Találatok a következő kifejezésre: Csak nekem ilyen (617 db)

Miért csinálja azt a facebook-om hogy amikor megjelenik egy érteítés 'valaki hozzászólt a bejegyzéshez' és amikor meg nézem nincs oda írva semmi csak kb.5-10 perc múlva jelenik meg. És ez van már 3-4 napja. Miért van ez? Csak nekem ilyen?

Legjobb válasz: Nem csak neked ilyen, a facebook mostanában elég sokat [email protected] Nekem pl.:olyan emberek vannak fent chat-en akikrõl tudom, hogy nincs fent mert mondjuk ott ül mellette., De fordítva is volt már hogy vártam hogy valaki feljöjjön és már órák óta õ is engem várt és nekem nem jelezte ki õ fent van meg neki se azt hogy én fent vagyok... Na mind1 vannak mostanában fura dolgok.... ne aggódj nem vagy egyedül a problémáiddal

Nem csak neked ilyen, a facebook mostanában elég sokat [email protected] Nekem pl.:olyan emberek vannak fent chat-en akikrõl tudom, hogy nincs fent mert mondjuk ott ül mellette., De fordítva is volt már hogy vártam hogy valaki feljöjjön és már órák óta õ is engem várt és nekem nem jelezte ki õ fent van meg neki se azt hogy én fent vagyok... Na mind1 vannak mostanában fura dolgok.... ne aggódj nem vagy egyedül a problémáiddal

2 évesek anyukái, csak nekem ilyen nehéz?

Egész nap beszél, egy pici csönd sincsen és sajnos a felét nem is értem akárhogy szeretném egyszer?en érthetetlen. Emellett egész nap sírás, nyüszögés, mindent egyedül akar de szinte semmi nem sikerül ezért megy az ordítás, mindennek az ellenkez?jét szeretné csinálni annak amit mi szeretnénk hogy csináljon... ma valahogy teljesen lefáradtam, és úgy érzem nincs értelme a türelemnek, er?feszítéseinknek hogy nagyon szeretve de szabályok mellett sokat játszva neveljük mert így is mostanában minden a feje tetejére állt...

Legjobb válasz: Hát ez ilyen sajnos:) Nekem a 4 gyerekem most két éves, és most már biztosan tudom, hogy ez a legmacerásabb idõszak. Valahogy úgy érzem, az akarata jobban fejlõdik ebben az idõszakban, mint az esze. Mégis muszáj türelmesnek lenni. Ez az idõszak neki is nehéz. Gondolj bele: nehezen tudja megértetni magát, igyekszik önálló lenni, de még nem megy neki igazán. Ilyenkor a legkönnyebb elrontani a köztetek levõ kapcsolatot (a másik a kamaszkor kezdete). Én a jó pillanatokba szoktam kapaszkodni, egy édes mosolyba, jópofa beszólásba. Vagy visszaemlékszem, milyen édes baba volt, és az a csöppség most is ott van elbújva a kis hisztizsákban. Kitartás, nem tart túl sokáig ez az idõszak!

