Találatok a következő kifejezésre: Csak nem lelki (70 db)

Csak nem lesz lelki sérült minden császármetszéssel született gyerek?

Várandósként sokat olvastam a szüléssel kapcsolatosan újságokban, interneten, szakkönyvekben stb. Mindenhol hangsúlyozzák, hogy milyen fontos (lenne) a természetes szülést folyamtában megélni, a minél korábbi b?rkontaktus a babával és mellretétel a jó anya gyerek kapcsolat érdekében. Most els? babámat várom, sajnos valószín?leg császárral kell szülnöm, s?t lehet, hogy altatásban gerincproblémám miatt. Lehet, hogy e miatt nem tudok majd jó kapcsolatot kialakítani a gyermekemmel?

Legjobb válasz: Véleményem szerint maga a születés minimális tényezõ a késõbbi baba mama kapcsolatban. Igaz én is természetes szülés párti vagyok, de nem kövezek meg senkit, akinek a természet nem adja meg ezt az örömöt, az már kevésbé tölt el jó érzéssel ha valaki csak úri hóbortból választja. Szerintem ugyan annyira fogod szeretni a babádat és ezt õ is érzi, és a szereteted át segíti mindenen. Nem hiszem, hogy minden császár baba lelki sérült lenne. Kicsit nehezebb lehet az elsõ pár napotok, lelkileg téged jobban megviselhet és ez már hatással lehet a babára, de ha ügyesen kezeled nem lehet baj. Ne tragédiának éld meg a császárt hanem a világ legszebb dolgaként, hisz csak így lehet babád. Sok sikert kívánok a babádhoz:)

Véleményem szerint maga a születés minimális tényezõ a késõbbi baba mama kapcsolatban. Igaz én is természetes szülés párti vagyok, de nem kövezek meg senkit, akinek a természet nem adja meg ezt az örömöt, az már kevésbé tölt el jó érzéssel ha valaki csak úri hóbortból választja. Szerintem ugyan annyira fogod szeretni a babádat és ezt õ is érzi, és a szereteted át segíti mindenen. Nem hiszem, hogy minden császár baba lelki sérült lenne. Kicsit nehezebb lehet az elsõ pár napotok, lelkileg téged jobban megviselhet és ez már hatással lehet a babára, de ha ügyesen kezeled nem lehet baj. Ne tragédiának éld meg a császárt hanem a világ legszebb dolgaként, hisz csak így lehet babád. Sok sikert kívánok a babádhoz:)
Igaza van az elõttem szólónak, csak azzal nem értek egyet, hogy minimális a születés. Egy ember életében a születés pillanata nagyon meghatározó, de az is igaz, hogy a szeretet mindenen átsegít, és mindennél fontosabb. Szerintem az is nagyon fontos, hogy a babádnál meglegyen a döntés. Az oké, hogy császárral muszáj szülnöd, de legalább kérd, hogy hadd induljon meg a szülés. Ne programozott legyen. Amúgy én több dokival is beszélnék a helyedben Hátha nem muszáj a császár.. Üdv
Bevallom én ennek még nem igazán olvastam utána, csak 9 hetes vagyok. De szerintem ne lovalld ebbe bele magad, mert amit az agyadba ültetsz, az meg is fog történni. Attól, hogy császárral szülsz, még tökéletes anya-gyerek viszony lehet nálatok is. Keresztlányom is császáros volt, az anyja nem tágult. És tökéletesen boldog, kiegyensúlyozott, szép, egészséges baba, és anya. Kívánom ne erre alapozd a baba jöttét, örülj neki és imádd. Hidd el, õ is imádni fog:-)
Én símán szültem, de nem tették rám a babát, ennek ellenére szuper a kapcsolatunk, naponta 10-szer elmondja hogy "szeretlek anya"! Most 5 éves. Semmi nem ezen múlik!
Ekkora baromságot! Én sajnos császárral szültem a kislányomat, mert nem tágultam, de elõtte 5 kemény órát vajúdtam. A mûtét után már csak felöltöztetve láttam, késõbb meg csak délután mikor a párom kihozta nekem. Semmi köze az anya- gyerek kapcsolathoz a császárnak. Majdnem minden nap elmondja hogy szeret, nagyon ragaszkodó, ölelget puszilgat. Teljesen jó és kiegyensúlyozott a kapcsolatunk. Már 5 éves nagylány.

