Találatok a következő kifejezésre: Csak telefonon beszélni, (8 db)

Csak telefonon tudunk beszélni, de mostanában minden második szóval - akarva, akaratlanul - csak bántjuk egymást. Mit tegyek?

Egy éve vagyunk együtt. Nagy szerelem, meg minden. De közben szétkerültünk, szeptember óta. Nálam minden a régi, a környezet, a társaság, épp csak ? hiányzik a napjaimból. Neki minden más. Meg hát elvégre csak Pest az a pest, gondoljunk bele...

Legjobb válasz: Szia.1 kapcs.hoz ketten kellennek ahhoz is hogy jó legyen, meg ahhoz is ha rossz.Szerintem te maradj kedves, aranyos stb. amilyen voltál vele,lehet télleg csak fáradt meg sok neki ez most (költözés meg minden).De ha nem lesz változás akkor beszélned kell vele hogy neked nem jó így.Gondolom te sem akarod azt hogy csak adsz, de semmit nem kapsz.Mindenki megérdemli hogy szeressék!!

Szia.1 kapcs.hoz ketten kellennek ahhoz is hogy jó legyen, meg ahhoz is ha rossz.Szerintem te maradj kedves, aranyos stb. amilyen voltál vele, lehet télleg csak fáradt meg sok neki ez most (költözés meg minden).De ha nem lesz változás akkor beszélned kell vele hogy neked nem jó így.Gondolom te sem akarod azt hogy csak adsz, de semmit nem kapsz.Mindenki megérdemli hogy szeressék!!
Nem tudom lehet e erre a dologra jó tanácsot adni.Én elõszöris elgondolkodnék mi lehet a háttérben. Nem hiszem hogy ha szeretitek egymást, akkor lehet anyira fáradt az ember, hogy nem gondol a kedvesére. Én a te helyedben nem hívnám, és meglátod mennyire hiányzol neki.Kb 1 hét után meglátod hányszor hívott.Ha ez sem mûködik nem ártana leülni egy komoly beszélgetésre, mert lehet hogy más is van a háttérben.Semmiképpen ne ülj otthon és várd, hogy hívjon.Szórakozz, érezd jól magad.talán ha látja, nem otthon siránkozol, kicsit elgondolkodik azon, hogy elveszíthet...Sajnos egy idõ után viszont érdemes elgondolkodni azon, meddig van értelme kapaszkodnod ebbe a kapcsolatba ha a másik enyire közömbös.Ne hagyd magad, harcold ki amire szükséged van... Én szorítok nektek és remélem nemsokára ismét egymásra találtok! Sok sikert!
szia. az én kapcsolatomban ugyanez a helyzet, mintha az én életemet irtad volna le:) én egy évig dolgoztam abban a városban ahol a párom is.nekem megszunt a munkahelyem, így hazakellett jonnom.visszacsoppentem az unalmas életbe, o meg ott maradt a nagyvárosban. én ugy érzem azért érezzuk így mert nekunk egyszeruen sokkal lassabban telik el egy nap, mint a másik félnek, mert azért nekik zajlik az élet, melo, utána egy sor a haverokkal, ilyesmi..mi meg a nap minden orájában arrra gondolunk, hogy legyen már este, hogy tudjunk beszélni... én most épp ezt a modszert probálgatom, amit a második hozzászolo írt, hogy nem hívom ot.Nemtudom meddig fogom bírni és hogy fog e használni.és abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán erre a helyzetre van-e megoldás. De talán ha nem hivnád, hanem hagynád, hogy o jelentkezzen akkor rádobenne, hogy menyire hiányzol neki, hmeg, hogy vajon mit csinálhatsz otthon, hogy nincs idod hivni ot, és hogy neki is rosszul esik ha a másik nem érdeklodik felole. Talán jobbra fordul a dolog. Bár nemtudom egyáltalán ebben a helyzetben van-e valami megoldás..de azért sok sikert nekunk!:)
Õszintén, vagy hazudhatok is???? Szerintem kezd el temetni a kapcsolatot.Én 220km-rõl jöttem fel Pestre, és annyira megváltoztam néhány hónap alatt, h sok régi cimbora rám sem ismert.Õ is ezeken a változásokon megy most át, amikor partyzni járnak az új haverokkal, amikor állandóan zh-t írnak...A kolikban különben sem lehet aludni.Fõleg nem egy egyetemi/fõiskolai koliban.Határidõk közé van szorítva az élete, jóval nagyobb a tananyag, és nincsen osztályfõnök, aki putyulgatja õket.Meg különben is, Bp annyira sok újdonságot tud kínálni a vidékrõl jötteknek, h az elsõ néhány hónap azzal telík, h nagyjából megismerjék.Az a pörgés, ami a vásoban megy magával ragadja.Most aztán elkezd majd tombolni, felpörög az élete, és ha te nem kerülsz fel vele, akkor nem érted, h miért ilyen...õ meg úgy érzi, h nem tudod értékelni azt a rengeteg új felfedezést, amit õ tett.Nem tudsz vele pörögni, mert nem élted át.Más utakat kezdett el járni.Nem tudom, h te mist hány éves vagy, és õ mennyi, mert ezeket nem írtad le, de hidd el neked is jobb lesz, ha tovább lépsz. De mondjuk nem árt egy próbát az sem, hogy ha egyszercsak nem hívod fel...ha õ sem teszi, akkor télleg az van amit mondtam.Számára már nem olyan fontos atörténet, mint neked.Ha eszét vesztve felhív, h jajj-jajj mi történt, akkor fontos vagy neki, csak fene jó dolgában nem érzi, h el is veszíthet.Próba cseresznye!

