Találatok a következő kifejezésre: Csak nálam úgy, hogy a (59 db)

Csak nálam van úgy, hogy a babó a pocakomban ebben a melegben nem nagyon aktív nappal, de amikor alszok hajnalban, ill. késő este le sem nyugszik, és mocorog elég erőteljesen?

28 hetes múltam

Legjobb válasz: Én még csak 18 hetes vagyok, de nálam meg az volt, hogy tegnapelõtt pl. nagyon rossz idõ volt és akkor nemnagyon mocorgott, sõt tegnap napközben se, de tegnap este nálunk is "buli" volt.:) Sõt ma reggel is. De napközben és se nagyon szoktam érezni, mondjuk lehet nekem még nem is kell annyira, csak este vagy reggel mikor nyugisan fekszünk. Ez mondjuk a 28.hétbe biztos másképp van. Úgyhogy bocsi, hogy annyira nem tudtam "tanácsot" adni, csak gondoltam megosztom veled a dolgot.:)

Én még csak 18 hetes vagyok, de nálam meg az volt, hogy tegnapelõtt pl. nagyon rossz idõ volt és akkor nemnagyon mocorgott, sõt tegnap napközben se, de tegnap este nálunk is "buli" volt.:) Sõt ma reggel is. De napközben és se nagyon szoktam érezni, mondjuk lehet nekem még nem is kell annyira, csak este vagy reggel mikor nyugisan fekszünk. Ez mondjuk a 28.hétbe biztos másképp van. Úgyhogy bocsi, hogy annyira nem tudtam "tanácsot" adni, csak gondoltam megosztom veled a dolgot.:)
Igen normális õket is megviselik ezek a frontok.Üdv 37hetes kismama
Én 22hetes vagyok és nálam is ugyan ez van.Ilyen melegfrontok miatt még a fejem is fáj.Ne izgulj.szerintem õket is megviselika ahirtelen jött frontok
Én is 22 hetes vagyok.De csak este meg reggel érzem a babám mózgását.Meg fogadtam veszek egy magzati szívhang figyelöt.Már néha nem birom idegekkel, nehogy vallami baj történjen.
SZia Nálunk is igy van, ma szinte csak délelõtt tombolt ill reggel, meg majd éjszaka fog amikor már lehült a levegõ. Ebben a kánikulában nem igazán aktív a bébim. Úgyhogy sztem ne izgulj! Boldog babavárást! 26 hetes kismami

1956-nál miért mindig az USA-t szidjuk, hogy nem jöttek? Õk megmondták, hogy nem fognak jönni (az elnök beszédében benne is volt), úgy mint a nyugat se. CSak nálunk hitegettek ezzel a rádiók.

Legjobb válasz: Azért, mert mocsokság nézni, ahogy a birka vágóhídra megy, miközben fennhangon örülünk, hogy kopik a hentes kése. Nem politikai álláspont miatt, emberileg!

