Találatok a következő kifejezésre: Csak holnap volna (16 db)

Csak holnap kellett volna megjönnie, de már egy hete barna folyásom van, ma meg mintha megjönne, olyan első napos mensi jel van. Akkor már sajnos nem valószínű hogy baba, ugye?

Legjobb válasz: Nekem is volt a menzi elõtt két héttel barnás folyásom,amikor meg kellett volna jönnie akkor egy kicsit több volt és görcsölgetett a hasam de semmi. 6 hetes a kisbabám. Bármi lehet . Ne keseredj el! Vegyél tesztet,szorítok nagyon. Nekem a barnázgatás mellett is kimutatta a teszt a terhességet. Sok sikert!

Nekem is volt a menzi elõtt két héttel barnás folyásom, amikor meg kellett volna jönnie akkor egy kicsit több volt és görcsölgetett a hasam de semmi. 6 hetes a kisbabám. Bármi lehet . Ne keseredj el! Vegyél tesztet, szorítok nagyon. Nekem a barnázgatás mellett is kimutatta a teszt a terhességet. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Jajj most egy kicsit megnyugtattál:-))) Köszi a bíztatást!Nah már csak elméletileg pár nap és tesztelek:-)) Vagy párom tudta nélkül:-) Azt mondta ne tezteljek annyit:-))De már olyan izgatott vagyok:-)) És mit éreztél a görcsölgetésen kívül?
A kérdező hozzászólása: Jah és gratulálok a picihez!!A legfontosabbat lehagytam:-))
Köszönöm szépen. Ebben a korai szakaszban még görcsölésen kívûl nem éreztem mást.A hányinger csak késõbb jött pár héttel. Amikor görcsölt a hasam biztos voltam benne, hogy most jött meg, volt, hogy egy nap 3-szor is úgy indultam a wc-re, hogy tuti megjött, de semmi.
A kérdező hozzászólása: Most csináltam tesztet, negatív:-(((Nem bírtam ki, akkor sajna nem baba:-((Most megint elkenõdtem:-((
Vagy csak szerdán. 2-3 munkanap a minimum.

Mondjuk még csak holnap van a nemvárt . De már hányingerem is volt. Lehet beképzelem. A teszt már kimutatta volna?

Nem birtam ki csináltam egy 10es erõsségü tesztet :((( Negativ lett....többet nem is veszek itthonra....pedig megfogadtam ...

Legjobb válasz: Szerintem holnapután tesztelj. Még a hanyinger korainak tûnik. Drukkolok!

Szerintem holnapután tesztelj. Még a hanyinger korainak tûnik. Drukkolok!
Én tegnapra nem vártam. Nem is jött meg, viszont ma teszteltem egy hatalmas Negatívat... SorsTársNõ
A kérdező hozzászólása: Tegnap kis barnázás ...aztán semmi :( Ma, egy pici piros is társul mellé....nem szokott ez igy lrnni.. Biztos megjövök, csak megérezték a hormonjaim , hogy hogy tréfáljanak meg :(((
fejlemény?
A kérdező hozzászólása: Peteérésem 18.án volt :(
Elvileg ki kellett volna, hogy mutassa a teszt, hacsak nem késõbb volt pé-d. Én sosem bírom ki a mensi napjáig..12 napon mindig ellövök egy vaterás 10-es tesztet..ha nega akkor már nem is reménykedek. (Már 8 hónapja nem jön a kistesó.) Azért kívánom neked a legjobbakat:)
A kérdező hozzászólása: Okés :) Szorítok :)
Sorstársnõm :) én sem reggel csináltam. Hanem kb. 1 órája. Reménykedjünk...csak ezt tudom mondani.
A kérdező hozzászólása: Igazatok van...egy szalonban dolgozom, lehet csak a keratin-oldószer miatt lett hányingerem...(de mondjuk eddig nem volt :( (
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok ! A sorstársnõmnek -Én is drukkolok neked :) Elkeseredtem :( Tudtam hogy nem szabad megcsinálnom :( És nem is reggeli volt, kb egy orája csináltam meg én lüke....De akkor is lett volna halvány vagy nem ?
KEdves sorstárs Lysa, egy cipõben járunk. Nekem is holnap van a nemvártam. Ma nem bírtam ki én sem. Teszt: negatív. Viszont feszül a hasam, görcsölök, szúrkál.... NEkem is néha hányinger, de én is úgy vagyok vele hogy beképzelem. Mert elvileg korai lenne még az ilyenfajta rossul lét. Nagyon drukkolok NEKED!
Hányinger korai... fõleg úgy hogy a teszt is negatív... még ha terhes is vagy, ez a hányinger még nem az a hányinger :) 2-3 nap múlva tesztelj reggeli elsõbõl. Megy a drukk!
A kérdező hozzászólása: Megjött :( Voltam az uj dokimnál , kedden hsg-t csinálunk. :)
Miért ne lenne normális...? Velem nem terhesen is elõfordult. 39 hetes km
Én tegnap óta ilyen vagyok :( Teljesen normális, front miatt van. 22hkm
A kérdező hozzászólása: Értem :) . Akkor jó, megnyugodtam. Nekem nem terhesen mindig energia túltengésem volt, azért szokatlan, meg a második trimeszter is jól telt. Lehet, hogy picit már fáradok... Meg tegnap elég sokat mentem, egy kicsit át is fáztam estére, talán ez egz kicsit megterhelte a szervezetemet. Akkor pihenek. :)

