Találatok a következő kifejezésre: Csalódtam a nemét (42 db)

Láttam a pasimat, amint épp a leveleimet olvasta, nem vett észre azonnal. Csalódtam, amiért nem bízik bennem, bocsánatot kért de akkor is csalódtam, szerintem jogosan szerintetek?

4 hónapja vagyunk együtt, szerintem ennyi idő alatt megtanulhatott bennem bízni, soha nem adtam okot az ellenkezőjére.

Legjobb válasz: hát beszélj vele. én nem engedném senkinek, hogy az sms-eimet olvasgassa kérés nélkül. ha a barátom megpróbálná és rajtakapnám, fix, hogy veszekednénk egy sort. nincs rejtegetni valóm, de akkor is. semmi joga kutakodni. kérdezze meg és rendben van! L/19

Szerintem önmagába véve parasztság más leveleit, sms-eit és híváslistáit átkutatni. És ez mind honnan ered?? Onnan, hogy mind önbizalomhiányos, féltékeny, bizonytalan emberek vagytok. Hol a bizalom? Adott okot rá, hogy ne bízz benne? Nem? Akkor mégis mi a francot csinálsz?? Ellenõrizgeted mert esetleg benned merült fel valami elítélendõ dolog? Igen? Akkor se vájkálj a dolgai között. Te "csak" a párkapcsolat vagy. Vannak rajtad és a hatáskörödön kívül esõ dolgok, amibe nem kell beleavatkoznod. Elmondja, ha akarja. Az is elõfordulhat, hogy az, aki kutakodik a másik után és bizalmatlan valójában kivetít- mint mikor azok vádolják megcsalással párjukat, akik valóban meg is csalták. 20N
hát beszélj vele. én nem engedném senkinek, hogy az sms-eimet olvasgassa kérés nélkül. ha a barátom megpróbálná és rajtakapnám, fix, hogy veszekednénk egy sort. nincs rejtegetni valóm, de akkor is. semmi joga kutakodni. kérdezze meg és rendben van! L/19
tegnap 19:19 tudsz ennél jobb vagy érdekesebb elfoglaltságot, amíg a barátnõd WCn van, vagy már egy órája bezárkózott a fürdõszobába?
Õszintén. Most tegye már mindenki a szívére a kezét. Ha ti ott ültök egy számotokra fontos ember gépe elõtt, mindenféle belépési lehetõséggel, nincs semmi levédve, titkosítva akármi, és õ nem látja, hogy ott ültök... Nektek nem az jut legelõször eszetekbe, hogy kicsit körbenézzetek? Csak úgy, minden ok nélkül, igazából nem is érdekel, csak az izgalom, hogy juhú. Persze TUDOM, van aki akkor se fog belenézni, de legyetek õszinték, legalább magatokhoz, az emberek legtöbbje, igenis belenéz a gépetekbe, ha módja van rá, maximum nem szól róla, hogy megtette, és nem bukik le.
Elõzõnek: Ja persze. Mert nincs jobb elfoglaltsága, mi?!
"És ez mind honnan ered?? Onnan, hogy mind önbizalomhiányos, féltékeny, bizonytalan emberek vagytok." Ez hülyeség. Egyébként se túl nagy az esély rá, h. az illetõ eltárolja az árulkodó leveleket. Inkább azér kutat a kiváncsi ember, h megtudjon zaftos sztorikat barátnõkrõl, a history-ból kiderítse mire izgul a barátnõje (vagy milyen hülye kérdéseket tesz fel pl. itt), stbstbstb...
en nem vagyk feltekeny tipus es teljesen megbizom a jegyesembe de nagy ritkan en is elolvasom a leveleit, mondjuk ugy hogy mikor ugy tamad kedvem.es szerintem ebbe semmi baj sincsen. de nem ertem hogy ez teged miert is zavar ha nincsen semmi titkolni valod es teljesen oszinte vagy hozza?
egyszer a barátnõm smseit olvastam. megsértõdött. mondta, hogy megtehetem, de elõtte kérdezzem meg, hogy elolvashatom e. azóta minden ok
pereld be magántitoksértésért... najó ne. tudod van aki kíváncsi jellem.. ha vki odaadja a mobilját még vhogy megállom h belenézzek, de ha ott van órákig az a telefon az asztalon, akkor nagyon nagy a kísértés... az információ hatalom stb... ha nem akarod h másoké legyen akkor védd. bár valakit kifejezetten az érdekel, hogy feltörjön egy fiókot, csak h megtudja mit használ az illetõ jelszónak. szóval az emberi kiváncsiság végtelen, sztem ezt vedd tudomásul, én teljesen megértelek h rosszul esett de ez a bizalmatlan v nem, nem kéne ekkora dolgot csinálni ebbõl, kiváncsi és kész. ha nem akarod elmondani neki a dolgaid, ne mondd el a jelszavad se.
Persze, hogy jogos, én se örülnék. De legalább bocsánatot kért, és nem tagadta. Mondd meg neki, hogy többet ne csinálja, végtére is nem adtál okot féltékenykedni.
ma 15:00. Persze. Mondjuk mosogass el. :D Nézz meg egy filmet, hívd fel anyukádat ha már rég beszéltetek, beszélj meg egy esti kan bulit a haverokkal, hallgass zenét, fõzz, takaríts.. stb.. Van lehetõség bõven.

Elég nagyot csalódtam a páromban, de nem tudom mit tegyek, ti mit gondoltok erről?

Sajnos van egy betegségem, ami miatt a védelmet és a tör?dést sokkal jobban igénylem, természetesen minden n?, de én még annál is jobban. Kicsit pánikolós vagyok, és fél?s. A lényeg, hogy beszélgettem a párommal, de valahogy úgy jött ki a lépés, hogy nem igazán érzem már biztonságban magam mellette. Arra hivatkozva, hogy "gyenge", szerinte nem tudna megvédeni és hát olyat mondott ami nekem nagyon rosszul esett a példálózáskor. Kicsit úgy t?nt, mintha azt mondta volna "Neked így is úgyis bajod esik, legalább én ússzam meg" persze nem mondta, de így éreztem át az egészet, jogosan. Az az igazság, hogy a betegség és félelem miatt nekem ez egy nagyon életbevágó és fontos téma, de ebben ? elég nagy kudarcot vallott..Még mindig szeretem és remélem, hogy kés?bb megváltozik ezzel kapcsolatban a véleménye de úgy érzem, hogy ennek semmiképp sem lesz jó vége, és akkor szakítanom kell vele, mert nem érzem biztosnak a kapcsolatom. Ha veletek történt volna ez, hogy reagálnátok le?

Legjobb válasz: Nézd, ha már ilyen dolog megtörténik akkor valószínûleg nem õ az igazi.

Nézd, ha már ilyen dolog megtörténik akkor valószínûleg nem õ az igazi.
Amúgy ha beszéltél pszichológussal és már haladtok a jó úton, mármint a gyógyulás útján, akkor ajánlanám neked hogy járj önvédelmi tanfolyamra, olyan kûzdõsportra amely kimondottan nõknek lett kitalálva és életellenes helyzetekben képessé tesz arra hogy meg tudd védelmezni magad egy két fogással vagy mozdulattal. És hidd el, ha sikeresen csinálsz egy ilyen tanfolyamot, és tudatában vagy annak hogy több esélyed van megvédelmezni magad mint a nõk nagytöbbségének ebben az országban, akár férfi nélkül is.....akkor az önbizalmad is növekedni fog és ez is nagyon fontos a gyógyulásodhoz, lehet hogy egy életre elfelejtheted a stresszes és szorongó múltadat. Szerintem próbáld ki. 22/F
Ehhez végképp nem elég a szerelem gyógyító hatalma. Szakember kell.
A kérdező hozzászólása: A húgodnak nagyon rossz lehet, én is ezt érzem az utcán. Ilyenkor mindig egyedül érzem magam, és arra vágyom, hogy valaki a közelemben legyen. Sajnos nagyon nehéz ezt elárulni egy testvérnek-szülõnek, de próbálj meg beszélni vele szerintem. Nekem is jól esne, ha idejönnének és megkérdeznék tõlem, van e valami problémám..
Nézd, nem vagyok ebben olyan tapasztalt, de mindenképpen menj el pszichológushoz, a skizofréniát kezelni KELL. Mielõtt még rosszabb lesz. És köszönöm a választ, utánanézek akkor, mert tényleg nem normális az sem, amit a húgom mûvel.
A kérdező hozzászólása: Szkizofrénia, ami tartózkodással és erõs félelemmel járhat, sajnos így is van, a legtöbb embertõl elzárkózom, és félek az idegenektõl. Lelki okok váltották ki.. Nem kezelem, a szüleimnek sem árultam még el, de sajnos minden egyes tünet igaz rám. Eleinte azt hittem pánikbeteg vagyok. Egyszer iskolába indulva nekem esett egy pedofil, ami után kialakult ez az egész, illetve elõtte is ilyen voltam, félénk, zárkózott, félõs, de most már még rosszabb a helyzet.. :( Igazából nem az a lényege, mert engem a hozzáállása érdekelt volna, de õ úgy van vele, hogy nem tud megvédeni és kész, nekem ez meg rosszul esik, mintha meg sem akarná próbálni..Amúgy a szkizofréniára visszatérve, sajnos nem olyan a kapcsolatom a szüleimmel, hogy el merjem mondani nekik.
Érdekelne, hogy ez igazi betegség? Mi a neve? Csak mert a húgom pl minden felnõtt férfitól fél az utcán, kerüli õket, gyorsabban megy, még akkor is ha "kedves" arca van. Semmi nem történt vele, ami ezt kiválthatta volna. Kezeled valahogyan? Bocsi az offért.
Nem mintha nem tudnék sajnálni egy beteg embert, de nem érzem magam olyan erõsnek, hogy gondoskodjam egy másik felnõttrõl. Legfeljebb engem is lehúzna magához, ha belém kapaszkodna.
A kérdező hozzászólása: Ezzel példálóztam: "Szóval ha valaki belém kötne az utcán, elrángatna mellõled és megerõszakolna, te azt is csak néznéd." Erre a válasza : Mert az jobb, hogy engem holtra vernek utána téged így is úgyis megerõszakolnak? Ez jött le nekem 100!%ig úgy, hogy ha már engem így is úgy is megerõszakolnak legalább õ ússza meg..
Én nem mondok ilyet, hogy a párod nem igazi férfi, meg hogy meg kéne védenie, mert nem írtad, hogy mit mondott, csak hogy neked ez jött le, szerinted jogosan. Ha leírnád mit mondott szó szerint, megtudnánk mondani, hogy tényleg jogos-e vagy sem.
A kérdező hozzászólása: Igazatok van :/ Megpróbálom vele megbeszélni a dolgot, de ha ez nem változik akkor vége lesz..
Nem értem mit vártál a válaszoktól? Tudod te jól a választ a kérdésedre.
így van! egy IGAZÁN SZERELMES FÉRFI bármilyen körülmények között megvédi a párját! még ha tudja hogy veszíteni fog bármiben is akkor is odaáll és megvédi! Én így vagyok vele! Bárkitõl megvédeném a páromat és bármitõl! Mert szeretem! De ha ez nálatok nem mûködik akkor én elgondolkodnék rajt hogy tényleg szeret-e a fiú vagy nem!
A kérdező hozzászólása: Igen, nekem is ez a problémám.
Elsõ jól látja.... szerintem egy igazi férfi az utolsó csepp erejével is védelmezné a párját...HA ..tényleg szereti!!
A kérdező hozzászólása: Ez remek ötlet, köszi. Nem is gondoltam még rá. Csak tudod a lényeg az volt, hogy lelkileg bántott meg a párom, azzal, amit mondott.
Barátnõmék Tapolcára járnak, és meg vannak elégedve velük.
Sajnálom, hogy így gondolod és így alakult.Én Szegedre járok és még nem jött össze sajnos.Ismerek olyat aki átment Pécsre a klinikára vagy Pestre ahol több lehetõség is van. Mi az oka a csalódottságodnak?
A kérdező hozzászólása: A peteérés körül vannak gondok, de volt olyan hónap, amikor volt, de igazából gyógyszert sem írtak fel, csak azt, hogy várjak, és kísérletezgessünk.

Csalódtam a nőkben. Milyen nő az, amelyik nem akar gyereket soha?

Férfi vagyok, majd egyszer szeretnék én is családot és gyereket, de a legtöbb n?, akivel dolgom volt, nem is akar soha gyereket, vagy nem akar ilyesmir?l beszélni... Azt hittem, hogy az élet egyik értelme (f?leg egy n? számára) az, hogy egyszer legyen legalább 1 utódja az életben. Ha pedig 3 dolgot kellene mondanom, ami eszembe jut egy n?r?l, akkor az egyik az lenne, hogy attól n? egy n?, hogy tud gyereket szülni. Vagy pl. mi a véleményetek arról, hogy egy n? medd?vé téteti magát? Szerintem annyira szomorú, hogy a magyar n?k már nem is akarnak gyereket! Akkor elvégre mi a n?k biológiai szerepe (de akár társadalmi szerepe is), mire jók, ágybetétnek? Elnézést a fogalmazásért, csak felbosszantanak az eféle "n?k"...

Legjobb válasz: Nekem több olyan ismerõsöm is van, aki nem akar gyereket, tehát vannak ilyen nõk. Nem tudom hány éves vagy kérdezõ, de elõbb utóbb összetalálkozol valakivel, aki akar majd gyereket, és pont tõled!