Azért, mert mocsokság nézni, ahogy a birka vágóhídra megy, miközben fennhangon örülünk, hogy kopik a hentes kése. Nem politikai álláspont miatt, emberileg!
Szovjetunióval megegyeztek. USA nem avatkozik a Magyarország dolgába, Szovjetunió pedig kiszáll a Szuezi-válságból
Azért szidjuk, mert a Szabad Európa Rádiójukon keresztül azzal hitegették a magyar lázadókat, hogy majd jönnek és kisegítenek minket, csak addig tartsunk ki, közben meg magasról csesztek a fejünkre. Az lett volna a korrekt, ha megmondják, hogy nem fogunk menni és kész. De mivel a magyarok azt hitték, hogy majd jön a felmentõsereg, mert a nyugati rádiók is azt mondják, ezért utolsó vérükig küzdöttek a vörös horda ellen. És nagyon valószínû, hogy azért hitegették a magyart, hogy lefoglaljuk a szovjeteket, amíg õk Egyiptomban bohóckodnak velük. Lényegében felhasználtak minket csalinak. Tehát nem értem, hogy miért kéne tapsikolnunk az USA-nak.
Raptor es utolso valaszolo pontosan elmondta a lenyeget.Csatlakozom a hozzaszolasaihoz azzal kiergeszitve hogy volt meg CIA-s is aki biztatott a forradalomra 23 an vagy az elott jatszott zongoran egy dalt amivel felhevitette az erzelmeket.Az illetot a nep menekiti ki az osztrakhoz es azzal megy el hogy majd jon a sereg.Persze szerencsetlen lehet hogy nem hazudott es tenyleg azt hitte hogy segit de az esemenyek ravilagitanak az igazsagra.Es melyen fel vannak haborodva az amik ha egyenloseget teszel koztuk es az orosz kozott pedig eleg ha csak a mostani esemenyeket nezed ahol haboruzott az Usa es rajosz semmi kulombseg nincs a nyugat es kelet kozott erkolcsi ertelemben.Ez ez a nyugatnak [email protected] faj:) )
Ez itt Magyarország, ahol mindig másban kell a hibát keresni.
*mindent arra a sémára építenek
"És nagyon valószínû, hogy azért hitegették a magyart, hogy lefoglaljuk a szovjeteket, amíg õk Egyiptomban bohóckodnak velük. Lényegében felhasználtak minket csalinak. Tehát nem értem, hogy miért kéne tapsikolnunk az USA-nak." Talán mert a sok tróger ezt szeretné. :)
A kérdező hozzászólása: ÉS mit jelent nálad a korcs? Az aki nem élteti egész nap Magyarországot és úgy véli nem MINDIG a többi országban kell keresni a problémát. VAgy scak egyszerûen másokban. (pl zsidókban)
Azert aljunk meg egy szora.Nem biztos hogy korcs Kiralyhekker.Ha te engem lattal volna kiskoromban mint hataron tuli aki gyuloli hogy magyar es buntetesnek veli mert a romcsi tortenelem konyvekben az volt irva es meg nem voltam akkora hogy a szuleim is elmodjak az igazat akkor mit mondanal??? A kerdezo szuleit sem hibaztasd mert manapsag anyira felporgott az elet hogy nincs idejuk foglalkozni a gyerekel valoszinu.A gyerek meg talan nem is olvasta vagy latta a BBC adasat 90 utan az maradt benne hogy az amik felszabaditottak es igy csodalkozik hogy miert szidjak oket.Ezert nem o a hibas, szepen elmagyarazod a lenyeget es kesz valoszinu megerti es utannanez mert manapsag ahogy Jezus modta az igazsag es hazugsag is napfenyre kerul.Aztan ha megis elhiszi azt amit otven even at belenk sulykolva oktattak akkor mint irtam menthetetlen de addig amig nem tujuk hogy tinedszer vagy felnott ember nincs miert iteljuk.Bocsi jo hoszura sikeredett.:)
Kerdezo olvasd el Hernadi Peter : A masodik vilaghaboru igaz tortenete Googli-ban megtalalod akkor majd vilagosabban latsz es Kirallyhekerre se haragudj mert az igaz hogy felhaborito az aki elhiszi a hazugsagot csak azt is meg kell vizsgalni hogy johiszemuen vagy sem.
Kérdezõ hogy jönnek ide a zsidók nem értem? Miért kel állandóan felhozni a zsidókat mikor a cigányokat és a homokosakat is lehetne szidni!
Amúgy nem vagyok zsidó!!
azért mert mi magyarok, mindig másokat okolunk mindenért
