Találatok a következő kifejezésre: Csak sikerült a (400 db)

Van köztetek olyan, akinek úgy sikerült a baba, h csak 3-4 nappal peteérés elõtt tudtatok együtt lenni?

Legjobb válasz: Multkor irt ide egy nö hogy van-e esélye 4 nappal ovu elött, aztán megirta hogy sikerült. tehát van esély de azért nem sok.

Multkor irt ide egy nö hogy van-e esélye 4 nappal ovu elött, aztán megirta hogy sikerült. tehát van esély de azért nem sok.
Nekem is sikerült csütörtöki ovuval és elõtte lévõ vasàrnap voltunk csak együtt. Igaz sajnos vetélés lett a vége :(

Melyik az a középfokú angol nyelvvizsga, ahol csak azt a díjat kell befizetni, amelyik rész nem sikerült?

Legjobb válasz: Ecl. Összesen 25 ezerbe kerül, írásbeli, szóbeli külön-külön 15-15 ezer. Régebben volt olyan, hogy ha pl csak a magnó nem sikerült akkor fizettél valamennyit (szerintem 3 ezer volt) és mehettél csak magnóra mégegyszer. De ilyen már nincs.

Ecl. Összesen 25 ezerbe kerül, írásbeli, szóbeli külön-külön 15-15 ezer. Régebben volt olyan, hogy ha pl csak a magnó nem sikerült akkor fizettél valamennyit (szerintem 3 ezer volt) és mehettél csak magnóra mégegyszer. De ilyen már nincs.
Az ECL ilyen, a TELC nem.
Nem hiszem, hogy létezne ilyen.

Anyukák! Kislányom jövőhéten lesz 7hónapos, és még csak hasról hátra fordul, próbálkozik hátról hasra is, de eddig még nem sikerült. A védőnő szerint a nagy súlya (8825g) miatt, később fogja csinálni a nagy mozgásokat. Mit gondoltok?

Legjobb válasz: Semmi probléma nincs!! A második lányunk a 7 hónapot már betöltötte,mikor elõször sikerült bármerre is fordulnia-szintén nem egy apróság volt! Én is ennek tudtam be. Bár csak 7 hónaposan kezdett el fordulni,és csak 10 hónaposan mászni,11 felállni kapaszkodva,de 13 hónaposan-mint a nõvére- elindult. 8 hónaposan ülve remekül tartotta magát- ellentétben a nõvérével,akit ekkor még ki kellett párnázni a székben :) Ne aggódj,semmi probléma!! Üdv:2gyermekes anyuka

Semmi probléma nincs!! A második lányunk a 7 hónapot már betöltötte, mikor elõször sikerült bármerre is fordulnia-szintén nem egy apróság volt! Én is ennek tudtam be. Bár csak 7 hónaposan kezdett el fordulni, és csak 10 hónaposan mászni, 11 felállni kapaszkodva, de 13 hónaposan-mint a nõvére- elindult. 8 hónaposan ülve remekül tartotta magát- ellentétben a nõvérével, akit ekkor még ki kellett párnázni a székben :) Ne aggódj, semmi probléma!! Üdv:2gyermekes anyuka
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a gyors választ.Még azt is mondta a védõnõ, hogy megvárjuk a 7.ik hónapot is ha nem indul be, akkor gyógytornára kell vinni, én nagyon remélem, hogy mégsem lesz szükség tornára.A finom mozgása viszont szépen fejlõdik.Csak hát olyan rossz látni más babák, milyen ügyesek, az én lányom meg csak fekszik...
Szia! Ahogy itt olvasgattam màr több helyen, nincs elkésve semmiröl! Az én kisfiam 7, 5 honapos 7-8kg közt van, màr màszik, kapaszkodva felàll, ez egy dolog! Van egy kisfiu aki 2perccel fiatalabb nàla, Ö még csak forog, De majdnem 9 kilo (egyem meg)! Bàr én annyit tettem hogy , egy plédre raktam, megfogtam a 2 szélét és görgettem oda-vissza! Na nem minden nap, csak mikor eszembe jutott, ne aztàn hogy ettöl vagy nem, de be indult a mozgàs fejlödés! Bàr az enyém amugy is koràn csinàlt mindent! Lehet a tied meg hamarabb kezd el beszélni! Mikor "kuszni" kezdett, az istennek nem birta összehangolni a kezét és a làbàt, akkor azt segitettem! A youtube-n vannak mozgàs fejlesztö gyakorlatok! Ne aggodj, minden rendben a babàddal! :)
A kérdező hozzászólása: Sikerült megnyugtatnotok..A plédes rásegítést ki fogom próbálni..Minden jót Nektek!!!

