Találatok a következő kifejezésre: Csinálom a napost (77 db)

Egy hónapja csinálom a 90 naposat. És már többször volt gyomorfájásom. SZERINTETEK TÖNKRE IS MEHET EZZEL A GYOMROM?

olyan szúróérzés a gyomromba és utánna mintha nehéz lenne a gyomrom és leakarna szakadni. HELP!

Legjobb válasz: Le tudnád írni, hogy az elmúlt 4 napban pontosan miket ettél és milyen mennyiségben? A 90 naposra jellemzõ, hogy ha ésszel csinálja az ember, akkor nem lesz baja tõle.

Le tudnád írni, hogy az elmúlt 4 napban pontosan miket ettél és milyen mennyiségben? A 90 naposra jellemzõ, hogy ha ésszel csinálja az ember, akkor nem lesz baja tõle.
Melyik "nap" után volt gyomorfájásod? Egyébként nem a legjobb diéta. Annál sokkal jobb és egészségesebb a paleó.
Az én szervezetem egész egyszerûen nem bírta a 90 napost, amúgy is lassan emésztek, és a "fehérjenap" mindig betette a kiskaput, totál rosszul voltam, abba is hagytam a 70. nap körül. Ja, és nem is fogytam vele egyetlen dekát sem!!! A férjem viszont (aki ugyanazt ette mint én, együtt csináltuk) eddigre 4 kilót leadott, a végére meg még kettõt. Nála meg bevált, szóval biztos szervezetfüggõ is.
A kérdező hozzászólása: A gyümi nap után vagyis tegnap fehérje napom volt és ettem sajtal töltött pulyka mellet és 1-et megettem de nem gyorsan és nayon fájt a hasam de nincs összeszükülve.MA VAN KEMÉNYÍTÕ NAPOM ÉS ETTEM RIZSÁT KUKORICÁS BOSRÓSAT 3 KIS ADAGOT MOST DÉLUTÁN DE MÁR MA NEM FÁJT.csak néha elöjönnek gyomorfájások.AMUGY AZ SE
A kérdező hozzászólása: AMUGY AZ SE MIND1 HOGY MENNYIT ESZE????? TUDNÁTOK SEGITENI
Fehérjenapon egyél ennél értékesebb ételeket, ne sajttal töltött pulykamellet. Pl. reggelire ugye adott a gyümölcs, de ebédre pl. 3 fõtt tojás, egy kefir, egy kis sajtot mellé. Vagy egyél csirkét (grillezett, rántott, mindegy). Vacsorára meg megint pl. 2 fõtt tojást egy paradicsommal.

Aki csak ócsárolni tudja a 90 napos fogyókúrát, az miért olvasgatja? Nem nyitnátok magatoknak egy másik fórumot " miért ne csináld a 90 napos fogyit" címmel? . Ha valki elhatározta magát már az is egy lépés előre. Tartsuk ezt tiszteletben.

Legjobb válasz: Egyébként amibõl a 90 napos kiindult az nem olyan nagy hülyeség, és azt tényleg orvosok találták ki. Ez úgy nézett ki hogy EGY NAPON BELÜL kell szétválogatni a kajákat nem egy héten belül. Abban a formában jó is meg egészséges is, de ebben a "90 napos"-nak nevezett formában minden csak nem egészséges. Így már érthetõ mi a kifogása ellene sokaknak? Nem azért fikázzák mert jólesik, hanem mert úgy rossz ahogy van és csak titeket próbálnak megkímélni tõle. Tegyük fel, hogy füvezel. Ha azt mondom, hogy ne füvezz akkor is meg fogsz sértõdni, mert mondjuk szerinted jó én meg tudom, hogy nem és le akarlak beszélni? Ilyen ez is. Te azt hiszed jó, én meg tudom, hogy nem és ezért szólok, nem fikázás képpen.

