Találatok a következő kifejezésre: Csináltam reggel és nagyon halványan (13 db)

Ápr.7-től mensiztem 20án volt ovum. Vasárnap reggel hánytam és azóta émelygek és kívánós vagyok! Csináltam testet és nagyon halványan de 2 csík volt! Meg az ovu-mikr. is néha páfrányos! Lehet baba?

Legjobb válasz: Jol hangzik :) De a mikroszkopos reszet nem ertem, mert az nem a peteerest jelzi pafranyosan? DE A HALVANY CSIK IS CSIK! Nekem is havany volt az elso csikom, amit a ciklus 26. napjan csinatlam, es most 21 hetes kismama vagyok :)

Jol hangzik :) De a mikroszkopos reszet nem ertem, mert az nem a peteerest jelzi pafranyosan? DE A HALVANY CSIK IS CSIK! Nekem is havany volt az elso csikom, amit a ciklus 26. napjan csinatlam, es most 21 hetes kismama vagyok :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ! Áll. a mikroszkop is jelezheti a terhességet! Ezt itt olvastam "tõletek". Nagyon örülnénk! Amúgy a hasam is fájdogál és szurkál.
Bár választ kellene ide írnom, de ha nem haragszol én kérdezni szeretnék tõled, azt, hogy miután együtt voltatok "úgy" és elment benned a párod, hány napra rá csináltatok tesztet? Mert nekem még sajnos csak 3 napja... És már izgatottam várom, hogy csinálhassak tesztet csak nem tudom mikor. ovum 30.-án volt... Ne haragudj, h nem válaszoltam hanem kérdeztem. És szorítok Neked!!!
A kérdező hozzászólása: Hát én 3 tesztet már csináltam. az elsõt vasárnap du. miután rosszul voltam persze az negatív lett de az nagyon korai volt! A következõket pedig tegnap elõtt meg ma. Ezeken halvány csík lett! Szerintem k.b. másfél hete voltunk "úgy" együtt, hogy talán összehoztunk egy Babot! :) Szerintem várj még 1 hetet legalább a tesztel, hogy ne csalódj! Bár tom nehéz! Szorítok Nektek!
A kérdező hozzászólása: Bocs 2.5 hete: ápr. 15. és 18.
Ez valószínûleg baba, de azért az örüléssel várd meg, hogy megjön-e.Viszont tényleg bíztató.Ha nem jön meg, akkor szinte biztos a siker.
Szia! Szerintem is bízhatsz, de ne örüld el! Amúgy én is ugyanúgy vagyok, mint te!7-én volt meg, csak mi többször "rátettünk" pé-kor, nagyon szeretnénk már babót! Remélem egyikünknek sem jön meg holnap!!! Sok sikert!

Csináltam reggel tesztet és nagyon halványan látszik, lehet hogy csak én képzelgek?

Lehet terhes vagyok?Igaz késik is már lasan 2 hetet,de nem szokott pontos lenni.És semmi jelem nincs,talán a melleim megduzzadtak ennyi.Köszi a segítséget!

Legjobb válasz: Szia! Nekem is halványan látszott, de annyira, hogy én is azt hittem rosszul látok. Hozzáteszem amúgy is rossz a szemem. Aztán hajnali 5-kor berohantam a páromhoz, és megkérdeztem, õ hány csíkot lát. Azt mondta ez bizony kettõ. Biztos hogy nincs még elég hcg a szervezetedben. Csinálj pár nap múlva mégegyet! Gratulálok! 18 hetes kismama

Szia! Nekem is halványan látszott, de annyira, hogy én is azt hittem rosszul látok. Hozzáteszem amúgy is rossz a szemem. Aztán hajnali 5-kor berohantam a páromhoz, és megkérdeztem, õ hány csíkot lát. Azt mondta ez bizony kettõ. Biztos hogy nincs még elég hcg a szervezetedben. Csinálj pár nap múlva mégegyet! Gratulálok! 18 hetes kismama
Nekem sem volt semmi jele, csinálj még egy tesztet, ha letelik a 2 hét! Gratulálok!
Nekem sem volt jel, és most sincs, és a 2. csíkom még most is halvány 7 hetesen! De azért ismételd meg 3-4 nap múlva a tesztet! Gratulálok!!!
szia azt mondják a halvány csík is csík :D nekem sem voltak különösebb tüneteim. az elsõ tesztem negatív lett, majd miután még mindig nem jött meg, egy hét múlva pozitívat teszteltem. 29hetes kismama sok sikert
Ha halványan, de ott van, akkor gratula. :) Várj pár napot és tesztlej újra! Vagy menj dokihoz, és õk megnézik.
Én nem tesztelnék többet, irány le a doki, vérvétel ott az kimutatja ha van baba és nem kell görcsölnöd ezen. Szerintem összejött. :-)
A kérdező hozzászólása: Tegnap teszteltem nagyon halvány csíkot, ma reggel menzi szerû dolog lepett meg, de mondjuk csak kicsit és színe is barnás és fáj a hasam is.Ilyenkor mi van?Soha nem volt még ilyen!

Tegnap reggel csináltam egy tesztet és a második csík nagyon nagyon halvány volt. A mellbimbom környéke érzékeny, ami eddig soha nem volt, és a hasam időnként szúr, de egyébként nem vagyok rosszul. Szerintetek lehet baba?

