Találatok a következő kifejezésre: Csináltam egy és (1074 db)

Ovulációs tesztet csináltam tegnap erős két csíkkal, ma is csináltam egyet és épp csak, hogy elhalványodott, ez jelentheti azt hogy sikerült a teherbe esés?

Jártatok már így?

Legjobb válasz: Ha ovulációdra használtad akkor este kell használni és ha pozitív akkor szexelj!:) Ha reggel csináltad jóstesztként és pozitív akkor vegyél terhességi tesztet! Ha tegnap voltatok együtt akkor ne is próbálkozz ilyenekkel majd 14 nap múlva! Sok Sikert!

Ha ovulációdra használtad akkor este kell használni és ha pozitív akkor szexelj!:) Ha reggel csináltad jóstesztként és pozitív akkor vegyél terhességi tesztet! Ha tegnap voltatok együtt akkor ne is próbálkozz ilyenekkel majd 14 nap múlva! Sok Sikert!
Dehogyis.... :S Ez azt jelenti, hogy ma van peteérésed. Az elsõ negatív nap=peteérés.
Attól függ, hogy a ciklusod melyik napján csináltad és , hogy melyik napszakban.
A kérdező hozzászólása: tegnap együtt voltunk. csak össze jött nem?
A kérdező hozzászólása: és játszhatok rajta? :$ :D
Nekem is volt ilyen a barátaimmal amikor csináltunk egy szervert.Pont azt írta ki amit te, azt a premiumos valamit.De am nem csak te vagy dühös erre hanem mi is :D

Hétfőn reggel csináltam CLEARBLUE tesztet, jól láthatóan + lett. Hétfőn délután csináltam egy Kék-Csík tesztet aminek 25 az érzékenysége, azon is jól látható volt a 2. vonal. Ma reggel csináltam egy Gabrielt, és alig látszik a 2. csík. Ez miért van?

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy ez mennyire fog megnyugtatni a valaszom, de nekem az elejen egyedul a clearblue mutatta ki a terhessegem. A nemvart napjan teszteltem egy clearblue-val ami halvany pozitiv lett, volt otthon egy 10-es erzekenysegu tesztem gondoltam megcsinallom azt is, annak erossebbnek kene lennie. Hat semmi nem jelent meg rajta!! Negativ volt pedig ugyan azt a vizeletet hasznaltam. Es babas voltam. Tudom, hogy nem a clearblue a legerzekenyebb ezert en sem igazan ertem de szerintem nem kell aggodnod. Sokan azzal magyarazzak, hogy alitolag nagyobb teruleten kepes felszivni a vizeletet, jobb minosegu mint tarsai. Garatulalok es boldog babavarast!!

Nem tudom, hogy ez mennyire fog megnyugtatni a valaszom, de nekem az elejen egyedul a clearblue mutatta ki a terhessegem. A nemvart napjan teszteltem egy clearblue-val ami halvany pozitiv lett, volt otthon egy 10-es erzekenysegu tesztem gondoltam megcsinallom azt is, annak erossebbnek kene lennie. Hat semmi nem jelent meg rajta!! Negativ volt pedig ugyan azt a vizeletet hasznaltam. Es babas voltam. Tudom, hogy nem a clearblue a legerzekenyebb ezert en sem igazan ertem de szerintem nem kell aggodnod. Sokan azzal magyarazzak, hogy alitolag nagyobb teruleten kepes felszivni a vizeletet, jobb minosegu mint tarsai. Garatulalok es boldog babavarast!!
Szia! Nekem a nemvárt elõtt 2 nappal kimutatta a One Step teszt. A következõ nap csináltam újra a biztonság kedvéért és nagyon halvány lett. Feltettem itt ezt a kérdést, és azt a választ kaptam hogy azért mert a HCG hormon feloldódott a szervezetemben (pl több vizet ittam). Én ennek tulajdonítom, és nem izgultam tovább. Rákövetkezõ második nap újra erõs 2 csíkom lett. Ne izgulj, ami egyszer pozitív valószínûleg újra pozitív lesz :-) 11 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszotoket, és próbálok nem idegeskedni!!!

Ugye van baba? 03-án csináltam egy tesztet! Picit halványabban, de látszott a második csík is! Ma reggel megint csináltam, és egyáltalán nem volt erőssebb? vagy korán csináltam?

