Találatok a következő kifejezésre: Csináltam 2 tesztet és (148 db)

Miért van ez? Lehet, hogy ciszta vagy valami betegség? Már 2 hónapja nem jött meg. 17éves vagyok, most csináltam 2 tesztet és mind a kettő azt mutatta, nem vagyok terhes.

Nincs is rá utaló jelem..semmiféle

Legjobb válasz: Szia! Én nem akarlak ijesztgetni,de én is 8 és 9hetes kismamaként csináltam 1-1tesztet és mindkettõ negatív volt. Pedig akkor már kb.2hónapos kismama voltam 19évesen! Aztán végülis egy digitális tesztel sikerült kideríteni,hogy egy baba bújkált bennem :DDD Azóta már másfél éves! Menj dokihoz,az a tuti!!!!!!

Szia! Én nem akarlak ijesztgetni, de én is 8 és 9hetes kismamaként csináltam 1-1tesztet és mindkettõ negatív volt. Pedig akkor már kb.2hónapos kismama voltam 19évesen! Aztán végülis egy digitális tesztel sikerült kideríteni, hogy egy baba bújkált bennem :DDD Azóta már másfél éves! Menj dokihoz, az a tuti!!!!!!
Stressz, betegség, környezet-változás - ezek okozhatják a mensi elmaradását. De javaslom keresd fel a nõgyógyászodat, lehet, hogy vmi más baj van. Egy vizsgálat sosem árt!
Ne félj! menj dokihoz minnél hamarabb!
szia. nekem a nyáron volt igy. elmaradt a mensim, de más tünetem, mint hogy neked se, nekem se volt. Két hónap után, hogy kimaradt, kettõ tesztet vettem, ami negativ volt, mindkettõ.Majd 3hónaposan, vettem még egyet, ami egyértelmûen pozitivat mutatott, és 3.-ik hónap végén jöttek a tünetek, hányinger/ hányás volt az elsõ. menj orvoshoz, és meg fogod tudni, mert itt csak talágatni tudunk, és te meg nem leszel nyugodtabb. sok szerencsét.
Ha mihamarabb dokihoz mész nem lehet gond. Okok : fogamzásgátló abbahagyása, stressz, PCOs, petevezeték elzáródás. Ezek közül a PCOs ami nem gyógyítható, de nem is halálos. Nekem is van , most terhes vagyok addig stagnál, utána ismét gyógyszerrel fogják kezelni, ha kell.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat..nagyon félek!!!!

Mikor kell orvoshoz mennem? 10. 04-én kellett volna megjönnie, de nem jött, csináltam 2 tesztet és mind a 2 pozítiv. És normális, hogy a menstruációhoz hasonlóan fáj a hasam? Első terhesség.

