Találatok a következő kifejezésre: Csináltam 1 Egy nagyon halvány (4 db)

Csináltam 1 tesztet. Egy nagyon halvány 2. vonal jelent meg, aminek nagyon halványan van színe, és majdnem ua olyan vastag mint a kontroll csík. Még 4 napom van és 25-ös a teszt. Hihetek neki?

Legjobb válasz: És még annyit hogy van tünetem is, fel van duzzadva a mellbimbó körüli udvarom. Néha fáj és viszket a cicim, megjönérzés, 37,1 hõ, enyhe székrekedésem van és néha émelygek étkezés után. Szerintetek? Babás lehetek?

A kérdező hozzászólása: És még annyit hogy van tünetem is, fel van duzzadva a mellbimbó körüli udvarom. Néha fáj és viszket a cicim, megjönérzés, 37, 1 hõ, enyhe székrekedésem van és néha émelygek étkezés után. Szerintetek? Babás lehetek?
Helló! És mi lett a végeredmény? Lesz baba, vagy nem?
Igen az halvány csík!Csinálj pár nap múlva még 1et.Amúgy gratulálok!!és vigyázz Magatokra!!
én is látom, és gratulálok!!!
Szia! Én is látom a második csíkot. 4 nap múlva, (ha nem jön meg, és reméljük nem jön meg) csinálj egy másik tesztet.
A kérdező hozzászólása: A Tesco-ban vettem, Pregimax Plusz egylépéses terhességi teszt.
Szia! Én látoma második csíkot is, de szerintem csinálj egy hét múlva egy másikat. Mi a neve a tesztnek?
szia, én a képen nem látok második vonalat, de lehet rossz a szemem, igaz szemüveges vagyok!halvány csíkos tesztem volt kettõ/medilab/de baba nem volt a dologban:-(((nem tudom mivel teszteltél, de szerintem a 25-ös még nem mutatná ki.de remélem te leszel a jó példa!!!
A kérdező hozzászólása: http://www.kepnezo.hu/tag/teszt/members.ani_ka/P8030011.JPG/.. Bocsi, az elõzõnél nem fog megjelenni!
A kérdező hozzászólása: http://www.kepnezo.hu/members.ani_ka/uploaddetails.html Itt megnézhetitek a tesztet. Várom a véleményeket!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Remélem hogy tényleg baba van! Nem merek még örülni a tesztnek, vettem még, úgyhogy ha nem jön meg azért tesztelek, és talán reggel is egyet, mert talán erõsebb lesz, hisz ezt most csináltam 1 órája. De a vonal szerencsére szabad szemmel látható nem kell vizslatni. :)
Szia! Lehet, hogy babát vársz. Az mindegy, hogy a csík mennyire halvány, a lényeg, hogy legyen. Drukkolok.
Arra én is kivàncsi vagyok, mert nekem is elég halovàny lett ez a teszt! :) Gratulàlhatunk?

1 hete csütörtökön volt egy nagyon halvány 2 csikos tesztem. Másnap csináltam egyet du-án, és negatív.3.4 nap és hétfőn is negatív. Mi van velem? !

dec. 10-én volt az utolsó mensim.(6hete) A doki csak pénteken tud megvizsgálni, de addig meg?rülök. Félek, hogy ? is azt mondja negatív :(

Legjobb válasz: mindenkeppejn dokihoz menjel el es o megerositi hogy terhes vagy tuti az vagy!

mindenkeppejn dokihoz menjel el es o megerositi hogy terhes vagy tuti az vagy!
A többi tesztet mind nap közben csináltad? Holnap mész az orvoshoz? Írd meg mindenképpen, hogy mi lett! Nagyon szorítok Neked!!
Nagyon sajnálom. De ne add fel, össze fog jönni, biztos vagyok benne! Van valamilyen tüneted?
Milyen teszttel teszteltél amelyik csíkos lett? Engem a medilab "átvágott". Aztán mikor baby lett, a reggeli tesztem halvány két csíkos volt, amit késõbb csináltam du. azon meg szinte nem is látszott semmi. Ha gondolod csinálj még egyet reggel. Nekem a lilly vált be. Szorítok!
tuneteid vannak amugy?
A kérdező hozzászólása: Medi lab volt a 2 csíkos :( Az összes többi más márka, és mind negatív... 3 napja sírok. Sajnos nagyon bele éltem magam, nem kellett volna.
A kérdező hozzászólása: Jó lenne. Állandóan tompán fáj a hasam. Korábban sokat szédültem, de 3 napja semmi. A melleim néha fájnak.
A kérdező hozzászólása: Semmi olyan, ami mástól nem lehetne.
A kérdező hozzászólása: 2.nap közben, a többi reggeli elsõ vizeletbõl. Holnap reggel megyek 9-re. Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Voltam dokinál. Azt mondta, hogy tapintásra pozitív, de nem eléggé vastag.. Az UH-os doki szerint egyértelmûen nem lát semmit. Bár a nyálkahártyám 9, 1 mm-es..
A kérdező hozzászólása: ....vasárnap elvetéltem...

