Találatok a következő kifejezésre: Csak savas lehet (3 db)

Csak savas filccel lehet CD-re írni?

Legjobb válasz: Az alkoholos filcet javaslom, tübb színben és vastagságban lehet kapni, az gyönyörûen fog rá.

Az alkoholos filcet javaslom, tübb színben és vastagságban lehet kapni, az gyönyörûen fog rá.
Csak alkoholos filctollal, ahogy az elõzõ válaszoló is írta! És CSAK azzal, a többi cirka fél év alatt tönkreteszi a CD vagy DVD lemezt épp azért mert savas kémhatású a festék oldószere.
Nekem mûködött a grafit ceruza és a golyóstoll is ha a filcem kifogyott. De egyértelmûen elkoholost szerezz és abból se mindegy meiket. Én bizony vettem már olyat amivel ráírtam a lemezre és 10 perc múlva egy pókháló szerû repedezés volt a filc nyomai mentén. Annak édes büdös szaga van.
Én úgy tudom, hogy a puncinedv, amúgy is savas.
A kérdező hozzászólása: néha túl savas, erõs savanya illatú. Másképp nem tudom leírni. Folyásom nincs, nem viszketek.
menj el nõgyógyászhoz. a doki jobban tud segíteni
nõdoki vesz kenetet vagy ad hüvelyflóra helyreállítót
Lehet bakteriális fertõzés? A gombától viszket és büdös folyásod van. Próbálj hüvelyzuhanyt használni! Máskor nem ilyen? Amúgy ez mindig változik a menstruációdtól függõen. Akkor a legjobb, amikor a legtermékenyebb vagy. Akkor az íze is nagyon jó.
hajdu jozsi, szerintem a kérdés már nem aktuális, mert 2011. januári.
Herbaria uzletben.Ahol van hutoszekreny is!
De supermarketekben is, a sajtok kozeleben.
Nem tudom a választ a kérdéseidre, DE: - minek a befõttet megmosni? - a kérdéseidbõl úgy tûnik, próbálod követni a modern étkezési trendeket, ami önmagában nem baj, de fogadd meg a tanácsomat: nem kell mindent elhinni, amit a médiában mondanak/írnak, még akkor se, ha állítólagos szakemberek teszik ezt; inkább nézz utána a dolgoknak biológia könyvben, illetve egyéb tudományos, hiteles forrásokban (például minek kéne lúgosítani, savasítani és mit is jelent ez egyáltalán)
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a választ!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!