Találatok a következő kifejezésre: Csak ugy rájön, és köhög (1 db)

Csak ugy hirtelen rájön, és köhög kettőt, hármat a babám. Ez mitől van?

Legjobb válasz: Mennyi idõs? Van-e légkondi? Nincs-e megfázva? Nem -e ivott hideget? Lábról is könnyen felfázhatám.. Ne pakold körbe semmi plüss izéval, mert azok korai allergén reakciót válthatnak ki, mert minden apró por megtapad bennük..tudom aranyosak a plüssök,de nem babának valók. Inkább szerezz be gumijátékot, van bébibarát ilyen -olyan festék mentes..vagy szivacsot, ami tömör stb..játék. Ha nagyon kicsi vidd le a dokihoz.

Mennyi idõs? Van-e légkondi? Nincs-e megfázva? Nem -e ivott hideget? Lábról is könnyen felfázhatám.. Ne pakold körbe semmi plüss izéval, mert azok korai allergén reakciót válthatnak ki, mert minden apró por megtapad bennük..tudom aranyosak a plüssök, de nem babának valók. Inkább szerezz be gumijátékot, van bébibarát ilyen -olyan festék mentes..vagy szivacsot, ami tömör stb..játék. Ha nagyon kicsi vidd le a dokihoz.
A kérdező hozzászólása: 2 honapos.nem mindig köhög, csak néha , pl.most itt alszik a babakocsiban, és köhögött egyet.Légkondink nincs.Nem lehet hogy száraz a levegö?Attol nem köhöghet?
Szia. De köhöghet. Ebben a korban beindulhat egy fokozott nyáladzás is. Elõfordul. hogy a baba egyszerûen elfelejti nyálát lenyelni és lecsordulása reflexesen köhögésre ingerli. Nem feltétlenül probléma -felnõttel is elõfordul. Ha fokozódna feltétlenül beszéld meg védõnõddel, gyerekorvossal. Erzsók próbált segíteni
Ha nap közbe fent van, lehet csak figyelem felhívás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

18hós eddig alutt éjjel most nem. Miért?

hajnal 4 töl fent akar lenni.próbáltuk fél 10 kor is 9 kor is 8 kor is letenni.el is alszik szépen de 2 hete 4 és 5 között ébred.este szépen vacsorázik plusz tej lefekvéskor és ezelött 2 két hétig elég is volt neki.mikor hajnalban felkel nem akar vissza aludni csak ha kap tejet.de akkor srm mindig.valamikor már fél 6tól foglalkozni kell vele.tapasztalt vki ilyet?

2

Mennyi tápszert iszik 11 hónapos babátok este és reggel?

8

9 honapos babam meg nem ul fel csak forog hasra meg vissza. Aggodjak?

Kurjongatni szokott meg nevetni, viszont a mozgasban nem tudom , hogy ez lemaradasnak szamit e?

5

Hogy lehet ekkora különbség gyerek és gyerek között?

engeteg anyukától olvasom, h. 1 évesen 74-es ruhákat hord a gyereke. nos az én lányom 6hónapos, 70 cm , 8,5 kg és 80-as bodykat hord.
nem értem hogy lehet ekkora különbség két gyerek között. ..

13

Ahol kb 2 év a korkülönbség, hogy alakul a napirend?

3

10 hónapos babának ekcémára mit használtok?

a pici ujjacskáin van..ma vettem észre ,hogy jön neki elő..

4

Ajándék öltetteket szeretnék kérni egy 8hónapos kislánynak?

ki mit vett?

3

Römer King Plus 9-18 kg-s autóülés?

Vannak tapasztalataitok ezzel az üléssel?

2

Baj, ha a 7 hónapos baba semmit nem tud csinálni?

az én lányom és a sógornőm fia 1 hét különbséggel születtek. a lányom most kezd mászni, már 3 hónaposan megfordult. a sógornőm meg mindig tőlem kérdezi, hogy az ő fiával mi lehet a baj, még csak 1-2szer fordult meg, és semmi mást nem is próbál csinálni. nem tudom a védőnőjük mit mond, azt nem kérdeztem. de szerintetek ez baj? én mindig azzal nyugtatom, hogy majd fogja csinálni szépen lassan, nincs vele gond.

7

Szombathelyen, Köszegen dbra vasarolhato pelenkat hol tudok venni? Sopronban esetleg?

A Paragvari uti pelenkadiszkontot ismerem, ott csak DADA markaju van dbra. Szivesen kiprobalnek mast is!

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!