Találatok a következő kifejezésre: Csecsemő ruhákat lehet (3 db)

Újat nem tudok mondani, de a vampiregang-tõl én rendeltem pár ruhát, és nagyon pocsék minõség. Két mosás után hámlik le a minta, a varrások felfeslenek, stb.

Van olyan oldal, ahol csecsemő ruhákat, meg felszereléseket lehet ingyen vagy jelképes összegért kapni?

Egyik kedves ismer?sömnek májusban lesz kisbabája (fiú) Szegényke nagyon szegény, és még az apuka is lelépett. Szeretnék neki segíteni.És a segítségeteket is kérném. (Els? babája semmilye nincs és nagyon elvan keseredve)KÖSZÖNÖM

Legjobb válasz: www.teszvesz.hu www.vatera.hu www.expressz.hu

Kérdezze meg a védõnõt és a helyi családsegítõt is.
Karitász-boltoknál is vannak elfogadható ruhák.
Elõzõ vagyok: bocs, a fentebbi javaslatom nem netes üzlet, de érdemes megnézni.
Huhh, hát kitartás a sajnos egyedülálló kismamának :( A szeretet sokmindent meg fog oldani. teszvesz.hu! A nejem is innen vásárolt majdnem mindent - szinte fillérekért. Pl. teljesen új Nike cipõ 1000 Ft (boltban ugyanez 8-9000 Ft) stb.

Csecsemő ruhákat ki lehet vasalni coccolinos-s vasaló adalékkal, vagy csak desztillált vízzel?

Legjobb válasz: Minden baba más. Én coccolino öblítõt használok és nincs semmi baja. Ez attól függ,hogy mennyire érzékeny a babád. Bár nekünk a Johnson-s termékek sem szárították a bõrét. Szerintem próbáld ki és meglátod ,hogy használhatod-e.

Minden baba más. Én coccolino öblítõt használok és nincs semmi baja. Ez attól függ, hogy mennyire érzékeny a babád. Bár nekünk a Johnson-s termékek sem szárították a bõrét. Szerintem próbáld ki és meglátod , hogy használhatod-e.
Én használom, és nem lett semmi baja. De mint elõttem is írták, csecsemõfüggõ lehet.
Nekem a coccolinos öblítõtõl kipattogtak a gyerekek , inkább ne vasald az adalékkal !


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!