Jól mondták az elõttem szólók. Ment a zöld pacsi nekik! Ez a 90 napos idiótaság ez fogyatékosoknak lett kitalálva, hogy testmozogni ne kelljen még véletlenül se, és rá lehessen kenni a szart a genetikára, hogy õk amiatt kövérek, nem a több tonna gyorskajától amit bezabálnak... Nevetséges ostobaság, akinek van esze, elkerüli a 90 napos baromságot.
Egyetértek az elõttem szólókkal, a 90 napos kreténség egy mûködésképtelen szar. És az is marad, vitának helye nincs.
Kedves utolsó válaszadó! Te nem tudod megemészteni mondjuk, a csirkét a rizzsel?
Egyébként amibõl a 90 napos kiindult az nem olyan nagy hülyeség, és azt tényleg orvosok találták ki. Ez úgy nézett ki hogy EGY NAPON BELÜL kell szétválogatni a kajákat nem egy héten belül. Abban a formában jó is meg egészséges is, de ebben a "90 napos"-nak nevezett formában minden csak nem egészséges. Így már érthetõ mi a kifogása ellene sokaknak? Nem azért fikázzák mert jólesik, hanem mert úgy rossz ahogy van és csak titeket próbálnak megkímélni tõle. Tegyük fel, hogy füvezel. Ha azt mondom, hogy ne füvezz akkor is meg fogsz sértõdni, mert mondjuk szerinted jó én meg tudom, hogy nem és le akarlak beszélni? Ilyen ez is. Te azt hiszed jó, én meg tudom, hogy nem és ezért szólok, nem fikázás képpen.
Jogod van ahhoz is, hogy a sínekre hajtsd a fejedet, meg hogy belenyúlj a fortyogó ónkádba, meg leléphetsz az autó elé a busz mögül, meg beleugorhatsz a Dunába is, de a társadalom azért jött létre, mert az emberek együttélésébõl az a nyilvánvaló elõnyöd származik, hogy nem kell mindent újra megtanulnod, végigbukdácsolva a kudarcokat, hanem embertársad MEGKÉRDEZÉSÉVEL esetleg rájöhetsz arra, hogy ha ezt csinálom, az jó, ha azt csinálom, az NEM jó, és nem azért mondja a másik, hogy megszivasson, hanem mert nem akarja, hogy a sikertelenségét a másik újraélje! Mivel a 90 napos diéta bizonyítottan NEM JÓ, ezért nem értem mit is kéne benne tiszteletben tartani?
Az öngyilkossághoz is erõ és elhatározás kell mégsem ajánlják mert nem egészséges...
Azért olvasagtja, mert mindenki azt olvas és tesz amit akar, és olyan dologgal kapcsolatban is amit utál. VAgy ellene van. Kiváncsi is joga is van hozzá. Ezért.
Azért, mert nagyon ráérnek. Én nem töltöm olyannal az idõm, ami nem érdekel. Szerintem meg akarják mondani a frankót. Ne foglalkozz velük.
A kérdező hozzászólása: Kedves szaktanácsadók! Azt kellene tiszteletben tartani, hogy valaki elhatározásra jutott és belefogott valamibe amihez akarat és kitartás kell.Nem kevés! Érthetõ?
Én is minden nap eszek mindent: csirke - fehérje, rizs- ch, lenmagolaj-zsír, multivitamin - vitamin.. lazán meg lehet emésztei sõt.. 1000szer könnyebben mint a "nóórmális" kaját. Errõl ennyit.
Jogosan ócsárolják a 90 napos diétát - az egész egy kalap szart nem ér.
Miért fáj az neked, ha egy nyilvánvaló baromságról kijelentjük, hogy nyilvánvaló baromság? Nem bírod a kritikát??
A kérdező hozzászólása: Joga az van, csak kár fikázni másokat akiknek jogukban áll 90 naposozni.
.nekem ne mondja senki, hogy egy nap alatt minden täpanyagot bevisz a szervezetébe....minden nap ugynugy esztek feherjet, szénhidrätot...és igy toväbb....mert ez hazugsäg....mondjuk sosem zabältam egész nap mindent ami a közelemben volt... a cukor elhagyäsa meg csak pozitiv....azonban abban biztos vagyok, hogy a gyomor nem ugy van kialakulva minden kajät egyidejüleg beletuszkoljunk, es meg sem birjuk emeszteni... én pär napja csinälom ezt a diétät, na nem mintha sélybéli gondjaim lennének, de emésztésbeliek azok vannak...és ha hiszitek ha nem a gyomrom egyszer sem égett, egyszer sem fäjt, és nyugodtan alszok minden éjjel...nem mondom hogy mindent naprol napra betartok, de egyszerre csak egyféle kajät eszem, nem keverem , és megvärom amég az elözö dozis megemésztödik.... semmi gondom nincsen...semmi nem hiänyzik....fogyni még nem fogytam , de nincs is nagyon miböl....söt talän többet eszem mint azelött, és igen, rendszert hozott az életembe. és nem hiszem , hogy a szervezetnek käros lenne, az ha egy nap nem eszik mindenböl...

