Találatok a következő kifejezésre: Csak le feküdni (58 db)

Van 1 fiu akivel már 3x szakitott és összejöttünk, de most már úgy néz ki, h végleg vége. Õ nem szeret, de én nagyon is ÕtDe a fiu azt mondja, h mindig hiányzok neki. esténként össze szoktunk járni meg minden. Szerintetek csak le akar velem feküdni?

.

Legjobb válasz: Vá. Nem lehet megmondani ennyi infóból, hogy csak le akar veled feküdni. Ezt csak te érezheted a viselkedésébõl. Mi nem vagyunk ám ott a szobában. Ha meg hiányzol neki akkor mégis csak érez valamit.

Vá. Nem lehet megmondani ennyi infóból, hogy csak le akar veled feküdni. Ezt csak te érezheted a viselkedésébõl. Mi nem vagyunk ám ott a szobában. Ha meg hiányzol neki akkor mégis csak érez valamit.
mit csinált azóta, hogy szakítottatok? És mi történt, mióta feltetted ezt a kérdést? :-)

Ma beszélgettem egy sráccal aki 2 perc nyomasztó csend után megemlítette, hogy szép a szemem, aztán amikor kérdeztem, hogy milyen színű nem tudta. Figyel rám egyáltalán? Csak le akar feküdni velem?

Mert folyamatosan úgy néz, hogy majd kiugrik a szeme. És nem tudom, hogy akkor most hányadán állunk.

Legjobb válasz: Na hari, ez tul kevés info h meg tudjuk neked mondani h le akar e veled fekudni. ezenkivul mit csinal meg?

Na hari, ez tul kevés info h meg tudjuk neked mondani h le akar e veled fekudni. ezenkivul mit csinal meg?
tényleg nem sokat írtál, de ennyibõl én azt tudtam leszûrni, hogy lehetséges, hogy egy félénk uriemberrel van dolgod :D
A kérdező hozzászólása: Amikor mondjuk tavasszal vagy õsszel miniszoknyába megyek, folyamatosan elesik elöttem, vagy leveri az egyik cuccomat, hogy le kelljen hajolnom. De olyan is volt már hogy rácsapott a fenekemre, meg elkezdett arról beszélgetni, hogy szerintem mikortól lehetne...
Igen. Ne kezdj vele... Hacsak Te nem mennél ebbe bele. Ezek bevett mondások, a szoknya alá felbámulás meg arra utal, hogy kb. 13 agyilag.
Na... most amit leírtál így...:S ...hogy rácsap a fenekedre, meg ilyenek... hát én azt mondanám, hogy akkor lehetséges, hogy csak azt akarja...:D
Sztem is hagyd, csak azt akarja...... Ha rácsap a fenekdre, de csak úgy finoman- érzéssel, az még elmegy, de a többi nem:)

Nagyon úgy tűnt hogy csak le akarok vele feküdni?

van 1 lány már 1 éve beszélünk és én most megszakítottam vele a kapcsolatot már 1 ideje. mindig mondom neki hogy találkozzunk de ö állítólag sosem ér rá. úgy gondoltam hogy többet nem teszem magam és abbahagyom mert nincs értelme. de nekem nem csak arra kellett volna.

Legjobb válasz: Amit leírtál, ebbõl nem tünik annak, hogy csak leakartál vele feküdni.