Legjobb válasz: Szia! Az mindegy, hogy halvány, vagy erõs csík van e. Én is csináltam 3 nap alatt 3 különbözõ tesztet, és mind a hármon nagyon halvány csík lett csak, most vagyok 19 hetes terhes. Gratulálok:)

Szia! Az mindegy, hogy halvány, vagy erõs csík van e. Én is csináltam 3 nap alatt 3 különbözõ tesztet, és mind a hármon nagyon halvány csík lett csak, most vagyok 19 hetes terhes. Gratulálok:)
Szia! Nekem a nagyon halvány csikból, van egy 2 hónapos babóm!!
Örülj én ne azon agyalj, hogy milyen halvány...:-)Gratulálok!:-)És tedd el emlékbe, nekem is megvan mindkét halvány csíkos tesztem. 6 hónapos kislány anyukája.
Szia! Nekem is nagyon halovány lett, nem is voltam biztos benne, hogy ott van az a bizonyos második, gondoltam, a szemem káprázik csak. Aztán elmentem dolgozni, este hazaértem, megnéztem és még ott volt! Sõt, ahogy kiszáradt, picit erõsebben látszott. Eltettem én is emlékbe, most pedig 22 hetes pocakosan már nagyon várom az eredményt:) )

Nekem ma van a 3. napja, hogy késik a menzeszem, de ma csináltam egy tesztet és negatív lett. Lehet, hogy korán csináltam a tesztet?

Legjobb válasz: Szia sorstárs! Dettó ugyanígy vagyok. Ráadásul 10-es tesztet csináltam. Holnap reggel én még megnézem. Szerinem te is várj még 1-2 napot, hárha csak a hormon késõbb jelenik meg a vizeletünkben. Drukkolok magunknak! Írj, hogy mi volt!

Szia sorstárs! Dettó ugyanígy vagyok. Ráadásul 10-es tesztet csináltam. Holnap reggel én még megnézem. Szerinem te is várj még 1-2 napot, hárha csak a hormon késõbb jelenik meg a vizeletünkben. Drukkolok magunknak! Írj, hogy mi volt!
Szia! Nem, délután csináltam a tesztet. Interneten rendeltem külföldrõl. One Step easy Pregnancy teszt a neve. 10-es érzékenységû.
A kérdező hozzászólása: Én is drukkolok neked!
Sziasztok!Nekem is késik már két napja, ma csináltam 10 erõsségüt és nekem is negativ lett.Akkor nem vagyok egyedül evvel a problémával.Azt hiszem várok még 1-2 napot és újra megprobálom.Remélem pozitiv lessz, mindannyiunknak!
Sziasztok! 1. válaszoló vagyok. Nem bírtam magammal, és most is csináltam egy tesztet (van egy rakat): + lett! Nagyon halvány, de ott van! Szerintem holnapra nektek is ott lesz!
A kérdező hozzászólása: 1.válaszoló reggel csináltad meg a tesztet? Milyen nevû terhességi tesztet használtál?

Mensi elött egy héttel csináltam tesztet és halvány pozitiv lett. Most egy nappal az esedékes mesi elött megjött, de nem az anagy mennyiség ami szokott jönni és darabos. Csináltam ma még egy tesztet és az is halvány pozitiv lett. Most akkor mi lehet?

Legjobb válasz: Mindenképp menj dokihoz, mert eléggé vetélésgyanus ez a darabos dolog.. A második teszt pedig lehet pozotív akkor is mert a vetélés után a terhességi hormonok még fennmaradnak egy ideig..zóval doki és ott mondd el mi volt, mert szükség lehet egy tisztításra, de még az is lehet minden rendben van.