A kérdező hozzászólása: Egyedül csak a nyugati sajtó fogadta óriási lelkesedéssel a forradalmat, de a nyugati vezetõk megmondták, nem fognak beavatkozni. "– Nyugaton a közvélemény óriási lelkesedéssel, szimpátiával fogadta a forradalom hírét. A baloldali érzelmûek szocialista korrekcióként, antisztálinista forradalomként értelmezték, az antikommunisták szovjet- és kommunizmusellenes forradalomnak tekintették. Mindkét rétegnek óriási érdekeltsége volt abban, hogy a felkelés sikeres legyen. A politikai vezetõ körök ellenben az 1945 óta fennálló status quo (Európát szovjet és nyugati érdekszférára ½osztották½) miatt tudták: nincs beavatkozási lehetõségük – foglalta össze a történész a nyugati reakciókat."
Azért valószínûleg az is benne volt a dologban, hogy '56 eléggé marxista/anarchista jellegû volt ;)
tegnap 15:15 mennyire hasonlítasz a régi komcsikra azok is férgezték az USA-t meg szidták a nyugatot
Az usát nem azért szidjuk mert nem jöttek és nem csak 56 kapcsán, hanem mert egy utolsó férgek.
ma 14:54 Egyetértek veled! Nem is értem miért kellene szarul éreznünk magunkat a magyar történelemben nem csak a rossz dolgok voltak voltak jók is mondhatnák pl de minek aki gyûlöli a saját nemzetét annak hiába a szó!
A kérdező hozzászólása: http://www.kisalfold.hu/szieszta/a_nyugat_nem_segithetett_ra..
A kérdező hozzászólása: "Az lett volna a korrekt, ha megmondják, hogy nem fogunk menni és kész. " AZ a gond, hogy megmondták. Az Amerikai elnök megmondta, ohgy NEM MEGYÜNK.
Mert valakit szidni kell. Nem az USA mondta azt, hogy jön, hanem a rádiósok. Akkor miért nem a rádiósokat utáljuk? Amúgy utolsó:Látnád akkor mi van Ázsiában. Több helyen is azt írják, hogy a Magyarok nyereg alól eszik a húst, ott puhítják.(Miközben a Magyar forrás szerint a szinte folyamatos lovaglás kikezdte az állat hátát a nyeregkápa alatt, és a gyógyulást segítette elõ a nyers hús)
Kijelentették, hogy minden a vörösök ellen fegyverrel fellépõ országot támogatni fognak fegyverrel, egyebekkel. (Már nem tudom a nyilatkozat nevét, de õk minden nyilatkozatnak adnak valami nevet.) Mi erre reagálva fellázadtunk, õk meg mondták, hogy "bocs, mégse". Leegyszerûsítve ennyi a történet, remélem érthetõ.
"Az Amerikai elnök megmondta, ohgy NEM MEGYÜNK." Tudod a 26 éves Kovács Marci és a 22 éves Dezsõ Frici nem azzal töltötte a fél napját, hogy az akkor még nem létezõ és nem éppen használatban lévõ televízióban az amerikai elnökök sajtótájékoztatóját figyelték. Éppen el voltak foglalva, mert a szovjetek tankokkal lövették a fõvárost és utcai harcok dúltak, ezért nem nagyon értek rá ilyesmivel törõdni. A Szabad Európát lehetett fogni és ami ott ment, az az volt, hogy "TARTSATOK KI, JÖVÜNK!"
A kérdező hozzászólása: A szab. eu. rád.-val meg az volt a gond, hogy enm kaptak semmi információt nyugatról (még össze se ültek) és csak kitalált dolgokat adtak. VAgy reménykedtek benne hogy jönnek.
Ha jól tudom éppen az elnyomo SZU és csatlos hatalma ellen folyt a harc. Ennek a rendszernek, elméletileg, a nyugati hatalmak is ellenségei voltak. Azt csak a hülyék gondolták, hgy a pici Magyarországért majd kirobbantják a 3. vilagháborut. A 2. héten már csak a realitásokat figyelembe nem vevö lekesek és alacson IQ.-ju hülyék harcoltak az utcán. A többiek szépen elkezdtek pakolni vagy otthon maradtak.
14:45 Hagyjad, úgy sem érti meg. Az ilyeneknek mindig a magyarok a hülyék. Azért tartunk itt, mert Magyarország tele van olyan emberekkel, akik a nemzetükre való büszkeség helyett mindig csak azt keresik, hogy mivel lehetne még nyomorultabbnak, még szerencsétlenebbnek, még elcseszettebbnek feltüntetni saját magunkat. És még utána csodálkoznak, hogy minden magyar depressziós meg közömbös már minden és mindenki iránt.
meg õszintén, nem tudom minek van ennyire felkapva 56 komcsik fellázadtak a sztálinizmus ellen, Sztálin halála után 3 évvel! (nagy bátorság) miután Hruscsov elítélte a sztálinizmust. Ha Hruscsov nem mondja ezt, Rákosi nyugodtan ellett volna még itt évekig. A másik, amikor a magyar ezredes lövi azokat, akiket meg kellene védenie, aztán magyarok lövik a civileket, gratulálok. Ezen felül meg nem akartak kapitalizmust, csak a Rákosi elnyomás végét. Kivéve Mindszentyt aki az egyház földjeit akarta vissza, gondolom jobbágyokkal együtt :D de ez meg az õ baja