Legjobb válasz: Én az utolsó menstuáció elsõ napjától számítva 8 hetesen mentem. Egyél magneB 6-ot, az görcsoldó, nem fog görcsölni a hasad. Ha nem múlik a görcs, vagy erõsödik, akkor elmennék hamarabb.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nagyon kedvesek vagytok.Vártam már ezt a babát . Szertintem csütörtökön elmegyek, mert izgulok hogy mindnen rendben vane. Veszek b6 is, és a görcsölis , miatt is megnyugszok ha voltam már orvosnál.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, neked is boldog babavárást.
Én az utolsó menstuáció elsõ napjától számítva 8 hetesen mentem. Egyél magneB 6-ot, az görcsoldó, nem fog görcsölni a hasad. Ha nem múlik a görcs, vagy erõsödik, akkor elmennék hamarabb.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok mindenkinek.
Nekem, mivel nem tervezett baba volt, így viszonylag késõn teszteltem, mert mindennap azt hittem, hogy meg fog jönni, úgy görcsölt a hasam és feszültek a melleim. Másfél hete késett, amikor teszteltem, de még akkor is csak azért, hogy megnyugodjak, nem vagyok terhes, mert annyira úgy görcsölt a hasam (óránként futkostam wc-re, hogy most biztos megjött). Aztán pozitív lett a teszt, elmentem orvosrhoz és már szívhang is volt, amin elbõgtem magam, és azóta is örülök, hogy így alakult. Úgyhogy ez teljesen normális, amíg nem járul hozzá más tünet (pl. vérzés). 28 hetes km
én a 6. héten voltam, azaz kimaradt mensi után 2 héttel. szuper jó volt a dokim, nem mondott semmit mire figyeljek, mit szedjek, mit ne csináljak... pedig elõtte õ volt a nõgyógyászom, szóval tisztában van vele, hogy Õ lesz az elsõ baba. én váltottam orvost.az új dokim elmondott mindent: -normális a mensi szerû görcs, ha nem túl erõs -nem szabad se túl hideg, se túl meleg vízben fürdeni (vérbõség miatt, vetélést okozhat) -milyen vitamint szedjek -ne emeljek nehezet az is normális teljesen, hogy izgulsz, hogy minden rendben van e! egész terhesség alatt ez lesz :) gratulálok a Picihez, boldog babavárást :) 20 hkm
Már most kereshetsz is egy nõgyógyászt, én a pozitív teszt után(5 hetesen)azonnal mentem a dokihoz, aki elõször megnézte uh-val, hogy a baba méhen belül van e.Veled is ezt fogják szerintem.A menstruációhoz hasonló görcsök még néha nekem is vannak pedig már 11 hetes vagyok, ne aggódj ez teljesen természetes.Magne b6 sokat segít rajta, a doki is ajánlani fogja.Meg ha nagyon görcsölsz pihenj le és semmiképp ne erõltesd meg magad.Jó babavárást!
Engem mindegyik babámmal megultrahangozott a kimaradt menzi napja után 1-2nappal. Akkor már látta a petezsákot és kizárta a méhen kívüli terhességet.Engem ez nagyon megnyugtatott. Utána a 7.hét körül mentem akkor már volt szívhang:) ja, és igen normális.Nekem a 2.kal 2-3hétig mindjárt megjön érzésem volt.Ez egyike a tüneteknek. gratulálok!
A kérdező hozzászólása: vállal, bocsi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, és az is normális hogy nagyon aggodom hogy minden rendbe legyen?Dokit már néztem, de lehet hogy másikat kell, mert nem biztos hogy még válal szülést.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, szerdára kaptam idõpontot.Legalább megnyugszom hogy minden rendben van –e . És nem idegeskedem majd a méhen kívüli terhesség miatt.Mert ugye azt már látni fogják ha valami nincs rendben? Kb. mennyibe fog kerülni a szülés és a magán dokihoz való járás. És érdemes szülésznõt is fogadni?És mennyit szoktak nekik adni?

Ma van a 37. napom és még nem jött meg, csináltam 2 tesztet és negatív. Max. 34. napig meg szokott jönni. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: szerintem ha a 34 napot ki szokta várni akkor még a tesztel várj nyugodtan egy hetet..szerintem korai volt,,és van egyéb panaszod?

