Találatok a következő kifejezésre: Csináltam egy az (795 db)

Volt egy halvány csíkos tesztem, amit tegnapelőtt csináltam. Nem tudtam eldönteni szellemcsík-e, de ide feltettem a képet és mindenki halvány pozinak látta. Ma csináltam egyet, az inkább negatív. Megéri még egy tesztet csinálni? Többi lent.

Fájdogál a hasam,hányingerem van,37alá nem ment a h?m. Október 9.-én volt az utolsó mensesem,és az utolsó ciklusom 37napos volt.Olcsó teszt volt és délután csináltam, úgy hogy 1 órával azel?tt is voltam pisilni. Nem tudom ez lényeges-e. A ciklusom még nem állt be, kb fél éve hagytam abba a szoptatást.

Legjobb válasz: Holnap reggeli elsõ pisibõl csinálj egy tesztet. Ha halvány pozi is, terhes vagy.

Holnap reggeli elsõ pisibõl csinálj egy tesztet. Ha halvány pozi is, terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: Ami lemaradt, hogy múlt héten szerdán és csütörtökön volt egy-egy csepp barnás valami, de az is csak a papíron látszott.
Az elsõ képen mint ha lenne ott tényleg egy második csík. Viszont a másodiknáéál egyáltalán nem látok semmit mert rossz a képminõsége. Nekem októberben voolt ilyen halovány csíkos és sajnos meg is jött. Holnap után tesztelj szerintem legelsõbõl. Viszont ha még nem állt be a szopi utána ciklusod akkor azt elõbb rendezni kellene ha babát szeretnétek. Én is nem rég hagytam abba a szoptatást két hónapja és az orvosom azt mondta ha tavaszig nem rendezõdne akkor vissza kell menni.
Én a második képen is két csíkot látok, csak ki kell nagyítani kicsit. Holnap csinálj egyet a reggeli elsõbõl és tedd fel a képeket :)
En pozitivnak latom mind a kettot !!!
A kérdező hozzászólása: A tegnapi tesztbõl csináltam még egyet, negatív.Úgyhogy lassan majd csak megjön. A tüneteket meg akkor valami vírus okozza úgy látszik.
Sosem tudni... ha nem jön meg pár napig, azért csinálj még egyet szerintem.

Lehet, hogy nem sikerült? Tegnap délután teszteltem egy pozitívat, igaz halványat, de ott volt. Ma reggel is csináltam egyet, az viszont negatív lett. Hogy lehet ez? ! Lehet, hogy még sem jött össze?

Legjobb válasz: Én is játam már így, mindkettõ teszt ugyaolyan volt. Nem volt baba. Nekem is detto, délután pozitív halványan, de jól láthatóan, másnap reggel negatív. De lehet, hogy nálad babó van, ez nem kizárt, várj pár napot, és tesztelj újra, akár ugyanilyen teszttel! drukk!

Én is játam már így, mindkettõ teszt ugyaolyan volt. Nem volt baba. Nekem is detto, délután pozitív halványan, de jól láthatóan, másnap reggel negatív. De lehet, hogy nálad babó van, ez nem kizárt, várj pár napot, és tesztelj újra, akár ugyanilyen teszttel! drukk!
Így van, várj még pár napot és azután tesztelj még egyet, hátha az már + lesz.
Szia.Egyforma tesztel csinálta ?
A kérdező hozzászólása: Igen, ugyan olyan volt.
szia lett babád?

2db-os x-epil terhességi teszt megbízható? Kedden reggel csináltam egyet, az halvány pozitív lett. Ma reggel a másikon semmi. Tüneteket érzek, a napokban nem várom a mensit. Vélemény?

Legjobb válasz: én is ezt használtam de én csak 1 db-ot a másik még a dobozba van. Nekem is halvány csik volt. Már 26 hetes vagyok :)