Régota vagyunk együtt a barátommal. De az utobbi idöben . Nekem nem sikerült a csucsra jutnom:/ Sokat probálkozzunk, de igy sem megy. Nem gondolom, hogy vele lehet baj. Lehet, hogy lelki. csak nem tudom mi. Lenne ötletetek, hogy hogyan probálkozzunk?

Mit tegyünk?

Legjobb válasz: Nem tudom mit tegyetek de már eleve hogy rástresszelsz még úgyse fog menni.Jól írtad ennek lelki okai vannak mint nekem mi 5 éve vagyunk együtt és kb 3-szor értem el a csúcsra azon kívül hogy a szex amúgy fantasztikus.. és nem is kis ideig tart. Mint itt nálad is az lehet a bibi hogy valami nem enged feloldódni, az én esetemben tudom mi a tiedben pedig csak te tudhatod.

Nem tudom mit tegyetek de már eleve hogy rástresszelsz még úgyse fog menni.Jól írtad ennek lelki okai vannak mint nekem mi 5 éve vagyunk együtt és kb 3-szor értem el a csúcsra azon kívül hogy a szex amúgy fantasztikus.. és nem is kis ideig tart. Mint itt nálad is az lehet a bibi hogy valami nem enged feloldódni, az én esetemben tudom mi a tiedben pedig csak te tudhatod.
A kérdező hozzászólása: Értem, Én talán attol félek, hogy nem vagyok elég jó neki...viszont az elsö idöszakban nem volt semmi probléma...akor ment az egész dolog:/
Akkor érdemes megvizsgálnod magadban hogy hol jött fel benned ez az érzés, ne aggódj ezen nem hiszem hogy nem lennél jó neki hisz veled van :) Hidd el, fogadd el önmagad mert úgy vagy jó ahogy vagy és akkor minden rendben lesz.
A kérdező hozzászólása: Sok minden történt azota remélem orvosloni tudjuk a problémánkat..köszönöm a válaszokat!
nincs mit!
Szerintem, nem próbálkozni kelleni, hanem élvezni.
A kérdező hozzászólása: Mért te miközben sexelsz nem élvezed?Akor? miröl beszélünk?
Sokat segítene ha tudnám, hogy hány éves vagy. Illetve milyen régóta vagytok együtt a barátoddal. Így nehéz azért segíteni. Valószínûleg nem technikai segítség kell neked ha korábban ment minden rendben. Hanem csak fel kellene dobni a helyzeteket valamivel.
A kérdező hozzászólása: Nem unalmas a sexuális életünk...

A kislányom 7 éves volt szeptemberben. Kisebb-nagyobb rendszerességgel bepisil. Eddig csak éjszaka fordult elő, de ma érte mennem az iskolába emiatt. Rendezett családban élünk, úgy gondolom, nem lelki eredetű a gond. Ha szervi, hová forduljak?

Legjobb válasz: Szia! Persze, kérdezd meg a gyerekorvost, hová forduljatok, hogy biztos lehess benne, nem szervi eredetû-e a probléma. (Szerintem az éjszakai bepisilés – enuresis nocturna – független a nappalitól.) Másrészt viszont, ha jól értem, eddig csak éjszaka voltak ilyen gondok, nappal nem. Az rendben, hogy rendezett családban éltek, de arra nem gondoltál, hogy esetleg az iskolában nem stimmel valami? Ismerek olyan gyereket, aki 3.-os volt, mikor elkezdett bepisilni az iskolai stressz miatt… (kiderült, hogy igen hülyék a tanítónõi, így gyorsan iskolát váltottak, és megszûnt a bepisilés is). Nem azt mondom, hogy nálatok is ez van, de akár az is lehet, hogy mondjuk nem mert szólni a lányod, hogy ki kell mennie… egy hétévesnek elég annyi, ha azt mondják, hogy „mindenki maradjon nyugton”, és ebbõl simán azt hiheti, hogy nem szabad jelentkezni, hogy pisilnie kell (ilyet is hallottam már, és halkan jegyzem meg, megint csak nem a gyerek hibája). Szeintem próbáld meg kideríteni (ha még nem tetted), hogy pontosan hogyan történt a baleset!

