Találatok a következő kifejezésre: Csak nálam úgy, hogy a babó (4 db)

Csak nálam van úgy, hogy a babó a pocakomban ebben a melegben nem nagyon aktív nappal, de amikor alszok hajnalban, ill. késő este le sem nyugszik, és mocorog elég erőteljesen?

28 hetes múltam

Legjobb válasz: Én még csak 18 hetes vagyok, de nálam meg az volt, hogy tegnapelõtt pl. nagyon rossz idõ volt és akkor nemnagyon mocorgott, sõt tegnap napközben se, de tegnap este nálunk is "buli" volt.:) Sõt ma reggel is. De napközben és se nagyon szoktam érezni, mondjuk lehet nekem még nem is kell annyira, csak este vagy reggel mikor nyugisan fekszünk. Ez mondjuk a 28.hétbe biztos másképp van. Úgyhogy bocsi, hogy annyira nem tudtam "tanácsot" adni, csak gondoltam megosztom veled a dolgot.:)

Én még csak 18 hetes vagyok, de nálam meg az volt, hogy tegnapelõtt pl. nagyon rossz idõ volt és akkor nemnagyon mocorgott, sõt tegnap napközben se, de tegnap este nálunk is "buli" volt.:) Sõt ma reggel is. De napközben és se nagyon szoktam érezni, mondjuk lehet nekem még nem is kell annyira, csak este vagy reggel mikor nyugisan fekszünk. Ez mondjuk a 28.hétbe biztos másképp van. Úgyhogy bocsi, hogy annyira nem tudtam "tanácsot" adni, csak gondoltam megosztom veled a dolgot.:)
Igen normális õket is megviselik ezek a frontok.Üdv 37hetes kismama
Én 22hetes vagyok és nálam is ugyan ez van.Ilyen melegfrontok miatt még a fejem is fáj.Ne izgulj.szerintem õket is megviselika ahirtelen jött frontok
Én is 22 hetes vagyok.De csak este meg reggel érzem a babám mózgását.Meg fogadtam veszek egy magzati szívhang figyelöt.Már néha nem birom idegekkel, nehogy vallami baj történjen.
SZia Nálunk is igy van, ma szinte csak délelõtt tombolt ill reggel, meg majd éjszaka fog amikor már lehült a levegõ. Ebben a kánikulában nem igazán aktív a bébim. Úgyhogy sztem ne izgulj! Boldog babavárást! 26 hetes kismami
Ha egy évig nem látogatja meg akkor örökbe fogadhatóvá válik.
Es ezt jogilag hogy intéztétek? Hogy került hozzátok a baba? Vannak papírjai? Amennyiben a szülöanya nem tesz a gyámhivatalban lemondó nyiltakozatot, nem tudom azt a helyzetet elképzelni, hogy örökbefogadjátok v nálatok maradjon, hacsak nem családtag. Tud róla a gyámhiv?
nekem is nagyon furcsa!!!!! ha gyámhivatalon keresztül került hozzátok, akkor a kérdésedre is tudnak ott választ adni !
jó, hogy nem 1 db-ot írtál ..... :(
Jól mondja az elõzõ, nem tudsz kibújni a fizetés alól.
Ha a tiéd a gyerek, akkor bizony a te felelõsséged. Ha nem döntötök a terhességmegszakítás mellett, akkor nyugodtan tagadhatod az apaságot, de a csaj majd eléri hogy apasági vizsgálat legyen belõle, utána pedig ugyanott vagy. Még egy páran fogják mondani, de elõre lett volna célszerû gondolkodni.
Sajnos elõre kellett volna gondolkodni és megfelelõen védekezni, hogy mondhatnál le róla, ha az exed megszüli? Ketten alkottátok, ketten kell majd vállalni a felelõsséget is.
Csodálatos vagy. Képes lennél úgy élni, hogy tudod van egy gyereked, te meg le se szarod. Undorító. Bár meg sem lepõdöm, millió férfi ezt csinálja.
