Találatok a következő kifejezésre: Csak nálam elő, (112 db)

This product is only available at us.
Only at Argos pl. Available only at Argos azt hiszem
el van kényeztetve egy kutya ne hisztizzen
Nincs elkényeztetve, kis kutyáról van szó. :) Azért csak utánad sír, mert téged szeret és fogad el a legjobban. Téged tekint a gazdájának.
Gondolom mielõtt elmész elököszönsz a kutyustól, igaz? Egy kis simi, ciróka, majd jövök. Ha így csinálod sûrgõsen hagyd abba! Csak meny ki a kapun anélkûl hogy figyelemre méltatnád. Hidd el 1-2 hét alatt abbahagyja és nem lesz gond. Azonkívûl olvas utánna a falkavezérségnek is.
A kérdező hozzászólása: nem szoktam elköszönni de beszélek hozzá ...
A kérdező hozzászólása: csak érted az a helyzet hogy csak velem csinálja akkor csak engem nem tart falkavezérnek a többieket meg igen ? az érdekes lenne :D

Más családoknál is állandóan veszekedés van, vagy csak nálunk nem telik el nap vita nélkül?

Legjobb válasz: Nálunk is ugyan ez van,csak engem egyfolytában csesztetnek mindenért...semi sem jó amit csinálon,egyfolytában ugráltatnak.

Nálunk is ugyan ez van, csak engem egyfolytában csesztetnek mindenért...semi sem jó amit csinálon, egyfolytában ugráltatnak.
Nállunk is minennaposak a viták, bár csak az apámmal szoktunk mindenen összekapni..õ persze akkor rögtön rohan..és elveszi a netet..ez még nagyob vitába torkollik. Ma is, nyírtam a füvet..ugy volt megbeszélve hogy belekezdek 4 kor. éppen csuktam ki a gépet, elköszöntem midenkitõl msn en. õ már rohant hogy elvegye a netet.( mobil) Sokszor van hogy nem is alszom ithon..de én ezt már télleg nem birom..az a baj hogy õ sem hagyja megát, meg énsem.. alig várom hogy kijárjam a 8-at és végre koliba mehessek..:)
mi 3an egyzsobában és sosincs vita, hálistennek:D
Nagyon ritka kivétel, ha nem. Nálunk azóta nincs, mióta a "veszekedés elleni pirulák"-at "beszedtük."
gyerek és tinikorom hiszti verekedés veszekedés jegyében telt, mindenki mindenkivel, és a saját kis családom is elég zûrös. 23/L
Nálunk jó ha 3-6 havonta egyszer van valami vita.Akkor anyu csapkod, hisztizik egy sort, a nevelõapám vagy kineveti(akkor anyu még dühösebb) vagy elkezd õ is kiabálni..de másnap úgy kezdõdik a nap mintha semmi sem történt volna..Mondjuk anyu ilyenkor örömmel megy újra poharat vagy tányért venni..Inkább rengeteget hülyülnek, és néha úgy viselkednek mint a gyerekek..
nállunk minden órába legalább 1x!Vmikor faternak van baja vmikor muternak vmikor mind2-nek szal utálom õket nagyon ilyenkor!!!Felbasznak és mindig õvék az utolso szó pedig nekem van igazam ez a legidegesitõbb:@
14.55: mi 5en lakunk egy 2, 5 szobás lakásban:) itt is folyamatos a vita...
Nálunk is folyton vita van
az elsõ hozzászóló vagyok, mi 5-en lakuk egy 4 szobás házban.Nekem anyámmal egy ágyon kell aludnom :P(utálok vele aludni )
Nálunk is van pedig én állítom hogy a mai napig imádjuk egymást a párommal:-) Vagy a tágabb családra gondolsz?Ott meg pláne...
Nálunk napokig nem is nagyon találkozunk egymással, ha igen, akkor sem nagyon beszélünk, úgyhogy vannak vita nélküli napok.


4 hetes kislányom csak szopi közben hajlandó élaludni.3óránként szopizik, de ha nem alszik el közben 1 óra múlva elálmosodik és újra cicit követel és hiába rakom le a kiságyába ordítva sír. Ez természetes, vagy csak nálunk működik így?

