Találatok a következő kifejezésre: Csináltam reggel és nagyon (28 db)

Ápr.7-től mensiztem 20án volt ovum. Vasárnap reggel hánytam és azóta émelygek és kívánós vagyok! Csináltam testet és nagyon halványan de 2 csík volt! Meg az ovu-mikr. is néha páfrányos! Lehet baba?

Legjobb válasz: Jol hangzik :) De a mikroszkopos reszet nem ertem, mert az nem a peteerest jelzi pafranyosan? DE A HALVANY CSIK IS CSIK! Nekem is havany volt az elso csikom, amit a ciklus 26. napjan csinatlam, es most 21 hetes kismama vagyok :)

Jol hangzik :) De a mikroszkopos reszet nem ertem, mert az nem a peteerest jelzi pafranyosan? DE A HALVANY CSIK IS CSIK! Nekem is havany volt az elso csikom, amit a ciklus 26. napjan csinatlam, es most 21 hetes kismama vagyok :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ! Áll. a mikroszkop is jelezheti a terhességet! Ezt itt olvastam "tõletek". Nagyon örülnénk! Amúgy a hasam is fájdogál és szurkál.
Bár választ kellene ide írnom, de ha nem haragszol én kérdezni szeretnék tõled, azt, hogy miután együtt voltatok "úgy" és elment benned a párod, hány napra rá csináltatok tesztet? Mert nekem még sajnos csak 3 napja... És már izgatottam várom, hogy csinálhassak tesztet csak nem tudom mikor. ovum 30.-án volt... Ne haragudj, h nem válaszoltam hanem kérdeztem. És szorítok Neked!!!
A kérdező hozzászólása: Hát én 3 tesztet már csináltam. az elsõt vasárnap du. miután rosszul voltam persze az negatív lett de az nagyon korai volt! A következõket pedig tegnap elõtt meg ma. Ezeken halvány csík lett! Szerintem k.b. másfél hete voltunk "úgy" együtt, hogy talán összehoztunk egy Babot! :) Szerintem várj még 1 hetet legalább a tesztel, hogy ne csalódj! Bár tom nehéz! Szorítok Nektek!
A kérdező hozzászólása: Bocs 2.5 hete: ápr. 15. és 18.
Ez valószínûleg baba, de azért az örüléssel várd meg, hogy megjön-e.Viszont tényleg bíztató.Ha nem jön meg, akkor szinte biztos a siker.
Szia! Szerintem is bízhatsz, de ne örüld el! Amúgy én is ugyanúgy vagyok, mint te!7-én volt meg, csak mi többször "rátettünk" pé-kor, nagyon szeretnénk már babót! Remélem egyikünknek sem jön meg holnap!!! Sok sikert!

Lindynette fog. Gátlót szedtem egy hónapig! (kimaradt 1 szem) megjött pontosan, de 2 napig volt és szinte semmi! Ma reggel csináltam egy tesztet nagyon nagyon halványan volt a második csík! Szerintetek?

Legjobb válasz: Ha csak egy hónapig szedted meg még ki is maradt egy szem, akkor elképzelhetõ, hogy nem hatott rendesen és terhes lettél. Két nap múlva csinálj egy újabb tesztet, ha az is két csíkos lesz, akkor ott baba van.

