Találatok a következő kifejezésre: Csináltam egy az egyik (824 db)

Cappucinót lehet inni terhesen? Mikor csináljak egy másik tesztet? Szerdán csináltam, és az egyik egy nagyon picivel halványabb, mint a másik!

Legjobb válasz: Már ma is csinálhatod.A halvány csík is csík.Kappucinót nyugodtan ihatsz.Én is ittam végig,és most is.Karamellásat 3 bögrével egy nap.

Már ma is csinálhatod.A halvány csík is csík.Kappucinót nyugodtan ihatsz.Én is ittam végig, és most is.Karamellásat 3 bögrével egy nap.
Én két nap után csináltam egy másik tesztet és az már erõseben látszott a csík.
Ja és nyugodtan ihatsz cappucinót, majd meg érzed, hogy mikortól nem ihatsz mert nem fog jól esni neked és a babának.
Én még azt is nehezen bírtam ki a két teszt között amíg a párom elrohant a gyógyszertárba egy 2. tesztért, pedig nekem is halvány volt. Cappucinot nyugodtan ihatsz, csak a koffeinnel kell vigyázni, bár velem sokszor elõfordul, hogy majd meghalok egy pohár koláért. A védõnõ azt mondta erre, hogy ami jó a mamának az jó a babónak.... Drukkolok :) 16 hetes kismami

Tegnap nagy tűz volt tőlünk úgy 300 m-re és több videót is csináltam róla. Az egyik videón valami furcsát láttam mi ez?

Előre szólok nem hiszek a szellemekben!Írtam pár szellemes kérdésnél szellemes kommentet, meg buktatam is le embereket.De tegnap égett a sínek mögötti az erdő és az egyik felvételen közel mentem egy házhoz mert onnan jobban lehetet látni a lángokat.Egyszer valami átsuhant a kamera előtt és a vaku felvette.Ember nem lehetett az mert oda minek jönnének fel.Meg nem is volt akkor senki az utcán csak anya a tesóm meg én.Remélem megtudjátok magyarázni mi ez.Nem szeretném ha szellem lenne mert nem hiszek bennük!

Legjobb válasz: Te érted is amit írsz? :) "Ember nem lehetett az mert oda minek jönnének fel." versus "és az egyik felvételen közel mentem egy házhoz mert onnan jobban lehetet látni a lángokat." Saját magad cáfoltad :)

Te érted is amit írsz? :) "Ember nem lehetett az mert oda minek jönnének fel." versus "és az egyik felvételen közel mentem egy házhoz mert onnan jobban lehetet látni a lángokat." Saját magad cáfoltad :)
08:38 egyébként mit is cáfolt meg mert szerintem az a két mondat nem üti egymás hitelességét.De am hol a videó?
a vaku nem vesz fel semmit, szellemek meg nincsenek a te kedvedért sem.
A kérdező hozzászólása: A videót csak délután rakom fel mert megyek iskolába.
amugy elkuldhetned a videot...
kamuzo vs. csalo
milyen iskola ez, hogy még nem értél haza? Vagy melyik délutánra gondoltál? 2019.09.25? Nah mindegy. Kamu.
XD:) !Lehet
esetleg az lehetett a rejtélyes idegen, aki keltette a tüzet? o.O
gondolom azért nem mennének fel oda mert nincs ott járda vagy valami.Meg
na mivolt utolsó válaszoló?:V
szellemeket amúgy sem látsz suhogni, én azt hiszem tudom mi volt de elég felelõtlen, hogy hagyta hogy meglásd.
De hol a videó?
Szerintem a füst lehetet.

Igaz az hogy lábfejen kikopik a tetoválás? Nincs egy éve hogy csináltak a lábfejemre egy pillangot egy elég drága és jonak számito szalonba akkor gyönyörü is volt de szinte teljesen elvesztette a szinét!

Legjobb válasz: Nekem már lassan 2 éve van a lábfejemen, és nincs kikopva, ugyan olyan. A Páromnak 1 éve a vádliján van és neki is pár helyen kidobta a bõre a festéket. Szóval nem bírja a bõrõd, és ezért kidobja magából a festéket. Üttesd át újra.

Nekem már lassan 2 éve van a lábfejemen, és nincs kikopva, ugyan olyan. A Páromnak 1 éve a vádliján van és neki is pár helyen kidobta a bõre a festéket. Szóval nem bírja a bõrõd, és ezért kidobja magából a festéket. Üttesd át újra.
A kérdező hozzászólása: köszönöm....holnap megyek a szalonba aztán elválik milesz :)

Csirkemájat csináltam vacsira. Az egyik májon volt egy kevés zöld trutyi. Valóaszínüleg epe. Jól tettem, hogy kidobtam?

Anyukám azt mondta egyszer régen mikor csirkét bontott, hogy vigyázni kell az epével nehogy rámenjen bármire, mert az ehetetlenül keserű lesz. Igaz ez?

Legjobb válasz: Elég, ha levágod azt a részt, az egész májat nem kell kidobni.

Elég, ha levágod azt a részt, az egész májat nem kell kidobni.
A kérdező hozzászólása: Már kidobtam. Mármint lefaragtam és a kutyának adtam.
A kuttynak nem keserû?
Ha máskor csirkemájat csinálsz, erre mindig ügyelj, az epe teljesen elronthatja, vagyis tényleg ki kell dobni azt a darab májat. Fõleg a fagyos csirkemájat kell kiolvasztás után alaposan átvizitálni, nehogy egy ilyen epés darab belekerüljön a többi közé. Én a macskámnak sem adnám, annak is félreállna a szája tõle :)
Akkor lesz minden ehetetlen, ha "elfakad" az epe. Vagyis: ha kiengedett, egyébként is lecsipkodod róla azokat a fehér hártyákat, meg hájdarabokat, az esetleges alvadt vért kimosod belõle. Azzal együtt ha látod, hogy epe-darab maradt rajta, azt jó nagy karéjban kivágod belõle. A máj többi része még attól ehetõ.
A kérdező hozzászólása: Azt a zöldes részt jól kikanyarítottam belõle, így adtam a kutyának. Mindent megeszik. Lehet meg se rágta...