Nem kellett még megjönnie csak kiváncsiak voltunk.

Legjobb válasz: A halvány második csík is csík. A semmitõl nem lesz színesm, csak a HCG hormontól, ami meg csak baba jelenlétében termelõdik. Azért pár nap múlva tesztelj még egyet ugyanezzel a típusú teszttel, és ha tényleg baba, akkor azt fogod látni, hogy a második csík erõsebb lett, mert egyre több benned a HCG hormon. Az orvos persze, hogy nem lát még ilyenkor semmit. :-) Túl korán mentél, de majd a második gyereknél már jobban fogod tudni. A 6. hét elõtt nem érdemes, ha nincs panasz (vérzés, barnázás, görcs stb). Gratula!

A halvány második csík is csík. A semmitõl nem lesz színesm, csak a HCG hormontól, ami meg csak baba jelenlétében termelõdik. Azért pár nap múlva tesztelj még egyet ugyanezzel a típusú teszttel, és ha tényleg baba, akkor azt fogod látni, hogy a második csík erõsebb lett, mert egyre több benned a HCG hormon. Az orvos persze, hogy nem lát még ilyenkor semmit. :-) Túl korán mentél, de majd a második gyereknél már jobban fogod tudni. A 6. hét elõtt nem érdemes, ha nincs panasz (vérzés, barnázás, görcs stb). Gratula!
Szia!Úgy gondolom bátran gratulálhatok!Azért pár nap múlva csinálj még egy tesztet az a bizti.Attól hogy nem vagy rosszul még igen is ott lehet a pocaklakó.A rosszullétek lehet hogy még ezután jönnek majd.De lehet hogy nem is leszel rosszul és jól fogod viselni az elsõ 12 hete.
Jó hamar mentél orvoshoz. Nem akarlak elõre elkeseríteni, de 2 hét múlva még szívhang sem lesz valószínû. 3-4 hét múlva ráértél volna dokihoz menni. Addig se idegeskedj, hagyd a babádat fejlõdni. A rosszullétek is késõbb jönnek, ha jönnek egyáltalán. Gratulálok!
Sziasztok! Nekem is pont ugyanígy volt peteérésem az-az 19-én, és akkor együtt is voltunk!Én nem csináltam még tesztet, mert korainak találom, meg megvárom a menzeszt(de remélem nem jön):) Ma reggel óta hányingerem van, és zavarnak a szagok!Talán ez már a terhesség jelei???:)
Igen lehet baba, mivel a halvány csík is csík!Az én terhességemnél is nagyon halvány volt!Elõzõ voltam!

Nekem Szept.9-én kellett volna megjönnie és még nem jött meg. 11.-én a medilab teszt nagyon halvány pozitív. Ma reggel amit csináltam, szintén medilab az is nagyon nagyon halvány. Terhes lehetek attól?

Most akkor mi van? Terhes vagyok? De akkor miért ilyen halvány? Már 2 vetélésen túl vagyok. Lehet, hogy ez a baba is elmegy?

Legjobb válasz: Valószínûleg terhes vagy, de a vetélések miatt jobb, ha már most felkeresed az orvosodat.

Valószínûleg terhes vagy, de a vetélések miatt jobb, ha már most felkeresed az orvosodat.
Szeritnem csinálj egy újabb tesztet! A medilab tesztrõl newm sok jót hallottam. sajnos képes téves pozitívat mutatni. vegyél egy másik tesztet és irány a doki.
a halvány csík is pozitív és ha ennyi ideje késik, akkor biztos van ott valaki:-) nekem is halvány volt a csík a tesztemen (Gabriel), és most 30 hetes vok:-) sok sikert!

Tegnapra nem vártam március 10-re és nem is jőtt meg. Ma reggel csináltam tesztet ami megjelent a terhességnél is nagyon halvány csik. Most terhes lehetek? Vagy miért nem mutatta ki erősebben? Pár nap mulva ismételjek?

Most terhes vagyok?

Legjobb válasz: Gratulálok! A halvány pozitív teszt is pozitív!!! Lehet, hogy kicsit korán teszteltél, 2-3 nap múlva erõsebb lesz az a csík :)

Gratulálok! A halvány pozitív teszt is pozitív!!! Lehet, hogy kicsit korán teszteltél, 2-3 nap múlva erõsebb lesz az a csík :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Tegnap este csináltam egy tesztet akkoris lehetett látni a második csikot csak nagyon nagyon nagyon halványa és csak fényben most viszont reggel fény nélkül is látható és erösbb lett, hihetek neki vagy nem?

