Találatok a következő kifejezésre: Csak le feküdni velem vagy tényleg (2 db)

Csak le akar feküdni velem vagy tényleg tetszek neki?

Van egy pasi akivel megismerkedtem és valahogy beleszerettem. Õ 15 én 14 de mind ketten most megyünk 9.osztályba.Elmondtam neki h nagyon bejön nekem és mondta hogy én is neki.Õ is sz?z meg én is.De valahogy rátértem arra h járna-e velem és azt mondta hogy igen de akkor megdöntene.Én meg még keteckedtem vele hogy oké mikor meg ilyenek.És mindenáron nálam akar aludni.Ezzel nincs semmi baj de nem akarom hogy kihasználjon.De a suliba is mondták hogy sztük tetszek neki meg mindig odajött hozzám és hülyéskedett velem meg mondták többen is hogy engem nézett egész szünetbe.Nem tudom hogy járjak-e vele.Féleg hogy lefekszek vele és otthagy.

Legjobb válasz: nem tudom melyik barom pontozta le a válaszokat, de gratulálok neki. a kérdezõnek: teljesen egyértelmû hogy csak arra kellenél neki hogy lefeküdjön veled. mond meg neki hogy a nászéjszakán akarod elveszteni! (ami nem kell feltétlen igaznak lenne) de ha így nem akar veled járni akkor csak azt akarta. ha így is járna akkor tényleg szeret.

nem tudom melyik barom pontozta le a válaszokat, de gratulálok neki. a kérdezõnek: teljesen egyértelmû hogy csak arra kellenél neki hogy lefeküdjön veled. mond meg neki hogy a nászéjszakán akarod elveszteni! (ami nem kell feltétlen igaznak lenne) de ha így nem akar veled járni akkor csak azt akarta. ha így is járna akkor tényleg szeret.
Ez annyira egyértelmû hogy ki akar használni... de mindegy, egyszerûen kérdezz rá hogy akkor is járna-e veled ha még most nem fekszetek le egymással. Ha így nem akar járni akkor csak szexelni akart, és semmi többet.
Egyértelmû hogy nem akar járni, csak lefektetni.. Ha igazán szeretne akkor nem is gondolna az elején a szexre, fõleg nem ilyen korban. Semmiképp ne feküdj le vele az elején. Legalább 9-10 hónapot járj vele mielõtt lefeküdtök. Ha nem bírja ki, akkor nem szeret. NE hagyd magad kihasználni!
Hát nehogy már azzal kezdõdjön egy kapcsolat, hogy "durr bele, legyen szex"! És mond meg neki, hogy nem alhat nálad! Nem így kezdõdik a járás. Ismerjétek meg egymást. Ha tényleg szeretne veled járni (úgy, ahogy azt ilyen korban kell), akkor tényleg tetszel neki. De ennek az egész folyamatnak van egy bizonyos menete, nem a szexszel kezdõdik. Ha nem akar így járni veled, akkor csak arra kellesz neki. Akkor ne keseregj, ilyen pasiért nem érné meg.
Taknyosok vagytok ehhez a dugunk aztán megyünk dologhoz, akárki akármit gondol, egyenlõre inkább keress egy megbízható érettebb palit ne akarj szûz kiscsávókkal lefeküdni mert ha rosszul sül el a dolog sokáig rányomja a szexuális életedre a bélyeget! És az ilyeneketne bátorítsd, mert az jön le belõle hogy olyan fajta vagy akit nem zavar hogy jól megdugassa magát aztán odébbálljon, hagyd ténykedni a másikat.
Csak le akar fektetni, ne döljj be neki, ha jót akarsz magadnak!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Én is gondoltam hogy csak azt szeretné de sokan behitettek vele hogy tényleg tetszek neki.

Most a nőknek tényleg könnyebb valakit találniuk, aki le akar velük feküdni, vagy csak úgy volt megcsinálva a videó?

Láttam egy videót, ha kell meg is tudom keresni, amiben volt hogy a csaj oda ment idegenekhez az utcán, és azt mondta, hogy "lefekszel velem?" vagy ilyesmit, és erre 10 ből a nagy része igent mondott. És volt ez megcsinálva férfival is, ahol elvileg megkérdezett 100 nőt, és mind nemet mondott. Vagy kiröhögték, vagy egyből nem! Most tényleg ennyi? A nőknek sokkal könnyebb? Vagy úgy volt megvágva a videó, hogy ezt mutatták?

Legjobb válasz: Igen! Mert a nõ választ! És ha nemet mond azzal nem tud az ember mit csinálni! ezért a nõknek kellene hogy kezdeményezzenek! akkor nem lenne ennyi magányos és elhanyagolt ember! Mert a férfiak már nem mernek kezdeményezni mert már elõre tudják a választ!

