Találatok a következő kifejezésre: Csak játszik komolyan szerett (1 db)

Csak játszik vagy komolyan szerett?

Elég nehéz igy leirni de megprobálom röviden , mert kiváncsi vagyok mások véleményére is.

Legjobb válasz: Nem tudom hány éves vagy,de nem is számít igazán. 16 éves fejjel azt tudom neked mondani,hogy: Mindig együttvagytok,10 percig képes a szemedbe nézni...ez eddig tök jó.De álljon meg a menet...1 bulit kihagysz,és rögtön megragadja az alkalmat arra,hogy smároljon valakivel.Nekem ne mondja senki azt,hogy az alkohol hatása,én erre nem adok.Te meg szegény fiú,aki szereti a lányt,és tökre csalódott lett ettõl,hogy ezt megtudta,még te kérj azért bocsánatot tõle,mert trágár szavakat illettél rá,és a csaj a szószoros értelmében megcsalt...VOLNA! De... Gyakorlatilag nem jártok.Akkor meg miért kéne neki bocsánatot kérnie...és miért vonnád te õt felelõsségre.Azt csinál amit akar,addig amíg nem tartozik hozzád.Márpedig nem tartozik,ha nem jártok.Legalábbis ez így néz ki.SZóval azt tudom tanácsolni,hogy felejtsétek el ezt az egészet,és ha gyakorlatilag ennyire jól elvagytok,akkor meg járjatok.És ha akkoris megcsinálja ugyanezt amit leirtál,akkor már jogosan aggódj,és ott van fenn a válaszom rá :D Remélem segítettem esetleg :D

Nem tudom hány éves vagy, de nem is számít igazán. 16 éves fejjel azt tudom neked mondani, hogy: Mindig együttvagytok, 10 percig képes a szemedbe nézni...ez eddig tök jó.De álljon meg a menet...1 bulit kihagysz, és rögtön megragadja az alkalmat arra, hogy smároljon valakivel.Nekem ne mondja senki azt, hogy az alkohol hatása, én erre nem adok.Te meg szegény fiú, aki szereti a lányt, és tökre csalódott lett ettõl, hogy ezt megtudta, még te kérj azért bocsánatot tõle, mert trágár szavakat illettél rá, és a csaj a szószoros értelmében megcsalt...VOLNA! De... Gyakorlatilag nem jártok.Akkor meg miért kéne neki bocsánatot kérnie...és miért vonnád te õt felelõsségre.Azt csinál amit akar, addig amíg nem tartozik hozzád.Márpedig nem tartozik, ha nem jártok.Legalábbis ez így néz ki.SZóval azt tudom tanácsolni, hogy felejtsétek el ezt az egészet, és ha gyakorlatilag ennyire jól elvagytok, akkor meg járjatok.És ha akkoris megcsinálja ugyanezt amit leirtál, akkor már jogosan aggódj, és ott van fenn a válaszom rá :D Remélem segítettem esetleg :D
Ha nem jártok akkor teljesen mindegy kivel smárol nem a te dolgod, hiszen nem a barátnõd, így nem csalt meg. Járjatok ha te is úgy gondolod, hogy ilyen kis afférok beleférnek egy kapcsolatba. De akkor meg ne nyafogj ha néha napján mással smárol. Érdekes, ha az ember szeret valakit akkor nem mással kavar... bár lehet csak én gondolom így.
Hát, azt szûröm le a válaszodból, hogy kissé megingott az egész "kapcsolat" bizalom terén - jogosan. Márpedig bizalom nélkül nincs kapcsolat. Ezért szerintem még várjatok... ne járjatok ameddig vissza nem jött a bizalom és elengeditek egymást egyedül is bulizni. Az alkohol nagy úr, de szerintem ahhoz akarat is kell, hogy valaki csak úgy smároljon. Mert nem hiszem, hogyha te ott vagy, akkor (alkohollal vagy anélkül) smárolna bárkivel is. De te tudod. Másrészrõl, ha még nem jártok, valóban megteheti. Persze ebben az esetben nem hiszem, hogy igazán szeretne téged. "Csak mikor elmondta hogy mit csinált akkor kicsit buliztunk és háát ittunk egy üveg finom szlovák körte pálinkát és elég csunyákat mondtam neki!! de ez nem számitt mert én nagyon Szerettem." -> nem is gondolod mennyit számít. Lelkiismeret furdalással, de becsülettel elmondja neked az igazságot, te meg erre a képébe vágsz néhány "szép" szót. Biztos, hogy szereted? Jó, persze nem "untyulupuntyumozni" kellett volna. Csak nem hiszem, hogy jól esett neki. Lehet, hogy nem is szeretitek annyira egymást. De ha igen, akkor hajrá. Várjatok egy kicsit, aztán járjatok. :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha valaki azt mondja a másiknak hogy nem tudja szereti-e annak az lehet az oka hogy van egy harmadik személy vagy más oka is lehet?

szerelem, párkapcsolat

3

Merre érdemes mozdulni? Hol van több nő/több pasi (fiatal korosztályban) pl. Miskolc férfiváros, Szeged nőtöbblet. Ilyenek érdekelnek

3

Elmentem a barátnőimmel tegnap este bulizni, lefeküdtem egy sráccal és ma a barátom letiltott és le kurv'zott mit tegyek?