Kismamák nektek, hogy sikerült a baba? Azoktól kérdezem akik már non akarták a babát és figyelték h mikor van ovu. Sosem sikerült, csak akkor amikor már feladtátok.

Mennyi időre sikerült?Már totál elvesztettem a reményt.Hormonbajom is van,gondolom fognak kezelni,h ami baj van rendbe legyen.Már sajnos ugy vagyok,h nem érdekel annyit csalodtam.Elegem van.....belefáradtam.És érzem a páromon,h neki nem tetszik,h mindig erőltetem a dolgot.Már tökre feladtam:( És neki sem akarok rosszat,csak annyira nehéz ez az egész.Ti,h voltatok mik a történetetek?

Legjobb válasz: Bocsi h idepofátlankodok,de engem is érdekelne.

Bocsi h idepofátlankodok, de engem is érdekelne.
Off: Kedves utolsó! Ha nagyon gyakran vagytok együtt elképzelhetõ, hogy nincs ideje a hímivarsejteknek megérni. (Kb. 48-52 óra alatt érik be az egészséges hímivarsejt) Hallottam már olyat, hogy annyi volt a gyógymód, hogy csak két naponta lehet együtt lenni, és így hosszú idõ után megfogant a baba. Próbáljátok azt, hogy pontos idõzítéssel egy nappal ovu elõtt és egy nappal utána is, de mindkét alkalom elõtt legalább 48 óra önmegtartóztatás.
Hát mikor hogy. De többnyire igen, mert ritka az, hogy kimaradna egy nap is.
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó, és az ovukor is együttvagytok h nem sikerül?
Átérzem a helyzeted, ugyanezt érzem én is, de nekem meg már több mint 2 éve nem sikerül a baba... Én kb. 1 éve adtam fel, és azóta sem hiszek abban, hogy nekem sikerülhet...hát nem is sikerül. Hõmet azért mérem továbbra is csak hobbiból, és ennyi. Másra nem figyelek.
Napi 13 óra meló iszonyú leterhelõ! Lehet, hogy ha tudnál változtatni munkahelyet az segítene. Ha kevesebb terhelés éri a szervezetet, pihentebb, jobban mûködnek a dolgok. Csak érdekességként: mikor szültem a klinikán mesélték, hogy volt ott egy nõ, aki 19 évesen ment férjhez és sosem lett terhes, pedig sosem védekezett. 52 évesen ment nyugdíjba, 53 évesen megfogant, és már az 54-ben volt mikor szült. Egészséges lett a baba szerencsére. Szerintem lassíts..
Szia, még mielõtt bármit írnék megkérhetlek, hogy mondd meg milyen hormon bajod van?Ezeket pár hónap alatt rendbe tudják tenni.Peteérés serkentésére vannak gyógynövények is. Nekem szülés után borult meg a hormon háztartásom.Tudom nem vigasztal ez (a szavaidból úgy értem elsõ babát szeretnél), de úgy is nehéz hónapról-hónapra, ha már egyszer sikerült és most nem.Én 10hónapnál járok. Voltam vérvételeken, szedek clostyl-t, és hsg-n is túl vagyok.Minden hónapban figyeltem a naptárt, próbáltunk úgy együtt lenni. Tegnap lett egy halvány pozi tesztem, pedig a férjem peteéréskor itthon sem volt csak elõtte-utána tudtunk együtt lenni... Amíg a hormonjaidat nem kezelik, szerintem kisebb az esély a babára. Nekem természetgyógyász teljes életmód váltást javasolt (a pajzsmirigyem miatt)!Lehet az is segített! Kitartás, sikerülni fog!