Legjobb válasz: csinálj másikat reggeli elsõ vizeletbõl! A tesztek eredménye fél óra után, már nem értékelhetõ, lehet száradástól van

csinálj másikat reggeli elsõ vizeletbõl! A tesztek eredménye fél óra után, már nem értékelhetõ, lehet száradástól van
A kérdező hozzászólása: de tegnap mikor csináltam az a nagyon halván vonal fél percen belül jelent meg csak nagyon nagyon halván volt és csak erõs fényben láttam, amugy még van 1 hetem mensiig
Lehet szellemvonal is. Szerintem még ne vedd 100%-ra az eredményt, mert akkor csalódhatsz és az a legrosszabb. :( Igaza van az elõttem szólónak. 10 perc után a teszt teljesen értékelhetetlen. Egyszerûen rossz eredményt mutat. Csinálj reggeli vizeletbõl, este már keveset igyál, hogy minél töményebb legyen. Amúgy nem jött meg? Mert attól is függ hanyadik napon vagy. A kimaradt menzi után pár nappal szokott a teszt elsõnek jó eredményt mutatni. Korábban még kétséges. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: nem birtam ki és teszteltem csak vannak tüneteim és aszitem kimutatja:) de várok még egy hetet remélem összejön:)
Egy hét van menziig?? Akkor még nagyon korai volt. Butaság volt és felesleges pénzkidpbás. Tudom nehéz kivárni...de akkor sem valószínû, hogy ilyen korán bármilyen teszt jó eredményt mutat...Talán egy-két nappal a menzi elõtt a 10-es...de az sem bizti..Légy türelmes! Ne tesztelgess össze-vissza. Hülyeség..
Szerintem igen!! Nalam is igy volt, par napra ra elmentem dokihoz, de ö nem latott semmit meg, csak 2 hetre ra latta meg a magzatot.

Lindynette fog. Gátlót szedtem egy hónapig! (kimaradt 1 szem) megjött pontosan, de 2 napig volt és szinte semmi! Ma reggel csináltam egy tesztet nagyon nagyon halványan volt a második csík! Szerintetek?

Legjobb válasz: Ha csak egy hónapig szedted meg még ki is maradt egy szem, akkor elképzelhetõ, hogy nem hatott rendesen és terhes lettél. Két nap múlva csinálj egy újabb tesztet, ha az is két csíkos lesz, akkor ott baba van.

Ha csak egy hónapig szedted meg még ki is maradt egy szem, akkor elképzelhetõ, hogy nem hatott rendesen és terhes lettél. Két nap múlva csinálj egy újabb tesztet, ha az is két csíkos lesz, akkor ott baba van.
A kérdező hozzászólása: Csináltam tesztet, negatív lett :(
Drukkolok :) MAjd írd meg!
A kérdező hozzászólása: Várok péntekig aztán tesztelek újra! Remélem megerõsödik a csík! :)
Mivel a mai fogamzásgátlók minimális hormont tartalmaznak, így 1 szem kimaradása is okozhatja, hogy nem hat rendesen. Vagyis ha ti így voltatok együtt kiegészítõ védekezés nélkül, akkor igen, lehetsz terhes, sõt a halvány pozitív is pozitív, tehát ha pár nap múlva tesztelsz és megmarad a második csík, netán erõsödik, akkor kérj idõpontot orvoshoz, mert nagyon úgy néz ki, hogy összejött a baba.
szerintem várj vele párnapot! És reménykedj , hogy nem leszel terhes , mert a fogamzásgátlótól beteg is lehet a baba!!!!
A kérdező hozzászólása: Szerintetek, ha holnap reggel csinálok még egyet ugyanolyan halvány lesz, vagy erõsödhet?
Elõtte sem volt rendszeres, most még a gyógyszer is bezavart... Tesztelj 2 nap múlva szerintem!
hát ha 15én kéne megjönnie akkor csak mostanában lehetett peteérésed, akkor viszont nem ebben a ciklusban lehettél terhes...akkor meg erösebb csiknak kéne lennie...
Mondjuk nekem pont az jött le, hogy nem bánná a babát! Ha már ott volt a halvány csík akkor nyugodtan tesztelhetsz néhány nap múlva. Általában nem szokott tévedni a teszt, bár kicsit fura, hogy csak 15én kell megjönnie. Rendszeres volt elõtte?
A kérdező hozzászólása: Bocsi, rosszul fogalmaztam! Beleéltem magam a 2 csíkba! A gyógyszert is csak azért szedtem mert rendszertelenül jön meg és a do
itt azt mondják h a halvány csik is csik...ha nem akarsz babát, egy eseményutániért elmehettél volna, mert ugy tudom 2 hétig amugy is kell kiegészítõ védekezés az elsõ levélnél, de ez le van irva a tájékoztatóban, meg akkor is ha kimarad egy szem.
A kérdező hozzászólása: Bevallom egy kicsit már beleéltem magam, nem szeretnék pofára esni! Mondjuk majd csak 15-én kellene megjönni, addig nem hülyeség tesztelgetni?
Sajnálom :( Azért orvoshoz elmennék a majdnem pozitív miatt egy vizsgálatra!

Ma reggel csináltam tesztet 1 csík nagyon sötéten látszott még mindíg ugyan olyan és ahol a másik csíknak kellene megjelenni nagyon halvány szinte észrevehetetlen rózsaszín volt ami teljesen el is tűnt mostanra. Akkor ez most mit jelent?