Ugye nem csak nekem megalázó, hogy a szerelmem egy nálam sokkal csúnyább, igénytelenebb lány miatt hagyott el?

Aki ráadásul mindenkivel összefekszik.

Legjobb válasz: Az senkinek nem jut eszébe,hogy a kérdezõ esetleg csak szépnek képzeli magát??:o

Az senkinek nem jut eszébe, hogy a kérdezõ esetleg csak szépnek képzeli magát??:o
Akk valószínûleg túl merev voltál a pasinak.Õ most egy bevállalós lányt akar, akivel orrba-szájba dughat.Nem érdekli, hogy mekkora az IQíja a csajnak, vagy milyen erkölcsei vannak :D 20L
Szia Nem magalázó csak rosszul esik neked, mert nem érted miért jött össze a vasorrú bábával:) de ne törõdj vele. Õ állít magáról szegénységi bizonyítványt h egy olyan jó nõt mint te elhagyott egy rusnya ágybetétért. Tudom nehéz, de szerintem rosszabbul éreznéd magad ha egy topmodellel jött volna össze^^ örülj neki h tudod h szebb vagy és jobb. Úgy gondolj rá h ha ekkora barom akkor jobb neked nélküle. Ennyi:) röhögd ki ..:) Én is kiröhögöm az exem. Mindig azzal basztatott h nem vagyok elég érett (22) erre utánam összejött egy 16 éves bányarémmel..) A hapsik barmok ne foglalkozz vele L 22
A szerelem, vak, süket és hülye is. Örülj vele hogy legalább nem megcsalt vele. Jöjj össze valaki bombajó pasival... édes a bosszú. :P
Gratulálok a három hozzászólónak. Remélem ezután a "Nem a külsõ számít" topicba mentek okskodni. Olyan lányokat, mint Ti csak elhagyni érdemes.
ahhh hidd el, ez sokkal jobb érzés, mint amikor egy nagyon jó csaj miatt hagy el.Mert hiába vagyok én is jó csaj, ha 2 teljesen más stílusúak és karakterek vagyunk, nem bírok vele versenyre kelni. Max ha megváltoznék, de azt nem fogom :/ 19L
Nem, én is szégyellem magam...
A kérdező hozzászólása: Mert attól függetlenül hogy átvert, megcsalt és otthagyott másért, szeretem. Tudom hogy gáz, és hogy nemkéne, de nemtudom elfelejteni... Nehéz így egyik pillanatról a másikra elfelejteni egy több mint 1 éves kapcsolatot
így jártál. ha az exed, mit törõdsz vele?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm minden válaszolónak. Nem, nem képzelem magam szépnek, átlagos lány vagyok. És tényleg, nem csak a szépség számít. De az már igen, hogy az a lány hogy viselkedik. Egy erkölcstelen r*banc. És ezt érzem megalázónak... Az már más dolog, hogy egy biliszájú mûp*csa
Nem csak a szépség számít..keves kérdezõ :)
Nnnahh, hát ez velem is elõfordult!! Gáááz.

Rossz email címre küldtem valamit. Ki lehet törölni úgy hogy a címzett ne lássa, vagy csak nálam fog eltűnni?

Legjobb válasz: Hát ha már elküldted, akkor te nem tudod törölni az õ fiókjából. Dante

Hát ha már elküldted, akkor te nem tudod törölni az õ fiókjából. Dante
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!

Ti altatjátok babátokat vagy csak leteszitek? Melyik a jobb és miért? Nálunk általában altatom 7 hónapos, de csak ugy hogy a mellkasomra teszem nyüglödik pár percet és alszik.

Legjobb válasz: én este megetetem berakom a kiságyba lekapcsolom a villanyt egy kicsit még eljátszik magában aztán elalszik.. nem altatom mert sikerült elérnem azt hogy velem nem alszik el... nappal amikor bent vagyok a szobában és gondolok egyet nah én is pihennék aludjunk együtt sosem jön össze rendesen kitilt :) 9 hónapos és szerintem ez azért jó mert így a tenni valód nem úszik el... este meg azért a férjemmel is szeretnék foglalkozni mert sokat dolgozik...

