Találatok a következő kifejezésre: Csak nekem jön be a freemail (1 db)

Csak nekem nem jön be a freemail vagy másnak sem?

Egész nap nem tudom használni. Tudni szeretném hogy az én gépemben van-e a hiba.

Legjobb válasz: Nálam mûködik.

Nálam mûködik.
A freemail sajnos gyakran csinálja ezt! Én inkább csináltam egy másik címet, azt pedig töröltettem!
egy nagy rakás szerencsétlenség újabban a freemail. Semmire sem tudom használni, még megszüntetni sem tudtam mert állandóan kiakadt vagy kérte a jelszavamat amire meg kiírta hogy nem megfelelõ:-)))))) Én is csináltam egy másikat, gmail.com-ast az tök szuper!!!!
Néha tényleg béna. a jó benne az, hogy egyszerû de a múltkor kitolt velem. Óriás levelet akartam küldeni, de amikor megnéztem elõször, kiírta, hogy lejárt, vagy a feltöltõ letörölte. Fontos lett volna... csak 20 percet õrjöngtem.... :S
nekem sem jön be, "a lap nem megjeleníthetõ" folyton ezt dobja ki.jó lene belépni, mert azért meg kéne nézni a leveleimet.
nekem bejön


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Létezik olyan gameplay feltöltő, aki lány?

és persze magyar

0

Utorrent pontos beállítása. A haladó pontban mit írjak át, hogy a lemez ne legyen túlterhelt? Valaki egy bővebb leírást adna, hogy milyen beállításoknál legyen pipa, mi legyen engedélyezett? 6 mb/s-al töltök. A gépemben 3 giga ram van.

0

Nem enged tumblr-ra registrálni?

Nem tudok regisztráni Nem tudom mi a baj Első sorba megadom a gmailom második sorba a jelszavam harmadik sorba meg a elendő címem És rákkattintok a sing upra de semmi Mi lehet a baj?

1

Youtube-on nem érzékeli a kattintást?

Másik videóra át tudok kapcsolni és el is indítja de a videón belül semmit nem érzékel. Nem tudom megállítani, pörgetni, hangosítani, felbontást állítani semmit.

0

IP Cím lekérés?

Nincs valami olyan oldal amit megnyitva elküldi a kívánt email címre az IP címet??
pl: elküldök valakinek egy linket ami elküldi nekem az ő IP címét ? vagy valami program amivel megoldható hogy megtudjam valaki IP címét ?

4

Minden levelem duplán jön be a levelezőprogramomba (Incredimail). Van-e ennek köze ahhoz, hogy a gmail-t normálisan is használom, és telefonon is (android), és hol lehet az egyiket törölni?

2-szeresen jönnek a gmail leveleim a fix "külső" postaládámba

0

Feltöltöttem egy játékot az ncore-ra leellenőrizte utorrent és elkezdi újra lefele tölteni miért van?

0

Mivan a youtubeal?

2

Szeretnék segítséget kérni a szerveren van egy olyan bug hogy a paladin amikor a trainer-nél kitanulja a Plate cuccokat beadja a spell-t minden, de nem tud felvenni cuccot mert azt írja ki hogy tanuld ki közbe már ki van tanulva?

Valaki tud segíteni ezt hol és hogyan tudom kijavítani?

1

Hogyan lehetne a You Tube-on visszaállítani a letöltés lehetőséget?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!