Találatok a következő kifejezésre: Csikló-vagy a a (135 db)

Maszturbáláskor hogy kell a csiklót izgatni? Fel kell húzni a csikló feletti bőrt és így közvetlenül a csiklót, vagy azon a bőrön keresztül kell? Hogy lesz könnyebben orgazmus?

Legjobb válasz: erre nincs recept, mindenkinél más, sõt az évek során változhat is. fedezd fel a testedet és idõzz ott, ahol a legkellemesebb. :)

Persze, hogy nagyon érzékeny, iszonyat sok idegvégzõdés van benne. Borsódzik a hátam, ha csak belegondolok, hogy vki közvetlenül hozzáér.
Még az is lehet, hogy érdeklõdõ fiú. Semmi recept nincs, csakis az illetõ megfigyelésével lehet megállapítani. Vannak párok, akik szívesen beszélgetne, jeleznek egymásnak mindent, nekik sokkal könnyebb. Általában nem lehet elrontani, ha nem nagyon mész rá csak óvatosabban a környéken matatsz és figyeled, merre jobb.
erre nincs recept, mindenkinél más, sõt az évek során változhat is. fedezd fel a testedet és idõzz ott, ahol a legkellemesebb. :)
?......nézd meg egy filmen vagy olvass utána, vagy szimplán érezz rá. Nekem nem kellett tanitgatni, "ösztönösen" jött a dolog. -.-"
én anyukám vibrátorával izgatom magamat :) szûz vagyok még de az elélvezés csodás dolog szerintem , nagyon jo érzés .
Ahogy neked a legjobb :-) Van akinek annyira érzékeny, hogy közvetlenül nem is lehet hozzáérni, mert kellemetlen és találkoztam olyannal is, akit az izgatott, ha közvetlen tûvel volt a csiklója szurkálva. Egyénfüggõ, tapasztald ki ;-)
Ha elmúltál 18, megmutatom.:D
Gondolom egy 13 eves kerdezo csajjal allunk szemben. Inkabb tanulj, vagy olvass mint csiklot izgass! Ki vagy Te? Csiklonetta? Komolyan? Ez a vilag megõrült...
Szia! Ha olyan nagy a csiklód, hogy fel tudod rajta húzni a bõrt, akkor testápolóval vagy olajjal kend be, és simogasd.
A kérdező hozzászólása: És te hogy csinálod?
Ujjazd közben a popsidat is 19/L
Csiklódra.
csiklódra, huvelybe nehogy.
Tündérke: Ahol ugy érzed, hogy joooo!
mindenképp a csiklódra! aztán közben játszadozhatsz az ujjaiddal itt-ott :) Nagyon kellemes érzés lesz! ;) 22/L

Lányok melyik jobb érzés nektek a csikló vagy a hüvely orgazmus?

Legjobb válasz: Reszletes valasz a kerdesre: A legjobb, ha eloszor csiklo aztan azonnal huvely, az maga a menyorszag, bar minden no maskepp mukodik, de ez az alltalanos.. A legtobb no at se eli a huvelyi orgazmust a csikloorgazmus nelkul. A noi test olyan mint egy hangszer, jatsz rajta egy szep dallamot es a muzsika fulbemaszo lesz:))

Reszletes valasz a kerdesre: A legjobb, ha eloszor csiklo aztan azonnal huvely, az maga a menyorszag, bar minden no maskepp mukodik, de ez az alltalanos.. A legtobb no at se eli a huvelyi orgazmust a csikloorgazmus nelkul. A noi test olyan mint egy hangszer, jatsz rajta egy szep dallamot es a muzsika fulbemaszo lesz:) )
anál
csikló, a hüvelyi igaz h hosszabb, de nem olyan erõteljes.
csikló
csikló
csiklói
a csiklói sokkal jobb

Milyen punci a szép nektek Fiúk? Az ún. szalonnás, ami ráhajlik a csiklóra, vagy amikor a csikló szabadon van? Melyiket jobb bontogatni, nyalogatni? Kényeszteni?