Ugye ez nem azt jelenti hogy pozitív csak még nem mutatja ki rendesen??Nagyon félek hogy terhes vagyok kérlek írjatok

Legjobb válasz: szia.mióta késik? csinálj uj tesztet pár nap mulva.

szia.mióta késik? csinálj uj tesztet pár nap mulva.
Szerintem azért 50%-nál kisebb az esélye, hogy terhes vagy ha a menzi elõtti nap történt ez! Én is voltam már így mint te, és annyira ideges voltam , hogy a tüneteket is produkáltam! Tényleg próbálj megnyugodni, ezen az 5 napon már nem múlik semmi.
elsõ vagyok.Szerintem várd meg a 28-át és utánna tesztelj. És ne stresszelj, az nem tesz jót a szervezetednek sem.
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem is csak halványan látszott, majd eltünt és most másfél éves a kisfiam! Kívánom neked, hogy úgy alakuljon ahogyan szeretnéd!
50-50 % esélyed van.
Én nagyon örvendtem egy második ilyen csíknak, de kiderült, hogy szellemcsík. Én nem voltam terhes sajnos. De tesztelj újjal, mert lehet, te az vagy.
Igen, véletlenül nem lesz rózsaszín a másik csík. Illetve picit lehet az, ha sz*rrá áztattad a tesztet. Csináld meg pár nap múlva. :)
Van már valami fejlemény? Ha nem jön meg addig, hétfõn menj dokihoz!!!
A kérdező hozzászólása: sajnos semmi
Fontos lenne egy kicsit megnyugodni is, mert a stressztõl is késhet! Már a héten elmentem volna dokihoz, mert ha gyulladás akkor lehetnek tartós következményei is ha nincs kezelve. Ügyeletre is bemehetsz, megmondod h rosszabb lett. B.
A kérdező hozzászólása: Még pár napig várok és reménykedem hogy megjön de nem sok esélyt látok rá!Remélem tényleg "csak" 1 fertõzés vagy gyulladás az oka!Ennyire esélytelen hogy terhes vagyok?Hétfõn még egyet tesztelek!
nézesd meg magad dokival...nem azért, hogy terhes lennél, hanem lehet fertõzés esetleg valami gyulladás
A kérdező hozzászólása: Még mindíg nem jött meg én ezt nem bírom!!!legszívesebben 2 percenként csinálnék 1 tesztet hogy megnyugodjak:S
Ennyi idõ után már mindegy, hogy mikor csinálod, nekem amikor baba volt akkor egy hét után estibõl kimutatta és egybõl ott volt a 2.csík, Neked ez meg már nem az elsõ hét volt. Nincsmit a drukkért, örülünk, hogy negatív lett! B.
A kérdező hozzászólása: Próbálok:) Csak azok a kérdések vannak még bennem hogy jól csináltam-e vagy hogy nem reggel csináltam és lehet ezért nem mutatta ki...esküszöm megõrülök saját magamtól!!de remélem tényleg nem lesz baj
Szia! Örülök, hogy negatív lett! Most már próbálj megnyugodni! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm neked hogy mellettem voltál remélem tényleg nem lesz baj:) 100%-osan nem nyugodtam meg de örülök hogy ez ezt jelenti hogy negatív:) Tényleg nagyon köszönöm neked és mindenkinek aki szurkolt!!!!
A kérdező hozzászólása: elkezdett olyan folyásom lenni mint a mensi elõtti hetekben(több és olyasmi mint a tojásfehérje)ez jó jel?remélem végre megjön!!!!szurkoljatok:)
Akkor lehet kimaradt egy PÉ-d és most érik csak az uj pete.(PÉ) Akkor szurkolunk és tényleg nyugi. Ciklusod hányadik napja? B.
A kérdező hozzászólása: Ma teszteltem negatív lett:) remélem ez már végleges
És Írj a címemre emailt, segítek bármiben amiben csak tudok! B. Címem a komment mellett a keretben;)
Nem vagy terhes, de bármilyen fertõzéstõl is lehet, vagy hormonális változástól. Az SZTK a környéketeken az a hely ahol pl van röntgen, sebészet, szemészet, nõgyógyászat államilag.Merre laksz?Mert lehet hogy ugy jobban tudunk segíteni.De már megint eltelt egy hét.NEm riogatni akarlak, de ha pl vmi fertõzésed van akkor a most még rettegett terhesség, lehet pár év múlva szándékosan sem fog összejönni, mert aztmondják, hogy hát pár éve volt egy gyulladás aminek a szövõdménye lett ez hogy nem lehet gyereked. Sztem ilyen helyzetben én anyukámnak szólnék, mert nem kell azt mondani hogy lehet terhes vagy, de ez KIZÁRT, csak hogy késik x napja...Egy anya segíteni fog!!! Az orvosi rendelõbe meg ugyis csak egyedül mész be és nem hallja anyukád a dolgokat. Na, sztem beszélj vele, ne húzd az idõt!!! B.
A kérdező hozzászólása: ehhez jó lenne egy felnõtt mert lehet ciki de fogalmam sincs az hol van vagy mit jelent!!de senki sem jön velem.Most akkor lehet még is terhes vagyok?
Úgy van! Menj az sztk-ba! Az ingyen van, és ha kérsz idõpontot még várni sem kell sokat.
Menj el SZTK-ba az ingyen van és annyit ott is tudnak segíteni, hogy mitõl késik.EZ FONTOS!!! B.
