Találatok a következő kifejezésre: Csak ugy semmikepp (3 db)

Csak ugy magamtol semmikepp ne szedjek fogamzasgatlot?

Sajnos falun lakom es aszuleim biztos gyanakodnanak,ha csak ugy egyszer bemennek egy kozeli nagyvarosba...ezert szeretnem a segitsegeteket kerni...elore is koszi!!!

Legjobb válasz: Semmiképpen ne szedj orvosi javaslat nélkül fogamzásgátlót. Bár azt sem értem, honnan vennéd a tablettát, mert ugye azt csak orvosi receptre adják ki. A szüleid meg ugyan miért gyanakodnának?? Rengeteg dologért mehetsz városba: vásárolni, színházba, moziba, állatkertbe, mittudomén. Hogy közben felkeresel egy dokit is, azt nem kell nekik tudniuk.

Semmiképpen ne szedj orvosi javaslat nélkül fogamzásgátlót. Bár azt sem értem, honnan vennéd a tablettát, mert ugye azt csak orvosi receptre adják ki. A szüleid meg ugyan miért gyanakodnának?? Rengeteg dologért mehetsz városba: vásárolni, színházba, moziba, állatkertbe, mittudomén. Hogy közben felkeresel egy dokit is, azt nem kell nekik tudniuk.
Szerintem ha elég felnõttnek érzed magad a szexeléshez és a tablettaszedéshez, akkor azt meg is kellene beszélned anyukáddal! A titkolózás csak rosszabb! És mi van, ha megtalálja nálad? Egyátalán mibõl fogod kiváltani, márha egyátalán ír fel neked az orvos? Elég fiatalnak gondollak, inkább védekezzetek gumival! Ráérsz majd tabit szedni akkor, ha egy komoly kapcsolatod lesz!
1. Tablettát cs orvosi vényre kapsz a gyógyszertárba. 2. Mondhatod azt anyudéknak, hogy azért kell: -mert nem rendszeres a mensid és nagyon görcsölsz közbe... - zavar, hogy nem babapopsis a bõröd..a tabi ebben segítene Sztem meg kell fontolniuk..én az 1. megoldást javasolnám!
Fogamzásgátlót csak nõgyógyász írhat fel, más nem!! (bár egyesek szerint a nem elsõ alkalommal már a körzeti is felirathatja) Inkább találj ki valamit, hogy sulis rendezvény van a városban, múzeumlátogatás, v agy bármi, de bárkitõl kapott tabit ne szedj be!!!
Van. Nem véletlen találták ki, hogy a 36. hétig lehet szedni.
Nem fog jövõhétig megindulni a szülés csak mert abba hagyod a magnéziumot.. vagy mire gondolsz?
szerintem a vizsga okozta stressz miatt nem szeretné elhagyni.. melyik nap van a vizsga? aznap még szedd be, de utána, már ne vegyél be többet.
A kérdező hozzászólása: igen, attól tartok, hogy ha abbahagyom nehogy beinduljon a szülés...
A kérdező hozzászólása: hétfõn és pénteken... és sajnos nagyon-nagyon muszáj elmennem, pedig elhihetitek mennyire hiányzik még ez most nekem...:(
ha elhagyod a mg-t attól nem indul be a szülés, emiatt ne izgulj. de fel kell készülnie a szervezetednek (méhednek) a szülésre, ezért szokták a 36. héten abbahagyni a szedést. ha ideges vagy a vizsga miatt, akkor hétfõn és pénteken vedd be, a két vizsga közt ne, és péntektõl tényleg hagyd abba :) sok sikert a vizsgákhoz :)
Egyrészt nem baj, ha pár nappal tovább szeded, másrészt viszont, attól, hogy abbahagyod, még nem fog beindulni a szülés! Sok sikert a vizsgákhoz!
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm mindenkinek aki válaszolt, az utolsó két válaszolónak különösen...bár a mai vizsga sajnos nem sikerült :(

Egy hete feküdtem le a barátommal, még csak a 3. volt, védekeztünk gumival, és ma lett egy kis barna folyásom. Ugye terhes semmiképp nem lehetek?

tényleg védekeztünk, s?t egyébként el sem ment csak hallottam hogy a barnás folyás lehet terhesség jele is. nyugtassatok meg :S

Legjobb válasz: ja és most kéne megjönnie a napokban

A kérdező hozzászólása: ja és most kéne megjönnie a napokban
Várj mig megjön és tesztelj, el a legkevesebb amit tehetsz. Megnyugtatni nem fog senki mert semmi sem 100%-os szóval nem hiszem h valaki is majd azt irja h nyugi nincs gond.folyás lehet mástol is, de azért jó az óvatosság.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!