71% os, most te képes lennél csak azért megolni a saját gyerekedet mert a bunko exed nem akarja? Milán, te meg szégyelld maga.
Teljesen mindegy, hogy, de a gyerek megszületik. Ha már nem figyelt, védekezett, mert hagyjuk ezt a gyógyszert bevett vagy nem dolgot, akkor kutya kötelessége foglalkozni a picivel.
5. Gratulálok, azért, mert neked rossz, legyen másnak is. Egyébként tartozás lesz, nem kell lemondani róla, mert késõbb is bevasalhatja. Egyébként pedig a gyerekével fog kicseszni, le tudna mondani egy kis angyalról, ami tõle van. Komolyan gusztustalan.
Biztos terhes?Õsi trükk ez!
a fenéket nem tud kibújni!! az én exem is kibújt! papiron lemondott a gyerekrõl, bejelentette magat a munkanélküli hivatalba, a birónõ meg azt mondta h hagyjam a gyerektartást mert nem fog menni! ennyi. a másik meg az hA NEM AKAROD A GYEREKET NEM TUDJA RÁDSÓZNI.mondj le papiron a gyerekrõl, ennyi.és ezt neki is mondd meg, h neked nem kell a gyerek, vállalja a lány a felelõsséget.meg akar fogni maganak gondolom.
nekem nem rossz.de a fiú ebben a helyzetben nem is akrja a gyereket, aki még meg sem született, ez a lány részérõl gusztustalan, h meg akarja fogni a fiút.a másik meg az h egy nõ egyedül is képes felnevelni a gyerekét ha nagyon akarja.
Ha nem akarja esetleg egyikõtök sem a gyermeket, add nekem. Komolyan gondolom. Nem kérek gyerektartást.
honnan tudod szedett-e fogamzásgátlót vagy nem...épp ez az h nem tudunk semmit se az egészrõl a csávóka meg nem válaszol szal szintem itt be is lehet fejezni...amúgy meg õ baja oldja meg.
Milán, szerintem ivartalanítsd magadat! :)
De Milán ezt nem hiszem el.. Ráadásul csak 19.-e óta van neked Viki! Máris kitalált valamit az a riherongy?
Én nõ vagyok, de sokszor azt látom, hogy a nõk leszarják mit akarnak a pasik.Szétmentek, még fiatalok, tényleg minek az a gyerek???!Ez közös döntés, nem lehet ráerõltetni.És nem csak a srácot kell szidni, hogy miért nem kötött csomót a farkára, a nõnek is lehetett volna esze, sõt neki kellett volna gyógyszert szednie, még gumi mellett is simán teherbe lehet esni.....ez csak sima zsarolás, megkérdõjelezném, hogy terhes-e!
Szerintem keress fel egy ügyvédet, hogy mik a lehetõségeid. Az a kérdezõ magánügye, hogy tud-e úgy élni, hogy van egy gyereke, de semmit nem tud róla. Nem tudjuk, mik a leányzó szándékai, hogy véletlenül vagy szándékosan esett teherbe. Van egy ismerõsöm, õ is terhes lett, megszülte, de ott az apa egy tróger disznó volt és inkább egyedül neveli a lány a gyereket. Nem mondom, hogy te is az vagy, elhiszem, hogy becsúszhat (mert nincs 100%-os fogamzásgátlás) remélem sikerrel jársz.
a 30-as válaszolónál ott a pont!
Hát ilyen barátom nincs! Ha ott a gyerek, akkor fizetned kell utána. Ha tetszik, ha nem.