Nekem több olyan ismerõsöm is van, aki nem akar gyereket, tehát vannak ilyen nõk. Nem tudom hány éves vagy kérdezõ, de elõbb utóbb összetalálkozol valakivel, aki akar majd gyereket, és pont tõled!
Kedves Kérdezõ! Igen, jó dolog látni, hogy van férfi, aki szeretne gyereket, családot és felelõsséget vállalni, de nem lennék a párod, barátnõd, feleséged, mert te nem a társat látod a nõben, hanem egy tárgyat, aki max csak arra kell és/vagy jó, hogy megszülje az utódaidat. Ez abból a kérdésedbõl látszik, hogymire jók a nõk amúgy? Ágybetétnek? Ne haragudj, de ez durva. Én amúgy azok közé tartozom, akik nem akarnak gyereket. 33/N Soha nem is akartam, mert nem érzem, hogy egy gyerek tenné teljessé az életemetn. Nem vagyok sem karrierista, sem bulizós... egyszerüen csak így érzem jól magam. Nem fejtem ki hosszú sorokban, hogy mit élek át amúgy, mikor néha megbélyegeznek azzal, hogy öznõ vagy gonosz vagyok, mert ettõl még nem érzem magam annak. Nagyon sok embernek segítek és habár nem rajongok a gyerekekért az elszomorít, hogy azok az anyák már kevésbé vannak lenézve, akik megszülik a gyereküket, majd úgy mond nem tudnak velük mit kezdeni és azok a szerencsétlenek csak nõnek mint a gomba céltalanul bele a világba. Én legalább beismerem, hogy nem lennék jó anya és épp ezért nem szülök gyereket sem. Még had linkeljek be ide egy cikket (ami nem igazán jó) és a hozzászólásokat, amik közül külön felhívnám a figyelmet a következõkre, mert kb ugyanazt fogalmazzák meg, amit én érzek és szerintem még sokan mások rajtam kívül. http://www.nana.hu/index.php?apps=cikk&cikk=30843 Sylvie 2008. április 21. 21:47 mana 2008. július 1. 01:35 leila007 2008. szeptember 2. 13:26 Thalia 2008. november 18. 17:21 lizzie 2009. augusztus 24. 16:01 lizzie 2009. augusztus 24. 16:10 Taki71 2009. szeptember 17. 13:40 Még annyit, hogy ettõl függetlenûl én szarul élem meg a hétköznapjaimat, mert örlõdök. A párom szeretne gyerekt és én szeretném megadni neki azt, amit szeretne. Ez egy 22es csapdája... nekem már mindegy. Neked kívánom, hogy egyrészt megtaláld a párod másrész, hogy tanuld meg tisztelni is, ne csak egy lehetséges tenyészkancát láss benne, hogy a párkapcsolatod tényleg teljes legyen. Sok sikert!
Nekem is van több olyan nõismerõsöm (nem barátnõm, így nem tudom, hogy nevezzem õket), akik nem akartak soha életükben gyereket. Most 40 éves körül vannak, és egyik az örökbefogadást intézi épp, kettõ pedig lombik-programra jár a párjával.
Aki meg szeretne annak nem akar jönni!!!
22:13-as nagyon jól megfogalmaztad, amit én is írni akartam épp! :)
Amit írsz, valódi probléma. Tényleg van olyan nõ, aki SOHA nem akar gyereket. Félti a karrierjét, az alakját, a szabad/oss/ságát és még mit tudom én mit félt. De ezek a nõk egyszer mégiscsak megbánják. Igazad van, a legcsodálatosabb dolog a világon megszülni egy emberkét. A többi csak tudás és technika. Ezek a nõk /akik nem akarnak szülni/ haragszanak a világra, a körülményekre, a férfiakra, nem utolsó sorban pedig haragszanak magukra is. Nem tartják magukat érdemesnek arra, hogy legalább egyszer kipróbálják, milyen is anyának lenni. Pedig az embernek nem szabadna elzárkóznia attól, amit nem ismer /anyaság/, ráadásul olyasmirõl, amirõl ódákat zengenek mások. Igen, ezek a nõk ágybetétnek valók és úgy is érdemes rájuk tekinteni!
Olyan nõ nincs, amelyik ne akarna gyereket, csak olyan van, amelyik olyan késõn jön erre rá, hogy már nem lehet neki!
Lelki sérült.
Nahááát, más is azt érzi hogy diszkriminálják :O Akkor biztos mind önzõ, fél, beteg. http://www.rtlbulvar.hu/video/59956 Nem, nem félek semmitõl .:) Rondák. Nem érdekesek. Nincs igényem se a jóra amit adnak sem a szenvedésre ami velük jár. Ennyi. :) És köztem meg a párom között aztán nagyon ne feküdjön senki, mert nem állok jót magaért! Már montam, hogy senkivel akarok osztozni rajta. Tökéletesen megfelel õ, és nem akarok belõle keveréket.
óóóóó pedig ha látnád õket...olyan puha a bõrük, mint a csincsillának...és úgy szuszognak...é mikor nevetnek álmukban...mikor elõször mosolyog rád tudatosan úgy, hogy tisztán látja az arcodat! Egyébként nem kell megválni az állatoktól, ha érkezik 1 baba!
Te élsz a gyermekvállalástól! mikor alakult ki benned? egy gyermeket sem láttál aranyosnak soha ?
Csak gondolj arra, hogy fekszetek az ágyon 3-an és a harmadik olyan mint ti 2-en összekeverve!A kettõtök vére egy ilyen angyalka! http://www.nlcafe.hu/data/cikk/7/64752/3.jpg
nem akartak gyereket bocsi :S
Azt nem hiszem el, hogy nem akarsz gyereket...azt viszont igen, hogy valami miatt haragszol rájuk, valami leblokkol valami visszatart!Talán ha egy olyan párod lenne, akit igazán szívbõl szeretsz és õ is akarna babát, tuti, hogy meggondolnád magad!Azokat akikkel szakítottál, mert akartál gyereket nem szeretted igazán ezért volt könnyû a válás!!!!De egy olyan akire ha ránézel nem találsz szavakat és mindened megremeg????Talán akivel most vagy...az sem az igazi!
Van anyai ösztönöm :D Ha a párom beteg vagy akármi, vagy ha meglátok egy piciállatbabát akkor rögötn beindulok. :D *-*
úúúú akkor te tényleg önzõ vagy!Mi van elvették a plüss állatkádat az oviban???Irigy kutya!!!!
Még hogy rondák!!!!!! Aki egy pici babára ezt mondja az nem jó emer!nem tud ronda lenni!!!!gyönyörûszép minden baba! ha ennyire tiszta vagy gayilag akkor tudod e hogy mikor alakult ki és miért benned , ez a nem normális dolog?
Ráadásul uralkodsz is a párodon!És még a saját véredet is gyûlölöd!Hányadék egy nõ vagy!!!
Jesszusom hogy miket tudtok kitalálni... :D Hát persze csakis az vagyok :D... Te okostojás, az én testvéremnek csak 1 darab gyerek van hála istennek! És nem egy testvérem van hanem több... És látom nem tudsz számolni mert én nem vagyok 30 fölötti vén banya. :)
Hát igen... Én akarok elmenni az országból, de ti vagyok azok a mocskok akik megrugdosnának egy Hungaricumot! Tudod ez egy nemzeti kincs... Pár nem hiszem hogy neked van ekkora tudásod. Undorító. Állatkínzó vagy. Mindenkinek más az ízlése. Nem mondom hogy én meg azt a gyereket rugdosnám meg csak szerintem meg az a ronda. És tudod sosem leszel te olyan gyors hogy azt a kutyád megrugosd, mivel futásban felveszi a versenyt az agárral És nem ilyen kövér most szült nõket tart kordában, hanem szürke marhákat! Tudod mekkora az? :)
Az a videó....húúú azokat a géneket én nem is örökíteném!
szóva te vagy az a Kata mi?és 37 éves vagy:) pont megegyezik , mert testsérét is megemliti:)
A nõ egyáltalán nem szép...a pasi is átlagos...a göndör kutya meg egyszerûen undorító!Vannak olyan kutyák, akiket legszívesebben megrugdosnék, pedig szeretem a 99%-át!Hát azt a fekete göndört megrugdosnám szívem szerint...mert gusztustalan...a dobi az meg gyönyörû!
amúgy az a videó nagyon tanulságos. Szégyenletes hogy egy gyereket nem akaró nõnek ebben az országban ki kell takarni az arcát...
Nem uralkodok senkit a kutyáimon kívül akik nem emberek, csupán magam sem vagyok papucs ahogy állították. Õ egy szabad ember. És az állataimat sem vagyok hajlandó hátrébb sorolni sem semmi egyebet. Mondtam hogy mindent meg lehet oldani, de én nem akarom, mert nem akarok gyereket se így se úgy.
Akarod hogy kipróbáljuk? xD Remélem idõben elveszed ha már nagyon szenved. Nagyon bátor lehetsz, ha enniyre nem félted azt a gyereket. :D Bár ezt nem lehet kipróbálni, mert én nem vagyok hajlnadó sem terhesnek lenni sem szülni.
Miért mûködne máshogy a tested?A köldökön egy centiméteres kis sebet ejtve érik el a petevezetékeket, amit kissé morbidan fogalmazva megsütnek (coagulálnak), vagy úgynevezett clippet tesznek a nõi petevezetõre, esetleg elektromos késsel átmetszik azt. Ezzel átjárhatatlanná teszik az addig jól megszokott utat a petesejtek számára. A petesejtek ettõl kezdve felszívódnak, nem okoznak gondot. Mindez a hormonháztartást nem érinti, nem hozza el idõ elõtt a klimaxot.
És természetesen mindenki az amirõl épp szó van. Kutyás, pszichológus, eüs stb...
Mert nem akarok hormonproblémákkal küzdeni.
Akkor tanulj meg olvasni. Sosem akartam gyereket, és volt akit elhagytam mert akart. :) De te a szarospelenkák közül jobban tudod :) És ha valaki papucs az nem én vagyok xD És most komolyan ezt mondod, hogy válság van és akkor senki nem építkezik? Ezt komolyan mondod? :d Te ezt így tudod, belátod az egész országot-világot? :D De jóóó.
Ha ennyire biztos vagy magadban miért nem sterilizáltatod magad?Na erre monnyá' valamit cépjány :DDDD!Ha valaki egyáltalán nem szeretne babát akkor minek költ gumira meg gyógyszerre...egyébként fura az óvszer gyógyszer mellett, mert a pasik nem szeretik a gumit!!!Vagy akkor a párodat is lövesd ki!Na ugye, hogy nem vagy biztos magadban sem a párodban??Akkor már rég megcsináltattad volna azt a ki rutinmûtétet!!!!Beszéld csak meg a pároddal...hanyatt-homlok fog menekülni!NA akkor majd kiderül, hogy egymásnak teremtettetek-e!!!!
Asszem el is fogom zárni a kedves tablettáim, nehogy valami megbuherálja õket xD Jó hogy mondod.
És mint már mondtam, volt aki akart gyereket és abban a pillanatban léptem. :)
Azt mondtam: mindent ami Kutya volt. Semmi egyebet. :)
Nem is tudtam, hogy ha az érzéseimben biztos vagyok akkor hagyom magam rákényszeriteni hogy felcsináljanak. :O Ezt még nem is hallottam. Most is volt itt egy szerencsétlen nõ, aki azért lett terhes mert félt hogy elveszti az férjét, aztán most meg minden baja van szegénynek...
Az is bizonyítja, hogy csak alkalmazkodsz a párodhoz(hogy el ne veszítsd!), hogy az elején azt írtad, hogy mindent úgy csináltál ahogyan a nõvéred, mindent tõle tanultál, róla másoltál!Vannak olyan nõk, akik így lemásolják a pasijukat, nehogy hoppon maradjanak!Egyszer ezt szeretik, másik pasinál azt, ha az egyik a szõkét szereti szõke lesz, ha a másik pasija barnát barna lesz, ha az egyik akar gyereket õ is akar, ha nem akkor gyûlöli õket és rondán beszél róluk!!!!Erre meg mondhatsz bármit, mert az írásodból kiderül!nem tudsz hazudni babám!!! :PPPP
Nem akarok szárazságot, inkontinenciát, hõhullámokat stb stb. És nem akarom, hogy ilyen miatt mûtsenek. Majd ha valaki komoly.
az a nõ nem akar gyereket aki elköteti magát(De azok is egy darabig mertutánna feltámad az ösztön hogy gyereket akar, csak akkor már késõ mert nagymama) .mivel te meg nem kötetted el magad, mert különben elmondtad volna ezt is élet történetedben, igy bisztosan tudom hogy te még nem vagy bisztos a döntésedben ahogy a pár kapcsolatodban sem.
mikor alakult ki benned hogy nem akarsz gyereket?Mert arra ne alapozz, hogy más gyereke neked nem aranyos meg nem szereted. MERt ha sajátod van az anyai ösztön úgy is dolgozik.ha bár a te esetedben nem bisztos
Pedig tényleg megkellene csináltatnod mert az államnak is segitenél ezzel. neked nem is szabad gyereket szülni. majd egyszer vágyni fogsz rá hidd el!akkor meg majd azért bõgsz itt mert nem lehet. Most õszintén!mond már meg mit kerestél te itt ha nem érdekel se a teherbeesés témakör, sem a terhesség. hogyan találtad meg ezt a kérdést? na
Onnan, hogy utánanézek annak ami érdekel. :) Ha elköttetem magam akkor nagy veszélye a betegségeknek, ha meg kiveszik akkor meg nem lesz hormon ennek következtében sok dolog felborul. Ne ebbõl én nem kérek amíg lehet.
Méhkivétel?Szivi...csak csomótkötnek a petevezetõdre...hát hallod...eü-ben dolgozom...de azt hittem ekkora hülyeséget már csak tiniktõl hallok!
Ha garantálod, hogy a testem ugyanúgy mûködik belül mint elõtte, minden szempontból akkor gyerünk! xD Bár szerintem még arra is ráhúzod, hogy beteges vagyok ha nem a kedvencem egy mûtét. :D És senki nem mondta hogy a pénzt sajnálnám rá.
Mi ez a szárazság duma meg inkontinencia....???Ezeket honnan veszed?
Istenem ez a hülye okoskodás! Szerintem elkötnek engem mert nem akarok gyereket! xD Hiszen még egy spirált sem raknak fel nem tudom hény szülés elõtt! Mondom nem akarok problémákat, A testem fontos. Tudom mivel jár a méhkivétel és az elkõtés is. Mert utána néztem. Szerintem kérdezd meg anõket akik nem szülnek, hány kötetti el magát. Lehet a jövõben élsz de itt még nem divat.
A sterilizálás 35 ezer Ft...a legolcsóbb tabletta és legolcsóbb óvszer(12 db) az 3200 Ft és 450 Ft!számold ki havonta a tabit + 3-4 doboz óvszer...azazazazaz 5000 Ft havonta!6 hónapi tabi+gumi ára egy mûtét!Ha akarod máris bejelentkezem helyetted...na???
De biztos vagy benne. :) Senki kedvéért nem szülök. :) És te barom hányszor mondjam még hogy szuka kutyáim vannak? :D Nagyon udnorító gyerekeket fogtok nevelni ilyen hozzálással. Ezért tarti itt az ország...
Sziasztok! Még az elején én voltam az akinek sikerült felhergelnie. Nekem kezdte el nyomni a kutyás hülyeségeket. Tényleg valami világfájdalommal szenved és engem igazából érdekelne hogy mi lehet az! Mert az összes válaszom igaznak bizonyult eddig. :) Szép napot mindenkinek!
Nem tudod, hogy mi történt az állataimmal, tehát neked kuss van!Felelõtlen nem vagyok, mert egyik sem az én hibámból lett beteg, hanem veleszületett vagy genetikai hiba miatt!És nem csak úgy elvesztettem õket, hanem meghaltak!Tehát felelõtlen nem vagyok...volt, hogy az egész fizetésem arra ment, hogy megmentse õket az orvos, de nem tudta!Ehhez viszont semmi közöd!
Sziasztok!Vége van már a vitának?? Kedves nem akaró gyereket szülni nõ! szerintem is majd egyszer neked is eljön az idõ!DE persze ha nem most nem akarsz akkor most úgy gondolod hogy sosem szeretnél!pedig ez meg fog változni.
én is sajnálom az ágybetétet:) riherongy is vagy, nem csak ágybetét.
ágy betét lágyszi dugulj már el, és menj el dolgozni.hogy legyen pénzed.Mert túl sok idõd van , és úgy látszik van idõdt magadat sajnálni.
ezt az elmebeteg ágybetétet nem lehet lelõni? szörnyû. jaj, az ilyennek inkább soha ne legyen gyereke (ahogy õ is akarja) a gyerek a sárgaházban kötne ki ovis korára. (szerencsétlen csaj, azért õt is sajnálom).
ha te ennyire szeretsz veszekedni, akkor hajrá:) itt van lehetõságoed, több mint a fele választ a 200 nemtudom hánxból a tiéd!!!!!! ahjaj elég baj ez neked.
háháháh a férjemmel a kapcsolatunk IGAZI SZERELEM!Nem felszínes nyali-fali!Téged viszont, mint ez ki is derült, ágybetétnek használ a párod...!Jó éjt!!!!
Sosem dobnék ki egy kutyák, több állatom is volt amit sajnos elvesztettem!De te meg sosem fogod tudni, milyen a SAJÁT gyermeked...mert nem lesz!!!!Nem kell a máét szeretni csak a sajátod...de te még a sajátod se szereted!És a kutyáid?Azokból is kikaparod a kicsiket?Egyébként igenis nagyon jó dolog, mikor a kutya melletted fekszik!Belõled és az életedbõl is hiányzik az önzetlen SZERETET!Egyébként ez agyi betegségekre is utalhat!Menj orvoshoz!!!
Hahó nem kell mérgelõdni!!!!!! én azokat utálom , akik az állatokat bántják. ma pl 5 kutyát láttam a határon ült és nézte a kocsikat várta a gazdiját, aki kitette!!!!!!meg most is volt a tv ben hogy 2.5cm re a lánc a kutya bõrében volt. na ez a borzasztó!!!!!!ha nem akarsz gyereket akkor ne legyen, ettõl se több se kevesebb nem leszel, csak nemtudod meg azt hogy milyen anyának lenni.
Ó az olyat én már meg sem nézem...úgy felidegesítem magam rajta, hogy a világ össze szavát kimondom amivel csak lehet káromkodni!!!!Utolsó elõtti voltam!
Hát elég önkínzó, hogy mégis mindenre azonnal visszaírt!Nekem már kicsit chat-jellegû lett a dolog!De önkéntelenül is kiírta magából a fájdalmait!Kicsit szerintem szerette, hogy valaki még ha így is, de foglalkozik vele...és lehet, hogy rádöbbent egy néhány elvének régi lelki okára!
szegény, amúgy már megsajnáltam:)
Ja, szerintem se provokáljátok már tovább.
Ne ébreszd fel az alvó oroszlánt. :) Örüljünk, hogy végre befogta a száját.. :)
HAHó emberek!!!!!! vagytok még??? idegesitõ válaszoló!!!!!!már nem irsz?azé légyszi ne irj olyat hogy a gyerekeket utálod meg hogy megtudnád folytani!!!!Nemtudod milyen anyának lenni, ne id tudd meg soha, mert nem érdemled meg!!!!!!Na pezzeg én meg 3 évet vártam ráááá.. az ilyennek meg tuti rögtön összejön.
Hahó! Hazajövök olaszból és eltünsz? Pedig kipihentem az emberi hülyeséget és ujjult erõvel mentem volna bele a probléma fejtésedbe! Na ez szép!
Egy gyereknél nincs nagyobb boldogság. Ezt csak az tudja, akinek a nyakát már fonta át két kis kéz, és tapadt az arcához egy maszatos kis arc... aki nem a szomszéd Józsikája, hanem a saját gyermeked. Én azért kívánom, hogy ilyet mindenki éljen át, de csak az, aki ezt MEGÉRDEMLI.
Jézusatyaúristen! O.o Az utolsó 3 "beszélgetõ", nos..egyik sem komlett, borzadály, amit mûveltek. - nem anyához méltó - nem méltó egy olyan emberhez, aki állítása szerint ekkora kutyamániás Azért érdekes, hogy vadidegen emberek mennyi mindent képesek saját magukról kitárgyalni. Nagyon buták vagytok mindhárman.
És te ilyen szöveggel nem mutatkozol be? Vagy neked szabad? Ugye, gondoltam, hogy igen. Semmivel sem mondok rosszabbakat mint te... Érdekes, magad nem veszed észre. Gondolom az hogy t.sszanak meg a szuka kutyáim és hasonlók, azt szabad, és szép. :) Okoska vagy. Te meg unatkozz a pelenka meg a bébipapi között és remélem a férjed munkaideje neked is gyanúsan hosszúra fog nyúlni, a szép, gyerektelen fiataln titkárnõvel. xD Ez olyan vicces miket találok ki xD Én addig majd jólérzem magam jövõhéten Németben. :9 És természetesen mindent megnyerünk. :)
Nah bemutatkoztál, kb. 10 ember elõtt le is szerepeltél...és nem azért, mert nem akarsz gyereket, hanem ahogyan ezt hangoztatod, ahogyan beszélsz az emberekkel a gyerekekrõl, már gyermekeirõl, te meg a tolerancia fényévekre álltok egymástól!!!!Legyél boldog az ugyanennyire idióta párod mellett, tosszanak a kutyák, a párod meg csaljon meg....csináljon fel egy nõt akit nálad jobban szeret és hagyjon el érte!
Ki mondta hogy nem az (a magyar szürkemarha mi? nem azok a csontsovány szerencsétlenségek, ugye?)? Nem az volt benne a lényeg. :)
És ahogy látom az elhízástól is félsz!A párod nem szeretne kövéren mi?Tudod ez azt jelenti, hogy nem szeret igazán!
Hát ami Petõfit illet...most tök komolyan...õ egy szar költõ volt!Hát mit érdekel engem a hülye kutyája...és, hogy hogy [email protected]!!!Vizes a lábam????Ezt honnan veszed?Szeretnél te olyan lábakat...
Ja amúgy meg nem beteges divatkutyáim vannak és nem óccsón vettem õket a szaporítónál. :)
Én válaszoltam, hogy nem okoskodok abban amihez nem értek, úgy mint te a kutyákban. Sosem érdekelt a gyógyászat. Jó orvosunk van. Engem a kutyák viselkedése érdekel. Etológia, kinológia.
:) Sajnos nem tudsz te olyan gyorsan mozogni és más sem, mert mint már mondtam ez a kutya az agárral veszi fel a verseny. Belecsíp a vizesedett lábad és mire feleszmélnél már ott sincs. :) Tudod milyen gyerekes amit beszélsz? Csak azért teszed, hogy mérges legyek... De ez szánalmas... Ez kb olyan mint amikor osztálytásram kért, hogy súgjak neki, én meg nem erre azt mondta akkor korcs a kutyám xD De ha súgok neki akkor fajtatiszta lesz xD Mert ez így megy, mi? Természetesen ez kb alsóban volt... És kb te is ilyen szinte írtad az szentmarhás hozzászólásod. :D Gondolom Petõfi is dögöljön meg mert neki is ilyen kutyája volt, mivel az összes magyar fajta közül csak ez tudja hegyezni a fülét. Nézz utána. Ma ez elfogadott tény. Akkor õ egy szar költõ.Éljen. Legalább nem kell ott lennem az uncsi ünnepeken.
De a kérdésemre nem válaszoltál...nyomod a kutyás dumát csak nem vagyunk rá kíváncsiak...a lényeget meg elhallgatod!Na de ha annyira ki tudsz mást oktatni arról amit nem tud...felsõbbrendûen...flegmán...nagyképûen akkor segít már...gondolom állatgyógyászatban is otthon vagy te oki!!!!Akkor mond már mivel hajtsam ki a cérnagilisztát a macskámból!Ugyanis nem kérdeztem, hogy a halak érdekelnek e!!!!
Ellentétben veled én nem okoskodok csak abban amiben otthon vagyok. És számomra a halak baromi unalmasak, de ez nem azt jelenti, hogy egyenként kifogdosom õket és földhöz vágom! Az tetszik amit akarsz, de rugdosd a jó édces gyereked ne egy szerencsétlen állatot akik nem tetszik becses személyednek! És nem azért raktam be, hogy megmodd tetszik vagy sem, hanem azt hogy megmutassam nekem mi tetszik a gyerek helyett...