Amit leírtál, ebbõl nem tünik annak, hogy csak leakartál vele feküdni.
A kérdező hozzászólása: semmi olyanra nem utaltam hogy csak arra kell nekem. nem tudom még mit kéne írnom:/ Ym
A kérdező hozzászólása: igazából az érdekelne hogy ha már nem küzdök 1 lányért ha úgy látom hogy nincs értelme akkor neki úgy tûnik hogy csak azért kellett?
Nem igazán lehet hogy már nem érdekelted vagy nem akart veled találkozni. Ha meg utána nem keresett akk meg fõleg. Inkább örülj neki és ne törd a fejed hülyeségeken
Ezt az álszent kérdést.Akkor most bólogatunk, hogy igen, jól tetted.Mindenki ezt tette volna.Kivéve az idiótákat.
A kérdező hozzászólása: miért álszent a kérdés? én nem vagyok idióta azért is hagytam ott ha meg a lány félreértette akkor nagyon tudom sajnálni. igazából akkor sem csináltam volna semmit ha félre érthetõ lett volna mert nem köt/kötött össze minket semmi. csak érdekelt hogy ilyenkor lehetséges-e.
Tesó egy kalapban járunk! Sose volt "netLoves-) barátnöm de egyszer gondolom ki probálom felvett msn re és olyanokat irt stb mondom kamera? mikrofon? nincs... myvip?? nincs .. iwiw? nincs... facebook?? nincs. küldj egy képet küld egy képet aminek a neve"lkflkfhlgkjhdlléd223" tipikuis myvip lementett kép.. okéé küld még egyet.. amin egy TELJESEN Más csaj volt.. ._."... utana egy harmadikat omg.. azis más volt.. mondom tali?.. elkezdi igen köki 202E megálo 3óra 4hétig csinálta ezt valami kifogása mindig volt egy büdös szaros lehuzos kamus K betüs csaj volt.. SZARD LE TESó!! ha nem jönel a talira MEGSE ÉRDEMEL TÉGED!!
A kérdező hozzászólása: vannak a közelben sokkal jobb csajok is. most élvezem a szabadságom XD:P amugy már 1X találkoztam vele lehet hogy én b*sztam el a dolgot bár kétlem:) nem vagyok tökéletes de szerintem nem rontottam semmit. tegnap 17:49 sajnálom a dolgot ez a netes világ:S

Csak le akar feküdni velem vagy tényleg tetszek neki?

Van egy pasi akivel megismerkedtem és valahogy beleszerettem. Õ 15 én 14 de mind ketten most megyünk 9.osztályba.Elmondtam neki h nagyon bejön nekem és mondta hogy én is neki.Õ is sz?z meg én is.De valahogy rátértem arra h járna-e velem és azt mondta hogy igen de akkor megdöntene.Én meg még keteckedtem vele hogy oké mikor meg ilyenek.És mindenáron nálam akar aludni.Ezzel nincs semmi baj de nem akarom hogy kihasználjon.De a suliba is mondták hogy sztük tetszek neki meg mindig odajött hozzám és hülyéskedett velem meg mondták többen is hogy engem nézett egész szünetbe.Nem tudom hogy járjak-e vele.Féleg hogy lefekszek vele és otthagy.

Legjobb válasz: nem tudom melyik barom pontozta le a válaszokat, de gratulálok neki. a kérdezõnek: teljesen egyértelmû hogy csak arra kellenél neki hogy lefeküdjön veled. mond meg neki hogy a nászéjszakán akarod elveszteni! (ami nem kell feltétlen igaznak lenne) de ha így nem akar veled járni akkor csak azt akarta. ha így is járna akkor tényleg szeret.

nem tudom melyik barom pontozta le a válaszokat, de gratulálok neki. a kérdezõnek: teljesen egyértelmû hogy csak arra kellenél neki hogy lefeküdjön veled. mond meg neki hogy a nászéjszakán akarod elveszteni! (ami nem kell feltétlen igaznak lenne) de ha így nem akar veled járni akkor csak azt akarta. ha így is járna akkor tényleg szeret.
Ez annyira egyértelmû hogy ki akar használni... de mindegy, egyszerûen kérdezz rá hogy akkor is járna-e veled ha még most nem fekszetek le egymással. Ha így nem akar járni akkor csak szexelni akart, és semmi többet.
Egyértelmû hogy nem akar járni, csak lefektetni.. Ha igazán szeretne akkor nem is gondolna az elején a szexre, fõleg nem ilyen korban. Semmiképp ne feküdj le vele az elején. Legalább 9-10 hónapot járj vele mielõtt lefeküdtök. Ha nem bírja ki, akkor nem szeret. NE hagyd magad kihasználni!
Hát nehogy már azzal kezdõdjön egy kapcsolat, hogy "durr bele, legyen szex"! És mond meg neki, hogy nem alhat nálad! Nem így kezdõdik a járás. Ismerjétek meg egymást. Ha tényleg szeretne veled járni (úgy, ahogy azt ilyen korban kell), akkor tényleg tetszel neki. De ennek az egész folyamatnak van egy bizonyos menete, nem a szexszel kezdõdik. Ha nem akar így járni veled, akkor csak arra kellesz neki. Akkor ne keseregj, ilyen pasiért nem érné meg.
Taknyosok vagytok ehhez a dugunk aztán megyünk dologhoz, akárki akármit gondol, egyenlõre inkább keress egy megbízható érettebb palit ne akarj szûz kiscsávókkal lefeküdni mert ha rosszul sül el a dolog sokáig rányomja a szexuális életedre a bélyeget! És az ilyeneketne bátorítsd, mert az jön le belõle hogy olyan fajta vagy akit nem zavar hogy jól megdugassa magát aztán odébbálljon, hagyd ténykedni a másikat.
Csak le akar fektetni, ne döljj be neki, ha jót akarsz magadnak!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Én is gondoltam hogy csak azt szeretné de sokan behitettek vele hogy tényleg tetszek neki.

