Találatok a következő kifejezésre: Csináltam 3 és (204 db)

3 hónapjo járunk a brátommal, és mos szeretné, ha orálissan kielégítném. Eddig ilyet még nm csináltam XD, és ha szájba veszem a pén ízt, nem jön rá, hogy ebbe még kezdö vok? Nem akarok ciki szitut.

Legjobb válasz: mond neki,hogy régebben pénzért csináltad és profi vagy. addig nézz meg pár oktatófilmet a neten és szivd úgy,hogy a segge beszivja a lepedõt. (mint egy ipari porszivó.)

mond neki, hogy régebben pénzért csináltad és profi vagy. addig nézz meg pár oktatófilmet a neten és szivd úgy, hogy a segge beszivja a lepedõt. (mint egy ipari porszivó.)
És ha rájön akkor mi van?:D Mi ebben a ciki?Eddig még nem szoptál, hát nagyon ciki!-.- Elkezded sz.pni mint 1nyalókát:D:D és nem fog rájönni!
pén ízt? :D:D Ha nagyon béna vagy, nem fog rájönni.. Én azt mondta sajnos az elsõ barátomnak, hogy volt már elõtte barátom, akit orálisan kényeztettem.Közben még csókban is õ volt az elsõ.Össze vissza dicsért, imád velem csókolózni, imádja ahogy a számmal kényeztetem stb. :D Néha úgy elmondanám, hogy nekem õ volt az elsõ, de nem akarom, hogy tudja, hogy hazudtam ebben is..Egy hazugság kiderülése után jöttünk össze, nem akarom jobban sokkolni.Igaz már nem is vagyunk együtt, de összejárunk. Szóval ha ügyes vagy, soha nem jön rá. 18 L
Szerintem amig nem tudod még leirni sem azt, amit szopni készülsz, addig ne próbálkozz vele! Pén ízt -hát én beájulok! :D PÉNISZ-nek hívják egyébként!
sztem inkább örül, h nem volt már 100 f.asz a szádba. Utálom az ilyen primitív buta kérdéseket -.- gondolkozz már.téged zavar h téged nyalt ki elõször?
Bizony, a pénisznek pén íze van!!!!! Tehát veheti szájba.
Mindenkinek el kell kezdeni valamikor, ne izgulj, menni fog.Csak a fogaiddal vigyázz.
Szerintem mond meg neki, hogy ilyet nem csináltál még nagy baj nem lesz belõle.

SOS! Van ennek így értelme? Akiknek csináltak a 3. napon hormonvizsgálatot (és csak a 3. napon, tehát nem kellett mégegyszer mennie), abból mit tudtak megállapítni? Nem úgy van, hogy a 3. és a 21. napon kell és a kettőt összehasonlítják?

Nem értem, mert a dokim nekem csak a 3. napra mondta. Még rá is kérdeztem, de azt mondta elég egyszer menni.

Legjobb válasz: Nekem amúgy a tsh (pajzsmirigy) és a tesztoszteron volt egy picit értékhatárnál, ami nem volt jó a babatervezéshez, és ami feltételezte (de nem orvos mondta amúgy, hanem egy fórumon), hogy lehet hogy inzulin rezisztenciám van, ami igaz is lett. Ezt a terhelés vércukor és inzulin vérvizsgálattal derült ki, önköltségen.

