Találatok a következő kifejezésre: Csak le feküdni velem (40 db)

Van 1 fiu akivel már 3x szakitott és összejöttünk, de most már úgy néz ki, h végleg vége. Õ nem szeret, de én nagyon is ÕtDe a fiu azt mondja, h mindig hiányzok neki. esténként össze szoktunk járni meg minden. Szerintetek csak le akar velem feküdni?

.

Legjobb válasz: Vá. Nem lehet megmondani ennyi infóból, hogy csak le akar veled feküdni. Ezt csak te érezheted a viselkedésébõl. Mi nem vagyunk ám ott a szobában. Ha meg hiányzol neki akkor mégis csak érez valamit.

Vá. Nem lehet megmondani ennyi infóból, hogy csak le akar veled feküdni. Ezt csak te érezheted a viselkedésébõl. Mi nem vagyunk ám ott a szobában. Ha meg hiányzol neki akkor mégis csak érez valamit.
mit csinált azóta, hogy szakítottatok? És mi történt, mióta feltetted ezt a kérdést? :-)

Nagyon úgy tűnt hogy csak le akarok vele feküdni?

van 1 lány már 1 éve beszélünk és én most megszakítottam vele a kapcsolatot már 1 ideje. mindig mondom neki hogy találkozzunk de ö állítólag sosem ér rá. úgy gondoltam hogy többet nem teszem magam és abbahagyom mert nincs értelme. de nekem nem csak arra kellett volna.

Legjobb válasz: Amit leírtál, ebbõl nem tünik annak, hogy csak leakartál vele feküdni.

Amit leírtál, ebbõl nem tünik annak, hogy csak leakartál vele feküdni.
A kérdező hozzászólása: semmi olyanra nem utaltam hogy csak arra kell nekem. nem tudom még mit kéne írnom:/ Ym
A kérdező hozzászólása: igazából az érdekelne hogy ha már nem küzdök 1 lányért ha úgy látom hogy nincs értelme akkor neki úgy tûnik hogy csak azért kellett?
Nem igazán lehet hogy már nem érdekelted vagy nem akart veled találkozni. Ha meg utána nem keresett akk meg fõleg. Inkább örülj neki és ne törd a fejed hülyeségeken
Ezt az álszent kérdést.Akkor most bólogatunk, hogy igen, jól tetted.Mindenki ezt tette volna.Kivéve az idiótákat.
A kérdező hozzászólása: miért álszent a kérdés? én nem vagyok idióta azért is hagytam ott ha meg a lány félreértette akkor nagyon tudom sajnálni. igazából akkor sem csináltam volna semmit ha félre érthetõ lett volna mert nem köt/kötött össze minket semmi. csak érdekelt hogy ilyenkor lehetséges-e.
Tesó egy kalapban járunk! Sose volt "netLoves-) barátnöm de egyszer gondolom ki probálom felvett msn re és olyanokat irt stb mondom kamera? mikrofon? nincs... myvip?? nincs .. iwiw? nincs... facebook?? nincs. küldj egy képet küld egy képet aminek a neve"lkflkfhlgkjhdlléd223" tipikuis myvip lementett kép.. okéé küld még egyet.. amin egy TELJESEN Más csaj volt.. ._."... utana egy harmadikat omg.. azis más volt.. mondom tali?.. elkezdi igen köki 202E megálo 3óra 4hétig csinálta ezt valami kifogása mindig volt egy büdös szaros lehuzos kamus K betüs csaj volt.. SZARD LE TESó!! ha nem jönel a talira MEGSE ÉRDEMEL TÉGED!!
A kérdező hozzászólása: vannak a közelben sokkal jobb csajok is. most élvezem a szabadságom XD:P amugy már 1X találkoztam vele lehet hogy én b*sztam el a dolgot bár kétlem:) nem vagyok tökéletes de szerintem nem rontottam semmit. tegnap 17:49 sajnálom a dolgot ez a netes világ:S

Honnan tudjam, hogy nem csak azért van velem a barátom mert jól nézz ki a testem és csak le akar velem feküdni?

