Találatok a következő kifejezésre: Csináltam reggel és nagyon halványan látszik, (2 db)

Csináltam reggel tesztet és nagyon halványan látszik, lehet hogy csak én képzelgek?

Lehet terhes vagyok?Igaz késik is már lasan 2 hetet,de nem szokott pontos lenni.És semmi jelem nincs,talán a melleim megduzzadtak ennyi.Köszi a segítséget!

Legjobb válasz: Szia! Nekem is halványan látszott, de annyira, hogy én is azt hittem rosszul látok. Hozzáteszem amúgy is rossz a szemem. Aztán hajnali 5-kor berohantam a páromhoz, és megkérdeztem, õ hány csíkot lát. Azt mondta ez bizony kettõ. Biztos hogy nincs még elég hcg a szervezetedben. Csinálj pár nap múlva mégegyet! Gratulálok! 18 hetes kismama

Szia! Nekem is halványan látszott, de annyira, hogy én is azt hittem rosszul látok. Hozzáteszem amúgy is rossz a szemem. Aztán hajnali 5-kor berohantam a páromhoz, és megkérdeztem, õ hány csíkot lát. Azt mondta ez bizony kettõ. Biztos hogy nincs még elég hcg a szervezetedben. Csinálj pár nap múlva mégegyet! Gratulálok! 18 hetes kismama
Nekem sem volt semmi jele, csinálj még egy tesztet, ha letelik a 2 hét! Gratulálok!
Nekem sem volt jel, és most sincs, és a 2. csíkom még most is halvány 7 hetesen! De azért ismételd meg 3-4 nap múlva a tesztet! Gratulálok!!!
szia azt mondják a halvány csík is csík :D nekem sem voltak különösebb tüneteim. az elsõ tesztem negatív lett, majd miután még mindig nem jött meg, egy hét múlva pozitívat teszteltem. 29hetes kismama sok sikert
Ha halványan, de ott van, akkor gratula. :) Várj pár napot és tesztlej újra! Vagy menj dokihoz, és õk megnézik.
Én nem tesztelnék többet, irány le a doki, vérvétel ott az kimutatja ha van baba és nem kell görcsölnöd ezen. Szerintem összejött. :-)
A kérdező hozzászólása: Tegnap teszteltem nagyon halvány csíkot, ma reggel menzi szerû dolog lepett meg, de mondjuk csak kicsit és színe is barnás és fáj a hasam is.Ilyenkor mi van?Soha nem volt még ilyen!
Akkor pozitív ha bármerre forgatod és látszik!Ja és akkor ha nem átlátszó a vonal hanem szines!!
az elsõ két teszt nekem is halványabb volt, elõször a nem várt napján, majd egy másik típusú teszttel 3 napra rá. rá 3 napra egy harmadik teszttel már erõsen látszot a csík, annak a leírásában szerepelt, hogy ha halvány az is pozitív, csak még az alacsony hormonszint miatt halvány
Szerintem elsõ vizeletet akart irni. Én a te helyedben megvárnám a menzi napját, és csak akkor tesztelnék. Tudom, rettentõ nehéz várni, de megóvnád magad a csalódástól. Sõt, még akkor sem biztos, hogy hiteles eredményt mutat, de már nagyobb az esély rá. Remélem pozitiv leszel! 8 hetes km
Szia! Szerintem a nem várt elõtt 2 nappal tesztelj.Tudom, hogy nehéz kivárni én is ebben a cipõben járok és már alig várom, hogy tesztelhessek, de muszály várni, hogy biztosabb legyen. Remélem babókád van:) Sok egészséget!
Csinálj reggeli elõ vizeletbõl !
Hány napja késik??
Bocs valóban elsõ vizeletet akartam írni.Mikor reggel fölkelsz az elsõ pisilésbõl csináld a tesztet, ez koncentráltabb, töményebb .
Ez számomra egy kicsit necces így. 13 nap késéssel már egy "gagyi" teszten is illene határozott csíknak lenni. Az igaz ugyan, hogy halovány csík is csík, de ehhez nem kell a tesztet forgatni, azt akkor is látni kell ha a teszt lenn van az asztalon. Nem elkeseríteni akarlak, de a forgatáskor csak a kontroll csík helyét látod és ez sajnos nem az a csak amire vágysz.
A kérdező hozzászólása: bocsi rosszul fejeztem ki magam.Az eggyütlét utánra ertettem a 13 napot.Ahavim elvileg 10-12 körül jön meg.
A kérdező hozzászólása: igen most várni fogok csak nagyon nehéz mert piszok türelmetlen vagyok.Egyébként bocs hogy ilyen tudatlan vagyok de hogy érted azt hogy reggeli elõvizeletbõl?
A kérdező hozzászólása: hát én úgy látom mintha egy picit sötétebb vonal lenne de semmi képp se átlátszó.Holnap csináljak mégeggyet?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!