Találatok a következő kifejezésre: Csináltam egy és pozitív lett. Hogy (19 db)

November 1. től szabin vagyok, január 10. el mennék vissza dolgozni? De tegnap csináltam egy tesztet és pozitív lett. Hogyan tovább? Bővebben lent!

Szóval kislányom 2éves múlt,ezért szóltam a munkahelyemen,hogy jönnék vissza,ok.jelenleg szabin vagyok,január 10-15 körül kellene munkába állnom.

Legjobb válasz: Menj el táppénzre utána, hiszen így a TGYÁS is több lesz. Gyes-re semmiképen ne menj vissza, mert azzal anyagilag rosszabbul jársz. Gratulálok! Boldog babavárást!

Menj el táppénzre utána, hiszen így a TGYÁS is több lesz. Gyes-re semmiképen ne menj vissza, mert azzal anyagilag rosszabbul jársz. Gratulálok! Boldog babavárást!
Szia! Én 2 éve ugyanígy voltam, március 1-jén visszamentem fizikálisan dolgozni- decembertõl szabin voltam márciusig - és december 22-én lett pozitív a tesztem. Én elszúrtam a dolgokat, mert gyes mellett mentem táppénzre, így csak 110 napig járt a táppénz, utána már csak a gyes. TGYÁS-t és GYED-et ugyanannyit kaptam, mint az elsõ babámmal.Szerintem a gyes-t mond le, vagy ha van nyugdíjas nagymama, akkor igényelje õ, és így a családban marad a pénz. Gratulálok a pocaklakóhoz. 1 éves és 4 éves kisfiúk anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) aranyosak vagytok.
terhesen is dolgozhatsz nyugodtan ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi de nem erre gondoltam ! Kereskedelemben dolgozom, ahhoz, hogy vissza mennyek kis könyv kell, ugye tüdõszûrés ami terhesen nem ajánlott !Kis könyvem 2008.ban lejárt. Tehát vissza menni nem tudok! Olyanok válaszát várnám aki a kérdésemre tudna választ adni:) Köszönöm
Én is voltam tüdõszûrésen pozitív teszt után. Nekem is épp akkor járt le a kiskönyvem. SZólsz, hogy terhes vagy és adnak rád extra védõfelszerelést. Nekem ráadásul 2x is kellett mennem, mert az elsõ nem sikerült. Semmi baja nincs a fiamnak.

Csináltam egy tesztet és pozitív lett. Hogy számoljam ki mennyi idős vagyok jun. 29-én volt meg utoljára?

Ma voltam orvosnál de azt mondta hogy terhesség gyanúja áll fenn, de uh nem csinált. Azt mondta két hét múlva menjek vissza.

Legjobb válasz: nagyon jó orvos.