Szia! Persze, kérdezd meg a gyerekorvost, hová forduljatok, hogy biztos lehess benne, nem szervi eredetû-e a probléma. (Szerintem az éjszakai bepisilés – enuresis nocturna – független a nappalitól.) Másrészt viszont, ha jól értem, eddig csak éjszaka voltak ilyen gondok, nappal nem. Az rendben, hogy rendezett családban éltek, de arra nem gondoltál, hogy esetleg az iskolában nem stimmel valami? Ismerek olyan gyereket, aki 3.-os volt, mikor elkezdett bepisilni az iskolai stressz miatt… (kiderült, hogy igen hülyék a tanítónõi, így gyorsan iskolát váltottak, és megszûnt a bepisilés is). Nem azt mondom, hogy nálatok is ez van, de akár az is lehet, hogy mondjuk nem mert szólni a lányod, hogy ki kell mennie… egy hétévesnek elég annyi, ha azt mondják, hogy „mindenki maradjon nyugton”, és ebbõl simán azt hiheti, hogy nem szabad jelentkezni, hogy pisilnie kell (ilyet is hallottam már, és halkan jegyzem meg, megint csak nem a gyerek hibája). Szeintem próbáld meg kideríteni (ha még nem tetted), hogy pontosan hogyan történt a baleset!
Szerintem a gyermekorvos elmondja majd a lehetõségeket. Ha nem lelki eredetû a probléma, akkor urológiára kell mennetek.
Mihamarabb fordulj a gyermekorvoshoz, õ fog tovább küldni titeket. Urulógus, uh, labor... Ha semmi szervi baj nincs, akkor meg gyermek pszichológus.
Én így nõttem fel, szervi oka volt, ami csak nagyon sokára, 13-14 éves koromban derült ki. De azóta már sokat fejlõdött a diagnosztika. Szerintem elsõ körben mindenképpen gyermek urológusnál próbálkozzatok, hogy a szervi eredetû gondokat kizárhassák.
próbálgasd ezt vele : menj vele pisilni és kérd meg h pisilés közben 1 pillanatra hagyja abba majd folyt.köv és ezt az idõt növeld vele nekem anno ugyan ilyen problémán volt urológia pszichológia negatív volt egyszerûen nem figyeltem rá ezzel tanítottak meg odafigyelni h pisilni kell hátha csak ennyi a baj h túl sok az új dolog és erre már nem figyel tudod oviban sokszor kérdik küldik õket pisilni suliban nincs ilyen

A Biblia hol allitja EGYERTELMUEN, hogy a bun a testi halal okozoja is, nem csak a leleke?

Az allatok miert halnak meg az ember buneiert?

Legjobb válasz: Sehol. Ilyen hülyeséget, mint amit most kitaláltatok, nem ír. Elsõnek: nem szokott senki hebegni-habogni, egyszerûen nem értitek amit írunk, mert be vagytok szûkülve agyilag. Nem tudtok kitörni a kis világotokból, amiben önmagatok van egyedül a középpontban és emiatt az egoizmus miatt nem jut el hozzátok a mondanivaló. Errõl nem mi tehetünk. A Biblia pedig csak annak hülyeség, aki nem érti. Errõl sem mi tehetünk. A kérdés pedig értelmetlen. Látszik, hogy fogalmad sincs az egészrõl.