Ha csak egy hónapig szedted meg még ki is maradt egy szem, akkor elképzelhetõ, hogy nem hatott rendesen és terhes lettél. Két nap múlva csinálj egy újabb tesztet, ha az is két csíkos lesz, akkor ott baba van.
A kérdező hozzászólása: Csináltam tesztet, negatív lett :(
Drukkolok :) MAjd írd meg!
A kérdező hozzászólása: Várok péntekig aztán tesztelek újra! Remélem megerõsödik a csík! :)
Mivel a mai fogamzásgátlók minimális hormont tartalmaznak, így 1 szem kimaradása is okozhatja, hogy nem hat rendesen. Vagyis ha ti így voltatok együtt kiegészítõ védekezés nélkül, akkor igen, lehetsz terhes, sõt a halvány pozitív is pozitív, tehát ha pár nap múlva tesztelsz és megmarad a második csík, netán erõsödik, akkor kérj idõpontot orvoshoz, mert nagyon úgy néz ki, hogy összejött a baba.
szerintem várj vele párnapot! És reménykedj , hogy nem leszel terhes , mert a fogamzásgátlótól beteg is lehet a baba!!!!
A kérdező hozzászólása: Szerintetek, ha holnap reggel csinálok még egyet ugyanolyan halvány lesz, vagy erõsödhet?
Elõtte sem volt rendszeres, most még a gyógyszer is bezavart... Tesztelj 2 nap múlva szerintem!
hát ha 15én kéne megjönnie akkor csak mostanában lehetett peteérésed, akkor viszont nem ebben a ciklusban lehettél terhes...akkor meg erösebb csiknak kéne lennie...
Mondjuk nekem pont az jött le, hogy nem bánná a babát! Ha már ott volt a halvány csík akkor nyugodtan tesztelhetsz néhány nap múlva. Általában nem szokott tévedni a teszt, bár kicsit fura, hogy csak 15én kell megjönnie. Rendszeres volt elõtte?
A kérdező hozzászólása: Bocsi, rosszul fogalmaztam! Beleéltem magam a 2 csíkba! A gyógyszert is csak azért szedtem mert rendszertelenül jön meg és a do
itt azt mondják h a halvány csik is csik...ha nem akarsz babát, egy eseményutániért elmehettél volna, mert ugy tudom 2 hétig amugy is kell kiegészítõ védekezés az elsõ levélnél, de ez le van irva a tájékoztatóban, meg akkor is ha kimarad egy szem.
A kérdező hozzászólása: Bevallom egy kicsit már beleéltem magam, nem szeretnék pofára esni! Mondjuk majd csak 15-én kellene megjönni, addig nem hülyeség tesztelgetni?
Sajnálom :( Azért orvoshoz elmennék a majdnem pozitív miatt egy vizsgálatra!

Ma vagyok a 23. ciklusnapon tegnap nagyon fájt egész nap a bal petefészkem és a derekam, reggel és délután is csináltam ovutesztet szerintem a délutáni esélyes arra, hogy pozitív. Akkor most mikor van tüszõrepedésem?

Reggeli: http://kepfeltoltes.hu/view/131127/esti_t_www.kepfeltoltes.h..

Legjobb válasz: Hány naposak a ciklusaid? Az ovu tesztet mindig délutáni vizeletbõl kell csinálni. Az a lényeg, hogy legalább ugyanolyan erõs vagy erõsebb legyen, mint a kontrollcsík. én ezt a délutánit pzitívnak látom. A könyv szerint a pozitív teszt utáni 24-36 órán belül bekövetkezik a tüszõrepedés. Akkor szerintem a tegnap este, a mai nap és a holnapi napon hajrá, ha kisbabát szeretnél!!! Azért még nézd meg ma délutáni pisibõl az ovutesztet.

