Találatok a következő kifejezésre: Csináltam tegnap és (177 db)

Ovulációs tesztet csináltam tegnap erős két csíkkal, ma is csináltam egyet és épp csak, hogy elhalványodott, ez jelentheti azt hogy sikerült a teherbe esés?

Jártatok már így?

Legjobb válasz: Ha ovulációdra használtad akkor este kell használni és ha pozitív akkor szexelj!:) Ha reggel csináltad jóstesztként és pozitív akkor vegyél terhességi tesztet! Ha tegnap voltatok együtt akkor ne is próbálkozz ilyenekkel majd 14 nap múlva! Sok Sikert!

Ha ovulációdra használtad akkor este kell használni és ha pozitív akkor szexelj!:) Ha reggel csináltad jóstesztként és pozitív akkor vegyél terhességi tesztet! Ha tegnap voltatok együtt akkor ne is próbálkozz ilyenekkel majd 14 nap múlva! Sok Sikert!
Dehogyis.... :S Ez azt jelenti, hogy ma van peteérésed. Az elsõ negatív nap=peteérés.
Attól függ, hogy a ciklusod melyik napján csináltad és , hogy melyik napszakban.
A kérdező hozzászólása: tegnap együtt voltunk. csak össze jött nem?

Nekem két napja késik és tegnap volt egy kis barnázásom. Tegnap csináltam tesztet és negativ lett! Fél éve hagytam abba a gyógyszert azután mindig megjött rendesen. Terhes lehettek vagy valamilyen más problémám van?

Semmilyen terhességi tünetem nincsen!

Legjobb válasz: nincs kizárva, hogy az leszel. Lehetséges még kevés a hcg-d. Majd egy hét múlva tesztelj legközelebb, ha addig sem jön meg. Drukkolok, hogy az legyél, ha Te is azt szeretnéd, de gondolom!

nincs kizárva, hogy az leszel. Lehetséges még kevés a hcg-d. Majd egy hét múlva tesztelj legközelebb, ha addig sem jön meg. Drukkolok, hogy az legyél, ha Te is azt szeretnéd, de gondolom!
A kérdező hozzászólása: Igen már nagyon szeretnénk babát! Válaszodat köszönöm!!!
50% esélyed van a terhességre. Lehet babát vársz, de az is lehet, hogy meg fog jönni, csak késik egy kicsit. Várnod kell!
Szia!Babás lehetsz, mert koraterhességnél elõfordulhat egy kis barnázás(én az elsõnél rendesen mensiztem).A tesztre ne hallgass, nem hiába szoktam leírni ide, akiknek ilyen kérdéseik vannak, hogy várjatok a teszttel, mert lehet hogy babásak vagytok, de még túl korai, és nega lesz a teszt.Én is az elõttem íróhoz csatizom, várj 5-6 napot, ha akkor is nega, és nem is jött meg, irány adoki, mert más is lehet(ciszta például).Sok sikert, és mielõbbi poz.tesztet.Egy öreg róka


Van 2db 1GB-os ramom és már régóta lassú a gép hiába telepítettem újra ugyan azt csinálta, tegnap ki vettem az egyik ramot mert haverom gépét csináltuk és hogy jó-e a ram foglalata és amikor vissza akartam tenni csak pittyeg vele a gép, '? '

a ram tuti jó mert itt is felismerte elõtte nekem meg ott is, és a típus és még a mhz is egyezett a másik rammal, de amióta ki vettem valamennyivel gyorsabb a gép, haldoglott a ram és a másik alaplapba ki pusztult és az miatt volt lassú a gépem?

Legjobb válasz: Igen. van ilyen, hogy a Ram hibálya miatt lassúl a gép. de azis lehetséges, hogy a memória foglalata hibás. Ezt így nehéz megmondani.

