Találatok a következő kifejezésre: Csak hogy most már biztosan (8 db)

Csak hogy megnyugodjak. most már biztosan nemvagyok terhes? csak mert gyogyszereket szedek s remélem most nemvagyok terhes....

10nap késés után 4napig csak barnáztam.5ik napon olyan erös görcseim voltak hogy több fájdalomcsilapitot vettem be.utána megindult rendesen a dolog.csak elötte gyanus tüneteim voltak..miután megjött reggel 36,4volt a höm.tudom hogy buta kérdés csak megnyugvás képpen kérem véleményiteket.köszi nektek mindent

Legjobb válasz: Szerintem nem vagy terhes,sokkal inkább a gyógyszerek számlájára írnám a mensi késésének okát.És ha rendes mennyiségú volt a vérzésed,akkor nem nagyon van esélye.

Szerintem nem vagy terhes, sokkal inkább a gyógyszerek számlájára írnám a mensi késésének okát.És ha rendes mennyiségú volt a vérzésed, akkor nem nagyon van esélye.
Nem vagy az.

Most már biztos, hogy januártól nem lesz délutános pótlék, és alig éjszakai? Ez csak a közalkalmazottakra fog vonatkozni?

Legjobb válasz: Ezt még csak terv,nem döntötték el. De mindenkire fog vonatkozni,nemcsak a közalkalmazottakra.

Ezt még csak terv, nem döntötték el. De mindenkire fog vonatkozni, nemcsak a közalkalmazottakra.
Természetesen nem vonatkozik mindenkire. Ahol a munkáltató akar, ott továbbra is fizetnek délutános pótlékot. De azért kíváncsi lennék, hogy hányan fognak kapni, ha majd nem lesz kötelezõ...na meg arra is, hogy hány ápolónõ, orvos, mentõs, stb. mond fel, ha elveszik a délutános és az éjszakai pótlékot...
Én már nem csodálkozom semmin itthon...:(((
A kérdező hozzászólása: én is kórházi dolgozó vagyok, csak sajna nem tudok nyelveket, pedig kimennék külföldre, szívesen. Egyik-másik kolleginának 20 ezerrel is kevesebb lesz a fizetése, ha ezt behozzák, illetve a páromnak is kb. 10ezerrel, nekem kb. 5-15 ezerrel, mert változó, mennyit mûszakozom. Aztán fizessen a rezsit, lakáshitelt, és egyek is, gyereket iskoláztassam, szüleimet meg ne adj isten eltartsam, ápoljam (egészségesek-egyelõre szerencsére)-mert ezt is be akarják hozni, a szülõgondoskodást.

19 hetes vagyok. Holnap megyek genetikai uh-ra. Ilyenkor már biztos, hogy csak hasi uh van, ugye? Ha másfél hete voltam vizsgálaton, akkor most csak uh van, vizsgálat nem lesz?

Magánrendelésre járok, ott fizetek minden vizsgálatért, akkor most az uh-on , amit kórházban csinál meg, kellesz szerintetek fizetnem?

Legjobb válasz: A kórházban nem kell fizetni a dokinak. Csak hasi lesz. Szerintem méhszáj vizsgálat nem lesz, ha most volt. Mindenre válaszoltam? :) Üdv

A kórházban nem kell fizetni a dokinak. Csak hasi lesz. Szerintem méhszáj vizsgálat nem lesz, ha most volt. Mindenre válaszoltam? :) Üdv
nem kéne ugyanis ez kötelezõ genetikai vizsgálat
A kérdező hozzászólása: Igen:) Köszönöm!Csütörtökön volt egy hete, hogy nézte a méhszájam. Akkor szerinted? Amúgy havonta szoktam látogatni:)
Szia!Biztos hogy már csak hasi lesz és nem lesz lesz vizsgálat ha másfél hete volt.Jó babavárást!