én is ezt használtam de én csak 1 db-ot a másik még a dobozba van. Nekem is halvány csik volt. Már 26 hetes vagyok :)
Ezzel teszteltem én is, de csak egyet használtam fel. Nekem késõ délután erõs pozi lett, de én már akkor majdnem 6 hetes voltam. Én a helyedben 2-3 nap múlva reggel ismét tesztelnék, ha nem jön meg. Szerintem még korai volt, lehet, hogy a második pisi nem volt elég koncentrált, hogy kimutassa. Ha vannak tünetek, tuti van baba is! 25 hkm
Én is azzal teszteltem, nemvártelõtt 3 nappal halvány pozit! 29 hetes vagyok! Volt itthon egy drágább teszt is, azt a nemvárt napján csináltam meg full pozi lett! Ja és az x-epilt délután 5-kor csináltam, mert akkor értünk haza nyaralásból!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, mindegyiket reggelibõl csináltam...ezért nem értem, inkább erõsödnie kellett volna a 2csíknak, nem eltûnni. Már régóta próbálkozunk, épp elõtte voltam vérvételen, az biztos h. ovum volt valamikor 8-13 között. Azt olvasom mindenhol, hogy ha egyszer pozitív az nem igazán téved, de így mégiscsak fura. Kedden megyek pont dokihoz, de addig megõrülök :)
Idõn belül lett halvány pozi? 10 percen belül? Mert tudod van ilyen száradási csík is, az 10 percen túl szokott néha látszani. De én inkább reménykedem, hogy a legközelebbid pozitív lesz.
Nekem nem tévedett. Mondjuk én türelmetlenül, de kivártam a nemvárt után 3 napot, és akkor tezteltem, az halvány pozi volt. Rá egy hétre meg a másikkal teszteltem, még mindig nem jött meg, csak annyira hihetetlen volt, nem mertük elhinni. Az már erõs pozitív volt. Most vagyunk 37 hetesek :) és már nagyon várjuk! Szerintem nemvárt napján teztelj újra. Sok sikert!
Szija nekem is ilyen volt nemvárt kimaradása után másnap megcsináltam dél után nem birtam várni mondom úgy is 2 van benne :D aztán halványan kimutatta és utánna másnap reggel meg csináltam a másikat az már sokkal erõsebb lett! Szem ha már egyszer pozi lett a teszted másodszorra is annak kéne h legyen fõleg ha nem jött meg sztem vegyél még 1 tesztet de akkor más félét vegyél ha nem bízol benne :)
nekem ezzel a 25.napomon már halvány + volt, és utána csak erõsödött. lehet h nem sikerült most, akkor van ez. ne keseredj el, legközelebb sikerülni fog. nekem is volt sajnos már ilyen, ez mindenkivel elõfordul. nem sikerül a beágyazódás, ezért elõször pozitiv, pár napra rá már nem. meg fog jönni, picit jobban fog fájni, és lehet h rövidebb lesz, de azután minden rendben lesz!!!

Walentin terhesteszt 10-es érzékenységű, halvány pozitív lett. Menstruáció előtt csináltam egyet, az negatív volt, de ma a mesim 4. napján halvány pozitívat teszteltem. Szerintetek lehetek babás a mesim ellenére?

Legjobb válasz: Ez az elsõ clostys hónapom,nagyon fájt a hasam,feszülnek a melleim 2hete,pedig már lassan vége van a mesimnek,a hõm még mindig fent van.Sokkal gyengébb a vérzésem,csipked a hasam a köldökömnél.Voltam uh-on követték a tüszõrepedést,rendben volt minden,2érett tüszõm vol,vastag nyálkahártya.De a dokim elutazott elsején jön csak vissza.Lehet,hogy mégis terhes vagyok?

A kérdező hozzászólása: Ez az elsõ clostys hónapom, nagyon fájt a hasam, feszülnek a melleim 2hete, pedig már lassan vége van a mesimnek, a hõm még mindig fent van.Sokkal gyengébb a vérzésem, csipked a hasam a köldökömnél.Voltam uh-on követték a tüszõrepedést, rendben volt minden, 2érett tüszõm vol, vastag nyálkahártya.De a dokim elutazott elsején jön csak vissza.Lehet, hogy mégis terhes vagyok?
Egy-két nap múlva végezz el egy másik tesztet. Nagyon fontos, hogy ne másik típust, hanrm UGYANOLYAT! csak így tudod összevetni egymással az eredmélnyt, azaz a HCg hormon mennyiségét a vizeletedben. Ha a tesztcsík erõsebb lesz rajta, mint az elsõ teszten volt, akkor a vérzésed ellenére is babás vagy.
Hát, nem akarlak félre vezetni de a halvány csík is csík... Mesi elõtt 3 nappal nekem is ez volt. Most 17 hetes vagyok. :)
Ha rendes mensid van, akkor nem hinném, hogy terhes vagy. Egyébként sem túl jók a 10-es érzékenységû tesztek, sokszor hitegeteik az embert..., nézd: "Férfiakban és nem várandós nõkben 10 U/l alatt. Várandósokban 20 U/l a peteérés után 10-12 nappal" http://www.hazipatika.com/services/labor/body/Human_Coriogon..
21:20 azért reméljük, hogy nem rákos a kérdezõ... jó, hogy elõfordul, de arra talán nagyobb az esély, hogy valóban terhes, fõleg, ha szeretnének is babát.
A két csík azt jelenti, hogy határtérték fölötti a vizeletben a HCg koncentrációja. EZ TÉNY. Hogy a HCg mennyisége épp nõ, mert babás az illetõ, vagy épp csökken, mert babás volt az illetõ, azt egyetlen tesztbõl nem lehet megállapítani. Ezért mondtam, hogy teszteljen ugyanolyan teszttel még egyszer. ha a második csaík halványabb lesz a második teszten, akkor a HCG mennyisége csökken, azaz baba volt, csak elment. Ha azonban a második csík erõsebb lesz a második teszten, akkor a HCG mennyisége nõtt, azaz a baba még mindig ott van, vérzés ide vagy oda. Ilyen egyszerû. Jó babásodást!
? Kiderült valami?