Nekem amúgy a tsh (pajzsmirigy) és a tesztoszteron volt egy picit értékhatárnál, ami nem volt jó a babatervezéshez, és ami feltételezte (de nem orvos mondta amúgy, hanem egy fórumon), hogy lehet hogy inzulin rezisztenciám van, ami igaz is lett. Ezt a terhelés vércukor és inzulin vérvizsgálattal derült ki, önköltségen.
Én ugyan így voltam, csak nekem meg a 21. napon kellett mennem.
A kérdező hozzászólása: És mit tudnak ebbõl így megállapítani?
A 3. napon az lh fsh arányát nézik. (kiderülhet: PCO például). A TSH-ból pajzsmirigyproblémát tudjnak megállapítani. A tesztoszteron elmozdulást is látják ami szintén nem kedvez a babatervezésnek, ha elmozdul. A 21. napon látják hogy nincs-e sárgatestelégtelenség a progeszteronból. A Prolactint is látják hogy mennyi, mert az is befolyásoló tényezõ. Csak a peteérés elõtt lehet az lh és fsh arányát jól megnézni, és csak a peteérés után lehet a progiszintrõl értékelhetõ adatokat kapni. Nem, nem hasonlítják össze.
Ja és a 3. napon nézik az ösztradiolt is ami a peteérési folyamathoz kell. Ebbõl is sok mindent le lehet szûrni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, és a segítséget. :) Remélem akkor tényleg kiderül, hogy mivel kell kezelni, hogy megmaradjon a baba, mert ez, hogy mindent kapok ömlesztve, ez nem annyira jó dolog.
Nekem a 21. napon is kellett mennem és még jó, mert a prolaktinom volt alacsony egy picit és azt ugyebár a 3. nap eredménye alapján nem lehetett volna megmondani. A gyógyszerek után a 2. hónapban terhes lettem.
Utolsó válaszoló írnál nekem privibe. Hogy volt mint volt és holnap megyek a 21. napi vérvételre voltam az 5 napon is. (a 3. napom pont hétvége volt) Két missedem volt az idén.

Utoljára jan 17 -22 ig volt mensim. Az elmult 3 napban csináltam 3 tesztet és mind 3 pozitiv lett igaz csak halványan. Lesz baba vagy nem mennyi az esélye a terhességnek?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem baba lehet a dologban. 3 + teszt nem téved. Még kevés a hcg szint a szervezetedben. Ha továbbra se jonne meg, akkor polo holnapután csinálj mégegyet, s az már eroteljesebb csík lesz. Drukkolok :-)

Szia! Szerintem baba lehet a dologban. 3 + teszt nem téved. Még kevés a hcg szint a szervezetedben. Ha továbbra se jonne meg, akkor polo holnapután csinálj mégegyet, s az már eroteljesebb csík lesz. Drukkolok :-)
Hát szerintem elég nagy!!!Gratulálok!!Milyen teszttel teszteltél? Ha kevésbé érzékennyel, lehet hogy csak ezért halvány, ha érzékenyebbel tesztelsz, lehet, hogy már a második is erõsebb.De vannak olyan esetek, amikor a hcg lassan emelkedik és ezért halvány, lehet, hogy 1-2 nap múlva már erõset tesztelsz.
Várj még 2-3 napot, tesztelj újra, addigra, megsokszorozódik a hcg szintje és erõsödni fog a csík! (ha nem jön meg) Egyébként a halvány pozitiv is pozitiv! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.gondolom még ezzel nem érdemes igy dokihoz menni hisz ugysem tudna semmit sem mondani vagy igen,
nem még korai, várd meg az elsõ nagyon erõs tesztet és akkor lehet esetleg bejelentkezni, de nem kell kapkodni, mert minél késõbb mész, annál többet fognak látni/mondani.

5 hónapos babám 3 és fél hónaposan már megfordult hasra és vissza is, de azóta se csinálta. Miért van ez? Elfelejtette volna?

Legjobb válasz: Ha rákényszerül újra megtanulja.Lehet,h elfelejtette,korai volt még,de nemsokára újra megteszi és azt már nem felejtik el.Az én lányom is kb.4,5-5 hós korától csinálta folyamatosan.