Igen. van ilyen, hogy a Ram hibálya miatt lassúl a gép. de azis lehetséges, hogy a memória foglalata hibás. Ezt így nehéz megmondani.
A kérdező hozzászólása: Még jelentkeztek olyan problémák hogy másoláskor 100% cpu illetve a winchester kondiciója 81% az is közre játszhat?
Azért írtam, hogy nehéz erre választ adni, mert ahhoz látni kéne a gépet mûködés közben, illetve a pontos konfigot sem ártana tudni. Egy gpnek sok összetevõje van ami okzhat ilyen jellgü hibát. Sorba ki kell zárni a lehetõségeket, és még ez után sem mindíg biztos, hogy meg lesz a megoldás. Akár az alaplap hibálya is okozhatja. Vagy csak egyszerûen gyenge a masina. Sokminden lehet. Boldog Karácsonyt !
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, viszont kívánom :)

Tegnapra nem vártam, nem is jött meg. Csináltam 10-es érzékenységű tesztet, a tegnapi negatív, a main mintha látnék valami nagyon halvány 2. csíkot. Nem kéne már erősebbnek lennie, ha baba van a dologban?

Id?n belül is láttam, id?n túl pedig még jobban kivehet?. Azért sem értem ezt az egészet, mert amikor a lányommal voltam terhes, ilyenkor már egyértelm? pozitívat teszteltem. Az utolsó menzeszem dec13-án volt, peteérésem pedig 29-30 körül. Szerintetek? Köszönöm a választ!

Legjobb válasz: Nekem a második babával még a nem várt utáni 3. napon is negatív volt a teszt. Rá két napra egyértelmû pozitív lett, pedig elég érzékeny teszt volt.

Nekem a második babával még a nem várt utáni 3. napon is negatív volt a teszt. Rá két napra egyértelmû pozitív lett, pedig elég érzékeny teszt volt.
Lehet, hogy késõbb estél teherbe, mint ahogy számolod. Csinálj még egy tesztet két nap múlva.
A kérdező hozzászólása: Csináltam ma, de tök halvány az is.
Akkor itt az ideje, hogy orvoshoz menj. :)
Nekem is halvány volt, bár nem márványos. Szerintem csinálj másikat. Rossmanban van pl. Facelle nevû, 300 Ft.
Szia! A halvány második csík is csík!!! :) GRATULÁOK!!!
Még annyit 4+6naposan voltam elösször dokinál!
6hetes, 1 napos voltam, amikor elkezdtem barnázni, bementem korházba és ott álapitották meg a terhességem!Kaptam injekciokat!Megmaradt szerencsére a babó!Akkor még nem voltam 100% a terhességben, csak két+ tesztem volt!Szerintem 3!teszt nem téved! Boldog babavárást! (2-dik válaszoló)
A 3 teszt elég bíztató a doki szerintem még korai volt még túl pici nem látja még. Szorítok !
azért a halvány csík még jelenthet sajnos nem babát is. két nap múlva csinálj újat. ha erõsödik, akkor lehetséges a baba
Gratulálok! Nekem is halvány csík volt, és most épp a teknõcét zenélteti az én kis "halvány csíkom"
Igen, az vagy!Csak még korai volt a doki.Majd 2-3hét múlva már többet lát!Így jártam én is!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Második válaszadónak: És te végül terhes lettél? Hány hetesen mentél orvoshoz?
A kérdező hozzászólása: Képzeljétek mára megjött... Holnap megyek orvoshoz, hogy mi volt ez!
Szia!!! Megírnád, hogy "mi volt ez"????? Hasonló van velem is....Kérlek írj!!!
A kérdező hozzászólása: Szia! Hivatalosan a doki nem támasztotta alá, de a nõi megérzések, a tesztek, és a mellfeszülés alapján terhes voltam. Egy baj volt, hogy elõtte rendszertelen volt a menzeszem, és nem tudtam pontosan mikor foganhatott. Túl korán mentem el orvoshoz, túl kicsi lehetett a terhesség, megvizsgált, túl sokat "turkált" bennem, hogy mi lehet ez, és szerintem ez miatt ment el. Szóval jó tanács, 8 hetesnél elõbb el ne menj orvoshoz! Szurkolok! Írd majd meg, hogy mi lett veled! Igen, még annyit, hogy én három különbözõ teszttel csináltam, szóval még az sem lehet , hogy egyfajta tévedett. Három teszt egyszerre szerintem nem tévedhet!

Most 7 hónapos a kislányom! Tegnap csináltam pudingot és megkóstoltattam vele . Imádta! Lehet neki adni? Persze bolti tejből csináltam! Adtam neki 4-5 kanállal de szerencsére nem lett semmi baja!