Normalis az, hogy 18 hetesen meg nem erzem a babat? Neha mintha ereznek valamit, de biztosra nem mondanam. Most mar kezd aggasztani, es ultrahangra csak ket het mulva megyek.

Legjobb válasz: Én 20 hetesen éreztem elõször, szóval ráérsz. Akik azt írják, hogy 13 hetesen érzik, õk sem rúgásokat éreznek, hanem buborékokat, amit te is érezhettél már csak nem tulajdonítotál különösebb figyelmet neki. Evés után, vagy szénsavas ital ivása után feküdj hanyatt és csak figyelj, szerintem érezni fogod a bubikat a pocidban. 30hetes pocis

Én 20 hetesen éreztem elõször, szóval ráérsz. Akik azt írják, hogy 13 hetesen érzik, õk sem rúgásokat éreznek, hanem buborékokat, amit te is érezhettél már csak nem tulajdonítotál különösebb figyelmet neki. Evés után, vagy szénsavas ital ivása után feküdj hanyatt és csak figyelj, szerintem érezni fogod a bubikat a pocidban. 30hetes pocis
A baba félidõben szokott megmozdulni azaz 20-21.hét Ne aggódj:) Van olyan akinek hamarabb is de ez mindenkinél más.Mozog az csak nem érzed:) Boldog babavárást. 1hónapos baba anyukája
szia!én 20 hetes vagyok ma és most kezdek érezni jobban valamiket.mintha böködnék belülrõl a hasamat.ne izgulj, elõbb-utóbb te is érezni fogod.
Semmi ok az aggodalomra! Elsõ babánál van, hogy csak a 22. hét környékén érezzük mozogni a picit.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Próbálok nem aggódni csak annyian írták, hogy már érzik, hogy kicsit ráparáztam. Talán csak kicsit türelmesebbnek kell lennem. Köszi mégegyszer!

Először két halvány csík volt a teszten, 3 nap múlva már csak egy, most meg megjött. Már biztos hogy nem vagyok terhes?

tudom hogy volt már pár ilyen hasonló kérdés,de én is szeretném a sajátomat feltenni.ezért bocs mindenkinek.dec 10-én volt az utolsó mensim 1. napja.babát akartunk.jan5-6-án kellett volna megjönnie,de semmi.terhességi tüneteim voltak(örültem)és a mensim is késett,hát csináltam egy tesztet.halványan,de két csík volt!vártam 3 napot,még egy teszt.azon már egy csík volt.nem értettem.ma pedig megjött.igaz,barna és s?r?,és nem görcsölök mint szoktam.a mennyisége nem kevesebb mint máskor.a nem értem mi van.de a kávé undorom nem múlt el.felejtsem el hogy még egy tesztet csináljak?mit tegyek???mi történik velem?már sose sikerül?

Legjobb válasz: Szia, velem ugyan ez volt, tehát megfogalmaztad helyettem a kérdést, szerintem te is azt tudod tenni, amit én, várunk, amíg elmúlik, aztán pedig tesztelünk, ha vannak még tünetek, bár nekem már nincsenek tünetek sem, azok is elmúltak, mint a reményem ebben a hónapban. Neked sok sikert kívánok.