A kérdező hozzászólása: Ma van 1 hete hogy késik!"elmúlt a folyásom"most nem tudom mi van!Dokinál nem voltam nem tudtam mit kitalálni hogy mire adjanak ennyi pénzt!szerintem nem is fogok menni mostanában...tudom nem okos döntés de még várok amíg lehet.még mindíg olyan biztos hogy nem vagyok terhes?:S
Szia! Valami fejlemény? Dokinál voltál?
Ha most van PÉ akkor még 14nap, de sztem menj el a héten orvoshoz minél elõbb és akkor õ látni fog mindent és megnyugtat.Ennyi idõs korban még belefér ha nem rendszeres a ciklus. B.
A kérdező hozzászólása: 32. nap!Akkor innentõl mennyi idõ telik el a mesniig??
Ez negatív, nyugi:) A két csík az II lett volna, ls nem tûnne el egyik sem. Szóval mostmár nyugi és hamarosan meg fog jönni. B.
A kérdező hozzászólása: és ne haragudjatok hogy csak most írok de nem volt netem!!!
A kérdező hozzászólása: sajnos ma nem tudok elmenni tesztet venni de hétfõn elsõ dolgom ez lesz!Most nagyon ideges vagyok jó lenne tudni mi lenne az eredmény:SHétfõig megõrülök!Kérlek hétfõn nézzétek meg a válaszom, és nagyon szurkoljatok!!
A kérdező hozzászólása: Ma délután veszek tesztet sajnos itthon már nincs!szurkoljatok nekem nagyon!!!
20:56-os vagyok. Mikor tesztelsz? Akkor legalább tudnál már vmit, írd meg mi a helyzet!
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok, általában 28. nap körül +/- pár nappal meg szokott jönni!Ami nagyon zavar hogy mensi elõtt mindíg erõs fehér folyásom szokott lenni és a mensit megelõzõ 2-3 napba elmúlik szinte teljesen!Elseje óta nem is volt erõsebb folyásom szinte alíg van de nem tudom sok összefüggés van-e a 2 között!köszönöm a válszokat
Mennyi idõs vagy?Rendszeres a mensid? Azért sztem kisebb mint 50% az esély, mert akkor ha ennyi elég lenne nem kellene annyit próbálkozzanak az emberek. Sztem ne stresszelj, mert attól is késhet! Nyugi inkább tesztelj 2naponta és akkor nyugodt lehetsz. Ha már ilyen régen volt az eset akkor tuti bármikor kimutatja, nem is kell reggeli pisi. Szurkolok, hogy ne legyen baba. ÉS NYUGI!
A kérdező hozzászólása: Hallottam már olyanról hogy ha ilyen kevéssel mensi elõtt történik a dolog akkor még megjön és a következõ kimarad!És most úgy néz ki ne fog megjönni:S
Én kizártnak tarom, hogy terhes légy, mivel azt irtad megjött rendesen az elõzõ mensid, azóta meg nem voltatok úgy együtt. Akkor mitõl lennél terhes?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat remélem nem vagyok terhes még szûz vagyok elég érdekes lenne így teherbe esni:S
A kérdező hozzászólása: Tudom, és azt is hogy ha stresszelek lehet hogy késni fog de addíg nem tudok megnyugodni amíg nem jön meg!Szerinted nagy esély van rá hogy terhes vagyok?
Szegénykém, sajnállak nagyon, hogy most hétfõig várnod kell, ígérem benézek hétfõn, írj egybõl ahogy tudsz. De ne aggódj.Minimális az esély a babára, NYUGI!!! Én voltam az utolsó 2 komment is. Puszi:B.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm neked!Holnap elsõ dolgom az lesz hogy suli után veszek egy tesztet és megcsinálom!26. napon ugye félreérthetetlen a pozitív csík??
Igen, de nem lesz pozitív, nyugi:D Az elõzõ mensid után már eltelt ennyi idõ akkor már más tüneted is lenne. Várom hogy írj! B.
A kérdező hozzászólása: sziasztok teszteltem elõször így jelentek meg a csíkok: - | aztán a pozitív csík féle eltûnt:) De ha pozitív lenne akkor 2 ilyen: || lett volna nem???
Szia! Tegnapi 21.42es vagyok. Jut eszembe, azt írod, hogy eltûnt a második csík. nekem azóta az eset óta( kb.1 éve )lett egy pozitív tesztem. Az "eredménye" most 4 hónapos. Megnéztem a tesztet, és még mindig ott van mindkét csík! 1 év elteltével! Szóval még mindig azt mondom, hogy szerintem kizárt! De azért én is várom az eredményt! :)
Várjuk az eredményt, az egy csíkosat! B.
Szia.Teszteltél???? EREDMÉNY??????
A kérdező hozzászólása: Tudom, remélem én is ilyen szerencsésen megúszom:) Köszönöm hogy szurkolsz és ne haragudj csak nagyon ideges vagyok!Fogalmam sincs mit teszek ha megint halvány rózsaszín lesz a 2. csík vagy ha 2 csík lesz!Megõrülök holnapig!!!
De el tudom képzelni! Már írtam neked, hogy én is annyira féltem, hogy terhes vagyok, hogy a tüneteket is produkáltam! Hányingerem volt, és szédültem. Aztán 2 nap késéssel megjött.Nálunk ráadásul nem csak ennyi történt. Ha logikusan gondolkozol menzi elõtt egy minimális elõváladéktól nem lehetsz terhes! Persze tudom, hogy mondani könnyû. De azért majd írd meg mi lett az eredmény! Drukkolok, hogy csak 1 csík legyen!!!! ;)