Sehol. Ilyen hülyeséget, mint amit most kitaláltatok, nem ír. Elsõnek: nem szokott senki hebegni-habogni, egyszerûen nem értitek amit írunk, mert be vagytok szûkülve agyilag. Nem tudtok kitörni a kis világotokból, amiben önmagatok van egyedül a középpontban és emiatt az egoizmus miatt nem jut el hozzátok a mondanivaló. Errõl nem mi tehetünk. A Biblia pedig csak annak hülyeség, aki nem érti. Errõl sem mi tehetünk. A kérdés pedig értelmetlen. Látszik, hogy fogalmad sincs az egészrõl.
Igen, ezt egyszer feltettem egy bizonyos vallású embereknek, hát hebegés habogás után megszántam õket.Nem faggattam errõl utána már. A kérdés viszont nagyon jó!
Ez a tekintélyi rendrõl is szól. Mert Isten a teremtett világot az ember uralma alá helyezte, vagyis a látható világnak az embert tette Istenévé, de amikor az ember elbukott, akkor a világ és minden ami benne van, a föld, a növények és az állatok is átok és pusztulás alá kerültek.
"De ami a jó és a rossz tudásának fáját illeti, ARRÓL NE EGYÉL, mert azon a napon, amelyen eszel róla, BIZONY MEGHALSZ" Sokkal valószínûbb , hogy a szellemük halt meg, különben értelmét vesztené az "Egy ember által jött be a bûn, és a bûn által a halál" ige Hogyan jöhetett be Ádám által a halál ha már elõtte évmilliárdokkal is meghaltak állatok? Nem mondja az ige, hogy csak az emberi halál jött be Ádámmal. Továbbá:Róma 8, 21: Azzal a reménységgel, hogy maga a teremtett világ is megszabadul a rothadandóság rabságától az Isten fiai dicsõségének szabadságára. 22. Mert tudjuk, hogy az egész teremtett világ egyetemben fohászkodik és nyög mind idáig. Az állatok halála magában foglalja a rothandóságot.Hogy teremthette volna direkt ilyenre Isten a világot, amikor nyilvánvaló az említett igébõl, hogy ez szenvedés, rossz. A teremtéskor pedig "igen jónak" nevezte alkotását.
A kérdező hozzászólása: Tehat akkor a Biblia szerint az allatok a bunbeeses elott is meghaltak?
Róm 7:5 Mert mikor a testben voltunk, a bûnök indulatai a törvény által dolgoztak a mi tagjainkban, hogy gyümölcsözzenek a halálnak; Róm 7:22 Mert gyönyörködöm az Isten törvényében a belsõ ember szerint; Róm 7:23 De látok egy másik törvényt az én tagjaimban, mely ellenkezik az elmém törvényével, és engem rabul ad a bûn törvényének, mely van az én tagjaimban. Róm 7:24 Óh én nyomorult ember! Kicsoda szabadít meg engem e halálnak testébõl? Róm 7:25 Hálát adok Istennek a mi Urunk Jézus Krisztus által. Azért jóllehet én az elmémmel az Isten törvényének, de testemmel a bûn törvényének szolgálok.
Ezzel csak az a baj, hogy Ádám és Éva nem létezett.
Én már olyan verziót is hallottam, hogy a halál egy személy (persze nem ember). Tehát mondhatjuk azt, hogy rászabadították a világra. Hangsúlyzom nekem nincs véleményem ezzel kapcsolatban. (ami meg lenne alapozva a Biblia alapján)
A kérdező hozzászólása: #9:Azt akarod mondani, hogy a keresztenyseg azt tanitja, hogy a Foldon a bunbeeses elott is volt halal?
Ilyet sehol nem ír, de ilyet nem is tanít a kereszténység. Szóval vagy valaki hülyeséget magyarázott neked Kérdezõ, vagy te értettél félre valamit.
"Ha evolúció történt többmilliárd év alatt, akkor a halál már azelõtt elterjedt, hogy az ember létrejött. De ha a halál megelõzte az embert, és nem Ádám bûnének következménye volt, akkor a bûn képzelgés. Ha viszont a bûn képzelgés, akkor nincs szükségünk Megváltóra. Ezeken úgy gondolom érdemes azért elgondolkodni. Üdv. Péter"
"Orcád verítékével egyed a te kenyeredet, míglen visszatérsz a földbe, mert abból vétettél: mert por vagy te s ismét porrá leszesz."
"be vagytok szûkülve agyilag" Vicces, hogy ezt te írod.
A kérdező hozzászólása: Karbonat:tisztaban vagyok vele. En a Biblia allaspontjara vagyok kivancsi...
Az állatok azért halnak meg, mert a fajfenntartáshoz hozzátartozik, hogy helyet biztosíts az utódoknak.Ha nem halnának meg, idõ kérdése lenne, hogy mikor halnának ki a túlszaporodás miatt. ez volt a baj az elsõ prokariótákkal is.Nem volt természetes haláluk, így ki is haltak rövid idõn belül. Azt viszont nem tudom, hogy errõl mit mond a Biblia.
Préd 9:5: „az élõk tudják, hogy meghalnak, de a halottak semmit sem tudnak.” Zsolt 146:4: „Kimegy a szelleme, és õ visszatér földjébe, azon a napon elvesznek gondolatai [„tervei”, Kár., ÚRB, KNB; „szándékai”, IMIT].”

Miért nem indulok be? Pedig akarom csak nem tudok felizgulni! Lehet ez a lelki gondok miatt is?