Hát ez ilyen sajnos:) Nekem a 4 gyerekem most két éves, és most már biztosan tudom, hogy ez a legmacerásabb idõszak. Valahogy úgy érzem, az akarata jobban fejlõdik ebben az idõszakban, mint az esze. Mégis muszáj türelmesnek lenni. Ez az idõszak neki is nehéz. Gondolj bele: nehezen tudja megértetni magát, igyekszik önálló lenni, de még nem megy neki igazán. Ilyenkor a legkönnyebb elrontani a köztetek levõ kapcsolatot (a másik a kamaszkor kezdete). Én a jó pillanatokba szoktam kapaszkodni, egy édes mosolyba, jópofa beszólásba. Vagy visszaemlékszem, milyen édes baba volt, és az a csöppség most is ott van elbújva a kis hisztizsákban. Kitartás, nem tart túl sokáig ez az idõszak!
Szia! Holnap reggel szívesen írok neked, de most rohannom kell. Jó éjszakát!
Igen, ez ilyen korszak. Hamarosan sokkal jobb lesz, ügyesedik, okosodik, beszélni is megtanul lassan. Kitartás, próbálj meg egy kicsit pihenni. 3 gyerekes anyuka
Nekem egy 27 hónapos és egy 1 hónapos gyerekem van. Gondolhatod..... De lehet bírni, abszolút.
Hát igencsak nehéz.A lányom már mindent mond, és így is egy kicsit nehezek a napjaink.Fõleg, mert veszélyeztetett kismama is vagyok. Próbálom nagy türelemmel nevelni.Egy kicsit akkor szakad nálam el a cérna, amikor egy órája a gesztenyefa alatt gyûjtöget, pedig mennünk kéne.A nap nagy részében kint vagyunk, hogy lefárasszam.Sokat gyurmázunk, zsírkrétázunk stb. Sokszor azt akarja, hogy az legyen amit õ kitalált.Hát nem.Egyszerûen megy a büntibe, vagy ha nem itthon vagyunk megfogom a kezét és vezetem oda, ahova én akarom.Van egy kis nyüszögés, aztán fél perc múlva abbahagyja.Persze mindezt csak akkor, ha szép magyarázattal nem megyek semmire. Remélem lesz eredménye a szigoromnak, mert ha nem, falnak megyek egy idõ múlva az tuti.A mama szerint enyhébben kellene fognom.Na persze.Aztán késõbb a fejemre nõ a kisasszony. Kitartást és sok erõt!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat... Kdves : A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 19:17 Hogy érted hogy ilyenkor lehet elrontani a köztünk lévõ kapcsolatot? mivel? kifejtenéd?
nem csak neked nehéz, bár az én fiam folyékonyan és érthetõen beszél, így mindent értek, de le tud fárasztani agyilag
nyugi kedves mi már 4 en vagyunk túl!!!!!XD
ez átmeneti, el fog múlni.az én fiam is egész nap beszél, tegnap este fél 9-kor már kértem 1 percre maradjon már csendben.a nyávogás, nyafogás is a kor jellemzõi, meg a hiszti.legyenek határok, amit nem szabd azt nyávogással se szabad.ha ordít, had ordítson, meg fogja tanulni, hogy igy nem old meg semmit.nehéz idõszak.azt írom, hogy türelem, kitartás, nos ez a legnehezebb igy én ebben az idõben kezdtem el a magne b6-ot ami iszonyat sokat segített, amikor alszik feküdj le te is, pihenj, legyen csend körülötted, este ha elaludt feküdj be egy kád meleg vízbe ha csak 5 percre is, el lazít.és gondolj arra hogy milyen édes, mennyi öröm van vele, mert van, és gondolj arra hogy ez csak átmeneti.
19:18 as vagyok én nem értem , hogy mit lehet ebben az idõben el rontani a kapcsolaton? akár mi is van a felnõt a domináns és nem a gyerek ezt tartsd be és nem lehet el rontani semmit!!! 4 gyermekes apuka!!!!!

Megengedik a szüleid, hogy ott aludj a barátodnál esetleg fordítva? Vagy csak nekem ilyen szigorúak a szüleim? L/20

Legjobb válasz: én 16 vagyok mondjuk mindössze, de nekem sem engedik se azt, hogy én aludjak ott, se azt, hogy õ itt. de ugyanez van, ha osztálytársam, vagy barátnõm kerül szóba, egyszerûen nem engedik. a baráti körömben senkinek nincsen ilyen jellegû problémája. szerintem még 20 évesen is ez lesz. és igen, nekünk is ez a szöveg megy, hogy amíg velük élek, azt kell tennem, amit õk mondanak.

