Találatok a következő kifejezésre: Csináltam egy az egyik csik (60 db)

Reggel csináltam x-epil terhességi tesztet. Elõször elõjött a két csík majd szép lassan az egyik eltûnt igy most negatívat jelez. Mi van ilyenkor?

Még egy teszttel sem jártam így korábban.

Legjobb válasz: Mennyi idõ alatt tûnt el a csík? Lehet, hogy korán teszteltél? Szerintem holnap reggel csinálj még egy tesztet!!! Mikorra nem vártad? Egyszer egy Corax tesztet csináltam, és ahogy végighaladt rajta a vizelet, elszínezõdött, de mire végigért, akkorra kitisztult, és csak egy csík volt rajta sajnos :( Nem voltam terhes :(

Mennyi idõ alatt tûnt el a csík? Lehet, hogy korán teszteltél? Szerintem holnap reggel csinálj még egy tesztet!!! Mikorra nem vártad? Egyszer egy Corax tesztet csináltam, és ahogy végighaladt rajta a vizelet, elszínezõdött, de mire végigért, akkorra kitisztult, és csak egy csík volt rajta sajnos :( Nem voltam terhes :(
Amire azt gondolod, hogy megjelent csík, az az, ahogyan a reagens halad felfelé...ha nem látsz 2 csíkot, akkor nega...
Szerintem csak picit átázott a teszt, ahogy a vizelet haladt felfelé. Ha pozitív lenne, akkor nem tûnt volna el rögtön a csík. Nekem több hónappal késõbb is látszódott még...
Így már én is jártam, késett 3 napot, és nekem 3 exepil teszt is ezt csinálta, délután megjött.Többet nem veszek ilyen tesztet... :-\
Az x epil mindig ezt csinálja :(((
nekem is ezt csinálta 2 napja, ma is csináltam az egybõl negatív lett, 1 hete, késik pedig.
Na, csináltál újabb tesztet?

4. napja késik, ma reggel első vizeletből csináltam tesztet és nem sokkal az első csik után megjelent nagyon halványan de láthatóan egy másik csik. Ez miért lehet? Csináljam meg még egyszer?

Legjobb válasz: Ez azért lehet,mert babás vagy! Az elején pár nap késés után,nem rögtön jelenik meg a 2.csik. 2nap múlva csinálj még egy ugyanilyen tesztet és erõsõdni kell a 2.csíknak!

Ez azért lehet, mert babás vagy! Az elején pár nap késés után, nem rögtön jelenik meg a 2.csik. 2nap múlva csinálj még egy ugyanilyen tesztet és erõsõdni kell a 2.csíknak!
A kérdező hozzászólása: még egyszer pozitiv. holnap hivom a dokit.
A kérdező hozzászólása: Ok, Köszi megiram majd az eredményt. Sok sikert
Ez baba!Tesztelj még egyet!
A kérdező hozzászólása: renden. két nap múlva megcsinálom még egyszer
Gratulálok, szerintem baba. :-) Nekem már másnap erõsebb volt a második csíkom.
Várjuk az eredményt! Elsõ voltam
Gratulálok!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:-)
Én a helyedben felkeresnék egy dokit.Az többet tud mondani.Ugyan olyan tesztet vettél mint az elözö?
Lehet azért lett az elsõ csík halvány, mert a napokban megfog jönni a menstruáció. Reggeli elsõ vizeletbõl teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Nem voltak egyformák a tesztek!És a menstruáciom a honap vége fele jön meg!
A kérdező hozzászólása: Igen reggeli vízeletbõl csináltam az elsõt!A másodikat délután csináltam!
Várj egy-két napot és ha addig sem lesz semmi, akkor tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl! Szukolok!
Délutáni mutathat téves eredményt! Ha a reggeli halvány csíkos volt, akkor az jót jelent:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!

Kimaradt a mensim kb2hete. Két napja fájdogál a hasam, feszül a mellem. Ma csináltam tesztet az a neve hogy first test. Egy csíkot mutat. A 'REF' írásnál. Valaki használta már ezt? Ha csak ez az egy csík van akkor most nem vagyok terhes, igaz?

Legjobb válasz: Valószínû,hogy nem vagy terhes.2 hetes késésnél már kimutatná.Egy csík az sajnos nega.De sztem ez a használati útmutatóban is le van írva.