Jah és bocs, de a szürke marha szent állat, ne ûzgérelje az a cseszlett eb!Akkor megrugdosom!
Amúgy az a kutya ígyis-úgyis rusnya!!!!
Nem félek az elhízástól. :) És sajnálom a gyereked meg a környezetedbe kerülõ összes állatot, mert egy normális ember nem rugdossa meg azt aki nem tetszik neki. De remélem ha már ilyen vagy akkor jól megharap, a gazdája meg kinyír. Ja nem, ez nem jó, mert akkor te lelöveted valakivel mert ilyen pldamutató és humánus jó anya vagy. :) Ez csak egy állat mi? Mit neked, az föld urának. Pfúúúj.
Az hogy a szerettem választom egy idegen valaki helyett természetes. Nem ugyanaz mint a rugdosás ok nélkül. Szóval mégis csak azért mondtad hogy felbosszants? :D Most hirtelen már nem tudnál bántani állatot! Te a gyereked választanád, nem? Hát én meg a kutyám, mert õt szeretem nem a gyereket. Volt is olyan kérdés, hogy kit mentesz ki az égõ házból. Hát persze hogy a kutyát... Te meg a gyereket. Mert neked az a fontos, nekem meg ez... Én viszont nem vagyok ismeretlenek segélyszolgálata, akár felnõtt akár nem. És neked akármikor lehet kutyád vagy van is, így jogos a félelmem, hogy majd ha nem tetszik akkor kidobod meg rugdosod. Nekem viszont nincs gyerekem, így nem tudom mit vagy úgy oda... Ha nincs nem is tudok neki ártani se.
Fúj na ez már több mint gusztustalan!neked nem kellett mondanod semmit, hogy anyád ideges legyen elég volt rád néznie és megbánta az egészet!A neveléseddel sem töltött el túl sok idõt!A kutyák közt nõttél fel Maugli????Egyébként egy bizonyos országban a szürkemarha szent állat tanulatlan barátom!!!!!
jaja bunkó p*csa neked szabad elírni nekem meg nem hát ez tiszta röhej :D Komolyan mondom. Azértis rondaaa ne terelje a szent marhaáát. Mi ez ha nem gyerekes? Én mondtam ilyet amikor fel akartam bosszantai anyám ovis koromban. :D Neked is jóéjt, várd a szerencsés péééét xD Amúgy tudod úgyis mindig az lesz terhes aki nem akarja... Oh minõõ szerencsétlenség, nálam semmilyen lélek számításai nem jönnek be.. :D Különben meg sosem fogok élõnek tekinteni egy sejtcsomót. -.-'
Ha neked csúnya a gyerek akkor nekem sem kötelezõen szép egy kutya!Egyébként sohasem bántanék állatot!Te is mondtál olyat, hogy ha a kutyád és egy gyerek közt kéne választani a kutya maradna életben!!!!Te sem mernéd megtenni!!! Bamba
Az az õ baja. :) És te hogy tudsz megrugdosni egy ártatlan, tehetetlen állatot? Abból a gyerekbõl ugyanolyan gonosz felnött lesz mint a többi aki állatokat kínoz stb. Az állatok viszont mindig ártatlanok maradnak. És tudod az hogy valami csúnya, nem ugyanaz mint hogy megrugdosom... És miért fáj az neked, hogy szerintem valami csúnya ami neked tetszik? Hogy lehet egy gyerek csúnya? Hol írták, hogy a gyerek kötelezõen szép mindenkinek? Nem láttam még ilyen sehol... Azért mert én nem félek kimondani azt hogy nem azt gondolom amit a társadalom elvár, még nem jelent semmit rosszat. Igencsak bajod lehet ha téged sért hogy szerintem csúnya a gyerek. :) Normális lennél akkor nem érdekelne.
Csakazértibõl...ez bele fog kerülni a a szótárakba!Gyerekes...te már csal ezt tudod mondani...de honnan tudod, hogy valami gyerekes, mikor nem is ismersz gyerekeket!Azt se tudod milyenek!!!!bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla És amúgy honnan veszed hogy nekem van gyerekem???? nevetséges vagy!Jó éjt bunkó!!!!
Beállítom az automata válaszolót...megyek aludni...ha válaszolsz automatikusan ki fogja írni, hogy : "Kabbe :D" Bocs de muszáj!Hogy tudsz így beszélni a gyerekekrõl!Remélem a mostani párod megcsal és már csak olyan akad neked aki akar gyereket! De komolyan gondolkozz az elköttetésrõl!Bár te úgysem lennél terhes soha...nincs az a lélek, aki veled akar élni egy életen keresztül!A pasi is ugrani fog egy idõ után, ha már nem lesz gyerek és benõ a feje lágya!!!
De senkiiii nem kérdezteeee! Vágod? Valaki mutogatott neke ocsmány (mivel temeg rugdosnád) babaképeket, erre közöltem, hogy nekem meg ez tetszik, nem azért raktam ki hogy piszkáld. És tudom, hogy csakazértisbõl csinálod. Annyira gyerekes...
Hát nem érdekel milyen nemzeti kincs használd nyugodt szívvel akkor is csúnya!Attól még nem vagyok állatkínzó...megölni nem ölném csak rettentõen ronda...na megint úgy felpurcantál!Na de ha te mindig okoskodsz(mert neked lehet te kutyapecér!)akkor én szeretnék mondani valamit neked!Állíts már össze nekem gyorsban vagyis írd már le pl: az unguentum stearini vagy unguentum hydrophillum nonionicum krémecskét és mond már meg lécci, hogy a halaim bélfertõzését mivel kezeljem!!!!
Maradjunk annyiban hogy neked nem az itt válaszolgató nõk és férfiaka abajod hanem az hogy nem mindenki veled foglalkozik. HA felnõtt nõnek érzed magad akkor viselkedj is úgy mert egyenlõre nem ezt teszed! Elégítsd ki a saját és párod vágyait és érezd magad boldognak ezt kívánom neked. Volt itt egy másik kedves válaszoló aki azt írta amit Te, nem emlékszem hogy bárki letámadta kur.vázta vagy darab szarozta volna le. De ezt Te nem veszed észre mint Ember és mint 100% Nõ úgy gondolom hogy Neked az a legnagyobb bajod hogy élsz... Nem a halálodat kívánom csak észt a fejedbe. Remélem tényleg 23 körüli vagy mert gáz ha 30 éves nõ ekkora állat mint Te, hogy csak Õ a világ közepe és csak Õ róla szól minden. A gyengébbek kedvéért! az Õ az TE vagy. Jól szórakozok rajtad válaszolj kérlek. Most nem analizáltam de remélem nálad ez is azt jelenti
Én azt keresem, hogy akinek van gyereke az úgysem tud erre választ adni, mert nem tudja, hogy mlyen így élni és nem tudja milyen egy nõ aki nem akar gyereket. Csak a közhelyeket tudja sorolni meg elitélni. Meg néha jó neveti a logikátlan kérdéseken: úúúrissten ma KÉTSZER remegett a gyermek, mit tegyeeek? vagy a hatmilliomodik: mit tud a kétnapos babátok kérdéseken, de a legjobban szeretem, a: mit csináljak? már hányok, ne aludtam 2 éve, el is ájultam már, nem is pisiltem már vagy egy hete? és amikor mondják hogy talán nem kéne magára kötni a gyereket, akkor jól megmagyarázza, hogy de igen azt muszáj, de ha nem akar változtatni akkor minek írja? És a másik kedvencem amikor ideírnak csak azért, hogy utálkozzanak, ami látszik onnan, hogy a kérdést itt úgysem tudják megoldani, de jönnek sorban az anyukák és együtt sápítoznak, hogy júúj és téényleg naggyon durva, de szeméét a férjed, anyósod, szomszéd bácsi... Senki nem mondta, hogy nem jöhetünk ide.
Lesz 1 kérdésem...bocsánatot kérek ezért!De aki nem akar gyereket, az mit keres a gyermekvállalás, nevelés témakörben???
A leges legutolsónak írom. Minek kussoljunk? valaki kérdezett arra válaszolunk, senki nem mondta hogy ha már unod a témát olvasd tovább.
kussoljatok már a hülye dumátokkal, hogy nem akartok gyereket, de 33éves vagy!!!!!!majd rád is rád fog jönni mert minden nõben fellobban egyszer a láng hogy gyerkeket akar!!!!!!ki késõbb ki korábban, de mindenkiben!
Én csak az elsõ oldalt olvastam el, mert ez már teleregény, hogy egyesek milyen hosszú választ írnak. Én azok közé a nõk közé tartoztam, akik nem szeretik a gyerekeket. Nem bírtam elviselni, hogy alkalmazkodni kell hozzájuk, hogy zsarolnak, hogy kiszívják az ember vérét. Ezek mind saját tapasztalatokon voltak. Anyámnak kijelentettem ne is álmodjon unokáról a részemrõl. Én nem éreztem soha nõnek magam, de sokat lehetett rámilleszteni az ágybetét jelzõt, mert rengetegett flörtöltem, de sosem feküdtem le senkivel, mivel ez a legbiztonságosabb fogamzásgátlás. Ez nem vicc. Aztán jött a férjem. Õ akart gyereket, be is csapott érte a védekezésnél, örjöngtem mikor kiderült, hogy baba van. De a párom, ha nem rajongott volna értem és a gyerekért úgy ahogy tette, még most is gyülölném a gyerekemet. De mostanra már imádom a lányomat. Semmi kincsér nem válnék meg tõle, pedig minden olyan tulajdonsággal rendelkezik amiért én utáltam a gyerekeket. De testvére nem lesz. Nem akarok másodikat, terveztük de nem kérek belõle még egyszer. Én még most sem érzem magam nõnek csak embernek aki van.
A kérdező hozzászólása: Szégyen, hogy vita indult itt! Én nem a nõi nemet akartam megsérteni ezzel az ágybetétes dologgal, félreértettétek! Pont az ellenkezõjét akartam kifejezni, hogy egy nõnek szerintem életében egyszer kellene lennie legalább egy gyerekének, és nem pedig egy egész életen keresztül úgy élvezni a szexet, hogy sosem lesz gyerek belõle... Szerintem amelyik nõ nem akar gyereket, az olyan, mint egy meddõ fa, amit mindig öntöznek, de sohasem terem semmit.
Minden hölgyet annak titulált. :) Vigyázz, ha esetleg a te gyermeked sem akar majd szülni, akkor õ is ágybetét lesz, meg lelki beteg. :) Fogadjunk, hogy akkor kikaparnád a szemit annak aki ezt mondja rá? De most szabad ilyet mondani nekik, mert õk is szülnek. :) Kívánom, hogy ne élje át azt ami azoknak jut akik ugyan nem ártanak senkinek, csupán nem az a véleményük egy dologról ami a legtöbb embernek. És persze az bátor és minden tudó férfi kérdezõ sem mer kommentálni. Mert õ aztán tudja milyen szülni/nem szülni, meg nõnek lenni... Sok gyereked mindnekinek aki akar, meg elfogadást és szép estét :D
A Világ változik. 30 éve még az volt normális, hogy a nõk 20-21 éves koruk körül szültek. Ha ma egy 20 éves lány terhes, akkor sokan azt mondják, hogy "Hú, szegény, elrontja az életét" vagy "Hogyan, mibõl fogja felnevelni?". Lehet, hogy újabb 30 év múlva már az fog "normálisnak" számítani, ha 10-bõl 5 nõ azt mondja, hogy õ sosem akar gyereket. Remélem nem ebbe az irányba haladunk...
Én vagyok a szegény hozzászóló. A családom elfogadja. Bár inkább csak a szüleimben vagyok biztos. Most szült testvérem már utál... Pedig pont olyan mint én, azt csinálta mindig amit én. És most hirtelen utál mindent amit én csinálok, pedig õ volt a példaképem, az a hobbim ami neki volt, minden... Õ meg mindent eldobott és azért néz le amit tõle tanultam. És pont az ilyen vélemények miatt nem mondom el másnak. Mindenhol van egy-két fanatikus, van aki azért küzd hogy ne legyen éhezés, van aki az állatokért, van aki a környezetért, és a legtöbb ember sajnálja ezeket de mégsem mindenki fanatikus. Én az állatokért küzdök és azért hogy embernek nézzék "ezt a fajtát" is. xD
13:04 es vagyok ajjaj! Nekem is volt már ezzel a nõvel egy "vitám" amint válaszolsz nem hagy békén ír duruzsol és bosszant. Volt egy csajszi 19 éves gond-e hogy nem akar gyermeket szülni normális Õ még ettõl? Én válaszoltam fiatal még nagyon lehet változni fog sõt biztos. Erre úgy nekem esett! De megérte írkálni vele mert tetszett ahogy dühöng azon ami nem is neki szól és kioszt mindenkit aki nem azon a véleményen van mint õ! Õ beszél toleranciáról? Akkor elöször fogadja el hogy Õ így gondol egy gyerekre én amúgy. Nem másra kell ráeröltetni a toleranciát hanem gyakorolni kellene mert Õ nem tudja mit jelent. Tõle erõszakosabbat nem láttam még!
Ja és most ár tanulj meg olvasni: NEM BIZONYGATOK SEMMI AZON KÍVÜL HOGY ne nevezzen engem senki pl. ágybetétnek. Sehol. Semmikor. És tuddddom, nem nekem monjda, de mindenkinek aki azt gondolja amit én, idézem: "Szerintem annyira szomorú, hogy a magyar nõk már nem is akarnak gyereket! Akkor elvégre mi a nõk biológiai szerepe (de akár társadalmi szerepe is), mire jók, ágybetétnek? " Miért ne vehetném magamra, ha én sem akarok? Vagy te tényleg nem veszed észre, hogy milyen mocskokat szórnak ránk az anyukák? Mutassak neked néhányat? Hát nem érdekes, hogy szinte minden gyerektelen ugyanazok éli át? Ez döbbenetes amikor beszélgetünk róla, szinte szóról szóra egyezik... Ezt bizonygatom. Hogy nincs joguk ehhez attól még mert szültek. Áldásom rájuk amíg nem szólnak be. De 100x leírhatom akkor is azt fogod mondani, hogy én a döntésem helyességét bizonygatom xD
Atyaéég! Ezt hiszem el! Mondom hogy mindenbõl kitalálsz valamit! Persze hogy menekülök! Csakis! És honnan veszed? Ja hogy kiolvastad az IP címembõl? -.-" Az más... Akárhova megyek attól még én meg a családom meglesz... xD Ezért nem érdemes pénzt kiadni utazára... Én azért megyek ha megyek, mert olyan kedvem van, mert tetszik, mert érdekel, ellentétben ezzel az országgal, mivel nem kívánom emberek és politikusok hülyeségét megoldani és tûrni, mert fenyõerdõben, hóban akarok élni nem trópusi melegben, mert látni akarom máshol hogy csinálják azt amit én is szeretek csinálni ja meg hogy találkozzam a No kidding csoporttal ohh ez minden vágyam <3 :P!!! xD xD
Jaj és menekülj más országba a gondok elõl úgy nem oldódnak meg sõt! Még magaddal is viszed. :) Ezzel még gondoltam jövök
Nem akarok neked tanácsot osztogatni Én egy véleményt alkottam a családodról amit még mindig tartok hogy ott kell keresni a kiváltó okot. Ne valld be se magadnak se senkinek. Anyudat védted de apudat meg sem említetted... Errõl ennyit. A dühroham a kitörés is mind mind egy-egy problémát jelez az emberben benned és Nõvéredben. Lelki problémára vagy elfojtott problémára/problémákra gondolok. Azt nem értem hogy minek tüntetni a gyermekmentes életért de ha te egy ilyen vagy hasonló szervezetben keresel magadnak "mentorokat" az is csak engem igazol... Nem vonulok utcára azért mert nekem születni fog márciusban gyerekem és verem a mellem hogy heló én itt vagyok... Ezek a csoportok mind az olyan érzelem szegény embereknek kellenek akik úgy gondolják hogy Õket meg kell erõsíteni abban amit Õk gondolnak. Tehát nem tudsz még önnállóan gondolkozni mert folyamatos megerõsítésre van szükséged, hogy te ezt most jól csinálod. Inger gazdag környezetben élhetsz és a lázadás neked még most is csak folytatódik nálad bizonyítod azzal ha valaki nincs azon a véleményen mint Te neki esel. Kb 10 embert akartál kiosztani itt is ennél a kérdésnél. Ha ezek az ingerek megszüntek volna tini korodban vagy kezelni tudtak volna akkor lehet nem azt akarnád bizonyítani hogy a hobbid az életed és a szenvedélyed. Nem Te Csak átmenetileg találtál ebben megnyugvást szerintem. Mint ahogy a férjedben is de ezt már nem kezdem el magyarázni! Azért mondtam, hogy ha fáj hogy ennyit megtudtam rólad pár kommentbõl itt is máshol is akkor ne írj többet mert nekem az csak megint bizonyíték és alap a vélemény nyilvánításomra. Nem fejeztem be a pszihológiát sajnos ezért nem kérek tõled pénzt, amúgy vannak olyanok akinek pusztán csak jó indulatból nem másért írok.
Jaj, hogy többet megtudhass rólam: igazából egy normális hely, ország vonz. Nem a szüleim utálom. Nem egyezünk sok dologban, de attól még szeretem õket. De ez nem jelenti azt hogy elfogadom, ha valami olyat tesznek ami nekem nem tetszik.
Hát akkor rossz irányba tapogatózol, mert a nõvérem egy idegbeteg. Dührohamai voltak, egyik nap kedves másik nap meg lelõ téged, ha valaki hozzányúlt a volt szenvedélyéhez amit én is "örököltem", dührohamot kapott szintén. Anyám meg imád minden embert a világon, nagycsaládban élt, akkorában hogy a felét nem ismerem. A másik növéremnek meg nem tudom hány éves kapcsolata volt amikor nálunk lakott. Kb 3 komoly kapcsolata volt eddig, és nem azért, mert nem kell senkinek, hanem mert évekig volt mindegyikkel. Inkább pénze nincs. És ez most kifogásnak tûnhet, hogy csak azért se legyen igazad, de nem, valóban így van ahogy írom, de természetesen erre is kitalálsz valamit. És ismétlen ehhez nincs jogod. Addig van jogod amíg nem zavarsz mást. És én megmondtam, hogy nem vagyok kiváncsi arra hogy mit tudsz pszichológiából. Ha nem tudsz elvonatkoztatni ettõl akkor igencsek nem szerethetnek beszélni veled az emberek, mert tudod van aki, ha segítségre van szüksége, elmegy és kér. Kéretlenül nem illik adni, és nem is lennék olyan, hogy pénz nélkül osztogatom amit tudod. Szerintem nagyon vicces, hogy neten keresztül megmondod milyen a családom... :D Ne próbáld megmondani másoknak kéretlenül hogy mi a bajuk. Ha majd én úgy gondolom, hogy van akkor teszek valamit.
a pszihológia az nem manipulálás hanem a sorok közötti olvasás, amit Te mondasz abból én kiszûröm a valóságot. Az hogy a tesód szült az annyit jelent hogy Õ túl tette magát azon amin Te nem tudod. Te rá akartál hasonlítani olyan akrtál lenni mint Õ. Esetleg azért mert Õ erössebb akaratú hidegebben kezeli a helyzeteket és merevebb tartású Nõ lehet mint Te, de ez megváltozott mert szült és Te ezt a helyzetet még most sem nagyon érted ahogy kivettem a szavaidból. Nem gondollak betegnek ezt az elöbb is mondtam. Nemn akarsz szülni nem szól bele senki. Az a nõ aki úgy gondolja hogy nem akar szülni inkább ne is szüljön nem azért mert beteg a gondolkodása hanem azért mert nem biztos hogy figyelne arra a gyerekre. Apukádról gondolom azt hogy agresszív lehett vagy anyukád túl hideg érzelmi téren. Van sok olyan ember aki nem tanulja meg a "rendes családi mintát" ez NEM!!!! betegség. Nem gondollak betegnek hanem elfogadom a gondolkodásmódod és Te akarod bizonygatni azt hogy ez az én szememet szúrja holott nem! Az a testvéred aki 30 évesen él veletek is nem akar még belelépöni egy családi szerepbe. Nincs komoly kapcsolata ezek szerint. A gondolkodásmódod Én még nem tartom fejlettnek és nem is hiszem hogy veled kezdenék el vitázni bármin. lehet nem is lesz olyan amibe a család beleférne max. csak a párod személyében. Tolerancia Drága! Fogadd el amit mondok Én is elfogadom a Te hozzáállásod de véleményt mondhatok róla mert megtehetem. Mint ahogy Te is rólam. De ISMÉTLEM!!! NEMÍRJ OLYAT AMIT NEM MONDTAM NE AKARJ AZ ÉN SZÁMBA TENNI MONDATOKAT. Nem manipulállak se téged se mást hanem csak próbálok a problémáidba belelátni ez egy "szakmai ártalom" ami rajtam ragadt. Minnél többet írsz annál többet tudok meg rólad!
"Észre sem akarod venni hogy mirõl írok és azt mondod, az a bajom hogy más akar szülni." Másold be légyszi hogy hol írtam Én bármi hasonlót hogy neked ez a bajod?! Vagy bárki ezen az oldalon, erre már a múltkor is megkértelek hogy ne írj olyat ami nem az én számat hagyta el. Amit Én írok rád -jelzem eddig nem volt ilyen- azt hozdd fel velem szemben példának maximum Én tanultam pszihológiát és egyértelmûen a gyermekkorodat mondtam fõ oknak. Amint elolvastam a kommentjeid és amennyire azt mondtad hogy jó gyerekkorod volt most nem úgy néz ki. A testvéreddel való kapcsolatod jellemez hogy utál Téged azért amien vagy és a Te írásodból süt a gyülölet. Az hogy a szüleiddel nem akarod a kapcsolatot tartani az megint azt jellemzi hogy a gyermekkori sérülések miatt vagy gyerek ellenes. Ami nem a legjobb szó rád nézve mert Te sem tudod mit akarsz. Múltkor idõsebbnek és diplomázottnak mondtad magad ha jól emlékszem de ha még a szüleiddel élsz max 23 lehet szerintem és akkor abba a diploma is belefér. Alig várod hogy valaki írjon és beleköthess. Nem osztottalak le mert nem tudtál felidegesíteni Te még nem az a kategória vagy ami ebben "fontos" és mivel ezt tanultam így megtanultam az emberek felett elsiklani hogy ne idegesítsen fel hanem a problémáról tudjunk beszélni. Az hogy Te mit veszel magadra az egy dolog de a legtöbb olyan dolog ami ellen tiltakozol azzal csak azt bizonyítod hogy még a gondolkodás módod nem felnõtt! Ami változni fog, Téged nem lehet még analizálni NEM BÁNTÁSBÓL MONDOM hanem azért mert annyira gyerekként gondolkozol még hogy holnap lehet máshogy látsz mindent. Vagy nem! Te még nem nöttél fel! Ismétlem ez nem gond vannak olyanok akik késöbb érnek és vannak akik 13-14 évesen egy 40 éves nõt is oda vernek gondolkodás módban. Remélem megint tudsz 1 olyan szavamat vagy mondatomat találni amibe kapaszkodhatsz. Nem hívtak 1 darab szärnak se nem k*rvázott itt sem le senki stb... és ahol láttam a válaszaidat senki más sem. Nem Te vagy a világ közepe ha írnak valamit nem feltétlen értik rád. De ha megtalálod magadra való jellemzõket 1-1 mondatban azért ne mást szidj és ne mást támadj le ilyen gyorsan
Szerintem ez a vita nagyon eldurvult, és ez köszönhetõ az "ágybetétnek" titulált hölgynek, aki nem akar soha gyereket. Sajnálom szegénykét. Van neki épp elég baja. Tényleg feltûnõ, ahogy itt erõsködsz... Valami nem ok veled.
