Találatok a következő kifejezésre: Csináltam 2 tesztet és azt mutatta (5 db)

Miért van ez? Lehet, hogy ciszta vagy valami betegség? Már 2 hónapja nem jött meg. 17éves vagyok, most csináltam 2 tesztet és mind a kettő azt mutatta, nem vagyok terhes.

Nincs is rá utaló jelem..semmiféle

Legjobb válasz: Szia! Én nem akarlak ijesztgetni,de én is 8 és 9hetes kismamaként csináltam 1-1tesztet és mindkettõ negatív volt. Pedig akkor már kb.2hónapos kismama voltam 19évesen! Aztán végülis egy digitális tesztel sikerült kideríteni,hogy egy baba bújkált bennem :DDD Azóta már másfél éves! Menj dokihoz,az a tuti!!!!!!

Szia! Én nem akarlak ijesztgetni, de én is 8 és 9hetes kismamaként csináltam 1-1tesztet és mindkettõ negatív volt. Pedig akkor már kb.2hónapos kismama voltam 19évesen! Aztán végülis egy digitális tesztel sikerült kideríteni, hogy egy baba bújkált bennem :DDD Azóta már másfél éves! Menj dokihoz, az a tuti!!!!!!
Stressz, betegség, környezet-változás - ezek okozhatják a mensi elmaradását. De javaslom keresd fel a nõgyógyászodat, lehet, hogy vmi más baj van. Egy vizsgálat sosem árt!
Ne félj! menj dokihoz minnél hamarabb!
szia. nekem a nyáron volt igy. elmaradt a mensim, de más tünetem, mint hogy neked se, nekem se volt. Két hónap után, hogy kimaradt, kettõ tesztet vettem, ami negativ volt, mindkettõ.Majd 3hónaposan, vettem még egyet, ami egyértelmûen pozitivat mutatott, és 3.-ik hónap végén jöttek a tünetek, hányinger/ hányás volt az elsõ. menj orvoshoz, és meg fogod tudni, mert itt csak talágatni tudunk, és te meg nem leszel nyugodtabb. sok szerencsét.
Ha mihamarabb dokihoz mész nem lehet gond. Okok : fogamzásgátló abbahagyása, stressz, PCOs, petevezeték elzáródás. Ezek közül a PCOs ami nem gyógyítható, de nem is halálos. Nekem is van , most terhes vagyok addig stagnál, utána ismét gyógyszerrel fogják kezelni, ha kell.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat..nagyon félek!!!!

Csináltam 2 terhességi tesztet és azt mutatta ki hogy babám lesz! Nem tudom hogy mit csináljak mert még csak 19 éves vagyok! Szeretném, de ugymond még én is gyerek vagyok! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha úgy érzed, hogy nem tudod felnevelni, akkor inkább ne tartsd meg. De ha tudod, hogy lesz, aki segít ebbe (pl. a párod vagy a szüleid), és megteheted anyagilag is, akkor ne oltsd ki az életét. Mérd fel, hogy mit tehetsz ebben a helyzetben, hogy fel tudsz-e nõni a feladathoz!