16 éves vagyok, a barátom 21. Fél éve vagyunk együtt. Megengedik, hogy nála aludjak, és azt is hogy õ nálunk. Annyi feltételt szabtak, hogy tanuljak rendesen, és mindig tudják meddig maradok nála. Nyaralni is elengedtek vele egy hétre, mert tudták, hogy tud rám vigyázni. Bár nekem szerencsém van, mert fiatalok a szüleim, és sok olyan dolgot megengednek, amit másnak nem. Ennek ellenére nem lettem drogos, k*rva, vagy bármi más és rendesen tanulok is, mert csak ennyit kérnek cserébe.
Szia! A kérdést akár én is kiírhattam volna pár hónapja... Szintén 20 éves lány vagyok, 1, 5 éves párkapcsolattal. Anyukámmal élek, aki egészen pár hónappal ezelõttig merevgörcsöt kapott a gondolattól is, hogy egymásnál aludjunk a párommal. Mondta a szokásos "Amíg az én kenyeremet eszed..." kezdetû klasszikust milliószor. Nálunk az oldotta meg a helyzetet, hogy a barátom átjött néhányszor, elõször délutánonként. Ilyenkor segített a ház körül, anyukám megismerte jobban, és már nem érzi úgy, hogy õ a "sátán" :) . A másik sarkalatos pont nálunk is a fogamzásgátlás volt; miután errõl is õszintén elbeszélgettünk, megenyhült és most már bármikor aludhatunk egymásnál. Szóval azt javaslom neked is, hogy ismertesd meg a szüleiddel a párodat és legyél hozzájuk õszinte! Ne add fel, ha eleinte hajthatatlannak tûnnek; csak lépésrõl lépésre haladj és semmiképp ne hisztizz vagy viselkedj (pl. dühkitörés, elköltözés) gyerekesen ebben a kérdésben, mert azzal csak az ellenkezõ hatást éred el. Türelem és kitartás!!
én 16 vagyok mondjuk mindössze, de nekem sem engedik se azt, hogy én aludjak ott, se azt, hogy õ itt. de ugyanez van, ha osztálytársam, vagy barátnõm kerül szóba, egyszerûen nem engedik. a baráti körömben senkinek nincsen ilyen jellegû problémája. szerintem még 20 évesen is ez lesz. és igen, nekünk is ez a szöveg megy, hogy amíg velük élek, azt kell tennem, amit õk mondanak.
próbáld meg megszerettetni a barátodat a szüleiddel.ha megbíznak benne és érzik hogy komoly akkor engedni fognak:)
Én 40 éves vagyok van egy 18 éves lányom, nekem 21 évesen anyám azt nem engedte meg hogy meglátogassam a barátomat mikor katona volt/ más városban / de a mai világban én már ugy gondolom nem igy kell csinálni, szenvedtem én épp eleget, de ne értsétek félre, lányomnak is voltak barátai, volt olyan aki 2-3 honapig tartott nem aludhatott ott, most 4 honapja van egy srác akiben látom én is hogy szertei, meg viszont, / nem biztos hogy ez a " nagy Ö " / de megengedem hogy ott aludjon, , ismerem öket szüleit is, meg a lányom most nagyon szerelmes, mit tudok tenni, egy feltétel volt !!!! Nögyogyászat elötte és gyogyszer felirás, hát ennyi, meg bizalom mindkettönk részéröl, oda-vissza
Én 14 éves vagyok és 1éve vagyunk együtt a barátommal. Mi 1szer aludtunk együtt!
20 évesen már nem lenne szabad hagynod a szüleidet, hogy ennyire befolyásoljanak. Felnõtt nõ vagy, azt csinálsz amit akarsz.
Szerintem meg ha az ember a szüleinél lakik, nem tehet azt amit akar!Én 22 éves koromig laktam velük, de soha nem mentem el otthonról úgy, hogy nem tudták hol vagyok.Elengedtek bárhova, mindíg megkérdeztem õket.
Te meg mond nekik szépenm, hogy nem muszály velük laknod, ha ezt akarják, akkor akár dobbanthatsz is...
Nekem elõszõr nemnagyon , aztán igen, aztán megint nem engedték meg.... Ki érti a szülõket?????? 18L