Szerintetek csak le akar velem feküdni, vagy komolyabbat is akar? Vagy csak barátkozik?

Néhány hete megismertem egy srácot egy fesztiválon (a barátait ismertem, és rajtuk keresztül). Attól a perct?l kezdve, hogy bemutattak minket egymásnak mindig velem volt, bárhová mentem, bármilyen programot felvetettem, egyb?l ? volt az, aki jött. Minden este a koncertek után még órákat beszélgettünk reggelig, aztán néhányszor együtt is aludtunk, mert neki széttört a sátra és befogadtam. Legel?ször kérdezte, hogy megölelhet-e, mondta, hogy nem akar rám mászni, csak jobb lenne így. Én is így gondoltam, szóval végül hagytam.

Legjobb válasz: Szerintem tetszel neki. Ha csak meg akarna kapni egy estére, nem hiszem, hogy ennyit kaparna. Tudod, hogy van ez... Mindig van egy másik, aki ha akarnák, egybõl ugrana. 23L

Szerintem tetszel neki. Ha csak meg akarna kapni egy estére, nem hiszem, hogy ennyit kaparna. Tudod, hogy van ez... Mindig van egy másik, aki ha akarnák, egybõl ugrana. 23L
Biztos szeretne tõled valamit, és szerintem tartósat, de ez csak egy vélemény, sok sikert a kapcsolatokhoz.
Szerintem bejösz neki, én is hasonlóan viselkedtem 6 évvel ezelött amikor összejöttem a párommal. Ha csak leakarna fektetni akkor azt gyorsabb módon tenné, ennyit nem görcsölne. 23F
Mellesleg hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 20 éves vagyok.
le akarok veled feküdni

Honnan tudjam, hogy nem csak azért van velem a barátom mert jól nézz ki a testem és csak le akar velem feküdni?

Fél éve vagyok együtt a párommal és még nem feküdtünk le egymással. Egyre gyakrabban van ilyen érzésem, hogy csak a testem miatt van velem. Milyen jelek utalnak erre??

Legjobb válasz: komolyan mondod? Szerinted ki az az eszetlen aki fél évet várna 1 menetért? Már 123x otthagyott volna eddig, ha csak a szexre kellettél volna neki! De ezt nekem kell megmondani, nem jöttél még rá?

komolyan mondod? Szerinted ki az az eszetlen aki fél évet várna 1 menetért? Már 123x otthagyott volna eddig, ha csak a szexre kellettél volna neki! De ezt nekem kell megmondani, nem jöttél még rá?
Az elõzõnek igaza van, mondjuk nem eszement az ilyen pasi, de ha csak le akart volna veled feküdni, már rég megunta volna fél év alatt.
Egyet értek az elõzõ válaszolókkal. Amúgy hány évesek vagytok? Minden rendben van a kapcsolatotokkal? mit értessz "jó test" alatt?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy írtatok! Igazatok van! Nekem még csak õ lesz az elsõ és egy kicsit zavar, hogy minden második-harmadik mondata a sex körül forog. 18 éves vagyok, de ezenkívül minden jó. Neked?