én este megetetem berakom a kiságyba lekapcsolom a villanyt egy kicsit még eljátszik magában aztán elalszik.. nem altatom mert sikerült elérnem azt hogy velem nem alszik el... nappal amikor bent vagyok a szobában és gondolok egyet nah én is pihennék aludjunk együtt sosem jön össze rendesen kitilt :) 9 hónapos és szerintem ez azért jó mert így a tenni valód nem úszik el... este meg azért a férjemmel is szeretnék foglalkozni mert sokat dolgozik...
Soha nem kellett altatni, sõt, ha lát minket nem is hajlandó aludni, inkább velünk foglalkozik. 9 hónapos lesz, letesszük az ágyába, pár perc múlva alszik is. Hogy melyik a jobb? nem tudom, kinek mi. Nekünk nyilván ez így tökéletes.
Vagy egy éves koráig nem altattam. Magától elaludt, nem igényelt. Utána jott a szeparációs szorongás, nélkulem nem akart elaludni. Félt valamitol. Azóta eltelt egy éve és a mai napig koztunk alszik és este velem jár lefekudni. Délben elalszik gond nélkul, de este csak velem.
Én altatok és nekünk így kerek a világ :)
Én altatom, pedig már 16 hónapos. Pont tegnap mondtam, hogy hiányozna, ha nem lenne ez a kis rituálé. Mondjuk mikor 1 órásra nyúlt, akkor azért nem annyira :) . Nálunk minimum 20 perc, de inkább több.
Nekünk az elején elaludt magától...de már két hete csak akkor alszik el, ha eltetjuk. 3 és fél hónapos...gondolom ez néha változik.
van hogy elalszik magától, van hogy altatni kell, de az is lehet csak 5 perc is meg lehet másfél óra mire végre elalszik... Tök változó. Általában, az esetek nagy részében lerakom, és fogom a kezét hogy ne vegye ki a cumiját (még csak 4 hós) amíg elalszik. Ez rendszerint elég. Ha nem, akkor járkálni kell vele, a mellkasomra venni, vagy esetleg kendõben magamra kötni.
Amíg nem kezdett el fogzani csak letettük és aludt is. Most annyi az egész hogy õ hason alszik és simizem a popsiját 10perc után alszik is.
Az elején csak letettük, elaludt magától. Aztán jött a szep. szorongásos idõszak, akkor altatni kellett. Amikor ez elmúlófélben volt, zavarta, ha benn voltunk a szobában, csak játszott, bohóckodott. Így rácsuktam az ajtót. Az elején volt pici ordítás 1-2 hétig, de végül megszokta. Hosszú távon mindegyikõtöknek az a jobb, ha magától el tud aludni.

Miért van az úgy, hogy a gimis lányok nagyrészt csak a náluk vagy 3-5 évvel idősebb kigyúrt fiúkkal járnak?

Tudom, hogy ez csak a lányok egy részére igaz, de úgy veszem észre, hogy egyre többek ilyenek. Én nem tartozom a kigyúrt fiúk közé, de nem tudom, hogy a lányok miért az ilyen durva és bulizó fiúkat szeretik.

Legjobb válasz: -.- itt végig olyan válszokat kapsz, hogy én nem is, stb... De egyébként ennek pszichológiai okai vannak. Nem fejtem most ki, mert hosszú lenne, de törõdj bele. Majd kellesz másnak. F/16