Én is csak ezt tudom ajánlani, amit a többiek, hogy ne akard görcsösen, próbáld meg kicsit elfelejteni a dolgot, kicsit félretenni egy idõre, és meglátod, éppen akkor fog megérkezni a várva várt baba, amikor nem is számítasz rá. Saját tapasztalatom ebben hál istennek nincs, mert elsõre sikerült a babám, de munkámból kifolyólag sok kismamával találkozom, így nekem is ez a tapasztalatom. Tudom, hogy nagyon nehéz, nem ezzel foglalkozni, ha az ember nagyok vágyik egy kicsire, de meg kell próbálni. Hidd el, sikerülni fog. Kitartás!!! Nagyon szurkolok nektek!
Vetélés, számolgatás, idegeskedés fél évig.Aztán jött az év végi hajtás és egyszerûen annyit dolgoztam, hogy kiment a fejembõl a dolog.December 24-én pozitív teszt lett.Rakd félre egy kicsit a "dolgot" és meglátod összejön majd:-))
hónapokig hõztem, teszteztem, teáztam, idõzített szex. aztán egyszer elegem lett, férjem még ugyan eröltette volna a számolgatást, de úgy döntöttem, teljesen nem érdekel majd lesz valahogy. Na abban a hónapban jött össze.:)
Hát, nekem végül is nem sok idõ után, de kis kerülõvel jött össze. Leírom, hátha reményt ad! :) Tehát PCOS-em van, kezelték, mikor rendezõdtek a hormonok, 28 naposak lettek a ciklusaim, és sehol nem volt egy ciszta sem, akkor kezdtünk próbálkozni. Három hónapig semmi, a negyedikben egy fogászati mûtét miatt úgy döntöttünk, kihagyjuk a próbálkozást. Na, akkor összejött, egy kósza peteérésbõl valamikor a ciklus elején - most vagyok 30 hetes. :) Hála Istennek nem volt sok idõ, de megértelek, és remélem nagyon hamar összejön nektek is a vágyott baba!
A kérdező hozzászólása: köszi h írtatok.De nekem már totál elegem van.Reggel fél8tól melozom este fél9ig.A melot nem hagyhatom abba a bejelentett melo miatt.Már elegem van 1 éve nem jön a baba.És azt érzem h feladtam....:((( Mindenkinek jön csak nekem nem:( Örülök én másnak is.Már tök jól elszerveztem, h ebbe a hónapba beleadok mindent.Tök elszánt voltam.Sajnos most már megint 2 hónapig nem volt petém és bíztam benne hogy most lesz.Nade nem..... Hõtvezetek és ovutesztelek.Komolyan mondom mindent abbahagyok....szívesebben elmenekülnék, h nekem nem lehet babám:(
Egy vetélés után kattantam rá a babára. Nagyon nagyon akartam. Mindennél jobban! 3 hónapig csak 2 naponta voltunk együtt, ovuteszt, stb. Nagyon ki voltam borulva, mikor megjött. Aztán decemberben meguntam a kötelezõ együttléteket, a hiába való reménykedést. Belefáradtam totál, feladtam. Aztán január 10-én + lett a teszt. :)
Köszi, hát eleinte kb. 3 hónapig úgy próbálkoztunk hogy kihagytunk egy napot elõtte, de úgy se sikerült. Igazából hamar feladtuk ezt a nagy odafigyelést és már együtt vagyunk amikor csak jól esik, azaz elég sûrûn...nincs ahhoz türelmünk, hogy most itt számolgassunk tovább meg figyelgessünk, anélkül is sikerülnie kellene...