Hogy szedjem? Mercilon tablettát szedek, hétfőn este kellett volna elkezdenem szedni a 7. nap szünet után, de csak holnap reggelre lesz a gyógyszertárban.

Hogy szedjem?reggel egy(a kedd esti adagot),estére a normál szerdai adagot,akkor így a hétf?i kimarad.Hatásos lesz így a gyógyszer? Mit csináljak?Falun lakom,szerda reggelre érkezik meg a gyógyszer,mert nem volt a patikában,rendelni kellett.

Legjobb válasz: leginkább meg kellene kérdezned a nõdokit, aki felírta... de ha nem tudod megkérdezni, akkor inkább hagyj ki egy hónapot, várd meg a normál mensid és úgy kezdd el szedni a 7. napon a bogyót. szerintem, ha most egy nap csúszással kezdenéd el szedni, akkor már nem 100% a védelem, tehát így is, úgy is védekezned kell más módon, ha szeded, ha nem. Így megspórolsz egy havi adagot :)

leginkább meg kellene kérdezned a nõdokit, aki felírta... de ha nem tudod megkérdezni, akkor inkább hagyj ki egy hónapot, várd meg a normál mensid és úgy kezdd el szedni a 7. napon a bogyót. szerintem, ha most egy nap csúszással kezdenéd el szedni, akkor már nem 100% a védelem, tehát így is, úgy is védekezned kell más módon, ha szeded, ha nem. Így megspórolsz egy havi adagot :)
ja, bocs, én már régen szedtem gyógyszert, lehet, hogy az elsõ bogyót a normál mensi elsõ napján kell szedni? ezt már nem tudom, olvasd majd el a betegtájékoztatót.

Baj vagy nem baj? Most jött meg de csak holnap kellett volna.

kb 7-8 hónapja szedek Cypromix fogamzásgátlót..

Legjobb válasz: 1. A fogamzásgátló nem természetes. 2. Egy napon nem kéne hisztizned, mert hülyének fognak nézni.

1. A fogamzásgátló nem természetes. 2. Egy napon nem kéne hisztizned, mert hülyének fognak nézni.
ez legyen az életben a lgnagyobb problémád, hogy 1nappal elõbb jött meg mint kellett volnaXD nekem van mikor 5nappal elõbb jön meg de nem problémázom rajta!!!!
Te tényleg órára pontosan tudod, hogy mikor jön meg??? 11 évig szedtem fogamzásgátlót de még a napot is csak kb. tudtam, plusz-minusz 1 nap minidg változott. Amióta pedig nem szedek, egyszerûen fogalmam sincs elõre, hogy adott 4-5 napból kb. mikor érkezik. Ne aggódj 1 fél napon, mert még így is mindenki csak irigyel!
Amíg megjönn nincs baj.

A hőm ma leesett, 36, 7-re, de csak holnap kellett volna, és a folyásom még mindig krémes a szokásos vizes helyett. Most akkor előbb meg fog jönni?

Görbém:

Legjobb válasz: Sajna valószínû hogy megjön, nekem is így szokott kezdõdni már amíg menzisztem (19 hetes kismami vagyok) és menzi elõtt nekem mindíg krémes folyásom volt! A folyásra nem szabad alapozni mert az változhat bármitõl és nem terhességi tünet, hisz mindenkinek más és más. Én pl tök száraz voltam.... Azért bízzunk benne hogy nem jön meg mégsem.