Ha rákényszerül újra megtanulja.Lehet, h elfelejtette, korai volt még, de nemsokára újra megteszi és azt már nem felejtik el.Az én lányom is kb.4, 5-5 hós korától csinálta folyamatosan.
Szia! Gyakran elõfordul, hogy egy baba alkot hirtelen valamit és utána sokáig nem csinálja. Ez azt jelenti, hogy túl korai volt még neki, és pl.: nagyon kifárasztotta, elment tõle a kedve egy idõre. Amint elég érett lesz hozzá, eléggé megerõsödik, rögtön újra fog próbálkozni vele! Ne aggódjál emiatt! :-)

Mensim előtt 1 héttel csináltam 3 tesztet, mert fájt a mellem, és mind a 3 pozitív lett. A múlt hónapban késett a mensim 2 hetet, és amikor megjött, alig véreztem, és kb csak 3 napig tartott. Létezik, hogy már akkor terhes voltam?

Legjobb válasz: Szia. Nagy a valószínüsége,hogy már a múlt hónapban teherbe estél.Menj orvoshoz,és ö megmondja a nagyságból,hogy mennyi idös az embrió. Gratula a babához. 29hetes kismama.

Szia. Nagy a valószínüsége, hogy már a múlt hónapban teherbe estél.Menj orvoshoz, és ö megmondja a nagyságból, hogy mennyi idös az embrió. Gratula a babához. 29hetes kismama.
Szia! Igen elképzelhetõ. Én úgy jártam hogy nem jött meg a mensesem, de a teszt amit csináltam negatív lett. Beszedtem a fogamzásgátlót, mire következõ hónapban sem jött meg, így csináltam még egy tesztet. Az pozitív lett, és kiderült már múlt hónapban terhes voltam. A kicsinek azonban nem lett semmi baja hála istennek.
Szerintem is már akkor terhes voltál, hiszen a teszt nem valószinû hogy ilyen korán kimutátná a pozitiv eredményt ha csak most estél volna teherbe!
szerinetm is lehetseges hogy mar terhes voltal.ha akkor nem is a tesztek 4 hetest mutathatnak ki leghamarabb, szoval igen.

Nem várt menzi után 2 nappal nagyon halvány lett a teszt. Megismételtem 3 nap múlva ismét halvány lett. Azóta csináltam még 3 és mind negatív lett, a tesztek egyfomák voltak. Mi lehet ez?

azóta sem jött meg,de nagyon félek hogy valami baj lehet.holnap megyek dokihoz,de jól jönne néhány hozzászólás.félek,nehogy elhalt terhesség legyen.nincsenek nagy görcseim,csak szúrkál a petefészkem néha.

Legjobb válasz: Holnap biztos mész vérvételre, melybõl biztosra megállapítják, hogy terhes vagy-e, szerintem, ahogy te fogalmaztál, ha elhalt terhesség lenne szerintem véreznél. Különben én nem vettem volna 3 egy formát, lehet ennél is széri hiba :-).

Holnap biztos mész vérvételre, melybõl biztosra megállapítják, hogy terhes vagy-e, szerintem, ahogy te fogalmaztál, ha elhalt terhesség lenne szerintem véreznél. Különben én nem vettem volna 3 egy formát, lehet ennél is széri hiba :-).

Valaki segítsen a sims 3-am kb 5 perc után magától kilép és azt írja ki hogy a mûködése leállt mit tegyek? Nagyon idegesít régebben sose csinálta ezt. És letöltött a játék.

Legjobb válasz: Azóta megoldódott a problémád? Ha nem, akkor milyen windows-t használsz? Windows 7-re tudok megoldást, ami nekem megoldotta ugyanezt a problémát: Windows 7-nél a Start menüben, win8-nál számítógép információi és a speciális rendszerbeállítások jobb gombbal kattints a "Számítógép"-re, a legördülõ oszlopból válaszd ki a Tulajdonságok menüpontot. A megnyíló ablakból kattints a Speciális rendszerbeállításokra, azon belül, a Teljesítmény ablakban a a "Beállítások..." gombra. A megnyíló ablakban kattints az "Adatvégrehajtás megakadályozása" fülre. Ezen a fülön kattints arra, hogy "Adatvégrehajtás megakadályozása az összes programnál, kivéve:", majd a Hozzáadás-sal válaszd ki a Sims 3-adat elindító .exe fáljokat. Ezután kattints az "Alkalmaz"-ra. Elvileg ez megoldja a magától bezáródást. Remélem, valamennyire érthetõ volt a magyarázatom, azt pedig még jobban, hogy ezzel megjavul a játékod! :)