38 éves kismamik, mennyi idő alatt sikerült a baba? Most döntöttük el a párommal, két hónapja probálkozunk még csak, de nagyon várom, ötleteket is szívessen fogadok a siker érdekében :-), barátcserjét már szedem

Legjobb válasz: Hát én csak 37 leszek januárban. De mi 4 hónapja próbálkozunk egy babával. Igaz,hogy Õ lesz a harmadik baba. Hát remélem,hogy hétvégére kiderül,hogy sikeres volt-e ez a hónap.A második babám most 11 hónapos Õ elsõre sikerült. Sajnos ugy látom a követzekõ egy kicsit várat magára.Sajnos ötleteket nem tudok adni de én is visszatérek ide hátha írnak valami okosat. Sok sikert azért neked is!

Hát én csak 37 leszek januárban. De mi 4 hónapja próbálkozunk egy babával. Igaz, hogy Õ lesz a harmadik baba. Hát remélem, hogy hétvégére kiderül, hogy sikeres volt-e ez a hónap.A második babám most 11 hónapos Õ elsõre sikerült. Sajnos ugy látom a követzekõ egy kicsit várat magára.Sajnos ötleteket nem tudok adni de én is visszatérek ide hátha írnak valami okosat. Sok sikert azért neked is!
Nekem 35 évesen a 3. hónapban sikerült az elsõ baba.Azt hittem tovább tart majd, mivel pajzsmirigyes vagyok, épp menni akartam kivizsgáltatni magam mikor sikerült-)Cickafark teát ittam amúgy, de szerintem bekevarta a ciklusomat és igy abba is hagytam.A következõ hónapban sikerült a baba.
A mázlisták táborában vagyok, elsõre.
A kérdező hozzászólása: Hát, köszi lányok a válaszokat, akkor így már értem, miért 6 hónap az átlag... Sokaknak sikerül elsõre-másodikra, legalább mégegyszer annyiunknak meg sokkal késõbb. :( Remélem egyszer én is leírhatom majd, hogy nekem hányadikra sikerült :)
12 sikertelen hónap után estem teherbe a lányommal :-)
bocs az offolásért (nekem ez a nyolcadik hónap és holnapra nem várom, tehát sajnos nem tudok válaszolni). azt vettem észre, hogy az ilyen kérdésekre válaszolók mind iszonyú mázlisták... miért van az, hogy a "kinek mikor sikerült?" kérdésre eltûnnek azok a kismamák, akik sokat vártak? pedig egy kis bíztatás nem ártana... tudni, hogy van, akiknél probléma nem volt, csak mondjuk 9-15 hónapot vártak, hogy megtörténjen a csoda.
második hónapban, pedig nekem is hátrahajló a méhem. drukkolok neked!
11 hónap után, a 12. hónapban estem teherbe.
Szia! Én egy évig vártam rá mire sikerült, de sajna missed ab lett a vége. Utána rá három hónapra ismét összejött, most 14 hetes kismama vagyok és szerencsére minden rendben van.
Szia! Az elsõ a második hónapban sikerült. A második a mínusz 6. hónapban, a tervezés elõtt fél évvel megfogant :) A méhem hátrahajló, a második esetben pedig szoptattam és spirálom is volt.
Nekünk mind két baba a gyógyszer abbahagyása utáni 3. hónapban sikerült.Csak Elevitet szedtem, és próbáltam több gyümölcsöt enni, többet inni. De nem serkentettem magam semmiféle homeopátiás bogyóval, sem teával, sem orvos nem adott hormont.
A kérdező hozzászólása: Ja, igen, úgy értem, hogy babát vár, vagy már van babája!(mindig olyanok írnak, akiknek x hónapja NEM sikerül) Gratulálok neked! :)
Szia hogy érted hogy tényleg sikerült? Ha annak veszed akkor 11 hetes vagyok és elsõre sikerült.:-))
A harmadik hónapban sikerült, pedig hátrahajló a méhem!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nekem sajna még nem sikerült, ez a 6. hónapom, jövõhét csütörtökre nem várom. Talán most összejött, bár nem érzek semmit, eddig mindig biztos voltam benne, h sikerült, aztán mégsem...
Szia! November ota nem védekeztünk, és tavaly júliusban sikerült. Ez 9 hónap. Utolsó két hónapban használtam ovú tesztet. Azóta megszületett a kislányom.
Elsõ védekezés nélküli együttlét után.Szerencsés vagyok:)
13 hónap után. Closty és bromocriptin segítségével
A kérdező hozzászólása: Ja, és nekem is hátrahajló a méhem, de ezek szerint ez semmit nem jelent, az azért megnyugtató! :) ) És gratulálok mindenkinek a babókhoz! :)