A kérdező hozzászólása: sziasztok!elmagyarázom én nektek..az van hogy a csaj nagyon akarta ezt a gyereket és annyira erõltette bennem ezt hogy szinte belémdumálta..mihelyest megtõrtént az eset onnantól kezdve elég durva nagy problémák jöttek felõle meg stb...úgy vettem észre hogy csak gyereket akar de nem érdekli kitõl.errõl is tudnék mesélni. én meg azért mondanék le a gyerekrõl mert ha a csajjal maradok agyvérzésben patkolok el.és jobb így a gyereknek is mert ha felnõ megszületik csak azt látná mindig hogy vitázunk meg stb. így inkább lemondanék róla meg ezt a csaj sem gondolta át rendesen hiszen látom miket csinál..dohányzik most is rendszeresen meg stb...én meg manipulálva lettem hát elõfordul sajnos. ezek után most nemkérek sok kritikát ha lehet. am. meg 20 vagyok aki kérdezte.
Te hát ezt értsük úgy, hogy a csaj nagyon akart gyereket és addig beszélt nekem amíg beleegyeztél?
Ja, ez így egészen más.Szóval Te megcsináltad ezt a gyereket tudatosan.Akkor vállald vazze!!!!!!
Manipulálva lettél???Bedrogozott, vagy mi?Szóval tényleg önként vállatad azt a gyereket, csak most meggondoltad magad? Hát nem vagy semmi....Azt még nem mondta senki hogy a nõk a terhesség alatt igencsak megkattannak a hormonoktól, lehet hogy most azért nem birod õt elviselni, de ez elmulik!!!
Te vagy az a motorcrossos csávó?
A csaj mennyi idõs? És mennyi idõs terhes?
Szerintem csak meg akar fogni az ex, és hazudik... Ha mégse, akkor két választásotok van. Ha a lány nagyon gyereket akart, akkor valszeg fel is szeretné nevelni. Havi 20-25 ezer ft kell fizetned. Hidd el, ki fogod bírni. (Az apaságihoz ragaszkodj, mert nem biztos, hogy tiéd a baba) A másik lehetõség, és talán a gyereknek ez lenne a legjobb: örökbeadni. Sok pár vár babára. Ha ezt az utat választjátok, akkor nagyon fontos a kicsi érdekében, hogy azonnal lemondjatok a szülõi jogról, mert csak így kerülhet rögtön szeretõ kezekbe a pici.
Amúgy attól, hogy hülye az anya, még a gyerekkel foglalkozhatsz. Elviszed néha fagyizni, játszani, veszel neki ruhákat stb. nem kell kozosen nevelnetek.
Érdekes ez az egész én akarom , õ akarta, én nem akarom.... Könyörgöm egy emberi élettel játszadoztok. Csak a gond annyi , hogy õ nem egy játékbaba hogy most nem akarom és leültetem a sarokba és ha kedvem lesz hozzá majd elõveszem újból. Gondolom ha te 20 éves vagy az exed még ennyi sem lehet. Érdemes lenne ezt az egészet átbeszélnetek újból, és esetleg orvos tanácsát is meghallgatni ha esetleg a mégsem akarom változat lenne. Ha pedig mégis megszületik akkor neked is részt kell venned így vagy úgy az egészbõl, ha másképpen nem hát gyerektartással.
1. kérdés: lemondhatsz a láthatás jogáról. 2. kérdés: fizetned kell utána, a bíróság megítéli. 3 mosakodásod, amiért leléptél, mikor terhes lett, senkit nem hat meg. 4. a bíróság egy menetben dönt az apaságról, amikortól a nevedet viseli a gyereked, ha tetszik, ha nem, és a gyerektartás összegérõl. 5. ha nem akarsz gyereket, nem akkor kell vakarózni, amikor ott van már a partnered hasában.
Mit vártál? Már fel sem háborodom rajta. Sokan nem értik a "hasznos" és a "nekem tetszik" közti különbséget.