Hány naposak a ciklusaid? Az ovu tesztet mindig délutáni vizeletbõl kell csinálni. Az a lényeg, hogy legalább ugyanolyan erõs vagy erõsebb legyen, mint a kontrollcsík. én ezt a délutánit pzitívnak látom. A könyv szerint a pozitív teszt utáni 24-36 órán belül bekövetkezik a tüszõrepedés. Akkor szerintem a tegnap este, a mai nap és a holnapi napon hajrá, ha kisbabát szeretnél!!! Azért még nézd meg ma délutáni pisibõl az ovutesztet.
A kérdező hozzászólása: Júliusban volt missed ab mûtétem 10hetes volt a pici és sajna nem állt még be a mensim de tuti a tegnapi volt pozi, mert fájt a petefészkem derekam nagyon, de ma is csinálok még d.u
Megcsináltad? Milyen lett?
A kérdező hozzászólása: Olyan lett mint az elõtte esti, ugyanakkor csináltam meg
Akkor még ma is legyetek együtt :)
A kérdező hozzászólása: Voltunk ;) Köszi, remélem lesz eredménye :) ) Tegnapi már nega volt :)
Menj el a dokihoz.
Ha legközelebb pilates módszerrel fogsz hozzá a törzsizomzat edzéséhez, az gerinckímélõen fogja erõsíteni a has és hátizomatot. Kiküszöböli a hátfájást. Az elsajátításhoz érdemes órákat venni egy jó oktatónál.
Akkor pozitív ha bármerre forgatod és látszik!Ja és akkor ha nem átlátszó a vonal hanem szines!!
az elsõ két teszt nekem is halványabb volt, elõször a nem várt napján, majd egy másik típusú teszttel 3 napra rá. rá 3 napra egy harmadik teszttel már erõsen látszot a csík, annak a leírásában szerepelt, hogy ha halvány az is pozitív, csak még az alacsony hormonszint miatt halvány
Szerintem elsõ vizeletet akart irni. Én a te helyedben megvárnám a menzi napját, és csak akkor tesztelnék. Tudom, rettentõ nehéz várni, de megóvnád magad a csalódástól. Sõt, még akkor sem biztos, hogy hiteles eredményt mutat, de már nagyobb az esély rá. Remélem pozitiv leszel! 8 hetes km
Szia! Szerintem a nem várt elõtt 2 nappal tesztelj.Tudom, hogy nehéz kivárni én is ebben a cipõben járok és már alig várom, hogy tesztelhessek, de muszály várni, hogy biztosabb legyen. Remélem babókád van:) Sok egészséget!
Csinálj reggeli elõ vizeletbõl !
Hány napja késik??
Bocs valóban elsõ vizeletet akartam írni.Mikor reggel fölkelsz az elsõ pisilésbõl csináld a tesztet, ez koncentráltabb, töményebb .
Ez számomra egy kicsit necces így. 13 nap késéssel már egy "gagyi" teszten is illene határozott csíknak lenni. Az igaz ugyan, hogy halovány csík is csík, de ehhez nem kell a tesztet forgatni, azt akkor is látni kell ha a teszt lenn van az asztalon. Nem elkeseríteni akarlak, de a forgatáskor csak a kontroll csík helyét látod és ez sajnos nem az a csak amire vágysz.
A kérdező hozzászólása: bocsi rosszul fejeztem ki magam.Az eggyütlét utánra ertettem a 13 napot.Ahavim elvileg 10-12 körül jön meg.
A kérdező hozzászólása: igen most várni fogok csak nagyon nehéz mert piszok türelmetlen vagyok.Egyébként bocs hogy ilyen tudatlan vagyok de hogy érted azt hogy reggeli elõvizeletbõl?
A kérdező hozzászólása: hát én úgy látom mintha egy picit sötétebb vonal lenne de semmi képp se átlátszó.Holnap csináljak mégeggyet?

Hány fokon kell sütni a grillcsirkét a grillsütőben? Nincs meg a használati utasítás, és nagyon rég csináltam.40-270-ig tudom állítani. És vajon nyitva kell hagyni résnyire az ajtaját? (Moulinex)

Legjobb válasz: Az ételeket általában jobb 170 fok ALATT készíteni. Az ajtóval kapcsolatosan nem tudok nyilatkozni. Gondolom, ha nyitva hagyod, akkor több pára távozik, azaz szárazabb lesz a pipi. Ízlésed szerint.

Az ételeket általában jobb 170 fok ALATT készíteni. Az ajtóval kapcsolatosan nem tudok nyilatkozni. Gondolom, ha nyitva hagyod, akkor több pára távozik, azaz szárazabb lesz a pipi. Ízlésed szerint.
A kérdező hozzászólása: Grillcsirkét is?:) 170-re raktam.. De örülnék ha még írna valaki!
szia! lehet már kész is vagy vele, de én 200 fokon szoktam elõszõr 90 percig és még rápirítani 250-en 20 percig. légkeveréses Hauser sütõ és én mindig mindenhez becsukom:D remélem fini lett:D
A kérdező hozzászólása: :) ) Köszi. Na most olvasom, persze már meg is ettük a nagyját...:) ) Végül felraktam 190 körülre, Aztán egy bõ óra másfél után 220-ra kb, és még úgy is sokéáig pirongattam. Résnyire kinyitottam a grillt. A lényeg: Siekrült, megsült!:) ) Nagyon finom lett. Amikor sokáig nem pirult, de láttam hogy süldögél mert csöpög, már kezdtem megnyugodni... Igen nagy csirke volt, féltem, hogy hamar sültni kezd, és nem sül át...:) Köszönöm a válaszokat!

