Találatok a következő kifejezésre: Csak ugy rájön, és (3 db)

Ma voltunk először együtt "úgy" a barátommal, de csak úgy hogy kicsit lovagoltam rajt, mert nem volt gumija, és nem akartuk h baj legyen, és hát elég nehezen ment el? /részleteket alul/

....azt mondta azért mert reggel már kiverte,+ még ivott is ,szóval azért,de aztán azt irtam neki hogy "ezt csak mondja,én voltam szar," erre azt irta: "hát nemtudom"

Legjobb válasz: 1. Legközelebb igenis használjatok gumit, mert az aggódás eleve keresztbe tesz. 2. A barátod ne igyon. Valahol Shakespeare-nél: Az ital felpiszkálja a vágyat, de cserben hagy a végrehajtásnál. Jut eszembe, ha egy magához nyúlástól aznapra leromlik, megette a fene, ez tényleg csak magyarázkodás. 3. A lovaglás szerintem nem kezdõknek való, tapasztalat kell hozzá. Keressetek olyan pózt, ahol mindketten mozogni tudtok, nem strapás, a látvány is izgató, pucsíts be neki, vagy valami. 4. Muszáj nektek "úgy" csinálni? A nagy akció íme megvolt, maradjatok a pettingnél, ha az most még jobban bejön. Nyilván van rá néhány tipped, hogy egyéb módon hogy tudnád tutira lefejni, ha kiverte, ha nem. Csináld azt. Ha ragaszkodik a rád ugráshoz, akkor õ tegyen róla, hogy jó legyen, legalább neki. Mindenesetre te is maradj aktív, ha csak hagyod, hogy na, akkor csinálja õ, az nem ér... 5. Amúgy meg rendes pasinak az a trauma, ha TE nem élvezel el, tégy róla, hogy ez bekövetkezzen, akkor félig már elérted, hogy õ is eldurranjon.

1. Legközelebb igenis használjatok gumit, mert az aggódás eleve keresztbe tesz. 2. A barátod ne igyon. Valahol Shakespeare-nél: Az ital felpiszkálja a vágyat, de cserben hagy a végrehajtásnál. Jut eszembe, ha egy magához nyúlástól aznapra leromlik, megette a fene, ez tényleg csak magyarázkodás. 3. A lovaglás szerintem nem kezdõknek való, tapasztalat kell hozzá. Keressetek olyan pózt, ahol mindketten mozogni tudtok, nem strapás, a látvány is izgató, pucsíts be neki, vagy valami. 4. Muszáj nektek "úgy" csinálni? A nagy akció íme megvolt, maradjatok a pettingnél, ha az most még jobban bejön. Nyilván van rá néhány tipped, hogy egyéb módon hogy tudnád tutira lefejni, ha kiverte, ha nem. Csináld azt. Ha ragaszkodik a rád ugráshoz, akkor õ tegyen róla, hogy jó legyen, legalább neki. Mindenesetre te is maradj aktív, ha csak hagyod, hogy na, akkor csinálja õ, az nem ér... 5. Amúgy meg rendes pasinak az a trauma, ha TE nem élvezel el, tégy róla, hogy ez bekövetkezzen, akkor félig már elérted, hogy õ is eldurranjon.
attól hogy nem élvezett beléd még lehetsz terhes .. HA VMIRÕL NEM TUD HOGY MIVEL JÁR MIÉRT CSINÁLOD ???
ha õ mondja, akkor biztos.azért tesztelj 14 nap múlva.
A kérdező hozzászólása: egyáltalán nem a kérdésre válaszoltok, nem élevett belém meg semmi -.- a kérdésnek az a lényege hogy lehetnék jobb legközelebb?
egy jó elõjáték csodákra képes
A kérdező hozzászólása: utolsó kommentelõnek: köszönöm, a legjobb választ tõled kaptam ! megofgadom a tanácsokat, hát arra a traumás részre: arra azt mondta hogy neki már az magában elég ha én élveztem

Csak ugy hirtelen rájön, és köhög kettőt, hármat a babám. Ez mitől van?