nagyon jó orvos.
Szülés várható idõpontja: 2009-04-05 Fogamzás feltételezett ideje: 2008-07-13 Betöltött hét: 4 Hátralévõ napok száma: 249 Trimeszter: elsõ
Összességében nincs abban semmi rossz, hogy most elküldött téged az orvos, most még rosszul esik, de pár hónap múlva már máshogy fogod látni. Betöltött 6-7 hetes korig nincs sok értelme ultrahangot készíteni, ez inkább csak kismama-nyugtatásnak jó, orvosilag teljes mértékben indokolatlan. Kivéve természetesen, ha probléma van, mondjuk erõsebb görcs, vagy erõs, szokatlan fájdalom, de akkor úgyis megnéznek minden további nélkül. Ha nagyon hamar elmész dokihoz (mondjuk négy-öt hetesen), akkor ha meg is néz maximum petezsákot fog látni és így is úgy is visszahív két hét múlva, hogy megnézze van-e már szívhang. Hidd el, én is állandóan a pocakomban lévõ kisfiamat bámulnám, de ennek ellenére elismerem, hogy az egészségügy nem a feleslegesen végzett plusz vizsgálatokra van, ha nagyon leküzdhetetlen lenne az ingerem, akkor elmennék privátban ultrahangra. Egyébként teljesen hivatalosan Magyarországon minden nyolcasra végzõdõ hét végén kellene uh-t készíteni, tehát 8, 18, 28 és 38. héten, gyakorlatban úgy veszem észre, hogy ettõl több van, tehát így sem annyira spórolnak az otthoni orvosok, hanem hajlandóak feleslegesen dolgozni. (Mindezt úgy mondom, hogy én külföldön élek és el kellett fogadnom, hogy két uh van az egész terhesség alatt, az elsõ a 12. a második a 20. héten, ez a ló túloldala ugyan, de egészségügyileg mégis elég.)
A kérdező hozzászólása: De nekem azt sem mondta hogy megvastagodott a méhnyálkahártyám vagy sem!
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget lányok!
Most elvileg 4 hetes és 2 napos terhes vagy. Nekem a dokim már amikor mondtam neki, hogy tervezzük a babát akkor azt mondta, hogy ha kimarad a mensim és pozitív a tesztem akkor azután kb 2-3 héttel menjek el hozzá mert akkor már van szívdobogás is ami nagyon jól látszik az uh-on. Ezért mondta gondolom az orvos hogy 2 hét múlva menjél vissza. Ilyen korai terhesség még szerintem nem látszik az uh-on csak az hogy meg van vastagodva a méhnyálkahártyád.
Szia! Elvileg most 4 hetes terhes vagy. Az orvos valószínûleg azért nem csinált uh-t, mert korai szakaszban van a terhesség. Bár azért nem tudom mibõl tartott volna... Nekem 6 hetesen csináltak elõször uh-t, és akkor is csak 23 mm volt a petezsák átmérõje! Lehet, hogy 4 hetesen még nem látszódna semmi. :( 2 hét múlva biztosabbat fognak mondani! Majd szurkolok! Kitartás addig! 33 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Akkor kereken 5 hetes vagyok igaz?
Nekem is az elsõ terhességemnél azt mondta a doki, hogy 2 hét múlva menjek vissza, uh-ra. Nem értettem, hiszen akkor már több mint 6 hetes voltam. Aztán rájöttem, hogy azért, mert olyan õsrégi uh készülék volt az intézményben, amin még 8 hetesen is csak elmosódott foltokat lehetett látni. Szerintem is keress egy magánrendelõt, ahol van uh. Egyébként a terhesség korát az utolsó mensi elsõ napjától kell számolni.
még annyit, hogy engem már akkor elküldött uh-ra.
pénzt?azért hogy megállapítsa, hogy terhes vagy?de hogy ég azt sem "tudta"megmondani...énis fiatal vagyok mégis megállapította a doki, pedig elég bunkó:) )
Szia! Menj rá erre a linkre:http://www.babaszoba.hu/services/borncalc. Ha biztosra szeretnéd tudni, keress fel priviben egy nõgyúgyászt, akinek van uh-ja. Én is így voltam. Ilyen korás "csak" úgy nem küldenek el uh-ra.De én meg akartam róla bizonyosodni, így felkerestem egy privát dokit, ott pedig már látszott a petezsák, benne a szikhólyaggal:) )Jó babásodást!
A kérdező hozzászólása: Lehet azért volt ilyen bunkó, mert fiatal vagyok vagy nem adtam neki pénzt!
ne szidjátok a dokit! 4 hetesen a legtöbb orvos íyg dönt! min. 6 hetesen lát csak v.mit. attól is függ, milyen uh készülék van a rendelõben. várj addig! az sem jó, ha hetente uh-znak, nem kell annyiszor macerálni a picit, csak azért, mert te türelmetlen vagy.

Sajnos elvetéltem, rá 2hétre csináltam terhességi tesztet, mert nem éreztem jól magam, és pozitív lett. Lehetséges e hogy ikerterhességem lett volna, és csak egyiket vették el? Cisztát láttak, de lehet hogy nem is az volt? Nem is foglalkoztak vele.

Legjobb válasz: Ha pozitív, akkor vissza kell menni.Sajnos elõfordul, hogy a mûtét nem sikerül. Nekem már többször volt vetélésem.Mûtétek után a lelkemre kötötték a kórházban, ha pozitív a teszt menjek vissza, mert akkor újabb mûtétre lesz szükség.