Huu.Én 21 vagyok, és jövö héten megyek férjhez, a baba is utban van. Igaz én 18 évesen elhagytam a szülöi hàzat, ellàttam önmagamat. Bàrhogy is, ha belegondolnék, hogy ma is a szüleimnél élnék, nem birnàm ki az efféle tiltàsokat. Vagy megmondom hogy hovà megyek, és engedjenek, vagy talpra àllok, és magam életét élem egy albérletben. Lehet önzö a vàlaszom, de ugy gondolom 20 évesen màr elég érett rà egy nö, hogy baràtjànàl aludhasson(persze nem egy egy honpos kapcsolat utàn, bàr ha neked akkor esne jol, még az se baj, hisz nagykoru vagy)
Nem tudnál elköltõzni? pl a barátodhoz. vagy mikor a barátotdhoz mennél aludni megmondod a barátnõdhöz mész filmet nézzni és ott is alszol
persze, hogy megengedik. Ez nálunk nem is merült fel, hogy esetleg ne aludjon itt, sõt anya mondta, hogy ha itt akar aludni a barátom, akkor nyugodtan. 19/L
Szerintem hazudni nem éri meg, mert mi van ha lebuksz???Soha többet nem bíznának meg benned. De abban is igaza van az elõttem szólóknak, hogy 20 évesen már igazán a sarkadra állhatnál.Ha megeteheted próbálj meg elköltözni, vagy csak ha jön az "én kenyerem eszed" szöveg, akkor mond meg, hogy ha baj, hogy ott laksz, akkor el is mehetsz. Magyarázd el, hogy nagy vagy már, nem kell félteni.
én 14 vagyok, és már többször aludtunk együtt a barátommal.
15 éves vagyok, a Párom 17. Már többször aludtunk együtt, de itt nálunk még soha. De nekem megengednék. Többször sóba jött már, csak apu tiltakozik egy ici-pict, anyu már volt, hogy kérdezte, hogy miért nem alszik itt? :D Mert tudják/gondolják, hogy amíg õk a másik szobában alszanak, mi csak nem rosszalkodunk ;) Amúgy mi fél éve vagyunk lassan együtt! Sok sikert a szüleidhez, és amint tudsz (akármiylen nehéz is ez, valamikor önállóvá kell vállnod) költözz el!
Szia, en 17eves lany vagyok. A baratommal lassan 1eve es 9honapja vagyunk eggyutt.. o mar tobbszor aludt nallam, kirandulni is sokat voltunk ketten(vagyis nem csak ketten, csak eggyutt aludtunk). Az en szuleim el vannak valva, anyum megengedi, apumnak meg a kirandulasok sem tetszettek, volt olyan, amirol nem is tudott, szoval az en szuleim megengedik. De en meg sosem aludtam a baratomnal az apja miatt.. kitudja mit gondol, h elrontom a fiat. Na de fel a fejjel, es probald meg megismertetni a baratodat a szuleiddel, es akkor nezd meg, h fog sikerulni :) mindent bele
Én felvetni sem mertem az ötletet, nekem régebben a szüleim mondták, hogy aludhat nálunk és akkor több idõt tölthetünk együtt. Ezek szerint szerencsés kivételek közé tartozom.
szija. én 15éves vagyok, és 6hónapja vagyok együtt a barátommal. (most januárban lettem 15) és tavaly már megengedték a szüleink hogy egymásnál aludjunk, és azóta minden hétvégén egymásnál alszunk. és azért szerintem ez ngy szó. de 20 évesen már te irányítod az életedet. szerintem bezéld meg a szüleiddel. :/
hát mi több mint másfél éve vagyunk együtt és az én szüleim mai napig nem engedik h. nálam aludjon csak különleges alkalmakkor, pl elmentek télen 3apra és két éjszakát együtt töltöttünk, úgy h. õk mondták h. itt aludhat meg közösen mentünk el nyaralni is, úgyis h. szülõkkel, úgyis h. szülõk nélkül, megengedték h. együtt aludjunk, akkor ez 7végente miért nem lehet? én 18 vagyok õ meg 19
én 19 voltam mikor megismerkedtem a párommal, és 1 hónap után már hozzánk is költözött.. a szüleimnek eszükbe sem jutott hogy beleszóljanak a dologba.. :) 20 évesen már nem kéne hagynod hogy ennyire irányítsanak..ha nem szeretnék, hogy nálatok aludjon a barátod, akkor aludj Te náluk..ez teljesen természetes dolog, anyudéknak pedig ideje lenne megérteni, hogy már nem vagy kislány.. :)