Szia, velem ugyan ez volt, tehát megfogalmaztad helyettem a kérdést, szerintem te is azt tudod tenni, amit én, várunk, amíg elmúlik, aztán pedig tesztelünk, ha vannak még tünetek, bár nekem már nincsenek tünetek sem, azok is elmúltak, mint a reményem ebben a hónapban. Neked sok sikert kívánok.
A terhességi tüneteket produkálhatod spontán is, hiszen nagyon vágysz már egy gyerekre, és a szervezeetd "besegít", de sajnos hamisan. A 2csíkos tesztnékl valószínû, hogy maga a teszt volt gyenge minõségû, sajnos én is jártam úgy, hogy a piros színezék egyszerûen átfestette a második csíkot is, mert elfolyt, és én is azt hittem hogy terhes vagyok. (ez annál a típusnál fordul elõ, ahol eleve ferdén van benne a fehér lapocska, vagy gyári hibás és elmozdult) Szóval a reményt ne add fel, sose mondd, hogy soha, inkább bízz magadban és magatokban, és próbáld terelni a gondolatokat más pozitív irányba. Tudom, hogy nagyon szeretnéd már a gyereket, de ha nagyon sokat gondolsz rá, és mindig az jut eszedbe "mi van ha most sem sikerül", akkor tényleg nem sikerül (ez az ún. negatív érzelmi blokkolás). Inkább legyetek együtt minél többször szerelembõl, de fogadd meg, hogy tesztet csakis akkor veszel (!!), ha már késik pár napot a mensi, mert ha otthon van bekészítve, akkor tuti hogy egyre többször mozdul arra a kezed, és alig várod hogy kipróbálhasd.Ez pedig szintén szuggesztív, vagyis ezzel is befolyásolod a saját tested reakcióit! Kívánom, hogy minél elõbb sikerüljön!
Szerintem meg terhes voltál. Nem akarlak elkeseríteni, de nekem is volt ilyen akkor nem tudatosult bennem csak rá fél évre. Nagyon sokszor van úgy az ember, hogy nem tapad meg rendesen és kilökõdik a menstruációval. Tehát elképzelhetõ, hogy volt, de persze az elõttem szólónak is lehet igaza. Lehet a teszt vol hibás, mert ugye az egyik csík az nem halvány... az erõs! Nekem még sose volt halvány. az hogy a második az az nem baj az lehet terhesség attól, de hogy mindkettõ ez lehet gyanús!
Szia!Nekem 5 napot késett, tünetek megvoltak, de megjött.:(Sajna a teszt gyakran hibás, fõleg az olcsóbb fajta, de tudni kell, hogy egy nõ életében 10-15x biztos hogy terhes, csak vmi baja van a babának, és kilökõdik a vérzéssel, és nem is tud róla az anya.De fel a fejjel, várj pár napot a teszttel, csak a gatyád megy rá, aztán ha akkor is nega, akkor sajna ez van.....Szorítok!
van még idõd
Pozitívum: - Lesz munkád. Szülésznõre mindig szükség van. - Ha mégsem tetszene, át lehet képzeni magad (pl. 2 év ráhúzással megkapod mellé a védõnõ diplomát is). - Tudsz vele maszekolni, ahol azért szép keresetkiegészítést lehet hazavinni. - Egyre többen választják azt, hogy csak szülésznõt fogadnak, orvost nem. - Nagyon szép hivatás, ha szívbõl csinálod, az anyukák végtelenül hálásak lesznek, és elterjed a jó híred :) Negatívumok: - Az alapfizetés nem sok, ahogy senkinek sem az egészségügyben. - Van éjszakázás. - Ha sokat maszekolsz, az a családodtól veszi el az idõt, hisz egy szülés akár 12-24 órán át is eltarthat. - Nagy a felelõsség. - A szülészorvosok a legtöbb helyen nem partnerként tekintenek rád, hanem segédápolóként, és sokszor minõsíthetetlen hangnemet engednek meg maguknak a szakdolgozókkal szemben. Szerintem egy jó szakma ez, csak az a lényeg, hogy partnerként, tisztelettel bánj az anyukákkal! Nyitottnak kell lenni az új dolgokra. Szerintem, ha szívbõl tudod csinálni, válaszd ezt :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a második választ.Kiskorom óta a kórházban szeretnék dolgozni nem tudom miért, és rettentõen ember szeretõ vagyok úgyhogy szerintem az önzetlen segítséggel nem lesz gondom:) )