Fél éve vagyok együtt a párommal és még nem feküdtünk le egymással. Egyre gyakrabban van ilyen érzésem, hogy csak a testem miatt van velem. Milyen jelek utalnak erre??

Legjobb válasz: komolyan mondod? Szerinted ki az az eszetlen aki fél évet várna 1 menetért? Már 123x otthagyott volna eddig, ha csak a szexre kellettél volna neki! De ezt nekem kell megmondani, nem jöttél még rá?

komolyan mondod? Szerinted ki az az eszetlen aki fél évet várna 1 menetért? Már 123x otthagyott volna eddig, ha csak a szexre kellettél volna neki! De ezt nekem kell megmondani, nem jöttél még rá?
Az elõzõnek igaza van, mondjuk nem eszement az ilyen pasi, de ha csak le akart volna veled feküdni, már rég megunta volna fél év alatt.
Egyet értek az elõzõ válaszolókkal. Amúgy hány évesek vagytok? Minden rendben van a kapcsolatotokkal? mit értessz "jó test" alatt?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy írtatok! Igazatok van! Nekem még csak õ lesz az elsõ és egy kicsit zavar, hogy minden második-harmadik mondata a sex körül forog. 18 éves vagyok, de ezenkívül minden jó. Neked?


nem baj, sok sikert hozzá
Igazándiból attól függ milyen alkat a célszemély.
A kérdező hozzászólása: jófej csaj jól is néz ki. csak nem tudom hogy vezessem rá erre ez egészre.

Szerintetek csak le akar velem feküdni, vagy komolyabbat is akar? Vagy csak barátkozik?

Néhány hete megismertem egy srácot egy fesztiválon (a barátait ismertem, és rajtuk keresztül). Attól a perct?l kezdve, hogy bemutattak minket egymásnak mindig velem volt, bárhová mentem, bármilyen programot felvetettem, egyb?l ? volt az, aki jött. Minden este a koncertek után még órákat beszélgettünk reggelig, aztán néhányszor együtt is aludtunk, mert neki széttört a sátra és befogadtam. Legel?ször kérdezte, hogy megölelhet-e, mondta, hogy nem akar rám mászni, csak jobb lenne így. Én is így gondoltam, szóval végül hagytam.

Legjobb válasz: Szerintem tetszel neki. Ha csak meg akarna kapni egy estére, nem hiszem, hogy ennyit kaparna. Tudod, hogy van ez... Mindig van egy másik, aki ha akarnák, egybõl ugrana. 23L

Szerintem tetszel neki. Ha csak meg akarna kapni egy estére, nem hiszem, hogy ennyit kaparna. Tudod, hogy van ez... Mindig van egy másik, aki ha akarnák, egybõl ugrana. 23L
Biztos szeretne tõled valamit, és szerintem tartósat, de ez csak egy vélemény, sok sikert a kapcsolatokhoz.
Szerintem bejösz neki, én is hasonlóan viselkedtem 6 évvel ezelött amikor összejöttem a párommal. Ha csak leakarna fektetni akkor azt gyorsabb módon tenné, ennyit nem görcsölne. 23F
Mellesleg hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 20 éves vagyok.
le akarok veled feküdni

Honnan lehet tudni, hogy tetszem-e neki, vagy csak le akar velem feküdni?

Eddig egy randink volt, akkor egy úriemberként viselkedett. Ma meg mikor beszélgettünk, szóba került hogy fáj a derekam, erre azt mondta hogy "ezen csak egy masszírozás segítene" most én vagyok perverz vagy ez tényleg kétértelm??