Lányok! Miért vonzzanak titeket azok a férfiak, akik bunkón viselkednek és csak kihasználnak, vagy csak le akarnak feküdni?

Nemrég ért véget egy komolyabb kapcsolatom. De a lány még csak 16 éves, és én voltam az első neki. És úgy érezte, hogy ő még túl fiatal egy komolyabb kapcsolathoz, így hát elengedtem, azóta is jó barátságban vagyunk. Nagyon belezúgott egy tipikus rosszfiúba, aki bunkón viselkedik vele, és csak kihasználja. Sokszor nekem sírt este, hogy mennyire megbántotta őt. De mégis őt szereti, és másnap megy is vissza hozzá. Azóta is keresem a párom, de nem lelem. Valamiért túl unalmas a lányoknak, ha valaki szereti őket, és próbál a kedvükben járni. Vagy lehet hogy csak engem hoz össze folyton fura lányokkal a sors? 19/F

Legjobb válasz: Jaaaj, mert ha te béna vagy és unalmas, miért itt sír a szád?

Jaaaj, mert ha te béna vagy és unalmas, miért itt sír a szád?
kezdõõõdikk....
mert sok a r.banc és egyre több lesz. amúgy meg neeem csak sok csaj minden pasiban a szõke herceget látja és mindig váltani akar. Persze tisztelet a kivételnek mert igenis vannak !
csak folytatódik...
Breaking bad... Am. tény, hogy a zsenge korukban járó lányok az olyan fiúkat szeretik akik rámenõsek és kihasználják õket, ezért is kell eljátszani ezt a szerepet. Ez van, nem kell sírni attól még, hogy nem vagy az, nyugodtan eljátszhatod a rosszfiút ha éppenséggel egy kevésbé tapasztalt rózsaszín puncira vágysz... 21/F
sajna ebben a korban erre vágynak, a normális megbízható férfi majd akkor jön számításba, amikor már meg akarnak állapodni... ha akkor is olyat választ, akkor követi a családi mintát, avagy nézd meg az apját...

Honnan lehet tudni, hogy tetszem-e neki, vagy csak le akar velem feküdni?

Eddig egy randink volt, akkor egy úriemberként viselkedett. Ma meg mikor beszélgettünk, szóba került hogy fáj a derekam, erre azt mondta hogy "ezen csak egy masszírozás segítene" most én vagyok perverz vagy ez tényleg kétértelm??

Legjobb válasz: ki vagy éhezve... én is massziriztam hátso szándék nélkül a barátnömet.. söt nálam ez természetes ha hazajön és látom h fáradt akkor megmasszirozom de lehet én vok elbszva... mindenesetre sztem csak te é rrted perverznek

ki vagy éhezve... én is massziriztam hátso szándék nélkül a barátnömet.. söt nálam ez természetes ha hazajön és látom h fáradt akkor megmasszirozom de lehet én vok elbszva... mindenesetre sztem csak te é rrted perverznek
Kor, Nem?
18:49es vagyok. ha az elsõ randin, már a 2. randira hív, az egyértelmûen arra utal, hogy sok idõt szeretne Veled tölteni, és igen: bejössz neki ;) szóval nyugi.. :)
A kérdező hozzászólása: Nem, nem tapizott szép is lett volna :D
Szerintem túlreagálod, ez csak egy poénkodó, flörtölõs beszólás volt.
A kérdező hozzászólása: De akkor csak tetszem neki gondolom. Vagy akkor ez nem jelent semmit? :D Ja és utána megkérdezte hogy egy találkozóban benne lennék-e megint.
ha a randin nem tapiz, vagy nem bunkózik, akkor ez csak egy sima jófejkedõ megszólalás volt :) nyugi, ha le akarna fektetni, annak szerintem más jelei lennének
A kérdező hozzászólása: Jó, a barátnõdet, de nem 1 randi után valakit.
lehet kétértelmû, de ez csak egy poén, semmi több, ettõl lehet bármi a szándéka
Felfogható célzásnak is.
A kérdező hozzászólása: Ez nagyon izgalmas, én úgy félek :DD Az elsõre még úgy mentem, hogy "Tuti nem randi ez, csak találkozunk" meg úgy álltam hozzá hogy nem hiszem hogy lesz belõle valami. De hogy másodikra is elhív hát ez kész :D

Miért nem vesznek komolyan a pasik? Mindegyik csak le akar feküdni velem. Pedig én komoly kapcsolatra vágyom.