szerintem ha a 34 napot ki szokta várni akkor még a tesztel várj nyugodtan egy hetet..szerintem korai volt, , és van egyéb panaszod?
A kérdező hozzászólása: Köszi a bíztatást! Az elõzményekhez visszatérve kb. 1 hete kisebb nyilalások a bal petefészek környékén.
Szerintem is korai még tesztelni. A kis nyilalás pedig lehet felfázástól is, lehet, hogy ezért is késik. Várj egy picit még a tesztel.
Szia! Csak érdeklõdnék hogy sikerült e a baba? Jelenleg én is pont így vagyok, ahogy Te írtad, 37 napnál tartok, 3 napja késik és negatív a teszt. Van még remény szerinted?
Nekem mensi elõtt szokott lenni barnázásom... Remélem Nálad baba van!!
A teszttel várj még, legalább a mensi napjáig. Nekem is szokott lenni barnázásom, és nálam is sajnos mindig megjön a mensim. :( A barnázás utalhat sárgatesthormon elégtelenségre. Ebben a hónapban még nem barnáztam, én 3-ára nem várnám. De most egyáltalán nincs olyan érzésem, hogy összejött volna a baba, már lassan egy éve próbálkozunk. Kívánom, hogy Baba legyen! Majd írd meg, hogy mi újság! Szorítok!
Az UH EZER SZÁZALÉKBAN BIZTOS!!!!!!
Tuti, ne félj ennyire, így a szexet sem fogod élvezni, meg a párodnak is elég lesz egy idõ után, nyugodj meg a tabi az összes fogamzásgátló közül a legtutibb!!Élvezd az életet, és ne szorongj!
Két negatív teszt, tabi mellet még elmentél UHra?Nyugi már!Ha ennyire rettegsz a nemkívánt terhességtõl, akkor inkább hagyd az egész szex témát pihenni néhány évig.A tabi sokkal biztosabb, mint az óvszer!Én is voltam ilyen, és én is inkább nem szexeltem.Pasi ide, pasi oda!Aztán benõtt a fejem lágya.
4 hónap után már bõven védett vagy, így nem kell attól tartanod, h teherbe esel.csak szedd be mindig pontosan és élvezd az együttléteket!ennyi:)

2 hete szerdán kiszakadt a gumink! Aznap bevettem a 72 orás tabit! Még nem jött meg a havim! Ma reggel csináltam terhességi tesztet és pozitív lett. Mennyi az esélye annak h tévedett és milyen utohatásai vannak a 72 orás tabinak?

akkor voltam a 14. napba, ma pedig a 27. napba és a 23. nap körül szokott ált. +jönni!

Legjobb válasz: Basszus szegénykém!Én január 18án vettem be a központi felvételi napján,most csináltam tegnap tesztet,nekem negatív lett(HUUUH).Úristen remélem nem vagy naon fiatal,mert ha igen,akk csak abortusz maradt...Csinálj mindenképpen egy új tesztet,mert annak meg kicsi az esélye,hogy mint a kettõ tévedt!Lehet h valami baj volt a teszttel és az kavart be.Tényleg sajnálom!Sok szerencsét!!!!Bea