en 17 evesen kezdtem eltunogetni. egy darabig hazajottem hajnalban, akkor csak a karikas szememrol gondoltak h hanykor ertem haza. aztan jottek a baratnomnel alszok sztorik. volt h tenyleg naluk aludtam, de 60-70%ban nem :p igy lassacskan megszoktak h nem mindig alszok itthon. most 20 leszek es fel eve mikor este megyek ki a hazbol csak mondom h lehet h csak masnap talalkozunk vagy kiirom a hutore h a baratomnal vagyok. (lassan 3 eve vagyunk egyutt) nem szolnak semmit. a lenyeg h fokozatosan "neveld" oket.
A kérdező hozzászólása: csak mindig azzal jönnek elõ, hogy amíg velük lakok, azt csinálok, amit õk mondanak, meg az õ idejükben nem így volt stb... már változott a világ, nem értik meg? :(
Én 17 vagyok a párom pedig 19 és több mint egy éve vagyunk együtt. A szüleim fél év után már megengedték, hogy itt aludjon, és azt is, hogy én aludjak nála. Megbíznak bennem, mert mindig õszinte vagyok velük. Tudnak amirõl kell. A páromat is ismerik már annyira, hogy tudják rábízhatnak engem.
21 évesen, 1 hónap járás után már megengedték, hogy a fiú itt aludjon. Igaz elõtte 3 héttel már be is lett mutatva
15 vagyok, és a szüleim nem engedik. Nem is kértem, de anyum kikötötte: idejöhet a barátod, de még nem aludhattok együtt. Azeért mi titokban csak együtt aludtunk ;)
Amig kiskorú voltam (16-17 évesen) csak nagyon nehezen engedték, és nem is túl gyakran. Akkor még azt hittem, hogy rém konzervativ szüleim vannak, és ez a nagykorúságom után se fog változni, de szerencsére tévedtem:)
19 éves vagyok és úgyanez van nálunk is, teljesen megértelek!! Írj priváton ha akarsz, beszélgethetünk!
én 18 vagyok, nálunk még csak nem is "beszédtéma"...pedig másfél éve együtt vagyunk. féltenek, meg kellett szoknom, majd lesz máshogy is, kitartás:)
Ez azért nem csak a megbízásról szól, nevelésfüggõ. Azért a szüleidnek, akik felneveltek, és még 18 év felett is náluk laksz, mert tanulsz, elég nagy pofátlanság lenne azt mondani hogy 20 éves vagyok azt csinálok amit akarok.. Én 18 vagyok, 10 hónapos kapcsolat, és kb. 2* aludtam a barátommal, de nem halok bele. Neveléstõl függ.. Én részben örülök, hogy így neveltek, persze sokszor mondom hogy de jó lenne ha... aztán rájövök hogy jó ez így (is).
Én 19 éves vagyok, 2 éve vagyunk együtt a barátommal. Eleinte mikor kezdett hozzám járni, nem engedték meg h együtt aludjunk.17 éves voltam mikor elkezdtünk járni.De mindig ott aludhatott nálunk, csak nem velem, szóval külön szobában, mert eléggé messze lakik hozzánk, vagyis 80km. Aztán a szüleim látták azt h fontos vagyok neki, és tényleg szeret, nem csak kihasznál, és a 18.szülinapomon aludtunk legelõször együtt.Szóval 4 hónap telt el, míg megengedték h együtt aludhassunk, azóta ha jön, vagy én meek náluk mindig együtt alszunk.
21 éves vagyok, de már majdnem a brátomnál lakok!19 évesen ismertem meg és már akkor is sokat aludtam nála!Az elötte lévõ barátomat 17 évesen ismertem meg, és nála is ottaludtam 7végente!
Lassan 20 leszek én is, és ugyanabban a cipõben járok, mint te. Lassan másfél éve vagyunk együtt a barátommal, és nemhogy "csak" az együttalvás tilos, hanem nincs közös nyaralás, ált-ban õ jön hozzánk, de minden nap még ha tudnánk, sem találkozhatunk, én csak nagyritkán mehetek hozzájuk, merth "a lány ne fusson a fiúhoz", ezenkívül mindent megtesznek, h ne maradhassunk úgy kettesben....és még sorolhatnám.... :( Próbáltam velük higgadtan beszélni milliószor, de képtelenség. Engem sem értenenk meg. És dettó az megy, mint nálatok: amíg náluk lakom, õk parancsolnak, ill amíg " nem vok gyûrûs mennyasszony addig nincs semmi közös nyaralás, stb.." :( Nem szép dolog a füllentés, viszont mi az együttalvást nagy ritkán meg tudjuk oldani, úgy, h "késõbb jövök haza koliból"... az õ szülei ugyanis naon megértõek..

