Találatok a következő kifejezésre: Csináltam egy az egyik csik jól (3 db)

Csináltam egy tesztet az egyik csik jól látszik viszont a másiknál egy nagyobb paca volt. Mindenképp csinálok még egy tesztet, de azért reménykedhetem vagy rossz volt a teszt?

már 4 nagyja késik a mensim szurkáláast érzek a hasamnál és fájnak a melleim.

Legjobb válasz: A jelek akár utalhatnak arra is,de a nagy paca a rossz tesztet jelenti.

A jelek akár utalhatnak arra is, de a nagy paca a rossz tesztet jelenti.
Mindenképp ismételj, mi szorítunk itt neked:-)

Hétfőn reggel csináltam CLEARBLUE tesztet, jól láthatóan + lett. Hétfőn délután csináltam egy Kék-Csík tesztet aminek 25 az érzékenysége, azon is jól látható volt a 2. vonal. Ma reggel csináltam egy Gabrielt, és alig látszik a 2. csík. Ez miért van?

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy ez mennyire fog megnyugtatni a valaszom, de nekem az elejen egyedul a clearblue mutatta ki a terhessegem. A nemvart napjan teszteltem egy clearblue-val ami halvany pozitiv lett, volt otthon egy 10-es erzekenysegu tesztem gondoltam megcsinallom azt is, annak erossebbnek kene lennie. Hat semmi nem jelent meg rajta!! Negativ volt pedig ugyan azt a vizeletet hasznaltam. Es babas voltam. Tudom, hogy nem a clearblue a legerzekenyebb ezert en sem igazan ertem de szerintem nem kell aggodnod. Sokan azzal magyarazzak, hogy alitolag nagyobb teruleten kepes felszivni a vizeletet, jobb minosegu mint tarsai. Garatulalok es boldog babavarast!!

Nem tudom, hogy ez mennyire fog megnyugtatni a valaszom, de nekem az elejen egyedul a clearblue mutatta ki a terhessegem. A nemvart napjan teszteltem egy clearblue-val ami halvany pozitiv lett, volt otthon egy 10-es erzekenysegu tesztem gondoltam megcsinallom azt is, annak erossebbnek kene lennie. Hat semmi nem jelent meg rajta!! Negativ volt pedig ugyan azt a vizeletet hasznaltam. Es babas voltam. Tudom, hogy nem a clearblue a legerzekenyebb ezert en sem igazan ertem de szerintem nem kell aggodnod. Sokan azzal magyarazzak, hogy alitolag nagyobb teruleten kepes felszivni a vizeletet, jobb minosegu mint tarsai. Garatulalok es boldog babavarast!!
Szia! Nekem a nemvárt elõtt 2 nappal kimutatta a One Step teszt. A következõ nap csináltam újra a biztonság kedvéért és nagyon halvány lett. Feltettem itt ezt a kérdést, és azt a választ kaptam hogy azért mert a HCG hormon feloldódott a szervezetemben (pl több vizet ittam). Én ennek tulajdonítom, és nem izgultam tovább. Rákövetkezõ második nap újra erõs 2 csíkom lett. Ne izgulj, ami egyszer pozitív valószínûleg újra pozitív lesz :-) 11 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszotoket, és próbálok nem idegeskedni!!!

Hogy lehet az, hogy 10 napja késik és amit ma csináltam 3 tesztet (2 negatív, egyiken meg jól lehetett látni a második csíkot és 2 perc múlva eltűnt? Akkor nem vagyok terhes?

Legjobb válasz: Vannak terhességre utaló jelek!37,2 a hõm, testápoló szerû folyás,fáradtság,a mellem eres és nagyobb!

A kérdező hozzászólása: Vannak terhességre utaló jelek!37, 2 a hõm, testápoló szerû folyás, fáradtság, a mellem eres és nagyobb!
A tesztekre rá van írva, hogy x idõ után már ne olvasd le, mert nem ad megbízható eredményt. Azt mondják, hogy a pozitív teszt nem szokott tévedni! Szerintem tesztelj holnap újra egyet, és menj el orvoshoz is! Sok sikert!!!
Ja, és szerintem terhes vagy!!! :) Az elõzõ voltam!
A kérdező hozzászólása: De ha nem baba van a dologban akkor mi?
Szerintem biztos, hogy baba van a dologban. A pozitív teszt nem szokott tévedni. Lehet, hogy nem középidõben, hanem kicsit késõbb volt peteérésed, és ezért nem mutatta ki egyértelmûen mindhárom teszt. Tesztelj holnap is, aztán irány a doki! :) Szorítok neked! Aztán majd írj hogy mi újság! :) (jah az elsõ és második válaszoló voltam)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!