Ha úgy érzed, hogy nem tudod felnevelni, akkor inkább ne tartsd meg. De ha tudod, hogy lesz, aki segít ebbe (pl. a párod vagy a szüleid), és megteheted anyagilag is, akkor ne oltsd ki az életét. Mérd fel, hogy mit tehetsz ebben a helyzetben, hogy fel tudsz-e nõni a feladathoz!
Szia! Szerintem menjel el meg noiorvoshoz, hogy tenyleg megbizonyosodj rola. Nekem volt egy baratnom, aki 3 terhessegi tesztet csinalt, ahol az jott ki, hogy nem terhes, elment noihez, o is azt mondta, aztan vegul kiderult, hogy megis az. Szoval ahogy csak tudsz jarj utana. Ha pedig tenyleg az vagy, szoritok neked. Van baratod? Gondolom meg a szuleiddel elsz. En a te helyedben nem vetetnem el. Biztos segitenenek a szuleid is felnevelni. Igen 19 vagy, joforman meg gyerek, de ha mar igy van, es az apuka is megbizhato es szeretitek egymast, tartsd meg, mert utana kockazatos hogy lesz e meg egy baba. a dontes rajtad all, mi csak tanacsokat adhatunk. Tenyleg szoritok neked! puszi
Nem attól gyerek valaki, hogy hány éves. Ha tehettem volna, én szültem volna 19 évesen. Az hogy babát vársz a legszebb ajándék, amit kaphatsz az élettõl, még akkor is, ha a körülmények nehezek, és az egész nem úgy történt, ahogy elképzelted. Egy Élet van benned! Szerintem ha elmélkedsz egy kicsit azon, hogy mi is történik most Veled, ráébredsz, hogy az egész egy nagy csoda. a nagy csodákat nem tudja az ember irányítani, azok adódnak, jönnek. Ha esetleg mégis úgy döntenél, hogy te nem tudod felnevelni, akkor is nagyon kérlek, szüld meg és add örökbe! Annyian vannak, akik örökbefogadásra várnak! (többek között mi is a férjemmel) A http://www.orokbefogadas.lap.hu-n megtalálod azoknak az alapítványoknak a nevét és elérhetõségét, akik segítenek a kismamáknak ebben az ügyben. De én elsõsorban azt kívánom Neked, hogy találj rá a kisbabádra lélekben, õ te gyermeked és nagyon szeret Téged! Szüksége van Rád és azt hiszem késõbb te is majd rájössz, hogy neked is rá! Gondolok Rád!
én 26 voltam amikor teherbeestem és elvetettem. Nagyon sokat gondolok rá, hogy most mekkora lenne stb. Ennek ellenére nem bántam meg, mert a körülmények ellene szóltak és mérlegelve a helyzetet, hoztam egy racionális döntést.
Már bocs, de nem kéne olyan tanácsokat osztogatni, hogy "a párod meg menjen el dolgozni". Nem egy tervezett gyerekrõl van szó, nyilván azért tanul, hogy majd vigye valamire. Vagy meg tudják oldani, vagy nem. Persze munka mellett is lehet tanulni, csak ha valakinek hirtelen a nyakába szakad egy család eltartása, az hamarosan abbahagyja a sulit, aztán ott van 30 évesen, és semmi végzettsége, aztán csak pislog, hogy mi van. Ha van szülõi segítség, akkor okés, de ha nincs, akkor nem szabad úgy hozzáálni, hogy majdcsak lesz segítség, nem szabad arra lapozni az életet, hogy valaki úgyis segít. Tudom mirõl beszélek, én 21 vagyok, tavaly szültem, és se apuka, se semmi, de igyekszem mindent úgy csinálni, hogy saját erõmbõl meglegyünk. Én döntésem volt a gyerek, nem anyámé, ha segít, annak örülök, de nem várom el. Nem szabad arra számítan, hogy valaki majdcsak segít, hanem magunknak kell irányítanunk az életünket.
Én is 19 évesen lettem terhes, 20 évesen szültem. Én nem bántam meg, de én már munkahelyrõl mentem GYED-re (igaz, közben az apuka lepattant). Meg lehet így is lenni, de akkor is azt mondom, hogy ha te úgy érzed, hogy nem tudjátok felnevelni, és nem kaphatnál elég segítséget, akkor inkább még most, idõben döntsetek. Bár szerintem meg fogod tartani, mert egy nõt nagyon nehéz az abortuszra revenni, ha nem akarja igazán. Bár aki igazán nem akarja, azt nem is szabad. Csak az a baj, hogy még tanultok, így nem lesz GYED-ed, a sulit is fel kell függesztened egy idõre, vagy át kell menned levelezõre, ami azért nehezebb ám, én is most úgy tanulok, nem könnyû.
én is 19 vagyok és én nemtartom korainak a babázárt már ilyen korban. mi most akarunk . és már 1 éve vagyunk házasok. de persze mi dolgozunk meg minden szoval nekünk joval könnyebb. de szerintem ennek ellenére tardsd meg mert életed legnagyobb hibáját teszed meg ha elveteted. lentrõl kell indulni . és nemindenki fönt kezdi. mi sem fönt kezdtük de már van házunk kocsink és nemhitelbõl van. szoval mindent bele. és a párod meg menjen el dolgozni.