Nem is mondtam, hogy rajtam múlik. De szerintem az sem jó ötlet, hogy olyanok nevelnek gyereket akik képtelenek elfogadni másokat. Nem avval van a baj, hogy rá akarnának venni, hanem, hogy 10 emberbõl 9 egy darab sz*rként beszél rólunk ezért. Tökéletesen példázza ezt a kedves kérdezõ véleménye. Aki könnyeb beszél mert nem nõ. A férfiaknál ezt azért elfogadják.
A "jövõ nemzedéke" biztos nem rajtad fog múlni. Ahhoz ugyanis szükség van gyerekekre és õket felnevelõ, szeretõ szülõkre. De nem is értem ezt a vitát, ha nem akarsz gyereket, úgyse fogsz szülni, és senki nem fog/tud szülésre kényszeríteni...
Nem bizonygatok ilyesmiket. Nekem így jó. Az egyetlen amit bizonygatok, hogy nem vagyok hülye, beteg, szemét és mág más sem aminek a szülõk elmondtak. És jogom van hozzá, hogy ne egy darab sz*rként beszéljenek velem csak mert nem úgy gondolok valamit ahogy többség. Ezt az egyet bizonygatom! Én inkább úgy látom, hogy szeretnék békében élni úgy hogy néha elmondom a véleményem, de a legtöbb gyerekes megbánt, lenéz, utál, beszól. És ez a legtöbb más helyen így van. Azoknak kéne változni akik ilyenek, én nem mondtam hogy milyen jó gyerek nélkül én csak azt mondtam, hogy NEKEM milyen jó, és nem vagyok se szegény, se buta, se beteg. Teljes ember vagyok. De szerintem te sem lennél ilyen öntelt (márhogy nem csak neked jó a gyerekkel hanem mindenki más akinek nincs biztos hogy szenved) ha nap mint nap az kívánnák "édesanyák", hogy kapartak volna ki, csak azért mert nem azt gondolod amit õk. Jogom van ez ellen tiltakozni.
Nekem semmi bajom a gyerektelenekke, tizenöt évig én is az voltam a házasságomban, mert nem akartam gyereket. Aztán rájöttem, mégsem hagynám ki az életembõl. Nekem az nem tetszik, hogy mindkét fél erõszakosan bizonygatja, hogy gyerektelennek jobb-e lenni, vagy gyerekesnek? Véleményem szerint a gyerekes már próbálta mindkét állapotot, mivel ugye elõtte nem volt gyereke. A gyerektelen meg nem próbálta, de azért erõszakosan állítja a saját meggyõzõdését. Én azt mondom, Neked ne is legyen, ha nem akarsz. Ettõl nem leszel kevesebb ember, sõt! Legyen úgy, ahogy Te akarod. :)
Persze, savanyú a szõlõ... Érdekes, milyen okos következtetés. De én jobbat tudok! :) Talán az emberek nem szeretik ha ok nélkül mások lehülyézik, lenézik, betegnek gondolják õket és azt hiszik az az egyetlen üdözítõ dolog amit a gyerekesek gondolnak. Nem lehet hogy ezért vannak lepontozva? Naháát. Persze akinek van gyereke annak joga is van hogy mások felett itélkezzen. Áhh, szülõkbõl kiveszik a megértés és a logika...
Gyerektelen társnõknek savanyú a szõlõ! :) ) A lepontozásból látom. Szerintem mind irigy... :) ))
Lányok, nõk, anyák! A gyereket SOHA nem egy férfinek szüli a nõ, hanem SAJÁT MAGÁNAK! Ne álltassátok magatokat ezzel. Ezt csak addig érzi egy nõ, amig imádja a férfit, no de mi van azután? Keserûen döbben rá /amit addig is tudnia kellett volna/, hogy a gyereket valójában magának szülte. És ez így van rendjén.
Szerintem tudat alatt pont az olyan nõ a zsánered, aki túl független, önálló, egoista. Az ilyen típusúakat szereted, csak még nem tûnt fel. Én nem ismerek egyet sem, aki nem akarna, olyat már igen, akinek bõven elég egy... :) Ha ennyire szeretnél családot, akkor biztosan elõbb-utóbb találsz egy olyat, aki ugyanúgy szeretne, mint Te. Sok szerencsét!
De igen, mondja. :) Csak késõn döbben rá. Én írtam, hogy van egy 40 körüli barátnõm (szingli) és épp most döbbent rá, hogy gyerek nélkül nem akar élni, és már félúton tart az örökbefogadási procedúrában. De abban maximálisan egyetértek, hogy a megfelelõ partnernél minden nõnél elõbb-utóbb eljön a vágy a gyerek után.
szerintem párfüggõ. Én például úgy érzem, nem magamnak szülõm a picit, hanem az apukájának, és ha bevillannak képek, mogy milyen lesz, majd, ha meglesz, nem magamat látom, hanem apucit, kezében a babával. Imádom, hogy ekkora ajándékot adhatok neki. De ehhez persze olyan pár kell, akit imádsz, aki a másik feled, akit valóban boldoggá akarsz tenni. Akinek nincs stabil párkapcsolata, vagy teljesen egyedül van, az persze, hogy nem azt mondja, hogy neki gyerek kell.
Ne haragudj, de annyira hevesen tiltakozol, és annyira foglalkoztat ez a téma, hogy nem tudom azt gondolni, hogy csak magadnak akarod azt bizonygatni, hogy jól döntöttél. Nekem nem kell bizonygatnod, hisz nem is ismersz... :) Valamiért mégis érzek nálad bizonyos "zavart" a képben, de azt csak te tudod, hogy mi lehet az. Mindenesetre, ok, elfogadom, öntelt vagyok, inkább legyek az, mintsem 45 éves koromban sírjak egyedül egy üres lakásban, üres élettel... Téma részemrõl lezárva. Neked sok sikert kívánok a további életedhez, ÕSZINTÉN!
egyébként még egy utolsó komment, és tényleg befejezem: A legjobb barátnõm (ovodás korunk óta a legjobb barátnõk vagyunk) gyerektlen. Õ nem akar(t), a férje igen, de hát ez van... Ettõl õ még a legjobb barátnõm marad!
Kedves utolsó...én tanuljak szövegértést?Látod annyira hepciáskodsz, hogy észre sem veszed, hogy a válaszom másik fele egyáltalán nem neked szólt!Te meg azt hiszed, hogy tiéd a világ és mindenfelé ordítanod kell az elveidet, holott senki sem kíváncsi ráááááá!Ki mondott neked itt olyat, hogy dögölj meg vagy elmebeteg vagy???Senki hozzád sem szól, te meg csapkodod magad, mert azt hiszed mindenki veled foglalkozik!És mindenki mindent csak rád érthet, mert csak te vagy a világon!!!Na ebbõl is látszik, hogy neked azért nem kell gyerek, mert önzõ 5 éveske vagy!!!!!!Lefogadom, hogy aki tényleg olyat mond neked, hogy dögölj meg azzal nem ordibálsz így!Olvasd el megint mit írtam, mert 1:én veled így nem beszéltem!2:a kommentem fele nem rád, hanem a kérdezõre vonatkozott!3:kit érdekel, hogy te mit és hol vásárolsz?Õszinteségi rohamod van!Nevetségese, hogy azt gondolod itt mindenki veled foglalkozik...az a helyzet, hogy mi beszélgetünk, te hajtépve ordibálsz itt magadban, pedig senkit sem érdekelsz!Mindenki a kérdezõvel kommunikál, te meg már 5x írtad le ugyanazt hol hosszabb, hol rövidebb levélben!Nyugodj meg, feküdj le aludni és holnap olvasd el újra...egy kis frontin se ártana neked!Én nem mondtam, hogy beteg vagy...vagy [email protected] te gondolod, mert nincs aki foglalkozzon veled, ezért most itt vered a nyálad!!!
Szerintem természetellenes, ha egy nõ nem akar gyereket.
Mellesleg a bankár nõnek esze ágában sem volt hozzámenni. Õ csak gyereket szeretett volna, mint hajadon.
És ki mondta hogy nincs? Ha valaki ilyen gyenge, hogy nem elhagyja azonnal azt aki megcsalta, hanem még gyereket is szül neki az meg is érdelmi. Persze szegény férj akar gyereket, de akkor legyen bátorsága megmondani és elválni, nem suttyomban mást d*gni. Aki komolyan gondolja az nem változik meg.
Itt nem önzetlenségrõl van szó okoska, hanem arról, hogy biztos-e, hogy a nõ nem akar gyereket. Na, ugye, hogy van olyan helyzet, ami miatt mégis meggondolja magát?
És te ezt önzetlen, gyerekre vágyásnak nézed? Nekem inkább férjmegtartó lépésnek tûnik.
Arról egy kis történet, hogy akar vagy nem a nõ gyereket: Bankár ismerõsöm nem ment férjhez, de összejött egyik beosztottjával. Az illetõ ur nõs volt, a felesége semmiképpen nem akart gyereket. Aztán ismerõsöm terhes lett a férfitõl. Akkor a feleség a fejéhez kapott és szinte azonnal teherbe ejtette magát a férje által. A két gyerek négy hónap különbséggel született meg...
Már csak a kérdés és a kifejtés is sértõ és fájó. Persze neked nem mert nem hallod minden nap. Nem csak egy értelme lehet az életnek, hanem annyi féle, ahány ember van és mind egyenlõ. De ha mégsem akkor remélem legalább ágybetétnek jó vagyok. :)
Az utolsó hozzászóló is abba a kategóriába tartozik, amit az 1. hozzászóló írt le. Kérdezõ, ne add fel, ilyen nõ azért nem sok van, csak Te valamiért pont ilyenekbe botlottál! Sok boldogságot Nektek!
Vazeg xD Én rekorder vagyok, mert ezek szerint egész életemben volt párom, mert kb egész életemben nem akartam gyereket. Ilyenkor magatokat nem látjátok? Hogy arra biztatjátok egymást, hogy hajrá, mondj jobbat. Ilyen primitív anyák lesz az a sok barom kölyke az iskolában... -.-'
Én is. :D Csak nehogy te is egyedül maradj, ezer okból megtörténhet. :D Akkor majd nem leszel ilyen magabiztos. Csak az marad egyedül aki fél tõle. És az hogy nem vagy egyedül nem feltétlen azt jelenti, hogy valaki melletted dekkol.
kinevetlek:)
Kösz nem, nem akarom hogy valami problémám legyen ott belül. És természetesen amit ti/õk írnak az nem bunkó. Hogy egyedül bámulom majd a plafont meg ilyen-olyan vagyok. Ja elfelejtettem hogy nekik szabad. Mi a bunkó az igazságban? Nem az én bajom ha valaki fél egyedül maradi, ez akkor is a legeslegbénább visszavágás. Én nem félek akárhogy alakul az életem. :) Már bocs, azért nem szép dolog szülni. És bocs a tényért is hogy ugyanannyian maradnak egyedül ha gyerekük van. Ma már más a divat.
micsoda bunkó vagy:) ne is legyen gyereked, köttesd e magad.
Rettegjetek csak, nehogy elõbb meghaljon a gyereketek mint ti! xD Istenem, ez a legbénább érv amivel erõlködnek... Nekem ugyan unoka sem kell, ha gyerek nem... Én legalább nem félek ilyen baromságoktól. :) Öregnek lenni mindjépp sz*r, mert akkor már mozogni sem tud az ember, ami fontosabb mint egy gyerek. Engem ne ápoljon senki. Inkább haljak meg akkor amikor még eltudom látni magam. Na mondjuk szeretek élni. :D De k*vára nem érdekel mi lesz 70 év múlva. Vicces lesz hallgatni, hogy jaj remegett az 50 éves gyerekem ma kétszer! Miit tegyeek?? Vaagy baj ha nem tudom másra bízni a 60 éves fiam? Már nagyon kivagyok de neem megy :( xD
Ezt nem hiszem el! xD Elõttem a példa! Anyámnak 4 gyereke van, csak én lakok vele, de már nem sokáig. Hiába van nagy családja meg sok gyerek! Egyedül marad! Érted? Te meg egy önzõ állat vagy ha azért szülsz hogy legyen aki kitörölje a s*gged! Én nem félek egyedülm maradni, és te is ugyanannyi eséllyel maradsz egyedül mint én! Nekem ott van a férjem, a hobbim, ha szülnék is gyereket, nem azért tenném, hogy 91 éves koromba hozzám járogasson!
Sziasztok! Nekem sem aranyos más gyereke!de sajátot szeretnék nagyon. És soha ne mond hogy soha, Mindig változik az ember, és lehet te is változol.
huh de buta vagy! akkor öregedj meg magányosan, és mikor öregleszel nézd a plafont, senki nem lessz melettet mert mindenki kihalt, meghalt, és nem lessz aki szeressen gondoat viselje. magányosan halsz meg!
És még valami...miért kell mindig minden felesleges dolgot írnod?Ki kérdezte, hogy milyen húst szeretsz?Vagy milyen színû a bõröd meg a hajad!!!!!Sok figyelmet igényelsz, nincs sok barátod, szeretnéd magad igazán megmutatni!Ezért írsz olyat is amire senki a világon nem kíváncsi!!!És ezért írsz még az oltogatások ellenére is!
csúnya bácsi, és csúnya néni:) ejej te szegény, már most sajnállak, gyerek nélkül leélni az életed ...hmmmm nemtudom elképzelni hogy boldog vagy. Túlságosan bizonygatod ezt a dolgot. Mesélsz itt az életedrõl az anyádról , nõvéredrõl, és látom hogy keresel valamit, csak nem találsz. ha boldog vagy mért irod le a történetedet olyan embereknek akik veszekednek veled?mért sajnáltatod magad, néha meg olyat irsz hogy irigykedenek rád! te sem tudod mit akarsz. néha sajnáltatni magad, néha meg vagánykodni. De te keresel valamit amivel boldog lehetsz.
Hát...én is irigykedem...jó lenne ha engem is 10 kutya [email protected] egyszerre!!!!!
pontosan ez a feltûnõségi viszketegség:) ))bizony bizony:) Na de persze mesélj csak még az élményeidrõl bánataidról. Az anyádról , akit szeretsz is utálsz is. Nekem te olyan személy vagy aki nem tudja mit érez.Néha szereted anyád néha nem, Néha szereted nõvéred néha nem!Akapcsolatodban sem lehetsz annyira bisztos mert ha igen akkor nem írtad volna, hogy ha megváltozik a véleménye a babákról akkor majd szétmentek.
Hát rátok sem. :) Legfeljebb mert nem tudtatok még lefognyni, van rajtatok mit harapni. :) Rám legalább 10 kutya figyel mint az istenre. xD Mi van ha én meg azért írogatok mert vicces az öntelségetek meg a belenézek a gyerekem szemébe duma, meg az hogy azt hiszitek nekem valami bajom van?
És tényleg nagyon jó volt utolsó elõtti....gratula eltaláltad!Ez mind igaz...és szerintem tudja is csak itt úgysem fogja bevallani, hogy igen vazzeg igazad van!A faxom se kíván élni...és vágyom a boldogságra már nagyon...gyereket is szeretnék, de mivel a párom nem akar, így hozzá alkalmazkodom, és én is úgy teszek ahogy õ, nehogy elveszítsem és akkor megint nem lesz senkim, egyedül leszek és cseszhetem a boldogságot, mert megint összeroppanok!!!!
Olyanból van 11! :D És te miért válaszolsz? Tök poén kiengedni a gõzt mielõtt lefekszem. Ami van mindnekinek. :D
Azért mondtam én nektek, hogy ennél biz nem stimm valami, mert oltogatások ellenére is irkálja az élet történeteit.Pedig a kutya sem kíváncsi rá:)
Ezért vettél a kérdé elején is mindent magadra é ezért irkáltál ennyit...feltûnõségi viszketegségnek hívják!!!
Már megmondtam miért írtam. :) Mert öntelségedben azt hiszed vörös (erre válasz hogy nem fehér a bõröm) a fejem és kutyahúst eszem. Vagy nem te írtad? Tök mindegy. :D Mnej és tanítsd meg a zseni gyerekednek a magyar kutyafajtákat. xD Már ha megbírja jegyezni, nem csak a menû külföldi dolgokat.
Hát majd meglátjuk, hogy nem. :) Majd ha 50 évesen sírva jövök akkor oké. Csakhogy ennek elég kicsi a valószínûsége. Igen van ilyen. :) Sokan nem bánják meg hogy nem szültek, és én is ilyen leszek... Bizonygatásnak meg az tûnhet hogya kivel beszélte, egyszerûen nem volt hajlandó felfogni amit igazából írok. Pl kijelentette, hogy én vagyok a hibás, hogy lelõtték a kutyám, mert az utcájukban sétáltunk. Igen, valami mást bizonygatok. Hogy ne nézzenek le senkit aki nem szül gyereket. Máshogy is lehet boldogan élni mint ahogy ti éltek. És szerintem ne akard, hogy kipróbáljam, hogy milyen szeretni a sajéát gyerekem. :) Mert az a gyerek nem fogja ezt élvezni. :)
kedves ne röhögtess!látszik bizonygatni akarsz!most még mondod hogy nem:)
és azért neked nagyobb felelõsséged van, mert több csõre töltött fegyverrel laktál már??????ekkora butaságot még nem halottam:) )))))azta jó mindenit!!!!!!nem tudod mi az a gyerke nevelés... ne is tudd meg, mert nem birnál a nagy felelõségel:) )))
Te jó ég lányok nem fulladtok bele a haciaskodásba. Én már kezdem betegre röhögni magamat. Ti aztán tudtok fogalmazni. Le lehet pihenni a pasas a kérdésére már rég megkapta a választ. Bár elég emancipáltan. :) ))
Jajj! Sajnálom Én nem azért írtam le hogy bárkit ennyire méllyen érintsen. Azért szerettem volna hogy aki ekkora noname oldalon osztja a fricskát minden anyának mert szegények megijednek ha valami olyat csinál a gyermekük amit még addig nem! Nem veszekszem de egy ilyen gerinctelen nõvel nem lehet mit csinálni. Gusztustalan ahogy látja az emereket. Na de mindegy. Más szemében a szálkát...! Mégegyszer bocs nem ez volt a célom hogy így érintsen.
Mióta gyerekem van, azóta minden ilyen híren fél órát is képes vagyok sírni, akár addig is, hogy a fejgörcsig is el tudok jutni. :(( Most is kb ez van... megyek is csinálok egy kávét. Ti pedig ne vitatkozzatok, mert úgysem lehet addig meggyõzni senkit, amig ki nem próbálta mindkét változatot. Hogy milyen gyerekkel élni, és gyerek nélkül. :) Sziasztok, szép napot mindenkinek.
Köszönöm szépen a Nevükben is. Harmadik gyermekük volt. Anyuka sem gondolta hogy ez lesz a vége. :(
Utolsó hozzászólóval teljesen egyetértek! (a 8 hónapos babát rettentõen sajnálom, szegény szülei, és szegény baba... 5 perc nagyon sok egy ilyen kicsit egyedül hagyni. én fél percre sem merem, mert sose tudom, mikor talál valamit a földön, lenyeli, megfullad... jaaaj, borzasztó). :(
És egy umdorító dolog amit csinálsz, hogy lesz/rod más kérését. Gondolom nem nagyon kedvelhetnek az ismerõseid sem. Elképzelem ahogy futnak elõled és rohantsz utánuk és kiabálod a magadét... Biztos azért kell itt kiélned ezt...
Hát jó, biztosan tudjátok milyen a családom, én ugyan írthatom hogy nem olyan. Természetesen az az igaz amit ti mondotok. Sosem gondoltam egyik nõvéremrõl sem hogy nem akar gyereket. :) Evvel a nõvéremmel pedig sosem volt semmilyen szövetségünk, mivel alig beszélünk egymással, mivel õ már nem nagyon "lakott itthon" amikor megszülettem. Egyszerûen ellestem amit õ csinált ennyi. Nem õ a példaképem, csak azért keztdtem el kutyázni, mert láttam hogy jó, és láttam a szerencsétlen kutyáját minden nam hûségesen várni rá (ja természetesen azt nálunk tartotta- hetente egyszer-kétszer megetette- ha hozzányúltunk-igegroham). Amúgy apám az akinek rengeteg állata van ilyen tanyasi formában. Õ az akitõl megtanultam állatozni. :) A nõvérem pedig begyûjtött mindenféle állatot, oszt amikor jött a tervezett gyerek, akkor véletlenül elhagyta õket kocsikázás közben, természetesen jó messzire innen. És természetesen "nem vette észre", hogy a kút teteje nyitva van. Úgyis szeret úszni a macska... Hát ez az ami nem tetszik. Felõlem szülhet. De gyûlölöm az olyan embereket akik felsõbbségesnek érzik magukat, és azt hiszik, hogy az állatokat el lehet dobni egy gyerek miatt! Ha õ megtalálta a boldogságot, ennek ellenére ugyanolyan ideggörcs az õ baja... Én sosem néztem példaképnek, de még csak nem is csalódtam benne, mivel sosem bíztam benne, mindigis rettegtem tõle kiskoromban hogy mikor lesz mérges megint. :D Természetesen csak mentegetõzök és vagy ha nem akkor ebbõl is ugyanazt olvasod ki. :) Hajrá. De akármit mondasz, szinte csak butaságot mondtál a családomról.
Nem olvastam végig minden kommentet. Annyit szeretnék írni, hogy én most 23évesen úgy érzem, nem akarok gyereket. Ez persze változhat, nem lehet tudni elõre. Egyelõre viszont ezt érzem. Nem karrier miatt, ami ma nagy , , divatnak" számít. Ha most a párom azzal állna elém, hogy babát akar és én ebbe , , belemennék" úgy érezném, rámkényszerít vmit, amit nem akarok, amire még nem készültem fel. Egy gyerek vállalásához két ember, megfelelõ háttér kell. Ha egy nõ nem érzi azt, hogy már eljött az ideje a gyerekvállalásnak, akkor ne szüljön gyereket csak azért, mert a társadalom ezt kívánja a nõktõl. Nemrég feltettem itt egy kérdést, vmi olyasmit, hogy nem akarok gyereket, velem van a baj? Azt hittem sokan nekem támadnak majd, hogy ez mégis milyen dolog?! De nem. Mindenki azt írta, hogy a párom kedvéért ne szüljek gyereket, meg hogy majd eljön az ideje, mikor úgy érzem fel vagyok készülve. Ez jól esett, és gondolom, sok anyuka volt a válaszolók között. A kérdezõnek még annyit írnék, hogy elég durva dolog azt írni/gondolni, hogy attól nõ egy nõ, hogy tud gyereket szülni. mi van pl. azokkal, akik mondjuk olyan rendellenességgel születnek, hogy nem képesek arra sem, hogy teherbe essenek? Akkor õk nem is igazi nõk? Akkor mik? Nem hiszem, hogy a nõk csak azért vannak a világon, hogy szüljenek.És azt sem hiszem, hogy attól igazi egy nõ, ha gyereke van, vagy csak akkor lehet boldog valaki. Azért, mert nincs gyerekem, még teljes értékû boldog életem van.