Sokan válaszoltak a kérdésre, szinte mindenki. Csak mindenkinek eszébe jut az is, hogy a baj már megtörtént és ezért egy gyerek fog szenvedni. Én nem értem, hogy ha már ott a pici, miért olyan nehéz egy férfinak foglalkoznia vele. Az övé, nemcsak az anyáé. Persze anya a hibás, de akkor is ott van a pici.
8/8-as, ha a kérdezõ nem akart gyereket, húzott volna óvszert. Ja , hogy azt sem? A nõ meg ette volna a hormonokat, vagy ment volna kapartatni, kockáztatva, hogy életében nem lesz több gyereke? Kérdezõ, nem mondhatsz le az apaságról, ilyen nincs. Apa leszel, és fizetsz, segítesz eltartani a gyerekedet, mert ez a törvény és az igazság.
8/8 = 8-as válaszoló Elõzõ
71%os válaszoló te egy idióta vagy!!!! Sajnálom a gyereked!
Lemondhat, de csak a szülõi jogok gyakorlásáról, gyerektartást akkor is fizetnie kell, ha bebizonyosodik, hogy õ a vér szerinti apa.
Amennyiben nem szeretnéd a babát, lemondhatsz róla. Mivel a törvények állandóan változnak, nem hiszem, hogy ennyi elég lenne ahhoz, hogy megúszd a gyermektartást. Utólag nem vasalhatnak be rajtad semmit max. 3 hónapig, de bírósági úton. Szerintem egy férfinek is VAN joga ahhoz, hogy eldöntse, akar-e gyermeket vagy nem. Mivel viszont a nõ az, aki errõl véglegesen dönthet, így bizony kedves férfiak ki vagytok szolgáltatva. Nem korrekt, de így van. De mindenhez 2 ember kell, így legközelebb jobban figyelj oda a védekezésre és ne bízzad másra.
16-os Ne beszélj már ostobaságot, nekik is van beleszólásuk, ha semmiképp nem akarnak húzzanak gumit, képzeld, nem is olyan gáz, mint hormonokkal bombázni magunkat.
16-os Ha nem értesz a joghoz, akkor ne vitatkozz...
17! Enyhén tévedésben vagy mert a kérdezõ nem arra kért fel téged és senkit sem, hogy a másik hozzászóló kommentjét lereagáljuk:) ) A te feladatod az lenne, hogy "értékes" hozzászólásoddal a Kedves Kérdezõt segítsed, de ilyen jellegû információt keresve sem találtam soraid között:) ))) Ha erre képtelen vagy, ami nagyon valószínû inkább csak olvasgass itt...:) )
Ja, és részemrõl itt a pont:) ))) Bocsi, hogy a továbbiakban nem veszek részt megvadult nõk, férfiellenes harcában.:) ))
képes vagy lemondani a saját gyerekedrõl?? undorító...
Válaszoltam a kérdezõnek, csak mivel szidod itt a nõket, hogy milyen helyzetbe tud hozni egy ártatlan pasit, csak reagáltam, hogy talán nem egészen így van, sõt a kérdezõnek is segítettem, hogy legközelebb ne kerüljön ilyen helyzetbe.
71%os :D atyaaaééég :D te tényleg beteg vagy! :D Itt szó sincs a férfirõl, hanem a gyereken van a hangsúly, te agyoniskolázott... Nos kérdezõ, hajrá hallgass erre a dilettánsra nyugodtan... nem tudom kérdezõ milyen családban nõttél fel, hogy bántak veled, de képzeld el, milyen lett volna apa nélkül, ha anélkül voltál akkor az a szegény gyerek min menne keresztül...ott voltál, megcsináltad a te felelõsséged is, ezt a bíróságon is így fogják értékelni! Aztán, ha majd egyszer felkeres, hogy hello én vagyok az akirõl lemondtál...tényleg ennyire nem akarod, vagy csak a felelõsségtõl félsz? Van egy csomó ilyen ffi akar nem akart gyereket, mégis lett és évek után már máshogy gondolják a dolgokat! Hány éves vagy?