Basszus szegénykém!Én január 18án vettem be a központi felvételi napján, most csináltam tegnap tesztet, nekem negatív lett(HUUUH).Úristen remélem nem vagy naon fiatal, mert ha igen, akk csak abortusz maradt...Csinálj mindenképpen egy új tesztet, mert annak meg kicsi az esélye, hogy mint a kettõ tévedt!Lehet h valami baj volt a teszttel és az kavart be.Tényleg sajnálom!Sok szerencsét!!!!Bea
Nyugi egyáltalán nem biztos a baba. Barátnõmék nem is védekeztek, mert úgyvolt vele, hogy évekig erõs fogamzásgátlót szedett és még védi és nem jött meg neki, csinált tesztet az pozitív lett.Elment dokihoz meg ultrahangra és kiderült, hogy semmi baba sincs sehol.Sok szerencsét!
Szerintem ha még aznap bevetted a 72 órásat, akkor tuti, hogy nem vagy terhes! A 72 órás bolygatott meg! Csinálj még egy tesztet, majd irány a doki!
Az elõttem szólónak: szegény ha már így járt, akkor nem kell, hogy belerúgj. Arról nem tehet, hogy nem hatott a 72 órás tabi!
szerintem elég nagy a valoszinûsége hogy baba lesz , mindenképpen menj el orvoshoz. amugy a tabit 72 órán belül vetted be? csak azért mert akkor hatnia kellene. amugy attol is késhet a menzes, mert a tabletta megzavarja a hormonrendszert. de a tesztes pedig pozitiv, így mindenképpen menj el orvoshoz még idõben!
Szerintem is baba lesz.Nem hiszem hogy téves a teszt, de végezd el még egyszer, s kiderül.
A kérdező hozzászólása: szerdán kell visszamennem mert még nem tudja pontosan h az csak egy petezsák-> nincs benen embrio magyarul abbol nem lesz soha baba vagy pedig egy megtermékenyitett petesejt és ezrét kell visszamennem! amugy még mindig nem érzek semmilyen tünetet és semmi furcsát azon kivül h nem j9ött meg a havim.. de az pedig valszeg a 72 orás tabletta számlájára irhato!:)
szerintem nem neki esni kellene, szegény kis csajnak, hanem segítséget kért, és normális válaszokat adni... mire rendelt vissza a dokid?
A kérdező hozzászólása: mellesleg csüt. voltam dokinál, nála a teszt negativ lettm utána elmentem ultrahangra és csak egy gyanus terület van ami lehet attol mert nem jött meg a havim és lehet petezsák is, szoval nagy valoszínûséggel mégiscsak hatott a gyogyszer, csak nem akarom elkiabálni...:) és köszönöm a válaszotokat:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm h még te ráteszel egy lapáttal a problémámra, ilyen hozzászolásokra és megnyilvánulásokra nem vagyok kiváncsi! és nem tehetek arrol h az a hülye gumi kiszakadt és arrol sem h nem hat a tabi!
Nem hiszem hogy rögtön érzel változásokat, de nemsokára fogsz.Idõvel! Gratulálok hogy ilyen fiatalon anyuka leszel.Fel is neveled vagy eldobod a gyermeket hagy szenvedjen örök életében !?Felelõtlen csitrikbõl áll a világ!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek aki válaszólt! Még csak 15 éves leszek márciusban , ma is csináéltam egy tesztet , az is pozitív lett...viszont semmit nem érzek magamon ami megváltozott volna , ez normális szerintetek? Elvileg éreznem kéne , hogy állapotos vagyok nem? Nem jelentkezik semmilyen érzés?
A kérdező hozzászólása: sajnos terhes lettem:( élõ embrios terhesség, szoval nem elhalt! már voltam vérvételen meg ekg-n meg rákszûrésen meg vizeletvizygálaton! a szülinapomon kedden este kell befeküdnöm és szerdán lesz a mûtét! utána tényleg nagyon fáj??? kicsit félek légyszi nyugtassatok meg ha tudtok.. puszi
Naná, hogy hihetsz, a barinõm is ma tesztelz pozitívat:) 2hét múlva már mehetsz is dokihoz:)
Hihetsz, es ket het mulva doki :) De ha birsz varni, es tutira akarsz szivhangot hallani mar, akkor 3 het.
Elõször mutatott pozítívat a tesz, már a köv.héten elmentem dokihoz, 7 hetes terhes voltam.
Elõzõ válaszoló vagyok.Csak annyi nekem nem volt semmi tünetem csak nem jött meg.Hál istennek a terhességem végéig nem is volt semmi bajom, még hányiger sem. Már 10 hetes a picifiam
Gratulálok! mI IS próbálkozunk... Remélem nekem is hamarosan lesz egy ilyen jó reggelem! :)
Jajj de jó gratulálok a pozitív tesztekhez!Én kettõnek már hinnék!Tüneteid ha vannak azoknak hihetsz!Nemsokára jelentkeznek a reggeli hányások:( de megéri!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Azóta csináltam egy 3-ik tesztet is tegnap este és az is pozitív lett!! ma megyek a dokihoz!
szia4 nemhiszem hogy baba.Merrt már a tesztnek kikellett volna mutatnia