Legjobb válasz: ki vagy éhezve... én is massziriztam hátso szándék nélkül a barátnömet.. söt nálam ez természetes ha hazajön és látom h fáradt akkor megmasszirozom de lehet én vok elbszva... mindenesetre sztem csak te é rrted perverznek

ki vagy éhezve... én is massziriztam hátso szándék nélkül a barátnömet.. söt nálam ez természetes ha hazajön és látom h fáradt akkor megmasszirozom de lehet én vok elbszva... mindenesetre sztem csak te é rrted perverznek
Kor, Nem?
18:49es vagyok. ha az elsõ randin, már a 2. randira hív, az egyértelmûen arra utal, hogy sok idõt szeretne Veled tölteni, és igen: bejössz neki ;) szóval nyugi.. :)
A kérdező hozzászólása: Nem, nem tapizott szép is lett volna :D
Szerintem túlreagálod, ez csak egy poénkodó, flörtölõs beszólás volt.
A kérdező hozzászólása: De akkor csak tetszem neki gondolom. Vagy akkor ez nem jelent semmit? :D Ja és utána megkérdezte hogy egy találkozóban benne lennék-e megint.
ha a randin nem tapiz, vagy nem bunkózik, akkor ez csak egy sima jófejkedõ megszólalás volt :) nyugi, ha le akarna fektetni, annak szerintem más jelei lennének
A kérdező hozzászólása: Jó, a barátnõdet, de nem 1 randi után valakit.
lehet kétértelmû, de ez csak egy poén, semmi több, ettõl lehet bármi a szándéka
Felfogható célzásnak is.
A kérdező hozzászólása: Ez nagyon izgalmas, én úgy félek :DD Az elsõre még úgy mentem, hogy "Tuti nem randi ez, csak találkozunk" meg úgy álltam hozzá hogy nem hiszem hogy lesz belõle valami. De hogy másodikra is elhív hát ez kész :D

Hogyan szerezzek meg egy 19éves srácot akirõl tudom hogy simán le feküdne velem csak fiatal vagyok (14) hogy tudnám elérni hogy ki mondja azt hogy legyek a csaja?

Legjobb válasz: Mélytorok, anál. De inkább ne erõltesd, fiatal vagy még ribinek. Legörbülne a szád ha egy jobb képességû 19 éves elkezdené használni a tested

Mélytorok, anál. De inkább ne erõltesd, fiatal vagy még ribinek. Legörbülne a szád ha egy jobb képességû 19 éves elkezdené használni a tested
Sehogy. Lehet, hogy lefeküdne veled kábé egyszer, ha szerencséd van két-háromszor, de azután tuti dobna. Ahhoz, hogy a "csaja" lehess, ugye hosszabb távú kapcsolat szükséges, különben csak a "megd...tam a kiscsajt" lehetsz.
ha tetszel én benne lennék ilyenben... :) és 21 vagyok! nem lenne jobb?

Mondjam el neki, hogy a fiú csak le akar vele feküdni, semmi más?

Az egyik barátnőmnek tetszik egy fiú. Mindig szoktak beszélni de semmi extra. De ez olyan tipikus olyan helyzet, hogy a fiú a suli egyik legmenőbb fiúja, a barátnőm meg csak egy.. lány. De amúgy nem vagyunk olyan jóba, hogy bármit megosszunk egymással, de nem tudom mit csináljak, mert a barátnőm már kezd beleszeretni, de a fiúnak egyrészt van barátnője, másrészt már visszahallottam mástól, hogy ő (a barátnőm) csak addig kéne neki míg lefekszik vele. De ugyanakkor ha ezt elmondanám, a csaj biztos nekiállna a fiúnak, és akkor én lennék sz*rba, hogy miért mondtam el. Ráadásul ő mindenkiben az ellenséget látja, és már biztos nem úgy állna hozzám mint azelőtt, mert hogy én tönkre akarom tenni a "kapcsolatukat", ami amúgy nincs is, csak ő álmodozik. De hangsúlyozom, nem vagyunk jó barátok, ez inkább olyan kamubarátság. Csak nem tudom, hogy jóindulatú lennék-e ha elmondanám, vagy hogy jönne le, vagy tényleg nem tudom mit csináljak. Mert mikor mondja hogy "Áhh, egy csettintésre megkaphatnám ha akarnám" akkor úgy jönne hogy megmondjam neki. 18/L