*ne
(óvszer és gyógyszer mellett is teherbe lehet esni, tapasztalatból tudom) Ha nem akarsz gyereket, akkor mondj le róla. A gyerektartást nem tudom, hogy kell-e, de ha teljesen lemondasz, és nem kerül a nevedre, akkor szerintem nem kell.
Igen, teherbe lehet esni, de kicsi rá az esély.
Látom sokan ahelyett, hogy a kérdésre válaszolnának inkább a kérdezõt fikázzák.Csak azt tudnám, hogy mi alapján?Nem szeretné vállalni a gyereket és kész! Nehogy ti döntsétek már helyette hisz nem is ismeritek. A 71%-os válaszadó ÉRTELMES választ adott bezzeg öt is fikázzátok.Az EXE lett terhes! Szóval ha vállalja ha nem akkor is apa nélkül fog felnõni a gyerek. Valószinû azért nem szeretné vállalni mert tudja, hogy nem normális körülmények között nõne fel , itt beleértve azt is, hogy csak az egyik szülö nevelhetné. Nem ismerjük a kérdezõ anyagi helyzetét sem az exének, sajnos éppen elég rossz körülmények között élö gyerek él a világban. Az meg szintén egy rossz [email protected], hogy elöbb kellett volna gondolkozni. Ezer meg millio gyerek fogant már meg ovszer vagy fogamzásgátló mellett. Ugylátszik itt mindenki csak okoskodni tud de olyanról hogy pearl index még senki nem hallott. Valójában én sem adtam értelmes választ a kérdezõnek de ezt már megtette a 71%-os válaszoló.
magad.

25 hetes kismama vagyok, második babánkat várom. Az első babával szinte mindennapos volt a szex, nálunk ez mindig jól működött, még terhesen is, most viszont nem nagyon esik jól, van úgy, hogy hetente csak egyszer kivánom. Ez normális?

Remélem, ez szülés után elmúlik, vagy lehet, hogy velem van a baj?

Legjobb válasz: Szerintem nincs semmi baj veled.Minden terhesség más és más.Ne izgulj,minden rendben jön majd,szülés után minden a régi lesz.Jó babavárást:)

Szerintem nincs semmi baj veled.Minden terhesség más és más.Ne izgulj, minden rendben jön majd, szülés után minden a régi lesz.Jó babavárást:)
Szerintem normális, én 19 hetes vagyok, és a mult hétig abszolut nem kivántam a szexet, a párom szenvedett is miatta, a gondolattól is rosszul voltam.Igaz most is csak heti egyszer de én már ennek is örülök.
Teljesen normális, mindenki mésképp viseli, és minden terhesség is lehet más. Erõltetni nem szabad, de keressetek egy közös megoldást, hogy párod se szenvedjen abszolut hiányt. Engem sajna eltiltottak, pedig eddig is keveslettem a heti-kétheti 1 alkalmat (párom rengeteget dolgozik, kiszipolyozzák, nemkem ennyi jutott belõle... ) De most õ is emlegeti, hogy augusztusig semmi... és ebbe szörnyû belegondolni:-(( De ne félj, minden rendben, ez még terhességed alatt is változhat:-)
Szia! Én a 38. héten járok. Az elején azt hittem a hányingerek miatt nem kívánom és majd elmúlik! De nem. Azóta is a hideg ráz, ha a szexre gondolok. Azért apát nem kínozzuk, néha megadom magam, de nem az igazi! Sajnálom is szegényt, de õ nagyon türelmes! Azt mondják elmúlik! Én is várom már, hogy visszatérjenek az összebújós esté! :) ) Kitartás!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, azért megnyugtató, hogy nem vagyok egyedül ezzel. Nem hanyagoljuk apát sem, amikor már elkezdjük, már én is élvezem, csak a kezdet nehéz, ezekkel a méretekkel nem igazán van kedvem kezdeményezni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!