Mindenképp menj dokihoz, mert eléggé vetélésgyanus ez a darabos dolog.. A második teszt pedig lehet pozotív akkor is mert a vetélés után a terhességi hormonok még fennmaradnak egy ideig..zóval doki és ott mondd el mi volt, mert szükség lehet egy tisztításra, de még az is lehet minden rendben van.
Szerintem ha darabos, akkor valószínûleg elment a baba. Ne haragudj, de mensi elõtt egy héttel, szerintem korai volt tesztelni. Jobb megvárni, hogy megjön-e, és utánna is csak pár nappal tesztelni. Jártam már én is úgy, hogy 9 napot késett, csináltam tesztet, negatív lett. Esetleg majd ha elmúlik a mensid, menj el dokihoz, hogy nézzen meg. 2 gyerek anyukája
Szia! Elképzelhetõ, hogy kémiai terhességed volt, és a vérzéssel kiürült a szervezetedbõl. Nekem is ilyen volt június elején. Ilyenkor még az uh sem mutatja ki, csak a nagyon érzékeny tesztek. Ha többre vagy kíváncsi, akkor írd be a keresõbe, hogy kémiai terhesség. Remélem tudtam segíteni
szia! szerintem meg egyáltalán nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni! nekem a szomszédom mind két terhességégnél menstruált még egy picit a pozitív teszt után! persze menj el dokihoz, hogy nézzen meg! sõt még egy olyat is mondok neked, hogy a barátnõm terhes, és elkezdett vérezni darabosan, és semmi baja nincs, annyi hogy egy pár napig szednie kellett a gyógyszert, a vérzés miatt! nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni! nyugi, nem lesz semmi baj, amúgy is ha elvetéltél volna, akkor az erõs görccsel is jár! ja és én is egy héttel a mensi elõtt teszteltem, és már akkor kimutatta! szóval az sem volt korai! jó egészséget!
Szia! Az elõzõ válaszadónak:sajnos nem feltétel a vetéléshez az erõs görcs.Sajnos én tapasztaltam! Remélem minden rendben lesz! Szorítok!
Én sem görcsöltem, nem éreztem, hogy baj van, nem is jött meg. Mégis elhalt a baba a 8. héten, és mûtéti befejezés lett a vége. Azért szorítok, hogy ne legyen semmi baj.
ha halvány a második csík, akkoris pozitívat jelent csak kevesebb a HCG az függ a vizelet koncentrációjától, ha többet iszol akkor tuti halványabb lesz, az meg hogy utána eltûnik a csík az természetes lehet
Milyen az a kémiai terhesség? Amúgy biztos pozitív volt neki a teszt, mert halvány csík ott volt, hacsak elõtte nem rég voltál terhes, de elvileg szülés után nem szokott már kimutatható lenni a HCG, a halvány csík meg azt jelenti, hogy több a kelleténél, de nem sokkal. Az egyfajta betegség miatt is termelõdhet, nem csak terhesség, de ritka. Valszeg vetélés volt, de ha az elõzõ menzid egy hónapja volt, akkor ilyen hamar nem lehettél terhes úgy, hogy kimutassa a teszt, bár ki tudja. Lehet tényleg vetélés volt. Nem tudom mikor írtad ezt a kérdést és mi a helyzet azóta, de menj el dokihoz, a te érdeked, így megtudod mi a gond, és elkerülhetitek a további komplikációkat, nehogy szövõdménye legyen. De hallottam olyat is, hogy valaki csak beképzeli magának a második csíkot. Vagy állterhes, de az többnyire olyan nõknél fordul elõ, akik nagyon szeretnének babát, és nem olyanoknál akik rettegnek tõle. Puszi.

Ha se barnázás, se émelygés, se mellfeszülés nincs, de 4 napja késik lehet még remény. Csináltam egy tesztet az negatívot hozott, igaz este csináltam és nem reggeli vizelettel! Az számít?

Legjobb válasz: Szia.Remény az mindig van :)Van akinek számit van akinek nem.Én az elmaradt mensi után 2nappal csináltam munka után és pozitiv lett :) Minden jót 30hetes kismama

Szia.Remény az mindig van :) Van akinek számit van akinek nem.Én az elmaradt mensi után 2nappal csináltam munka után és pozitiv lett :) Minden jót 30hetes kismama
Nekem sem volt semilyen tünetem, habár a mensi elmaradása után 3 napra már kimutatta a terhességet. Attól függ hány naposak a ciklusaid. Reménykedj.
szia én is reménykedtem nekem is negatíyv lett a teszt az uh is úgy nézett ki mintha petezsák lenne azátn tessék ma meg beteg lettem, de majd talán szeptemberben sikerül

Tegnap csináltam egy tesztet és + lett. Van még valaki aki nagyon a terhesség elején van?

2. baba, nem tervezett, de természetesen megtartjuk. Szivesen beszélgetnék neten ,akivel egy időszakban vagyok várandós:)

Legjobb válasz: Hétfõn és ma csináltam egy-egy pozitív tesztet. (a hétfõit halványnak találtam) :-) Nekem is van már egy gyermekem, szívesen beszélgetek veled.

Hétfõn és ma csináltam egy-egy pozitív tesztet. (a hétfõit halványnak találtam) :-) Nekem is van már egy gyermekem, szívesen beszélgetek veled.
Én szombaton csináltam pozitívat nekem is második baba. És én is nagyon szívesen beszélgetek.
Sziasztok, mi is nagyon az elején vagyunk, én is most teszteltem pozitívat. Nálunk is kistesó lesz, már van egy 1, 5 éves kisfiam. Hol beszélgettek? Csatlakoznék ha lehet.
sziasztok, en is tegnap delutan teszteltem halvany pozitivat, ma kellett volna megjojjon, remelem mar nem fog:) nalunk is kisteso lesz, elso honap probalkozas volt ez:)
A kérdező hozzászólása: De jó többen is vagyunk. Szerintem msnen vagy facebookon?:) Hova valósiak vagytok? Én Bp.
2 vagyok nekem jó ha facen beszélgetünk aki akarja privibe küldöm a nevet.
Én is szívesen beszélgetek, nekem a skype lenne a legmegfelelõbb. Vidéki kisvárosban élünk, már van egy kisfiam.
http://www.hoxa.hu/?p1=klub&p2=6669164 itt is tudtok dumcsizni:-9