Én is csinálom a 90 napos diétát és ma tartottam a második lénapot. Most is és az elsőnél is fázom este felé? A többi napon ilyen nincs, csak a lénapon. Más problémám nincs jól érzem magam!

Legjobb válasz: Mi is néhány napja keztük újra a 90 napost. Elõtte ... kúrát csináltam.(10 napos folyadék kúra) Minden este egyre jobban fáztam. Hatodik napon már mérhetõ volt a testhõmérséklet csökkenése. Estére orvost kellett hívnunk mert fölborult a keringésem. Hirtelen vérnyomás és pulzus emelkedés. Kérlek vigyázz erre! Talán havonta egy nap nem olyan veszélyes, de azért nagyon oda kell figyelni. Elõtte a fázáson kívül semmi nem utalt problémára.

Mi is néhány napja keztük újra a 90 napost. Elõtte ... kúrát csináltam.(10 napos folyadék kúra) Minden este egyre jobban fáztam. Hatodik napon már mérhetõ volt a testhõmérséklet csökkenése. Estére orvost kellett hívnunk mert fölborult a keringésem. Hirtelen vérnyomás és pulzus emelkedés. Kérlek vigyázz erre! Talán havonta egy nap nem olyan veszélyes, de azért nagyon oda kell figyelni. Elõtte a fázáson kívül semmi nem utalt problémára.
Ez az energiahiányos állapot jele. Alapesetben a szervezet megszokja, hogy van energia utánpótlása. Ha éhezik, akkor is át tud állni "takarék üzemmódra". DE! A szervezet nem képes egyik napról a másikra váltani, ha hirtelen szinte nulla energiát viszel be, pl ilyen lénappal, akkor ahhoz nem tud elég gyorsan alklamazkodni. Ha sokáig csinálnád, akkor (relatíve) nem lenne nagy gond, beállna a takarékba, de így rettenetesen küszködik, de így, hogy egyik nap van bõven, a másik nep semmi, ezzel nem tud mit kezdeni... Azt gondolom nem kell kifejteni, hogy ez milyen nagy ostobaság, és egézségtelen. Mindemellett mégcsak nem is a zsírszövet bomlik ilyenkor, hanem az izom...
Szia! A kérdésed abszolút jogos. Én is a 90 napost csinálom, ma vagyok az 50. közepén. Mióta diétázom, állandóan fázom. Azelõtt pedig mindig melegem volt. Sokkal jobb borzongani, mint úgy érezni, vagy megsülsz. Ja, és kitartás.
A kérdező hozzászólása: Kellemesen fûtött szobában vagyok, rétegesen felöltözve. Tapasztalt már valaki hasonlót?
én utálom a hideget, inkább legyen melegen, minthogy fázzak.
A kérdező hozzászólása: Én csak a lénapokon fáztam eddig. A többi napon minden rendben van. Én ma a 44. napnál tartok. Köszi. Neked is kitartást és sok sikert kivánok!
Én tegnap csináltam eloszor és utoljára a lénapot, tobszor nem is fogom.Éjjel alig tudtam aludni az éhségtol, reggel meg fájt a gyomrom.Szerintem, ha valaki rendesen betartja a diétát, a kajálást nem viszi túlzásba, az is boven elég, nem kell hozzá víznap.csak szenvedés.
A kérdező hozzászólása: Bocs nem kérdezem, hanem közlöm, hogy fázom!
Nem tudom, én kicsit kómás voltam este. Ekkor a legnehezebb, ezért gyorsan feküdj le:) Ja és sok teát igyál.
Látom, hogy régebbi ez a bejegyzés, de hátha kapok választ... :) Lénapon azért lehet gyümölcsöt enni reggelire, vagy még a gyümölcsöt is el kell hagyni? (Nekem holnap lesz az elsõ lénap... :) )


Létezik az, hogy 3 napja csinálom a 90 napos diétát, 1 hete sportolok, és már 3 kg leugrott rólam? Nem számítottam rá, hogy ilyen gyorsan beindul! Ez így is marad?