Ha a Szüzesség kategóriában van a kérdés, akkor kettõt találhattok! Korai még szexelni. L, 18
korai korai korai! Tudom hogy nem ez volt a kérdés. De 14 évesen szexelni korai, és még félsz is, biztos hogy el fogod rontani... szép élmény lesz 2 kisgyereknek:S ne haragudj nem akarlak leszúrni... dee miért akarsz vele lefeküdni?
Egyszerû: Add önmagad!
elõször is, ne izgulj :) tudom, mondani könnyû... szerintem ha már ilyen régóta együtt vagytok, összeszoktatok annyira, hogy az esetleges bénázásokon (mert valószínû, hogy lesznek) jót nevethessetek:) de ne feledd, az elsõ alkalom általában senkinek sem úgy sül el, ahogy eltervezte.
micsodát? nem vagy te még fiatal?
elõször is hány centi hosszú neked már??
Jézusom ..halljátok ...pl "2kisgyerek" ..Néz már meg MIEN VILÁGBA ÉLSZ ..ebe a mai korszakba 14évesen már nem számitanak kicsinek ... Óvszer lesz ? LEGYEN és akor mehet ;) 14 évesen nem õk lesznek sem az elõk sem az utolsók akik nemiéletbe kezdenek..mostnába ezen nagyon hisztiznek a "flnõttek" -.- Persze eyetértek egy meggondolatlan bulis éjszakán SZÓSEM LEHET SEXRÕL..de 1év után 14évesen ...hát neharagudj de ez már így van/lesz ... ;)
Pontosan mit ne szúrj el?
A kérdező hozzászólása: bocsánat nem neked akartam
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó a sexre gondoltam
Szerintem is korai ez még..és tudom, h együtt vagytok már 1 éve, de ha még vártok min. 2 évet, szerintem jobban fogjátok egymást becsülni is és "érezni" is. Addig érdemesebb másképp megismerni egymás testét. Persze ez a ti döntésetek, csak ha belevágtok, védekezzetek, nehogy késõbb megbánjátok!
nemcsak hogy elrontani fogod hanem nem is fogod élvezni ha ennyire izgulsz miatta, ráértek vele még pár évet... ne csesszétek már el ezzel, hogy ha együtt is maradtok 20évesen a szextõl fogtok szorongani mert az elsõ mennyire szar volt, aztán mentek megcsalni egymást hátha jobb
A többségi véleményen vagyok én is. Én 13 évesen vesztettem le a szûzességem egy 12 éves (érett) lánnyal. Hát... mindne volt csak jó nem. Elösször is az egész dolog így vissza tekintve inkább volt szánalmas mint felemelõ, szuper emlék. Nem is értem, illetve mégis, hogy miért akartok lefeküdni egymással?! De most komolyan? Persze a sexualítás izgalmas, érdekes és mint mindne ember nagyon kíváncsi vagy milyen, de halgass az idõsebbekre. Nem ismerek olyan embert akiknek ailyen korán valami örömöt jelentett volna az esemény. Persze én nagy vigyorral mentem a haverjaimhoz elújságolni hogy mekkora fiú lettem ennyi idõsen, de... hát szóval már máshogy csinálnám.
Tényleg KORAI még a szex.Csináljatok valami hasonlót, ha már ennyire ki akarjátok próbálni.Kézzel simogatás stb. Ha meg már mindenképpen ennyire akarjátok, amire még BÕVEN RÁÉRNÉTEK AKKOR ÓVSZER ÓVSZER.
Elõször ismerjétek meg egymás testét. Nem kell azonnal belevágni a szex témába.. mint ahogy írták simogatás puszilgatás. én 16 vagyok még szûz. nem kell elsietni. :)