Valamilyen szinten nem bánom, h megjött. így legalább tudom, h kezd helyreállni a rend odabent. Idén még nem volt normális menszim. :( Most nagyon normális. egész éjjel szenvedtem tõle. :( Remélem beáll a régi kerékvágásba. Míg nem akartunk babát, mindig pontos volt és semmi gondom nem volt. mióta babát akarunk nagyon felborult odabent valami. Neked a legjobbakat kívánom!
A kérdező hozzászólása: Köszi te meddig szedtél gyógyszert (ha szedtél?) és mikor hagytad abba? Én tavaly februárba !Azóta csak helyre állt már a peteérésem!?
Én augusztusig szedtem, utána minden rendben volt, egész 2008-ig. :( idén eddig csak februárban volt meg, de szeritnem akkor sem teljsen normálisan. most egész normálisnak tûnik. Igaz a melleim még mindig érzékenyek. mostmár akkor a menszivel együtt csak elmúlik ez is.
A kérdező hozzászólása: Á nem is merek arra gondolni hogy azt mondja az orvos hogy nem vagyok terhes .Csak terhes vagyok!!! Kikészülök ez a hét örök várakozásnak tûnik!!! Ennyit még soha nem késett! Tavalyi évben ha késet is 1 hetet de megjött nem 11 napot !!! Á de nem élem magam bele mert ha nem vagyok az csalódás fog érni és akkor végem!!!!!
Azóta csináltál tesztet? Nekem januárban egyáltalán nem jött meg. Akkor az akkori doki hormon gondokra hivatkozott, majd a papíron olvastam a pco-t. itt Pesten a másik doki meg azt mondta, h semmi bajom sincsen. Mindig csinál uh-t. És nem látott semmit. Ha nem baba, akkor sem keseredj el. 7fõn már okosabb leszel!
A kérdező hozzászólása: Nem merek tesztet csinálni majd hétfõn kiderül csak már lenne HÉTFÕ. Na mindegy köszi mindent majd írok ha valami van!!!!
Szorítok nagyon! Már csak 2 nap. :) Gyorsan eltelik. :)
Neked legalább még van remény erre a hónapra. :) nekem már csak áprilisra. :)
Szia! Kíváncsi vagyok, h ma mit mond neked a doki. Írd meg kérlek! Szorítok!
Szia! ne tegnap mit mondott a doki? Olyan kíváncsi vagyok.
A kérdező hozzászólása: Szia hát sajns azt mondta hogy nincs peteérésem de már érzem is hogy ma megfog jönni. ÁÁ pedig már úgy várjuk a babát .Köszi hogy irtál!!
A kérdező hozzászólása: Remélem én is !! Imádkozok hogy ne jöjjön meg !!!!De neked hogy hogy megjött?
Szia! Nekem úgy fest, hma megjön. :( Igaz nem túl sok. :( De megjött. Bár kitudja, h meddig fog tartani és milyen minõségû lesz. Remélem neked nem jön majd meg.
A kérdező hozzászólása: Hát igen én is valahogy ezt gondolom.Figyelj nekem hétfõn lesz már két hete kikészülõk a várakozásba . Türelem Rózsát teremt nem? Drukkolok neked én is!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi de akkor miért nem jön már meg eddig mindig pontos volt!!!!
Érdekes az eseted!Csinálj 1-2 nap múlva újra tesztet, ha nem jön meg!
ne idegeskedj, nem mindenkinek mutatja ki ilyen hamar, van akinek a 10-15 napon válik pozitívvá, tehát még bármi lehet. drukkolok, majd írd meg, hogy mi lett.
A kérdező hozzászólása: Hétfõn megyek a dokihoz majd megírom hogy mi lett ! Köszi a válaszokat!!!
nagyon drukkolok neked, mert tudom milyen érzés hogy se baba se menzi. remélem csak a tezst volt rosz.
A kérdező hozzászólása: Remélem én is !! És nagyon köszi!!!
nekem is egy hete késik, de van menszis érzésem már lassan 3 hete, . nagyon fájnak a melleim, de menszi sehol a tegnapi tesztemn meg negatív. Én 1 hét múlva megyek dokihoz. drukkolok
A kérdező hozzászólása: Köszi köszi hogy írtál remélem hogy babásak vagyunk! Nekem csak most kezd el fájdogálni jobban a melleim!!! Neked nagyon fájnak?
hát eléggé. Többször felébredek éjszaka, h fáj, fõleg, akkor ha helyzetet változtatok napközben meg azután ha hirtelen mozdulok. Szokott fájni menszi elõtt, de ez már 3 hete tart lassan. meg folyamatosan apróbb-nagyobb szurkákat érzek, valamint, h na akkor most már tutira megjött érzéseket. Közben meg semmi.
A kérdező hozzászólása: Nekem is ilyen érzésem van csak a mellem nem annyira fáj! C Ez teszt kikészít már alig várom a hétfõt hogy mennyek dokihoz!!!
teljesen megértelek. én már addig nem csinálok tesztet. én már azt sem bánnám, ha megjönne, mert akkort tudnám, h minden rendben van. Igaz a babának sokkal jobban örülnék. Kitartás
Szia! NAgyon sajnálom. Én ugyanígy jártam januárban. azóta nem normális a menszim, azaz a mostani az volt. És akkor most vártok, h beálljon a peteérés meg amenszi, vagy már most adott valami gyógyszert? HA gondolod írhatsz privit.