Legjobb válasz: Ha a lány tetszik, akkor mindegy milyen a puncija! Minden fajta punci gyönyörû!!! Az a fontos, hogy a lány tetszen!!!

Ha a lány tetszik, akkor mindegy milyen a puncija! Minden fajta punci gyönyörû!!! Az a fontos, hogy a lány tetszen!!!
nem értem a hasonlataidat, de nekem a feszes tetszik, nem az "ördögrája":D és kétlem hogy lenne bárki aki ezzel nem ért egyet
Ha megmutatod, konkrétan mire gondolsz, meg tudom mondani.
"babapunci":D
minden punici szép, csak egyszer kerülhessek a közelébe :D
Én azt szeretem ami jó homlokos! Szeretem még a harmatcseppeset is, de azt utálom aminek már fekete a széle a sok dugástól:P
Minden punci úgy jó, ahogy van!
Elsõ vagyok, nem a sajátodra gondoltam elsõsorban. :P Képen, vagy videón mutass példákat, akkor tudok válaszolni. Hú, mennyi szakkifejezés született... :)
maga a kérdés is rémisztõ...
A kérdező hozzászólása: 21.08 :D cuki
A kérdező hozzászólása: áháááá:D
csak a szép Baba punci a szép egy kis szõrcsíkkal
Bármelyiknél.
Ez nem olyan dolog, amit bárki "elérhet".
bármelyiknél, de ahhoz azért be legyen gerjedve a csj. Hacsak nem ilyen öntözõcsõ szerü
Igen, nincs mindenkinek, de akinek van, annak néha mindkét módon összejön.

Mindig mikor pisilek felállok és utána nem is tudom mintha fájna a csiklóm vagy a húgycsövem és ilyen pisi ingerem van. Mi lehet ez?

de ez csak pár percig tart de kellemetlen! nem felfázás mert voltam egy párszor és azt felismerem!

Melyik jobb a csikló vagy a hüvelyi orgazmus?

Nekem még nem volt hüvelyi..csak csikló..és kíváncsi vagyok , hogy melyik jobb...

Legjobb válasz: szerintem mindkettõ jó, nem nagpyn tudok dönteni :$

szerintem mindkettõ jó, nem nagpyn tudok dönteni :$
A csikló orgazmus jobb, mint a hüvelyi orgazmus. Azonban a G-pont, illetve az U-pont orgazms jobb a csiklónál és a hüvelyinél is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)
Én a csikló orgazmust szeretem jobban, eddig hüvelyit csak kétszer sikerült összehozni:) A hüvelyi orgazmus tompább, de tovább tart, a csikló pedig élesebb, de hamar elmúlik :)
Egyébként sok helyen olvasni, hogy ne minden nõ éli át a hüvelyi orgazmust, meg egyáltalán... Higgyétek el, hogy ez tévhit, át lehet élni, elérheti minden nõ, csak sok türelem kell, meg az, hogy ha gondok adódnak a szexben, vagy egyszerûen csak régi tapasztalatok jönnek elõ, akkor a felelk leüljenek beszélgetni róla meg ilyesmi...
Bocsi a kifejezésért, de a G - pontos "üti" mindkettõt, még akkor is, ha ujjal csináljátok !!
szerintem nincs olyan hogy jobb, egyszerûen más és szerintem az a jó hogy egyáltalán van orgazmusotok, mert sok nõ nem élheti át ezt az élményt. egyébként szerintem a csiklói esetén valahogy kívülrõl terjed szét benned a melegség az a csodás érzés, a hüvelyinél, meg valahogy belülrõl, én úgy élem meg mintha egy pontból szétsugározna az egész testembe, szóval így tudnám leírni, de én mindkettõt nagyon élvezem
a hüvelyi!áhh az non jó:P
Hmm, másabb, mert nehezebb megszerezni... :F
Nekem is még csak csiklo volt ...!! De én is kiváncsi lennék hogy melyik jobb :D de különben a hüvelyi az valamivel másabb (érzés)??
A csikló orgazmus jobb, mint a hüvelyi orgazmus. Azonban a G-pont, illetve az U-pont orgazms jobb a csiklónál és a hüvelyinél is. Petranova

Csikló-vagy a hüvelyi a leggyakoribb?

eggyütt voltam a párommal és hüvelyen keresztül elmentem...ez volt ott az els?..hihetetlenül jó volt.többször is úgy fogok elélvezni?Melyik a gyakoribb?