Legjobb válasz: hát ha megtörtént létezik :) de nem marad így. minél kevesebb felesleged van, annál nehezebb a fogyás. én három hónapja szenvedek az 56 kilómmal, nem hajlandó lejjebb menni egy grammot se (nem 90 napos de akkor is)

hát ha megtörtént létezik :) de nem marad így. minél kevesebb felesleged van, annál nehezebb a fogyás. én három hónapja szenvedek az 56 kilómmal, nem hajlandó lejjebb menni egy grammot se (nem 90 napos de akkor is)
Létezik, valószínû hogy sok víz volt a szervezetedben.Amíg ez ürül, addig sokat le lehet dobni, utána lesz kicsit lassúbb.De az már biztosan zsírból megy.
Ez a 3 kg a lecsökkent gyomor és béltartalom, meg a kiürített víz lehet. De ezután is megyegetnek lefelé, csak lassabban a kilók.

Csinálom a 90 naposat már egy hónapja és az első két hétben ment is lesz szépen (lement 7 kg) de kb másfél hete megállt és azóta isugyanúgy csinálok mindent nem hajlandó lemenni egy dkg sem. Most mit csináljak?

Legjobb válasz: Folytasd tovább. Az elsõ pár kiló mindig könnyebben csúszik le, utána lelassul, de kitartással menni fog. Jaj és a mozgást se hagyd ki.

Folytasd tovább. Az elsõ pár kiló mindig könnyebben csúszik le, utána lelassul, de kitartással menni fog. Jaj és a mozgást se hagyd ki.
A kérdező hozzászólása: mozgok én csak ebben a melegben nem sokat... nem lehet csinálni valamit hogy felgyorsuljon ez az egést folyamat??
Kicsit unalmas már, de olvasd el. Tényleg. Ha utána is úgy érzed, akkor meg folytasd tovább. http://blog.builder.hu/blogs/index.php?blog=3&c=1&more=1&pb=..
hagyd abba a 90napos dietat, mer ertelmetlen, és válts életmododt! semmi lisztes zsíros cukros kaja, sok fehérje és zoldség, víz..sport és tuti a fogyas..ilyen melegbe meg sok dinnyét egyél, víztelenít, az is fogyás valamilyen szinten!!
De igen - a halál után a bomlással jelentõs a súlyveszteség.
Sok mozgás, sok folyadék, mindent egyél, ami jól esik (kivéve a nasikat), de soha ne tömd tele magad. És kerüld a cukros löttyöket. Helyette gyógyteákkal próbálkozz, és magas rosttartalmú ételekkel ill. lassú felszívódású szénhidrátokkal. Nekem bevált.
20:37-nek van igaza. A 90 napos baromság teljesen értelmetlen, mûködésképtelen, csúcsidiotizmus. Ha fogyni akarsz, akkor koplalj és mozogj sokat. Ez a módszer az elmúlt évezredek alatt semmit se változott.

Ha csinalom a 90 napos dietat eredmenyes lesz ugy is, hogy futas helyett minden nap biciklizek lenduletes, folyamatos tempoban? (nem feltetlenul gyorsan. ) Mit tudok tenni a belso comb fogyasztasa es elonyos (nem tul izmos) formalasa erdekeben?

168 cm es 58 kg vagyok. Tudom a futas (elvileg) a legjobb mozgas a fogyasra, de nekem nem jon be. Egyszeruen nem ott fogyaszt ahol kene. A kulso combom szep, es a vadlim is, es csak azt fogyasztja/formalja. Nekem viszont a belso combomon vannak a szirparnak es nem tudok toluk megszabadulni. Nem tudtok veletlenul valami jo gyakorlatot ra, ami nem izmosit, nem vastagitja, hanem vekonyitja? Nagyon zavar, hogy kb 10 cm-en osszeer a combom de tulzottan. Kenyelmetlen es nem esztetikus.

Legjobb válasz: A 90napos diétáról megvan a (negatív) véleményem, de a mozgás részéhez szívesen fûzök dolgokat, hátha segít. Ha jól értem, szálkásítani szeretnél, azaz eddig szerzett izom megtartása mellett zsírt leépíteni. Ennek örülni fogsz: a futás nem jó. Neked valamilyen folyamatos, monoton, hosszan tartó terhelés kell, például a biciklizés, ahogy írtad. Vagy a séta. (ekkor a szervezetednek van ideje átállni a zsírbontásra: aerob mozgás) Én így csinálnám: heti 4-5× 30-40 perc séta vagy biciklizés reggeli elõtt valami nyugis helyen. Lájtosan, ne legyen intenzív. Nem tudom, ez hogy passzol a 90 napos csodához. viszont van egy rossz hírem: olyan, hogy helyi zsírégetés, csak a mesében létezik.

