Találatok a következő kifejezésre: Csak nekem el a pontjaimat a (1 db)

Csak nekem számolja el a pontjaimat a felvi.hu?

410nek kell lenni és nekem a felvi.hu 391et számolt. Emelt angolom van és egy középfokú nyelvvizsgám szintén angolból. Bár hallottam már olyat hogy a felvi.hu általán el szokta számolni a pontokat. Igaz ez? Viszont az eszeg.hu-n is van egy másik pontszámító és ott rendesen kijött a 410! mit csináljak? köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Szia! Egy nyelv ismeretéért csak egyféle jogcímen kaphatsz többletpontot, tehát vagy az emelt szintért, vagy a nyelvvizsgáért, mindkettõért nem. Ha olyan szakra mész, ahol az angol nem felvételi tárgy, csak nyelvvizsgaként számolható el többletpont.

Szia! Egy nyelv ismeretéért csak egyféle jogcímen kaphatsz többletpontot, tehát vagy az emelt szintért, vagy a nyelvvizsgáért, mindkettõért nem. Ha olyan szakra mész, ahol az angol nem felvételi tárgy, csak nyelvvizsgaként számolható el többletpont.
Nekem is elszámolta a pontjaimat, csak nekem az a probléma, hogy van felsõfokú németem és középfokú angolom. Namost, a középfokú angolból sikerült kihozniuk egy középfokú németet, ami megbolygatja az egész eredményt. Lényeg ami lényeg, közel 30 ponttal kevesebb van, de holnap írok nekik, hogy tessék helyesbíteni: közöm nem volt német középfokhoz!
Szia! Ez az eszeg.hu nevû oldal nekem nem jön be. Meg tudnád adni a pontos webcímet? Egyébként most kicsit megijesztettetek, ezzel a félrepontozással, ezek szerint ha elszámolják, akkor a központi nyilvántartásban is rosszul lesz bent és esetleg emiatt nem vesznek fel valahová??? Na nehogy má...:((
A kérdező hozzászólása: szia! itt az oldal, de teljesen alul van a pontszámító az oldalon: http://www.eszeg.sulinet.hu/bologna/pontszamitas.html én már a felvisek válaszát várom.
Nagyon köszönöm! Ki tudtam számolni és egyezik hál' Istennek! :)
hát nekem is elszámolták a pontjaimat...hova írtok?
A kérdező hozzászólása: ezen az email címen tudsz érdeklõdni: [email protected] 3-4 munkanapon belül tudnak válaszolni.
A kérdezõnek üzenném, hogy az elsõ válaszoló helyesen írta a dolgokat. Tehát az angol nyelvvizsgádat nem nézik az emelt szintû érettség mellett.
*érettségi


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan hagyhatom ott a főiskolát, illetve mivel jár ez?

Sziasztok!

Jelenleg első félévemet töltöm a BGF Pénzügy Számvitel karán, azonban teljesen más, mint amire számítottam(ebbe most nem menjünk bele) és ott szeretném hagyni, tehát meg szeretném szüntetni a tanulói jogviszonyom a BGF-el(és valószínűleg dolgoznék, amíg ki nem találom, hogyan tovább).
A kérdésem az lenne, hogyan is tegyem ezt meg? Most vannak az első zh-k, de nyilván már azokra sem akarok bemenni, ahogy az órákra sem, ami érdekelne, az tehát: az, hogy mégis hogyan csináljam? Egyszerűen ne járjak be és majd passzívba tesznek vagy intézkedjek ezzel kapcsolatban?Ha igen, hogyan tudom, ezt intézni? Hogy zajlik ez módszeresen? Olvastam, hogy a tanulói jogviszonyom bármikor megszüntethetem, de ez mégis milyen anyagi terheket vonhat maga után(már ha von)? Kell-e esetleg bármitől tartanom ezzel kapcsolatban?

Jól jönne egy bővebb körű tájékoztatás, hogy mi a teendő, ha mindenképp ott akarom hagyni a fősulit. Remélem érthetőek a kérdések, a válaszokat előre is köszönöm!

3

Szerintetek normális vagyok?

Orvosi egyetemre járok, körülöttem kb mindenki megszakad a tanulástól, hajnalig tanulnak, tövig rágják a körmüket és nem kb elb*szom az egész időm, zh előtti nap tanulgatok egy kicsit, egy-kétszer elolvasom az anyagot és ennyi. És ugyanolyan jegyeket kapok, mint a többiek.
Kívülre persze nem mutatom, hogy semmit nem tanulok, mindenki azt hiszi, hogy én is meggebedek a tanulásba, de kezdem kicsit furának érezni, mintha valamit nem vennék észre, nem értem, hogy hogyan lehet ez.

7

Van olyan akinek nem ment el a szalagavatojara senki?

max 1-2ismeros. de rokon egy sem?

4

Milyen kötelező nyári munkára érdemes elmenni?

Imádom a kisgyerekeket, és az állatokat! :-)

2

Mozaik Biológia 7-es dolgozat füzet! Sürgős, nagyon kéne! (? )

Nagyon sürgősen kéne a 7-es mozaik biológia (életközösségek, rendszertan) tudás szintmérő füzete.
Kony szerzői: Jámbor.Gyuláné
Csókási Andrásné
Horváth Andrásné
Kissné Gera Ágnes.
Ha valakinek megvan , és lesz oly segítőkész , hogy elkuldje nekem azt nagyon megköszönném!

0

Ha keresztféléven felvesznek a fősulira nappalin, akkor az összes évet nappalin kell elvégezzem vagy nyomós indokkal lehet levelezőre menni?

3

Érvényesítő matrica ellenőrzése?

A vonaton láttam, hogy a kalauz egy kis géppel leolvasott a diákigazolványról valamit. Tudják ellenőrizni, hogy eredeti-e a matrica??

5

Mególdjátok nekem ezt?

Bánk-bánnal kapcsolatos:)

1.Értelmezd Bánk 4. felvonásbeli szavait

-Gertrudisz: jobbágy!
-Bánk: Nem úgy van asszonyom. Én urad s bírád vagyok, míg a király odalészen királyod vagyok.

2.Mi a különbség a belső és külső konfliktus között?

3.A konfliktusos dráma szempontjait értelmezzétek konkrétan Bánk-bán c. műben:
2 egymással szemben álló személy
2 egymással szemben álló tábor
Bánk-bán személyiségében fennáló belső konfliktus
Gertrudisz és Bánk-bán célja
Gertrudisz és Bánk értékrendje
Gertrudisz és Bánk társadalmi poziciója, eszközei

0

Melyik suliba érdemes menni?

Gundel Károly Vendéglátói..., KIVI Kereskedelemi..., Giorgo Pelasca Kerekedelmi...? Vagy még tudtok valamilyen Vendéglátós sulit Budapesten vagy környékén ami erősebb?

1

Most akarom elvégezni a heggesztői tanfolyamot, mennyit lehet azzal keresni küföldön, átlagba?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!