Legjobb válasz: Hát ezek a tejes dolgok megosztják a véleményeket.Én személy szerint bolti tejet egy éves korig nem adok. Viszont sokan kipróbálták,hát ha úgy látod hogy nem lett baja,ez a te dolgod, amúgy tényleg egy éves korig nem ajánlják(tudom igaz régen is ezt ettük,én is hat hóstól feles tejet kaptam és semmi bajom).

Hát ezek a tejes dolgok megosztják a véleményeket.Én személy szerint bolti tejet egy éves korig nem adok. Viszont sokan kipróbálták, hát ha úgy látod hogy nem lett baja, ez a te dolgod, amúgy tényleg egy éves korig nem ajánlják(tudom igaz régen is ezt ettük, én is hat hóstól feles tejet kaptam és semmi bajom).
Szia! Én a kisfiamnak 1 éves kortól adtam tejet, és joghurtot. A boltban lehet venni babapudingot, én azt adtam a fiamnak. Az a baj, hogy a tejallergia késõbb, fog kijönni. Beszéld meg a doktornõvel, vagy a védõnõvel, hogy mit tanácsol!
Én sok mindenben elég "laza" vagyok, 2 gyerekem van, de azt hiszem a tej az, amit csak 1 éves kora után fogok neki adni.Sajnos ezekben a tejekben már mindenféle van.A tápszer és a tejpépek tökéletesen fedezik a szükségleteiket.
Az lehet hogy most semmi baja nem volt, de a tejérzékenység okozatai késõbb jönnek ki. Ilyen pl.a hörgõhurut és a további légzési nehézségek pl.asztma. Nem éri meg!!!! Ha meg mégis adsz neki, laktózmentes tejbõl. Ami fél liter 500Ft körül van...
Halihó! Nem akarom megmondani, hogy mit tegyél, csak a véleményemet írom. Írtad a szövegedben, "szerencsére" nem lett semmi baja"... ezt jól írtad. Mint fennt: szerencse kérdése. Épp minap beszéltem a védõnönkkel és mondta, hogy az 1ik anyuka babájának erõs pocifájása volt, étvágytalansága... nagynehezen kiszedte belõle, hogy bizony-bizony adott a picinek sajtocskát, meg túrórudit, meg hasonló tejféléket. A gyerek helyrejött, miután nem kapott több tejes dolgot. Viszont! az elején nem mutatkozott semmiféle gond ezekkel az étkekkel kapcsolatban, csak amikor már túl sok volt a kicsi szervezetében és nem tudott mit kezdeni vele. Szóval lehet, hogy a 1-2 kanálka nem árt. De ha rendszeresen fog kapni és a szervezete nincs még rá készen, akkor komoly bajok lehetnek majd. Rejtett allergia stb. Aztán ha tényleg allergiás lesz, majd 1szer megkérdezi, hogy miért? te meg ha megmondod az igazat, hogy azért mert nem bírtad kivárni azt a pár hónapot, lehet, h egész életedben a fejedhez vágja majd, és ugyaneddig bûntudatod lesz majd. 3-5 hónap nem a világ vége... ha születése után 7 hónapig kibírtad, h nem adsz neki... És tény, hogy régen más volt a tej, de most most van.
Szia! Hát én aztán nem vagyok egy agyonaggódós steril anyuka, de a tejjel én is vigyáznék. Biztos, hogy nem véletlenül mondja az összes orvos, hogy egyéves kor elõtt ne. Én mikor csecsemõ voltam, fél éves korom után kaptam kecsketejet, ( pont allergia elkerülése végett) de a tehéntejet szerintem ne add neki. És egyéves kora után is próbálj házi tejet szerezni. De ne aggódj, azzal a pár kanál pudinggal nem ártottál neki.
Bocs, elsõ válaszolóval, nem elõzõvel.
Elõzõ válaszolóval egyet értek, de annyiban azért kiegészíteném, hogy a mi gyerekkurunkban/ bár lehet õ jóval fiatalabb, mint én/ a tejben nem volt ennyi mesterséges adalék, akkor még tejbõl készült. Sajnos a mai tejek, szerintem még tehenet sem láttak, mindenféle másból készül, ezért nem nagyon tudja a picik gyomra megemészteni. De ha a kérdezõ babájának nem okozott gondot, akkor adjon néha neki.
Szia! Én úgy vagyok vele, hogy nem akarom a véletlenre bízni a dolgot: amit nem ismer, az nem fáj, hogy MÉG nincs... az allergia szerencse kérdése, hogy kialakul e ebben a korban. Jobban teszed, ha nem adsz neki bolti tejjel bolti pudingot... Nálunk (pedig senki sem az) az unokaöcsémnél alakult ki lisztérzékenység, mert az anyja tejbegrízzel etette... Van sokminen, amit már adhatsz a babának! A felnõttes kajának is eljön az ideje! A baba megvárja! te is tedd ezt! Adjál helyette pl: gyümölcsös tejpépet! teljesen jó íze van, én is szeretem :) ill. vannak már pudingok babáknak is! Szerintem ne kísértsd a jövõt!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Amúgy csak pár kanállal adtam neki! Semmilyen tejpépet nem fogad el! Bébi kaját szoktam neki adni! Ja persze még szopizik!