A kérdező hozzászólása: El sem tudod képzelni mennyire félek!!!Remélem igazad lesz és nem vagyok terhes!
Te csaj! Teljesen bebeszéled magadnak, hogy terhes vagy!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!De akkor az elõzõ miért lett rózsaszín?Nagyon félek!És ha ez is olyan lesz?
A kérdező hozzászólása: Ez elég bonyolult mert mert mensi elötti nap petting volt csak a barátommal de félek hogy az ujjával bevitt elõváladékot vagy nem tudom...ez elsején történt 2-án megjött szóval mensi elötti nap volt a dolog.Most 23 nap telt el azóta 28-án kéne megjönnie de nagyon félek és nem tudtam tovább várni.Semmi elõjele nincs de remélem csak azért mert elseje óta olyan ideges vagyok.de úgy érzem nem fog megjönni 28án!szerintetek terhes vagyok?
likeld be légyszivel mégegyszer mert így nem lehet megnyitni!
Nem tudom megnyitni... de ami az én véleményem. Nekem volt egy pár negatív tesztem, soha se szellemcsík, se száradási csík nem volt rajta. Szerintem ha már itt képen is látszik, akkor az baba. :) Nekem az elsõ tesztem, a nem várt elõtti nap este (asszem, de lehet 2 nappal) egy nagyon-nagyon haloványka Gabriel volt, amirõl tudtam, hogy biztos baba, mert olyat még nem láttam. Akár hogy fényképeztem, nem látszódott... :)
én is látok valamit
1. vok!én sajnos nem látom!:((((de mindenképp csinált másikat pár nap múlva ha baba van erõsödnie kell a 2. csíknak!
1. és 3. vok!én 3 nap késés után, 25-ös tesztel, délutáni pisibõl nagyon erõs pozit teszteltem!és olyan gyorsan kijött a 2. csík h csak na!együtt jött a C vonallal!
Én látom a második csíkot, bár nagyon halványan! tesztelj mégegyet 2 nap mulva, ha baba van akkor az már erõsebb pozi lesz! :) sok sikert! :)
ilyen tesztem még nem volt.most a "vastag" vonaltól jobbra vagy balra kell látni? mellesleg nekem is van most már 3 halvány 2csíkos tesztem, és én akárhogy próbáltam lefotózni, nem látszódott semmi.2.napja késik(vagyis ma van a 2.nap)
Sztem ez negatív...Úgy gondolom, itt sokan már annyira akarnak gyereket, hogy a semmiból is képesek pozitív tesztet látni, stb...
Sziasztok sztem rossz helyen van a 2.csik.... a konroll csik alatt kéne lenni jobb oldalrol és ott nem látok egyik képen sem csikokat amit látok az bal oldalon van a teszten nem a "tesztablakban". Csinálj egy másik tesztet sztem ez nem egyértelmû vagy nem tudsz felrakni egy képet ami világosabb? De drukkolok remélem baba és én vagyok vak és hülye de ne legyen igazam hogy nem jo a teszt.
A kérdező hozzászólása: Sztem csak azért teszteltem pozitívat, mert 10es érzékenységû tesztet vettem(legalábbis én ennek tudom be). 1 napja azt érzem, hogy mindjárt megjön, de remélem, nem fog... Ma cipeltem pár dolgot, és elkezdett fájni a hátam. Úgy érzem, mindjárt leszakad. Ezen kívül semmi.Nektek milyen tünetetek van/volt?
ja és milyen mázlista vagy, hogy a nemvárt elõtt négy nappal már pozit teszteltél:O:P Ezek szerint jó korai p.é-d volt tüneteid vannak? oszd meg velünk , légyszi:D:D
szia! én vok aki írta, hogy a pénteki teszttel menj orvoshoz... nem úgy gondoltam(, de bevallom félreérthetõ volt) hogy most azonnal menj orvoshoz!, csak az legyen a mérvadó teszt majd az orvos elõtt. tényleg ráérsz majd akár 7-8 hetesen elmenni, hogy már a szívhangot is lássák:D sok-sok boldogságot mégegyszer!!!
én is látok valamit halványan. nekem a halvány után öt nappal lett erõs a csík, azóta elmúlt egy éves a babóca:)
Szia! Na, ezért lepontoznak, de ha nem jön meg, akkor nem kell mindjárt orvoshoz rohanni!Ráérsz majd 6-7 vagy akár 8 hetesen is elmenni!Szivhang úgyis csak akkor mutatható ki!Nem maradsz le semmirõl!:) ))
Nagyon halványan én is látom a tesztet, de tedd inkáb világosabb helyre, mert ez a fotó eléggé sötét. Fotózd le még 1x, akkor jobban fog látszódni. GRT! :) Van vmi tüneted?
Azt kell nézni ami jobbra van mind a 2 képen? Mert ott papiron látom jobbra a csikot... Nem ballra kéne lennie melyik oldalt mártottad a pisibe ami a képen jobbra vagy ballra van.Mert az a kontroll csik ami a kezed felöl van a teszt csik pedig az ami a pohár felöl...tehát alul kéne lenni a terhes csiknak. Irj majd....
A kérdező hozzászólása: Rossz helyen? Sajnos, nincs más képem.