Lányok! Hozzátok fordulok a kérdésemmel! Ha ismerkedtek miről szerettek beszélgetni? És ha mondjuk naponta csak telefonon tudtok beszélni akkor miről szerettek beszélgetni ha még csak ismerősök vagyunk?

Legjobb válasz: Ha már ismerõs az illetõ, akkor a talán ismer annyira, hogy tudja, miket szeretek, persze ez tényleg attól függ mióta ismerjük egymást. Szerintem elsõ körben arról mi történt velünk aznap, onnan meg már lehet kanyarodni bármilyen irányba.

Ha már ismerõs az illetõ, akkor a talán ismer annyira, hogy tudja, miket szeretek, persze ez tényleg attól függ mióta ismerjük egymást. Szerintem elsõ körben arról mi történt velünk aznap, onnan meg már lehet kanyarodni bármilyen irányba.
A kérdező hozzászólása: 1 hete ismerjük egymást buliban találkoztunk Csak az a baj hogy 10 perc alatt megbeszéljük a napi dolgokat :/
Miért nem kérdezed meg akkor az általánosságokról? Könyv, film, zene (ha már buliban ismerkedtetek meg)... Vagy jobbat mondok, miért csak telefonon beszéltek, miért nem találkoztok? Egy baráti séta még nem jelent semmit, de mégis csak jobb mint telefonon letudni a dolgot, és legalább láthatod is mit reagál bizonyos dolgokra, jobban megtudod ismerni.
A kérdező hozzászólása: Ebben igazad van, de õ most éppen nyaral azért tudok csak beszélni vele telefonon . Sajnos :/
ismerkedéskor az általános dolgokról (aznapi események, zene, hobbik, esetleg testvérek, háziállatok), ha már ismerem az illetõt, akkor attól függ, mennyire bízom meg benne. telefonról nem nyilatkozom, többször bizonyítottam magamnak, hogy a kommunikáció ezen fajtájára kissé alkalmatlan vagyok :D két-három mondat után lefagyok :/
A kérdező hozzászólása: ismerõs a helyzet én próbálok kerek mondatokat mondani neki de õ mindent lehadar :/

Mit csináljak? 1 hónapja nem láttam a barátom mert dolgozik és csak telefonon tudunk beszélni és úgy érzem távolodik tőlem

és hiába mondja hogy rajtam kívül nincs senki én mégis félek hogy elvesztem és féltékeny vagyok és tudom hogy ez igy nem lesz hosszú élet? kapcsolat. Jó lenne egy két tanács. és ha lehet a gúnyolódást hagyjuk. A válaszokat el?re köszönöm.

Legjobb válasz: Szia. nálam ugyan ez volt. Minden pont így volt és tegnap szakított velem a pasim. szerintem ha tovább maradtok egymástól távol akkor veletek is ez lesz

Szia. nálam ugyan ez volt. Minden pont így volt és tegnap szakított velem a pasim. szerintem ha tovább maradtok egymástól távol akkor veletek is ez lesz
legjobb gyógyír a telefonszex, nálam bejött :)
Hát sajnos ilyenkor nagy az esélye az eltávolodásnak. Viszont javíthatsz a dolgon ha nem idegeskedsz mikor vele beszélsz, érezteted vele h szereted és várod haza, nem kéred számon, fõleg nem gyanúsítod azzal h megcsaltál? vagy hasonlók. A pasik ettõl menekülnek. Ehhez viszont az kell h megbízz benne. Végül is dolgozni ment, nem szórakozni, ugye? Akkor ne aggódj! Ha mégis félrelépne vagy hasonlók mindezek ellenére akkor egy hülye f*sz és ki kell dobni. De sztem megbízhatsz benne. Lényeg h ezt éreztesd vele!!!
Hát az a probléma ezzel hogy oké hogy dolgozik meg minden...de az hogy nincsen szabadideje az hülyeség.. Ha valaki valamit akar arra tud szakítani idõt.... Én is dolgozom mégis van idõm randizni, barátokkal lógni... Szóval szerintem vedd át a stafétabotot és egy hétvégi idõpontot beszéljetek meg és ott mondd meg neki hogy te mit gondolsz...máshogy nincsen kiút ebbõl a szituból...vagy megbeszélitek személyesen, vagy szakitasz vele mert nagy esélye van annak hogy bocs hogy igy fogalmazom de lese szarja a fejed.
A kérdező hozzászólása: tegnap este beszéltem vele és azt mndta szeret én hülye meg elmondtam neki hogy terhes vagyok ...és azt mondta jóban rosszban mellettem van és õ is fél de egyre gondolunk a terhességgel kapcs., hogy korai és igy a legjobb ha elvetetem...lehet ezzzel nem mindenki ért egyett...