Miért lehet az, hogy tegnap reggeli elsobol csináltam tesztet, ami halványan, de pozitív lett, ma pedig csináltam megint és negatív lett?

Elore is koszonom a segítségeteket!!

Legjobb válasz: Szia! Nem vagyok szakértõ, de szerintem több napot kellett volna várni a második teszttel. Próbáld meg 2-3 nap múlva újra, talán akkor jobb lesz:) Valakinek a tesztek ki se mutatják a terhességet, csak az Uh-n derül ki. Remélem vmi használhatót is mondtam. Sok sikert!

Szia! Nem vagyok szakértõ, de szerintem több napot kellett volna várni a második teszttel. Próbáld meg 2-3 nap múlva újra, talán akkor jobb lesz:) Valakinek a tesztek ki se mutatják a terhességet, csak az Uh-n derül ki. Remélem vmi használhatót is mondtam. Sok sikert!
Nem írtad, hogy hány napja késik, lehet, hogy még nincs elég HCG a szervezetedben, pár nap múlva tesztelj újra. Az is lehet, hogy csak a teszttel volt a gond (hiszen elõtte már pozitív lett) és a következõ is pozitív lesz!
Szia! Én azt tanácsolom, hogy tesztelj esti vizelettel mert ha ott halványan is de + akkor biztos babád van. (Lily teszt) Reggelre sok Hcg gyûlik össze az ember szervezetében mert éjjel nem ürít. Napközben viszont többször iszik és pisil az ember, tehát higul a vizelete. Ezért ajánlom az esti tesztet. Nekem bevált! Üdv: 17 hetes kismami

1- hete késik a mensesem igaz csináltam tesztet és a 2-teszt halványan pozitiv lett a tegnap reggeli tesztem is pozitiv lett ez már egy kicsit erőssebb elhihetem h kismami vagyok?

Azért kérdezem mert már értek csalódások.

Legjobb válasz: Lehet nem 28 napos a ciklusod és késõbb fogant a baba mint a 14. napon, ezért halványak még a tesztek. De 3 pozi teszt már elég jó. Nyugi én a 9.nél tartok, de mégis majd akkor nyugszok meg amikor végre eljutok dokihoz. Ha továbbra sem jön meg akkor jelnetkezz be dokihoz egy hét mulva akkor már látnia kell valamit, vagy egy vérvétellel is simán megállapítják a hcg szinteted.

Lehet nem 28 napos a ciklusod és késõbb fogant a baba mint a 14. napon, ezért halványak még a tesztek. De 3 pozi teszt már elég jó. Nyugi én a 9.nél tartok, de mégis majd akkor nyugszok meg amikor végre eljutok dokihoz. Ha továbbra sem jön meg akkor jelnetkezz be dokihoz egy hét mulva akkor már látnia kell valamit, vagy egy vérvétellel is simán megállapítják a hcg szinteted.
mutiiiii meg:) egyébként drukkolok, hogy erõsödjön, és igaz, amit az elsõ írt:)
A kérdező hozzászólása: sajna nm tudok képet felrakni. köszi h válaszoltál.
3 pozi teszt, menzi kimaradása...99 % hogy kismami vagy és hogy lehet gratulálni. tüneteid vannak? remélem a maradék 1% nem jön be és minden rendben lesz! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!