Találatok a következő kifejezésre: Csak játszik komolyan (19 db)

Komolyan gondolhatja vagy csak játszik velem?

nemrég megismertem egy srácot,vasárnap randiztunk először séta,beszélgetés, apró alig észrevehető érintések, szemezések és nagy nevetések jellemezték. olyan megjegyzéseimen is nevetett ami utólag belegondolva nem volt vicces.Ami itt picit fura volt, hogy mikor a családjáról kérdeztem, akkor annyival lezárta, hogy erről majd később szeretne beszélni mert elég zűrös, de annyit elmond h csak a nővérével tartja a kapcsolatot.aztán a randi vége felé kérdezte hogy másnap ráérek-e de sajnos nem értem rá, helyette a keddben állapodtunk meg. búcsúzásnál megkérdezte, hogy adnék-e ennek egy esélyt, mert ő szeretné megpróbálni,és én igent mondtam.akkor megkérdezte hogy kérhet-e egy csókot, majd megcsókolt. még aznap este írt üzit, hogy örül, hogy megismert és várja a keddet. kedden 7kor találkoztunk volna,6kor szólt, hogy egyik haverjához el kell mennie a cuccaiért úgyhogy ha nekem még belefér akkor tegyük át 9re. nem örültem de belementem. találkozásnál már csókkal köszönt,sétáltunk meg végig bújt,ölelgetett, simogatott, aztán mikor csók volt akkor picit beindult de mondtam h ezt én még nem,aztán még egyszer picit később bepróbálkozott de akkor se engedtem. később bocsánatot kért azért ha túl nyomulós volt. aztán megkérdezte, hogy csütörtökön ráérnék-e talizni, amire igent mondtam. este még irt egy üzit hogy jól érezte magát és hogy reméli hogy én is, és hogy nem haragszom rá a nyomulás miatt. aztán ezt megbeszéltük hogy végülis nem haragszom, csak megbeszéltük hogy nem kapkodunk. másnap reggel is irt, hogy legyen szép napom stb. most holnap elvileg megint tali,de én kezdem megkedvelni és félek hogy pofára fogok esni. Õ tipikusan az a fajta srác, aki minden csajt megkaphat én meg nem vagyok egy modell alkatú lány.de lehet csak az önbizalom hiány miatt vagyok így összezavarodva.

Legjobb válasz: Könnyen adtad magad, most már tudja, hogy rövid idõn belül megkaphat, szerintem csak játszik veled, de remélem, hogy nincs igazam.

Könnyen adtad magad, most már tudja, hogy rövid idõn belül megkaphat, szerintem csak játszik veled, de remélem, hogy nincs igazam.
A kérdező hozzászólása: könnyen adtam?
sztem még 2 nap és a dugásig fog édesgetni...
A kérdező hozzászólása: hát az biztos hogy nem..
Meddig tervezel tartózkodni a testi kérdésektõl? Egyébként úgyis kiderül, hogy ha csak a bugyidat akarja, de még szerintem felesleges lenne abbahagyni.
A kérdező hozzászólása: még egy jó darabig.. nem akarom elsietni..ha meg neki ez nem fog tetszeni ugyis lelép

Komolyan vegyem vagy csak játszik? !

Van egy 17 éves srác, aki rám írt ("menő", a képein 25-30 lájk, jóképű..), és szombat este óta beszélgetünk.. van olyan, amikor kell 8-9 óra, mire válaszol.. Ma délután írta, h mikor érek rá, és kérdeztem, h miért.. Az ő válasza az volt, mert találkoznék e vele..?! DE KÖZBEN KAPCSOLATBAN VAN EGY MÁSIK CSAJJAL!! (legalábbis neten). Kérdeztem tőle, h neked van csajod, nem?!, de még nem írt vissza.. Szerintetek érdemes rá pazarolnom az időm?? 16L

Legjobb válasz: Csak játszik veled.

Csak játszik veled.
hát... én nemfoglalkoznék vele
Csak játszik.
sztem azért megpróbálhatnád, ha téll. nincs bnõje:)
Engem nem érdekelne a pasi, de azért egy netes kapcsolat nem valami nagy szám. Am, arra nem gondoltál, h azért tart 8-9 óráig míg válaszol, mert nem lóg álló nap a neten?

Csak játszik velem? Vagy tényleg komolyan gondolja?