Valószínû, hogy nem vagy terhes.2 hetes késésnél már kimutatná.Egy csík az sajnos nega.De sztem ez a használati útmutatóban is le van írva.
A kérdező hozzászólása: Sajna nincs leírva.Csak az hogy 2-5 percet kell várni.Aztán kiderül hogy mi a helyzet.Csak nem tudtam értelmezni a tesztkazettán az írást.Köszi h kaptam választ.Most csináltam elõször ilyen tesztet.

23an kellett volna megjonnie, csinaltam 3tesztet az elso semmit se mutatott, 2ik ket csikot de az egyik halvany volt, aztan ma is csinaltam es ugyanugy 2 csik de az egyik halvany. Ez baj? Vagy gond van a babaval?

mar volt egy vesztesem aptilisban es akkor is halvany volt az 1ik csik.ugye nem jelent ez rosszat??:((

Legjobb válasz: nem jelent rosszat, valószínûleg babás vagy! :)

nem jelent rosszat, valószínûleg babás vagy! :)
Nem jelent rosszat, menj minél elõbb dokihoz az elõzõ vetélésed miatt.
A halvány csík is csík!!! Pár nap múlva majd erõsödik, ahogy emelkedik a hcg szint a szervezetedben. :) Menj orvoshoz mielõbb, mert lehetséges, hogy a vetélás miatt gyógyszeres támogatás szükséges a terhesség elsõ trimeszterében. Gratulálok és ne izgulj, csak pozitív gondolkodást kérünk!!! :)
Ha az egyik csík sötét (az a kontroll csík) a másik pedig halvány, de látszik, akkor terhes vagy.

Csináltam terhes tesztet. Az egyik csík a 2ből halványabb, mint a másik. A leírás szerint ez pozitívat jelent. Csináljak pár nap múlva egy új tesztet? Vagy biztos, hogy van pocaklakóm? Mi a véleményetek?

Nem szeretném feleslegesen beleélni magamat, de nagyon boldog vagyok!

Legjobb válasz: Egyébként tegnap kellett volna megjönnie, és ma teszteltem. Lehet, hogy korai volt még, és azért halványabb az egyik csík?

Biztos, hogy baba nyugi.:) ) Tök jó. Nekünk majd lombik lesz és már van is gyerekünk de tesót szeretnénk. A petevezetõimmel van gond. De valahogy bízom a testemben és reménykedem. másfél éve szültem. Majd meglátjuk mi lesz. Neked pedig gratulálok és vigyázz magatokra de ha csinálsz másik tesztet azért írj majd de tuti erõs pozi lesz:)
Elsõ vagyok. Most már tényleg gratulálok! Szép, problémamentes babavárást kívánok.
A kérdező hozzászólása: Egyébként tegnap kellett volna megjönnie, és ma teszteltem. Lehet, hogy korai volt még, és azért halványabb az egyik csík?
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a graulációt! Remélem összejön nektek a tesó!! Drukkolok nektek! Írd meg mindenképpen, hogy mi lett! Az elsõ gyerek is lombikbébi volt? Arra gondoltam, hogy hétfõn csinálok még egy tesztet. Ha az is ilyesmi eredményt produkál, akkor bejelentkezek a nõgyógyászhoz.
A kérdező hozzászólása: Ma csináltam még egy tesztet. Ezen már csak egy hajszálnyit világosabb az egyik csík, mint a másik. :) :) Köszönöm a tanácsaitokat!
Nyugi, a halvány pozitív is pozitív. Nemrégiben tettem fel 1 kérdést, és szinte mindenki lehurrogott, hogy minek képzelem be magamnak hogy terhes vagyok a tesztem totál -, de aztán "bosszúból" csináltam pár nap múlva egy másikat azon pedig csak úgy virított a második csík. Mára padig már hamarabb elõjön a terhes csík, mint a kontroll (6+3 hetes vagyok). Szóval csak nyugi ott lesz a baba. Vigyázz magadra, egyél sok gyümölcsöt, és zöldséget. Majd írj ám :)
Gratulálok. A helyedben én tesztelnék késõbb is, hogy lássam, erõsödik-e a 2. csík.
A kérdező hozzászólása: Köszi, a tanácsot, remélem neked is hamarosan 2 csíkos lesz... Mióta tervezitek?
akarom mondani holnapután csinálj:) ) Bocsi
Szerintem ha látod a 2. csíkot márpedig látod akkor az baba de ha meakarod magad nyugtatni akkor csinálj egyet holnap reggel is mert kétnaponta duplázódik a hcg akkor biztos erõsebb lesz a 2. csík de tuti baba. Gratulálok. Remélem nekem is hamar lesz ilyen tesztem.:) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a jókívánságot. Azonnal elkezdtem a magzatvédõ szedését. Rengeteg zöldséget/gyümölcsöt fogyasztok és tejterméket. Meg próbálok stresszmentesen élni.

