Találatok a következő kifejezésre: Csak polgári lenne, (4 db)

Csak polgári esküvőm lenne, lehet-e így koszorúslányom?

Jöv?re lesz az esküv?m.

Legjobb válasz: Szerintem simán. A te esküvõd, azt csinálsz amit akarsz, sõt én már olyat is láttam, hogy polgári esküvõ után eldobta a menyasszony a csokrot, szerintem azt templominál szokták, de már mindent lehet. Egyébként szerintem szoktak is lenni koszorúslányok polgári esküvõn is.

Szerintem simán. A te esküvõd, azt csinálsz amit akarsz, sõt én már olyat is láttam, hogy polgári esküvõ után eldobta a menyasszony a csokrot, szerintem azt templominál szokták, de már mindent lehet. Egyébként szerintem szoktak is lenni koszorúslányok polgári esküvõn is.
Ezek a dolgok leginkább a koszorúslányoknak nagy dolog, és a fényképeken mutata jól. ìgy nagyon jól néz ki ha fényképen pár csinos kis vagy nagylány all körül.
ha ez a vágyad, mindenképp legyen koszorúslányod. Láttam én már olyat, hogy polgári esküvõn a menyasszony hosszú fátylát egy kisfiú és egy kislány vitte mögötte. Édesek voltak :D
Persze hogy lehet.
Naná, sõt, a polgárit célszerû kicsit ünnepélyesre fogni.
Igen, sõt saját lányod is.
Persze, hogy lehet, semmi nem tilos. Van aki a polgárit veszi komolyabban, van aki mindkettõ, van akinek csak polgári van. Van ahol az a szokás, hogy a polgárit néhány nappal vagy héttel a templomi elõtt megtartják farmerben két tanúval, és az nem is számít esküvõnek, csak egy szükséges hivatalos aláírásnak.
Hogyne lehetne! :)

Válás kimondása után, mennyi idő míg újra lehet házasodni? Csak polgári esküvőm volt! Most is egyenlőre csak az lenne!

Legjobb válasz: AKár a következö napon is lehet, ha idöben elinditottad a házassággal járó ügyintézést.

AKár a következö napon is lehet, ha idöben elinditottad a házassággal járó ügyintézést.
Kutyaharapas szorivel?
akár már másnap lehet
00:44-es: "Kutyaharapas szorivel?" Látom, te is csak az orrod hegyéig látsz és nem ismered a jelenlegi helyzetet. Elöször is sok házaspár már évekkel a válás elinditása ELÖTT is külön él, de ami még ennél is lényegesebb, a legtöbb válóper évekit tart. Ha valaki két-három év válóper UTÁN akar újraházasodni, az egyáltalán nem elkapkodott lépés.
A hivatalos válás után akár 30 napra rá már újra házasodhatsz. 30 nap kell amikor intézitek az esküvõi dolgokat az önkornyzatnál
Ja és sok boldogságot. (ez lemaradt)
szerintem nem. nálunk a férjemnek volt ez a második esküvõje, és náluk is csak polgári volt az elsõ. mivel nekem meg az elsõ volt, normális lagzi volt, kikérõvel, menyasszonytánccal, mindennel együtt. sok boldogságot!
NEM
Szerintem nem! Ha neked ez a vágyad hogy egy normális esküvöd legyen akkor nem. Én úgy gondolom hogy egy esküvõ (akár hányadik) úgy esküvõ ha van kikérés és lagzi (amiben benne van a menyasszony tánc is.
a harmadik válaszoló a szánalmas! Ne foglalkozz vele! Legyen szép esküvõd:)
Tökmindegy, hogy csak polgári volt-e. Ha te nem érzed cikinek, akkor nem ciki. Én a magam részérõl inkább viccesnek tartom.
innen is látszik, h sokaknak csak egy maszkabál az esküvõ... szerintem meg szánalmas. kb. olyan, mintha anyukám kísérgetne enngem rockkoncenre, mert õ kihagyta az ilyesmit 20-on évesen...
A kérdező hozzászólása: Nagyon nagyon szépen köszönöm mindenkinek!!! A 3. tényleg szánalmas, vele nem foglalkozunk:-)) !! Köszönöm nektek!!:-))


Február 11. -én tartjuk csak a polgári eskűvőnket, és nem szeretnék hófehér ruhát bérelni, milyen ruha lenne jó sztetek erre az alkalomra?

19 éves,155 cm,55 kg vagyok,de addig még fogyózok is.Csakis a sz?k család lenne ott.Linkelhetnétek is,ha van kedvetek.

Legjobb válasz: Köszi :) Sok sikert az esküvõdhöz :) Ha gondolod írj privibe segítek neked ha szeretnél :) Én is 19 vagyok :)

Köszi :) Sok sikert az esküvõdhöz :) Ha gondolod írj privibe segítek neked ha szeretnél :) Én is 19 vagyok :)
Gyönyörû ruha !!!
Nekem is most volt az esküvõm 2 hete :) Nekem rózsaszínes lilás fehér volt a ruhám :) Mindenkinek nagyon tetszett :) http://3.bp.blogspot.com/-_a1TZ3oBUk4/TkTxOYHZcmI/AAAAAAAAAd..
De azért ruhát szeretnél? Mert pl lehet nadrágkosztüm, de akár szoknyás is, könnyû selymes anyagból, valami gyöngyházszínût képzelek. De bármi lehet, ami ünnepélyes, én pl barna(nadrág) és óarany(felsõ és bizsuk)színekben voltam, nálunk is csak szûk kör volt. De azért utólag visszagondolva jobb lett volna világosabb színekben lenni, de nem tudom, miért érzem így. Gyöngyház, vagy pasztellszínekkel nem tévedhetsz.
A kérdező hozzászólása: az elsõnek üzenem gyönyörû a ruhád, de nem szeretnék abroncsosat, majd a nyárira.Én is alkalmi ruhára gondoltam.Vagy vmilyen egybe részes ruhára.De köszönöm az eddigi válaszokat.
megkérdezhetem, miért lesz kettõ? nem izélés, csak mert én is ezen gondolkozom, és nekünk be van jelentve szeptemberre. :)
A kérdező hozzászólása: Sajnos a nagy eskûvõ elég húzós, viszont a võlegényem mamája komly beteg és szeretnénk ha velünk lenne, nem biztos, hogy a nagy dinom dánom lakodalom pont nyáron lenne, de februárban tartanánk a polgárit ami biztos.
Szia! Én kismama vagyok ezért nem is akartam nagy ruhát.Végül ennél döntöttem olcsó is szép is(az enyém ekrû szinû)és a pocakom is szép benne.Vettem hozzá bundás pelerint 4000ért.Van több féle belõlle és az Ázsiába vettem.:) Nekünk JAn 7én lesz a nagy nap szûk családi körben.Sok Boldogságot nektek!!! http://alkalmidivatruhazat.superwebaruhaz.hu/item/97181
A kérdező hozzászólása: köszönöm, viszont kívánom nektek is:) )))))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!