Sajnos én is átestem ezen 6 évvel ezelõtt 17 voltam. Én nem jól döntöttem anyu mindenben melletem állt. Sokáig nemtudtam feldolgozni persze az akkori barátommal sem maradtunk együtt utána. Aztán teltek az évek megtaláltam a másik felemet persze nagyon féltem h nem lehet soha többé gyerekem ez járt az eszemben. Most 14 hetes vagyok és boldog mára mindent másként csinálnék sajnos az emberek többsége a maga kárán tanul. Döntsetek úgy hogy ne bánd meg utána, tudom nehéz.
Szia! Eggyetertek az elottem szoloval, hogy a baratoddal beszeld, hogy o mit szol hozza. Ketten megbirkoztok vele. En 20 leszek mire megszuletik a babank, es neha gonolok arra, hogy kepes leszek e felnevelni, de ez egy idosebb no agyan is atvillan. Ha megszulod nem banod meg, ha elvetetned sosem bocsatanad meg magadnak. Hidd el nekem. En tisztelem azokat az embereket, akik nehezebb korulmenyek kozott is kitartanak a baba mellett. Baratod tudja? Mit szol? Ha az o szulei is segitenenek nem lesz olyan nehez! Kivanom, hogy szived szerint jol donts! 22hetes kismama
Szia! Szerintem elõször is a barátoddal beszéld meg a dolgot, hogy tudd, hogy õ hogy áll hozzá. Amikor már közösen eldöntöttétek, hogy mit szeretnétek tenni, akkor beszélj csak anyukáddal. Tanulni pedig baba mellett is lehet, majd az évek során mindent meg fogtok oldani szépen fokozatosan, biztos, hogy addig is lesz segítséged. Te már nem vagy gyerek! Van egy ismerõsöm 35 felett, már mindenük megvan, csak az az egyetlenegy dolog nincsen, amire minden nõ vágyik: egy saját gyermekük. A legjobbakat kívánom nektek és kívánom, hogy a számotokra legmegfelelõbb döntést végig tudjátok csinálni boldogságban, egészségben!
A kérdező hozzászólása: Jó lehet hogy igy az elején a dolgoknak még bizonytalan az ember! Anyának még nem mertem elmondani mert féltem a reakciotól. Nem tudom mit fog hozzá szolni.
A kérdező hozzászólása: Örökbe adás? eszemben sincs, ha valaki megszüli a gyermekét szerintem nem lenne képes oda a dni valaki másnak! Annyi mindenem jár az agyam hogy már aludni sem tudok!
Én a helyedben elõbb az örökbeadáson gondolkodnék el, nem az abortuszon! Fõleg, hogy az anyagiak a gond. Annyi a gyermekre váró házaspár, akiknek ettõl lenne igazán boldog az életük, és mindent megadnának egy babáért! Olvastam is egy megható szüléstörténetet, ahol ott volt a szülésnél az örökbefogadó házaspár is, ha megtalálom hol olvastam, becsatolom.
megint én vagyok.nekem sem volt lakás adott.albérletben laktunk az elején aztán a szüleimnél egy 8nm es szobában.ha szeretitek egymást és szeretnéd a babát akkor vágj bele.tanulni baba mellett is tudsz majd.apropo én most várom a 2.-at:Dne add fel.mindent meg lehet oldani csak akarni kell.ha akarsz irj privit
Ha egy kicsit is úgy érzed, hogy szívesen megtartanád, akkor tartsd is meg! Iszonyúan megbánod, ha nem így teszel. Fel fogsz tudni nõni a feladathoz és simán tanulhatsz is még. Nem egy olyan ismerõsöm van, akinek sikerült és most nagyon boldog.
A kérdező hozzászólása: Szeretném a babát mert az enyém lenne! Ha elvetetném azt biztos hogy megbánnám! Igen neked könnyebb volt és a te helyzetedben én sem döntöttem volna másként az biztos! Megpróbálnék mindent megadni neki, és tudom hogy segitenének nekem nagyon sokat, nem csak az én családom, de a barátom szülei is! Csak itt van az a kérdés hogy lakás meg....Stb
SZIA.sajna te nehéz helyzetben vagy.én 16 voltam de megtartottam.volt segitségem.a szüleim a párom.a sulit nem fejeztem be.de nem érdekel, mert büszke vagyok a lányomra.ma már 4 éves.ha ugy érzed nem tudsz neki mindent megadni akkor inkább ne tartsd meg.menj el orvoshoz és ö kiállitja a papirt az abortuszhoz.mivel tanulsz és ha viszel igazolást nem fog annyiba kerülni..kb 15000 lesz igy..
A kérdező hozzászólása: Hát pont ezaz hogy hogy neveljük fel én és a barátom is még tanulunk! Van még három testvérem akiket még fel kel nevelnie anyának és amugy is nem akarok egy ilyen felelösséget a nyakába varni, mert igy is nyugdijas meg mellette dolgozik, ráadásul beteg is!
Szia! Megtartottad a babádat? Érdekelne mi lett veletek!