Nemrég csináltam tesztet. De nem tudom eldönteni hogy most mi is van? ! Mert látom végülis 2 csíkot, de az egyik halványabb, mint a másik? ! Normális válaszokat!

Az a helyzet, hogy már késik pár napja, eddig mindig pontos volt. Múltkor voltam n?gyógyásznál, volt ultrahang, azt mondta, hogy ? nem lát semmit, de most meg ez van.. Nem tudom hogy akkor most mi is van. Nem kellenek hülye válaszok.

Legjobb válasz: A használati utasításban le van írva. Bár én már régen használtam, de úgy emlékszem ha megvan az egyik csík, a másik pedig halvány az is pozitív. De csinálj akkor inkább még egyet.

A használati utasításban le van írva. Bár én már régen használtam, de úgy emlékszem ha megvan az egyik csík, a másik pedig halvány az is pozitív. De csinálj akkor inkább még egyet.
Reggeli vizeletbõl csinálj másikat. Utána pedig nõgyógyász. Egyébként: http://www.orvostudakozo.hu/index.php?menu=experts_faq&id=81.. Az ilyen pasit meg tényleg ki kellene dobni. Amúgy ha már beágyazódott (már pedig terhességrõl csak onnantól beszélünk, és a teszt csak a terhességet mutatja ki), akkor már rég nem egyetlen sejt.)
én az örökbeadást is megfontolnám akkor a helyedben, akkor mégsem kell 'megöletni', és biztos nagyon fogják szeretni akikhez kerül. És azt is tudd, hogy semmi sem lehetetlen, ha a szüleid támogatnak, akár vállalhatod is. Még az is lehet, hogy a barátod az elsõ sokk után összeszedi magát és azt mondja, hogy neveljétek fel.
A kérdező hozzászólása: Ez az egész amúgy nagyon bonyolult.. Amúgy én 17 õ 19. De neki már van egy 3 éves kislánya.. Szóval õ már megcsinálta egyszer.. És ezért nem akar még egy gyereket. Csak engem akkor is bánt, mert ezt nem így kell mondani, amikor beszélünk róla, hogy õ biztos nem veszi a nevére, meg ilyen dolgok, mert rohadt szarul esnek.. Meg hogy mindenképp elvetetjük meg ilyenek, értitek.. Kb nekem beleszólásom se lehet :S
Húha. akkor biztos, hogy ne vele együtt vállald! Egyedül, vagy örökbeadás, vagy abortusz. De minél elõbb szólj a szüleidnek, mert ha vársz, és kiderül hogy már régóta tudod, rosszul fog nekik esni. Jó a kapcsolatotok, meg lehet ezt beszélni velük normálisan?
A kérdező hozzászólása: Hát mostanába nem igen mondható jónak. Állandóan veszekedünk... :S Szóval nemtudom hogy hogy fogadnák a hírt. De mindenképp kell, hogy szóljak neki, mert ha elakarom vetetni akkor kell hozzá anyum.. :S
Az egyik jó barátomat aki 22 éves, õt 16 évesen szülte az anyja, és azóta együtt vannak, mint család a párjával.
A kérdező hozzászólása: Én értem meg minden. De tényleg nagyon rossz a kapcsolatom most mindenkivel itthon. :S Ha nem ez lenne, akkor elmondanám, de hát így. Nagy balhék lennének, lehet engem is megvernének, barátom is.. Én ezt nem akarom :( Fõleg bátyáim, mert idegbetegek.. :S Nem akarok semmi verekedést meg ilyeneket, pedig tuti ez lenne belõle. :S
A tesztben le van írva, hogy bármilyen halvány, akkor is pozitív, hogy ha látod a 2csíkot. Terhes vagy !
jaj ennyire rossz a helyzet? ne hagyd, hogy bántsanak, kérj segítséget! A kérésedre elhelyezhetnek gyerekotthonban, amíg tanulsz. Vagy anyaotthonban, ha vállalod a babát, bár ha nincs aki segítsen, tényleg inkább az örökbeadás vagy az abortusz... támogató háttér nélkül nagyon nehéz.
Vetesd el és páros lábbal rúgd ki azt a mocskos szemétláda pasidat az életedbõl. Aztán kezdj új életet. Ne tedd tönkre magadat meg a gyerekedet. Szülj annak, aki igazán akar gyereket és szeret téged! Ilyet, hogy kiveri belõled? Fujj idehányok, ez nem is ember! Talán egyedül csináltad az a gyereket?
Szia! Merre laksz? Ha közel lakunk egymáshoz akkor segítek neked. 17 évesen ugyanebben a helyzetben voltam, mint te, szóval tudom milyen rossz amikor senki nem áll melletted. Én végül elvetettem a babát, nagyon sokáig sirattam, de ha megszülöm akkor még rosszabb lett volna, mert nem tudtam volna eltartani. Vagy írj privit ha gondolod. 19/L
a te gyereked!ne hozz olyan döntést, amivel az egész életed tönkreteszed!ha a mostani partnered nem vállalja érte a felelõsséged az õ baja, nem tudja, hogy milyen csodáról marad le.hidd el találsz te magadnak rendes férfit gyerekkel is aki a babádat is szereti és elfogadja.