Samsung Galaxy Ace3 - Csak nekem ilyen rossz frissítés után?

(Elnézést a kifejezésekért.) Még márciusban frissítés jött a telefonomra. Én boldogan frissítettem, hogy "Jújha de jó már!" meg "Ezaz frissítés!" Ehelyett mit kaptam?

Legjobb válasz: Értelmes válasz: Ilyen csak a Sony telóknál fordulhat elõ...

Értelmes válasz: Ilyen csak a Sony telóknál fordulhat elõ...
de egy bp1985 nevû ürge majd jön és aszondja majd, hogy vidd vissza. Én meg aszondom amit Õ szokott ilyenkor mondani a Sony esetében: VEGYÉL TELEFONT
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Már a Sony telefonokat jobban szeretem... Amúgy...újévkor kaptam a szüleimtõl, nem hiszem, hogy megengednék nekem egy új telefont. Fõleg, hogy nagyon drága volt ez is.
Hard reset és meg van oldva.Ha nem akkor újra kell rakni az egész telót.De ált. egy hard resettõl rendbe szoktak jönni.Ha van benne SD kártya azt is formázd le.

Szülés után -főleg ha szoptatunk- tudom, sok variáció lehetséges, de csak nekem ilyen össze-vissza a menstruációm? Mást nem idegesített anno ez az össze-visszaság?

1. menstruáció 14 nap, 2 hét múlva 4 nap,1 hét múlva 4 nap,rá 1 hónapra 4 nap- ez volt január közepén,majd január végén 1 nap pecsételés,azóta semmi. (5 és fél hónapos a lányom,szoptatom) Már meggalydulok ettől a kiszámíthatatlanságtól!! Ja,hozzá teszem,hogy ezen a héten mértem a hőm,gondoltam,majd leesik ha készül megjönni- 2x mértem 36,9-et,majd 2x 37,1-et,ma 36,6-ot,de semmi idáig,pedig a méhszájam is olyan már napok óta,mint a várt előtti estén... A Normális válaszokat előre is köszönöm!! Kötekedők kíméljenek!!

Legjobb válasz: Én a fiammal elkezdtem a doki tanácsára a fog.gátlót, és hasonlót produkáltam, abba is hagytam... Most a csajosom után én úgy örültem, hogy egy év alatt alig volt, de jó is lenne, ha nem lenne... Hála és kopp nekem csak baromira elnyúltak a ciklusaim, a szoptatás miatt. Van amikor 2,5-3hónapig sincs meg. Így nehéz mondjuk egy nyaralásra csomagolni, eddig csak ránéztem a naptárra, lesz e vagy nem... Egyszer majd rendezõdik.

Én a fiammal elkezdtem a doki tanácsára a fog.gátlót, és hasonlót produkáltam, abba is hagytam... Most a csajosom után én úgy örültem, hogy egy év alatt alig volt, de jó is lenne, ha nem lenne... Hála és kopp nekem csak baromira elnyúltak a ciklusaim, a szoptatás miatt. Van amikor 2, 5-3hónapig sincs meg. Így nehéz mondjuk egy nyaralásra csomagolni, eddig csak ránéztem a naptárra, lesz e vagy nem... Egyszer majd rendezõdik.
Nekem szoptatás alatt egyáltalán nem volt semmi. Másfél hónapra rá jött meg elõször, azóta úgy ahogy normális.
A kérdező hozzászólása: Tegnap este magasan volt a méhszájam, már a teszten gondolkoztam, mire ma ide ért az a bizonyos... Köszönöm a válaszokat!!

Csak nekem ilyen [email protected] a t-mobile.hu?

Kb 10 perce várok arra, hogy betöltse a készülékek listáját!

Legjobb válasz: Az valamiért mindig ilyen nekem is.

Az valamiért mindig ilyen nekem is.
Nálam jó, most néztem.
A kérdező hozzászólása: És ha rámész, hogy készülékek - > mobiltelefonok, akkor is máködik?
Igazad van akkor rossz. Viszont, ha csak simán rámész arra, hogy készülékek akkor kihozza a mobiltelefonokat.
Nálam mûködik rendesen.

Csak nekem ilyen rossz a méretezés?

Lányom 66cm. A 62es vagy 3-6 hós ruhák kicsik. 68-ast találtam csak és 6-9hóst de azok meg hatalmasak mint egy lelenc madárijeszt? :(

Legjobb válasz: én az elején úgy csináltam hogy vittem magammal váltóruhát és azt mértem össze a vásárolt ruhákkal mert igenis van hogy pl. bele van irva hogy 0-3 hós és még jó vagy veszel egy olyat hogy az van beleirva hogy 3 évesnek és passzol ... ezt ajánlom csak amikor bemész a turiba szólj hogy igy teszel nehogy beszóljanak amikor a táskában keresed a hozott ruhát. a nadrág nálunk is a bünös mert azok piszok hosszúak a felsõk meg jók... ajánlom neked is ezt a módszert mert sajnos csak ennyi rákfenéje van a turis ruháknak.