Legjobb válasz: hát ha tényleg olyan gondjaid vannak akkor lehet hogy tényleg azért nem..vagy csak nem akarod tényleg, és azért ...kitudja?!!!

hát ha tényleg olyan gondjaid vannak akkor lehet hogy tényleg azért nem..vagy csak nem akarod tényleg, és azért ...kitudja?!!!

Mit tegyek ha semmiben nem lelem örömömet, pedig még csak 20 éves vagyok?

Valamikor 17-18 évesen teljesen elveszítettem az identitásomat az életben, és azóta csak úgy el vagyok mint a sült hal. Nem igazán lelem semmiben örömömet amit csinálok. Egyszerûen nem tudom hogy tudnék változtatni ezen. Annyira nyomasztó...

Legjobb válasz: Próbáld meg megkeresni azt a dolgot, ami boldoggá tesz: Pl család/barát-barátnõ, karrier, sport, tanulás, olvasás, keresztrejtvény fejtés, utazás, bármi.. Csak NE STAGNÁLJ! Ne gondolkodj, hanem cselekedj! Próbáld ki azokat a dolgokat, amelyek felkeltik érdeklõdésed, vagy már rég ki akartál próbálni. Gyûjtsd össze álmaid, és kezd el a megvalósítását.. ;) Sok sikert kívánok neked abban, hogy találd meg az utad!

Próbáld meg megkeresni azt a dolgot, ami boldoggá tesz: Pl család/barát-barátnõ, karrier, sport, tanulás, olvasás, keresztrejtvény fejtés, utazás, bármi.. Csak NE STAGNÁLJ! Ne gondolkodj, hanem cselekedj! Próbáld ki azokat a dolgokat, amelyek felkeltik érdeklõdésed, vagy már rég ki akartál próbálni. Gyûjtsd össze álmaid, és kezd el a megvalósítását.. ;) Sok sikert kívánok neked abban, hogy találd meg az utad!
ez csak urban legend...linket kérünk utána lenyomozzuk :D
Csak a lelket öntik bele!Tapasztalat sajnos...
én szívesen megismerném és megismerem, ha elküldi az msn címét (és fel is jön msn-re) :D L/18
nagy baromság, az interneten amúgy sincsenek lányok :D nem tudtad???
Én ha ilyet írnék valakinek, azt komolyan gondolnám. Aztán ha megérdemli, meg úgy viszonyul hozzám (hûséges, foglalkozik velem, mindig érdeklõdik a dolgaim iránt) akkor akármi lehet. Meg persze ha tetszik.:)
"nagy baromság, az interneten amúgy sincsenek lányok :D nem tudtad???" Ezt meg hogy érted?!Ez komoly?!
mivan ? :D
Mi az a pocos?
Láttál egy kutyát, amit nem ismersz fel fajtára? Mekkora volt méretre? Mint egy westie, vagy mint egy labrador? Milyen jellegû volt? Terrieres vagy juszászkutyás, vagy milyen? Mi az a pocos? :D
pocos?? az mi?? kistestû vagy nagy volt? kölyök netán vagy már felnõtt?
A kérdező hozzászólása: Pocos mármint olyan kicsi, amely patkányt fog de lehet Magyarországon nem úgy ismerik. Kicsi fajta nem nõ meg, hosszú az orra és barna meg a mancsa is de amugy fekete és a füle olyan lelógó.
nem igazán tudok fekete barna orrú kutyáról :/ Nézz utánna a különbözõbb terriereknek ha patkányfogó akkor ott lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszi megvan :) Hát a tacskó az.(kedvencem)
Kocsog allat!!!
Perverz dög!
:D mindenki másra gerjed attól még nem perverz lehet ti éppen a [email protected] szexet kedvelitek az aztán az igazán hányinger keltõ például egyáltalán nem perverz amiért neki ez éppen tetszik... gondolom a kérdezõ azt a fajta pornót élvezi, miután a másik fél rágerjed az erõszakoskodóra ... szerintem írd be így ahogy leírtad, hátha kiad valamit, vagy angolul ....
Belladonna: Manhandled-ben van olyan jelenet, nekem nagyon bejön :P
Ez a BDSM vagy a szado-mazo téma. Érdemes így keresni:)
Gyilok:-)) Merengj el a 8mm címû kitûnõ filmen. Masina munkálkodásának eredményét is megláthatod directed by Dino Velvet:-)
youtube-on fent van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, én csak a szinkronosat találtam, ha a pontos címet megirod megköszönöm.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!