Azóta megoldódott a problémád? Ha nem, akkor milyen windows-t használsz? Windows 7-re tudok megoldást, ami nekem megoldotta ugyanezt a problémát: Windows 7-nél a Start menüben, win8-nál számítógép információi és a speciális rendszerbeállítások jobb gombbal kattints a "Számítógép"-re, a legördülõ oszlopból válaszd ki a Tulajdonságok menüpontot. A megnyíló ablakból kattints a Speciális rendszerbeállításokra, azon belül, a Teljesítmény ablakban a a "Beállítások..." gombra. A megnyíló ablakban kattints az "Adatvégrehajtás megakadályozása" fülre. Ezen a fülön kattints arra, hogy "Adatvégrehajtás megakadályozása az összes programnál, kivéve:", majd a Hozzáadás-sal válaszd ki a Sims 3-adat elindító .exe fáljokat. Ezután kattints az "Alkalmaz"-ra. Elvileg ez megoldja a magától bezáródást. Remélem, valamennyire érthetõ volt a magyarázatom, azt pedig még jobban, hogy ezzel megjavul a játékod! :)

1 hete csináltam tesztet és pozitív lett. Elmentem dokihoz és ő is azt mondta, hogy úgy néz ki terhes vagyok. De csak rákszűrés semmi más vizsgálat. Azt mondta 3 hét múlva menjek vissza ultrahang stb. Nem adott semmi papírt. Ez így normális?

Olvasom, hogy sokaknak már van kiskönyve vagy beutalója.

Legjobb válasz: Szia! Azt nem írtad, hogy kb hány hetes terhes vagy! Valószínû, azért nem csinált a doki más vizsgálatot egyelõre, mert talán még annyira korán vagy, h nem látszana semmi. Azért kell vissza menj 3 hét múlva, mert akkor már látszani fog. A rákszûrést mindenképpen meg kell csinálni, ha régen voltál....Sztem papírt nem kellett adnia. Legközelebb visszamész, akkor megnézi uh-on a pocidat és majd akkor kapsz egy papírt, amin az szerepel majd, hogy "X.hetes élõ terhesség látható"....nah és majd azzal kell elmenj a védõnõhöz! Gratula a babához! Üdv 14. hetes kismami

