Találatok a következő kifejezésre: Csak játszik komolyan szerett (1 db)

Csak játszik vagy komolyan szerett?

Elég nehéz igy leirni de megprobálom röviden , mert kiváncsi vagyok mások véleményére is.

Legjobb válasz: Nem tudom hány éves vagy,de nem is számít igazán. 16 éves fejjel azt tudom neked mondani,hogy: Mindig együttvagytok,10 percig képes a szemedbe nézni...ez eddig tök jó.De álljon meg a menet...1 bulit kihagysz,és rögtön megragadja az alkalmat arra,hogy smároljon valakivel.Nekem ne mondja senki azt,hogy az alkohol hatása,én erre nem adok.Te meg szegény fiú,aki szereti a lányt,és tökre csalódott lett ettõl,hogy ezt megtudta,még te kérj azért bocsánatot tõle,mert trágár szavakat illettél rá,és a csaj a szószoros értelmében megcsalt...VOLNA! De... Gyakorlatilag nem jártok.Akkor meg miért kéne neki bocsánatot kérnie...és miért vonnád te õt felelõsségre.Azt csinál amit akar,addig amíg nem tartozik hozzád.Márpedig nem tartozik,ha nem jártok.Legalábbis ez így néz ki.SZóval azt tudom tanácsolni,hogy felejtsétek el ezt az egészet,és ha gyakorlatilag ennyire jól elvagytok,akkor meg járjatok.És ha akkoris megcsinálja ugyanezt amit leirtál,akkor már jogosan aggódj,és ott van fenn a válaszom rá :D Remélem segítettem esetleg :D

Nem tudom hány éves vagy, de nem is számít igazán. 16 éves fejjel azt tudom neked mondani, hogy: Mindig együttvagytok, 10 percig képes a szemedbe nézni...ez eddig tök jó.De álljon meg a menet...1 bulit kihagysz, és rögtön megragadja az alkalmat arra, hogy smároljon valakivel.Nekem ne mondja senki azt, hogy az alkohol hatása, én erre nem adok.Te meg szegény fiú, aki szereti a lányt, és tökre csalódott lett ettõl, hogy ezt megtudta, még te kérj azért bocsánatot tõle, mert trágár szavakat illettél rá, és a csaj a szószoros értelmében megcsalt...VOLNA! De... Gyakorlatilag nem jártok.Akkor meg miért kéne neki bocsánatot kérnie...és miért vonnád te õt felelõsségre.Azt csinál amit akar, addig amíg nem tartozik hozzád.Márpedig nem tartozik, ha nem jártok.Legalábbis ez így néz ki.SZóval azt tudom tanácsolni, hogy felejtsétek el ezt az egészet, és ha gyakorlatilag ennyire jól elvagytok, akkor meg járjatok.És ha akkoris megcsinálja ugyanezt amit leirtál, akkor már jogosan aggódj, és ott van fenn a válaszom rá :D Remélem segítettem esetleg :D
Ha nem jártok akkor teljesen mindegy kivel smárol nem a te dolgod, hiszen nem a barátnõd, így nem csalt meg. Járjatok ha te is úgy gondolod, hogy ilyen kis afférok beleférnek egy kapcsolatba. De akkor meg ne nyafogj ha néha napján mással smárol. Érdekes, ha az ember szeret valakit akkor nem mással kavar... bár lehet csak én gondolom így.
Hát, azt szûröm le a válaszodból, hogy kissé megingott az egész "kapcsolat" bizalom terén - jogosan. Márpedig bizalom nélkül nincs kapcsolat. Ezért szerintem még várjatok... ne járjatok ameddig vissza nem jött a bizalom és elengeditek egymást egyedül is bulizni. Az alkohol nagy úr, de szerintem ahhoz akarat is kell, hogy valaki csak úgy smároljon. Mert nem hiszem, hogyha te ott vagy, akkor (alkohollal vagy anélkül) smárolna bárkivel is. De te tudod. Másrészrõl, ha még nem jártok, valóban megteheti. Persze ebben az esetben nem hiszem, hogy igazán szeretne téged. "Csak mikor elmondta hogy mit csinált akkor kicsit buliztunk és háát ittunk egy üveg finom szlovák körte pálinkát és elég csunyákat mondtam neki!! de ez nem számitt mert én nagyon Szerettem." -> nem is gondolod mennyit számít. Lelkiismeret furdalással, de becsülettel elmondja neked az igazságot, te meg erre a képébe vágsz néhány "szép" szót. Biztos, hogy szereted? Jó, persze nem "untyulupuntyumozni" kellett volna. Csak nem hiszem, hogy jól esett neki. Lehet, hogy nem is szeretitek annyira egymást. De ha igen, akkor hajrá. Várjatok egy kicsit, aztán járjatok. :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért nem képes jobban alkalmazkodni? Kevésbé szeret, vagy azt hiszi, papucs, ha többet igazodik hozzám?