Agillity. Így hívják. Természetesn ehhez is értesz. :) Azt mondtam, õ a példaképemabban, hogyan kell kutyázni. Nem emberileg. :) A többi nõvérem is utánozom sok dologban, de egyik sem a példeképem, csak úgy nõttem fel hogy lûtom mit csináltak, ez volt a természetes. Egyiktõl eltanultam az érdekes stílusát (mert divattervezõ is) másik ezt azt amazt. :) "Nem mindenkinek olyan beteg a lelke mint neked hogy áááá nem baj már nincs jövõhónap peteérés ha akkor összejön 9 hónap múlva szülök megint és egy tenyészbiológus ötezerért rakja be neked a spermát... Nálunk is állatokkal foglalkoznak ezért tudom hogy milyen árak vannak ha gondolod küldök neked egy nyakkendõs bikát nálunk már sok állatot csinált az úriember, De lehet valamelyik õsödhöz is köze lehetett. Körülbelül ilyennek minõsíted saját magad!" Nem tudom mirõl hablatyolsz itt... Nekem semmilyen tenyészre nincs szükségem, én nem fogok szülni semmit. Az értékrendemmel nincs semmi baj. Nem gyerek helyett szeretem a kutyám és nem megszülöm és sz*rok rá, inkább a kutyákkal foglalkozom, hanem a kutyák érdekelnek és nincs gyerekem. Természetesen azok jók, mert szültek, hogy onnantól mit tesznek az már mindegy. :) Nem a kutya a fontosabb, hanem akit szeretek, és tökmindegy hogy az éppen egy kutya, sosem fogok egy ismeretlen embert jobban szeretni a kutyáimnál akikkel 8 éve élek, még akkor sem ha õk csak kutyák. Ja és ég mielõtt kitalálnád, nem gyerekpótlékként kutyázom. Sajna a kölyökkutyákat is unalmasnak találom amíg nem lehet õket nevelni. De természetesen ettõl függetlenül gondozom õket, és szeretem és aranyosak nem úgy mint a kisgyerekek. :) Sosem kezelném emberként a kutyáimat, mivel az nekik nem jó. Õk falkában élnek, amiben rangsor van, és nincs egyenlõség. Nem azt kell nézni, hogy ez most egy kutya, hanem azt, hogy ez a hivatásom. Érdekes aki a karriert választja, arra nem mondjátok, hogy rossz az értékrendje, legfeljebb hogy karrierista meg önzõ. Na hát ez kb olyan mint a a karrier. Gondoltam, hogy a kutyázáshoz is értesz. :) Ebben is ki fogsz oktatni. Csakhogy én akadályok fölött pattogtatom a kutyáim hobbiból hanem kommolyan dolgozok velük. :) És nem cuki vadászkutyám van, sõt a gömbölyû formákra sem indulok be. :) Én erre indulok be: http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/cavalier-king/upload.. http://www.u-h-f.eu/Hirtenhunde_Rassen/Mudi/Mudi_Farben/Mudi.. http://gallery.site.hu/d/7619663-2/Dikaya_Staya_Archi_Caucas.. http://www.youtube.com/watch?v=QKf3Vhh0iWY http://www.youtube.com/watch?v=zwJgnBQiJho http://www.youtube.com/watch?v=Wg551in_97w&feature=fvw Tudod mennyi munka van ezek mögött? Sokkal több mint egy sz*ros gyereket felnevelni. :) Ráadásul sokkal kevesebb idõ alatt kell. Sõõt én a kutyáim egész életemre vállaltam. Nekem állandóan mellettük kell lennem, és nem adhatom le nagyihoz, 2 éves korában 1 percre, sem vállatam hogy úgy nevelem õket, hogy csak nekem fogadjanak szót! De természetesn nem tudom mi a felelõsség. Látom te sem tudsz kijönni a béketûrésbõl, mi? :) Nem, sosem akarok gyereket. És ezt jobban tudom mint te neten keresztül :) Nem akarok, mert nem szeretem õket, nem tartom szépnek, és nem tartok igényt sem a gondra amit okoznak, sem a jóra amit adnak. Nem vagyok hajlandó a kemény munkával megszervezett életemet feláldozni, és nem vayok hajlandó osztozni a páromon. És nem vagyok hajlandó hanyagolni a szenvedélyeim egy gyerek miatt. És nem vagyok hajlnadó a sok éves munkám sutba dobni. Nem vagyok hajlandó eltûrni hogy valami hónapokig rajtam élõsködjön. Sajnos erre nincs jobb szó. Az én testembõl nem fog senki táplálkozni, és nem azért, mert féltem a múlandó alakom, hanem, mert undorító. Ja és nem utolsó sorban nem akarok olyanná válni mint az a sok nõ akik miatt rossz tapasztalatom van az anyucikákról. Olyanná, aki lelöveti a férjével a kutyám, mert megyünk a házuk elõtt, az õ kutyájuk ugat, rám és a Gyermek nem tud aludni... És olyan sem, aki lemérgezi a macskám, mert õ nemsokára szülni fog, és nehogymár az én macskám az õ kertjükbe tegye alábát... És olyan sem aki kiengedi a rotit és az ablakból nézi az ikreivel, hogy tépik szét a kutyám, és ugranaki nekem, szintán azért, mert a gyerek neem tudott aludni az õ kutyájuk ugatásától. És olyan sem, aki felejent, mert két babakocsival terpeszkedik az úton és nem tudok tõle elmenni, erre rámfogja, hogy ráuszítottam az állataim és veszélyeztettem gyermeke életét. Undorodom az ilyen emberektõl. Nem azért mert szülnek, hanem mert ilyenné válnak. És igen, ez mind megtörtént. Semmi közöd ahhoz, hogy élek, és mikor netezek. :) De ha tudni akarod, sajnos éjszaka egyedül vagyok, tudod vannak eemberek akik ilyen idõben dolgoznak, jah azon kívül nem kevésbé fontos az sem, hogy épül a házunk, tehát még nem lakunk mindig együtt. Azon kívül semmi közöd a szexuáls életemrõl, amirõl szintén nem vagyok hajlandó lemondani egy gyerek kedvéért. És most mutattad meg magad. Eddig játszottad az okos szentet. Te is olyan anya vagy mint a többi. Betegnek hívsz aki dögöljön meg vagy ba**ák jól meg... Remélem a gyereked is így fogod nevelni! Ha valakinek nem az tetszik ami neki az iskolában, majd jól köpje le! A legjobb barátnõmnek pcos van és sok gyereket akar. Csak aza különbság, hogy õszerinte nem vagyok beteg, és nem szór rám mocskokat mert az élet rendje s zülés, és meg selejt vagyok, hanem teljesen normális ember. Annyi a különbség, hogy õ szeret valamit én meg mást. Na ez az amire ti nem vagytok képesek. Tudod a két önzetlen szeretet az igaz szerelem és az állatok szeretete. A kutyám akkor is szeretett amikor nem ehetett betegság miatt egy hétig. :) Nem véletlenül mondják nálam sokkal okosabb emberek, hogy a kutya az ember legjobb barátja. A gyerek szerete nem önzetlen akármit csináltok. És ez így jó is. De valaki nem kér belõle. Lehet neked is szexhiányod van, mert nem mernek jól me*szni ahogy fogalmaztál, nehogy véletlenül valami nem feleljen meg a gyereknek. :D Biztos azért analizálsz itt, mert unatkozol, a gyerek mellett úgyis leszûkül a szókincsed és ezt nem éntaláltam ki... "Egy kutyának nem kell luxusautó, se hatalmas ház, se drága ruhák. Beéri egy útszéli talált bottal. Lehetsz gazdag vagy szegény, buta vagy okos, agyafúrt vagy tökkelütött, a kutyádnak mindegy. Õ csak szeretetet kér és ad. Hány emberrõl mondhatod el ezt? Hány ember szeret feltétlen és oldhatatlan szeretettel? John Grogan" :) Még okosabb emberek is ezt mondják. "Ne szégyelld te azt, ha szereted az állatokat. Ne röstelld, ha egy kutya közelebb van lelkedhez, mint a legtöbb ember, akit személyesen ismersz. Hazug próféták és otromba, komisz emberek azok, akik megrónak e vonzalom miatt, s ezt mondjak: "Az emberektõl lopja el az érzéseket, melyeket a kutyáira pazarol! Önzõ, rideg fráter!" - ne törõdj velük. Szeresd csak nyugodtan kutyádat, ezt a csillogó szemû, fáradhatatlan barátodat, aki nem kér barátságáért mást és többet, mint valamilyen szerény koncot és egy-egy simogatást. Ne hidd, hogy gyöngédség és önzés késztet az állatokat szeretni. Testvéreink õk, s ugyanabban a mûhelyben készültek, mint az ember, s értelmük is van, néha bonyolultabb és finomabb, mint a legtöbb embernek. Mások nevezzék gyöngeségnek az állatszeretetet, gúnyoljanak ezért, te sétálj csak kutyáddal." A kutyáim szerint én nagyszerû lény vagyok. :) Nem iskételkedem benne. Mert igaz lények. :) Tegyen mindenki amat akar, tudom most én is itélkeztem. Próbáltam megmutatni ti mit csináltok, nem bírjátok elfgoadni ha valainek van bátorsága nem azt tenni amit mindenki elvár. :)
:) Vannak kutyák akik egy év alatt lesznek szobatiszták. És nekem megnevelni a gyereked 18 év alatt kell. Nekem a kutyám már 2 év körül felnõtt lesz. És igen, egy életre vállaltam kutyát, mert hiába hal meg az egyik aki 10 éves ott van a többi aki 8, 7, 6, 4, 2, 1 és még jön másik is. És mint már megmondtam, nekem nem szórakozásból van kutyám! Nem arra tanítom, hogy üljön le ha a feje fölé tartok egy labdát! Megnézed azt a videót? Szerinted te azt mennyi idõ alatt lennél képes megtanítani a kutyának?? Kezdjük ott, hogy nem is biztos hogy képes lennél egy ilyen habitusú kutyát kezelni! Könnyõ a vadászkutyával, kicsit más mint egy kemény dobermann. :) Tudod, hányan rontanak el egy kutyát? Ez nem úgy van hogy te adzs neki enni oszt te vagy a fõnöke! Nézz csak át a kutyás részbe! Szánalmas hpgy milyen emberek vannak! Aki kutyát tart azoknak nagy része nem tud róla semmit! Tudod hény szenved mert nem értenek hozzá? De az nem baj, mert csak állatok! És ha te lenézed és semmi titulálod amit én dolgozok velük az csak azt jelenti, hogy te sem értesz hozzá! Vagyis mindenhez éresz. :D Ha most traktorokról kezdtek beszélni ahhoz is fogsz... De tudod mit? Akkor is az én kutyám fogja megtalálni a gyereked, ha ráomlik a ház, és az én kutyám fogja nála a füvet is megtalálni ha beszív! Az én kutyám fogja elfogni amikor majd bûnözõ lesz belõle és az én kutyám fogja fejleszteni a terápiás foglalkozásokon. És az én kutyám fogja jelezni ha jön az epilepszirohama, sõt az én kutyám fogja megtalálni õt magát is amikor majd hülye kamasz lesz és olyan depcsi lesz hogy szinte öngyi és elbujdosik! Természetes hogy én vagyok a kutyámnak a fõnöke! De én egy perce sem hagyhatom magára, mert arra van tanítva, hogy harapjon! Érted? Jobban nem tudom mondani! Egy átlag kutyát ráhagyhatsz valaki amíg kell, de ezeket nem! A te gyereked megtanul beszélni, de nekem 15 évig magamnak kell kitalálni hogy mi van! Egész életemben magabiztosnak kell lennem és vezetni akárhány töltött fegyver kutyát, mert ezek ha lefekszem a földre, megesznek... Sokkal nagyobb felelõsség, mert szinte már fegyvernek számítanak. Emellett legalább ugyanannyi pénz mint egy gyerek (ja természetesen ha nem moslékkal etedet és nem láncon tartod...) Sõt még azt is hozzá kell tennem, hogy én a fûtött szobában élek éveikig, télen azon vacilállva hogy kimenjek-e egy félórára (mint olvastam itt ezerszer van ez a kérdés) hanem kb kint élem az életem, mindegy hogy nyár van vagy tél, ugyanis nem szobakutyácskáim vannak. És ezt én válaszottam. És még azt mondják, aki nem akar gyereket az felelõtlen meg önzõ... Miattam ölték meg az állataim? Te tényleg nem tudsz olvasni? Elmondjam mégegyszer? Lelõtték a kutyám a lábam mellõl, mert sétáltattam, és a kutyájuk ugatott rám! Felfogtad? És én vagyok a nemnormális? Rámuszították a rotit, mert sétáltattam és ugatott a kutyájuk ránk! A gyerekkel az ablakból nézték, ahogy lóg a kutyájuk szájából az én kis 12 kg-os kutyám! És röhögtek! A macskám megmérgezték, mert kertes házban élünk és õ mászkál mint minden macska! Mellékes hogy oltott, féregtelenített, ivartalanított... Idegbeteg anyuci megmérgezte majd átadta nekem kedvesen a tetemét! És az aki fel akart jelenti, az út közepén sétált két babakocsival én pedig nem fértem el mellette! Felszólítottam hogy: elnézést!... Észre sem vették. Csak azt amikor kénytelen kelletlenül 10 cm-re tõlünk elmentem és meglátta, hogy szájkosaras, szögesnyakörves kutyám van. Na akkor az egész utca tõle zengett... Biztos, hogy én tettem valami rosszat? Neked van valami baj az értékeléseddel, ha azt mondod én valami rosszatt tettem nekik. Ja meg természetes van az olyan típus akinek a kölyke azt tesz amit akar, jön a harapós, pórázon tartott kutyámhoz megsímogatni, és amikor szólok hogy talán nem kéne, akkor anyuci az utca közepén elhord mindennek, én meg állok bámulva. Erre másnak jönnek a nénikék, hogy nekem nem kéne k*va anyáznom egy gyermekes anyára... Elnézést, tudom, hogy a kutyásoknak semmi joga, azok nem is emberek. Ki sem jövök többet a házamból. A kutyáimat pedig csak annyira védem amennyire kell. Azok akikrõl én beszélek, azok teljesen logikátlanul és eszementem védik a gyereküket, amivel saját magukat is tönkre teszik. Én elmerek menni mellõle pisilni, és nem rohanok vele az orvoshoz ha kihullik egy szál szõra. Nem vesztem el az eszem. Aztán meg jönnek sírni, hogy egy perc nyugtuk nincs és ki vannak készülve. Sajnálom hogy bánt téged az igazság, hogy a gyerek abból él akiben van és még utána is. A gyerek amikor kicsi akkor rád van szorulva. Ennyi. És amikor nagyobb lesz. Hajjaj... Az nem önzetlen szeretet. Lehet hogy én abnormális vagyok és rosszul neveltek, de tudod jártam iskolába meg ilyen helyekre, és még a normális gyerekek sem önzetlenek! Fáj ezt bevallani? :) Miért kötelezõ önzeltennek lenni? És amikor szülsz, az sem önzetlen. Megeszem a kalapom ha nincs a saját boldogságod benne az indokok között. És még egyszer elmondom, az egyetlen ami ellen küzdök, az a lenézés, ami ezek felé a nõk felé árad. Amihez senkinek semmi joga. És ha nem veszed észre akkor nézz utána. Minden második válasz ilyen kérdésekben, hogy mekkora egy rossz aki nem akar gyereket. Itt van a szemed elõtt is rögtön ez a kérdés, de gondolom egy cseppet sem tartod sértõnek, hiszen a kérdezõ veled ért egyet akkor nincs baj. Nem csak velem beszélnek így. Hanem a legtöbb nõvel aki nem akar szülni. És sajnálom ha nem értetted a viccet. Nem fogok semmilyen szerveztbe vonulni, elég nekem a MEOE, azért is kell egy csomót fizetni. De mint már mondtam, FOGD FEL, HOGY GYEREK NÉLKÜL IS LEHET BOLDOGAN ÉLNI, lehet hogy van aki azért megy a szervezetbe hogy számolgassa másnak hány gyereke van, de a legtöbben nem! Hanem azért, hogy olyanokkal legyenek akikkel jól megértik egymást, hasonlítanak a gondolataik! Ezt fel tudod fogni? Mindenki olyanokat keres akikhez hasonlít.
Ja és mégvalami. Megmondhatnád hogyha szabad választást kaptunk a fejlõdésünk során, hogy akarunk gyereket vagy nem, akkor miért nem nõ az aki nem akar? Ha ez nem lenne ugyanolyan normális mint aki akar, akkor nem lenne szabad választásunk. Elvégre a természet nem alkot olyan ami nem nomrális. Az pedig tény, hogyha szabad a választás, akkor nem mindenki fog úgy dönteni szül. Kihalni úgysem fognak az emberek, úgyhogy nem kell forszírozni hogy ez létfentartás... Csak rombolják a földet...
Nem szídom anyukám. Az meg tény, hogy k/rvára egyedül van, csak én lakok vele és én is hamarosan elköltözöm. A két utcára lakó testvérem nem látogatja, a rokonai meg külföldön élnek, mivel õ nem magyar, ja és apámtól is most váltak el (ja éés neem, ezzel sincs bajom, akkor sem akartam gyereket amikor idádták egymást). :) Szal errõl ennyit. :) Az meg nem tudom hogy ilyen hogy nem nevezel r*bancnak. Ismersz? Vagy azt hiszed azért nem akarok szülni, mert bulizni van kedvem, meg minden nap felszedni egy pasit? Egy frászt.. :) Sokkal nagyobb felelõsséget vállalok mint ti. Én több "csõre töltött fegyverrel" élet együtt. Anyukámat meg szeretem, de ez nem azt jelenti, hogy egész életem az õ szolgálásának áldozom. Magamnavaló az vagyok. Csakhogy az nem rossz tulajdonság. Én élvezem. Hogy senki nem áll közém és a párom közé. :) És természetesen az a beteg aki nem bírja elfgoadni hogy én nem akarok gyereket. :)
Hejsz okoska! Tudod igen aki nem akar gyereket, buta ostoba stb. Hiányzik benne a nõ!!!!!!Mert egy igazi nõ akar gyereket elõbb, vagy utóbb de akar!!!!volt nálam is hogy most nem nem akarok , de tudtam késõbb majd akarok . Akarok annak az embernek szülni akit imádok!!!!szeretném hogy 2 õnkbõl legyen egy gyermek ennél csodálatosabb nincs!! És ne gunyóld itt az anyukákat, mert tudod könnyeb persze hogy magadra költessz, de õk már igen is nem csak magukra gondolnak mint te, fölnevelnek gyermekeket, igazi családjuk van, mig neked sosem lessz, mert egy igazi saját család ebbõl áll:én a párom meg a gyermekeink. én nem mondom hogy ribanc vagy te, csak hogy buta, és magának való.
Hm, amúgy egyszer megkérdeztem a drága anyákat itt, hogy szerintük is rá kell engedni a kutyát a sétálóra ha az ugat a sétálóra és ez nem hagyja aludni a gyereket. És mindegyik egyetértett velem, hogy nekem van igazam. :) Természetesen õk nem az a fajta akik nem képesek elfogadni hogy gyerek nélkül sem agybeteg az ember. :)
Remélem egyszer betör hozzánk a gyereked... Én is szivesen kilövetném az olyan embereket akik így gondolkoznak az állatokról. De azért a húsukat zabráljátok mi? Majd ha a gyerekõcke aállatkát akar majd vesztek neki, osztr ha megunja, kidobjátok, ha meg rossz akkor elaltatjátok vagy kilövitek. Hát remélem ilyen hozzállással a kutyád jó nagyot harap mielõtt kilövöd. Wgyszerûen elképesztõ, hogy az ember mit gondoll magáról, azért mert lejött a fáról (nagyobbrészt...) és már nem banánt zabál akkor õ a világ ura és uralkodhat mindn állaton akik sokkal elõbb itt voltak és eszük is több van! Megjegyzem, az a kutya akit elvitettek rehabilitációra miután majdnem megölte a kutyám, minden más kutyát is megtámadott, csak ez nem zavart senkit, mert azok egy súlycsoportban voltak- vagy lefizették õket.
Sajnálom, hogy nem értesz valamit. MINDEN KINTI MACSKA MÁSZKÁL. Azok pedig akik kilõtték melõllem a kutyát AZ UTCÁBAN NEM EGY SZÁNTÓFÖLDÖN, nem ismernek engem, sosem beszéltem velük, nem tudom a nevük, sem semmit róluk! Minden nap elmegyek mellettük 1 perc alatt! Ez az egész! Érted? Miért nem bírod felfogni, hogy valóban léteznek ilyen elmebeteg emberek?? Ráaádul az úton megyünk, nem a járdán! Azonnal szótfogadó, lábnálkövetõ engedelmes kutyáim vannak, és póráz a kéznél! Azért engedték rám a rotit mert zavarta õket, hogy a roti ugatja a kutyám amikor lemegyek! Az én 12 kg-os kutyámra engedték rá! A szája átérte az egész derekát! Bár látnád te is ahogy a gyereked rázza egy vadállat mind a rongyot és az üvölt, egy másik anya meg röhög a kétemeletes házában! :@ Te tényleg nem vagy hajlandó felfogni?? Soha egy büdös szót nem szóltam hozzájuk! Miért is tettem volna? Nem is ott lakok csak arra vezet az útvonal! És akkor én vagyok a hibás! Hol ebben a logika? Fáj, hogy tényleg vannak ilyen Anyák? Azon kivül tényleg undorító vagy ha kilöveted te is valaki kutyáját. A kutya soha nem tehet semmirõl! gazdája tehet róla. A kerítésen pedig nem szabad benyúlkálni. Érdekes én ezt tudtam kiskoromban is! A kutya jogosan védi a területét. Bár nálunk, ISMÉTLEM ISMERETLEN, gyerekek nem benyúlkálnak, hanem kövel dobálnak minden kutyát. Természetes ezek után is a stílusom miatt megölik a kutyám. Ami tényleg érdekes, mivel a stílusom csak akkor lehet utálni ha ismerem õket, de én soha egy szót nem szóltam hozzájuk és õk sem hozzám. Az pedig még nagyobb baromság, hogy a szájkosárban, pórázon sétáltatott dobermannomhoz odajön a gyerek, mert nem tudja mit szabad és mit nem, mert valaki azt tanította neki, hogy mindent szabad- igen ilyen felkiáltással: menj oda tomika simogasd meg, a néni biztos akarja- én meg azt mondom: elnézést de ne simogassák a kutyám, és még én vagyok a hibás, és mindenféle mocskot rászór az anyuka, mert azt kértem hogy ne simogassa más kutyját... Röhej... Soha nem ismertem egyiket sem, az nagyon nagy ember lehet aki ismeretlenül utál engem. Sajnos nem. Vannak ilyen utolsó, mocsok, szemét emberek. Természetesen fel lettek jelentve. És igaz, hogy a költségeket kifizették, az soha nem fogják megfizetni, hogy minden éjszaka azzal álmodom, hogy a kutyám gerincét töri szét a másik kutya és õk meg ott röhögnek! Én úgy tartom a kutyáim ahogy kell. Minden biztonságos, van tábla, hogyha bejön valaki nehogy rámsózza hogy õ nem tudta hogy harapós kutya van itt. Meg vannak nevelve és elkerüljük az embereket, ha meg nem akkor lábnálkövetés+póráz van. Õk viszont nem tartanak be semmit. Azt hiszik mindent szabad. Nem kérdeznek meg, aztán meg fel vannak háborodva... De én vagyok a hibás, ugye? És nehogy elolvasd, mert neked van igazad. :D
A földet öljük meg a nagy szaporasággal? !!?!! Na most aztán új dimenziót adtál annak, hogy miért nem fogsz szülni... :) ))) Amúgy már csak én is hahotázni tudok minden egyes válaszon! Írjál még lécci, most hogy alszik a lányom, ez a legjobb szórakozásom jelenleg! :) ))))
És tudod kár olyannak gyerek aki szerint ha elcseszett egy kutyát és az megharapta akkor max elaltatja. Altasd el a gyereked ha rossz. Na? Mit szólsz hozzá? Mert én is ugyanazt ilyen baromságra. Miért is ér kevesebbet egy állat élete aki ugyanolyan élõlény, csak az ember fensõbbségesnek képzeli magát? Undorító. Sosem fogom elaltatni a kutyám, legfeljebb ha nem lehet meggyógyítani. Tudod ez is gyilkosság. Én viszont az abortsuzt tartom természetesnek. Na? Nem akarod a gyrereket? Max, elveteted. Az utolsó embert aki azt mondta, hogy nem baj ha megharap valakit a kutyám, és elviszik ezért, legfeljebb akkor lesz hely új álmaim kutyájának, azt úgy elküldtem a büdös francba hogy sírva ment el. Undorító, hogy egy állatról így gondolkoznak az emberek. Van mááásik. Ez csak egy állat. Gyerek is van másik. A földet ölitek meg azzal nagy szaporasággal.
úristen, hogy tudtok ennyit írni? és ennyire gyõzködni a másikat? nekem már a felénél elment az életkedvem, pedig csak olvasnom kellett (volna).