Hétfőn reggel csináltam CLEARBLUE tesztet, jól láthatóan + lett. Hétfőn délután csináltam egy Kék-Csík tesztet aminek 25 az érzékenysége, azon is jól látható volt a 2. vonal. Ma reggel csináltam egy Gabrielt, és alig látszik a 2. csík. Ez miért van?

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy ez mennyire fog megnyugtatni a valaszom, de nekem az elejen egyedul a clearblue mutatta ki a terhessegem. A nemvart napjan teszteltem egy clearblue-val ami halvany pozitiv lett, volt otthon egy 10-es erzekenysegu tesztem gondoltam megcsinallom azt is, annak erossebbnek kene lennie. Hat semmi nem jelent meg rajta!! Negativ volt pedig ugyan azt a vizeletet hasznaltam. Es babas voltam. Tudom, hogy nem a clearblue a legerzekenyebb ezert en sem igazan ertem de szerintem nem kell aggodnod. Sokan azzal magyarazzak, hogy alitolag nagyobb teruleten kepes felszivni a vizeletet, jobb minosegu mint tarsai. Garatulalok es boldog babavarast!!

Nem tudom, hogy ez mennyire fog megnyugtatni a valaszom, de nekem az elejen egyedul a clearblue mutatta ki a terhessegem. A nemvart napjan teszteltem egy clearblue-val ami halvany pozitiv lett, volt otthon egy 10-es erzekenysegu tesztem gondoltam megcsinallom azt is, annak erossebbnek kene lennie. Hat semmi nem jelent meg rajta!! Negativ volt pedig ugyan azt a vizeletet hasznaltam. Es babas voltam. Tudom, hogy nem a clearblue a legerzekenyebb ezert en sem igazan ertem de szerintem nem kell aggodnod. Sokan azzal magyarazzak, hogy alitolag nagyobb teruleten kepes felszivni a vizeletet, jobb minosegu mint tarsai. Garatulalok es boldog babavarast!!
Szia! Nekem a nemvárt elõtt 2 nappal kimutatta a One Step teszt. A következõ nap csináltam újra a biztonság kedvéért és nagyon halvány lett. Feltettem itt ezt a kérdést, és azt a választ kaptam hogy azért mert a HCG hormon feloldódott a szervezetemben (pl több vizet ittam). Én ennek tulajdonítom, és nem izgultam tovább. Rákövetkezõ második nap újra erõs 2 csíkom lett. Ne izgulj, ami egyszer pozitív valószínûleg újra pozitív lesz :-) 11 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszotoket, és próbálok nem idegeskedni!!!

Ovulációs tesztet csináltam tegnap erős két csíkkal, ma is csináltam egyet és épp csak, hogy elhalványodott, ez jelentheti azt hogy sikerült a teherbe esés?

Jártatok már így?

Legjobb válasz: Ha ovulációdra használtad akkor este kell használni és ha pozitív akkor szexelj!:) Ha reggel csináltad jóstesztként és pozitív akkor vegyél terhességi tesztet! Ha tegnap voltatok együtt akkor ne is próbálkozz ilyenekkel majd 14 nap múlva! Sok Sikert!

Ha ovulációdra használtad akkor este kell használni és ha pozitív akkor szexelj!:) Ha reggel csináltad jóstesztként és pozitív akkor vegyél terhességi tesztet! Ha tegnap voltatok együtt akkor ne is próbálkozz ilyenekkel majd 14 nap múlva! Sok Sikert!
Dehogyis.... :S Ez azt jelenti, hogy ma van peteérésed. Az elsõ negatív nap=peteérés.
Attól függ, hogy a ciklusod melyik napján csináltad és , hogy melyik napszakban.
A kérdező hozzászólása: tegnap együtt voltunk. csak össze jött nem?

Ha se barnázás, se émelygés, se mellfeszülés nincs, de 4 napja késik lehet még remény. Csináltam egy tesztet az negatívot hozott, igaz este csináltam és nem reggeli vizelettel! Az számít?