4. napja késik, ma reggel első vizeletből csináltam tesztet és nem sokkal az első csik után megjelent nagyon halványan de láthatóan egy másik csik. Ez miért lehet? Csináljam meg még egyszer?

Legjobb válasz: Ez azért lehet,mert babás vagy! Az elején pár nap késés után,nem rögtön jelenik meg a 2.csik. 2nap múlva csinálj még egy ugyanilyen tesztet és erõsõdni kell a 2.csíknak!

Ez azért lehet, mert babás vagy! Az elején pár nap késés után, nem rögtön jelenik meg a 2.csik. 2nap múlva csinálj még egy ugyanilyen tesztet és erõsõdni kell a 2.csíknak!
A kérdező hozzászólása: még egyszer pozitiv. holnap hivom a dokit.
A kérdező hozzászólása: Ok, Köszi megiram majd az eredményt. Sok sikert
Ez baba!Tesztelj még egyet!
A kérdező hozzászólása: renden. két nap múlva megcsinálom még egyszer
Gratulálok, szerintem baba. :-) Nekem már másnap erõsebb volt a második csíkom.
Várjuk az eredményt! Elsõ voltam
Gratulálok!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:-)

Csináltam reggel tesztet és nagyon halványan látszik, lehet hogy csak én képzelgek?

Lehet terhes vagyok?Igaz késik is már lasan 2 hetet,de nem szokott pontos lenni.És semmi jelem nincs,talán a melleim megduzzadtak ennyi.Köszi a segítséget!

Legjobb válasz: Szia! Nekem is halványan látszott, de annyira, hogy én is azt hittem rosszul látok. Hozzáteszem amúgy is rossz a szemem. Aztán hajnali 5-kor berohantam a páromhoz, és megkérdeztem, õ hány csíkot lát. Azt mondta ez bizony kettõ. Biztos hogy nincs még elég hcg a szervezetedben. Csinálj pár nap múlva mégegyet! Gratulálok! 18 hetes kismama

Szia! Nekem is halványan látszott, de annyira, hogy én is azt hittem rosszul látok. Hozzáteszem amúgy is rossz a szemem. Aztán hajnali 5-kor berohantam a páromhoz, és megkérdeztem, õ hány csíkot lát. Azt mondta ez bizony kettõ. Biztos hogy nincs még elég hcg a szervezetedben. Csinálj pár nap múlva mégegyet! Gratulálok! 18 hetes kismama
Nekem sem volt semmi jele, csinálj még egy tesztet, ha letelik a 2 hét! Gratulálok!
Nekem sem volt jel, és most sincs, és a 2. csíkom még most is halvány 7 hetesen! De azért ismételd meg 3-4 nap múlva a tesztet! Gratulálok!!!
szia azt mondják a halvány csík is csík :D nekem sem voltak különösebb tüneteim. az elsõ tesztem negatív lett, majd miután még mindig nem jött meg, egy hét múlva pozitívat teszteltem. 29hetes kismama sok sikert
Ha halványan, de ott van, akkor gratula. :) Várj pár napot és tesztlej újra! Vagy menj dokihoz, és õk megnézik.
Én nem tesztelnék többet, irány le a doki, vérvétel ott az kimutatja ha van baba és nem kell görcsölnöd ezen. Szerintem összejött. :-)
A kérdező hozzászólása: Tegnap teszteltem nagyon halvány csíkot, ma reggel menzi szerû dolog lepett meg, de mondjuk csak kicsit és színe is barnás és fáj a hasam is.Ilyenkor mi van?Soha nem volt még ilyen!