Nah szoval van egy pasi aki tetszik és tegnap azt mondta nekem h járna velem ha jobban ismerne (kb. fél éve ismer) a barátnômnek ezt persze elmondtam, mert minden elmondok neki. (azt tudni kell h a barátnôm meg ez a pasi majdnem jártak) nah elmondtam neki és azt mondta h vigyázzak vele mert csak játszik a CSAJOKKAL.. hát nemtudom h mit higgyek neki, mert az tégy h régebben olyan 2,3 honapja majdnem jártak.. lehet h csak nem akarja h járjak vele?? ha szivecskéket kuld meg azt mondja h " hiányozni" fogok neki akkor igazán gondolja a pasi?? ám azt mog tudni kell a bnômrôl h eléggé féltékeny pasi téren.. nemtudom kinek higgyek.. pls segíts!

Legjobb válasz: A baráti szó többet jelent nekem, de azért ez nem jelenti azt, hogy a pasiról le kell szállj. Csak ne légy szerelmes belé, csak ha már jártok.

A baráti szó többet jelent nekem, de azért ez nem jelenti azt, hogy a pasiról le kell szállj. Csak ne légy szerelmes belé, csak ha már jártok.
hali Hol is laksz? :D
Nem kell válaszolnod az elõzõ hsz.-re tudom ki vagy.. De miért nem mered megkérdezni? :D
melyik megyébõl vagy?
A kérdező hozzászólása: miért? :D azt azért nem mondom meg :D
fél év alatt hogy-hogy nem ismert meg? mióta beszéltek? találkoztatok már kettesben?


Lányok! Szerintetek mik azok a jelek, amiből rá lehet jönni, hogy a fiú nem vesz minket komolyan, csak játszik/kihasznál?

Én 2 hónapja vagyok együtt a Barátommal, nagyon szerelmes vagyok, legtöbbször azt érzem, hogy Õ is, de azért ott bujkál bennem az érzés, hogy mi van, ha átver... Egyébként azért félek ennyire, mert sz?z vagyok, és Õ lenne az els? az életemben, és nem akarom, hogy rosszul süljön el a dolog... (én 19/l, Õ 21/f)

Legjobb válasz: Sajnos erre csak azután fogsz rájönni, ha véget ér a kapcsolat. Persze ha nem elég ügyes az illetõ, hamar le lehet buktatni. De a te esélyeidet nagyon rontja az,hogy szerelmes vagy belé. Én is csak azután jöttem rá,hogy átvert, miután megelégeltem pár dolgot és szakítottam vele. Megutáltam és már nem vagyok szerelmes belé. Most visszaemlékezve jövök rá, milyen kár volt rá vesztegetnem az idõmet. Mialatt szerelmes voltam, én sem vettem észre ezeket a jeleket. Csõlátás! Nekem az a tapasztalatom,hogy aki már abszolút nem foglalkozik veled az nem szeret. De ez addig úgysem következik be, míg le nem fektet. Ez persze nem a normálisabb pasikra jellemzõ, kár, hogy nem igazán lehet különbséget tenni közöttük.

Sajnos erre csak azután fogsz rájönni, ha véget ér a kapcsolat. Persze ha nem elég ügyes az illetõ, hamar le lehet buktatni. De a te esélyeidet nagyon rontja az, hogy szerelmes vagy belé. Én is csak azután jöttem rá, hogy átvert, miután megelégeltem pár dolgot és szakítottam vele. Megutáltam és már nem vagyok szerelmes belé. Most visszaemlékezve jövök rá, milyen kár volt rá vesztegetnem az idõmet. Mialatt szerelmes voltam, én sem vettem észre ezeket a jeleket. Csõlátás! Nekem az a tapasztalatom, hogy aki már abszolút nem foglalkozik veled az nem szeret. De ez addig úgysem következik be, míg le nem fektet. Ez persze nem a normálisabb pasikra jellemzõ, kár, hogy nem igazán lehet különbséget tenni közöttük.
Egyetértek az elõttem szólóval :D:D amugy szerintem onnan fogod tudni h átver-e...h ha sietteti a dolgot akkor biztos :S:S de amugy szerintem várjál vele még legalább 2-3 hónapot :D:D és ha akkor még minden szép köztetek és ugyanúgy udvarol meg minden...akkor biztos jól választottál :D:D ha a szeretét állandóan bizonygatja akkor nem lesz baj :D:D
Nagyon jó hogy kételkedõ vagy, bár csak minden csaj ilyen lenne! Ismerd meg a szüleit, rokonait, barátait! Hogy azok milyenek, az sokmindent elárul valakirõl. Rendesen ismerd meg õket, tölt velük több napot, sok szituációban, nézd meg hogyan veszekednek.
17:38-cal egyetértek
Onnan, hogy nem foglalkozik veled, nem érdeklõdik irántad, nem próbál mindent megtudni rólad, minél jobban megismerni, szexuális utalásokat tesz, sietteti a dolgot, gyanús dolgai vannak..szóval szerintem ha baj van, akkor érzed, hogy nem oké valami. De hamar kiderül az ilyen. Ha csak arra megy, akkor nem strapálja magát sokáig, ha elutasító vagy.

