Találatok a következő kifejezésre: Csak weboldalak során szedhetek össze (1 db)

Csak weboldalak böngészése során szedhetek össze vírust?

(Ha programot nem töltök le, és nem indítom el ?ket a gépemen.)

Legjobb válasz: Szerintem nem, bár majdnem, vagy franc se tudja. Nagyon gyorsan változik e tekintetben a világ. Azt hiszem, találkoztam már olyan oldallal, amely átállította a böngészõm kezdõlapját, és idegesítõen 150 új oldalt megnyitott azzal egy idõben, hogy õt megnyitottam. Ha bezártam egyet, nyitott egy újat. Na most ha ez a böngészõm kezdõlapja, akkor az már van olyan bosszantó, mint ha egy vírus telepedett volna a gépemre. Persze ez szakmai értelemben nem vírus. Szerintem vírust csak programok elindításával lehet beszopni amúgy, márpedig ha nem töltesz le a netrõl programot és indítod el, egy weboldal megnyitásával csak úgy ez nem történhet meg, azoknak nincs jogosultságuk a winchestered tartalmához nyúlni, és programokat indítani el onnan. Hacsak nincs egy biztonsági rés valamelyik böngészõben, amit a weboldalak rosszindulatú készítõi ki tudnak használni.

Szerintem nem, bár majdnem, vagy franc se tudja. Nagyon gyorsan változik e tekintetben a világ. Azt hiszem, találkoztam már olyan oldallal, amely átállította a böngészõm kezdõlapját, és idegesítõen 150 új oldalt megnyitott azzal egy idõben, hogy õt megnyitottam. Ha bezártam egyet, nyitott egy újat. Na most ha ez a böngészõm kezdõlapja, akkor az már van olyan bosszantó, mint ha egy vírus telepedett volna a gépemre. Persze ez szakmai értelemben nem vírus. Szerintem vírust csak programok elindításával lehet beszopni amúgy, márpedig ha nem töltesz le a netrõl programot és indítod el, egy weboldal megnyitásával csak úgy ez nem történhet meg, azoknak nincs jogosultságuk a winchestered tartalmához nyúlni, és programokat indítani el onnan. Hacsak nincs egy biztonsági rés valamelyik böngészõben, amit a weboldalak rosszindulatú készítõi ki tudnak használni.
Vírust minden olyan esemény alkalmával összeszedhetsz, amikor a külvilággal érintkezel, pl. böngészel, fájlcserélõt használsz, másoktól kapott DVD-t teszel a meghajtódba stb. Úgy is kaphatsz vírust, ha épp nem böngészel (a netrõl is).
nem! vírust e-mailben, CD-n, DVD-n, MSN-en , bárhol és bármikor bekaphatsz egy párat.
Érdekes kérdés! Elõször tisztában kéne lennetek hogy mi a vírus. Mert a spyware nem vírus. és nagyrészt spy-ok fertõzik a gépeket.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Egy olyan file-t szeretnék létrehozni, amit ha elküldök e-mailben, csak a címzett tud felhasználni. Feltörni, másolni, megosztani nem tudja. Technikailag lehetséges ez? Ha igen, hogyan, mivel?

11

Ha vírusosak, rendszerfájlokat is töröl az újabb comodo antivírus-a?

2

Ha bekapcsolom a gépemet, akkor jelszót kér. Azt írja ki, hogy számítógép zárolásának feloldása. Hogy tudom kiiktatni ezt a funkciót? Ne kérjem jelszó a belépésnél.

Valaki leírná nekem részletesen? A vezérlőpult/felhasználói fiókoknál nem találok ilyet, és már baromira idegesít. :(

3

Töredezettségmentesítés?

Van egy gép amin Windows XP operációs-rendszer van fenn és szeretném töredezettségmentesíteni! A probléma az hogy rendszergazdai jogosultság kell hozzá nekem pedig nincsen és kéri a jelszót!
Hogyan tudok ilyen esetben töredezettségmentesíteni?
Linux Ubuntu live CD-ről lehet ilyet csinálni, kikerülve vele a jelszót?

5

Hogy kell privátban böngészni?

Helló az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet privátban böngészni, hogy mások ne lássák?

5

Milyen online szolgáltatással tudok feltölteni úgy képet, hogy megnézhető legyen, de letölteni ne lehessen?

Egy képet szeretnék az internetre feltölteni, de nem szeretném, hogy letölthető legyen. Szóval, hogy letöltsék és visszaéljenek vele.

4

Ez milyen vírus? INI:Adware-A [Adw]

2

Ki vett már HP Compaq 615 típusú notebookot?

Vvettem egyet még 2011-ben ÉS windows vista volt rajta meg 1 GB ram bnne!! Egy lyukas kalap szar az egész...
Az érdekelne, hogy mindegyik ilyen *-e, vagy csak az enyém?

0

Kinek milyét törték fel eddig?

Milyen operációs rendszereket használnak ezek a cégek?
Volt már valakinek kára is ezekből?

LinkedIn (csoportosan)
PayPal (csak az enyémet egyszer)
AdobeID (csoportosan és most)

17

Tegnap az Avast ezt irta: ROOTKIT blokkolva stb karanténba helyezés. Ma lefuttattam 3 különböző programmal teljes rendszervizsgálatot. és nem tudom hogy rajta van-e még. Valami ötlet?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!