Igen! Mert a nõ választ! És ha nemet mond azzal nem tud az ember mit csinálni! ezért a nõknek kellene hogy kezdeményezzenek! akkor nem lenne ennyi magányos és elhanyagolt ember! Mert a férfiak már nem mernek kezdeményezni mert már elõre tudják a választ!
Is-is
#16:Vágyaim vannak csak én még nem állatiasodtam el.Ember attól lesz valaki, hogy uralkodni tud az ösztönein és nem kefél jobbra-balra, mint a nyulak.
15-rendben, vettük az adást. De ez eleve nem is a Te témád akkor. Miért húzod fel magad azon, hogy a férfi nehezen kap csak szexre nõt, mikor nincsenek ilyen vágyaid? Számodra ez a kérdés teljesen off.
#14:A többi férfi legfeljebb, mert, hogy én nem vettem részt abban, hogy a világ idáig fajuljon az biztos.Nekem egy lánytól nem csak dugásra van igényem.Ha valakivel rászánom magam, hogy járjak, az biztos, hogy nem egy könnyûvérû nõszemély lesz. Én nem várom el egy nõtõl sem, hogy második randin megfektessem, mert 2 randi nem elég ahhoz, hogy egyáltalán megismerjek valakit, nem hogy még érzéseim is legyenek az irányába.Ahhoz pedig, hogy lefeküdjek érzések is kellenek, mert másként üres dugás lenne az egész, azt meg bárkitõl meg lehet kapni. Lehet, hogy sok férfinek az általad leírtakra van igénye, de azok a férfiak épp annyira szegények lelkileg, mint a hozzájuk hasonló életmódot folytató nõk. Szerintem aki összefekszik mindenkivel, az elõbb-utóbb kikészül lelkileg(feltéve, ha nem szociopata).
És tudod, kedves 12-es, az a vicc, hogy ti, férfiak tesztek minket ilyenné. Szóval jó lenne már elgondolkodni, hogy mit is akartok... Volt egy szexpartnerem, aki 2 éven át csak szexet akart tõlem, semmi mást. Eltelt pár év, és nekem panaszkodott, hogy a nõk mind r*bancok, csak szexet akarnak, és mindben egy fél város járt már. Mondtam neki, hogy na, azok a nõk éppen illenének hozzá, lévén vagy 60 csaja volt. Erre õ, neeem, neki hosszútávra nem kell ribi. De akit legkésõbb 2. randin nem tud megfektetni, arra nem pazarolja az energiáját. Akkor most ez logikai bukfenc, vagy mi? :)
12-es, igen, sok a ribi, csak a legtöbben jól álcázzák. Én is könnyûvérû szuka vagyok, nem öregbítem a nõk jó hírét, szóval nem foglak gyõzködni, hogy 'ááá a nõk nem olyanok' mert de. :)
#9:Magyarul félnél, hogy megerõszakol vagy eladja a szerveidet. De attól még sok az ordas ku*va.Fõleg itt Pesten.Normális lányt találni itt olyan, mint tût keresni a szénakazalban.Múltkor például azt hittem, hogy találtam egyet, aztán kiderült, hogy jó nagy ri*anc.
Buliban 10 percnyi táncikálás és dumálgatás-esetleg épp csak bemutatkozás-után az a téves biztonságérzetük lesz, mintha ismernék a fiút. Nem véletlenül válik sok nõ erõszak áldozatává, ésszel kell élni és k*félni... Én magam több szexkapcsolat résztvevõje is voltam már, de mindig alaposan lekádereztem a férfit, mielõtt a lakásom ajtaját kinyitottam elõtte.
Egy buliban hozzám-hozzád nem félnek? :D
8-as, pontosítom akkor: ez a gát addig terjed, hogy azért ordas*urvának ne nézzen minket senki. :) Tehát nekem pl nagyon jó kiállású fickó kell ahhoz, hogy se szó se beszéd az ágyába ugorjak. Másrészt viszont az utcán leszólítva Brad Pitt kaliberrel se állnék le, mert ösztönös félelem van bennem, egy teljesen ismeretlen ember iránt, a férfi fõlényben van testi erõ tekintetében, tehát én tartanék tõle. Egy férfi kevésbé fél a nõtõl fordított esetben. Érted mire gondolok?
"mivel a nõkben nagyobb erkölcsi gát van." Jó vicc volt.DE lehet, hogy csak én élek egy másik ri*ancokkal telített bolygón, ahol mindenki össze-vissza kefél és egy szemernyi tartása sincs.Légy szíves mondd el, hogy merre vannak azok a lányok, akiknek van tartásuk, mert én amióta barátnõt próbálok szerezni, azóta egyet még egyel se találkoztam.
Tényleg ezerszer könnyebb, nincs ebben semmi meglepõ. De ez régen is így volt, még nótát is írtak róla, szerintem te is ismered: http://www.youtube.com/watch?v=h0T0FYWSbfQ Szóval mi sültkrumpliért sem kellünk nekik. Tudod, poligámia vs. hipergámia: http://www.ferfihang.hu/2013/01/17/hipermonopoli/
# 3 Beszélsz itt hülyeségeket... Max az nem mer kezdeményezni, akinek nincs önbizalma, az pedig nem innen ered. Attól, hogy a nõk kezdeményeznének még ugyanennyi magányos nyommer lenne, aki nem kell senkinek a hozzáállása miatt.
Láttam a videót. A pasi átlagos volt, a csaj átlag feletti. Ha egy szuper kinézetû pasival csinálják a videót, jobb lesz az eredmény, de még akkor is a csaj nyer, mivel a nõkben nagyobb erkölcsi gát van. Õszintén, ha hozzám Brad Pitt jönne oda az utcán, hogy szexeljünk, akkor se mennék bele. A nõkben több a tartás, kevesebb a bizalom, stb.
Gondolkodjál már mit látsz egy buliban! Ezerszer könnyebb egy nõnek találni partnert.
A lány, egész izgatóan nézett ki..fõleg abban a nadrágban.. :Ð
Tényleg könnyebb.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!