A 90napos diétáról megvan a (negatív) véleményem, de a mozgás részéhez szívesen fûzök dolgokat, hátha segít. Ha jól értem, szálkásítani szeretnél, azaz eddig szerzett izom megtartása mellett zsírt leépíteni. Ennek örülni fogsz: a futás nem jó. Neked valamilyen folyamatos, monoton, hosszan tartó terhelés kell, például a biciklizés, ahogy írtad. Vagy a séta. (ekkor a szervezetednek van ideje átállni a zsírbontásra: aerob mozgás) Én így csinálnám: heti 4-5× 30-40 perc séta vagy biciklizés reggeli elõtt valami nyugis helyen. Lájtosan, ne legyen intenzív. Nem tudom, ez hogy passzol a 90 napos csodához. viszont van egy rossz hírem: olyan, hogy helyi zsírégetés, csak a mesében létezik.
elsõ válaszoló: de olyan, hogy egy bizonyos területet formáljon, lehetséges adott gyakorlatokkal Kedves kérdezõ! Én is 90 napozok(immár másodszor), magában az elvben nem hiszek, de ez nem hit kérdése, hanem még az olyan gyengébb akaratúaknak is segít, mint én, mert betartat egy megszabott étrendet. (mellesleg orvos javasolta, szóval ennyit errõl) Szerintem húsnapon és szénhidrátnapon elég akarerõd és energiád van, hogy mozogj, én is ilyenkor élénkülök fel. Ha nem is minden nap, de azért törekszem arra, hogy mozogjak, saját gyakorlatsorokat állítok össze. Karácsonykor vettem egy Leg Magicet, valami istenien formázza a combokat(belsõ combokat is). Amúgy a formálásra vannak gyakorlatok, keress rá, guglin kidob pár jó találatot, csak én utálom a gyakorlatokat, azért nem csinálom. Szóval szerintem jó ötlet a bicajozás, rengeteg kalóriát égetsz vele, és még szabad levegõn is vagy. Ugyanilyen jó alternatíva az úszás, vagy a görkori(ha már fõleg a lábaiddal vannak bajok). Ezek elõtt érdemes bemelegíteni egy fél óra tornával, egy kis zsírégetõ krémet is bevehetsz mellette, és utána menni úszni/bicajozni/görkorizni. Az uccsó problémádra: Ha háttal feküdsz, lábak felhúzva talpra, és a fenekeddel együtt emled a lábadat is, és a fenekedet emelgeted, egy idõ után érezni fogod ahogy ott feszül, arra az izomcsoporta hat.

170 cm magas, 88 kg lány vagyok. 10. napja csinálom a 90 napos diétát, és aggaszt hogy még nem fogytam szinte semmit. 1 kiló szaladgál fel-le. Valamit nem jól csinálok?

Igyekszem pontosan betartani, igaz tegnap a gyümölcsnapon este ettem mást is, de csak mert már fájt a gyomrom a rengeteg gyümölcst?l.

Legjobb válasz: Szia! Mint minden fogyókúra, ez is vkinek bejön, vkinek nem. Én (is) sajnos a 2. csoportba tartozom. Két hétig csináltam, betartottam mindent, aztán ráálltam a mérlegre és 2 kg-val többet mutatott. Na, az ott betette a kaput, mert akkor már én is szédelegtem, úgyhogy abbahagytam. Most már fél éve járok heti 1-2 alkalommal spinningre és 2* aerobicra és bár nem fogytam, szépen feszesedek és tûnik el a hasamról a zsírpárna. Egy igen túlsúlyos (bõven 100 kg fölött van) kollégám viszont 18 kg-t fogyott vele és most elkezdte megint, mert neki bevállt. Sztem ez attól is függ, hogy kin mennyi plusz van. A lényeg: igyál nagyon sok vizet vagy gyógyteát és MOZOGJ!!!