Ha pozitív, akkor vissza kell menni.Sajnos elõfordul, hogy a mûtét nem sikerül. Nekem már többször volt vetélésem.Mûtétek után a lelkemre kötötték a kórházban, ha pozitív a teszt menjek vissza, mert akkor újabb mûtétre lesz szükség.
Kontrollra nem kell visszamenned?? A hcg lassan ürül ki a szervezetbõl, nem egyik napról a másikra, így a rosszullétek is maradhatnak egy ideig.
Mennyire lett pozitiv?? En veteles utan 1 hettel csinaltam es teljesen negativ volt. Veteles utan 4 nappal pedig halvanyan pozitiv. Szeritem ha eros pozitv akkor azonnal menj vissza a dokihoz. Lehet mehenkivuli is amit nem vettek eszre.
A kérdező hozzászólása: Hétfõn lesz 2 hete hogy megtörtént a mûtét.De már 2011.08.19.-én sem élt a babám.Szóval pontosan nem is tudni hogy mikor halt meg, és tudomásom szerint mihelyt meghal, az szervezet kezd kitisztulni. Eddig 3tesztet csináltam és mind pozitív lett.
És még mindig nem mentél orvoshoz?? Mi itt nem tudjuk megmondani miért pozitív. De azt sem írtad hány hetes voltál, minél idõsebb a terhesség, annál késõbb ürül ki a hcg.
Mi a helyzet veled? Kiderült már valami?

Kesett 3 napot, csinaltam ma egy tesztet es pozitív lett. Nagyon boldog vagyok. Ez már 100%? Ha igen, mit csinaljak? Mikor menjek orvoshoz? Mit egyek? Milyen vitamint szedjek? Es hogy mondjam meg a paromnak?

Mar keszulunk egy jo ideje a babara!De szeretnem felejthetetlene,romantikussa tenni!!!

Legjobb válasz: Elõször is gratulálok! Azt, hogy a párodnak hogy mond meg, neked kell tudnod. Én mindig vele csináltam a tesztet, együtt izgultunk, gondoltam, így a jó, elvégre együtt csináltuk :-) Orvoshoz az ember rögtön elszaladna, de elvileg ráérsz, ha kb. két hetet késik a mensid. Mert még olyan icurka-picurka, hogy lehet, hogy nem is látszik, és akkor csak izgulsz. (De én se bírtam ki :-)) Szóval jó babavárást kívánok!

