Találatok a következő kifejezésre: Csak nekem jön be a freemail (1 db)

Csak nekem nem jön be a freemail vagy másnak sem?

Egész nap nem tudom használni. Tudni szeretném hogy az én gépemben van-e a hiba.

Legjobb válasz: Nálam mûködik.

Nálam mûködik.
A freemail sajnos gyakran csinálja ezt! Én inkább csináltam egy másik címet, azt pedig töröltettem!
egy nagy rakás szerencsétlenség újabban a freemail. Semmire sem tudom használni, még megszüntetni sem tudtam mert állandóan kiakadt vagy kérte a jelszavamat amire meg kiírta hogy nem megfelelõ:-)))))) Én is csináltam egy másikat, gmail.com-ast az tök szuper!!!!
Néha tényleg béna. a jó benne az, hogy egyszerû de a múltkor kitolt velem. Óriás levelet akartam küldeni, de amikor megnéztem elõször, kiírta, hogy lejárt, vagy a feltöltõ letörölte. Fontos lett volna... csak 20 percet õrjöngtem.... :S
nekem sem jön be, "a lap nem megjeleníthetõ" folyton ezt dobja ki.jó lene belépni, mert azért meg kéne nézni a leveleimet.
nekem bejön


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Olyan VPS szolgáltatót keresek ahol lehet igényelni, EDSMS-t tudtok ilyent?

Viszonylag olcsó,de minőségire lenne szükségem!

0

A Facebook-on hogy tudnám elérni azt, hogy az egyik sporttal foglalkozó portál ne zúdítsa rám számolatlanul a megosztásait?

Facebook,megosztás

2

Mi történt? Hogy csinálhatom vissza?

a suliban saját felhasználóm van, mint minden más diáknak is, így szoktam belépni. újra lett telepítve a rendszer, és le kellett újra szednem a chrome-ot. játszottam, ez-az, majd beléptem a gmail-es fiókomba, ami beléptetett a google-ba, ami beléptetett a chrome-ba, és előjött hirtelen az összes otthon elmentett könyvjelző, meg jelszó? próbálkoztam a suliban kilépéssel, újra letöltéssel, mindennel, amit józan paraszti ésszel próbál az ember... mit tehetnék még?

1

Az internet előfizetésemmel korlátozott mennyiséget tudok letölteni. Ilyenkor a videóhívás is letöltésnek számít?

1

Miért akadozik a hang?

Elindítok egy zenét youtube-n és ha másik ablakba megyek vagy közbe nézek egy másik honlapot és görgetek lefelé megakad a zene. Mi lehet a gond ? Hogy tudnám megoldani ? Válaszokat előre köszi.

4

Tegnap óta lelassult a gépem, szinte alig tudok oldalakra belépni, mi a teendő, hogy felgyorsítsam az oldal betöltést?

2

HOgyan lehet a könyvjelzőket egymás alá rendezni, nekem most egymás mellett van, és benne a főcimsorban?

3

A google plusszt hogyan lehet eltüntetni véglegesen?

Már mindent az köt össze. A youtube-on is úgy tudok kommenteket írni, ha előtte megadom a jelszavamat, (vagyis ha belépek a google plusszba). Anélkül nem enged írni, nem úgy, mint amikor még nem volt a google plussz.

6

Hálózat próbléma. Felléphet ez a hiba 2 különböző jelszó esetén?

Sziasztok!

1

Melyik az a weboldal ahova tudok iosről és androidról videót feltölteni? És felhő alapon működik, és csak én láthassam, szval nem youtube.

Most flickr-t használok, de sajnos oda ios-ről nem tudok videot feltolteni.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!