Nem tudom eldönteni, hogy komolyan e gondolja, vagy csak játszik velem. Szerintetek? Help pls :/ bővebben lent

Van egy srác akivel néhány hónapja ismerkedtem meg egy buliban(addig csak annyit tudtunk egymásról, h egy suliba járunk), és azóta minden nap írunk neten (? ír rám). Nagyon jókat hülyülünk, persze sokszor vitatkozunk is(mint egy 50éves házaspár xD), de tulajdonképpen jól kijövünk. Elég bunkó az emberekkel, de velem valahogy nem... idáig kb 2x mondott olyat ami miatt tényleg felcsesz?dtem rá, és bocsánatot is kért. Mondta h menjek el egy koncertre, mert ? is ott lesz (egyébként is mentem volna)... ezek után reméltem, hogy legalább odajön egypár szóra, de nem ez történt... 1 hétig nem szóltam hozzá, nem írtam vissza, gondoltam rájön mi a bajom... rá is jött,vitatkoztunk,bocsánatot kért. Az a gond, hogy nem tudom komolyan e gondolja a dolgokat amiket ír pl. fontos vagyok neki,jó napja volt mert látott, ilyenek. Miután mondtam neki h neten nem lehet rendesen megismerkedni, suli után megvárt. Miel?tt megismertem volna személyesen, olyan dolgokat hallottam róla, hogy minden csajra rámászik stb... Lehet ez alapján kezdtem el megítélni? Amikor valamiért felcsesz?dök rá, látom rajta, hogy tényleg zavarja... Nem tudok kiigazodni rajta, lehet hogy megváltozott ill.mások nem ismerték ezt az oldalát? Komolyan gondolhatja amiket ír? Még régebben megemlítette ha épp írt egy csajjal, most már nem nagyon szokta...ezt mire véljem?

Legjobb válasz: Ez szerintem még semmi. Nem szórakozik de nem is szerelem. Csak ismerkedik. Azt majd elválik.

Ez szerintem még semmi. Nem szórakozik de nem is szerelem. Csak ismerkedik. Azt majd elválik.
szerintem többet lát benned, mint a többi lányba akikre rámászott, de ez nem feltétlenül szerelem. bár esélyes
szia! Mi nõk szeretünk pasikkal barátkozni és fordítva is így van. Teljesen máshogy lehet velük kibeszélni mindent :-) az biztos, hogy fontos lettél neki. Lehet, hogy csak barátként. Kérdezz már rá: Nincs olyan lány, aki tetszik? Milyenek tetszenek? Mióta nincs barátnõje? Az utóbbi fontos, sok pasi ilyenkor nagyon kanos :-/ Hány éves? A "kisfiúk" nagyon szeretnek viccbõl mindenfélét írni...
A kérdező hozzászólása: 18 éves hát õ inkább olyan h nem kezd bele a kapcsolatokba, inkább csak egy éjszakások... :S és ezt nem szeretem... én mondtam neki hogy én nem fogok vele csak úgy lefeküdni, és hát még ezek után is ír... szóval nem tudom kérdeztem már tõle ilyeneket h milyen csajok jönnek be neki, stb. mindegyikre olyasmi választ adott h olyanokat szeret mint én... szal... azt mondja amit hallani szeretnék :D sokszor mondja is, hogy szeret, de hát azok szerintem inkább csak olyan "idézõjeles szeretlek"- ek, bár lehet tévedek (remélem)

Mi a véleményetek komolyan gondolja vagy csak játszik?