Sajna valószínû hogy megjön, nekem is így szokott kezdõdni már amíg menzisztem (19 hetes kismami vagyok) és menzi elõtt nekem mindíg krémes folyásom volt! A folyásra nem szabad alapozni mert az változhat bármitõl és nem terhességi tünet, hisz mindenkinek más és más. Én pl tök száraz voltam.... Azért bízzunk benne hogy nem jön meg mégsem.
Szia! Sajnos nagy rá az esély, hogy megjön. Nekem tegnap 36, 9 volt, ma már csak 36, 6 és itt a menzi is. Alig látom a betûket a könnyeimtõl! Jön a következõ hónap, hátha akkor majd sikerül neked is és nekem is!

A Magyar Államkincstárba szerettem volna on-line idõpontot foglalni, de hetekre elõre minden idõpont foglalt. Ez mit jelent? Fölösleges pl. holnap odamennem, mert egész nap nem kerülhetek sorra, vagy azért igen, csak sokat kell várakozni?

Legjobb válasz: Általános választ nem tudok adni, de a baranyai helyzetet leírom Neked: itt, az Államkincstár kapujában föltartóztatnak már, és be sem engednek, ha nem vagy rajta az aznapi (on-line foglalás szerinti) névsoron...

Általános választ nem tudok adni, de a baranyai helyzetet leírom Neked: itt, az Államkincstár kapujában föltartóztatnak már, és be sem engednek, ha nem vagy rajta az aznapi (on-line foglalás szerinti) névsoron...
ezt megszívtad. halasszátok el.
Nekem futástól szokott késni, illetve a citromlétõl is. Kipróbálni kipróbálhatod!
Èrdekesen mûködnek a barátnõid... akkor is korai, 13-nál nem lehetsz több, ha ilyen baromságokat benyalsz.
jó katona vérben is harcol :DDD
A kérdező hozzászólása: Nincsenek tévhiteim, csak reménykedtem, hogy a citrom még segít... sok barátnõmnek segít, az nem tévhit.
Nagyon-nagyon korai... melegen ajánlom, hogy a szexrõl és a védkezésrõl tájékozódj most azonnal, ilyen tévhitekkel bajban leszel!
A további kérdéseid elkerülése végett a válaszok: -Igen, az elsõ alkalomtól is teherbe lehet esni -Nem, a megszakítás nem számít védekezésnek -Igen, ilyenkor hajlamosabb vagy a fertõzésekre, mert nyitott a méhszájad -Igen, ha csak egy pillanatra teszi be óvszer nélkül, attól is lehetsz terhes -Nem, az erõsebb fehér folyás, fõleg ha még szaga is van, fertõzéstõl van, nem az elsõ szextõl -Igen, menstruáció után közvetlenül is teherbe lehet esni, mert lehet spontán ovulációd
:D ne szexelj még ennyi tudással mensizni fogsz
Kedves Kérdezõ! Se elõtte, se közben, se sehogyan nem tudod megszüntetni a menstruációdat. Ami módszer létezik erre, az az, hogy esetlegesen fogamzásgátló tabletta szedésénél bizonyos praktikákkal el lehet tolni a vérzést - de ugye esetedben nem errõl beszélünk. Hiába próbálsz ki bármilyen praktikát, semmi sem fog mûködni, mert ez nem így van kitalálva. A barátoddal most már kibírtok még pár napot, el nem tudom képzelni, hogy mi lenne annyira sürgõs ezen. De ha mégsem bírtok várni, akkor muszáj lesz együttélni ezzel a helyzettel, lehet így is csinálni, csak figyeljetek oda, hogy ne legyen minden véres (csináljátok zuhany alatt, vagy legyen alattad egy törölközõ az ágyban). De gondolom azért az elsõt nem ilyenre tervezitek - szerintem mondd meg neki, hogy ez a helyzet, és tegyétek át az alkalmat késõbbre - egyébként pettingelni tudtok ugyanúgy.
MOst már csak ez jöhet szóba: [link]
Szokj hozzá, hogy nem akkor menstruálsz, amikor akarsz! Egyébként Neked sem csak puncid van, és a pasinak sem csak pénisze. Nem csak közösüléssel lehet örömet okozni egymásnak!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!