Legjobb válasz: Megnyugtatja a közelséged,sok baba alszik el cicin.Ez természetes,késõbb megpróbálhatod leszoktatni,de olyan nagyszerû ez aközelség,sztem kár megzavarni,Sajnos mi elejétõl tápozunk is és a kismanóm már elutasítja a cicit is.Ez nagyon rossz,mert hiányzik,hogy nem akar odabújni.Sztem használd ki amíg tudod,az is lehet hogy egyszer csak magától leszokik róla.Az én kisbabám is úgy tanult meg elaludni egyedül,hogy megtalálta a hüvelykujját.

Megnyugtatja a közelséged, sok baba alszik el cicin.Ez természetes, késõbb megpróbálhatod leszoktatni, de olyan nagyszerû ez aközelség, sztem kár megzavarni, Sajnos mi elejétõl tápozunk is és a kismanóm már elutasítja a cicit is.Ez nagyon rossz, mert hiányzik, hogy nem akar odabújni.Sztem használd ki amíg tudod, az is lehet hogy egyszer csak magától leszokik róla.Az én kisbabám is úgy tanult meg elaludni egyedül, hogy megtalálta a hüvelykujját.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.
Szia! Az én kisfiam is így aludt el sokáig, szerintem nem baj. Szuksége van rád, a cici megnyugtatja. Most 4 hós és már ritka, ha így alszik el, mert hamar jóllakik, de amikor már hulla fáradt és nem tud elaludni, akkoris egy kis cicizés megnyugtatja és jobban elalszik. Nyugodj meg nincs baj, sok anyuka így van ezzel.

Már egy honapja mentünk szét a volt élettársamal mikor és hol láthatom a kislányom mert ö csak nála engedi 2 hetente pár órát meg én nem vihetem el sehova még magamhoz sem pedig a lányom szeretné?

Legjobb válasz: Ha nincs bírósági végzés, hogy nála van elhelyezve akkor jelen pillanatban közös a felügyeleti jog. Nem kell engedélyt kérned, nem a tulajdona a gyerek. Amit az egyik megtehet az a másik is, mivel a gyerek nincs törvényesen egyik félnél sem elhelyezve. Ha nem enged a gyerek közelébe hívd rá a rendõrséget. Ne hagyd magad mert a gyerek téged fog megutálni, mert azt hiszi te nem akarod látogatni.

Ha nincs bírósági végzés, hogy nála van elhelyezve akkor jelen pillanatban közös a felügyeleti jog. Nem kell engedélyt kérned, nem a tulajdona a gyerek. Amit az egyik megtehet az a másik is, mivel a gyerek nincs törvényesen egyik félnél sem elhelyezve. Ha nem enged a gyerek közelébe hívd rá a rendõrséget. Ne hagyd magad mert a gyerek téged fog megutálni, mert azt hiszi te nem akarod látogatni.
Adj be gyermekelhelyezési pert a bíróságon, amibe leírod, hogy milyen kapcsolattartásra tartasz igényt, ennyi. De célszerû ilyenkor egy füst alatt szabályoztatni az elhelyezést, felügyeleti jogot, a tartásdíjat és a kapcsolattartást.
Ezek szerint nincs bírósági végzés sem a gyerekelheyezésrõl, sem a kapcsolattartásról, ezt intézd mihamarabb!
Ha még nincs hivatalosan gyermekelhelyezés, akkor bármikor elviheted a lányod. Menj be a Gyámhatóságra, és intézd a Bíróságnál a gyermekelhelyezést is mielõbb.
Bíróság... Fél, hogy esetleg elrabolod. A bírósági döntés biztonságot ad(hat) mindenkinek. Nem volt olyan megnyilvánulásod, amibõl ara következtethet, hogy esetleg nem viszed vissza a kicsit? Ha jól tudom 3 éves kor alatt nem is viheted el.

Csak nálam nem megy a vv4 élőben a neten éjfél után?

Mindig azt írja ki h jelenleg nincs közvetítés, pedig elmult éjfél.

Legjobb válasz: Nálam se megy már jó ideje.

Nálam se megy már jó ideje.
A kérdező hozzászólása: Mocskos egy "jvfdlvkd" csatorna. Csak azt nem értem h miért hazudják azt esténként h van élõ mûsor éjfél után a neten..
Nálam sincs és nagyon idegesít... Írni kéne egy panaszlevelet az rtl-nek, akkor talán visszakapcsolnák.

