Találatok a következő kifejezésre: Csak játszik komolyan szerett (1 db)

Csak játszik vagy komolyan szerett?

Elég nehéz igy leirni de megprobálom röviden , mert kiváncsi vagyok mások véleményére is.

Legjobb válasz: Nem tudom hány éves vagy,de nem is számít igazán. 16 éves fejjel azt tudom neked mondani,hogy: Mindig együttvagytok,10 percig képes a szemedbe nézni...ez eddig tök jó.De álljon meg a menet...1 bulit kihagysz,és rögtön megragadja az alkalmat arra,hogy smároljon valakivel.Nekem ne mondja senki azt,hogy az alkohol hatása,én erre nem adok.Te meg szegény fiú,aki szereti a lányt,és tökre csalódott lett ettõl,hogy ezt megtudta,még te kérj azért bocsánatot tõle,mert trágár szavakat illettél rá,és a csaj a szószoros értelmében megcsalt...VOLNA! De... Gyakorlatilag nem jártok.Akkor meg miért kéne neki bocsánatot kérnie...és miért vonnád te õt felelõsségre.Azt csinál amit akar,addig amíg nem tartozik hozzád.Márpedig nem tartozik,ha nem jártok.Legalábbis ez így néz ki.SZóval azt tudom tanácsolni,hogy felejtsétek el ezt az egészet,és ha gyakorlatilag ennyire jól elvagytok,akkor meg járjatok.És ha akkoris megcsinálja ugyanezt amit leirtál,akkor már jogosan aggódj,és ott van fenn a válaszom rá :D Remélem segítettem esetleg :D

Nem tudom hány éves vagy, de nem is számít igazán. 16 éves fejjel azt tudom neked mondani, hogy: Mindig együttvagytok, 10 percig képes a szemedbe nézni...ez eddig tök jó.De álljon meg a menet...1 bulit kihagysz, és rögtön megragadja az alkalmat arra, hogy smároljon valakivel.Nekem ne mondja senki azt, hogy az alkohol hatása, én erre nem adok.Te meg szegény fiú, aki szereti a lányt, és tökre csalódott lett ettõl, hogy ezt megtudta, még te kérj azért bocsánatot tõle, mert trágár szavakat illettél rá, és a csaj a szószoros értelmében megcsalt...VOLNA! De... Gyakorlatilag nem jártok.Akkor meg miért kéne neki bocsánatot kérnie...és miért vonnád te õt felelõsségre.Azt csinál amit akar, addig amíg nem tartozik hozzád.Márpedig nem tartozik, ha nem jártok.Legalábbis ez így néz ki.SZóval azt tudom tanácsolni, hogy felejtsétek el ezt az egészet, és ha gyakorlatilag ennyire jól elvagytok, akkor meg járjatok.És ha akkoris megcsinálja ugyanezt amit leirtál, akkor már jogosan aggódj, és ott van fenn a válaszom rá :D Remélem segítettem esetleg :D
Ha nem jártok akkor teljesen mindegy kivel smárol nem a te dolgod, hiszen nem a barátnõd, így nem csalt meg. Járjatok ha te is úgy gondolod, hogy ilyen kis afférok beleférnek egy kapcsolatba. De akkor meg ne nyafogj ha néha napján mással smárol. Érdekes, ha az ember szeret valakit akkor nem mással kavar... bár lehet csak én gondolom így.
Hát, azt szûröm le a válaszodból, hogy kissé megingott az egész "kapcsolat" bizalom terén - jogosan. Márpedig bizalom nélkül nincs kapcsolat. Ezért szerintem még várjatok... ne járjatok ameddig vissza nem jött a bizalom és elengeditek egymást egyedül is bulizni. Az alkohol nagy úr, de szerintem ahhoz akarat is kell, hogy valaki csak úgy smároljon. Mert nem hiszem, hogyha te ott vagy, akkor (alkohollal vagy anélkül) smárolna bárkivel is. De te tudod. Másrészrõl, ha még nem jártok, valóban megteheti. Persze ebben az esetben nem hiszem, hogy igazán szeretne téged. "Csak mikor elmondta hogy mit csinált akkor kicsit buliztunk és háát ittunk egy üveg finom szlovák körte pálinkát és elég csunyákat mondtam neki!! de ez nem számitt mert én nagyon Szerettem." -> nem is gondolod mennyit számít. Lelkiismeret furdalással, de becsülettel elmondja neked az igazságot, te meg erre a képébe vágsz néhány "szép" szót. Biztos, hogy szereted? Jó, persze nem "untyulupuntyumozni" kellett volna. Csak nem hiszem, hogy jól esett neki. Lehet, hogy nem is szeretitek annyira egymást. De ha igen, akkor hajrá. Várjatok egy kicsit, aztán járjatok. :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Most akkor, hogy tovább?