Hellp! Valaki irna idee gy ojan pogramot amit letölthetek h videofelvételt csinálhasak a call of duty rol mer csinaltam egyet de az nem sikerült mer nem volt hangja ezér kelene egy ien pogram amivel csinalhatok es van hangja is irna ide valaki iet?

a videom youtubon ird be h szeny100 es meglatod a problémat

Legjobb válasz: Fordítom: Help! Valaki írna ide egy olyan programot amit letölthetek hogy videó felvételt csinálhassak a Call of Duty-ról mert csináltam egyet de az nem sikerült mert nem votl hangja ezért kellene egy ilyen program amivel csinálhatok és van hangja is, írna ide valaki ilyet? Fraps!

Fordítom: Help! Valaki írna ide egy olyan programot amit letölthetek hogy videó felvételt csinálhassak a Call of Duty-ról mert csináltam egyet de az nem sikerült mert nem votl hangja ezért kellene egy ilyen program amivel csinálhatok és van hangja is, írna ide valaki ilyet? Fraps!
Fraps
Call of Duty helyett inkább írni tanulj meg aranybogaram.
Elsõ válaszolónál köszönjük, hogy lefordította nekünk ezt a kérdést, mert az az igazság, hogy alig akadt a kérdésben egy pár értelmes szó. Amúgy én is a fraps-ot ajánlom.
válaszolónak* :)
a videóddal az a probléma hogy... ROHADT SZAR A ZENE
A kérdező hozzászólása: 3 éve cod ozok és 3 éve szarok a tanulásra de igyis 3mas4 es vok és én is tom h szar a zene a videon és köszi a normal válaaszokat!
Majd ha felnõsz... Bánni fogod hogy szartál a tanulásra! Gondolom nem vagy 10 évesnél több!

6 hetes vagyok, csináltam egy tesztet kíváncsiságból, és halványabb lett mint 1 hete. Valami baj lehet?

Voltam má orvosnál,lemérte a babát,szívhang még nem volt.Hétf?re hívott vissza.A tüneteim megvannak (szédülés,mellfeszülés)

Legjobb válasz: Szia! Ugyanolyan teszttel csináltad, ugyanabban az idõben? Ha valami baj van, akkor més a szervezetben elég sokáig kimutatható a hcg. Szóval szerintem ne izgulj. Bár én is olyan izgulós vagyok, hogy 2 UH között 2 tesztet is csináltam, hogy biztos-e... pedig már volt szívhang az elsõnél is... Mikor mész legközelebb dokihoz?

Szia! Ugyanolyan teszttel csináltad, ugyanabban az idõben? Ha valami baj van, akkor més a szervezetben elég sokáig kimutatható a hcg. Szóval szerintem ne izgulj. Bár én is olyan izgulós vagyok, hogy 2 UH között 2 tesztet is csináltam, hogy biztos-e... pedig már volt szívhang az elsõnél is... Mikor mész legközelebb dokihoz?
Jah, látom hétfõn mész... akkor maj megnyugszol tutira! :)
Ha ugyanolyan erõsségû... 1hét alatt már nagyon erõs pozinak kellene lennie a tesztnek. Én a helyedben hamarabb mennék orvoshoz! Remélem, nem lesz baj! Nekem volt elhalt terhességem, a 7. héten halt meg, de a 10. héten is hánytam, és akkortájt múlt csak el a mellfájás is! A tünetekre sose adj, menj dokihoz!
3 vagyok. Ez nagyon jó hír!! Remélem, azóta is minden OK!? :)
Gratulálok!! :) Gyönyörû a babád! (3.)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Ma voltam az orvosnál, 7+6 hetes vagyok, és ababa 1.38 cm.Azt mondta az orvos, hogy minden rendben van.Legközelebb 2 hét múlva megyek hozzá.Nem csinálok több tesztet, mert csak idegeskedtem ebben a pár napban és felesleges volt.:-)
A kérdező hozzászólása: Szia! Pénteken megyek újra uh-ra.Én is remélem, hogy minden oké lesz.Én úgy érzem, hogy igen.A cicifeszülés még megvan, szerintem ez jó jel, és nagyon érzem, hogy jól van a babám.Kicsit félek, mivel volt már vetélésem kettõ, igaz mindkettõ nagyon korai szakaszban volt (5.héten), ma pedig 10+1 hetes vagyok.Nagyon vigyázok magamra, nem emelek, pihenek sokat.Pénteken megírom, mit mond a doki.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Voltam uh-n és gyönyörû képet kaptam, meg is osztom veletek!!! http://kepfeltoltes.hu/090315/img003_www.kepfeltoltes.hu_.jpg 2 hét mulva genetikai uh-ra megyek, minden rendben van azt mondta a doki.
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm szépen!!!:-)))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!