Csak nálunk fordul elő, hogy a karácsonyi készülődés mindenkit idegessé tesz?

Legjobb válasz: Nálunk is. Karácsony = hiszti, veszekedés, duzzogás, sértõdés, hangos szavak. Addig jó a karácsony, míg kicsi az ember.

Nálunk is. Karácsony = hiszti, veszekedés, duzzogás, sértõdés, hangos szavak. Addig jó a karácsony, míg kicsi az ember.
Nem, megnyugodhatsz, nálunk is :)
ha ez így van, akkor érdekes, hogy a kicsiknek meg hazugságra épül az egész. vajon ilyen ünnep, ami a fentebb leírtakat váltja ki, származhat Istentõl?
16:01 Ezt az ünnepet az emberek tették ilyenné, régen egész más volt... Egyre inkább olyan az egész karácsonymizéria, mint egy szülinapi parti, ahova épp az ünnepeltet felejtik el meghívni...
örülök, hogy egybehoztad a születésnapot és a karácsonyt, mivel a biblia szerint mindkettõ pogány, sátánista ünnep, nézd meg, kik tartottak születésnapot a biblia szerint, és milyen kimenetele volt, és napjainkban melyik vallás fõ ünnepe a születésnap. nem véletlen, hogy sátán a hazugság atyja, aki emberölõ volt kezdettõl fogva.
Most nem a vallási rész érdekli a kérdezõt szerintem Szerintem az egész világon ilyenkor sokak idegbajosak... mit vegyünk, milyen lesz a vacsora, és ha nem jó, és nem... ésha nem... :S Meg ilyenkor sokszor van az, hogy van egy nagy család, akik csak egész évben ilyenkor ülnek össze. De ilyenkor ott van mindenki. És felszínre jöhetnek a sérelmek, veszekedések lesznek...:/ Még jó, hogy nincs akkora családunk. Jövõre már fát sem állítunk, remélem. Utálom a karácsonyt. :/

Csak nálunk magyaroknál szokás az hogy előre engedik a lányokat pl bejáratnál?

Van egy svájci ismerősöm és annyira furcsa hogy nem engedett előre sőt szinte kb tolakszik előre ez ott nem lehet szokás? Mert én "megszoktam" hogy előre engednek a pasik ezért már ösztönösen mentem úgy de vele nem így volt..:D Kérlek segítsetek! :)

Legjobb válasz: Ha az ajtó befelé nyílik, akkor õ megy elõre, hogy tartani tudja. És nem olyan tahó módon, mint mostanság látom, miszerint jó széles, hónaljszagú karkitárással beáll a paraszt az ajtóba, anélkül, hogy a küszöböt átlépné, átpasszírozza a hölgyet a bejáraton, mert õ úriember és elõreengedi...