4 hónapja szedek tabit és 1 hónapja csak én védekezem. Kb. 1 hétig hányingerem volt és a havim sem olyan volt mint szokott lenni. Megijedtem, h terhes vagyok, csináltam 2 tesztet 1 hét szünettel. Mindkettő negatív lett. Hihetek nekik?

Legjobb válasz: Nem hiszem,h babás lennél.A tabit arra találták ki,h védjen,,és ne kelljen mellette óvszert használni.Mivel két teszted is negatív,így lehet csak a tabi számlájára íható a fura mensi. Én amúgy a tabitól is rosszul voltam annakidején.Az a mensi,ami ógy jelentkezik,h babás vagy,inkább csak olyan barnázgatás,és 1-2 nap.

Nem hiszem, h babás lennél.A tabit arra találták ki, h védjen, , és ne kelljen mellette óvszert használni.Mivel két teszted is negatív, így lehet csak a tabi számlájára íható a fura mensi. Én amúgy a tabitól is rosszul voltam annakidején.Az a mensi, ami ógy jelentkezik, h babás vagy, inkább csak olyan barnázgatás, és 1-2 nap.
Mi jelent az, hogy csak te védekezel? Ha rendesen szedted a fogamzásgátlót, akkor nem lehetsz terhes... elvileg. Ha továbbra sem vagy nyugodt, menj el orvoshoz!
Szerintem hihetsz neki, nem vagy terhes. Annak a bogyónak az a dolga hogy megakadályozza a teherbeesést(elvileg).De azért menj el egy dokihoz nézetessd meg magad.

2 hónapja voltam együtt a párommal. 1 hónapja késik. Jelek: hízás, mellem megnőtt és fáj, a hasam alja fáj, és mintha egy picit nőtt volna a pocim. néha álmos vagyok nagyon. Reggel csináltam egy tesztet és negatív lett. Terhes lehetek?

Legjobb válasz: Ennyi idõ után ki kellett volna mutatnia a tesztnek. Szerintem csinálj még egyet és ha negatív, menj orvoshoz, nézze meg, hátha csak alacsony a hormonszint és mégis van baba. Mástól is kimaradhat a menzesz, pl ciszta. Sajnos. Drukkolok, bármit is szeretnél!

Ennyi idõ után ki kellett volna mutatnia a tesztnek. Szerintem csinálj még egyet és ha negatív, menj orvoshoz, nézze meg, hátha csak alacsony a hormonszint és mégis van baba. Mástól is kimaradhat a menzesz, pl ciszta. Sajnos. Drukkolok, bármit is szeretnél!
Nem értem, miért kell várni eddig? Lehet éppúgy baba, mint más is. Sürgõsen menj orvoshoz!!
Azonnal menj orvoshoz, ez már nem sima késés!! Ha amúgy normális a ciklusod, akkor lehet, hogy cisztád van, amit jobb minél elõbb eltávolítani. Ne aggódj, a ciszta jó indulatú csomó, csak nem mindegy mekkora területen terjeszkedik el idõvel, ezért minél elõbb lásson a doki!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!