14 hetesen nem késő orvost váltani, ugye? Nagyot csalódtam a dokimban.

Els? két babámat ugyan annál az orvosnál szültem (sok-sok n?nek ajánlottam is annyira meg voltam vele elégedve). Magánrendelésre jártam hozzá. Most viszont nagyot csalódtam és nem bízom már benne :( Így nem szeretném, ha ? kisérné végig a terhességemet és a szülést. Adjak "még egy esélyt" mondván az orvos is ember vagy ha már nincs bizalom érdemes váltani?

Legjobb válasz: Feltételezhetõen attól függ a válasz, hogy mi és milyen mértékû volt az hiba.

Feltételezhetõen attól függ a válasz, hogy mi és milyen mértékû volt az hiba.
Nagyon fontos, hogy megbízz az orvosodban!!! Ha ez nem így van, nyugodtan válts, nem holtomiglan-holtodiglan az orvos-beteg kapcsolat.
Persze, hogy nem késõ! 14 hetesen még az elején vagy! Inkább most mint 34 hetesen.
ö is ember persze hogy tévedhet, de viszont az fontos hogy meg tudj bizni benne.egyáltalán nem késö!inkább most válts mint hogy az utolsó hetekben.

Csalódtam a barátnőmben, de nem akarom, hogy tönkremenjem a kacsolatunk. Mit tegyek?

15 évesek vagyunk és mind a ketten legalábbis eddig. barátn?mnek még régebben rengeteg futo kalandja (csak smárolás)volt. ami amikor megismert nem is tetszet de már nem olyan. helyes lány szép is és rengeteg pasi megfektetné. büszke volt magára és én is rá h nem addta magát oda senkinek. de multkor egy pasival mégis megtette ami nem is lenne baj csak ez egy futo kaland volt. nem akarom h ez még sokszor megismétl?djn és netán elribancosodjon:( mert én nem vagyok olyan és emiatt nem érteném meg és bukna az egész barátságunk. van egy közös lány ismer?sünk akinek volt több kalandja is és a barátn?m nagyon meg is haragudott rá emiatt. akkor mégis miért tette?? azt mondta a sexet nem bánta meg csak nem azzal a sráccal kellett volna??

Legjobb válasz: mondd meg neki, hogy kurvásodik, és ha így folytatja, egy pasi se fogja komolyan venni. de ha nem hallgat rád nincs jogod megváltoztatni. vagy elfogadod, vagy értelmesebb barátok után kell nézned.

mondd meg neki, hogy kurvásodik, és ha így folytatja, egy pasi se fogja komolyan venni. de ha nem hallgat rád nincs jogod megváltoztatni. vagy elfogadod, vagy értelmesebb barátok után kell nézned.
Szia! Azt mondod nem akarod, hogy "elribancosodjon", de ez ellen te szerintem nemsokmindent tehetsz. Esetleg beszélj vele, hogy térjen észhez, és ráadásul még csak 15 évesek vagytok, ennek a felelõtlen hozzáállásnak komoly következményei lehetnek, ha ne figyel oda. (nemi betegségek, esetleg egy terhesség stb....)Nem vagyok erkölcs csõsz, de szerintem egy 15 éves lánynak még nem feltétlenül kell mindenhol a sexet keresnie. Ha a barátságotok ezt nem bírja ki, akkor az nem a te hibád, te tény, hogy rád is lehet, hogy rossz fényt vethet, a közös baráti körötökben. Próbálj vele beszélgetni, de tudod te is, hogy ez az õ döntése lesz, hogy hogyan viselkedik. Örülök, hogy legalább te így gondolkozol. :) )

Csalódtam a barátnőmben, és most nem tudom mit tegyek. (? )

A helyzet a következ?.40 évesek vagyunk,és a barátságunk az általános iskolában kezd?dött.Együtt n?ttünk fel,egy osztályban jártunk,együtt buliztunk,ismertük egymás szüleit stb.Id?vel ? is én is férjhez mentünk,és az élet elsodort minket egymástól.Az internetnek köszönhet?en pár éve az iwiw oldalán újra"találkoztunk" Több mint 20 év után volt mit mesélnünk egymásnak,hogy kivel mi történt,hova sodorta az élet. Én elmeséltem,hogy mi van velem,hogy Angliában élek már évek óta.Õ elmesélte,hogy a házassága nem sikerült,és utána mindig is "eltartott" n? volt.Kés?bb Németországban,Hollandiában éjszakai bárokban táncolt,dolgozott.Majd 1-2 évig néha egy hogy vagy? vagy egy boldog születésnapot levél érkezett.Továbbra is éltük a megszokott életünket. Fél éve talán,egy nap a barátn?m rám írt,hogy segítsek neki.Megírta,hogy elege lett Magyarországból,és Londonban akar élni a 22 éves fiával,persze milyen jó lesz ha újra együtt csavarognánk,buliznánk,újra fiatalosak lehetnénk..Nem enne rossz az tény,mert anno annak idején tudtunk szórakozni..Akár meg is tehetnénk,hiszen már neki is nekem is feln?tt gyerekeink vannak.Mondtam neki,hogy én Londontól jó 100km-re lakom,és igazából nem nagyon tudom,hogy milyen esélyek vannak Londonban,de ha tudok segítek.Végül is pár londoni barátomat(inkább jó ismer?söket) felhívtam,és megkértem segítsenek munkát adni 2 embernek akik nem nagyon tudnak angolul,akiknek nincs referenciájuk,nincs kint még otthonuk,semmi papírjuk.Nagyon örültem amikor pár nappal kés?bb hárman is jelezték,hogy örömmel segítenek nekem,és ha szerintem megbízhatóak,akkor felveszik ?ket.Boldogan hívtam a barátn?met,hogy akár meg is veheti a repül?jegyeket,mert lenne munka nekik.Három lehet?ség lenne.Az egyik helyen ami egy kis hostel(ahol maximum 8 szobás kis házat jelent)oda kéne egy szobalány,és egy mindenes.szállás,kaja biztosított.A másik két hely meg egy kis cég ami összeszerel?i /forrasztási munkát adna. De a barátn?m kijelentette,hogy a fia sosem dolgozott,és nem tud fizikai munkát elvállalni,Õ inkább fotómodell vagy manöken akar lenni.Õ meg igazából mindig is a táncból élt vagy abból hogy a partnere eltartotta.Arra kért,hogy inkább keresek neki olyan Angol férfit aki 40-50 éves és egyedülálló,és kéne neki egy jó n? a személyében. Én teljesen ledöbbentem,és hatalmasat csalódtam,hogy kerít?n?nek néz a barátn?m.Annyira égett a b?r a képemen,hogy köpni-nyelni nem tudtam..Egyszer?en ledöbbentem.Végül is csak annyit tudtam mondani,hogy nem vagyok érdekelt a divatszakmában,és fogalmam sincs hogy is mennek ott a dolgok.Mondtam,hogy ha a fia ebben a szakmában akar boldogulni,akkor magának kell kitaposnia az ösvényt.Csináljon pár képet magáról,és kilincseljen ott ahol kell.A barátn?mnek azt mondtam,hogy nem ismerek olyan férfit akinek n? kell.()tény hogy a barátok,ismer?sök többségének van párja,de ha nincs azt sem tudom,mert nem ez a téma,nem kötik az orromra.)Mondtam neki,hogy ebben nem tudok segíteni.A barátn?m természetesen úgy gondolta,hogy jelen pillanatban nem tudok senkit,és kérte,hogy folyamatosan járjak utána ennek a dolognak.Azóta eltelt 4-5 hónap is..Nemrég újra rám írt,hogy már mindent eladott,(már a lakását hirdeti) és tudni akarja,hogy van-e már "jelentkez?" Most mit mondjak erre? Hogy nincs pofám ilyet kérdezni másoktól? hogy én nem vagyok alkalmas arra,hogy kerít?n? legyek? Hogy munka lett volna,de az nem kellett? Hogy nagyot csalódtam benne?Mégis mit mondjak neki? Bár csalódtam benne,de a legjobb barátn?m,és nem akarom újra elveszíteni..Olyan jó hogy ennyi év után újra tudok róla.. köszönöm,hogy elolvastátok 40/N

Legjobb válasz: igen. a legjobb barátnõje vagy és nem az anyja. ha akar valamit,tegyen érte vagy éljen a segítségeddel. kedves tõled,hogy segíteni szeretnél,de akin nem lehet...