Legjobb válasz: Itt vagyok! :D Én is csak én az ellenkezõ nemet keresem 19/F

Itt vagyok! :D Én is csak én az ellenkezõ nemet keresem 19/F
kedves kérdezõ, üdv a klubban...ha rendes vagy, az a baj, ha ribanc vagy, akkor meg az a baj....
"If there is a user ID attached to a user, a discussion tends to become a criticizing game." Komolyan mondom órák óta nem láttam erre ilyen jó példát.
Tökmindegy, ha nincs user ID akkor %-ok alapján szitkozzák egymást itt az emberek, vagy idéznek a másiktól :D
Keresztbe nemigen lehet idézgetni a kérdések között. A százalékok nem azonosítanak megbízhatóan (bár ha rajtam múlna azok sem lennének) Amúgy meg senki nem mondta hogy az anonim felhasználók nem anyázzák egymást, csak annak hamarabb vége. (a harmadik választól kezdve nem lehet tudni ki kinek az anyját szídja) Ez a f­asz meg ha ennyire a bögyében vagy, rád fog szállni a következõ kérdésnél is, meg az utána következõnél, stb. Te lehet hogy lesz­arod, de egy teljes oldalt szétoffoltunk emiatt. Szóval szerintem fontold meg. Aztán a végén persze úgyis azt csinálsz amit akarsz.
Itt vagyoooookkkkkk :)
Hány éves vagy? Csak kíváncsi lennék hány évesen vágysz komoly kapcsolatra. :)
Szerintem "Sátánfattya" elég értelmes ember, és amit írt a lánynak választ, abba is van valami igazság! Szóval nem értem, mért kell be szólogatni a másiknak, ha egy normális kommentet írt??? Fogadd el, nem Õ a gyerekes, neked van gyerekes felfogásod... És a névrõl meg annyit hogy szerintem nincs semmi baj evvel a Sátános névvel. Ez csak a felh. neve -.-" Ebbõl nem fogod megismerni, kiismerni, milyen ember is Õ valójában.. De ahogy a válaszait olvasgattam, elég értelmes személyiséget látok benne
Ahhoz képest jót vitatkozol Mr. Hónaljkutyesz!
xD Nálad röhejesebb emberrel sem nagyon találkozni itt.....Menj fel légyszíves pl az index fórumára, nézd meg a fórum etikett részt, és hihetetlen módon, ott is meg fogsz ismerkedni a "nicknév" és a "flamelés" jelentésével. Pedig annak sok köze nincs a WoWhoz.... Részemrõl ennyi, kreténekkel nem fogok vitatkozni
Ne pózolj alsónemûben myvipen, ne használj olyan szavakat mint: "cukcsy, szercsy, puszcsy, lávcsy" stb., ne viselkedj úgy mint egy ribanc, és ne a diszkóban töltsed a fél életedet. Egy kis alapmûveltség sem árt. Ja és az sem kifejezetten vall komoly személyiségre ha minden hétvégén hányásig iszod magad. Ha ezek nem jellemzõek rád, akkor egyszerûen csak rossz helyen keresel
írj privit ha gondolod:D
Az elõzõ válaszára ne adj mert ez sátánista és gáááz
mind dugni akar:/ ez másnál is igy van
A sátánizmussal semmi baj. Nevet használni egy anonim oldalon, na az viszont bu­zis. Mondjuk a válasz jó volt, nincs is nagyon mit hozzátenni.
biztos úgy nézel ki meg olyanokkal barátkozol :D :$ :> ^.^ (@) 16/F
Ne legyél már ennyire mûvelt te sátánfattyú! Játszod itt a strébert meg a WOW-ból vett kifejezéseiddel feszítesz mint pocok az üres góréban és ráadásul még hatméteres hónaljkutyád van ami kb olyan hogy amikor biciklizel véresre csapdossa a hátadat!
A kérdező hozzászólása: 17 vagyok... és nem viselkedem ugy mint a ribancok... nem is öltözök úgy... Nem iszom midnen hétvégén le magam... Sõt mindenki szépnek tart... Egyszerûen csak nem értem mi a probléma... Lehet hogy tényleg rossz helyen keresgélek... :/

