Találatok a következő kifejezésre: Csináltam Clearblue nagyon nagyon nagyon halvány (2 db)

Csináltam Clearblue tesztet, nagyon nagyon nagyon halvány volt, 3 nappal a menzi előtt. Hihetek neki? Igaz este csináltam. De szinte alig látszik.

Legjobb válasz: Gratulálok neked.A halvány pozitív is pozitív teszt.Amennyiben még nem hiszed el,2-3 nap mulva tesztelj újra.Én úgy tudom a Clearblue teszt elég érzékeny.Hány naposak a ciklusaid?

Gratulálok neked.A halvány pozitív is pozitív teszt.Amennyiben még nem hiszed el, 2-3 nap mulva tesztelj újra.Én úgy tudom a Clearblue teszt elég érzékeny.Hány naposak a ciklusaid?
Ha este csináltad és akár csak halvány is akkor gratula! Én is este csináltam, mert én annak jobban hiszek...az a tuti. üdv. 5 hetes kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: 30 naposak a ciklusaim. Remélem tényleg baba! Holnap reggel csinálok újat! Köszönöm nektek!
Szia!Én is ezt a tesztet használtam, a menszi elõtt 3 nappal már pozitívat mutatott.Igaz, én reggeli vizeletbõl csináltam!Gratulálok és jó babavárást kivánok! Puszi:egy 9 hetes pocakos

Tegnap reggel csináltam egy tesztet, ami + lett, ez HCG teszt volt. Annyira meglepődtem, hogy 2. pisiből csináltam Clearblue-t, ami nagyon-nagyon halvány lett. Ma reggel ugyanaz a fajta HCG - lett.Most akkor terhes vagyok, vagy nem?

Most mi van? H?m magas, picit barnázok, de a doki szerint normális, mert most kellene a mensinek zajlania.

Legjobb válasz: Még egy kérdés: Ebbe a barna folyásba nagyon pici kis darabok vannak. Lehet ez a nyálkahártya kis darabjai? Vagy mi lehet? Annyira nem görcsölök, csak olyan mensiszerûen. Baj lesz?

A kérdező hozzászólása: Még egy kérdés: Ebbe a barna folyásba nagyon pici kis darabok vannak. Lehet ez a nyálkahártya kis darabjai? Vagy mi lehet? Annyira nem görcsölök, csak olyan mensiszerûen. Baj lesz?
Nem kell tesztelj..terhes vagy, jelentkezz be a dokihoz és menj el kb. 2hét múlva, akkor márminden látszik az uh-n. Mondd, hogy pozitívat teszteltél. A2. azért lett halványabb, mert már elõtte pisiltél. A ma reggelit nem értem, de biztos nem jó volt valami. Ha van otthon teszted, akkor elhasználhatod holnap, de ha nincs nem kellvenni..csak doki!
A barnázás esetén ha darabos, akkor azért jobb megnézetni elõbbmi is van, mert a sarabos nem jó jel.
Szia ! Nekem 2 + GRAVI HCG teszt után megjött! Akkor vagy terhes, ha az UH-on látszik a baba!
A kérdező hozzászólása: Mai teszt negatív...:(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!