Most ez komoly! Tényleg megszavazták, hogy elveszik a nyugdíjakat attól akiknek már van, csak mert nem töltötte még be a 65. -öt? Hát hol élünk mi? Már a nyugdíjunk se biztos?

Legjobb válasz: Szerinted jogos hogy egy mentõs aki egész életében cipekszik, stresszes munkája van, fertõzésveszélynek meg egyéb testi-lelki traumának van kitéve 65 évesen menjen nyugdíjba, egy tûzoltó aki fele annyit sem vonul ki 40 pár évesen nyugdíjba mehet? Hidd el ismerek sok mentõst, a férjem is az, és ismerek sok tûzoltót is. Hát......

Szerinted jogos hogy egy mentõs aki egész életében cipekszik, stresszes munkája van, fertõzésveszélynek meg egyéb testi-lelki traumának van kitéve 65 évesen menjen nyugdíjba, egy tûzoltó aki fele annyit sem vonul ki 40 pár évesen nyugdíjba mehet? Hidd el ismerek sok mentõst, a férjem is az, és ismerek sok tûzoltót is. Hát......
el nem veszik csak akik jelenleg cirkuszolnak....rendvédelmisek és tõlük sem veszik el hanem felülvizsgálják....1 bányásztól nem veszik el a bányásznyugdíjat...
Nem tudom mit vagytok fennakadva, 10 év múlva kb már senki nem kap semmilyen nyugdíjat, addig meg csak ha szerencsétek van. Pech, de ez van. Már 20 éve lehet tudni, hogy összeomlik a nyugdíj és TB-rendszer.
A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 12:59 Aha... az atomerõmûi dolgozók szakszervezete is csak azért tiltakozik, mert unatkoznak. ÁáÁ, hát nem veszik el tõlük... hát hogyne! A magánnyugdíjpénztárakkal is ez volt: ááá, a Fidesz az nem veszi el a 14 havi befizetésünk, csak kölcsön, hát minek az neked most, mire nyugdíjba mész, visszakapod, ezt visszaadják. Aztán valahogy mégsem ez lett a vége. TE meg még hiszel a mesében??? Akkor meg is érdemled õket!
Hol élünk, hol élünk... lehet az a baj, hogy még élünk. Igen, elvették, megszavazták, CSAK A FIDESZ és ez volt a népakarat, meg blablabla. Egyet mondok: itt dö.göljek meg a helyszínen a gép elõtt ülve, ha még egyszer visszautasítok egy állást, mert nem akarnak rendesen bejelenteni. Mert húúú, mi lesz, ha beteg leszek, meg hogy lesz nekem nyugdíjam... Há' bekaphatják!!! Fizetem a TB-t, de ha elmegyek egy hétre, akkor jóformán semmit se kapok, ha szerencsém van, még ki se rúgnak, de ha valaki feljelent, hogy látott a városban (doki nekem se jön házhoz), még két évet is kaphatok, mint csaló. Fizetem a nyugdíjjárulékot, és most is bebizonyították, hogy paripapimpilimpit fogok kapni, nem nyugdíjat, egy mozdulat, és elveszik, ha akarják. Erre én minek fizessek??? Akkor kapjam zsebbe, és majd én félreteszem! Egy helyes, bécsi bankszámlán, nem itthon!! Barátnõm most külföldön dolgozik, õ is most nyitott bankszámlát Bécsben, mielõtt pont az õ félretett pénze kéne a költségveti lyukak betöméséhez. Vagy az új alkotmány révén egy természeti katasztrófánál önkéntes felajánlás lesz... Itt már SEMMI SEM BIZTOS, lassan már a halál sem.
...elõzõ vagyok: mondhatnék nagyon sok szalmát még a mentõzésen kívül, pl. az ápolónõk. Csak magamból indulok ki, 30 évesen gerincsérvem van, és még több mint 30 évig kell robotolnom! Szerinted bírni fogom? Mondjuk egy rendõrnek mitõl lenne gerincsérve? Dagadt hájas disznó mind!
bocs:szakmát
13:04 ha olyat elfogadsz, csak súlyosbítod a helyzetet, aztán utána még jobban fogsz sírni, már elõre látom

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!