Szerintetetk terhes vagyok? Tegnap reggel csináltam egy tesztet és +lett. Felhívtam az orvosomat és ma reggel voltam ultrahangon, de azt mondta lehet van ott valaki, de nagyon pici nézzük meg 5 nap múlva!

5 napja késik a mensesem és nap közben szúr és fáj a hasam.

Legjobb válasz: ha pozi a teszted akkor terhes vagy, de kicsi még és nem látni. nekem hüvelyi uh-t csinált a 33. napon ésa akkor látszodott a megvastagodott méhnyálkahártya és 2,4 mm-s petezséáknak imponálo képlet ami most már 18 hetes:) 32

ha pozi a teszted akkor terhes vagy, de kicsi még és nem látni. nekem hüvelyi uh-t csinált a 33. napon ésa akkor látszodott a megvastagodott méhnyálkahártya és 2, 4 mm-s petezséáknak imponálo képlet ami most már 18 hetes:) 32
Csak azt tudom, hogy 6 hetes voltam mikor elõször elmentem orvoshoz. Te nagyon korán mentél, legalább 12 nap menszesz késést meg kell várni, majd teszt.
Túl korán mentél, ilyenkor még alig látszik valami. Még alig vagy 5 hetes terhes. Célszerû a 6-7.héten menni, akkor már szívhang is van. Gratulálok a babádhoz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors pozitív válaszokat. Még csak november óta próbálkozunk és nagyon boldog leszek ha tényleg babát várok, hisz idén fogom tölteni a 29-et. Pénteken megyek vissza ultrahangra, majd megírom a fejleményeket!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Ma reggeli ultrahang alapján ma vaok 5 hetes és 3 napos. A teszt nem nyert. Nagyon boldogok vagyunk. Köszönöm a bíztatást.
A kérdező hozzászólása: Hupsz elírtam a teszt nyert!!!

Miért ilyen? Reggel 5-től csináltuk a kertet felkellet ásni az egész kertet, utána gereblyézni, és füvesíteni ( jó nagy kert van)

+ még az állatokat kellett etetni stb.. 3-an voltunk És anyu nem csinált semmi, mindig kihúzza magát a munka alól,Pedig nincs semmi baja... Hogy mondjam neki változtasson a dolgokon? Köszönöm a válaszokat 20L

Legjobb válasz: Reggel 5-tõl hogyan tudtátok a kertet csinálni ? Hatkor alig világosodik . Nem biztos , hogy anyud kihúzta magát a munka alól , nem lehet hogy õ addig mást csinált ( reggelit , ebédet akármit ?) Amúgy nem igazán tudsz neki szólni , ha ilyennel áll elõ egy gyerek ( mégha 20 éves is ) akkor az sértõ .

Reggel 5-tõl hogyan tudtátok a kertet csinálni ? Hatkor alig világosodik . Nem biztos , hogy anyud kihúzta magát a munka alól , nem lehet hogy õ addig mást csinált ( reggelit , ebédet akármit ?) Amúgy nem igazán tudsz neki szólni , ha ilyennel áll elõ egy gyerek ( mégha 20 éves is ) akkor az sértõ .
Attól valaki mért paraszt mert ássa a kertet? Te vagy a paraszt öregem hogy te akarod meg magyarázni, tudod a mai világba is sokan többre becsülik azokat az embereket akik kertet ásnak, nem plázázgatnak.. És tisztelem az olyan embereket akik olyanok mint a kérdezõ
hát én a helyedben nem csinálnék semmit
A kérdező hozzászólása: Nem csinált semmit, reggelit is boltból kellett hozzam, ebéd meg van a tegnapi... Hát lámpával láttunk..
A kérdező hozzászólása: De nem csak nekem van elegem ebbl, otthon is én kell takarítsak stb.. most állhatok neki.
Utolsó vagyok, at kifelejtettem, hogy neki a közös gépen kívûl van egy saját laptopja is amit akkor használ 24órán át mikor enyém a közös gép.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!