Szia! Azt nem írtad, hogy kb hány hetes terhes vagy! Valószínû, azért nem csinált a doki más vizsgálatot egyelõre, mert talán még annyira korán vagy, h nem látszana semmi. Azért kell vissza menj 3 hét múlva, mert akkor már látszani fog. A rákszûrést mindenképpen meg kell csinálni, ha régen voltál....Sztem papírt nem kellett adnia. Legközelebb visszamész, akkor megnézi uh-on a pocidat és majd akkor kapsz egy papírt, amin az szerepel majd, hogy "X.hetes élõ terhesség látható"....nah és majd azzal kell elmenj a védõnõhöz! Gratula a babához! Üdv 14. hetes kismami
Szia Szerintem is még korai terhes vagy, azért nem csinált uhot. Én 5 hetesen voltam, nekem megcsinálták, de csodálkozott is a doki, hogy már ott vagyok-igaz nekem hoszú ciklusaim vannak, nem tudták, hogy 5 vagy 7 hetes vagyok, talán ezért. engem mindjárt elküldött a védõnõhöz, mondta, hogy mindent õ intéz. El is mentem hozzá, kiállította a kiskönyvet és õ írta meg a vérvételre a beutlót, amit 7 hetesen kellet megcsinálni. Szerintem minden rendben, nem izgulj, menj 3 hét mulva uhra, és addig a védõnõhöz is elmehetsz. Folsavat meg szedjél, még ha nem is mondták-nekem sem mondták Sok boldogságot 13 hetes mami:-)
Szia! papírt általában csak az elsõ UH után adnak, amikor kiderül, hogy valóban várandós vagy-e, és élõ a magzat, amit csak a szív pulzálásból lehet tudni, ehhez pedig minimum 7 hetesnek kell lenned, mert akkortól látszik az UH-n. Majd azzal alelettel rá érsz menni a védõnõhöz, neki úgyis ez az elsõ papír amit el kell kérnie, csak így állíthatja ki a kiskönyvedet. Viszont, ha esetleg kérdésed lenne vagy ilyesmi, vagy csak szeretnél "be mutatkozni" ismerkedni, akkor felkeresheted a terhes gondozáson, szerintem nem fog meg haragudni, viszont könyvet még nem adhat...
Minden rendben, így szokott lenni, ha korán mész. Mondjuk azt, hogy babonából nem csinálnak még kiskönyvet, amíg nem bizonyítható a fejlõdõ magzat. A rákszûrés fontos, azt szokták ilyenkor kérni. Vérvétel, egyebek még ráér, mész majd ultrahangra is. Általában mi, leendõ anyukák vagyunk türelmetlenek, ilyenkor lassan vánszorog nekünk az idõ... Azt javaslom, mindig bátran kérdezd az orvost, hogy mikor mi következik, akkor nem fogod azt hinni, lemaradtál valamirõl. Ezt a védõnõ is elmondja egyébként. Gratulálok és jó babavárást!

Tisztelt Doktor úr! Az a problémám, hogy október 1-5-ig volt meg a menstruációm. Október 10-én voltam együtt a párommal és nem védekeztünk. Most még nem jött meg. Már csináltam 3 tesztet okt. 19., 22. és 25-én. Mind a 3 negatív lett. Lehet a stressztől? K

Tisztelt Doktor úr! Az a problémám, hogy október 1-5-ig volt meg a menstruációm. Október 10-én voltam együtt a párommal és nem védekeztünk. Most még nem jött meg. Már csináltam 3 tesztet okt. 19., 22. és 25-én. Mind a 3 negatív lett. Lehet a stressztől? Köszönettel

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A teszt már a vérzéskimaradás első napján értékelhető eredményt ad, amennyiben a reggeli első vizeletből végzik, de célszerű majd néhány nap után megismételni azt. Amennyiben a menstruáció továbbra sem jelentkezik, nőgyógyászati vizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A teszt már a vérzéskimaradás első napján értékelhető eredményt ad, amennyiben a reggeli első vizeletből végzik, de célszerű majd néhány nap után megismételni azt. Amennyiben a menstruáció továbbra sem jelentkezik, nőgyógyászati vizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Az a problémám, hogy október 1-5-ig volt meg a menstruációm. Október 10-én voltam együtt a párommal és nem védekeztünk. Most még nem jött meg. Már csináltam 3 tesztet okt. 19., 22. és 25-én. Mind a 3 negatív lett. Lehet a stressztől? K

Tisztelt Doktor úr! Az a problémám, hogy október 1-5-ig volt meg a menstruációm. Október 10-én voltam együtt a párommal és nem védekeztünk. Most még nem jött meg. Már csináltam 3 tesztet okt. 19., 22. és 25-én. Mind a 3 negatív lett. Lehet a stressztől? Köszönettel

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A teszt már a vérzéskimaradás első napján értékelhető eredményt ad, amennyiben a reggeli első vizeletből végzik, de célszerű majd néhány nap után megismételni azt. Amennyiben a menstruáció továbbra sem jelentkezik, nőgyógyászati vizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A teszt már a vérzéskimaradás első napján értékelhető eredményt ad, amennyiben a reggeli első vizeletből végzik, de célszerű majd néhány nap után megismételni azt. Amennyiben a menstruáció továbbra sem jelentkezik, nőgyógyászati vizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!