Csinaltam terhessegi tesztet, kijott a 2 csik, majd ra5 percere elhalvanyult, es meg ra 5 percere teljesen eltunt.2 nap mulva egy masik teszt azt mutatta nem vagyok terhes. Akkor most mi van?

Legjobb válasz: Vegyél még egy tesztet,de a legolcsóbbat,az a tuti!Fõleg,hogy mást mutattak az eddigiek!A teljesen biztos az a nõgyógyász szerintem!

Vegyél még egy tesztet, de a legolcsóbbat, az a tuti!Fõleg, hogy mást mutattak az eddigiek!A teljesen biztos az a nõgyógyász szerintem!
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen! az elso teszt egy olcso teszt volt, a masik a draga kategoriaba tartozik.Mar van ido pont az orvosnal, par nap mulva okosabb leszek, csak nem birok varni :)

Attól félek, hogy terhes vagyok. Igaz a havim pontosan jött meg, de csak 2 napig tartott és inkább barna volt. Csináltam tesztet is, de az azt mutatta ki, hogy nem vagyok terhes. Ezekben a tesztekben mennyire lehet megbízni?

Legjobb válasz: A terhességi tesztek általában 99%-ban megbízhatóak. Nem írtad milyen formában védekezel szedsz e fogamzásgátlót. Mert fogamzásgátló szedésénél rövidebb a vérzés intenzítása idõtartama. Egy hét múlva ismételd meg a tesztelést.

A terhességi tesztek általában 99%-ban megbízhatóak. Nem írtad milyen formában védekezel szedsz e fogamzásgátlót. Mert fogamzásgátló szedésénél rövidebb a vérzés intenzítása idõtartama. Egy hét múlva ismételd meg a tesztelést.
Elég pontosak a tesztek, és a menszeszed is megérkezett, bár nem normális formában. Nem vagy terhes elméletileg. De mindenképp rohanj el a nõgyógyihoz, és megnyugszol.
Nem írtad a nap melyik szakában teszteltél. Mindenképp a reggeli elsõ vizeletbõl tesztelj.

5 napot késett. Csináltam egy gyors tesztet ami akár egynapos terhességet is kimutat, ez pozitív lett. Rá 2 napra megcsináltam még 1 et egy egyszerűt és az pedig nem mutatta ki a terhességet! Most mit tegyek? Próbálkozzak másik jó minőségű teszttel?

a terhesség alatt változik e a vizelet szine?mert nekem sötétedett.