-.- itt végig olyan válszokat kapsz, hogy én nem is, stb... De egyébként ennek pszichológiai okai vannak. Nem fejtem most ki, mert hosszú lenne, de törõdj bele. Majd kellesz másnak. F/16
én pl nem ilyen vagyok. sõt ezt a típust szeretem legkevésbé
Én a magas sovány bulizósakat szeretem :P
Az a probléma, hogy a lányok a külsõm miatt esélyt sem adnak enekm, hogy megmutassam a belsõ értékeimet. Szóval ez így egy reménytelen vállalkozás. De már nem bánkódom emiatt, úgyis csak felszínes, aljas láynok vannak midnenfelé, sokat csalódtam, látta hogy használták ki egyik jó barátomat, aki tipikus jó fiú, mint én. Eezk után már nem is bánom annyira, hogy nincs párom.
Hidd el, aki csak a külsõd miatt szeret, az nem is szeret igazán. Majd jön az igazi, aki majd azért szeret aki vagy! (15 vagyok, és 1 évvel idõsebb a barátom. Nincs kigyúrva, de én így is szeretem)
Utolsó hozzászóló nem nem olyanokkal kell "járniuk" mert ki lenne olyanokkal együtt? :D de azért ne jöjjenek már össze egy csávóval mert õ bulizik, drogozik meg milyen "menõ"(hogy kinyírja magát)aztán meghúzzák õket és eldobják ez persze tetszik nekik addig még majd senkijük nem marad és szétbaszottak lesznek..na meg õk rinyálnak a legjobban hogy megint elhagyott meg megint megcsalt.. na akik meg ilyen kis nyomingerek azoknak meg azt mondom hogy ha nem változtatnak akkor szüzek maradnak és ne akarjanak összejönni egy bomba nõvel mert úgyse sikerül de vannak olyan lányok akik az ilyeneket szeretik csak túl beszariak a fiúk és nem mernek kezdeményezni pedig ezt tudja mindenki hogy egy nõnek az kell hogy egy pasi álljon rá ne a csajnak keljen rendesen megerõszakolnia a csávót.
4: tegyük fel h te pont 1 ilyen kigyúrt 20+ os gyerek vagy ebben az esetben voltál te is középsulis és valszeg már akkor is jártál gyúrni: szóval akár járhatnának a gimis kigyúrt pasikkal is ha nekik a kigyúrt pasik jönnek be mondjuk. személy szerint én a gimimbe azt tapasztaltam h egész sokan járogatnak osztályon / évfolyamon / néhány évfolyam eltéréssel a sulin belülrõl származó pasival. persze nálunk volt külön tesi-s osztály is és a többibe is elõfordultak azért a kigyúrt pasik szóval lehet ezért tapasztaltam ezt. személy szerint [pasi] én eléggé kétélû kardnak találom ezt az oszttársal / iskola társsal járogatás dolgot lehet ez is az oka. az is lehet h érettebbnek képzelik magukat mint amilyenek valójában. az is lehet h 1xûen zs + kocsi kombó a menõ v "ne adj isten" abba estek bele.. most istenem ki nem tesz rá jó magasról? squirrels must die!
nem mindegyik ám! van akinek nem jut helyes izmos idõsebb fiú, õk inkább egyedül maradnak :D egyébként én gimiben egy vézna szemüveges, kissé érdekes arcformájú, aránytalan tastû sráccal jártam aki pár centivel még alacsonyabb is volt...esélyt adnak a belsõ szépségének - ami mint kiderült nem volt, így újra nem esek ebbe a hibába. legközelebb egy jó pasi verjen már át, legalább míg hiteget, addig is gyönyörködhetek benne! :D
Inkább infantilis, lúzer, anyjuk f.a.szát szopó nyikhaj lúzerekkel járjanak, vagy mi?
mert még kislányok
A kérdező hozzászólása: Köszi a jó tanácsokat. Igen, tudom, hogy szerencsére vannak, akik a belsõ dolgokat szeretik, és nem is törõdöm már az ilyen nagymenõ kis gyerekes lányokkal. És tényleg tudnak igazán aljasak is lenni. Am az én ideálom a szép, kedves lány, de nem a nagymenõ, hanem a kis szelíd, akivel lehet érdekesen beszélgetni. Amúgy nem is vagyok csúnya, csak kicsit vékony a karom, és hát ez a bajuk velem. Lehet, hogy még várok ezzel. De megfogadtam, hogy a gimibõl soha többé nem fogok választani lányt. Az se lenne baj, ha egy egyetemista csajnak tetszenék meg. (18 éves vagyok).

Csak szexuális úton lehet elkapni a hpv vírust? Nálam, tavaly derült ki, hogy hpv-m van, de 13éve ugyan azzal a férfival vagyok. Esetleg, ő megcsalt ugykaptam el. De neki milyen orvoshoz kell mennie? Van erre orvosság? Nekem nem írtak semmit.

Legjobb válasz: Szia! Nekem szintén HPV-m van. Évekig lappanghat ez a betegség az ember szervezetében, és egy legyengült imunrendszeri állapot hozza ki. Igen, csak szexuális úton terjed, de egy csomó válfaja van. Nekem szülés után a 6 hetes rutinvizsgálati citológiámból derült ki, hogy HPV 3-sa vagyok. Tipizálták is. Az orvos ajánlott rá immunrendszer erõsítõt, de végül is nem hagyott nyugodni a dolog, és elintéztem magamnak, hogy kaphassak cellagamot. Kerress rá interneten! Nekem bevállt! Novemberben megtudtam,hogy 3-as a citológia rizikófaktrom. Az orvos ajánlott immunrendszer erõsítõt, marha drága volt, de kiváltottam és beszedtem. Anyósom egészségügyis, így õ javasolta nekem a celladamot, de szerintem némi utánajárással, te is el tudod magadnak intézni, hogy kaphass!Januárban elkeztem szedni. Leleteim szerint hétfõn és szerdán 10-10 cseppet kell egy kockacukorra csepegtetnem és elszopogatnom éhgyomorra, se víz se kaja, se fogmosás elõtte való és az utána való fél órában. Februárban elmentem egy másik dokihoz Pestre akinek ez a Hpv vírus a szakterülete. Õ megvizsgált. Ekkorra már 1 hónapja szedtem a celladamot. És azt mondta pár nappal az eredményeimre, hogy már P2!!!!! Tehát javultam!!!!! Gyógyulok. Most kell hozzá majd visszamennem májusban. Remélem biztató eredményeket mond, és akkor belevághatunk a következõ baba projektbe! Ha kell valami segítség, szólj. Könnyebb úgy, ha nem vagy egyedül!:) Ha kell doki telefonszám, vagy valami hasonló írj privit. Ne aggódj! Ne frusztráld magad! Igenis kell rá gyógyszer, bár elsõ alkalommal nekem sem adott Fehérváron az orvos semmit sem. A mûtétet el lehet kerülni! Nem kell a "szamárlétrát" végigzongorázni! Gondolom, te is még idõben vagy! Az, hogy a párod fertõzhetett e meg, pedig sürgõsen feletsd el! HPV szinte minden ember szervezetében jelen van, csak van akinél okoz problémát, van akinél nem. Van aki teljesen leéli az életét tünetmentesen, van aki nem... A férfiak csak hordozók, de náluk is okozhat problémát. Ne aggódj! Van megoldás és segítség. Ha kell valami akár egy jó szó, vagy bármi, írj privit! Üdv: egy 26 éves lány, egy 10 hónapos gyönyörû kisfiú édesanyna...