Van egy fiú aki négy éve az osztálytársam. Elvileg a haverjainak azt mondja hogy szerelmes belém, és nekem is folyton ezt hajtogatja. De közben meg csomószor úgy viselkedik velem mintha csak játszana, és semmit nem jelentenék neki, mintha csak egy hülye liba lennék aki csak arra jó hogy levetk?ztesse webcam el?tt. A legtöbb osztálytársam azt mondja hogy szerinte tényleg csak játszik, de a legjobb barátja szerint tényleg szeret. Most akkor mi van? A haverja is csak szívat, vagy csak a fiú egyszer?en így viselkedik minden csajjal és ezt szokta meg? Azt azért még hozzá tenném, hogy én teljesen beleestem. 14/L

Legjobb válasz: Szerintem szeret , bár ezt biztosan csak õ tudja .

Szerintem szeret , bár ezt biztosan csak õ tudja .
ha a legjobb barátja meg õ is aztmondja, akkor valszeg szeret.
Ha vetkõzöl is neki webcamon, akkor egyértelmû, hogy tényleg csak arra vagy jó. De egy 14 éves fiútól mit vársz? Komoly érzelmek nem a 14évesek életkori sajátossága.
A kérdező hozzászólása: 16 éves de ez lényegtelen... amúgy nem vetkõzõm neki webcam elõtt, és mikor erre nem voltam hajlandó nem értette meg. Éppen ezért merült fel bennem ez a kérdés mert elég bunkó és aljas eszközökkel akart rávenni

Akar is valami komolyat, vagy csak játszik velem? (17L)

Van egy srác, akivel együtt táncolok a szalagavatómon és eléggé beleestem. Már elõtte is így éreztem. Többször mondta, hogy tetszem neki stb de a barátaink körében teljesen megváltozik. Olyan mintha cikinek tartaná, amikor meg kettesben vagyunk folyton elmondja, hogy mennyire bír, meg tetszem neki... Teljesen összezavar. Arra is gondoltam, hogy csak lefeküdni akar velem. Vicces mert az elõzõ barátommal pont ezért szakítottam, és ezt õ tudja is. Valaki help!

Legjobb válasz: Hú hát a szalagavatón elesni, elég ciki!

Hú hát a szalagavatón elesni, elég ciki!
Honnan tudjam, te ismered... Ahogy mondani szokták, a puding próbája az evés, menj bele a játékába és derítsd ki.
Ha nem vállal fel, szégyell, és nem lép feléd komolyabban, az nem jó jel.Valószínûleg még õ maga is éretlen meg komolytalan, meg aztán téged sem vesz annyira komolyan.Az más kérdés, hogy félelembõl, vagy mert gyerekes, és a szex lebeg a szeme elõtt.

Szerintetek csak játszik velem vagy komolyan gondolja?

Van egy srác jóval idősebb nálam 29 éves.Kb három hete találkozgatunk és beszélgetünk,megemlített egy olyat,hogy én más vagyok,mint a többi lány és,hogy nem is gondolta volna rólam,hogy én ilyen normális vagyok.Elvitt moziba és folyamatosan keresett,az egyik találkozón megkérdezte,hogy lehetne e köztünk valami,mondtam,hogy de igen lehetne,még az nap este megcsókolt,és kérdezte,hogy holnap mit csinálok,mert találkozna velem,mondtam,hogy semmit és úgy,volt,hogy találkozunk még nappal,de nem keresett..este viszont összefutottunk és hajnali 4-ig kint beszélgettünk akkor is elcsattant egy pár csók,akkor is kérdezte mit csinálok holnap,úgy volt,hogy elmegyünk valahová,és akkor sem keresett,és nem tudom,hogy miért ha eddig küzdött értem úgy mond..Félek,hogy bele szerettem szörnyen érzem magam miatta,szerintetek hanyagoljak,lépjek tovább,vagy továbbra is találkozgassak vele és várjam a jó szerencsét? 18/L

Legjobb válasz: Kuka, és többet ne légy számára elérhetõ, akár milyen szöveggel jön.

Kuka, és többet ne légy számára elérhetõ, akár milyen szöveggel jön.

Szerintetek komolyan gondolja? Vagy inkább csak "játszik"?