Én mindkét tesztet pozitívnak látom! :-) nekem is ilyen halványka volt az elején, aztán rá egy hétre még szinte hozzá sem ért a vizelet, máris nagyon erõs pozitív lett. :-)Most vagyunk a 24. héten! Gratulálok! Azért a nemvárt napján csinálj egy Gabrielt, az nagyon megbízható teszt!
A kérdező hozzászólása: Ja, ma bejelentkeztem orvoshoz, azt mondta, hogy 1, 5 hét múlva menjek vizsgálatra.
Milyen tüneteid vannak még? Mit érzel? És vannak változások a testeden? Már mint a mell körül? Meg hányás, stb. Kávét iszol? Sápadt vagy? Bocs a sok kérdésért, de kivancsi vagyok!!! Légyszi ird meg!
Igen könnyen ment a szülés.Sokkal rosszabbra számoltam, de kellemesen csalódtam.Hajnali 2:30 kezdett folydogálni a magzatvíz és 12:10-kor meglett a kisfiunk.Nekem is ekkor van a szülinapom, sõt még ha vár 10 percet akkor percre pontosan ugyanakkor születtünk, persze 23 év különbséggel:-)))A labdát nagyon nagyon ajánlom és azt hogy a légzéstechnikát tartsd be.Cuva sokat számít!!!!!! Könnyû szülést kívánok!!!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm szépen és én is gratulálok Neked!Úgy néz ki, hogy lány lesz.:) Nincs túl sok bajom, élvezem a terhességet, bár már nagyon várom, hogy velünk legyen (persze nem idõ elõtt). Neked könnyen ment a szülés? Nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok Nektek!
Szia! Én vagyok a 9 hó. 20.-án 11:04.-ei válaszoló. Szívbõl gratulálok a picikéhez.És fiú vagy lány?Hogy érzed magad?Nagy már a poci? Nekem már két hónapos azóta a babucim, és kisfiú.Nagyon jó érzés hogy már köztünk van és kívánom hogy ez Neketek is minél (persze csak mindent a maga idejében)hamarabb bekövetkezzen.
A kérdező hozzászólása: Igen, az lettem. Már a 21.hétben vagyok.:)
Szia! Gratulálok, én is látom mindkét teszten a második csíkot is! Mikor én babás lettem, akkor is ugyan ilyen volt az elsõ négy tesztem. :) Szóval ne törõdj azzal aki azt mondja, hogy "sokan odaképzelik" biztos irigységbõl írta ezeket a sorokat. :) Majd írd meg ha még egyett teszteltél, de reggeli elsõbõl! Boldog babavárást! Mióta próbálkoztatok?
Szia! Érdekelne, hogy mi lett az eredmény. Én is hasonló cipõben járok, és nagyon izgulok. Légyszi írd meg, hogy babás lettél e. Köszi
Szia! Nyugodtan kávézhatsz, azért mert valaki terhes, vagyis más állapotban van, azért nem kell mindenrõl lemondania!A cipekedésrõl meg annyit, hogy az elsõ 3 hónapban nem ajánlatos a cipekedés!:) )))
A kérdező hozzászólása: Hát, kicsit felpuffadtam, és kb. 1 hete többször is mondták, hogy sápadt vagyok. A mellem egy kicsit feszül, de ennyi. Hányingerem nincs. Ja, és kávézom, de holnaptól nem fogok, mert eléggé aggódós vagyok, és nem szeretném, hogy vmi baj legyen.:)
gratulálok!!!!én két csíkot látok!!!mennyire irígyellek!!!!
Ezek a tesztek bizony pozitívak, GRATULÁLOK!!!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a jókívánságokat.:) Orvoshoz már 4hetesen menjek el? Nem korai még szerintetek?
hát ha holnap kéne megjönnie, akkor nagyon örülhetsz, mert bizony mind a két felvételen ott a második csík!!!! csak még azért ilyen halvány, mert "kevéske" benned a hcg!! mostmár ne tesztelgess, pihenj, és nyugodtan fogadd el a tényt, hogy VÁRANDÓS vagy!!! pénteken csinálj új tesztet és azzal menj majd a dokihoz! nagyon gratulálok, kellemes babavárást és sok-sok egészséget!!!
Szia! GRATULÁLOK!:) ))Bizony baba van a dologban!:) ))Nagyon sok BOLDOGSÁGOT!:) ))
Második vagyok. Az én tesztemen ennyire se látszott a 2. vonal, mégis itt van bennem a babapötty. :) Most már csak annyi "dolgod" van, hogy nxugodt legyél és ne félj a mindjárt megjön érzéstõl, mert ebbe bele lehet õrülni. ;)
Valami haloványka csíkot én is látok. Én is azt mondom ismételd meg a tesztelést, és ha babás vagy, ott bizony már erõsebb lesz a 2. vonal. Drukkolok!! 37 hetes kimama
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy megnéztétek. Bízom benne, hogy baba lesz. Azt amúgy nem értem, miért baj, hogy valaki nagyon akar gyereket. Na, de mindegy. 2 nap múlva tesztelek, és megírom, hogy erõsödött-e. Ti milyen tesztet használtok?
Szia! Én is látom. Tény, hogy nem annyira erõs, de rózsaszines, és ez fontos! Nagyon szorítok!! Irj majd!!
Szia én is látom halványan, ez szerintem is baba!
Nekem ma van a 2. nap, hogy nem jött meg, de - lett a teszt. De a tiéden látom azt a halvány csikocskát! Gratulálok! :-)