Szia! Nekem szintén HPV-m van. Évekig lappanghat ez a betegség az ember szervezetében, és egy legyengült imunrendszeri állapot hozza ki. Igen, csak szexuális úton terjed, de egy csomó válfaja van. Nekem szülés után a 6 hetes rutinvizsgálati citológiámból derült ki, hogy HPV 3-sa vagyok. Tipizálták is. Az orvos ajánlott rá immunrendszer erõsítõt, de végül is nem hagyott nyugodni a dolog, és elintéztem magamnak, hogy kaphassak cellagamot. Kerress rá interneten! Nekem bevállt! Novemberben megtudtam, hogy 3-as a citológia rizikófaktrom. Az orvos ajánlott immunrendszer erõsítõt, marha drága volt, de kiváltottam és beszedtem. Anyósom egészségügyis, így õ javasolta nekem a celladamot, de szerintem némi utánajárással, te is el tudod magadnak intézni, hogy kaphass!Januárban elkeztem szedni. Leleteim szerint hétfõn és szerdán 10-10 cseppet kell egy kockacukorra csepegtetnem és elszopogatnom éhgyomorra, se víz se kaja, se fogmosás elõtte való és az utána való fél órában. Februárban elmentem egy másik dokihoz Pestre akinek ez a Hpv vírus a szakterülete. Õ megvizsgált. Ekkorra már 1 hónapja szedtem a celladamot. És azt mondta pár nappal az eredményeimre, hogy már P2!!!!! Tehát javultam!!!!! Gyógyulok. Most kell hozzá majd visszamennem májusban. Remélem biztató eredményeket mond, és akkor belevághatunk a következõ baba projektbe! Ha kell valami segítség, szólj. Könnyebb úgy, ha nem vagy egyedül!:) Ha kell doki telefonszám, vagy valami hasonló írj privit. Ne aggódj! Ne frusztráld magad! Igenis kell rá gyógyszer, bár elsõ alkalommal nekem sem adott Fehérváron az orvos semmit sem. A mûtétet el lehet kerülni! Nem kell a "szamárlétrát" végigzongorázni! Gondolom, te is még idõben vagy! Az, hogy a párod fertõzhetett e meg, pedig sürgõsen feletsd el! HPV szinte minden ember szervezetében jelen van, csak van akinél okoz problémát, van akinél nem. Van aki teljesen leéli az életét tünetmentesen, van aki nem... A férfiak csak hordozók, de náluk is okozhat problémát. Ne aggódj! Van megoldás és segítség. Ha kell valami akár egy jó szó, vagy bármi, írj privit! Üdv: egy 26 éves lány, egy 10 hónapos gyönyörû kisfiú édesanyna...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat. Boldoggá tesz, hogy nálad volt javulás.Nekem, is van egy hét éves fiam, 31éves vagyok. Én, tavaj októberben voltam dokinál rákszürésen.Mikor kiderült, hogy hpv gyanuja és p2-es vagyok, nagyon meg ilyedtem útána nézztem a neten, ott olvastam, hogy nemi úton lehet elkapni.Mivel, elõtte kétt éve derült ki, hogy félre lépett a férjem, igy hát minden gyanum rá írányult. De, ha õ nem szed semmit akkor mindig vissza fertözhet? Még a neten olvastam, hpv-re jó! Folsav tabletta, c-vitamin, idol-3-karbinol, de útobíról a patikában nem halóttak. Hétfõn kérek idõpontot a nõgyógyászomhoz, és ha még mindig fertõzött vagyok akkor ki probálom a cellagamot, amit ajánlótál.Te, Pesten melyik orvoshoz vagy korházba jársz, mert én Budai vagyok, régen a Söfibe jártam, de sajnos megszünt, most meg a XI.ker. Fehérvári sztkba.Sajna, mi nõk szenvedünk ettõl legjobban.
Szia! Elsõ vagyok! Én vidéki vagyok, Pesttõl 120km-re élek. Dr Jávorkai Imre fõorvosnál jártam. Nekem õt ajánlotta az unokatesóm, aki szintén(p2-es) HPV-vel ment el hozzá. Õ teljesen meggyógyult. De sajnos, azt nem tudom, hogy neki mit ajánlott. Én elmondtam az orvosnak, hogy mit szedek és azt mondta rendben van, alkalmazzam továbbra is. Leleteimbõl látszott, a javulás.:) Megijedtem, mert azért szeretnénk a fiúnk mellé egy másik babót rövid idõn belül, és a mûtét gondolata nem nagyon tetszett... Gondolom neked is elmondta az orvos, hogy hogyan is zajlik. És ha megvan a mûtét, utûnna várnunk kellene még fél évet..Azt mondják nem befolyásolja az ilyen mûtét a következõ baba megfoganását, kihordását stb...De mindenki a maga bõrét viszi vásárra. Én nem szeretném. Visszatérve a dokira, én csak ajánlani tudom. Telszámot tudok adni, ha érdekel. Drága, de szerintem az egészségünk megér ennyit. (10E egy vizsgálat) C vitamint én is szedek egyébként. Azt mondják, hogy a P2 még annyira nem gáz, és hogy sokan élnek p2-vel. Bár tudom ez senkit sem vigasztal. Lényeg, hogy idõben vették észre, és van rá gyógymód. És el lehet kerülni a mûtétet. Elsõ vizsgálatnál nekem sem ajánlott semmit sem a doki, mondván, hogy az immunrendszer majd legyõzi. mikor másodjára voltam, írt fel valamit..sajna nevére már nem emlékszem...:( De végül anyósom ajánlásával celladam cseppek: neve: VTTACELL és a Celladam kúp. Eddig bevált.:) Celladam készítmény alkalmazása rosszindulatú daganatos betegségek esetében a sejtszaporodás csökkenését eredményezi mellékhatások nélkül. A készítmény kedvezõen befolyásolja a szervezet ellenálló képességét, megvédi a szervezetet a betegséget kiváltó környezeti ártalmakkal szemben (pl: influenzajárvány). Tumor és egyéb betegségek megelõzésére, egyenlõtlen állapotok kezelésére ajánlott szer. A Celladamot a biológiailag válaszadó képességet módosító anyagok közé sorolhatjuk. Elsõsorban a sejtmembrán mûködését változtatja meg, így a különbözõ ingerekre bekövetkezõ "sejtválasz" módosul. --> Felismerhetõvé teszi az immunrendszer számára a beteg, sejtburjánzásnak indult sejteket. Így az immunrendszer felismeri, és meggyógyítja önmagát. "Felismeri a hibát." Mellesleg magyar találmány, csak Magyarországon nem szabadalmaztatták, itt nem ismerik el. De be lehet szerezni, 2500 FT körül van. Szóval én csak ajánlani tudom. Jó példa elõttem anyósom nõvére, aki hasonlóan ilyen probléma miatt már évekkel ezelõtt mondták neki, hogy HPV_je van, de olyan súlyos, hogy csak 1-2 évet jósoltak neki jó esetben. Azóta teljesen tünetmentes. Meggyógyult. Ha kell a doki telszáma szólj! Szép estét
A kérdező hozzászólása: Mégegyszer köszi a hasznos infot. Elfogadom a doki telefonszámát. Én, május 18.-án megyek dokihoz, remélem jó hireket mond majd. Most, rá találtam egy jó vitamin forrásra és szedem, iszom a neve zöldárpa tablettába és porba is kapható, meg még szedek imunerõsítöt. Remélem, mihamarabb lesz második babád. Jó, éjszakát.