16 éves làny vagyok még nem volt eddig barátom/kapcsolatom.Van egy fiú akit pár hónapja ismerek, tetszik nekem és én is neki.Tegnap suli után elhívott, hogy mondani szeretne valamit. Kicsit zavarba volt Õ is és én is.Elmondta, hogy szeret és szeretné, ha nem csak barátok lennénk.Aztán beszélgettünk még majd átölelt és megpuszilt..Ma délután együtt voltunk meg az egyik haverja jól elszórakoztunk.De nem igazán éreztette akkor, hogy "velem van" nemtudom furcsa volt..Vagy nem akart kellemetlen helyzetbe hozni engem a haverja elött? Nem tudom...Amikor elment.a haverja akkor megint ölelgetett puszilgatott meg is akart csókolni de egyik barátn?m megzavart minket...A buszon meg jött egy lány osztálytársa és engem mintha háttérbe szorított volna.Nem igazán tör?dött velem.Ez nem esett jól..Lehet csak tül dramatizálom??Õ 17 èves.Szerintetek tényleg szeret vagy csak inkább "játszik" ? Bocsi lehet hülye kérdés az egész..

Legjobb válasz: majd az idõ eldönti. próbálj meg nem bele esni rögtön, randizgassatok aztán majd elválik mi elsz belõle. Azt ugyis érzed idõvel hogy tényleg érdekled-e. Ha keres, kedves veled stb. Sok pasi a haverjai elött nem szereti ölelgetni a barátnõjét ami mondjuk nem is baj. Ez kettõtökre tartozik.

majd az idõ eldönti. próbálj meg nem bele esni rögtön, randizgassatok aztán majd elválik mi elsz belõle. Azt ugyis érzed idõvel hogy tényleg érdekled-e. Ha keres, kedves veled stb. Sok pasi a haverjai elött nem szereti ölelgetni a barátnõjét ami mondjuk nem is baj. Ez kettõtökre tartozik.
Hát menj bele és majd kiderül. Pontosabban õ beléd ha érted mire célzok. Mondd meg neki hogy ha szivatni akar mondja meg de ha nem akkormeg vigyen el egy becsületes randira.
Biztos, hogy nem szeret, mert akkor nem tagadná meg a dolgot mások elõtt. Kamuzik. 23/N
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat :) Tegnap minden szünetbe odajött hozzám ma is pedig ma elmaradtak az órái és azt mondta csak miattam jött be.

Most ezt komolyan gondolja? Vagy csak játszik? Lehet ebből valami probléma?

Beléptem egy nemzetközi levelez?programba. Beírtam, hogy a célom a nyelvgyakorlás, és van komoly kapcsolatom. Ennek ellenére egy csomó pasi megtalált. Gondoltam levelezzünk, mi baj lehet bel?le, egy másik kontinensr?l?

Legjobb válasz: hát vannak ilyen idióták, nyilván van valami baj vele, ha külsõleg okés is , agyilag biztos nem:D amúgy nyugi, nem fog ideutazni, hogy lemészároljon xD

hát vannak ilyen idióták, nyilván van valami baj vele, ha külsõleg okés is , agyilag biztos nem:D amúgy nyugi, nem fog ideutazni, hogy lemészároljon xD
Attól függ. Nem ismered, lehet, hogy valami hacker, vagy van ilyen ismerõse. A mai világban megoldható, fõleg pénzért. Ezért nem jó a netes ismerkedés, fõleg külföldiekkel.
A kérdező hozzászólása: Meg azt is mondta a párom, hogy azért az ilyen külföldiekkel vigyázzak, másképp látják az életet. Ha magyar srác lenne, biztos lennék benne, hogy csak játszik.
miért csinálja? azért, amiért te. szórakozásból. amúgy unokatesómat is hülyíti egy arab srác már vagy 2 éve, hogy jaj, élete nagy szerelme, meg blablabla.
A kérdező hozzászólása: Jó, hátha játék, én benne vagyok. Csak néha már komolyan megijeszt. De miért pont engem hülyít ezzel? Az elején megírtam, hogy foglalt vagyok. Nyilván engem nem tud úgy beetetni, mint egy fiatal szingli kiscsajt.
szórakozásból próbálkozik mindenkinél, aki vevõ rá ;)
A kérdező hozzászólása: Hát, azért ez már nem abberrált, hogy írogat valakinek, aki 2000 km-re lakik, úgysem fogunk tudni sosem találkozni.
A kérdező hozzászólása: Rájöttem, hogy mit akar, valóban aberrált, internet-szexet akar. Hát, ez fura nekem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!