én az elején úgy csináltam hogy vittem magammal váltóruhát és azt mértem össze a vásárolt ruhákkal mert igenis van hogy pl. bele van irva hogy 0-3 hós és még jó vagy veszel egy olyat hogy az van beleirva hogy 3 évesnek és passzol ... ezt ajánlom csak amikor bemész a turiba szólj hogy igy teszel nehogy beszóljanak amikor a táskában keresed a hozott ruhát. a nadrág nálunk is a bünös mert azok piszok hosszúak a felsõk meg jók... ajánlom neked is ezt a módszert mert sajnos csak ennyi rákfenéje van a turis ruháknak.
Az auchan-os ruhák kisebbek mint a többi, meg általában a francia babaruhák. Tehát ha ott vennél most egy 68-ast az pont jó lenne a babádra. Az enyémre már akkor jók voltak az auchan-os 68-as méretek amikor még csak 62 cm volt.
Én a teszveszen veszek babaruhákat, és ott lehet kérni, hogy mérjék meg. Pl. hossza, szélessége stb. Így a "pont jó" ruháidhoz tudod viszonyítani.
A kérdező hozzászólása: Szoktam néha vásárolni az aukciós oldalakon is de ott nem érzem az anyagát és vagy posta vagy utánajárás és több helyre is. Ezért inkább turi. De Carmen válaszát megfogadom legközelebb.

Csak nekem ilyen halk az LG Shine telefonom?

Nemrég kaptam (nem volt használt) nagyon szeretem, de annyira idegesít hogy ilyen halk. Ha valaki felhív nagyon ritkán hallom meg, és akkor sem a cseng?hagot, hanem a rezgés hangját. Már mindent próbáltam feler?sítettem a cseng?hangot de így is elég halk. Ötletek? :S

Legjobb válasz: szia nem shine de lg m van nem tudom milyen a shine menuje, de ebben van olyan hogy hangrögzítés, és ott az albumban vannak a csengohangok, és ott is lehet hangosítani lehet h próbáltad, vagy nincs ilyen csak egy ötlet a részemrõl

szia nem shine de lg m van nem tudom milyen a shine menuje, de ebben van olyan hogy hangrögzítés, és ott az albumban vannak a csengohangok, és ott is lehet hangosítani lehet h próbáltad, vagy nincs ilyen csak egy ötlet a részemrõl
Szia! Nekem is lg van de nem shine, de az egyik bnõmnek is shine van és szerinte is jó teló csak neki is a hangal van gond szerinte is nagyon halk!:(
Nekem is lg shine-om van. Semmi baj a hanggal. Utcai csörgésre van beállítva, az tök hangos.
Enyém is elég halk...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! sajnos hiába van utcaira állítva így is halk...majd megpróbálok vmit varázsolni... :)
Szerintem vidd be egy szervízbe vagy a boltba, ahonnan van, és a helyszínen hasonlítsátok össze egy másik hangerejével. Vagy esetleg a srácok a boltban jobban is érthetnek hozzá, és tudják mit, hol kell állítani. Ha pedig kiderül, hogy csak a Tied ilyen, akkor lehet érvényesíteni a garanciát.
Nekem is shine-om van, és a samsung u600-hoz hasonlítva nagyon halk. Utcaira állítva is. Nem a hangszóróval van baj, vannak ismerõseim akiknek meg shine van, nekik is hanlk, ezek ilyenek. De érdekelne valami progi vagy kód ami hanogsabbá teszi:)
szia!nekem shineom van és nekem nem halk...sztem vidd vissza...
Nekem sem olyan hangos a Shine-om... és különben a legtöbb LG elég halk

Csak nekem ilyen ronda a bõröm vagyis pöttyös szõrtelenítés után?