Elõször is gratulálok! Azt, hogy a párodnak hogy mond meg, neked kell tudnod. Én mindig vele csináltam a tesztet, együtt izgultunk, gondoltam, így a jó, elvégre együtt csináltuk :-) Orvoshoz az ember rögtön elszaladna, de elvileg ráérsz, ha kb. két hetet késik a mensid. Mert még olyan icurka-picurka, hogy lehet, hogy nem is látszik, és akkor csak izgulsz. (De én se bírtam ki :-)) Szóval jó babavárást kívánok!
Egy barátnõm ebédkor desszert helyett egy cumit tett az asztalra. :-) Egy hetet várhatsz a dokival, akkor már látni is lehet valamit az uh-n. A vitamin dologban elég eltérõek a vélemények, az elevitet nemigen javasolják ezen az oldalon. Ezt a dokiddal beszéld meg. Gratulálok, jó egészséget kívánonk nektek!
Szia! En is gratulalok! Szerintem csomagold be 1 kis ajandekdobozba a pozitiv tesztet, es ugy add at neki..:) sok sikert!
Szia!Gratulálok a babához!Nagyon irigyellek is érte és minden jót kívánok nektek!!!!! Menjetek el valahová vagy otthon egy finom vacsi után hallgassatok zanét stb.Vegyél valami apróságot a babának, elõkét, cipõcskét, stb., csomagold be, add neki és mondd, h erre hamarosan szüksége lesz a babátoknak.
Na majd megkapom, hogy én leszek a kérdésed megválaszolásának a fekete báránykája! Sajnos a teszt nem 100%, szerintem menje el 2 hét múlva a dokidhoz és ha õ is azt mondja, hogy igen, ott a babátok, akkor örülj neki! Nehogy csalódás érjen!! Szorítok, hogy minden rendben legyen és babás legyél!!
Csak hogy megnyugodj csinálj még egy tesztet, én 4 nap alatt 13-at csináltam. :) A párodnak pedig szerintem tök jó ötletet adtak az elõttem szólók, bár én nem bírtam ki és telefonon elmondtam, már bánom!:( Úgyhogy nagyon készülj rá, és tedd felejthetetlenné!
A negatív teszt az hazudhat, viszont a pozitív az nem!Persze én is csináltam másnap reggel mégegyet, hogy biztos legyek (nagyon halvány volt a második csík)! Szóval gratulálok!!!Nekem a teszt becsomagolása és átadása tetszik, az eredetibb, mint a megszokott cipõcske!:) Én a mensi elött 2 nappal csináltam az elsõ tesztet, mert a tüneteim megvoltak már és ct vizsgálatra kellett mennem!Ott megkérdezték terhes vagyok e, mire mondtam lehet, sõt!Így a ct elmaradt, délután teszteltem!Este a párom kérdezte mit mondtak a ct-n, így közöltem, hogy elmaradt, mert terhes vagyok!De én is a tesztet adtam volna neki, ha nem így alakul!:) 19 hetes kismama
Ha a terhességi teszt papírját elolvasod végig, figyelmesen, akkor ott szerepel, hogy a + tesz még nem jelenti azt, hogy babát vársz. (Lehet ciszta, vagy szerencsétlenebb esetben akár méhenkívüli terhesség is.)
SZia! Elõször is gratula. Ha a terhesség nem is 100% de 99% szerintem :) ) Kérj idõpontot ultrhangra, (nõgyógyásza válogatja, hogy ki mikor javasolja az utlrahangot, én olyanról is hallottam, hogy 8 hetes terhesség elõtt nem érdemes menni. Merthogy akkor már biztosan lehet a szívhangot észlelni. Szerintem próbálj meg kérni egy idõpontot tõle illetve ultrahangra, és akkor meglátod mit mond. Lehet, hogy azonnal berendel. Vitamin: Van több fajta terhesvitamin, Elevit, Gravida. Ezek nagyjából egyforma összetételûek, de nem olcsóak. Folsavat mindenképpen szedjél, azzal megelõzhetõ a nyitott hátgerinc. Enni sok gyümölcsöt, zöldséget, teljes kiörlés gabonából készüt kenyeret. ne fûszerezz, fõleg ne sózz nagyon.

Csináltam egy terhességi tesztet és pozitiv lett! Meg nem tudok elmenni orvoshoz mert külföldön vagyok de nagyon sokat görcsölök és a melleim is sokat nőttek! Ez természetes hogy ennyit görcsölők?

Legjobb válasz: Nekem a pozitív teszt elõtt nagyon fájtak a melleim, a hasam és a derekam, de olyan szinten, hogy nem tudtam felkelni az ágyból. Kint sem tudsz elmenni orvoshoz? Nem ártana azért egy megerõsítés, hogy minden rendben van.