Szia! Mint minden fogyókúra, ez is vkinek bejön, vkinek nem. Én (is) sajnos a 2. csoportba tartozom. Két hétig csináltam, betartottam mindent, aztán ráálltam a mérlegre és 2 kg-val többet mutatott. Na, az ott betette a kaput, mert akkor már én is szédelegtem, úgyhogy abbahagytam. Most már fél éve járok heti 1-2 alkalommal spinningre és 2* aerobicra és bár nem fogytam, szépen feszesedek és tûnik el a hasamról a zsírpárna. Egy igen túlsúlyos (bõven 100 kg fölött van) kollégám viszont 18 kg-t fogyott vele és most elkezdte megint, mert neki bevállt. Sztem ez attól is függ, hogy kin mennyi plusz van. A lényeg: igyál nagyon sok vizet vagy gyógyteát és MOZOGJ!!!
sajnos nekem sem segített, 6hét alatt 2kiló ment le.azt hittem sírva fakadok, hogy ennyi idõt elfecséreltem.valószínûleg szervezet függõ, az enyém nem kamálta!most kalóriát számolok, attól fogyok!érdekes.
Szia!Ne várd azonnal a hatást.Tapasztalat, én elsõre a harmadik héten kezdtem fogyni, de semmi kenyér, igaz egy kis bünõzés belefért, és így 14kg. minusz. A második amit most egy hete kezdtem el, (már, még)1kg.Én kitartást kívánok és nehagyd abba.
Nem értem az emberek hozzáállását. Az a 88 kg sem egy hét alatt, de nem is egy hónap alatt jött fel. Miért gondolják hát, hogy 90 nap, 1 hónap, 13 nap alatt lemegy, ami adott esetben évek alatt rakódott le?
Nem
A kérdező hozzászólása: Nekem is elég nagy súlyfeleslegem van, 88 kg vagyok és 68 kg-ra szeretnék lemenni, a magasságomhoz az lenne az ideális. Azért még bizakodok:)
Nem mindenkinél jön be a diéta. És az sem mindegy kin mennyi felesleg van. Akinek több, az többet fog leadni. Én másfél hónapig csináltam, és csak a 4 hét után kezdtem fogyni, 8 kg ment le, de addigra meguntam, hogy kimaradok a jó kis szaftos kajákból. :) Na meg a gyümölcstõl már hányingerem volt. Ilyen ez....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ mindenkinek. Szerintem még a jövõ hetet kivárom, még reménykedek hátha beindul a fogyás:) Igyekszem sokat inni, és mozogni!
Én másfél hónapig bírtam, 165/76 adatokkal.. egy gramm sem ment le rólam, pedig betartottam, tornáztam. párom fél évig csinálta, neki lement 18 kiló, és jól szarrá is ment a gyomra utána.. sajnos el kell fogadni, hogy valakinél nem mûködik.
Két hét után indul be a zsírégetés...Ezt bármelyik fogyókúránál érdemes észben tartani.És azt is, hogy ha három liter vizet(!) megiszol naponta, sokkal könnyebben beindul.Este pedig NO nasi:)
Igaza van az elõttem szólónak intzenzív sport nélkül nehéz fogyni. Egy dolog a diéta, de ugyanúgy szükséges a mozgás is. Esetleg egy tipp a napi kalória bevitelt csökkentheted tovább ha étkezések elõtt elfogyasztasz egy nagy tál nyers salátát idány zöldségekbl, amire csak citromlevet és kis olajat raksz. Kevesebbet kívánsz majd a fõételekbõl. A rostdús zöldségektõl meg jól is laksz. :)
nem olvastam végig a válaszokat bocsi. a lényeg, hogy mindig reggel evés elõtt wczés után mérekezz. ez fontos, mert napközben egyre csak nehezebb leszel és így semmit nem lehet pontosan lemérni. :) én volt hogy nap közben 2 kilóval is több voltam mint reggel. :D

Van aki épp csinálja a 90 napos diétát?

Legjobb válasz: Most már télen szerintem hülyeség csinálni, mert pont nyárra fogod visszahízni.