Volt olyan, akinek sikerült teherbe esnie, de több alkalommal is életképtelen volt a magzat, majd egyszer csak sikerült egy bébit kihordania, és világra hoznia?

Legjobb válasz: Ilyen esetet konkrétan nem ismerek, de olyat igen, nem is egyet, hogy a kismama elvetélt (volt, ahol volt már gyermek, volt, ahol még nem), de olyat is, hogy genetikai rendellenesség miatt a terhességet meg kellett szakítani az elsõ trimeszterben. :( (Itt konkrétan második baba lett volna.) Viszont úgy tudom, hogy végül mindenhol összejött a vágyott a baba. :)

Ilyen esetet konkrétan nem ismerek, de olyat igen, nem is egyet, hogy a kismama elvetélt (volt, ahol volt már gyermek, volt, ahol még nem), de olyat is, hogy genetikai rendellenesség miatt a terhességet meg kellett szakítani az elsõ trimeszterben. :( (Itt konkrétan második baba lett volna.) Viszont úgy tudom, hogy végül mindenhol összejött a vágyott a baba. :)
Nekem ket vetelesem volt (amikrol tudok) es most vegre sikerult a baba!:) 32 hetes leszek, tehat lassan szulok.:) Ja es PCOS mellett spontan fogant..:) Csodak mindig vannak!
Közvetlen ismerõsöm nincs, csak egy barátnõm ismerõse járt így, hogy kb 4vagy 5alkalommal vetélt el, de végül már 41évesen sikerült szülnie egy kislányt. Nemrég volt egy éves. :) Nála sajna nem tudom az indokokat.
A kérdező hozzászólása: Kedves második, és volt vmi praktika, amit követtél, vagy ami segített?
Anyukáméknak a 4. nekifutásra jöttem össze. Késõbb lett még egy hugom és több vetélés nem volt.
Egy volt kollèganöm esete, hogy ô lett az egyetlen gyermek. Ha jól emlkèkszem ô volt az 5. vagy 6. baba, ès csak ô maradt èletben. Vagy halva születtek a babàk vagy elvetèlt az anyukàja. Okot nem tudok.
Masodik vagyok.Az segitett hogy nem gorcsoltem ra.Addig mindenki azt mondta hogy ne eroltessem, de ugy veltem konnyen beszelnek...De abban a honapban mikor osszejott, vervetelekre jartam hogy kideruljon hogy mi a baj minden heten.Aztan egyszercsak szoltak hogy kimutattak az elozo hetibol hogy volt peteeresem.Hozzateszem gorbet is vezettem, de azon nem volt egyertelmu...Akkor mondtak hogy miutan megjon elkezdik a kezelest rajtam, kulonbozo gyogyszerekkel.Es vartuk hogy megjojjon...Nagyon felment a hom mikor meg kellett volna jonnie, es mivel volt egy rakas tesztem ezert gondoltam csinalok egyet, es rogton pozitiv lett, 0 nap kesesnel..:) Ja es elkezdtem akkor egy sulit is es munkat is kerestem.Szoval nem gorcsoltem a temara..:)
Most hanyadszor mentél? Másodszor?
Nem 10 ponttól lehet menni szóbelizni?
A kérdező hozzászólása: Most nézegetem a megoldásokat és bizom benne hogy legalább a 12 pontot összeszedtem