Nekem a pozitív teszt elõtt nagyon fájtak a melleim, a hasam és a derekam, de olyan szinten, hogy nem tudtam felkelni az ágyból. Kint sem tudsz elmenni orvoshoz? Nem ártana azért egy megerõsítés, hogy minden rendben van.
Rendben van ez így, gratulálok. Elég ha 8-10 hetesen mész elõször orvoshoz. Az én dokim így kéri.
Gratulálok! Nekem ugyanezek voltak a tünetek, olyan menzesz szerû görcsök, hogy rohantam 10 percenként a vécére, hogy biztosan megjött. Ez a nemvárt után 10-12 nappal megszûnt, de az iszonyatos, egyre fokozódó mellfájdalom maradt. 6+3 hkm
én is eléggé görcsöltem úgy a 6-7. hétig, normális volt. azt szokták mondani, ha nem olyan összegörnyedõs és nem vérzel, akkor nincs baj! pihenj sokat, és nyugodtan kezdj el magne B6-ot szedni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom a valaszokat, most mar megnyugodtam hogy biztos nincs baj! 6-dikan megyek haza es egyben akor megyek a dokihoz is! :)
Drog tesztet?
A kérdező hozzászólása: terhességi tesztet
Minél hamarabb menj el nõgyógyászhoz. A mai tesztek ha pozitívak, akkor az terhesség. (a negatív meg nem tuti)
A kérdező hozzászólása: k.rva életbe
A marihuánában meg szerintem THC van, nem pedig HCG. Elõzõ vagyok
védekeztél? ha igen, akkor szívás, ha nem, akkor meg így jártál... ha pozitív, akkor szinte biztos, hogy terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: védekeztünk. lehet a teszt pozitív a cucctól?
Kétlem.
bocsi de te ostoba vagy.
(ui: elsõ voltam, csak elfelejtettem odaírni)
Szerintem máris érdemes elmenned! :) Gratulálok! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! :)
Már menj is.Biztos ad majd terhességmegtartó gyógyszert, ill. hát vetélés után szoktak.Biztos ami biztos. Én már az 5. héten szaladtam a dokihoz, mivel már volt két vetélésem.Kaptam Duphastonr rá.Akkor igaz még nem uházott, hisz pici volt a terhesség, de neked már mindennek kell lennie, látni fogod a picurod kis szivecskéjét. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Megmondom õszintén már alig várom hogy lássam, meg halljam a kicsi szivét dobogni :) neked is köszönöm hogy válaszoltál!(te dolgoztál állapotosan?)
Második vagyok. Nem, karácsonykor tudtam meg hogy baba van, és januárba már nem mentem.Mivel álló munka, sok utazás, zötykölõdés.Még csak tesztem volt, de a háziorvos már ki is írt.Nem mertem kockáztatni, bár az elõzõ kettõvel is az elejétõl itthon voltam, mégis baj lett, tehát nem ez befolyásolja a dolgot, pesze extrém nehéz munkát nem szabad semmiképp. Szép és egészséges terhességet neked.
A kérdező hozzászólása: Én dolgozom most is , reggelente takarítás van a munkahelyemen aztán csak ücsörgés, de néha érzem föleg most a melegben hogy fáradok akkor megállok pihenni, lehet az orvos engem is kiir majd táppénze rögtön, majd kiderül mit lát a legjobbnak. Viszont kívánok minden jót!
Nekem is volt a terhességem elõtt egy vetélésem kb. 9 hetesen, utána 2, 5 hónappal lettem várandós újra. Mivel pedagógus vagyok, volt 2 hónap szünetem, szeptemberben 17 hetesen még visszamentem dolgozni, decemberben kiírt véglegesre a doki, féligmeddig veszélyeztetett terhes voltam (nem kellett feküdnöm, csak kímélni magam). A babám 37. hét után született, teljesen egészségesen, éretten (3500g 55 cm) és nem volt semmi komplikáció. Amikor nekem pozitív lett a tesztem én elsírtam magam örömömben, ez a boldogság és az az "csoda" érzés, ami akkor született meg bennem, ma is tart, amikor a kislányomra nézek. A legjobb dolog! :)

Csütörtökön lesz két hete, hogy műtéti beavatkozással fejeződött be a terhességem, sajnos a panaszaim ma is meg vannak, fájnak a melleim, szurkál a hasam, stb, ma csináltam egy tesztet és pozitív lett, akkor most ez mi?