Úgy értem, ha pl. a lábam leborotválom/gyantázom/epilálom akkor kicsit pöttyös lesz, és ezt másokon sosem látom.. Másoknak tök szép, nekem meg ilyen. De miért? Velem van a baj? Vagy csak másokon nem tûnik fel, csak magamon ennyire? Meg pl. a hónaljam is ha leborotválom, az nem pöttyös, de nem is olyan világos normál bõrszínû, hanem egy kicsit azért látszik ugye a szõr helye és sötétebb. Na ez nem tudom mennyire volt érthetõ, de másokon ezt se igazán veszem észre. Meg a hasamat a köldököm alatt is szõrtelenítem, így egy picit ott is pöttyös lesz, nem olyan feltûnõen, de azért igen. Másnál ilyet se látok.. Másoknak is nõ ott sötétebb szõr? És mások mit csinálnak, hogy nem látszik sehol semmi és tök szépek? Csak én vagyok ilyen? :( És nyilván nem a plakátokon emg a enten lévõ nõkre gondolok, mivel azok agyon vannak photoshoppolva, hanem pl. az osztálytársaimra. Mit lehetne csinálni ezzel?

Legjobb válasz: Nem csak neked. Jellemzõ az irritáció. Fertõtleníts elõtte-utána! Este szõrteleníts, hogy reggelre megnyugodjon a bõröd! Használj borotválkozás utáni nyugtató gélt!

Nem csak neked. Jellemzõ az irritáció. Fertõtleníts elõtte-utána! Este szõrteleníts, hogy reggelre megnyugodjon a bõröd! Használj borotválkozás utáni nyugtató gélt!
A kérdező hozzászólása: Nekem mindegy mit csinálok, pöttyös lesz. Fehér bõr, fekete szõr.. :(
Én epilalom a labam es nekem azert pöttyös mert a szórt kitépi az epilator. Felkenek ra jégzselét, ami , , megnyugtatja" a bort es eltûnnek nem sokára a foltok :) remelem Segítettem:)
Nekem is világos bõr és sötét szõr :/ Lábamon a gyanta jól leviszi, ott nem látni semmit, de a hónaljam úgy feketlik, mintha nem is szõrtelenítettem volna. Annyit szoktam tenni, hogy babapopsira való púderrel bekenem, az picit halványítja.
Nekem is ilyen mindenhol! Valaki írta is! Sötét szõr, világos bõr, ráadásul nekem nagyon sok a szõröm.
Ez nálam is ugyanígy van pedig én fiú vagyok bár ha az arcomat arcszesszel bekenem eltünnek a piros pöttyök egy idõ után. 17/F
Világos a bõröd és sötét a szõröd ugye? Mert azoknál jellemzõ ez. Nem lehet mit tenni vele, bár szerintem nem zavaró, mert távolról úgysem látszik.
Nyugtató krémmel kend be utána szép lesz, de igen, mindenkinek ilyen.
A kérdező hozzászólása: Ja igen, közvetlenül utána jópár óráig pöttyös szokott lenni, de az elmúlik, lenyugszik. Nem is erre gondoltam. Hanem ha már teljesen megnyugodott a bõröm, akkor is azért látszanak a szõrszálak helyei. Pici barnás, vagyis sötétebb bõr színû pöttyök. Ezek sohasem múlnak el, egyszerûen látszanak. Ha lebarnulok akkor jóval kevésbé, csak én nem igazán barnulok le :(
nyugi. nekem is olyan :s énse tudok vele mit kezdeni... akármilyen krémet használok akkoris .. már úgy bele untam , hogy nyáron térd gatyát veszekfel.. nem nagyon rövidret.. :D elég szomorú..de annak örülök legalább , hog ya párom szeret így is :) 20L

Csak nekem ilyen szar a Youtube?

Meg nyitok egy videót, berakom HD minőségbe és pl. bele akarok tekerni a feléig akkor visszaugrik az elejére, az összes videónál. Egyedül amikor be van töltve teljesen akkor nem, de régen a nem betöltött videóknál sem csinálta ezt úgyhogy nemértem. A Chrome, Mozilla, Opera az összes hasonló böngészőn ugyan ezt csinálja... próbáltam beállítani a pluginokba de semmi. Elég idegesítő már.

Legjobb válasz: Igen, csak neked.

Igen, csak neked.
firefoxot megpróbáltad?:D nekem az jött be
A kérdező hozzászólása: Igen próbáltam :D Mindegyikkel szar. De mért lehet ez? :S Idegtépõ. Pedig nincs szar gépem se, meg eddig jó volt. (AMD 955, 6850, 4gb)
Esetleg állítsd át, hogy ne flash legyen. https://www.youtube.com/html5
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen utolsó, megjavult!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!