igen. a legjobb barátnõje vagy és nem az anyja. ha akar valamit, tegyen érte vagy éljen a segítségeddel. kedves tõled, hogy segíteni szeretnél, de akin nem lehet...
szerintem az ilyen nem barátnõ, hanem csak ki akar használni, úgy, ahogy a férfiakat is kihasználja, szóval ne sajnáld, ha elveszíted. nem tartom elítélendõnek, ha egy férfi eltart egy nõt, ha megteheti, de azt undorítónak tartom, hogy csak ezért együtt lenni valakivel, hogy az eltartson. én megmondanám neki a helyedben, hogy munkát tudsz neki szerezni, de férfit nem és csináljon amit akar.
szerintem te csak azért ragaszkodsz hozzá, mert régi jó emléketek vannak közösen. de ez nem alap egy barátságra. ehhez sokkal több kell. hasonló gondolkodás, értékrend. tényleg elég gáz, amit kért, nem vagy köteles teljesíteni. úgy látszik, neki büdös a munka, inkább az alfelébõl akar megélni...
Hello. Hát én a helyedben megmondanám neki, hogy nem vagyok kerítõnõ, és hogy ne más pénzébõl hanem a sajátjából éljen, vagy ha nincs elegendõ akkor dolgozzon meg érte!Értem én hogy a táncból élt, de ha neki három munka közül egy se volt jó, akkor ne menjen Angliába hanem üljön a seggén Magyarországon és itt táncoljon tovább.Egyébként ha nekem ilyen lenne a legjobb barátnõm én tuti a szemébe mondanám hogy nem élõsködhet (már bocsánat a kifejezésért, de ezt élõsködésnek nevezik) más nyakán, meg azt is hogy nem vagyok kerítõnõ és találjon magának pasit, ha a munka már nem jó neki.Szerintem teljesen természetes lenne ha ezt megmondanád neki, mert az még se normális hogy ezt elvárja tõled vagy a jövendõbeli férjétõl/barátjától.Szóval fel a fejjel és ne rágódj ezen.Remélem tudtam segíteni. Szia.
A kérdező hozzászólása: Igen, abban van valami igazság, hogy bennem a régi emlékek miatt is fontos.Õ a legjobb barátnõm.Pedig olyan jó lett volna újra látni személyesen, újra a közös programok...de én képtelen vagyok másokat összehozni.Sosem voltam ebben jó.Emlékszem amikor tinédzserek voltunk, volt, hogy õ addig manipulált míg összehozott avval a fiúval aki nekem nagyon tetszett.De akkor jó ha 16 évesek voltunk, és szerintem ez nem ugyanaz az eset.. Talán a páromnak van igaza(meg nektek) hogy nem kéne ezzel foglalkoznom, mert ha nemet mondok, és megsértõdik, akkor nem sokat jelenthetek neki mint barát.De nagyon elkeserítõ érzés..(sajnos 40 évesen sokkal érzelmesebb ember lett belõlem)
15:09 vagyok. Nem lettél sokkal érzelmesebb ember 40éves korodra, csak fiatal éveidet idézi fel, amit érzel, az a nosztalgia. Bárki így érezne a helyedben. Ki ne szeretne újra 18 lenni?! Én is éreztem így, csak 18 évesen vihogva végigmenni a körúton nem ugyanaz, mint 30+ évesen... Saját példám. 20+ év után felismertem, hogy akit én a legjobb barátnõmnek tartottam, messze nem az. Nem sorolnék itt fel mindent, de éveken át nem találkoztunk, noha ugyanabban a városban laktunk/lakunk, mindig csak akkor hívott, mikor mosogatott, és kihangosítva gyakorlatilag csak a tányércsörgést hallottam. Rájöttem egy konkrét helyzetben (meg aztán több helyzetben is), hogy egyáltalán nem számíthatok rá. Nem esett jól a felismerés, de elmondtam neki. Õ nem akarta a sosem létezett barátságunkat megszakítani, ezért még úgy 2 évig tartott. Aztán egyszer kreált valamit, amire besértõdhetett, és amit én nem tudtam szó nélkül hagyni, ezért megírtam neki, hogy én hogyan látom a barátságunkat, hogy talán ha 2 hónapig mûködött, csak fáj volna belátnom. Leírtam minden esetet, amikor cserben hagyott, és hogy örülök, hogy még ha kreált is egy körítést hozzá, de végre lezárjuk, mert ennek semmi értelme. Ennek már több, mint fél éve, és egyáltalán nem hiányzik.
A kérdező hozzászólása: ma 15:20 Köszönöm a választ, és köszönöm a többieknek is.Igazatok van.Nosztalgiázom, és igazatok van .Az ember mindig változik.Lehet, hogy már én sem vagyok az akinek õ ismer engem, és lehet, hogyha újra együtt "lógnánk" már messze nem lenne olyan jó mint volt. Megfogadom a tanácsotokat.Ha rákérdez, ha újra szóba jön a téma akkor normálisan elmondom neki, hogy mit is gondolok errõl, és hogy ilyen fajta segítséget ne várjon tõlem. Húúú ha az ember másképp látja már nem is tûnik olyan rossznak a döntés.. Köszönöm a válaszokat.

Hányan vagytok, akik csalódtak a PG 53 mikroszkópban -mert hiába volt peteérés, nem mutatta-, és már inkább nem is használjátok?

Sok negatív véleményt olvastam már,arra lennék kíváncsi,hogy mindig ugyanaz a néhány ember írja le a tapasztalatát,vagy többen vagytok? El?re is köszi!

Legjobb válasz: Szia én nem olyan régota vagyok itt , nekem is van mikim de nekem a maybe baby mit mondjak nagyon nehéz kitapasztalni sokat mutatt páfrányt nekem is ,de mivel használok ovutesztet is ezért látom hogy mikor jol mutatja ,de teszt nélkül nekem se vállna be .Ugy vagyok vele a párom megvette ezért használom mert ártani nem árt reggel egy kis nyál kiszáritom aztán megnézem , de inkább ovuteszt és hömérö mert abban itt is tudnak segiteni ha megmutatod a görbéd !! Miota használod???

Szia én nem olyan régota vagyok itt , nekem is van mikim de nekem a maybe baby mit mondjak nagyon nehéz kitapasztalni sokat mutatt páfrányt nekem is , de mivel használok ovutesztet is ezért látom hogy mikor jol mutatja , de teszt nélkül nekem se vállna be .Ugy vagyok vele a párom megvette ezért használom mert ártani nem árt reggel egy kis nyál kiszáritom aztán megnézem , de inkább ovuteszt és hömérö mert abban itt is tudnak segiteni ha megmutatod a görbéd !! Miota használod???
Nekem mindent mutatott össze-vissza. Ezért vettem LH tesztet. Nekem egy hónapon belül többször is volt páfrányos, sõt még egy napon belül is mutatott mást. Lehet én vagyok bal...sz de én nem tudtam vele bánni.
A kérdező hozzászólása: 3hónapja használom, és én sem vagyok megelégedve vele. Gyakran elõfordult, hogy fél órán belül kétszer is kipróbáltam, és más volt az eredmény. Tudom, hogyan kell használni, sokat olvastam róla.
Kb én is ennyi ideje használom , de csak érdekeség képpen szerintem probáld meg a tesz veszen lehet kapni olcson ovutesztet 20db volt 2100ft , és az mellé használd a mikit ha már megvetted lehet a végére kitapasztalod!!!:)
Én csalódtam! Nekem minden hónapban mutatott peteérést, aztán csak csodálkozunk, hogy 2 éve nem jön a baba, mire most kiderült a dokinál hogy nincs is peteérésem, vagy csak nagyon gyenge. Tehát én úgy döntöttem hogy kuka!!!
Szia.Nekem nem jött be sajna, 11hónapig próbálkoztunk vele és nem jött a baba.Orvoshoz is elmentem, nem volt semmi gond.Aztán vettem ovulációs tesztet és a második hónapban(használat után), terhes lettem és már 4.5hónapos a kisfiam.
Szia! Én kb 2-3 hónapja használom. Nekem mostanába össze-vissza mutat mindent. Van, hogy egyik nap páfrányos, másik nap buborékos, és így tovább. Nem igazán tudok rajta kiigazodni. A másik furcsaság az, hogyha természetes fénynél nézem (ablaknál), akkor páfrányokat látok, de ha egy kislámpánál nézem, akkor buborékokat. Járt már valaki így közületek? Betartom a "szabályokat", reggel nézem "szûz" nyálból.
Elõzõ vagyok. Kihagytam, hogyha az ablaknál nézem, akkor HOMÁLYOS páfrányokat látok, de ha kislámpánál, akkor ÉLES buborékokat.
Nekem soha nem mutatott páfrányokat, pedig 2-3 hónapig nézegettem, már azt hittem, hogy nincs is peteérésem, de szerencsére az UH-n kiderült, hogy nincs semmi baj! Szóval nem jött be!

Csalódtam a páromban! Miért nem akarja a párom a kisfiamat buszozni vinni?

Párom buszsofõr, van egy három éves kisfiam akivel jól kijön.

Legjobb válasz: Te miért nem akarsz vele menni? Egy buszsoför nem tud vezetés közben egy gyerekre vigyázni, ezen kivül nemis vihet fel csak úgy egy gyereket a buszra, ezért simán kirúghatják.

En nem orulnek ha a buszon a sofor a gyerekere figyelne. Ha te nem mesz veluk, teljesen jogos, hogy nem viszi.
Ez milyen kérdés? Munka közben és fõleg vezetés közben nem tud egy 3 éves gyerekre vigyázni, akkor sem ha az egy földre szállt angyal. Ha buszozni akar a gyereked, felszállsz bármelyik buszra vele és kész. A 111-es pl megy egy nagy kört, menjetek azzal. Különben buszoztam már úgy hogy a vezetõ nem tudta hova rakni a gyereket és ott ült elöl. Mellettem. Majdnem másfél órás a menetidõ azon a buszon, és a gyereket úgy nyugtatta az apuka hogy "már csak 3 kör pistike..." Persze a gyerek végig hozzám beszélt, minden megállónál megkérdezte hogy hogy hívnak, hogy hívják a szüleim, stb. Kb ötször kellett elkapnom hogy ne essen le a székrõl, állandóan felállt meg kihajolt... Jófej apuka. Közben kiderült az is hogy az anyuka otthon van a kistesóval, szólval lehetett volna hol hagyni.
Az a tény, hogy a medúzák 650 millió éve élnek agy nélkül, sokak számára biztató lehet. Van remény Kérdezõ :)
Arra irigykedjünk, hogy az anyukának nincs felelõsségérzete? Nem mondom, irigylésreméltó tulajdonság, valóban.
mire kéne irigykedni???? kérdezõ gyorsan csináltál még egy regisztrációt hogy tudj hozzánk szólni mert kérdezõként nem mersz?:D:D vagy eleve több van... :D
mire, hogy néhány 10 dekával könnyebb nálam a kérdezõ, mert nincs agya, erre irigykedjek? Buszsofõr két nagybátyám és egy unokaöcsém, soha, egyik se hurcolta a gyerekeit, meg egy gyereket se a családból. az öcsém fia lett buszmániás, õt anyukám szokta utaztatni...
Talán irígykedtek?
Kérdezõ (#9) "Az én fiam nagyon ügyes, tud magára vigyázni." - hidd ell, a nagyapám is kifejezetten tudott magára vigyázni, és hát még 60 alatt volt, amikor nem kapaszkodott a buszon, és egy hirtelen fékezéskor hassal nekirepült az ajtó melletti kapaszkodónak... aztán léprepedésben elvérzett a saját hasüregébe. Vágod? Nem egy 3 éves gyerek, hanem egy 90 kg-os felnõtt... A 3 éves gyerek ja, nagyon ügyes, meg nagyon tud magára vigyázni - csak egy busz elé botorkáló okozta hirtelen fékezéskor száll ki az ablakon, példának okáért... vagy nyalja végig a buszpadlót és csapódik fejjel a hátsó ülés alatti dobogóba... Mert tudod, a gyerek lehet ügyes, de a fizika az fizika.
Hát én nem szeretnék olyan buszon ülni, ahol a sofõr a 3 éves kisgyerekét presztálja. Egy busznyi ember életéért felelõs a párod. Nagyon is jól gondolkodik. És igen, biztos a te gyereked a világ legügyesebb 3 éves gyereke, de könyörgöm van olyan, hogy kanyar meg fékezés és piros lámpa... Ha elesik, eldõl a párod nyílván utána kap és hopp. Kisiklik, és kinyírt egy vagon embert. Komolyan nem gondoltad ezt végig?
"megcsaplak kajakra" Ki a francnak hiszed magad?
Utolsó! Az nem jutott eszedbe, hogy nem mindenki pesti?
kedves kérdeõ... mert biztos te vagy aki védi .. ki más lenne?:D Kb ötször kellett elkapnom hogy ne essen le a székrõl, állandóan felállt meg kihajolt.. - ez volt a lényeg a válaszban... nem az idõ...
De a férfi ül a buszvezetõ helyén a 3 éves gyerek meg egyedül ülésen. Szerinted nem repülne le onnan, vagy nem vihetné el valami pedofil állat? Vagy az egész busz a gyerekere figyeljen felválva. Miért nem viszed el a gyereket egy körre, nincs 200Ft egy buszjegyre. Mondjuk ha párod vezet még az sem kell. Nem normális az a férfi, hogy veled van.
Mi van kérdezõ elmentél sírni, mert senki sem állt melléd? Vagy jobb belátásra tértél és elvitted a gyereket buszozni?
Kiskoromban én is imádtam a buszt, mert mi mindig kocsival jártunk. Amúgy elég felelõtlen anya lehetsz. Egy 3 éves lehet hogy megül, de kell mellé egy felnõtt is, mert hiába ügyes, ha valami mégis van, nem fogja magát megtartani és már kész is a baj. Nem azért mondom, mert a széltõl is óvni kell a gyereket, de napi szinten buszozok és mindig ül vagy áll a kisgyerek mellett valaki. Láttam már óvodást nagyot zúgni az anyja mellõl, mert "õ már ügyes". Nem lett semmi baja, de sírt rendesen. Szóval kérdezd meg a párod, hogy mikor melyik járatot viszi és vidd el egy körre a gyerkõcöt és üljetek az elsõ ülésre, hogy az apját is láthassa.
Kerdezo, menj el te is a kisfiaddal buszozni :) meg van oldva a kerdes!
Ez kb olyan, hogy a szomszédom rendõr, és nem értem miért nem akarja a 2 és fél éves fiamat magával vinni valami éjszakai akcióba, mert a gyerek úgy örülne neki, ha igazi betörõ bácsikat kaphatna el, igazi rendõrökkel, szirénázós rendõrautóval, és igazi piszollyal... ... Most normális a szomszédom??????
3 éves volt az én kisfiam is nyáron. Ekkor adódott egy lehetõség, hogy egy ismerõs villamosvezetõ megengedte, hogy a fordulóban, a pihenõ idejében a kisfiam beüljön a fülkébe, csengesse a csengõt, kinyissa az ajtókat, beszéljen a mikrofonba, villogjon a lámpával stb. DE! Én végig ott voltam velük, elõre megbeszéltük, hogy mit szabad és mit nem, a kicsi csak úgy ülhetett az ülésbe, hogy a vezetõ kivette az indítókulcsot, illetve amikor lassan kanyarodtak a következõ körre, akkor az ölébe ültette és én ott voltam ugrásra készen mellettük. Mindez természetesen NEM szabályos- a vezetõ kedves barátunk évtizedes tapasztalattal, a villamos NEM a forgalomban volt, hanem a fordulójában, kb. 50 métert mentek együtt kb. 5 km/óra sebességgel- és még ezt is elõre egyeztettük, szólt ott a kollegáinak (hogy tudjanak róla, hogy a dudálás nem vészhelyzet, hogy ott a forgalomirányító (?) is tudjon róla. Nem játék a közlekedés- kérdezõ a te terved, hogy a kisfiadat felügyelet nélkül felpakolod egy forgalomban közlekedõ buszra- egyenesen hajmeresztõ! Vegyél jegyet, menjetek együtt egy kört vagy ha van megengedi az élettársad felettese, forgalomirányítója, kollegái, akkor menjetek el a garázsba, pihenõjéhez- VELED EGYÜTT és akkor ott be lehet ülni az ülésbe, lehet megnyomni a dudát stb. Felelõtlen ez az ötleted ebben a formában. Gondold át!
Igaza van a párodnak.
Az öcsém 3 éves és imád buszozni, metrózni, villamosozni, így gyakran megyek vele. De soha nem engedném egyedül ülni, ha külön akar ülni is ott állok mellette, nehogy leessen. Többször kellett már elkapnom, mert felállt, feltérdelt az ülésre, nézelõdött kifelé.. Egy 3 éves gyerek még nagyon pici, el sem tudom képzelni, hogy nem fogod fel miért lenne neki veszélyes egyedül ülni a buszon. Elesik, beüti magát, kitöri a fogát, beveri a fejét, ezek egyike sem jut eszedbe??
Ez egy kamu kérdés. Ember ennyire buta nem lehet! Ha a gyerekem érdeklõdik valami iránt, akkor a világon mindennél jobban örülnék, ha én vihetném fel egy buszra és én izgulhatnám végig vele az utat. Akár a párom a sofõr, akár nem. Semmi pénzért nem engedném, hogy egyedül furikázzon a 3 éves gyerekemmel, aki lehet hogy csodálatosan tud ülni a popóján, de kanyarokban még nem olyan a reflexe, mint egy felnõttnek és egy-egy hirtelen fékezés is komoly balesetet okozhat a számára, elég ha csak lefejel valamit, vagy lebukik az ülésrõl. Ha annyira buszoztatni akarod, akkor menjél velük te is!
Mégis mire lehet irigykedni kérdezõ? Talán arra, hogy csak 3 éves a gyereked de már nem az apjával élsz vagy arra hogy felelõtlen vagy?
Kérdezõ, akkor most képzeld el a következõt: párod elviszi a 3 éves kisfiadat, felülteti a buszra, egyedül ül ugye a kisfiú, mivel a párod a buszt vezeti. És történik valami baj... Nem akarom túlragozni, de ha a fiadnak baja esik a buszon - pl. eltöri a kezét, mert leesik az ülésrõl - párodat nemcsak kirúgják, hanem esélyes, hogy le is csukják. Meg úgy sejtem, te is a párodat hibáztatnád, nem a gyerek hülye anyját, aki erõszakoskodott, hogy márpedig csakazértis vigye buszozni a gyereket.
Jajj istenem. Kérdezõ, menj vele! Porbléma megoldva.
A gyerekek és a tinik szoktak ezzel érvelni, hogy "de hát más is azt csinálja".
Szegény kisgyerek.. :( Teljesen megsajnáltam! Tényleg nem nagy kérés! :(
A kérdező hozzászólása: Miért rúgnák ki amikor más sofõr is ezt csinálja. Nem egyett láttam már! Az én fiam nagyon ügyes, tud magára vigyázni.
Kérdezõ, sajnálom, a párodnak van igaza. Neki az utasokért kell munkaidõben felelõsséget vállalni, nem a Te fiadért... Azért jellemzõ, azt a szerencsétlen embert nyugodtan ki is rúgatnád akár, mert "A fiam már annyira várja, hogy szinte csillog a szeme"
Jaj, több esze meg felelösség tudata van a párodnak mint neked komolyan mondom! És ha elesik? Ha pisilni kell? Jó gyerek, jó gyerek! Az enyém is az, de nem engedném és õ már 4éves! Ha meg kirúgják az lesz a bajod???
két lehetõség van, vagy csak megy egy kört üres busszal, utas nélkül, kivágják. VAgy megy utasokkal, akkor meg hogy a pba figyeljen a gyerekre? Te nem vagy normális. Buszozz vele, ha akarsz.
A kérdező hozzászólása: Írtam, hogy a kicsi leülne, nem lenne vele baj. A párom simán felvihetné mert az egyik kollégája is szokta vinni a kisfiát.
Igen, nagy kérés. Egyszerre gyerekre vigyázni és buszozni nem lehet.
Nem vihet egy ilyen kicsi gyereket felügyelet nélkül a buszra. Neki az útra kell figyelnie, nem a gyerekre.
Mert 3 éves az még pici! Menj velük! Én nem is engedném! Egyedül üljön, nem tud biztonságosan kapaszkodni, elesik, kitörik a foga, a párod felelõsége hatalmas lenne, nem tud rá figyelni vezetés közben és az állása is veszélybe kerülhetne!
6 éves kor alatt nem utazhat egyedül gyerek. Mivel a párod a sofõr, így õ nem tudja a felügyeletet ellátni.
3 ÉVES A GYEREK 3!!!! Hát felháborító.. Buszozni.. áhhh... Te is egy nagyon okos anyuka vagy.. A 6 éves gyereket féltem amikor meccsre mennek néha hétvégén, 3 évesen a kezemet fogva azt se tudtam hova nézzek, kocsiba 5 övvel volt átkötve.. Te meg buszba hagynád felügyelet nélkül??? Hát bocsi de milyen anya vagy te, hol van benned az aggodalom????
TE MIÉRT NEM MÉSZ VELE? Mi az akadalya, ha elkisered a gyereket, semmi problema nincs, de igy.... Meg a legzsenibb gyerek is csak gyerek, nem tud magara ugy vigyazni, mint egy felnott.
"AZ ÉN FIAM NAGYON ÜGYES, TUD MAGÁRA VIGYÁZNI"?????? Akkor mi kérünk elnézést! Úgy látszik csak nekünk vannak nem ügyes gyerekeink és csak a mi gyerekeink nem tudnak magukra vigyázni még 3éves koruk után sem?! Provokálsz v.tényleg ilyen hülye vagy? Ne húzd az agyam mert megcsaplak, kajakra!!!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Senki más 3 éves gyerekét nem engednék soha felnõtt kísérõ nélkül felülni egy buszra (függetlenül attól, hogy az édesanya szerint milyen ügyes), és ezt Te is tudod. A Párod vagy buszsofõr minõségben ül fel egy buszra, (mások életéért, testi épségéért felelõsséget vállalva), vagy egy valaki más által vezetett buszra a kisfiad kísérõjeként. Vagy-vagy, a kettõ együtt kizárva. Ha a Párodnak van felelõsségtudata és józan esze, nem teszi meg, amit Te szeretnél. "Miért rúgnák ki amikor más sofõr is ezt csinálja." Ne haragudj, de az, ha valaki más felelõtlenül, és egy szabályt megszegve tesz valamit, az semmiben nem befolyásolja a Te párod jogi felelõsségét és büntethetõségét, ha õ is ugyanezt teszi. Ez a gondolatmeneted kb. olyan, mintha azt mondanád, hogy hogyan vonhatnának valakit felelõsségre, és hogyan ítélhetnék el rablásért, mikor mindenki tudja, hogy vannak, akiket nem tudnak elkapni, és így büntetlenül megússzák. Amit a 2. hozzászóló írt, az mind valós veszély. Ha a Párod állásáért nem is aggódsz, legalább a saját kisfiad biztonságára gondolj!!
Kérdezõ! Milyen érzés agyhalottnak lenni???
Hát ilyen anya mellett jobb is ha megtanul magára vigyázni és ügyes marad!!! Mert amint látom/látjuk ez tõled nem várható el! Esetleg olyan ügyes, hogy otthon is hagyod magában, mert tud magára vigyázni??? Magam alá f.s.k, hogy milyen emberek vannak!!!
Szerintem jobb, ha szakítasz a pároddal, mert nem szereti a gyereked.
Azért nem az "anyuka" viszi, mert fontos dolga van! Megy a szeretõjéhez.
Oké vigye el egy körre, aztán a kirugás után tartsd el te a párod. Te miért nem mész vele egy kört? Nem olyan nagy kérés hogy ülj mellé nem?
"Csalódtam a páromban!" Mi meg benned csalódtunk!!! Az ilyen agyhiányos nõktõl el kellene venni a gyereket és odaadni egy normálisnak!! (Tudom, hogy nem kívánságmûsor.)
te tényleg nem vagy normális ha ilyet vársz a párodtól... de még nem válaszoltál arra a kérdésre amit többen is feltettek már? TE miért nem viszed egy kört ha annyira szeretne buszozni????? Olyan nagy dolog ez???Pedig csak 1 körrõl lenne szó!! hm????
Te miért nem akarsz vele menni? Egy buszsoför nem tud vezetés közben egy gyerekre vigyázni, ezen kivül nemis vihet fel csak úgy egy gyereket a buszra, ezért simán kirúghatják.