21

Fiúk mennyire fontos nektek az hogy egy nő talpra esett és életre való legyen ha párkapcsolatról van szó?

11

Szemétnek érzem magam mert szakítottam a barátnőmmel. Jól tettem vajon és miért fáj ennyire hogy meg kellett ezt tennem vele és összetörtem szegénykémet?

Szóval lehet hosszú leszek, de nagyon csalódott vagyok :(. Szombaton szakítottam a barátnőmmel fél év után, már egy ideje döcögött ez a kapcsolat, sem a szexuális élet, sem igazából maga a kapcsolat sem működött, nagyon távolságtartó volt még velem is, kevés barátnője barátja van és próbáltam nagyon sokszor megbeszélni vele hogy miért ilyen zárkózott, mitől fél de azt mondta hogy ő ilyen és ennyben maradt mindig a dolog. Bár én szakítottam vele mégis nsgyon mélyen megérintett, még sírtam is pedig nem szoktam soha.Nálam mondtam el neki hogy sajnálom de le szeretném zárni ezt a kapcsolatot, mert nem érdemli meg hogy azt hazudjam neki egy életen át hogy minden rendben van csak mert ezt szeretné hallani,nagyon összetört szegénykém , de megkért hogy ezt a hétvégét még tölsem utoljára vele, természetesen megtettem. Utána hazakísértem, mert nem akartam így felrakni csak egy buszra, ölelgettem és kértem hogy bocsásson meg, de úgy érzem ennek így kell lennie :(. Alig tudtam végleg elmenni , sírva kérte hogy ne hagyjam el,ne menjek el, majdnem megszakadt a szívem :(((. Azóta csak az jár a fejemben hogy remélem nincs semmi baja és nem fontolgat butaságokat de nyílván nem hívhatom fel hogy mi van vele :(. Nagyon aggódom miatta :(. Lehet túl érzelmes vagyok és nem kellene már ezzel foglalkoznom de nagyon féltem :(.
27/F

12

Nyomába lehet érni egy nagy szerelemnek?

Akiknek volt egy nagy szerelme és együtt voltak sok évig,és szakítanak,túl tudják tenni magukat rajta és a következőt is tudják majd ugyan úgy vagy jobban szeretni?
Mert azt hallottam,hogy egy fiúnak egy nagy szerelme van,a többi lány utána már nem ugyanolyan.

17

Szerintetek is szükség van egy párkapcsolat kialakításához pénzre?

Mármint gondolok itt arra, hogy először kell az önfejlesztésre a pénz, utána meg X összeg annak fenntartásához? Itt kiemelném azt, hogy nem tartom a nőket pénzéhesnek, hanem sok mindenhez elengedhetetlen a pénz.
Pl. A gyúráshoz ott szükség van kondibérletre, meg a megfelelő kaják és mi egyéb beszerzéséhez pénzre.
Az öltözködésnél ugyan ez.
A fodrász is csak pénzért csinálja meg az ember frizuráját, és még lehetne sorolni, hogy mihez kell még pénz.
Ti ezt hogy látjátok?

33

Párotokkal költöznétek, ha ő az alacsony végzettségének megfelelő melót megtalálná, viszont nektek segédmunkát kellene végeznetek?

Ti már "tartotok valahol" szakmailag és ezt kéne feladni. Jól beszéltek angolul, de a párotok német nyelvterületre költözne, angol nyelvterületről hallani sem akarna. Harmincasok vagytok. Nem vőlegény, nem férj. Két éve vagyunk együtt. Vélemény?

14

Hogyan tovább? Szakítás vagy esély?

Sziasztok,

Én egy 23 éves nő vagyok és nagyjából fél éve megismerkedtem egy férfival. Nem indult zökkenőmentesen a kapcsolat. Egyszer már meg is szakítottuk a kapcsolatot kórülbelül két hónapra. Majd egyik napról a másikra ostromolni kezdett (ő szakított elsőre).

Minden jól haladt egészen múlt hétig amikor is egy nézeteltérés után ismét felszívódott. Teltek a napok. Volt,hogy nem is írt,ha én nem írtam. Egyre gyanusabbá vált,hogy nem csak a múlt heti vita a gond már itt. Tegnap rá is kérdeztem,mire beismerte,hogy neki nem mindig van kedve az együttlétekhez (amiket egyébként ő kezdeményez főleg), és nekem nem tetsző hasonlattal illette (tornagyakorlatnak csúfolta). A főgond,hogy én vele egyszer sem jutottam a mennyekbe és ez erősen bántja. Amikor a múlt heti vita volt akkor azt mondta,hogy egy ideig látni sem szeretne,de ezek szerint,mint tegnap kiderült inkább meghúzza magát a problémák elől. Pedig szerintem ez pontosan az a helyzet amin a távolságtartás,idő és null kommunikáció nem segít.

Konkrétan időt kért de szerintem ez itt nem segít, beszélnünk kellene róla de erre látszólag nem hajlandó. Most tanácstalan vagyok,hogy szakítsak most vagy lépjek túl a sértettségen és próbáljak esélyt adni,mert egyébként szeretem és látnék lehetőséget a kapcsolatunkban.

14

Van olyan, hogy a pasi azért nem mond el dolgokat, mert a nő kiakad rajta? És nem szeretne balhét? Nem azért, mert ilyen típus.

Csak megunta már az ebből fakadó nézetletéréseket.

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!