Legjobb válasz: Szia! Együttérzek veled, nekem 10 hete volt. Kb 2 hétig erõsebb terhességi tüneteket produkáltam, mint a két végig kihordott terhességem alatt. És a HCG sokára ürül ki a szervezetedbõl, még bõven benne van az emlék. Kitartást! :o)

Szia! Együttérzek veled, nekem 10 hete volt. Kb 2 hétig erõsebb terhességi tüneteket produkáltam, mint a két végig kihordott terhességem alatt. És a HCG sokára ürül ki a szervezetedbõl, még bõven benne van az emlék. Kitartást! :o)
Ez velem is így volt. A tünetek még egy darabig megmaradnak és a terhességi hormon majd idõvel kiürül. Én is kívánós voltam, fáfta mellem és a pocakom is olyan volt, mintha még terhes lennék.
a hcg szinted. az akkor nö mikor benned sejt növekszik. a terheség alatt nöta hcg ez amit kijelez a teszt is. gondolom a 2 hét alatt még nem ment le a hcg szinted, ez nem jelenti hogy terhes vagy csak azt hogy idö kell míg a szervezeted vissza áll. ezért húzodik amelled´is a hormon szinted sincs még rendben. pl a barátnömnek terhes érzése volt. elment a dokihoz aki korai terheséget állapított meg, és 2 nap múlva vissza rendelte. a hcg szint 2 naponta duplázódik, így két nap múlva pont 2x-e kellett volna lennie de ugyan annyi volt, így a doki egy elhalt petesejtet gondolt ami ki is jött egy menzesszel. de hogy ilyenkor mennyi idö mig le megy hcg szint nem tudom.
sajnos nekem is volt tavaly májusban egy mûtétem! nagyon sajnálom, hidd el nekem, és fel a fejjel, minden rendbe lesz. csak még annyit, hogy nekem utána egyáltalán nem volt semmi panaszom, és semmi terhességi érzésem. de persze ez nem jelenti azt, hogy az én esetem volt a normális. fel a fejjel, minden rendbe lesz.
Szerintem ez elég egyértelmûen terhesség. De ha elmész dokihozz, kiderül 100 %ra.
Szerintem tuti baba. A hõ nem mindig árulkodik a terhességrõl.
sosem lehetesz biztos semmiben. pl: barátnõmnek is pozitív lett mégsem volt terhes. de ne gondolj mindíg a legrosszabbra sem drukkolok hogy baba legyen
persze hogy baba. Késik is?hol méred a hõdet??és reggel?
cysta tutira nem mert akkor fönt marad a hõd.
A tesztnek higgy, a hõ bizonytalan! És gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Egy hete késik és reggel mértem a hõmet szájban.

A mensimnek jövöhéten kellene megjönni, de feszül a mellem, hányingerem van. Ma csináltam egy tesztet és halvány pozitv lett. Lehetséges, hogy mensi elött pozitiv a teszt?

Legjobb válasz: pozitiv iranyban nem nagyon teved! irany a nodoki, amint lehet rakszuresen voltal? nekem is mint a felettem ironak keson indult meg a hcg termeles, es negativat mutatott, amikor mar terhes voltam, de pozitiv iranyban sose teved a teszt, csak negativba!

pozitiv iranyban nem nagyon teved! irany a nodoki, amint lehet rakszuresen voltal? nekem is mint a felettem ironak keson indult meg a hcg termeles, es negativat mutatott, amikor mar terhes voltam, de pozitiv iranyban sose teved a teszt, csak negativba!
Persze, lehetséges. Vannak tesztek, amelyek a mensi idõpontja elõtt már 1 héttel ki tudják mutatni a terheséget. Szerintem tesztelt pár nap múlva, és ha akkor is + , akkor irány a nõdoki!
a hcg szinttõl múlik, ha neked gyorsan emelkedik, akkor már mensi elõtt is kimutatja a teszt. Nekem elõtte 1 héttel még nem mutatta ki a babát, el is keseredtünk, de aztán mégsem jött meg és a mensi megjövetelének elmaradása után 2 nappal újra teszteltem, amin nagyon nagyon halvány volt a csík. nem is hittem el, és már a 21.hétben tartunk. Szóval biztos, hogy ott van a baba. Nagyon vigyázz magadra, pihenj sokat és most semmi megterhelõt ne csinálj, ne emelgess, mert most fog beágyazódni a picur, vigyázz rá. Gratulálok

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!