Nagyot csalódtam a férjemben. Nem állt ki mellettem, mellettünk a szüleivel szemben. Hogyan tudnánk ezt elrendezni?

El?z? házasságomból van két gyermekem és most született egy közös babánk. Anyósomék azóta járnak át hozzánk, mióta megszületett a kicsi, addig felénk sem néztek. Most voltak itt negyedszer (mindig itt vannak néhány napot), de min?síthetetlenül viselkedtek a két nagyobb gyerekkel, ezért felszólítottam ?ket, hogy vagy viselkednek, vagy távoznak. Ebb?l jó nagy veszekedés lett és a férjem még a szüleit békítgette, vígísztalta és kitalálta, hogy majd ezután amikor a szülei jönnek én vigyem el a két nagyobb gyereket valamelyik nagyszül?jükhöz. Legszívesebben ?t is küldtem volna a szüleivel együtt.

Legjobb válasz: "Legszívesebben õt is küldtem volna a szüleivel együtt." - Kérdezõ, férfiként mondom, hogy ebben a helyzetben ezt kellett volna tenned.

"Legszívesebben õt is küldtem volna a szüleivel együtt." - Kérdezõ, férfiként mondom, hogy ebben a helyzetben ezt kellett volna tenned.
Én sem hagynám, hogy a nagyszülõk ennyire másként kezeljék a közös gyereket, mint a másik kettõt. Persze valahol megértem, hogy hozzá jobban kötõdnek, de akkor is meg kell érteniük, hogy ti most már így öten vagytok egy család, és ha õk ezt nem tudják elfogadni, abból csak bajok lesznek. Primitív ez a viselkedés, amit leírtál, nincs mit szépíteni rajta. És a férjedtõl is nagyon csúnya volt, hogy nem állt ki a gyerekek mellett, mikor elvileg apjuknak tekintik õt. Ha nem vigyáztok, ebbõl még nagy gyûlölködés alakulhat ki mindenki részérõl, jobb hamar lerendezni az ilyet (jó kérdés, hogy hogyan).
Én megmondanám neki a helyedben, hogy neked a másik két gyerek is ugyanolyan gyereked, mint a kicsi és megkérném, hogy ezt próbálja megérteni és ehhez mérten viselkedni. Ha nem tudná ezt megérteni, akkor tényleg megérdemli, hogy elküld.
Többet nem kellene hozzánk jönniük az biztos. Ezt közölném is a férjemmel. Nem tûrném el senkitõl, hogy a gyerekeimmel kötekedjen. A férjeden pedig meg vagyok döbbenve.
Mit követtek el a gyerekek és hogy reagáltak a nagyszülõk?Pontosan mi történt?
Nem derül ki, hogy mit csináltak a gyerekek és mit az anyósék. Mert eléggé nem mindegy, ha agyerekek minösithetetlenül viselkednek, az anyósék meg rájuk szólnak, akkor azért NEKIK van igazuk. Másrészt eléggé furcsa a résezdröl, hogy elzavarod öket, nem pedig megbeszéled, hogy mit szeretnél.
Naív gondolat azt hinni, hogy ugyanúgy kötõdik a gyerekeidhez, mintha az apjuk lenne. Az hogy úgy viselkedik velük... Nem biztos, hogy õszintén. A reakciójából is kiderül. Nem mondott volna ilyet, hogy vidd el a két nagyobbat, ha tényleg sajátjaként szeretné õket. De emiatt nem szabad rá haragudnod, a legtöbb ember más gyerekét nem képes sajátjaként szeretni, kezelni.
A nagyszülõktõl meg pláne nem várható el, hogy unokaként kezeljék a két nagyobbat. Meg hogy egyformán kezeljék. Õk elsõsorban a fiukhoz és a gyerekéhez mennek látogatóba, nem az unoka anyjához és két gyerekéhez. Vagy vigye el mindig a férjed a kicsit a nagyszüleihez, vagy mint írtam, legyetek a látogatás ideje alatt külön szobában.
Hogyan viselkedtek a két nagyobb gyerekkel, megtudhatjuk? Ezentúl oldjátok meg úgy a találkozókat, hogy egy szobában vannak a nagyszülõk az unokájukkal, a másikban meg a két másik gyerek.
Döbbenetes, hogy egyesek mentségeket keresnek anyós viselkedésére, pedig erre nincs magyarázat, ember így nem vislekedik SENKIVEL. Volt aki azt írta hogy alkalmazkodj, különben egyedül maradsz 2 apától 3 gyerekkel. Nos, ez nem valóban nem lenne kellemes helyzet, de még mindig sokkal jobb egy olyan szituációnál, ahol a két nagyobb gyereked csak megtûrt pária, te pedig nem véded meg õket. Jól tetted, amit tettél, és ezt a férjednek nem hogy el kell fogadnia, hanem támogatnia. Ha nem teszi, sajnos el kell gondolkodnod a közös jövõtök milyenségén is.
ma 17:24 Figyelj!Én inkább lennék 3 gyerekkel egyedül, mint sok képmutató emberrel együtt. Ha a férjem nem állna ki értem, a családjáért, akkor minek vagyunk együtt? Fõleg egy olyan dologban nem állna ki, amivel egy kis gyereket sértegetnek! Nem mindig kell a szülõk s*ggét nyalni!
Tény, hogy anyós nem tudja kezelni a csalódását, tudnia kéne visszafogni magát. De meg tudom érteni. Melyik anya örülne neki, ha a fia összeállna egy kétgyerekes nõvel.
Hát inkább 2 gyerekes párja legyen a gyerekemnek, mint olyan, mint te, utolsó.
Szerintem a 62%-os válaszadó vagy gyerek, vagy szintén nagyon buta ember. Gondolom, ha te nem lennél szimpi az anyósodnak, s azt mondaná a párodnak, hogy EZ ne legyen akkor itthon, amikor én jövök, azt is normálisnak tartanád!:D
ja, a fia döntött úgy elvesz egy 2gyerekes nõt.Ez akkor sem indok igy bánjon, és beszéljen 2kisgyerekrõl.valóban türelmes a kérdezõ mert ha az 7 éves lányomnak mond ilyent nem vagyok benne biztos nem tépem ki a haját.Mivel õ megy vendégségbe õ huzza meg magát, ezek után nagyon, ha még van pofája oda menni.Ne már a kérdezõ dugja el a gyerekeit.A párodnak is le kellett volna ûvöltenie az anyja haját is.Azt a néhány napot meg ne engedd , menjenek 1-2órára és viszlát.Amúgy meg legyél rafkos, ez a helyzet már nem fog jó lenni velük ezek után.Én a jövõben tuti éreztetném velük ez az én otthonom, én vagyok itthon és marha bunkó lennék velük.oly annyira utána õk mondanák le a látogatásokat
Tényleg nagyon bunkók. Sejtem miért, de ezt nem a gyerekeken kéne kitölteni. Senkinek nem álma, hogy a fia egy elvált gyerekes nõt vegyen el és más gyerekeit nevelgesse, de ha ez a gondja akkor tisztázza le a nõvel, hogy nem tiszteli és kész. A két gyerek nem tehet róla.
#29 - most nem azért mondom, de ha az én anyám adta volna elõ ezt a hozzáállást mint amit a Kérdezõ leírt a #13-ban, úgy küldöm meg visszakézbõl, hogy leszáll az agya... pedig hát abszolút nem egy nõket bántalmazó figura vagyok egyébként... és akkor feltehetõleg az a veszély is hosszú távon elhárulna, hogy még egyszer oda merje tolni a képét... Mert ha valami baja van az én párommal, akkor azt nekem mondja...
Na, ehhez is csak gratulálni lehet, elõzõ! :/ Így szoktak elõfordulni a hirtelen felindulásból elkövetett emberölések...
#35 - pontosan így van. Ezért foghatnák vissza magukat a Kérdezõ anyósa féle csótányok az önkifejezõdéstõl, legalább amikor vendégségben vannak... ha annyira nem tetszik nekik a fiuk választása, akkor tartsák távol magukat, ennyi...
A nagyi reakciója nagyon bunkó volt igen, lehet a férjed sem tudod hirtelen, hogy reagálni és ezért próbálta egy poénnal menteni a menthetetlent. Ezért még nem kell válni. Lehet elsõre sem kellett volna és most nem lenne a gond. Megtudjátok beszélni, csak próbáld is meg. Azt meg fõleg ne gondold, hogy majd egy harmadik férj jobban fogja szeretni a három nem saját gyerekét.
Hát, elõzõ, itt a kérdés nem a férj és a gyerekek kapcsolata szerintem, hanem a férj és a szülei kapcsolata, aki szemmel láthatón még "anyuci pici fia" sok tekintetben, inkább felvállal egy arcpirító igazságtalanságot a saját családjával, mint a konfliktust, hogy a helyére tegye anyucikáját.
Egyikválaszoló vagyok. Meg tudlak érteni. Lányom apukája meghalt, amikor 5 éves volt, és a férjemet hívja apának. Vannak közös babák is, másfél évesek, illetve pici ikrek. Anyósék sosem tesznek különbséget, a saját unokák és a lányom közt, ugyanúgy karácsony, szülinap, névnap, vagy jönnek és elviszik magukhoz... Lelkesen vesznek neki ezt-azt... Sõt múltko regy ismerõse elõtt ki is javított, hogy nem 4, hanem 5 unokája van. Sajnálom, hogy így alakult, borzalmas érzés lehet, ha az ember gyerekeit bántják, fõleg egy olyan személy, akinek mellettetek kellene állni, és ilyen alpári stílusban. Szerintem ezt a dolgot hosszabb távon kellene rendezni. Ne hagyd annyiban. Kérdezd meg anyóst, hogy ezt hogy gondolta mégis. Mik voltak ezek a megjegyzések. Mondd meg neki (nem kell kiabálni, csak kulturáltan), hogy ilyen még egyszer nem fordulhat elõ, mert akkor nem fogod megengedni, hogy találkozzon az unokájával. A gyerekeid között ne keltsen feszültséget, féltékenységet. (mert hosszú távon, tudod hogy ez lesz. Fõleg amikor a pici nagyobb lesz, és ne adj Isten, addig tömi iylen hülyeségekkel az anyósod a fejét, amíg õ is így véli, pl. õvé legyen a nagyobb szoba, és ezt követelni is fogja, mert a mama is ezt mondta). Szóval ülj le vele, mondd meg, vagy viselkedik felnõtt nõ módjára, vagy felejtsen el titeket. Megértem, nehéz a férjed helyzete is, de ne is haragudj, nincs a viselkedésére mentség, és ne a férjed érzéseit nézd most, bár õszintén, iylen családi kapcsolatokra nincs szükségetek, hanem a gyerekeket nézd, hogy pár év múlva, ha nem változik a helyzet, a kicsi lesz a kivételes, a jó, ha a mamán múlik, . õk meg.... Szóval tisztázd le vele a helyzetet. Após milyen?
Szerintem ez most alapvetõen odavágott a férjeddel való kapcsolatodnak, én nem is hiszem, hogy ezt nálad jóvá tudja tenni. Szóval tényleg jobb lesz, ha elváltok. Nem lesz könnyû dolgod, az igaz. 3 gyerekkel egyedül, ez szép.
Ilyet mondani egy 5 és 7 éves gyereknek! Te jóég! Nagy buta és primitív egy nõ. Én nem szeretném, hogy ilyen mintát lásson majd a kis gyerek.
A férjed sem semmi. Anyóst elzavartam volna, és megmondtam volna neki, hogy majd ha a két másik gyermekemet is tiszteli, akkor majd beteheti a lábát.Ha a férjem meg mellette áll ki, akkor mehet vele együtt.Azért az a 2 gyermek nem ártott neki.Anyósod "mûveltsége" kiütközött.Eláshatná magát, az biztos..:(
A kérdező hozzászólása: A két nagyobbik gyerek úgy tekint rá, mintha az apjuk lenne, és õ is úgy viselkedik velük, ezért is döbbentem le annyira a reakcióján.
Az is furcsa, hogy egyedül én adtam választ a kérdésre, és én vagyok lepontozva. Pff... A többiek közül senki nem adott épkézláb választ.
Hogyan tudnánk ezt elrendezni? Én, aki adtam rá választ, én vagyok lepontozva. Eszem megáll...
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy nem az unokáik, de így akkor sem lehet viselkedni. Többet be nem teszik hozzánk a lábukat, ez biztos. Néhány példa: A kisfiam (5 éves) örömmel újságolta, hogy majd az öcsi az õ szobájába fog beköltözni amikor már nem kel fel éjszaka. Anyósom erre a férjemhez: "Csak nem gondoltátok, hogy EZZEL fog egy szobába kerülni. Kapja meg egyedül a nagyszobát, annak a kettõnek majd jó lesz a kisebb is." A lányom (7 éves) megmutatta a füzetét, hogy milyen szépen tud írni, erre szintén anyósom: "És ez engem miért érdekelne, tõlem k***a is lehetsz a sarkon, az sem érdekel."
Nagyon frankó lesz, ha kidobod a férjed. Lesz 3 gyereked 2 apától és egyedül maradsz. Az, hogy õ a szüleit védte nem volt szép, de szerintem akárki mondjuk akármit, mindenki a szüleit fogja elõnyben részesíteni a más gyerekével szemben, hiába tekint rá más helyzetben sajátként (ezt sem hiszem el egyébként).
türelmes vagy, Kedves Kérdezõ. én az anyóst ezen mondtai után nem kértem volna, hanem elüvöltöttem volna magamat, hogy most azzal takarodjon kifelé. hihetetlen, hogy emberek ilyen dolgokat képesek mondani más gyerekének. nekem is kijárt ilyen téren a "jóból" anyám pasija miatt.
Lehet benne van a hiba, de ha az én szüleim ilyen minõsíthetetlen hangnemben beszélnének egy gyerekkel/gyerekrõl, akkor isten bizony, hogy rájuk szólnék, függetlenül attól, hogy azok a szerencsétlen gyerekek a sajátjaim-e vagy sem. Kérdezõ, szerintem beszéld meg ezt normális hangnemben a férjeddel, hátha belátja, hogy neked volt igazad. A kedves anyóséknak pedig mondd meg, hogy még egy ilyen húzás, és többet nem látják az unokájukat.
* bennem
Ha zek után anyós azt mondja, látni akarja az unokáját, nyugodtan mondd azt, hogy téged nem érdekel, mit akar, felõled a sarokra is kiállhat... De én akkor küldtem volna el õket a frencba, amikor ezt mondták, tudod? A férjedben meg jogosan csalódtál. Mit mondott? Gondolom, rákérdeztél, miért mondhatott ilyet az anyja?
62%-os elég oltári hülyeségeket írsz! Te sem lehetsz különb, mint a kérdezõ anyósáék. Ne haragudj, de hogy néz már az ki, hogy a 2 gyereket beviszem külön szobába, mint valami kutyát. Majd még az anyósék fogják megmondani, hogy a saját lakásunkba mikor legyen a 2 gyerek, nem? Egy kicsit sokat képzelnek magukról. Én az ilyen rosszindulatú embereket kerülöm, ha anyós, ha rokon.
Gyerekek mit szóltak?
..és ez sztem csak rosszabb lesz majd ahogy nõ a picibaba:/
Bunkók a szülei, ez tény, de ezért kell elkülöníteni a gyerekeidet, ha jönnek látogatóba. Meg neked sem kell velük szóbaállni. Ha a tiéd a lakás, akkor persze megtilthatod, hogy odajöjjenek látogatóba a nagyszülõk, azonban ha közös, akkor meg kell, hogy egyezzetek, nem te egyedül határozod meg, hogy ki léphet be, és ki nem. Mellesleg csak anyós viselkedett gorombán, nem pedig a párod szülei. Tudni kell az embereket megkülönböztetni egymástól. Csak mert házasok, nincsenek összekötve. Anyóst tiltsd ki, após meg nyugodtan mehet, ha õ tud kulturáltan viselkedni.
Na, akkor meg pláne nem tûrném ezt a hangnemet, ha õk jöttek az én házamba. De nem veled van a baj, nyugi, Írtad, hogy minden gyerekük választottja ellenszenves nekik.Úgyhogy csak saját magukat írják le ezzel a viselkedéssel, mert az ilyen emberekkel senki nem szeret barátkozni, max. csak a hozzájuk hasonló rosszindulatú emberek. Ne engedd, hogy így viselkedjenek veled, s a gyerekekkel, legyen benned annyi büszkeség. A férjed meg ne legyen nyámnyila. Oké, hogy a szülei, de nem õk velük fogja leélni az életét. Hiába tiszteli, védi õket, ha azok csak azt nézik, hogy tudnak a házasságába belekötni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!