Most már télen szerintem hülyeség csinálni, mert pont nyárra fogod visszahízni.
Én most kezdtem, és ma van az elsõ gyümölcsnapom. :S Kicsit nehéz. Már alig várom a holnapot. :) Pár éve a férjem 10 kilót fogyott vele, és köszöni szépen, õ is jól van. És ha visszajönnek rám a terhesség elõtti ruháim, akkor nekem aztán tök mindegy, h az izomból vagy zsírból történt. És szerintem ez még mindig egészségesebb a szervezetnek, mint kövéren élni!
Igen, én is most csinálom...:D
én 15 vagyok 65 kg val kezdetem a box miat le keledt adnom gyorsa pár kilot megcsináltam 90naposat ugyhogy napi 90perces edzésel és esti 20perces futásal le fogytam a bajnokságra 50kg ra és magyar bajnoként végeztem én jol éreztem magam regel meggetem mindig kb fél kg almát :) azt jó votam délig azt etete délbe is azt vacsora és futás és 15kg l mendt és azzota 1kg se jött visza rendes sportolásal nem fog visza jöni én ne ajánlom senkinek mert megterhelö de én nem szolok bele mit csinálsz.. serintem ha rendesen sportolsz é nem eszel anyit pl: ettél napi 5zsemlét és egy fánkot és ittál 2.5l kollát akkor most ezt ne csináld mondj le abbol 2db zsemléröl a fánkot azt hanyagold kolát váltsd (zöld tea vagy viz(sima)) és endszeres sport mozgás legaláb napi féllorát sportolj valamit.pl bicaj futás box:) :) :) stb.... és evvel biztos elérsz valamitt. de aért amitaz elöb irtam 3zsemle stb ne enyit egyél egy na rendese reggeli ebé vacsora akor tizzora is de ebböl egypiccit kevesebbe egyéll de csak téleg picivel egyél azt jó van .. sort sport sport sport sport ez legye a kulcsszavunk :D:D :D (helyesirásért bocsi gyorsan irta ) :D:D:D::D
Én is tavaly csináltam, több mint 13 kiló ment le, azóta csak 2 kg jött vissza. és még élek...
Hali Halo! Szóval, nálunk az egész család ezt csinálta és most kezdünk bele egy újabba. Mi nagyon szeretjük és be is vált. Amikor csináltuk voltak rosszabb napok is pl. a gyümölcs nap, de elég tétel volt, hogy másnap már a húsnap jött. Érdekes, mert amíg így étkeztünk soha nem ment fel a gyomorsavam (ami általában rendszeresen elõjön) se éhesnek se túl telítettnek nem érzed magad pont jó, nálunk mindenki fogyott tõle én csak ajánlani tudom, mert az emésztésem és a közérzetem is sokkal jobb lett! Továbbá nekem csak javította az egészségem nem pedig rontotta sõt a család másik három tagjának sem volt semmilyen panasza. Üdv.: Szozsa914
Igen, október 11-én kezdtem, 77 kg-san, eddig heti 0, 5 kg-k mentek le stabilan. Nem tartom magam szigorúan az elõíráshoz, kisebb-nagyobb kilengéseket engedélyezek magamnak. Tudom, hogy sokan ellenzik ezt a fajta diétát, mégis azt mondom: - soha nem vagyok éhes - nem fáj a gyomrom és - nekem már egyszer használt (most 12 kg a cél karácsonyig)
Én csinálom ma vagyok a 30.napon. Miért kérdezted? Nekem is elegem van a beszólásokból!!!
A kérdező hozzászólása: Hát ti biztos mind hozzáértõk vagytok ;) Én is megcsináltam másfél éve, 15kg mínusz és az utóbbi 3 hónapba jött vissza 4-5. És még élek. Szinte hihetetlen.
csinálom!!! ma gyüminap: 4 db narans 1 fél barack és éhezem:DDDD
A kérdező hozzászólása: Nem ez volt a kérdés, köszi!
Legyél rugalmasabb, ne ilyen merev, kösz.
Ezt a hülyeséget kérlek szépen ne kezdd el! A szervezetnek minden nap minden tápanyagra szüksége van, és a másik - abba ezek, akik ezt kitalálták, bele sem gondoltak, hogy a keményítõ is szénhidrát (raktározott poliszacharid). Semmi értelme. Persze biztos, hogy lefogysz, de az alultápláltság miatt.
És még annyi, hogy ez egy "ördögi kör", mert nem lehet abbahagyni. Amint leállsz vele, visszahízod talán a dupláját is, mivel annyira kimerül a "kúra" alatt a szervezeted energiaraktára, hogy amint visszaállsz a normál táplálkozásra, eszeveszettül felhalmoz minden tápanyagot - érthetõ módon.
A kérdező hozzászólása: Én már egyszer végig csináltam és semmi bajom nem lett. 15kg-ot fogytam, abból most rá másfél évre jött vissza 5 kiló, mert nem igazán foglalkoztam az étkezéssel. Köszönöm a tanácsokat, de nem értem minek jöttök erre a topikra, ha a diéta ellen vagytok. Nem kell foglalkozni azzal aki csinálja, ha baja lesz akkor az õ baja nem a tiétek. Több ilyen kommentra nem vagyok kíváncsi. Szóval, válaszolna valaki a feltett kérdésemre?
Igen, én csinálom, és már többször végig csináltam. Nekem csak ez az egy diéta megy. Ma szénhidrát napom van... :) Oh, happy day... :D
100 000-szer ki lett tárgyalva az oldalon hogy a 90 napos diéta életveszélyes, és haszontalan. Talán ha elfogadnád amit a hozzáértõk mondanak, nem lehurrognád õket, akkor segítenének is.
Én tavaly végigcsináltam, lejött 12 kg, azóta 2 vissza és köszönöm, jól vagyok.
Hol tartasz a diétával? Szoktál bûnözni? Bocsi, hogy kérdezek de nincs kivel beszélni róla.