Én is látom de nagyon nagyon haloványan.Szerintem is ismételd meg pár nap múlva. Annak meg üzenem aki azt írta hogy: annyian akarnak gyereket hogy beképzelik/jük a pozi tesztet is stb. Én már 32 hetes babás vagyok tehát nincs mit beképzelnem, azon kívül más is látja.Nézze meg jobban és attól a csíktól amelyik jól látható balra van a nagyon-nagyon halvány csík. Kedves kérdezõ neked meg szurkolok és majd írd meg mi lett az eredmény.
Nekem is ilyen halvány volt mikor teszteltem, s bizony 100%-ban terhes voltam! Írd meg légyszi, hogy mi a helyzet. Nagyon szorítok!
A kérdező hozzászólása: Igen, én is csak szabad szemmel látok valamit, ha lefényképezem, olyan, mintha nem is lenne ott. Nekem még van 3 napom mensiig, és 10-es teszttel csináltam. Nagyon reménykedem.
Bizony ott van az a halvány csíkocska!!! :) )))))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztató szavakat, már nagyon türelmetlen vagyok:)
én látom, de nagyon halvány.teszteltél ma??
A kérdező hozzászólása: Holnap kellene megjönnie, úgyhogy reménykedem...
Szerintem is ott van a csík. Hány napja késik? Kiszámíthatóak a ciklusaid?
Ez csík! Rózsaszín! Babás vagy! Gratulálok! Jó babavárást! Vigyázz magatokra kismama! :)
Én is látom, mindkét teszten. Gratulálok!!!! :)
Gyógyszertárban lehet kapni Gabrielt! És ha veszel akkor holnap az elsõ vizeletbõl csináld meg.Én nagyon szurkolok.Nememlékszem hogy írtad e hogy késik e már a mensid?Ha igen hány napja? 32 hetes km.
A kérdező hozzászólása: Innen rendeltem: http://www.csaladtervezes.com
A kérdező hozzászólása: Early Detection tesztcsík. A neten rendeltem, állítólag ez 10esérzékenységû. Gabrielt gyógyszertárban lehet kapni vagy dm-ben? Nem vagyok túl járatos a tesztvásárlásban.
Szia! Második válaszoló vok. Én ezt is látom, de szerintem nem a teszttel hanem a fényképezéssel van a gond :-))) Most hogy jobban nézem szerintem más szögbõl és háttérbõl kellett volna lefotózni. Amúgy megkérdezhetem milyen teszt? A Gabrielt próbáld majd ki.Szerintem kezdhetsz örülni.Nagyon halkan gratulálok. És ha csinálsz majd mégegyet azt is tedd fel ok? Minden jót.
A kérdező hozzászólása: Igen, csináltam egyet ma reggel, és azon már "sokkal" erõsebben látom. És a páromnak is megmutattam, õ is látja.:) Akkor az jelent valamit, igaz? Ide raktam fel: http://kepfeltoltes.hu/view/090921/teszt_www.kepfeltoltes.hu..
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem ez az: http://kepfeltoltes.hu/view/090920/DSC01053_www.kepfeltoltes..
Akkor pozitív ha bármerre forgatod és látszik!Ja és akkor ha nem átlátszó a vonal hanem szines!!
az elsõ két teszt nekem is halványabb volt, elõször a nem várt napján, majd egy másik típusú teszttel 3 napra rá. rá 3 napra egy harmadik teszttel már erõsen látszot a csík, annak a leírásában szerepelt, hogy ha halvány az is pozitív, csak még az alacsony hormonszint miatt halvány
Szerintem elsõ vizeletet akart irni. Én a te helyedben megvárnám a menzi napját, és csak akkor tesztelnék. Tudom, rettentõ nehéz várni, de megóvnád magad a csalódástól. Sõt, még akkor sem biztos, hogy hiteles eredményt mutat, de már nagyobb az esély rá. Remélem pozitiv leszel! 8 hetes km
Szia! Szerintem a nem várt elõtt 2 nappal tesztelj.Tudom, hogy nehéz kivárni én is ebben a cipõben járok és már alig várom, hogy tesztelhessek, de muszály várni, hogy biztosabb legyen. Remélem babókád van:) Sok egészséget!
Csinálj reggeli elõ vizeletbõl !
Hány napja késik??
Bocs valóban elsõ vizeletet akartam írni.Mikor reggel fölkelsz az elsõ pisilésbõl csináld a tesztet, ez koncentráltabb, töményebb .
Ez számomra egy kicsit necces így. 13 nap késéssel már egy "gagyi" teszten is illene határozott csíknak lenni. Az igaz ugyan, hogy halovány csík is csík, de ehhez nem kell a tesztet forgatni, azt akkor is látni kell ha a teszt lenn van az asztalon. Nem elkeseríteni akarlak, de a forgatáskor csak a kontroll csík helyét látod és ez sajnos nem az a csak amire vágysz.
A kérdező hozzászólása: bocsi rosszul fejeztem ki magam.Az eggyütlét utánra ertettem a 13 napot.Ahavim elvileg 10-12 körül jön meg.
A kérdező hozzászólása: igen most várni fogok csak nagyon nehéz mert piszok türelmetlen vagyok.Egyébként bocs hogy ilyen tudatlan vagyok de hogy érted azt hogy reggeli elõvizeletbõl?
A kérdező hozzászólása: hát én úgy látom mintha egy picit sötétebb vonal lenne de semmi képp se átlátszó.Holnap csináljak mégeggyet?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!