ha az iskolában szólsz ofõdnek vagy a gyermekvédelmisnek akkor õk is segítenek bármilyen döntést hozol.ha tartasz tõle, hogy megvernek, amit amúgy is elítélek egy nõvel szemben, fõleg ha babát vár, akkor szintén nagy segítség lehet az iskola, mert behívhatják a szüleid, hogy ott megbeszéljétek a gyermekvédelmissel.neki is tudni kell róla, bármi a döntésed.de remélem nem foksz elhamarkodottan rossz döntést hozni.
nekem is így volt..a csík halvány volt, kicsit késõbb elmentem nõgyógyászhoz és már biztos volt.(külföldön voltam).nem sokat gondolkodtam rajta, elvetettem.fiatal vagyok, nem tudtam volna eltartani.én is féltem elmondani otthon, de muszáj volt.menj el orvoshoz és( ha nem akarod megtartani!!!!)minnél hamarabb vetesd el.minnél korábban mész el, annál jobb (szövõdmények stb..)legalábbis az orvosom ezt mondta.a barátodat meg dobd ki!ilyen helyzetben melletted kéne állnia!
hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok :s Én megtartanám, de hát így? Hogy már most tudom, hogy akkor egyedül kéne felnevelnem? Így nemtudom. De elvetetni se akarnám, mert Õ MÁR LÉTEZIK, MÁR ÉL! És engem érzékenyen érint amúgy is az ilyen, nemhogy még meg is csináljam, pedig lehet hogy muszáj lesz.. :S
húha ebben szerintem ne adjunk tanácsot, mindenkinek teljesen más ez a helyzet... mi például úgy döntöttünk a barátommal, hogy megtartjuk, más meg úgy, hogy elveteti... ezt õk tudják, hogy mit tudnak/akarnak bevállalni és mit nem.
Csinálj még egy tesztet.
menj el még egyszer a nõgyógyászhoz!
Szerintem menj el újra nõgyógyászhoz
Akkor bizony terhes vagy. Nem kell, hogy a két csík egyforma legyen, ha már megjelenik valami, akkor az pozitívnak számít. Nekem is halvány volt, valószínúleg mert sok vizet ittam és felhígult. Nem tervezted a babát? Mit fogsz csinálni vele?
A kérdező hozzászólása: Hát van még 1 tesztem, de azt úgy gondoltam hogy reggel csinálom meg, mert ugye akkor jobban kimutatja eredményt.. Szerintetek akkor most csináljam meg mégegyszer?
nem árt ha megcsinálod /aztán meg irány doki/
az a lényeg, hogy ha viszonylag keveset ittál és régen voltál pisilni, akkor erõsebben mutatja a csíkot. Én is így voltam vele másfél hónapja, de a többi is mutatta a halvány csíkot.
A lényeg, hogyha 2 csíkot látsz, legyen bármilyen halvány is a másik, de mégis látod, akkor az pozitív. Pozitív teszt igen ritka, kivételes esetekben téved csak. Nem tudom, ez neked jó vagy rossz hír-e. Ha 2 csíkot látsz, el kell menned nõgyógyászhoz, hogy laborba küldjön. Vérbõl bizonyítják elõször a terhesség meglétét.
A kérdező hozzászólása: megcsináltam.. és ez is ugyanaz.. látni két csíkot, de egyik halványabb, mint a másik.. szóval akkor az vagyok.. :S Tuti meglincselnek. Nem akartunk gyereket, barátom képes és kiveri belõlem :'( pedig védekeztünk meg minden :S múltkor egyszer kiszakadt, akkor mentünk ugye egybõl nõgyógyászhoz, és erre.... :S:'(
Lefotózhattad volna, hogy mi is lássuk a tesztet, de tényleg reggel legjobb ezt elvégezni. És két határozott vonal kell :) Sokan beleképzelik a második halvány vonalat, ami elõjön idõn túl.
egyébként az, hogy nem látszik semmi az ultrahangon, nem jelenti azt, hogy nem vagy terhes, csak az SZTK-s ultrahangok rossz felbontásúak. Nekem se látszott.
:S:S hány éves vagy? ha nem terveztétek inkább vetessétek el:S
Azt a pasit, aki kiveri belõled, azt páros lábbal rúgd ki az életedbõl, és ha van eszed, olyan pasival nem fekszel le, aki egyáltalán kezet emelne rád. Az ilyennek ki kéne halnia, ezek meg egyre szaporodnak -.- Beszélj a szüleiddel, ilyen korán még viszonylag könnyen megoldható az abortuszt, azt az egysejtû csírát akivel meg hagytad magad, rúgd ki az életedbõl, az sem baj, ha véletlen a kijárat a tizediken egy ablak.
ez nagyon úgy tûnik, hogy terhes vagy.a fiatal terhességet nem mindig mutaja egybõl a teszt és az ultrahangon is olyan 6 hetes korban látszik kb. de miaz, hogy kiverné belõled a gyereket.?!ha belédverte akkor a felelõsséget is vállalja a piciért!
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem mondtam el senkinek... :S Én nagyon félek :S Itthon nem merem senkinek egyáltalán, még barátnõimnek se nagyon... :S Barátom anyuja is azt mondta hogy mindenképp elkellenne vetetni.. Azt senki se kérdezi hogy én mit szeretnék.. Barátom ugyanolyan, pedig reménykedtem hogy talán kicsit jobban odafigyel rám, többet foglalkozik velem, de semmi... :S Nagyon nehéz az egész dolog.. Én szeretném.. De ez a baj, hogy csak én :(