Van egy lány akibe évek óta szerelmes vagyok. Eddig rám se hederített, de egy fél éve egyre többet beszélünk. Nem vagyok egy nagyon jó képű, de tett már utalásokat arra, hogy szeret. Tegnap volt az osztálytársunk szülinapi bulija. Még táncoltunk is együtt. Most így ebben a helyzetben nem tudom mit tegyek. Még annyit hozzátennék, hogy ő nem egy plázap***a hanem okos, szép, jó tanuló. Kérlek csak NORMÁLIS válaszokat adjatok.

3

Lányok, nagyra értékelitek a pasitoktól, ha lábat csókol nektek?

4

Szerintetek gáz-e ha én 14 és fél évesen egy 13 éves fiúval járok aki max 250km-re lakik tőlem? (minden hónapban találkozunk).

3

Fiúk számotokra milyen lenne a tökéletes lány?

Úgy értem külsőre mi az ideális számotokra? És belsőre ?

7

Nem értem őt. Szerintetek mit csináljak?

Van egy nagyon jó fiúbarátom (ő 24 én 22 éves vagyok). 4hónappal ezelőtt egyik este megcsókolt, de én mondtam, hogy lassítsunk és meglátjuk mi lesz. Ez idő alatt én végül teljesen beleszeretem. Õ viszont hol úgy viselkedik, hogy oda van értem, hol pedig azt az érzést kelti bennem, hogy mégis csak barátok vagyunk. (Történtek köztünk dolgok, de még nem szexeltünk)
Soha nem mondtuk ki, hogy most mi együtt vagyunk, bár mindig azt mondta fontos vagyok neki, igazából arra várok, hogy ő lépjen, mert én biztos nem fogok, hiszen a viselkedésétől teljesen össze vagyok zavarodva.
Sok munkája van, és az egyetem is közrejátszik ezért mindig hagyok neki időt, ha szüksége van rá, így van hogy sokáig nem találkozunk, de akkor helyette mindig egész nap chatelünk. Mikor elutazik, minden nap írogat. Mindig elmeséli mi van vele és épp hova megy. Ezeket ugyan úgy megtenné, ha csak barátként nézne rám? Miért csinálják ezt a pasik? A rossz az, hogy megőrjít ez a kettősség. Próbáltam vele beszélni, de mindig mást mond, mint ahogy cselekszik. Próbáltam továbblépni, de szeretem és nem tudok másra nézni addig, amíg reménykedek.

5

Ha én szakítottam, mert már nem volt olyan jó vele, akkor miért hiányzik?

Sok vita volt, ő hazudott és elegem lett, dobtam. Már 3 hete történt, de nem bírok másra gondolni, csak ő jár a fejemben, hogy vajon mit csinál, mi van vele. Hiányzik, és nagyon nehéz elengedni a terveket, és mindent egyedül csinálni, amit együtt akartunk.
Õ szakítás után néhány nappal még írt, hogy szeret és velem akar lenni, de megint nem tett érte semmit, csak néha rám írt. Azóta úgy hallom már randizik is.
Nekem még nem megy az ismerkedés...
Ez volt az első szakításom? Lehet azért ilyen nehéz? Vagy mert én tényleg szerettem, ő meg sosem szeretett igazán? Mit csináljak?

4

Kéne már egy lány meg minden! Mit csináljak?

6

Fiúk, férfiak! Ti megcsókolnátok egy lányt egy buliban, ha lenne barátnőtök?

9.es vagyok és jövõ héten gólyahét pénteken gólyabál.Az ifim(10.es,aki szivatni fog a héten) nagyon tetszik nekem,ès amikor a közös ismerõsünk bemutatott minket egymásnak,nagyon flörtölgetett velem,de a közös ismerõsünk mondta nekem,hogy õ ilyen flörtölgetõs típus,de van barátnõje.Ezen nagyon elszomorodtam.Mit tegyek?

8

Mire véljem ezt a beismerést?

Már másfél éve együtt vagyok a párommal, sajna elég ritkán találkozunk, de minden nagyon jó. Nagyon szeretjük egymást.
Tegnap azt mondta, hogy: " Tudod én nagyon hanyag vagyok és rendetlen. A cuccaimat nagy ritkán pakolom el és utazás után a cuccaimat is csak hetekkel később pakolom ki a táskámból, csak azért mondom, hogy tudd én ilyen vagyok"

Erre azt mondtam neki, hogy nem gond és, hogy ezen lehet változtatni, majd azt mondta, hogy nagyon örülne, ha "rendre tanítanám"

Egyébként abszolút nem látszik, hogy ilyen rendetlen lenne.

De miért mondta ezeket?
Előre is köszi a válaszokat!

3

Aj mit tegyek? Ti mit tennétek?

Szerelmes vagyok még mindig az exembe pedig próbáltam túltenni magam,már eljutottam odáig,hogy úgy éreztem barát.Aztán mindent elrontott,megcsókolt és szerető viszonyt akar,miközben elv.szerelmes a bnőjébe..mit tegyek?21l

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!