Baj, ha kb.1 hónappal tovább csinálom a 90 napos diétát?

még nem tartok a végénél,csak szeretném tudni.

Legjobb válasz: BAJ!

BAJ!
Szünetet kell hagyni 90 nap után, tudtommal.
Igen. Tartsd meg belõle azt, hogy nem eszel fehérjét szénhodráttal egyszerre (nem ugyanazon a napon, hanem egyszerre)
Nagyon nagy baj!
A kérdező hozzászólása: tobb embernél is olvastam, h tovább akarja csinálni, gondoltam, akkor nem baj. amúgy miért baj? és ha csak 2 héttel csinálom tovább?
Miért lenne baj? Nyugodtan csináld tovább. A szakkönyvekben benne van, hogy akár életmódszerûen is lehet csinálni, csak néha be kell iktatni némi izomtisztító kúrát és akkor rendben lesz!
Milyen szakkönyvben?
Hány cm vagy illetve hány kg? Mikor én elkezdtem az elsõ héten fogytam 3 kg-ot..
Nem hiába 90 napos fogyókúra a hossza. Minél hosszabb, annál lassabb a fogyás, hiszen kevésbé terheled meg a szervezetedet. Lassu fogyásnál a szervezetednek több ideje marad a tartalékait felélni.Ha rövidebb és zsírégetõbb ételeket eszel, és mellé egy keveset mozogsz is sokkal látványosabban megindul a várva várt fogyás. Bûnözést meg felejtsd el teljesen, mert felborítod az egész fogyókúrádat vele. El kell döntened hogy most tényleg akarsz fogyni, vagy nem. Próbáld ki a káposztát, és már két nap múlva le fog menni rólad egy kg.Ezzel nem fogsz éhezni! Ezt garantálom! De semmi nasi!!!
szia. ne aggódj amiért nem fogysz, ritka aki az elsõ 2 hétben egybõl fogyni kezd ... az elsõ 2 hétben nem szabad méretkõzni , mert csak csalódik az ember.. ekkor a szervezet feléli a tartalékait, majd a 3.-4.hétben megindul a fogyás. De ha tényleg csinálni akarod ezt a diétát, akkor vigyázz ezekkel a kis "bûnözésekkel", minél inkább betartod annál látványosabb eredményt érsz el.
Az elõbb elfelejtettem még mondani, sokat igyál, az nagyon fontos! Sok sikert mégegyszer!
Szia, szerintem sokkal hatásosabb és gyorsabb fogyást érhetsz el a káposzta leves kúrával. Te magad is elkészítheted otthon, könnyû és olcsó. Ja csak akarat az egész, annyit ehetsz belõle amennyit akarsz, mellette lehet gyümölcs, vagy zöldség. De van olyan nap mikor marhahúst ehetsz. Hét napról van szó és kb 3-5kg-ot fogyhatsz vele ha betartasz mindent. Én nekem bejött, két gyerek után ezzel fogytam vissza. Igaz én csak 3-4 napig bírtam káposztát enni, de 3kg lement. Aztán pár hét elteltével újra elkezdtem, és megint 3kg-tól szabadultam meg. Sok sikert, és kitartást!
Ezt a 90napoosat én is elakartam kezdeni csak nemigazán tudom a szabályokat. Letudnátok nekem írni hogy is van ez a diéta?
talán nem kamuszarokkal kéne diétázni, ha ugyanazt a szemetet eszed csak máshogy nem ugyanaz?
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat de még mindig nem tom hogy miért nem fogyok könyörgöm valaki mondja meg
A kérdező hozzászólása: 168 cm 69.5 kg


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!