Találatok a következő kifejezésre: Csak játszik komolyan szerett (1 db)

Csak játszik vagy komolyan szerett?

Elég nehéz igy leirni de megprobálom röviden , mert kiváncsi vagyok mások véleményére is.

Legjobb válasz: Nem tudom hány éves vagy,de nem is számít igazán. 16 éves fejjel azt tudom neked mondani,hogy: Mindig együttvagytok,10 percig képes a szemedbe nézni...ez eddig tök jó.De álljon meg a menet...1 bulit kihagysz,és rögtön megragadja az alkalmat arra,hogy smároljon valakivel.Nekem ne mondja senki azt,hogy az alkohol hatása,én erre nem adok.Te meg szegény fiú,aki szereti a lányt,és tökre csalódott lett ettõl,hogy ezt megtudta,még te kérj azért bocsánatot tõle,mert trágár szavakat illettél rá,és a csaj a szószoros értelmében megcsalt...VOLNA! De... Gyakorlatilag nem jártok.Akkor meg miért kéne neki bocsánatot kérnie...és miért vonnád te õt felelõsségre.Azt csinál amit akar,addig amíg nem tartozik hozzád.Márpedig nem tartozik,ha nem jártok.Legalábbis ez így néz ki.SZóval azt tudom tanácsolni,hogy felejtsétek el ezt az egészet,és ha gyakorlatilag ennyire jól elvagytok,akkor meg járjatok.És ha akkoris megcsinálja ugyanezt amit leirtál,akkor már jogosan aggódj,és ott van fenn a válaszom rá :D Remélem segítettem esetleg :D

Nem tudom hány éves vagy, de nem is számít igazán. 16 éves fejjel azt tudom neked mondani, hogy: Mindig együttvagytok, 10 percig képes a szemedbe nézni...ez eddig tök jó.De álljon meg a menet...1 bulit kihagysz, és rögtön megragadja az alkalmat arra, hogy smároljon valakivel.Nekem ne mondja senki azt, hogy az alkohol hatása, én erre nem adok.Te meg szegény fiú, aki szereti a lányt, és tökre csalódott lett ettõl, hogy ezt megtudta, még te kérj azért bocsánatot tõle, mert trágár szavakat illettél rá, és a csaj a szószoros értelmében megcsalt...VOLNA! De... Gyakorlatilag nem jártok.Akkor meg miért kéne neki bocsánatot kérnie...és miért vonnád te õt felelõsségre.Azt csinál amit akar, addig amíg nem tartozik hozzád.Márpedig nem tartozik, ha nem jártok.Legalábbis ez így néz ki.SZóval azt tudom tanácsolni, hogy felejtsétek el ezt az egészet, és ha gyakorlatilag ennyire jól elvagytok, akkor meg járjatok.És ha akkoris megcsinálja ugyanezt amit leirtál, akkor már jogosan aggódj, és ott van fenn a válaszom rá :D Remélem segítettem esetleg :D
Ha nem jártok akkor teljesen mindegy kivel smárol nem a te dolgod, hiszen nem a barátnõd, így nem csalt meg. Járjatok ha te is úgy gondolod, hogy ilyen kis afférok beleférnek egy kapcsolatba. De akkor meg ne nyafogj ha néha napján mással smárol. Érdekes, ha az ember szeret valakit akkor nem mással kavar... bár lehet csak én gondolom így.
Hát, azt szûröm le a válaszodból, hogy kissé megingott az egész "kapcsolat" bizalom terén - jogosan. Márpedig bizalom nélkül nincs kapcsolat. Ezért szerintem még várjatok... ne járjatok ameddig vissza nem jött a bizalom és elengeditek egymást egyedül is bulizni. Az alkohol nagy úr, de szerintem ahhoz akarat is kell, hogy valaki csak úgy smároljon. Mert nem hiszem, hogyha te ott vagy, akkor (alkohollal vagy anélkül) smárolna bárkivel is. De te tudod. Másrészrõl, ha még nem jártok, valóban megteheti. Persze ebben az esetben nem hiszem, hogy igazán szeretne téged. "Csak mikor elmondta hogy mit csinált akkor kicsit buliztunk és háát ittunk egy üveg finom szlovák körte pálinkát és elég csunyákat mondtam neki!! de ez nem számitt mert én nagyon Szerettem." -> nem is gondolod mennyit számít. Lelkiismeret furdalással, de becsülettel elmondja neked az igazságot, te meg erre a képébe vágsz néhány "szép" szót. Biztos, hogy szereted? Jó, persze nem "untyulupuntyumozni" kellett volna. Csak nem hiszem, hogy jól esett neki. Lehet, hogy nem is szeretitek annyira egymást. De ha igen, akkor hajrá. Várjatok egy kicsit, aztán járjatok. :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Aj mit tegyek? Ti mit tennétek?