Hetente 2-szer találkozunk átlagban, mivel nem egy helyen lakunk. Előfordul, hogy nekem át kell tennem a randit másik napra, mert alkalmazkodnom kell a munkámhoz, családomhoz. De mindig megteszem a tőlem telhetőt. Ilyenkor szinte mindig összeveszünk, mert neki is változtatni kell a napján. Én azt gondolom, egy kapcsolat a kölcsönös alkalmazkodáson is nagyban múlik. Ilyenkor azt hiszi, nem férfias, "kemény"? Az én szememben inkább pont ez lenne a férfias érett hozzáállás. Ha igazodik a másikhoz.

3

Simán bunkó vagy féltékennyé akar tenni?

Exem írt, hogy elhozná nekem a cuccaim, mert úgy is jönnek be a városban az új barátnőjével..
Ha annyira ide akarnà adni már rég megtehette volna, meg amúgy sem értem miért kell hozni a csajt is.

6

Terhes lettem, a párom szakított velem. Vajon fogok olyan társat találni aki a babával együtt szeret engem? 5 hetes kismama.17/L

60

Miért mondják, hogy nem szabad sms-t küldeni, vagy irni annak a pasinak, aki szakitani próbál?

Miért tanácsolják, mindenütt, hogy ne keresd, ne írj neki, ne telefonálj!! Stb..?
De én nagyon várok valamilyen válaszra,
Én amit korábban irtam neki, az egy picit talán félreérthető volt, igy majd meg bolondulok, várom, hogy visszairjon. Ha nem ír, az is egy válasz,
Én most fontolgatom, hogy megkérem:
Irjon valamiiit .
Meddig várjak ezzel? Egy hét? Vagy annyit se?

7

Ti mit gondoltok erről?

A párommal tegnap beszéltük, hogy megint nagyon hullik a hajam, és minden tele van vele, még a borostájára is folyton ráragad. Mire szedegetni kezdtem róla, egyet megnéztem, mire mondta, hogy az az én hajam, pedig alapból én sem feltételeztem mást. Mire montam, hogy ha a gatyájában is találok, az biztos nem az enyém. Mire ő, hogy meg is vakulnék akkor, mire mondtam neki, hogy akkor ő vakulna meg (kikaparnám a szemét) de csak úgy félig-meddig poénból mondtam, de ő teljesen komoly volt. Mire elkezd lobogtatni pár perc múlva egy fekete hajszálat, (világosbarna vagyok, ő sötétszőke) hogy a gyerek ruháján találta, és hogy biztos a szeretőmé, de nem, és itthon nem is fekete senki, esküdni mernék, hogy róla ragadt rá, de mégis mi értelme lenne meggyanusítanom, úgysem mennék vele semmire, szimplán azt mondaná, hogy hülye vagyok, pedig full fekete hajszál, tuti nem az enyém!

11

Az is lehet a srácnál jele annak hogy tetszem neki, hogy kerüli a pillantásom és soha nem szól hozzám?

Hogyha felé nézek elkapja a tekintetét, és alig szól hozzám. Például az osztályteremben én ülök közelebb hozzá, és ha kérdése van mégis átkiabál a felem fölött a mellettem ülőknek.
Azért kérdezem ezt, mert lányként én is hajlamos vagyok ilyesmit csinálni, sőt akár teljes közönyt is tudok mutatni, de ez a fiúknál is lehet esetleg így?

5

Vajon igazam lehet, vagy csak beképzelt dolog ez?