Megszerethet egy pasi aki amugy csak le akar fekudni velem?

negyon szeretek egy pasit, de megtudtam,hogy o csak leakar fekudni velem!mar regebb ismerem s aztmondja,hogy regebb nem csak ezt akarta,de akkor nme tetszett ennyire nekem!meg nem fekudtunk le,de ha lefekszem vele van esely arra,hogy valaha megszeressen?vagy o ha mar csak meg.ni akrja a csajokat(bocsi a kifejezesert)akkor nme fog megvaltozni?nem tud megszeretni valahogy?

Legjobb válasz: Elvileg meg van rá az esély, de szerintem ne add oda magad csak azért, mert tetszik, Õ pedig meg akar szerezni téged egy röpke menetre. Szerintem nem éri meg. Gondold meg! Az ilyen pasik általában számolják a csajokat... :S és gondolom nem akarsz a 28. kipipált tag lenni. (Bocsi a durva példáért!)

Elvileg meg van rá az esély, de szerintem ne add oda magad csak azért, mert tetszik, Õ pedig meg akar szerezni téged egy röpke menetre. Szerintem nem éri meg. Gondold meg! Az ilyen pasik általában számolják a csajokat... :S és gondolom nem akarsz a 28. kipipált tag lenni. (Bocsi a durva példáért!)
Hát figyelj biztos módszer az, hogy amíg nem szeret nem fekszel le vele..mert egy akkokr jobban értékel majd, kettõ ha így nem kellesz akkor miért is vársz tõle szerelmet?mikor tudtad, hogy csak a szexre utazik..NEm tudom szerintem nem fog így eleve becsülni ha így megkap..de legyen neked igazad/szeressen meg/:D
Ha tisztában vagy ezzel, hogy csak le akar fektetni, akkor lehet, hogy idõd, és lehetõséged se lesz arra, hogy "megszerettesd" magad vele. Megtörténik az ominózus együttlét, és lelép. Gondolj bele...De ugyanakkor megvan az esélye, hogy belédszeret. Akár így, akár úgy, mindnképp gondolkodj mi éri meg jobban...
Nekem egy éve volt egy ilyen "kapcsolatom". Azt hittem, hogy ha a fiú "kedvére teszek", akkor majd megkedvel, megszeret. Azóta is áldom a volt barátomat, aki akkor észhez térített és nem hagyta, hogy bármibe is belevigyen az a pasi. Szerintem ne akarj tõle komolyat, ha egyszer megkapott, utána kicsi az esélye, hogy megszeressen.
joh hát az csak 1 dolog h meg akar "fejtetni" de ha nem adod oda magad olyan könnyen neki és vhogy megprobálod te is éreztetni vele h te szereted akkk sztem van rá esélyed h ebbõl még egy jo párkapcsolat is lehet....
csodák mindig vannak, de ne remélj ettõl túl sokat. Ha elég érettnek érzed magad, és akarod lefeküdhetsz vele, de ne várd el, hogy ettõl szerelmes lesz beléd. Nem beszélve arról, hogy téged mekkora csalódás ér majd, ha mégjobban beléhabarodsz. Ha jó a szex köztetek, akkor lehet, hogy nem csak egyszer történne meg köztetek, hanem hivna többször is. Igy már meg van rá az esély, hogy kialakul benne is valamiféle kötõdés, de az még mindig nem szerelem lenne a részérõl. Szerintem sokat kéne beszélgetned vele, hogy miért nem akar komoly kapcsolatot, mik történtek vele stb, lehet, hogy nem bizik a nõkben is ezért...ha kapcsolatot akarsz, szerintem elöször próbálja a barátja lenni. Nem akarlak elkeseriteni, de sehogy se lesz könnyû dolgod, mérlegelj, hogy megéri e, én szurkolok neked.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!