Lindynette fog. Gátlót szedtem egy hónapig! (kimaradt 1 szem) megjött pontosan, de 2 napig volt és szinte semmi! Ma reggel csináltam egy tesztet nagyon nagyon halványan volt a második csík! Szerintetek?

Legjobb válasz: Ha csak egy hónapig szedted meg még ki is maradt egy szem, akkor elképzelhetõ, hogy nem hatott rendesen és terhes lettél. Két nap múlva csinálj egy újabb tesztet, ha az is két csíkos lesz, akkor ott baba van.

Ha csak egy hónapig szedted meg még ki is maradt egy szem, akkor elképzelhetõ, hogy nem hatott rendesen és terhes lettél. Két nap múlva csinálj egy újabb tesztet, ha az is két csíkos lesz, akkor ott baba van.
A kérdező hozzászólása: Csináltam tesztet, negatív lett :(
Drukkolok :) MAjd írd meg!
A kérdező hozzászólása: Várok péntekig aztán tesztelek újra! Remélem megerõsödik a csík! :)
Mivel a mai fogamzásgátlók minimális hormont tartalmaznak, így 1 szem kimaradása is okozhatja, hogy nem hat rendesen. Vagyis ha ti így voltatok együtt kiegészítõ védekezés nélkül, akkor igen, lehetsz terhes, sõt a halvány pozitív is pozitív, tehát ha pár nap múlva tesztelsz és megmarad a második csík, netán erõsödik, akkor kérj idõpontot orvoshoz, mert nagyon úgy néz ki, hogy összejött a baba.
szerintem várj vele párnapot! És reménykedj , hogy nem leszel terhes , mert a fogamzásgátlótól beteg is lehet a baba!!!!
A kérdező hozzászólása: Szerintetek, ha holnap reggel csinálok még egyet ugyanolyan halvány lesz, vagy erõsödhet?
Elõtte sem volt rendszeres, most még a gyógyszer is bezavart... Tesztelj 2 nap múlva szerintem!
hát ha 15én kéne megjönnie akkor csak mostanában lehetett peteérésed, akkor viszont nem ebben a ciklusban lehettél terhes...akkor meg erösebb csiknak kéne lennie...
Mondjuk nekem pont az jött le, hogy nem bánná a babát! Ha már ott volt a halvány csík akkor nyugodtan tesztelhetsz néhány nap múlva. Általában nem szokott tévedni a teszt, bár kicsit fura, hogy csak 15én kell megjönnie. Rendszeres volt elõtte?
A kérdező hozzászólása: Bocsi, rosszul fogalmaztam! Beleéltem magam a 2 csíkba! A gyógyszert is csak azért szedtem mert rendszertelenül jön meg és a do
itt azt mondják h a halvány csik is csik...ha nem akarsz babát, egy eseményutániért elmehettél volna, mert ugy tudom 2 hétig amugy is kell kiegészítõ védekezés az elsõ levélnél, de ez le van irva a tájékoztatóban, meg akkor is ha kimarad egy szem.
A kérdező hozzászólása: Bevallom egy kicsit már beleéltem magam, nem szeretnék pofára esni! Mondjuk majd csak 15-én kellene megjönni, addig nem hülyeség tesztelgetni?
Sajnálom :( Azért orvoshoz elmennék a majdnem pozitív miatt egy vizsgálatra!

Sept. Ben volt egy vetélésem. Most megint pròbálkozunk.6 teszt csináltam 3 nap alatt.5 + abbòl 1 elég halvány.1rossz teszt ami végül - lett. Nagyon izgulok ma kénemegjönnie. A halvány csik is +? Járt már igy valaki? Meg félek is kicsit

Legjobb válasz: Elõször is gratulálok kismami! :-) bizony, a halvány pozi is pozi!!!! :-) nekem elsõ tesztelésen erõs pozi volt, másnap még egyet csináltam, ott már alig látszott a második csík. Másfél éves a kisfiam :-) boldog babavárást!!! :-)

Elõször is gratulálok kismami! :-) bizony, a halvány pozi is pozi!!!! :-) nekem elsõ tesztelésen erõs pozi volt, másnap még egyet csináltam, ott már alig látszott a második csík. Másfél éves a kisfiam :-) boldog babavárást!!! :-)
Ne felj! Akarhogyis lesz, higyj abban, hogy hamarosan ott lesz veled aztan veletek a Kicsiked! En is elvesztettem az elsot. Mikor 10 honap mulva ujra teherbe estem en is csinaltam vagy 3 fele tesztet sot! Ignoraltam a tenyt, hogy ugy hanyok mint egy alkoholista kocsis! Jonni fog es maradni fog!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a gyors válaszokat!
A kérdező hozzászólása: még nem jött meg :-)
Na mi a helyzet?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!