Két napja késik a menszeszem ma reggel az első vizeletemből csináltam egy tesztet az egyik csík erős a másik halványabb lett, most csináltam egy másodikat az negatív lett most mi van terhes vagyok vagy sem?

Legjobb válasz: valószínûleg korai még a terhesség ezért lett csak halvány az elsõ teszt. a reggeli elsõ vizelett jóval több HCGt tartalmaz mint amit utána pisilsz, úgyhogy ettõl is lehet a 2. negatív. tesztelt egy újat holnap reggel, vagy várj pár napot!

valószínûleg korai még a terhesség ezért lett csak halvány az elsõ teszt. a reggeli elsõ vizelett jóval több HCGt tartalmaz mint amit utána pisilsz, úgyhogy ettõl is lehet a 2. negatív. tesztelt egy újat holnap reggel, vagy várj pár napot!
2-3 nap múlva tesztelj újra, de valószínûleg ott az a babó

Ovulációs tesztet csináltam tegnap erős két csíkkal, ma is csináltam egyet és épp csak, hogy elhalványodott, ez jelentheti azt hogy sikerült a teherbe esés?

Jártatok már így?

Legjobb válasz: Ha ovulációdra használtad akkor este kell használni és ha pozitív akkor szexelj!:) Ha reggel csináltad jóstesztként és pozitív akkor vegyél terhességi tesztet! Ha tegnap voltatok együtt akkor ne is próbálkozz ilyenekkel majd 14 nap múlva! Sok Sikert!

Ha ovulációdra használtad akkor este kell használni és ha pozitív akkor szexelj!:) Ha reggel csináltad jóstesztként és pozitív akkor vegyél terhességi tesztet! Ha tegnap voltatok együtt akkor ne is próbálkozz ilyenekkel majd 14 nap múlva! Sok Sikert!
Dehogyis.... :S Ez azt jelenti, hogy ma van peteérésed. Az elsõ negatív nap=peteérés.
Attól függ, hogy a ciklusod melyik napján csináltad és , hogy melyik napszakban.
A kérdező hozzászólása: tegnap együtt voltunk. csak össze jött nem?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!