Ha az ajtó befelé nyílik, akkor õ megy elõre, hogy tartani tudja. És nem olyan tahó módon, mint mostanság látom, miszerint jó széles, hónaljszagú karkitárással beáll a paraszt az ajtóba, anélkül, hogy a küszöböt átlépné, átpasszírozza a hölgyet a bejáraton, mert õ úriember és elõreengedi...
Nem! Ez alapvetõ udvariassági forma az egész világon. Azért mert valaki svájci még lehet udvariatlan. Te kifogtad:(
A vonatról mindig a férfi szél le elsõnek, hoyg a kezedet fogva lesegíthessen. És felfele, hoyg felsegítse acsomagokat.
Nem. Ez csak Kelet-M.o-n szokás. Csak nézek itt Ny-M.o-n nyomaxik be elém a gyerek, s az anyja még rá is szól, hoyg "Ne tötyörögjön!" Nem az h engedd már elé a nénit! Itt a férfiak is, a sorban, az ajtónál, a busznál..csak úgy nyomaxanak! Én elõre engedtem valakit, néztek rám mint a hûlére, hogy feltartom a sort, pedig mehetnék, mért nem megyek, hát látom, hogy elém jut az öregasszony!" Tisztelet a kivételnek, de tényleg a férfiak is legtöbb tök nyugodalmasan bemeg yelõttem. Már akabátom hogy lesegítette volna valaki...a férjem. Meg a barátai, akik nem idevalók. Én még Bcsabán szépen tanítgattam a gyerekeket is, hoyg ne foglalják el az egész utcsaszélességet, térjenek ki, itt meg volt hogy inkább átmenne rajtam férfi, gyerek, minthogy 15cm-t kitérne. Vag yén belépek a sárba, de fél métert, nemhoyg látja, hoyg kitérnék, s õ is térne. De ha étterembe , kocsmába mentetek, ott a férfinak kell elõl menni.
Utolsó jól mondja.Vannak országok ahol a nõk elvárják ezt , fõként Európában.De egy japán vagy egy amerikai nõnek nagyon nem tetszene, mivel azt hiszi hogy ezzel gyengének és alsóbb rendûnek nézed.
1-nek, akkor ne menj Japánba, mert az összes nõ haragudni fog rád... Ez egy tipikus nyugati szokás. Japánban ha át akarod adni a helyedet egy nõnek, akkor örülj hogy nem rúgja le a vesédet, mert hogy te gyenge nõnek látod. Ajtónál dettõ, és stb...
Az lehet. Nem olyan egyszerû az etikett, mint elsõre látszik. :)
A kérdező hozzászólása: hmm akkor végülis lehet hogy én értettem félre a helyzetet?
Vonatról lemehet a férfi elsõnek, de akkor utána segítse a nõ lelépését, nyújtsa érte, vagy a csomagért a kezét!
A kérdező hozzászólása: állomásra mentünk be és egy bácsi épp jött ki az ajtón azaz még tartotta is és végül a pasi ment elõre.. aztán pedig a vonatról lefele ugyan ez hogy õ ment elsõnek..
Pontosan mi volt a szituáció? Mert nem mindenhol kell elõre engedni a lányt. Például szórakozóhelyre a fiú megy be elõbb.
Nálunk a g az y és az y a g!

Csak nálunk van ez? Miért nem fogadja el, csak a cumisüveget?

1 éves a lányom és se cs?rös- se sima pohárból nem hajlandó inni.

Legjobb válasz: a lányom meg cumisból nem ivott soha, csak csõrös bõl, szívószálasból, pohárból.

a lányom meg cumisból nem ivott soha, csak csõrös bõl, szívószálasból, pohárból.
Az én lányom 15 hónapos és szintén a cumisüveg a menõ nála. Elfogadja még pohárból és Jana 0.25 l-es kis üvegbõl. De semmi csõrös meg itatós meg ezek. Pedig vettem neki 4 fajtát.

XBOX 360 ha flashalve van, akkor hogyan lehet kiirni hozza a 4gb-nal is nagyobb jatekokat? Masik kerdesem van 1toshiba usb-s hardom hozzalehet csatlakoztatni es masolni ra jatekokat? Es siman csak ratelepitem? Elore is koszi a valaszokat

Legjobb válasz: Nos, van egy két program amivel ki tudod írni, pl. az imageburn nevû programmal nekem semmi bajom sincs. Van egykét oldal fent a neten ahol leírjak hogy hogy kell pontsan , beírod googlebe hogy how to write xbox360 games és kiadja a megfelelöt, vagy ezt magyarul. 2rétegû DVD-kre kell írni a játékokat, és ajánlom hogy VERBATIM márkájút vegyél ráadásul +R-eset, mert ennél nem rontja el az írást , másfajtánál elõfordul . legalbbis nálamigy volt. Az usb-s módszer nem fog mûködni , arról nem tudod futtatni a játékokat, ha fel is másolod az XBOX 360-ra a játékot , a DVD-t még akkor is kéri , szerintem az usb-s dolog nem mûködne.

Nos, van egy két program amivel ki tudod írni, pl. az imageburn nevû programmal nekem semmi bajom sincs. Van egykét oldal fent a neten ahol leírjak hogy hogy kell pontsan , beírod googlebe hogy how to write xbox360 games és kiadja a megfelelöt, vagy ezt magyarul. 2rétegû DVD-kre kell írni a játékokat, és ajánlom hogy VERBATIM márkájút vegyél ráadásul +R-eset, mert ennél nem rontja el az írást , másfajtánál elõfordul . legalbbis nálamigy volt. Az usb-s módszer nem fog mûködni , arról nem tudod futtatni a játékokat, ha fel is másolod az XBOX 360-ra a játékot , a DVD-t még akkor is kéri , szerintem az usb-s dolog nem mûködne.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!