Legjobb válasz: Szerencses vagy a huvelyi orgazmusra a nok nagyresze nem kepes.Csikloira meg nagy reszuk kik mentalisan es testileg is egeszsegesek

Szerencses vagy a huvelyi orgazmusra a nok nagyresze nem kepes.Csikloira meg nagy reszuk kik mentalisan es testileg is egeszsegesek
Mit csináltál, hogy sikerült???
gondolom megtalálták azt a pontot ahol a legjobb érzés.
Sok helyen írják, hogy a nõk nagy része nem képes orgazmusra, legalább is hüvelyire nem! De szerintem viszont megoldható! Persze szükséges hozzá egy olyan kapcsolat, melyben a felek úgy állnak egymáshoz, hogy bármit a másik örömére vagy a közös örömért! A sok beszélgetés az intim együttlétekrõl, az aktus során átélt dolgokról vagy régebbi élményekrõl, nagyon sokat segíthet! Tapasztalat... Fontos, hogy ne legyen a két fél egymás elõtt szégyenlõs, ne legyenek korlátai! Nagyon sokat segít az ilyesmi!
A csiklói a gyakoribb.
nekem hüvelyi is volt már pár
A kérdező hozzászólása: Soha nem mentem el hüvelyen keresztül.nagyon jó volt!Sztem közrejátszott nagyon sok dolog, kipihent voltam csak rákoncentráltam, semmi másra, meg új pózba csináltuk, hihetetlenül sokáig (2óráig)és végre éreztem h "megtört a jég"!Sztem az végett is jó volt, hogy a párommal egyszerre sikerül a"csúcsra jutnunk"hihetetlenül jó érzés volt!Az volt életem egyik legeslegszebb éjjszakája:) Köszönöm a válaszokat
Nekem a hüvelyi a gyakoribb. (Mindig elmegyek.) Valszeg azért, mert szinte eljáték nélkül kezdjük el. Nem is hiányzik nekem több.

A szájjal képzett vákuum káros lehet a csiklóra vagy a péniszre? Bővebben lent!

Furcsának hangozhat ez a kérdés, csak úgy eszembe jutott :D Lehet valami baj abból ha a férfi orál közben szívja a n? csiklóját? Vagy épp fordítva, a n? a férfi makkját? Gondolok itt az elérzéketlenedésre, stb...

Legjobb válasz: dehogy is :) pont jó

dehogy is :) pont jó
akinek jólesik, annak lehet bármit, akinek nem az majd szól...ilyen egyszerû mindenesetre nem kérdeztél hülyeséget.. ez a szerv érzékenységétõl függ... van aki még külön kéri a csiklóharapdálást.. ha kéri, akkor nosza, ezen nemúljon..van aki csak a gyengég makkszopogatást szereti, van akinek lehet szívni.. ahány ház, annyi szokás... még tudok egy két ilyen bölcsességet... ha nagyon megdolgoznak egy makkot(is) egy darabig érzékeny(vagy inkább érzéketlen) aztán helyreáll minden.. ezeket kedvesen meg kell beszélni az épp' lábadközt lévõvel

Melyik a jobb? A csikló vagy a hüvelyi orgazmus?

Legjobb válasz: Mindkettõ ....

Mindkettõ ....
Szerintem is mindkettõ... Mindkettõ más érzés, ugyanakkor egyik és másik is hatalmas öröm.
A lényeg, hogy valamelyik legyen. :D
Ha egyedül vagyok, a csiklóra megyek rá, ha partner van, a hüvelyit akarom :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!