Legjobb válasz: Szia.Remény az mindig van :)Van akinek számit van akinek nem.Én az elmaradt mensi után 2nappal csináltam munka után és pozitiv lett :) Minden jót 30hetes kismama

Szia.Remény az mindig van :) Van akinek számit van akinek nem.Én az elmaradt mensi után 2nappal csináltam munka után és pozitiv lett :) Minden jót 30hetes kismama
Nekem sem volt semilyen tünetem, habár a mensi elmaradása után 3 napra már kimutatta a terhességet. Attól függ hány naposak a ciklusaid. Reménykedj.
szia én is reménykedtem nekem is negatíyv lett a teszt az uh is úgy nézett ki mintha petezsák lenne azátn tessék ma meg beteg lettem, de majd talán szeptemberben sikerül

Hellp! Valaki irna idee gy ojan pogramot amit letölthetek h videofelvételt csinálhasak a call of duty rol mer csinaltam egyet de az nem sikerült mer nem volt hangja ezér kelene egy ien pogram amivel csinalhatok es van hangja is irna ide valaki iet?

a videom youtubon ird be h szeny100 es meglatod a problémat

Legjobb válasz: Fordítom: Help! Valaki írna ide egy olyan programot amit letölthetek hogy videó felvételt csinálhassak a Call of Duty-ról mert csináltam egyet de az nem sikerült mert nem votl hangja ezért kellene egy ilyen program amivel csinálhatok és van hangja is, írna ide valaki ilyet? Fraps!

Fordítom: Help! Valaki írna ide egy olyan programot amit letölthetek hogy videó felvételt csinálhassak a Call of Duty-ról mert csináltam egyet de az nem sikerült mert nem votl hangja ezért kellene egy ilyen program amivel csinálhatok és van hangja is, írna ide valaki ilyet? Fraps!
Fraps
Call of Duty helyett inkább írni tanulj meg aranybogaram.
Elsõ válaszolónál köszönjük, hogy lefordította nekünk ezt a kérdést, mert az az igazság, hogy alig akadt a kérdésben egy pár értelmes szó. Amúgy én is a fraps-ot ajánlom.
válaszolónak* :)
a videóddal az a probléma hogy... ROHADT SZAR A ZENE
A kérdező hozzászólása: 3 éve cod ozok és 3 éve szarok a tanulásra de igyis 3mas4 es vok és én is tom h szar a zene a videon és köszi a normal válaaszokat!
Majd ha felnõsz... Bánni fogod hogy szartál a tanulásra! Gondolom nem vagy 10 évesnél több!

Két napja késik a menszeszem ma reggel az első vizeletemből csináltam egy tesztet az egyik csík erős a másik halványabb lett, most csináltam egy másodikat az negatív lett most mi van terhes vagyok vagy sem?

Legjobb válasz: valószínûleg korai még a terhesség ezért lett csak halvány az elsõ teszt. a reggeli elsõ vizelett jóval több HCGt tartalmaz mint amit utána pisilsz, úgyhogy ettõl is lehet a 2. negatív. tesztelt egy újat holnap reggel, vagy várj pár napot!

valószínûleg korai még a terhesség ezért lett csak halvány az elsõ teszt. a reggeli elsõ vizelett jóval több HCGt tartalmaz mint amit utána pisilsz, úgyhogy ettõl is lehet a 2. negatív. tesztelt egy újat holnap reggel, vagy várj pár napot!
2-3 nap múlva tesztelj újra, de valószínûleg ott az a babó

Reggel csináltam egy Corax Be Sure Direct terhességi tesztet halványan de egyből kijött a második csík is, csináltam egy Gabriel tesztet is de azon csak egy csík van. Most melyik teszt mutat valós eredményt? Melyik a két teszt közül az érzékenyebb?

Legjobb válasz: A Gabriel nekem is negatívat mutatott, de a Clear blue pozit. Szerintem terhes vagy. Két nap múlva reggeli vizeletbõl tesztelnék még egyet. Egyébként gratula!:)

A Gabriel nekem is negatívat mutatott, de a Clear blue pozit. Szerintem terhes vagy. Két nap múlva reggeli vizeletbõl tesztelnék még egyet. Egyébként gratula!:)
Nezd meg a tajekoztatoban hogy hanyas(nem tudom fejbol).Ha nem egyformak akkor az erzekenyebbnek higgy.
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy a Corax-os teszten nem találom hogy hányas érzékenységû pedig már átolvastam ötször:((( És most itt örlõdök hogy melyik mutat igazat:((((
szia.ha jo tudom a corax-os 20-as érzékenységü, de nem vagyok biztos benne-nézd meg a neten...a másikat nem tudom , sajna....
elözö voltam/vagyok.20-as érzékenységü mind a kettö...csinálj 2 nap mulva másik tesztet reggeli pisiböl...
Szia, megírod majd, hogy mi lett az eredmény?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!