy csak 1 csík legyen!!!! ;)
A kérdező hozzászólása: El sem tudod képzelni mennyire félek!!!Remélem igazad lesz és nem vagyok terhes!
Te csaj! Teljesen bebeszéled magadnak, hogy terhes vagy!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!De akkor az elõzõ miért lett rózsaszín?Nagyon félek!És ha ez is olyan lesz?
A kérdező hozzászólása: Ez elég bonyolult mert mert mensi elötti nap petting volt csak a barátommal de félek hogy az ujjával bevitt elõváladékot vagy nem tudom...ez elsején történt 2-án megjött szóval mensi elötti nap volt a dolog.Most 23 nap telt el azóta 28-án kéne megjönnie de nagyon félek és nem tudtam tovább várni.Semmi elõjele nincs de remélem csak azért mert elseje óta olyan ideges vagyok.de úgy érzem nem fog megjönni 28án!szerintetek terhes vagyok?

A mensi előtt 2 nappal csináltam tesztet nagyon halvány csík látszott, tegnap csináltam egy másikat a halvány második csík egy kicsit erősebben látszott (de még mindíg halványan) Ma délelőtt megjött a mensim, most akkor van baba vagy nincs?

Legjobb válasz: ezek szerint akkor van HCG a szervezetedben szoval sztem baba van a dologban! vannak olyan emberek akiknek megjön vagyis kis barnázás van a dologban.mindenesetre menj el dokihoz MINÉL HAMARABB!!!!!nehogy egy rosszabb este álljon fenn!!! szoritok!

ezek szerint akkor van HCG a szervezetedben szoval sztem baba van a dologban! vannak olyan emberek akiknek megjön vagyis kis barnázás van a dologban.mindenesetre menj el dokihoz MINÉL HAMARABB!!!!!nehogy egy rosszabb este álljon fenn!!! szoritok!
A kérdező hozzászólása: Csak az a baj hogy ez nem barnázáz hanem vérzés (nem barabos)
A kérdező hozzászólása: Bocsi szóval nem darabos
Szia! Semmi baj, ne aggódj! Lehet még attól vér, csak ne legyen sok! AZONNAL IRÁNY A DOKI!!! Az én nõvérem is vérzett a terhessége alatt, nem is keveset, most van egy 6 éves csodaszép kislánya. Fõ a nyugalom, és minél hamarabb doki! Vigyázz magadra! Szorítok!
Jegyezd meg eletre, hogy barmikor pozitivat tesztelsz (legyen az akar csak nagyon halvany masodik csik, igy is pozitivnak szamit a teszt ugye!), ha elkezdesz verezni AZONNAL orvoshoz KELL menni! Ne akarjal ugy jarni, mint egy rokonom, aki tudta nagyon jol, hogy terhes, elkezdett verezni es NEM ment dokihoz mondvan "oh a fiukert kell menni delutan iskolaba" -ezt mondta reggel, es mire a butaja korhazba jutott, majdnem meghalt , mert a veteles miatt annyi vert veszitett. Az orvos azt mondta, ha egy oraval kesobb er be, mar nem is elte volna tul. Ja, veratomlesztese is volt a nagy verveszteseg miatt. Ezt nem azert mondom, hogy veled is egybol ez lehet, de a pozitiv teszt es menstruacio (foleg ha rendes verzes) egy kezdodo/elkezdodott veteles jele lehet. Nem szabad arra hivatkozva nem orvoshoz menni, hogy "de hat a Klarika is terhesen menstrualt, meg sem volt baja a babanak es megszuletett egeszsegesen"...... Tehat, irany a doki!!! (Ha akarod, megirhatod mi lett a vege. Egyebkent drukkolok, hogy meg meglegyen a baba a pocakban. Sok sikert! ++++++)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat

Április 30-án kellett volna megjönnie. Ma csináltam tesztet. Annyira halvány a második csík, hogy többször megnéztem, hogy nemcsak oda képzelem? Ez azért pozitív? Ismételjem meg holnap? Vagy menjek orvoshoz?

Legjobb válasz: Ha olyat látsz, hogy sáv jött ki belõle, ami egy picit sötétebb, mint a háttér, akkor az pozitív. Viszont, ha csak vonalkát látsz, az lehet szellemvonal is! Milyen teszttel csináltad? Mennyi idõ látszott ez a halvány csík?

Ha olyat látsz, hogy sáv jött ki belõle, ami egy picit sötétebb, mint a háttér, akkor az pozitív. Viszont, ha csak vonalkát látsz, az lehet szellemvonal is! Milyen teszttel csináltad? Mennyi idõ látszott ez a halvány csík?
Még ha halványan is, de ott van, akkor bizony az poz., csak alacsony még a HCG szinted. Várj 2-3 napot és tesztelj újra. Majd menj dokihoz, 2 hetes késés után.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm. El kezdtem vérezni. Tehát azért volt halvány?! Nagyon szomoru vagyok.
Nekem is volt már úgy, hogy halványan látszott, de aztán pár napra rá véreztem és már halványan sem látszott. Azt mondta a doki, hogy , , valami'' elkezdõdött, de vége lett :(
Ezen ne bánkódj! nem szabad! Ha elment, azért ment el, mert nem lett volna életképes! Fel a fejjel, és nagyjából 2 hét múlva, peteéréskor mindent bele! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a bátorítást. Sok örömet Nektek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!