Legjobb válasz: Felesleges,ígyis úgyis megszúrja a csajt

Felesleges, ígyis úgyis megszúrja a csajt
Szerintem ne avatkozz bele
Irigy vagy?
B+ azonnal szólnék a helyedben. Az egy dolog, hogy itt az idióta fiúk csak arra gondolnak, hogy szexelhessen a "haver" de ne legyél hülye!!
#4 Köszönöm az idióta jelzõt Egyébként engem marhára nem érdekel hogy megszúrja a csajt vagy sem.Azért írtam hogy feleslegesen mondja el neki mert úgysem fog rá hallgatni
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok irigy. Csak nagyon nagyképû lett az utóbbi idõben. De ez nem ide tartozik. Jóindulatosságból is elmondanám neki, hogy ne számítson rá meg ne álmodozzon. Meg azért kicsit vissza is hoznám a földre, hogy olyan legyen mint régen, mert akkor nem volt vele semmi bajom. De mióta azt hiszi hogy összejöhet a suli egyik legmenõbb srácával, nem kicsit nõtt az egója. Bár nem tudom hogy az miatt-e, de én nagyot csalódtam benne. amúgy sem történne köztük semmi, max egy éjszakáig, mert azt a fiút is csak ismerni kell. Csak hát hülyíti szegényt. szóval nem azért mondanám el, hogy ne jöjjenek össze, csak hogy tudja a csaj hogy nem biztos hogy attól mert egyszer kétszer rákacsint, mint kb. 50 lányra a suliban, nem biztos hogy járni akar vele. bár lehet tényleg hagynom kéne, mert végzõsök vagyunk, pár hónap múlva úgyis vége.
Max említsd meg neki, hogy vigyázzon vele. De amúgy úgyse fog, ha fejen állsz se.
ha egy férfi bókol, akkor le akar veled feküdni.
Vedd mindkettõnek, az a biztos.
Sõt sokszor akkor is le akar feküdni veled, ha nem bókol.
a hangszáladig akarja dugni
Lehet, hogy csak arra gondolt, hogy szexuális a hangod és bas.sza a fülét.
1-et értek a föntiekkel. Vedd bóknak és persze le akar feküdni veled. Amúgy ezek szinonímák...
az azt jelenti, hogy izgató/aranyos beszéd hangod van és hallani akarja, ahogy alatta nyögsz
Izgató a hangod. Lásd még Kökényessy Ági: http://www.youtube.com/watch?v=FpiY6rLQfM4

Ma beszélgettem egy sráccal aki 2 perc nyomasztó csend után megemlítette, hogy szép a szemem, aztán amikor kérdeztem, hogy milyen színű nem tudta. Figyel rám egyáltalán? Csak le akar feküdni velem?

Mert folyamatosan úgy néz, hogy majd kiugrik a szeme. És nem tudom, hogy akkor most hányadán állunk.

Legjobb válasz: Na hari, ez tul kevés info h meg tudjuk neked mondani h le akar e veled fekudni. ezenkivul mit csinal meg?

Na hari, ez tul kevés info h meg tudjuk neked mondani h le akar e veled fekudni. ezenkivul mit csinal meg?
tényleg nem sokat írtál, de ennyibõl én azt tudtam leszûrni, hogy lehetséges, hogy egy félénk uriemberrel van dolgod :D
A kérdező hozzászólása: Amikor mondjuk tavasszal vagy õsszel miniszoknyába megyek, folyamatosan elesik elöttem, vagy leveri az egyik cuccomat, hogy le kelljen hajolnom. De olyan is volt már hogy rácsapott a fenekemre, meg elkezdett arról beszélgetni, hogy szerintem mikortól lehetne...
Igen. Ne kezdj vele... Hacsak Te nem mennél ebbe bele. Ezek bevett mondások, a szoknya alá felbámulás meg arra utal, hogy kb. 13 agyilag.
Na... most amit leírtál így...:S ...hogy rácsap a fenekedre, meg ilyenek... hát én azt mondanám, hogy akkor lehetséges, hogy csak azt akarja...:D
Sztem is hagyd, csak azt akarja...... Ha rácsap a fenekdre, de csak úgy finoman- érzéssel, az még elmegy, de a többi nem:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!