2 éve vagyok együtt a párommal, 1 éve élünk együtt. Most terhes vagyok, aminek mindenki örül, a párom is.
Az az igazság hogy sokat dolgozik, mert mint tudjuk ez az Élet gondolom mindenki így van ezzel.
Eddigi munka beosztása (Szakácsként dolgozott egy hotelben) délután 2-től este 10-ig volt. At én munkabeosztásom, reggel 7-től délután 3-ig. Tehát gyakorlatilag mindig elkerültük egymást.
Úgy érzem hogy ezáltal kihűlt a kapcsolatunk.
Mindig időben ment, és mindig időben jött haza soha nem késett egy percet sem, sokat beszélgettünk munka közben is viberen akkor is amikor ő dolgozott.
Mindig mondja h szeret, hiányzom, és amikor otthon van igyekszik mindent megtenni hogy nekem jó legyen.
Például szombat reggel úgy keltem fel terhességem révén hogy kívántam egy friss kenyeret, azonnal kikelt és kiment a boltba nekem.
És mondtam neki hogy alig bírok felkelni a rosszulléttől, de mégis kéne ennem valamit, mert az se jó ha üres a hasam,és behozta nekem ágyba a hamit.
Tegnap hosszú idő után belenéztem a telójába, és volt 3 szám, ami hivogatta őt, az a baj hogy elég felületesen néztem meg hiszen dátumot, és időt annyira nem néztem.
Félek attól, hogy esetleg van valakije?
És érdekes modon ezek a hívások mindig akkor voltak, mikor dolgozott....
Azért is gondolok erre mert ugye lassan másfél hónapja nincs szex a terhesség mkatt...
Vagy csak hülyeség az egész????
Szerintetek?
Köszönöm, hogy elolvastátok, és köszönöm az esetleges válaszokat.
Szép napot nektek.

8

Szerteintetek 1 szer lesz igazán szerelmes az ember vagy tanul a más példájából?

3

4 hónap után már teljesen úgy érzem, hogy nem is foglalkoztatom a barátomat, mit tegyek?

Hála Istennek van arra lehetőségünk, hogy szinte minden nap együtt legyünk, kivéve azon a héten, amikor délutános.

Sokat együtt vagyunk, az időt töltő beszélgetés sosem volt nálunk a topon, de szerencsére ha gond van, vagy valami komoly dolog, azt meg tudjuk beszélni, ebben jók vagyunk.

Nem az a fajta, aki annyit csacsog, és talán ő nem is változott meg, csak engem zavar ez most jobban, hogy alig oszt meg velem magáról bármit is, de azért szinte minden "komolyabb ügyéről" tudok, tehát nem utólag tudom meg, vagy hasonlók ... csak sokszor ki kell belőle húzni.

Az én ügyeimről sem szoktunk annyit beszélgetni, a fontosabbakat tudja, de ha nem árulnék el neki semmit, akkor is le tudná élni az életét, úgy érzem. :D És őszintén ez zavar egy kicsit, mert szeret, de ilyen szempontból nem igazán érdeklem őt.

Hétvégente azért mindig elmegyünk valahová kikapcsolódni, egy mozi, egy üdítő vagy hasonlók, szóval nem panaszkodhatom. A programjai mindig velem szervezi, haveri találkozókkor én is ott vagyok (csak úgy, mint a többiek barátnői is) - max ők félrevonulnak egy kicsit, vagy 1 órára "ellógnak", de azért nem hagy ki belőlük engem sem soha.

Talán ezek az unalmas hétköznapok ütöttek be?
Mert nyáron, mikor összejöttünk, teljesen más volt ... sokkal jobb ... mondjuk akkor mindig úton voltunk, strandoltunk a tóban, sétáltunk, fényképezgetni kijártunk, meccsekre vagy olyanok ... szóval mozgalmasabb volt ez egész.

Most meg sokszor tudom, hogy ő is fáradt, és jól esik neki a semmittevés, vagy a "teljes kikapcsolás", de mikor az megy minden hétköznap, hogy csak vagyunk egymás mellett a szobában, az kicsit rosszul esik :/ Más társaságában meg sokszor felvidul ...

Említettem neki, azt mondta, hogy ez nincs így, és hogy még mindig szeret, csak jól esik neki a semmittevés, és hogy csak fekszünk egymás mellett... nem is ezzel van bajom, hanem hogy úgy érzem, hogy nem érdeklem már ... :S

Tudnátok valamit tanácsolni? Hogy esetleg nálatok mi vált be? Mit lenne érdemes tennem?
Próbáltam őt sokszor felpezsdíteni, több-kevesebb sikerrel

Előre is köszi :)

17/L
(25/F)

3

Tudnátok olyan emberrel lenni, aki eljátszotta a bizalmatokat, de még szeretitek?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!