Előfizetéses telefont vettem a telenornál és 60 percet (havidíj ára) le lehet beszélni, és ezt az időt 30-as és 70-es számúakkal is ugyanúgy tudom lebeszélni, vagy csak 20-asokkal?

Kapcsolási díj a 60 perc alatt ingyenes, vagy plusszba kell fizetni?

Legjobb válasz: 60 perc belföldi hivásokra vonatkozik, mindegy,hogy 20,30,70 vagy vezetékes telefon. Tudtommal nincs kapcsolási dij, mivel ha csak megcsengetsz vkit és az illetõ nem veszi fel az nem kerül semmibe.

60 perc belföldi hivásokra vonatkozik, mindegy, hogy 20, 30, 70 vagy vezetékes telefon. Tudtommal nincs kapcsolási dij, mivel ha csak megcsengetsz vkit és az illetõ nem veszi fel az nem kerül semmibe.

Ha a barátoddal mondjuk elég gyakran csak fél órátok van együtt lenni mig hazakísér a munkahelyedről, akkor te annak a nagy részét az anyáddal beszélnéd le telefonon?

Ez parasztság szerintetek?

Legjobb válasz: Azért én elbeszélgetnék errõl a lánnyal. Hány éves egyébként? Bár egy 14 évestõl se várnám el, hogy azonnal hívjon, amint kilép az utcára. Igen, parasztság.

Azért én elbeszélgetnék errõl a lánnyal. Hány éves egyébként? Bár egy 14 évestõl se várnám el, hogy azonnal hívjon, amint kilép az utcára. Igen, parasztság.
HA-HA láttod mennyi feminista van ezen az oldalon? O: Rettentõ itt férfinak nincs helye, sztem inkább kérdezd más oldalon..
ja, és ha tényleg csak az a fél óra van akkor igen parasztság, mink ment eleve veled
Sok problémád lesz még anyóssal ha vele maradsz, igazi kis anyuci pici fia, nagy szenvedések árán lehet csak az értékrendet átállítani hogy te legyél az elsõ fõleg ha anyuci jó fej és bír téged, de még akkor se ha mondjuk fúr .
Valamit jelez, az biztos...
Mennyi idõs a barátod?
parasztság? : az, ha ellenkezû nemûvel kettesben valahol vagytok ne telefonálgasson/smsgezzesen stb, fõleg ha jártok s ennyi idõtök van egymásra
A kérdező hozzászólása: Nem az anyja hivogatja, hanem ahogy kilép a munkahelyérõl, egybõl: "Bocs, de fel kell hivjam anyukámat, hogy ne aggódjon" És ez minden nap.
Akkor anyuci pici lánya. :-) Nem mindegy, hogy ki és miért telefonál. Az én barátnõmet is hívogatta az anyja... míg rá nem szólt, hogy most már hagyjon békén bennünket.
A kérdező hozzászólása: Szerintem félre értetted. A csaj beszél az anyjával, nem a pasi, aki hazakiséri a csajt. Úgyhogy nincs semmi anyuci pici fia. :)
Dobd! én is átmentem ezen, és egy nagy kula az egész!

Egy nagyon jó barátnőmet megbántatom . Nem tudok egy hónapig beszélni vele csak skypen és sms-t írni és felhívni de a telefont nem veszi . Már bocsánatot kértem tőle skypen és sms-ben is de akkar megbocsátani mit tegyek?

mit tehetek hogy megbocsásson ?

Legjobb válasz: szerintem sms-ben és skype-n eléggé ciki bocsántot kérni, mert soha nem lehet tudni, hogy õ (vagy az õ szemszögébõl nézve ) te mit csinálsz éppen.. személyesen próbáld meg mindenképpen

szerintem sms-ben és skype-n eléggé ciki bocsántot kérni, mert soha nem lehet tudni, hogy õ (vagy az õ szemszögébõl nézve ) te mit csinálsz éppen.. személyesen próbáld meg mindenképpen
Jah és személyesen nem fog látszani a szörnyû helyesesírásod sem ;) és az elsõnek van igaza.

Leejtettem a telefonomat (csoki), az érintős billentyűzet csak néha világít, habár használni lehet, nincs semmi hangja. Még beszélni sem lehet vele. Mit tegyek vele?

Nem jön helyre magától (mint pl. mikor beázik)??

Legjobb válasz: szervizhez vele. És jobb esetben nem kell kidobni...

szervizhez vele. És jobb esetben nem kell kidobni...
mi az a csoki??? Szervizbe kell vinni, ez magától nem jön helyre sajnos.
A kérdező hozzászólása: LG KG800. :) És szerintetek mennyibe kerül megjavíttatni??????
Ha garanciás, ne mondd el, hogy leesett, hátha beveszik, h "magától" ment tönkre, és megcsinálják (ált. nem szoktak hisztizni) Ha nem garanciás, azért legyen egy 20-as a zsebedben... Legfeljebb nem kell mind.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!