Legjobb válasz: Az egyszerû tesztet akkor használtad, mikor még csak egy hete késett, szerintem ez a gond. Próbálj ki egy újat, pl Gabrielt, az nekem sosem hazudott. Drukkolok, de szerintem egyébként babát vársz:)

Az egyszerû tesztet akkor használtad, mikor még csak egy hete késett, szerintem ez a gond. Próbálj ki egy újat, pl Gabrielt, az nekem sosem hazudott. Drukkolok, de szerintem egyébként babát vársz:)
a closty remélem nekem is jó lesz!
szerintem ha pár napon belül nem jön meg, érdemes lenne felkeresni egy nõgyógyászt, õ biztosat mond. de én olvastam valahol, hogy a teszt pozitív irányba nem téved, mert egy hormont mutat ki a vizeletbõl, szóval csak akkor lehet a teszt pozitív, ha benned van a hormon. de a nõgyógyász a tuti!
Lehetsz terhes, a tesztek nem egyforma érzékenységûek. Csinálj holnap reggel még egyet, egy jobb fajtát, pl Gabriel, One Step és kiderül, hogy van-e baba vagy nincs. A vizeleted színe inkább azért sötét, mert nem iszol elég folyadékot. Én 15 hetes terhes múltam, de világos szalmasárga a vizeletem.
Sajnálom! Lehet, hogy nem tudott rendesen beágyazódni. Nekem a Clostilbegyt nagyon elvékonyította a méhnyálkahártyát, ezért esélyem sem volt. Sok sikert kívánok a továbbiakban!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok csajok! Nagyon köszönöm ezt a gyors választ nektek és remélem hogy tényleg terhes vagyok.Ma 8.napja hogy késik de kb még várok a 12.napig és megpróbálkozom egy másik tesztel.Az ONE STEP tesztet használtam amikor pozitívat mutatott. Köszi még egyszer sziasztok..
A kérdező hozzászólása: Azt el is felejtettem mondani hogy a nõgyógyászom felírt nekem decemberben 1 peteérésre gyógyszert amit 3 hónapig szedtem 1 hónapig a szedés után megjött és most a második hónapban pedig nem! CLOSTYLBEGYT volt a neve a gyógyszernek. és 1 hónapja használok egy peteérés kimutatására alkalmas mikroszkópot a PG 53 -mat.szerinetm a kettõ együttes hatása ami segített nekem. köszi mindet csajok. Sziasztok......
Nekem a Royal HCG a nemvárt napján + lett.Ezt a doki 1 hét múlva(5 hetesen) meg is erõsítette.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok csajok! Sajna nincs jó hírem 10.napra megjött.Elõször csak pecsételõ volt felhívtam a nõgyógyászomat annyit mondott hogy elõfordul és menjek a jövõ héten vizsgálatra és akkor ultrahanggal többet tud mondni nekem.Remélem akkor meglátja hogy miért maradt ki.mivel amit csináltam teszteket 3 ból egy kimutatta a terhességet. De ha elment akkor próbálkozunk újból NEM ADOM FEL!!!!!! Köszi mindent csajok. SZIASZTOK......
szius. kitartás, legkozelebb biztosan sikerulni fog, kivanom.amugy tapasztalatbol irom hogy nekem az egesz terhessegem alatt kifejezetten vilagos szinu volt a vizeletem, ha sotetebbre valt, akkor mindig mensi elott vagyok 1-2nappal.sok sikert
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen csajok még egyszer hogy meghallgattatok de még 3 nap akkor tudom meg hogy is történt velem pontosan.az a vérzés szintén csak 2 napig tartott úgy hogy még most sem tudom hogy miért van így?!Talán a clostylbegyt tabletta mellékhatása. Köszi mindent sziasztok. Ha valami kiderül akkor írok. Sziasztok

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!