Ha jól rémlik, a megoldókulcsot már felrakták az Eduline-ra, szóval azt érdemes lenne nézegetni, hogy mire mennyi pontot adnak abban, stb. Jó tanács szokott lenni az érettségin, hogy legalább a feladathoz tartozó képletet írd fel, mert arra kell hogy adjanak legalább 1 pontot, és azért az is több, mint a 0 pont.
A kérdező hozzászólása: Mindenhez irtam csak azt nem tudom jo e az igaz hamis jo ha minden igaz meglátjuk 4 én
Nov. 04-én lehet majd megnézni az írásbeliket
Esetleg behívnak szóbelizni Nagyon nem ment?
A kérdező hozzászólása: Igen másodszor mentem
Azt a pár pontot csak össze bírod "vakarni", ami kell a ketteshez
Régen úgy volt, de akkor még 20% elég volt a 2-eshez, ezt a ponthatárt felemelték 25%-ra, elképzelhetõ, hogy ezzel arányosan a szóbeli minimumát is megemelték 12(, 5)%-ra.
Simán, csak úgy. Esetleg a Csiklódat izgasd.
A kérdező hozzászólása: nem értem.. egyszerûen nem sikerül még mindig.. :(
nem feltétlenül kell gyorsitani :) Nem ismerem az anatómiádat, nem tudom mekkora a csiklód, mennyire férsz hozzá. De lehet oldalról is, felülrõl izgatni. Ha rá tudod hajtani az egyik szeméremajkad felé, akkor az oldala felõl simán két ujjal egy viszonylag közepesen gyors ütemben érezni fogod, hogy mennyire jó vagy sem. Persze lehet, hogy neked nagyon gyors esik jól. Tapasztald ki, ha tudsz akár most is próbálkozz.
A kérdező hozzászólása: nem kell gyorsítani? mert én fokozatosan gyorsítottam, de abba kellett hagynom mert nem bírtam, elfáradt a kezem..
Az orgazmus? Nem kérdés, hogy érdemes :D Majd meglátod. Fogd össze a mutató és középsõ ujjadat (mintha jelentkeznél az iskolában) a mászi kezeddel nyisd szét a szeméremajkaidat, ezt a két ujjadat tedd rá a csiklódra, és körkörösen közepes ütemben kezd el dörzsölni. (az ujjaidat nyald meg, vagy nedvesits vizzel a kádban, ) ha kellemes, abba ne hagyd, csak tartasd az ütemet. Közben gondolj szexi dolgokra, szexre, pasikra, amire jólesik :) (de ne a sulira, vagy hasonlókra, csak szexi fantáziákra)
A kérdező hozzászólása: sok féle képpen csináltam mert fürdés közben voltam már a zuhanyrózsával is dörzsöltem, de semmi nem volt.. érdemes egyáltalán azt kivárni, , ?? úgy értem mennyire jó érzés?
Meg kell találnod a saját technikádat és pontodat is. És addig, amig el nem sülsz:) Tudod, a csiklódat, az ujjaiddal, fel/le vagy körkörösen
A kérdező hozzászólása: én már próbáltam és nagyon jó volt kicsit be is nedvesedtem, de nem tudtam elmenni.. lehet hogy nem voltam elég kitartó?? kb 10 vagy kevesebb percig csináltam..
Igen, kb. fél v. 1 perc alatt.
Én nagyon ritkán ujjazok. 20 alkalomból 1-szer. És mindig hosszasra akarom, hogy igazán jó legyen, így 10 perc min.
Maga a punci egy dolog, a kéjközpontod a csiklód. Azt izgasd :)
10 perc és kész..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!