Legjobb válasz: Mennyi idõs? Van-e légkondi? Nincs-e megfázva? Nem -e ivott hideget? Lábról is könnyen felfázhatám.. Ne pakold körbe semmi plüss izéval, mert azok korai allergén reakciót válthatnak ki, mert minden apró por megtapad bennük..tudom aranyosak a plüssök,de nem babának valók. Inkább szerezz be gumijátékot, van bébibarát ilyen -olyan festék mentes..vagy szivacsot, ami tömör stb..játék. Ha nagyon kicsi vidd le a dokihoz.

Mennyi idõs? Van-e légkondi? Nincs-e megfázva? Nem -e ivott hideget? Lábról is könnyen felfázhatám.. Ne pakold körbe semmi plüss izéval, mert azok korai allergén reakciót válthatnak ki, mert minden apró por megtapad bennük..tudom aranyosak a plüssök, de nem babának valók. Inkább szerezz be gumijátékot, van bébibarát ilyen -olyan festék mentes..vagy szivacsot, ami tömör stb..játék. Ha nagyon kicsi vidd le a dokihoz.
A kérdező hozzászólása: 2 honapos.nem mindig köhög, csak néha , pl.most itt alszik a babakocsiban, és köhögött egyet.Légkondink nincs.Nem lehet hogy száraz a levegö?Attol nem köhöghet?
Szia. De köhöghet. Ebben a korban beindulhat egy fokozott nyáladzás is. Elõfordul. hogy a baba egyszerûen elfelejti nyálát lenyelni és lecsordulása reflexesen köhögésre ingerli. Nem feltétlenül probléma -felnõttel is elõfordul. Ha fokozódna feltétlenül beszéld meg védõnõddel, gyerekorvossal. Erzsók próbált segíteni
Ha nap közbe fent van, lehet csak figyelem felhívás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Ez pont ráillik vagy 187 féle hibára... Felsoroljam:)
vidd el szervizbe. megmondják mi a baja, és ha nincs rá pénzed akkor nem csináltatod meg azonnal.
A kérdező hozzászólása: hát ujrarakni sem engedte mert kiirta hogy CDBOOT:MEMORY OVERFLOW ERROR :S most csak porosodik a gép.:S
sajnos ez igy tényleg nem mond sokat. bármi lehet. táphiba, vagy akár merevlemez hiba is. probáld meg csökkentett modban inditani, ha az sem segitt rakj fel uj windowst , ha az sem segitt, akkor szerviz.
A kérdező hozzászólása: igen csak nem így kéne fogalmazni ha vki segítséget vár.De már nem lepõdök meg az embereken :)
NORMÁLIS vagyok és nem bunkózok. Szerinted miért nem válaszol senki? Egy ilyen általános kérdésre senki nem tud érdemleges választ adni, de már én is megbántam, hogy válaszoltam...
A kérdező hozzászólása: gondoltam lesz egy olyan NORMÁLIS ember aki PRÓBÁL segíteni és NEM bunkózik :) de köszönöm a segítséget ^^
A szervizbe is látják és bemérik a géped, nem gondolod, hogy így látatlanba bárki megmondja, hogy mi a baja?
A kérdező hozzászólása: plusz ma meghalt a vinyom is.de hogy mitõl azt nem tudom.egyszercsak kikapcsolt a vinyó.se telepítés se semmi.benyomom a gépet megy 2mpig a vinyo és leáll..
A kérdező hozzászólása: igazából, ma kezdõdött ez a probléma.10 perc alatt 8x kellett resiznem.de mindíg csak valamilyen alkalmazás indításánál.pl: vírusírtó.pl: töredezettségmentesítõ, pl:játékok.
A kérdező hozzászólása: hát igen sajnos ez az akadálya a szervíznek hogy nincs keresetem, és így nem tudom megcsináltatni sem :S az a baj h itt a környéken már azért is fizetni kell h belenéznek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!