Csak "nálunk" van úgy, hogy nem ünnepeljük a szülinapokat, névnapokat?

Néha anya süt egy tortát(1 héttel később), ajándék nemlétezik - anyagilag pedig nem úgy állunk, ha fel is köszöntenek azt is csak azért csinálják, hogy letépjék a fülem.... Nem tudom apa születésnapját....(nem is érdekel)

Legjobb válasz: A névnapokat nem tartjuk, csak egy pár szó köszöntésképpen, de a szülinapokat igen. Nálunk ajándék torta van, általában saját készítésû és "együtt-beszélgetõs" buli. Nem baj, ha elcsúszik az idõpont. Ha nektek úgy jó, ahogy leírtad, akkor semmi gond. Akkor van baj, ha valakinek hiányzik a felköszöntés.

A névnapokat nem tartjuk, csak egy pár szó köszöntésképpen, de a szülinapokat igen. Nálunk ajándék torta van, általában saját készítésû és "együtt-beszélgetõs" buli. Nem baj, ha elcsúszik az idõpont. Ha nektek úgy jó, ahogy leírtad, akkor semmi gond. Akkor van baj, ha valakinek hiányzik a felköszöntés.
Névnap nálunk is csak szóban van. Semmi ajándék, max. nagyon ritkán. Csak úgy, ha éppen telik rá. Szülinapkor nem rendelünk tortát, hanem mi sütjük. Mi már eljutottunk arra a szintre, hogy elég ha együtt vagyunk és ajándékok nélkül is meg vagyunk. Persze örülünk, ha kapunk de nem kötelezzük rá a másikat hogy vegyen is.
Mi sem tartottuk, anyám néha-néha sütött valami tortafélét, de valamikor az se jutott eszükbe, hogy boldog szülinapot kívánjanak. Én se nagyon törtem magam, nem volt divat, a barátaimmal megünnepeltem. 2 éve költöztem össze a barátommal, az õ családja vérkomolyan gondol mindent, talán 4 évesen kaptam utoljára számgyertyás tortát a szülinapomra :D Minden egyes névnapkor nagy hepaj van, hozzánk is begyûlt a családjuk a szülinapomra - az én rokonaim nem jöttek, nem itt laknak. Plusz õk imádnak ajándékot adni és kapni, 2-3 hónappal a "nap" elõtt már kérdezõsködnek. Cserébe persze nekem is ki kell tennem magamért, a párommal szemben is, aki szinte megsértõdött amikor nem vettem az egyébként nem igazán ünnepelt 2. névnapjára semmit, gondoltam elég az aquaparki program. Szerintem ez se normális már, nem minden az anyagiasság, ajándék meg 15 ezres torta nélkül is lehet ünnepelni, teljesen hülyének nézett akkor is, amikor tesómnak szülinapja volt én meg nem vettem neki semmit, õ cipelt el a boltba, hogy ez milyen pofátlanság. Akkor 20 évig mindketten pofátlanok voltunk egymással szemben? Nekünk nincs nagy családunk, azok is távol laknak, már csak ezért se rendeztünk nagy partykat.
Miért baj az, ha valakinek hiányzik a köszöntés? (Fentebb írta vki) Nekem igenis hiányzik. Nem az ajándékok, hanem a köszöntés, hogy nem feledkeztek el rólam. Szerintem ez a 'nekem nem hiányzik' maszlag csak álca. Én ezt nem veszem be. Nincs olyan lélektelen ember a földön, akinek ne esne rosszul, ha megfeledkeznek róla.
Nyugi, máshol is ugyanilyen "szokás" dívik.
Mi csak a szülinapokat szoktuk ünnepelni, torta, családi vacsi. A névnapok nem érdekelnek túlságosan, akkor csak "Boldog névnapot!" kívánunk egymásnak.
Most nézem, a kettes válaszoló írta ezt az 'okosságot'.
Nálunk mindig van ünneplés, ajándék is, de nem az a lényeg, hanem az, hogy összejön a család, 12 fõvel... Ha van. Lehetõség akkor vonunk össze alkalmat, hiszen nehéz elintézni, hogy ráérjen mindenki. Nálunk szokás...anyagilag nem verjük nagy költségbe magunkat. Sajáttermelésû bort pálinkát fogyasztumk, esetleg 2 üveg üdítõ, és szóda fogy pluszban...általában a torta az egyik ajándék, és pogácsa készül..
Valamikor "nagy" család voltunk, mi a névnapokat köszöntöttük, ilyen összeülõs, kedves dumcsi, szolid ajándék és szolid vendéglátás keretében. Pár év óta már ezt is leredukáltuk: egy desszert, egy üveg bor, egy csokor virág, és a felköszöntött tortát nem csak sütiket, italokat, kávét rakott az asztalra. Idéntõl megegyeztünk: azon a pénzen, amin az ajándékot vennénk, és azon a pénzen, amit a vendéglátásra költenénk, virágcsokrokat veszünk, és közösen végig-járjuk a sírokat, nem azért, mert enélkül év közben nem mennénk oda, de ettõl kezdve ezt a szokást vezetjük be, a korábbi "kötelezõ jópofizás" helyébe. Tudjátok, ahol már többen vannak "odaát" mint "ideát", ez egy jónéhány órás program! Persze a puszi-puszi boldog névnapot kijár mindenkinek!
Ahány ház annyi szokás...Bár nálunk van névnapi ajándék és szülinapkor is megajándékozzuk egymást és mindenki kap ajándékba vagy egy kirándulást vagy egy éttermi ebédet, az nem jelenti azt, hogy ez mindenhol így van.Ja mi még barátokat is hívunk át szülinapi partira...Attól függ a dolog, hogy téged ez zavar/bánt vagy sem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Olyan furának éreztem hogy én nem kapok figyelmet, pénzt mint barátaim, de így legalább nekem sem kell ajándékot venni. #7 Azért baj, ha hiányzik a köszöntés, mert akkor magányos vagy. Ha így nem érted nem tudok veled mit kezdeni :D Na, zöld pacsi mindenki! 16/f
9-es ! Rossz a szövegértelmezésed. Azt írtam, akkor van baj, ha az ünnepeltnek hiányzik a köszöntés. Szóval hiányzik neki, de a család még sem teszi meg, még annyit sem mond, hogy Isten éltessen. Erre gondoltam.
ezt átérzem:) 15L
ha akarsz megkaphatsz XDDD
mutatsz képet? vagy mire lennél kíváncsi pontosan?
14 évesen mit akarsz? Rengeteg idõd van még, ne izgulj :) Amúgy ezt nem értem: "es meg tehetek akarmit mert ugyan annyi"??
menjél barbizni hugica... én a te korodban már nem voltam szûz. ne kövesd el más hibáját <3 bõven ráérsz még. a legédesebb gyümölcs érik utoljára.
A kérdező hozzászólása: #4 probaltam a multkor beszelni egy fiuval (a baratnom is ott volt) a fiu valaszolt roiden es azzal annyi beszelt a baratnommel mintha en ott se lennek.
köhömm... nem akarlak megbántani, de nem lehet h a barátnõd mérföldekkel jobb csaj nálad?
hát lehet a barátnõd csinosabb és gondolom ha vele mész pasizni akkor azok meg nyilván a csinibbet választják. Nem tudom amúgy téged miért kerülnek el, azt tudom hogy hozzám a magasságom miatt nem közeledtek annyira (nem is baj :D ) de azért mindig megtaláltam a hozzám illõ fiúkat. De egyébként 10000 oka lehet hogy elkerülnek de a legtutibb tipp szerintem ha kicsinosítod magad (nem k*rvásra mielött ugranál a cici tömésekért :D) 19/L

Az egyik aranyhalam nem akar megnőni, kb 2-3 hónapja van nálam elég jó az étvágya is és ugy néz ki hogy jól érzni magát, 3 féle kaját kap (naponta váltogatom a tápot, és 1 nap 1X etetem. ) Vajon csak nekem tűnik ugy hogy nem növekszik?

Legjobb válasz: Ne sürgesd szegényt, majd megnõ, ha eljön az ideje. :-) Az aranyhalak fantasztikus nagyra meg tudnak nõni, ha van helyük. Igazából egész életükben nem hagyják abba a növekedést, ha viszont kicsi az akvárium, megállnak egy szinten, és nem nõnek tovább. Elõször is gondold át, mekkora az akvárium, hányan vannak benne, tud-e valahova elbújni, ha akar. Etetni nem kell csak két- háromnaponta! Viszont nasinak imádják a vízinövényeket, az enyémek kéthetente lelegelték a sást. :-))

Ne sürgesd szegényt, majd megnõ, ha eljön az ideje. :-) Az aranyhalak fantasztikus nagyra meg tudnak nõni, ha van helyük. Igazából egész életükben nem hagyják abba a növekedést, ha viszont kicsi az akvárium, megállnak egy szinten, és nem nõnek tovább. Elõször is gondold át, mekkora az akvárium, hányan vannak benne, tud-e valahova elbújni, ha akar. Etetni nem kell csak két- háromnaponta! Viszont nasinak imádják a vízinövényeket, az enyémek kéthetente lelegelték a sást. :-))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!