Szerelmes vagyok még mindig az exembe pedig próbáltam túltenni magam,már eljutottam odáig,hogy úgy éreztem barát.Aztán mindent elrontott,megcsókolt és szerető viszonyt akar,miközben elv.szerelmes a bnőjébe..mit tegyek?21l

4

Gyakori ez a fajta kapcsolati dilemma? 20/F

Nos az a helyzet hogy pár napja kapcsolatban állok egy igen aranyos, kedves, vicces, régebben tomboló, most szerethető lánnyal :) csakhogy ez így mind szép meg jó, de uyge miért is lenne ilyen egyszerű. Egyetemista vagyok és hát nem lehet megúszni hogy szüleim ne tegyenek szóvá valamit plusz bátyáim. Nos elmondták őszintén hogy nem örülnek neki, féltenek, hogy nagyon belebonyolódok a kapcsolatba és hogy mindennek a rovására fog menni. Tudni kell, hogy volt egy borzalmas kapcsolatom ezelőtt és hát annyira beleszerettem egy kis senkibe, hogy az már beteges volt. És anyuéknak végig igazuk volt, én meg nem láttam. Talán ezért értintett meg jobban a dolog most. De él bennem a gyanú, hogy egyetemig nem akarják hogy kapcsolatom legyen, hogy tanuljak inkább. Pedig hát majdnem naponta együtt tanulunk, csak azután élünk egymásnak, vele 3 óra 10 percnek tűnik, ha meglátom vagy rámmosolyog, akkor minden gondom elfelejtem. Én udvarolok neki amennyi beléfér, bókolgatok, virágot veszek neki, zenélek neki, poénkodok vele és szerintem ez annyira jó, de ekkor persze jön bátyám, hogy de fogom bánni, hogy most nem megyek végig az összes csajon, meg húzom meg mindegyiket szép sorjában. De... nekem ez nem megy. Én nem vagyok ilyen, én az olyan lányokat szeretem akik a szépre jóra hajlanak, akivel szeretek együtt lenni, mint az én párom. Nos bízom benne hogy valamennyire érthető ez az informácitömb. Szerintetek legyek bunkó, paraszt és csajozzak orba szájba vagy hagyjam ezt a kapcsolatot, vagy ne hallgassak a szüleimre? Előre is köszi.

6

Egy heten hany napot aludtok egyutt a parotokkal?

Es ha nem talalkoztok hanyszor beszeltek naponta? En sztem betegesen eltulzom a dolgot total azt gondplom h ha nem hiv ket harom orankent h nem szeret. Akkor mar gyomprgorcsom van

8

Én ezt nem értem már több mint egy éve jöttem össze a barátnőmmel, eddig minden jó volt és a vitákat is lerendeztük . De most mi a baj?

De kb 2 hete egyfolytában fagyos a hangulat, és nem tudja elmondani mi a baja. Azt mondta egy kicsit megingott most a kapcsolatunk, szóval szeretgessem többet . Én próbáltam de mikor puszilgattam meg ilyenek akkor azt mondta hogy nincs baja mert "MÉG nem akarok szakítani . Nekem itt óriási fájdalmat okozott. De gondoltam majd megbeszéljük és mikor elmondtam a véleményem róla/rólunk/magamról akkor csak hülye fejeket vágott és utánozott . Aztán sikerült valamit mondania de megint más volt szóval egy szere több "baja" van után meg azt akarta hogy csókoljam meg . Most nem érti mint mondok akkor kb semmibe vesz mert én szeretném megoldani szeretném a dolgot . De ez csak egy dolog amiatt kiakaszt . Ilyenek vannak még hogy rám se ír egész nap még annyit se hogy szia, állandóan baja van, alig oszt meg velem valamit . Stb Én nekem ez így nem fog menni ha ezt csinálja. Mi csináljak?

6

Defektesnek mondható vagyok ha nem tudok kapcsolatot kialakítani az emberekkel?

Egyszerűen képtelen vagyok párkapcsolatra, sőt bárminemű kapcsolatra. Nem bírom az embereket annyira, nem bízom meg bennük, nehezen engedem közel őket magamhoz. Barátnőm is csak kettő van. Sokkal jobban érzem magam egyedül, de így meg nem tudom hogy lehetne párkapcsolatom. Nem akarom, hogy megismerjen egy másik ember. Félek, ha megismer, nem fog tetszeni neki amit tapasztal.

7

Hogyan legyen barátnőm?

Hosszútávú kapcsolatra gondolok a rövidtávú dolgok soha nem érdekeltek mert érzelem mentesek. Inkább akkor a semmi.

10

Akik tartják a szemkontaktust jelent nektek a szemkontaktus többet a szemek puszta látványától?

Ha igen akkor ez hogyan nyílvánul meg, éreztek valamit?

5

Az exbarátnőm egy hírességgel jár, szerintetek tényleg szereti is?

Amikor megtudtam eléggé leesett az állam... de szerintetek csak azért választott ilyen férfit, mert híres, vagy valóban beleszeretett volna?

12

Mi szokott történni, mikor a párotok hazajön munkából?

Általánosságba úgy értem, ha te már otthon vagy előbb, és a párod belép az ajtón. Mi történik onnantól alvásig? Egy folyamatot szeretném, ha leírnátok részletesen mit csinál, vagy csináltok? (nyilván az intim pillanatok nem fontosak most nekem)

10

Szakítás után nemtudtok tovább lépni?

Volt olyan veletek, hogy szakítás után éreztétek hogy nem tudtok tovább lépni, de soha a büdös életbe nemfogtok összejönni azzal a csajjal, mert érthetetlen módon megutált úgy benneteket, hogy köszönni, sőt, rátok nézni sem hajlandó?

Még nem is igazán jártunk..de fingomsincs mi baja lehetett...

16

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!