Találatok a következő kifejezésre: Csak weboldalak során (1 db)

Csak weboldalak böngészése során szedhetek össze vírust?

(Ha programot nem töltök le, és nem indítom el ?ket a gépemen.)

Legjobb válasz: Szerintem nem, bár majdnem, vagy franc se tudja. Nagyon gyorsan változik e tekintetben a világ. Azt hiszem, találkoztam már olyan oldallal, amely átállította a böngészõm kezdõlapját, és idegesítõen 150 új oldalt megnyitott azzal egy idõben, hogy õt megnyitottam. Ha bezártam egyet, nyitott egy újat. Na most ha ez a böngészõm kezdõlapja, akkor az már van olyan bosszantó, mint ha egy vírus telepedett volna a gépemre. Persze ez szakmai értelemben nem vírus. Szerintem vírust csak programok elindításával lehet beszopni amúgy, márpedig ha nem töltesz le a netrõl programot és indítod el, egy weboldal megnyitásával csak úgy ez nem történhet meg, azoknak nincs jogosultságuk a winchestered tartalmához nyúlni, és programokat indítani el onnan. Hacsak nincs egy biztonsági rés valamelyik böngészõben, amit a weboldalak rosszindulatú készítõi ki tudnak használni.

Szerintem nem, bár majdnem, vagy franc se tudja. Nagyon gyorsan változik e tekintetben a világ. Azt hiszem, találkoztam már olyan oldallal, amely átállította a böngészõm kezdõlapját, és idegesítõen 150 új oldalt megnyitott azzal egy idõben, hogy õt megnyitottam. Ha bezártam egyet, nyitott egy újat. Na most ha ez a böngészõm kezdõlapja, akkor az már van olyan bosszantó, mint ha egy vírus telepedett volna a gépemre. Persze ez szakmai értelemben nem vírus. Szerintem vírust csak programok elindításával lehet beszopni amúgy, márpedig ha nem töltesz le a netrõl programot és indítod el, egy weboldal megnyitásával csak úgy ez nem történhet meg, azoknak nincs jogosultságuk a winchestered tartalmához nyúlni, és programokat indítani el onnan. Hacsak nincs egy biztonsági rés valamelyik böngészõben, amit a weboldalak rosszindulatú készítõi ki tudnak használni.
Vírust minden olyan esemény alkalmával összeszedhetsz, amikor a külvilággal érintkezel, pl. böngészel, fájlcserélõt használsz, másoktól kapott DVD-t teszel a meghajtódba stb. Úgy is kaphatsz vírust, ha épp nem böngészel (a netrõl is).
nem! vírust e-mailben, CD-n, DVD-n, MSN-en , bárhol és bármikor bekaphatsz egy párat.
Érdekes kérdés! Elõször tisztában kéne lennetek hogy mi a vírus. Mert a spyware nem vírus. és nagyrészt spy-ok fertõzik a gépeket.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

NAVON Rapter tablet mintát elrontottam, nem tudok belépni. Bekapcsoláskor "Túl sok mintarajzolási próbálkozás. Feloldáshoz jelentkezzen be Google fiókjával" írja ki de nem tudok, nincs internet. Hálózatot hogy kel helyreállítani, zárolást feloldani?

2

Valami gond van a gépemmel?

Tegnap facebook-on voltam és ok nélkül minden ikon fénykép fálj-á vált, és nem hagyja meg nyitni semmi. mi lehet a gond? de ha a program files-ből indítok akár mit az meg megy! Szóval miért van ez? próbáltam már Helyreállítással is! az meg nem működik! Híbakód lép fel!

2

A számítógép - annak ellenére, hogy eredeti a szoftver - félóránként feldob egy üzenetet, hogy "A Windows szoftver nem eredeti". Másnál is jelentkezett ez? Mit lehet csinálni?

Nagyon zavar, mert mindig kilép az összes éppen futó programból, mikor feldobja az üzenetet... :/

3

A gépemen nagyon sok program azt irja hogy "Nem win32 alkalmazás" miért van ez? Van rá valami megoldás? Már töbször is átvizsgáltam a gépet több féle virusirtoval (avast, spybot, eset online scanner)

2

Facebookon a Közeli ismerősök NE lássák a képeket, amit likeolok? LEHET EZ? HELP PLEASE

Szóval nem is rólam lenne,hanem arról, hogy ha valaki a közeli ismerősöm miért nem látom a képeket amiket likeol ? be van állítva nekem minden rendesen, de ő csinálhatott valami turpisságot ? be lehet állítani valahogy, hogy ne lássam/lássák a képeket , amiket lájkol ? szokott képeket likeolni, ez biztos. köszönöm

0

Az Avast azt jelzi, hogy win32 malware-gen nevű vírus van (volt) a gépemen, lehetságes, vagy inkább csak vakrisztás?

Tegnap letöltöttem egy Rcon Blocker nevű programot, amit egy hacker készített, de az Avast win32 malware-gen-el riasztott, de inkább kikapcsoltam. Mióta kikapcsoltam újra feltettem a programot és azóta mindig leáll az svchost.exe , ekkor ha rámegyek, hogy a "program bezárása", akkor jön a kék halál, de ha rámegyek, hogy próbálja kijavítani a programot (ami nem sikerüla rendszernek), akkor tovább lehet géepzni, de kikapcsolásnál lesz kék halál.
Lehetséges, hogy tényleg vírusos a fájl?
Mióta fent van az Rcon Blocker, néha pát tized másodperszre feketén megvillan a képernyő játék közben.

Egyébként ha vírusos mit csinálha ez a win32 malware-gen vírus?

UI: Egyébként a program-e kis mellékhatástól eltekintve megfelelően működött, majd bezártam, de a feladatkezelőben láttam, hogy 4 db is fut belőle. :/

6

Ma azt írta ki a gépem, hogy előfordulhat, hogy szoftverhamisítás áldozatává váltam. Ez mit jelent?

Eddig soha nem írt ki ilyeneket. A hátterem fekete, de az ikonok megvannak.

7

Hogyha a töltő kábel a laptop lyukába gyullad be akkor a töltő zárlatos vagy a laptoppal van baj?

2

Boltunkba vettünk egy Apexis IP kamerát. Hogyan érhetem el, hogy kívűlről is beleléphessek?

Körbenéztem már egy pár leírást. WLANról működik már, routeren osztottam ki neki portot, kamerának statikus IP címe van és ugyanaz a port, amit a routeren is megadtam. Dyndns-re regisztráltam, ott megadtam a kamera statikus IP címét meg a portját, DE csak akkor enged a hosttal felcsatlakozni, ha egy hálózatban vagyok a kamerával. Mi ilyenkor a teendő?
Inviteles ZTE router van a boltban

4

Hogyan lehet Tudom feltörni a windows 8-at?

Van nekem egy másig gépem és azt oda adta testvéremnek hogy használja 14 éves És le kódolta Nem tudja igaz érthető is mert fél éve nem használtam/használta aszt a Gépet meg ő se (Kapott Egy másigat) hogyan tudnám fel törni nem akarom ura tenni Mert akkor minden adatom El veszne valaki nem tudna ajánlani valamit nagyon fontos lenne előre is kös.zönöm
nagyon fontos lenne ;)

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!