Szoval, az a problemem, hogy csinaltam tesztet az egyik csil szep rozsaszin a masik pedig eleg halvany lett, 9 napja kesik a menstruaciom. Az egyik mellem neha-neha faj is, Szerintetek mi van?

Legjobb válasz: csinálj képet róla és tedd fel légyszi kepfeltoltes.hu Így nehéz bármit is mondani.Mensi után 9 nappal nem szabadna már halványnak lennie.Rendszeres a mensid?Tuti 9 napja késik?

csinálj képet róla és tedd fel légyszi kepfeltoltes.hu Így nehéz bármit is mondani.Mensi után 9 nappal nem szabadna már halványnak lennie.Rendszeres a mensid?Tuti 9 napja késik?
Akkor drukk nektek. Hátha egy másik teszt már erõsebb csíkos lesz!
A kérdező hozzászólása: Terhes vagyok valoban!7 hetes a mult heten korhazba voltam , mert vereztem, de azt mondtak a 12-dik hetig elofordul.A baba pont a heteknek megfelelo nagysagu.
A kérdező hozzászólása: Olyan 4 evvel ezelottig oxxe vixxa jot meg, de mostma pontosan mindig.Akkor csinalok masfajat ma es meglatom mi lesz. Hasam is szok fajni egy csoppet.
Dehát a halvány csík is csík. Majd napról napra erõsebb lesz. Vártad a babát?
A kérdező hozzászólása: ugy voltunk vele, hogy nem vedekezunk jo ideje es amikor sikerul akkor sikerul.De nagyon orulnenk neki!

Lehetek e terhes ha egy hete késik de van pecsételö vérzésem. Csináltam tesztet de az egyik azt mutatta nemvagyok a másik halványan kimuttata. Mit tegyek hogy teherbe esek? Kérlek segics!

elötte nagyon sokat ettem de megkel mondanom egyántalán nemvagyok nagy étkü!fáradékonyis voltam,vagyok!de szeretnék babát kérlek segics !

Legjobb válasz: Hát ha halványat teszteltél akkor terhes vagy! Azonnal menj el orvoshoz mert valószínû gyógyszeres rásegítés kell a megtapadáshoz, azért barnázgatsz.

Hát ha halványat teszteltél akkor terhes vagy! Azonnal menj el orvoshoz mert valószínû gyógyszeres rásegítés kell a megtapadáshoz, azért barnázgatsz.
Remélem elmentél dokihoz!!!!!Egy percig se habozz, ne légy felelõtlen!!!
Szia!Minél elõbb menj orvoshoz.Én is így jártam, 2 tesztet csináltam hasonló eredménnyel.Volt pecsételés, orvoshoz mentem, írt gyógyszert!Most 16 hetes terhes vagyok!
A kérdező hozzászólása: most egy kicsit vérzek de elmulik nem ojan mintha mesi lenne mit tegyek??kérlek irj!
Én a helyedben ma elmennék dokihoz, vagy be a kórházba ügyeletre, ott megvizsgálnak, megnéznek uh-n is. Nekem 7 hetesen volt kis vérzésem vasárnap, rohantunk a kórházba ügyeletes doki megvizsgált, lementünk uh-n is megnézett. Én azt mondom ne várj!!!
szerintem nem ártott volna már orvossal konzultálnod!így nem lehet biztosat mondani.menj dokihoz, õ többet lát.
csinálj egy harmadikat.
Milyen erõs volt a mensid? Lehet, hogy baba, tesztelj mégegyszer!
A kérdező hozzászólása: nem volt olyan erõs mint szokott. de azért köszi szépen

Valamit rosszul csináltam ha az egyik mellizmom szélesebb mint a másik?

Legjobb válasz: Kevés ember szimmetrikus. Teljesen normális ha van eltérés a két oldal között.

Kevés ember szimmetrikus. Teljesen normális ha van eltérés a két oldal között.
Ügyelj rá, hogy szabályossan hajsd végre a gyakorlatokat. Ill. megpróbálhatod kompenzálni a kisebbik oldalt valami minimál szinten, de ne lihegd túl a dolgot, rajtad kívül úgyse veszi észre senki. Egész emberként gondolkodj, ne úgy mint két fél.

Két napja késik a menszeszem ma reggel az első vizeletemből csináltam egy tesztet az egyik csík erős a másik halványabb lett, most csináltam egy másodikat az negatív lett most mi van terhes vagyok vagy sem?

Legjobb válasz: valószínûleg korai még a terhesség ezért lett csak halvány az elsõ teszt. a reggeli elsõ vizelett jóval több HCGt tartalmaz mint amit utána pisilsz, úgyhogy ettõl is lehet a 2. negatív. tesztelt egy újat holnap reggel, vagy várj pár napot!

valószínûleg korai még a terhesség ezért lett csak halvány az elsõ teszt. a reggeli elsõ vizelett jóval több HCGt tartalmaz mint amit utána pisilsz, úgyhogy ettõl is lehet a 2. negatív. tesztelt egy újat holnap reggel, vagy várj pár napot!
2-3 nap múlva tesztelj újra, de valószínûleg ott az a babó

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!